Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en meget lang weekend, og mine tanker var i syv sind. Det var så uvirkeligt, det der skete i fredags. Var jeg lesbisk eller biseksuel? Jeg kunne næsten ikke være i min krop.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg ignorerede Anna de første par dage i skolen. Jeg undgik øjenkontakt for enhver pris. Men jeg savnede hende, hendes smag, hendes duft. Ja, næsten alt. Jeg havde besluttet, at vi skulle snakke om onsdagen. Jeg havde brug for en snak omkring det skete, en afklaring som ikke skulle stå hen i det uvisse.

SEX I DAG?

Anna kom ind i klasseværelset i sidste øjeblik som sædvanlig. Jeg ser et smil på hendes læber, og mine øjne bevæger sig over hendes krop. Jeg savnede "kigget" på hendes krop, som jeg ikke havde ladet mig selv få de sidste par dage, men nu virkede det okay. Hendes smukke ben, smukke bryster, og sidst men ikke mindst, hendes smukke øjne. Hun begynder at tale til klassen. Endnu en gang sender hun et opgavesæt rundt i klassen. Jeg gjorde opgaverne færdig i god tid, og lagde min blyant ned på bordet. Jeg kigger op på hende et par gange, og hun mødte et par af mine blikke med et lille smil. Uh, hun så forbandet godt ud. De sidste fem minutter af timen begyndte hun at undervise igen. Klokken ringede ud, og mine klassekammerater farede ud ad døren. Jeg tog mig lang tid til at pakke mine ting sammen. Til den sidste elev var ude af klasseværelset.

Jeg rejser mig og går op til hendes kateter. Sætter min taske på gulvet, kigger på hende, og hun ser på mig.

"Hvad vil du spørge om Pia?"

Hun spørger med et nysgerrigt blik. Jeg sætter mig på kateteret, hvor hun begyndte hendes forførelse i fredags.

"Jeg ... jeg tror, at vi skal tale om, hvad der skete Anna."

Hun nikker med hovedet. Hun ser lidt trist ud.

"Åh ... ja, lad os tale."

"Jeg ville gerne sige, at jeg var ked af, at jeg skulle gå så pludseligt i fredags, det burde jeg ikke have gjort. Jeg var bare så overvældet af det hele!"

"Jeg er ikke sur. Jeg forstår godt hvorfor du løb ud. Jeg blev også selv bekymret, fordi vi aldrig kan fortælle nogen om, hvad der skete Pia."

"Bare rolig Anna, jeg fortæller ikke noget. Det lover jeg."

Hun smiler og nikker med hovedet.

"Jeg er glad for, at vi talte sammen, og jeg er glad for, at du har haft det godt."

Jeg flytter min hånd over til hendes ansigt. Vi kigger ind i hinandens øjne, og pludselig blev rummet fyldt med seksuel spænding. Jeg ser over til døren, nervøs for at nogen kan komme ind. Jeg tager en chance her.

"Hvad hvis jeg gerne vil gøre det igen?"

Jeg spørger nervøst. Hun smiler og ved, at jeg vil gøre alt, for det sker igen. Hun rejser sig op, og griber min hånd. Hun trækker mig ind til hende, og kærtegner min kind.

"Så kys mig og vi kan gøre det igen."

Jeg læner mig fremad og kysser hende blidt. Jeg bevæger mine hænder til hendes hofter og trækker hende nærmere. Pludselig presser hun mig imod muren.

"Undskyld."

Hun var ikke ked af at ha' skubbe mig mod muren. Jeg kysser hende hårdere. Hun griber min T-shirt og hiver den op af bukserne. Hendes hænderne glider over min mave. Jeg lader hende. Total ligeglad med, at vi var på skolen. Jeg ville bare have hende.

"Vil du med mig hjem til mit hus?"

"Det er en hård beslutning Anna."

Jeg smiler og spørger om nøglen til døren. Hun finder den uden tøven i hendes taske. Mens jeg låser døren, trækker Anna gardinerne for vinduerne. Mit hjerte slår hurtigere. Jeg går til midten af rummet, og åbner mine bukser. Hun kommer bag min ryg og åbner min bh. Hun ser på mig med lyst, da hun afklæder mig hurtigt. Jeg går til hendes kateter og læner mig mod bordkanten med mine ben spredt fra hinanden.

"Jeg vil have dig nu."

Jeg siger det på en pirrende måde. Hun besvarer med et liderligt blik i ansigtet. Hun begynder at gå over til mig. Stopper foran mig og lader en hånd glide imellem mine ben. Hun var ikke en kvinde, der spildte tiden. Jeg stønnede, da hun lod hendes fingre glide imellem mine skamlæber til min indgang. Hun stirrer dybt ind i mine øjne. Jeg var allerede meget våd, da hun finger kneppede mig blidt. Jeg stønner og griber omkring hendes nakke. Jeg stønner.

"Mere."

"Åh Anna."

Hendes anden hånd kommer op til mit bryst. Jeg stønner, som hendes fingre klemmer min brystvorte. Min orgasme kom nærmere og tættere på for hver stød. Mine negle graver ind i hendes silkebluse. Jeg stønner højt igen og sætter en hånd bag mig på bordet for at holde balancen. Hun bevæger hendes mund ned til mit andet bryst og sutter på min brystvorte. Hun bider i brystvorten. Jeg var på kanten!

"Åh Anna knep mig."

Hun gør præcis, hvad jeg siger og knepper mig hårdere. Min mund åbner i et stille skrig, da min krop sitrer i orgasmen. Hun kysser min hals blidt, da hun bringer mig ned.

"Det var meget spontant og sexet af dig Pia."

Jeg griner, mens hun trækker sine fingre ud af min fisse. Hun læner sig fremad og presser hendes læber til mine. Jeg tager mine hænder til hendes bluse og tager den af hende. Mine hænder glider over maven og derefter op på ryggen for at løsne hendes bh. Derefter tager jeg hendes nederdel og trusser af.

Jeg beslutter at prøve min dominerende side, og presser hende forover på kateteret. Jeg sætter mig ned på knæene og spreder hendes baller. Udsynet til hendes glatte fisse og stjernen gør mig helt vild. Jeg lader tungen glide mellem hendes skamlæber, hun stønner ved den bløde kontakt. Jeg vil slikke hendes røv. Hun gisper og forsøger at se ned på mig, da min tunge rammer hendes stjerne. Der er ingen forklaring på, hvorfor jeg gør så dyrisk en handling, men det tænder mig.

Vi har øjenkontakt, da jeg leger med tungen på det forbudte sted. Hun ryster og stønner, da jeg lader to fingre glide op i hendes fissehul. Hun spreder sine ben endnu mere og svajer i ryggen. Det giver bedre adgang til hendes huller. Jeg holder pause og ser på hendes smukke glat barberet fisse. Jeg læner mig frem igen, og lader tungen glide hele vejer fra klitten til hendes stjerne. Det tænder Anna helt vildt. Hun stønner mit navn stille. Jeg holder hendes hofter fast og stikker tungen helt op i hendes lækre fisse.

Jeg flytter hånden til hendes indgang og presser to fingre op i hendes våde fisse. Hun blev finger kneppet i kort tid, og et par slik på stjernen samtidigt bragte hende over kanten. Hun tog et hårdt greb i mit hår, mens jeg sugede hendes klit helt ind i munden. Bagefter stod vi i en varm omfavnelse omgivet af magisk stilhed.

Vi kører hjem til Anna:

Sommerfuglene fløj rundt i maven, da jeg sidder i Annas bil på vej hjem til hendes hus. Vi havde lige haft sex i klasseværelset, før hun tilbød, at vi kunne tage hjem til hende.

"Pia jeg troede ikke, du ville tage med."

"Hvad fik dig til at tro, jeg ville ikke tage med?"

Hun bed i hendes læber, før hun svarede.

"Fordi du var lidt urolig efter vores sidste ... du ved. Så jeg antog bare, at du ikke ville vise ..."

Jeg smiler og lænede mig mod hendes skulder.

"Jeg har det fint Anne, men jeg har brug for et brusebad når vi kommer hjem til dig. Tror du måske ...?"

Hun smilede på en forførende måde.

"Det må du i hvert fald skat."

Jeg træder ind og hun lukker døren bag mig. Hun lægger hånden på min ryg og fører mig ovenpå til hendes badeværelse. Jeg føler, at hendes øjne stirre på min røv, indtil vi kommer til badeværelset.

"Her er to håndklæder. Lad som om du er hjemme Pia. Min søster kommer først hjem i weekenden, så bare rolig."

Hun var på vej væk, da jeg tager alt mit tøj af. Jeg ser hendes øjne, der studere min krop. Jeg bider i min læbe og smiler, mens jeg går over til hende.

"Jeg håbede, at du ville med ind under bruseren."

Jeg siger det langsomt og forførende. Jeg afslutter sætningen med et hurtig tungeslik over hendes læber. Hun nikker, mens hun siger.

"Umm. Jeg ville ... vi ..."

Hun snubler, da hun kigger på min krop, stirrende på mine teenagerbryster. Jeg smiler og begynder at hjælpe Anna af tøjet.

Jeg bevæger mine hænder til hendes hofter og trækker hende ind til min krop. Vores læber er få centimeter fra hinanden. Hun lukker øjnene og vil kysse mig, men jeg træder tilbage i sidste sekund. Jeg åbner glasdøren, og tænder for vandet. Trækker hende ind under det brusende vand. Hun presser hendes store bryster mod min ryg. Jeg stønner af følelsen. Hendes hænder der leger med mine små følsomme brystvorter. Tanken om at drille hende forsvinder helt ud af mit sind. Hun glider hænderne ned på mine hofter, da hun kysser min øreflip og ned ad nakken.

Jeg stønner og lukker mine øjne. Hendes hænder glider op igen til mine bryster og ælter dem blødt. Jeg nyder det, mens hendes fingre nulrer mine brystvorter forsigtigt. Jeg bevæger min hånd bag hovedet og holder den bag hendes nakke. Jeg vender mig om, og presser hende mod muren. Hun når ned og får fat i mine baller. Vi kysser lidenskabeligt, mens jeg bevæger mine hænder til hendes bryster og ælter dem blødt. Hun stønner, og jeg begynder at lege med hendes brystvorter. Hun klemmer mine baller hårdere og presser mig ind mod hende. Jeg bevæger hænderne bag hendes hals og holder hende i det dybe kys. Jeg glider mine hænder ind i hendes bløde hår og beder hende om, at tage min brystvorte i munden. Hun sutter og slikker nænsomt. Jeg kunne allerede føle mig selv i retning af en orgasme, og hun har ikke engang rørt min fisse endnu!

"Vend dig om."

Hendes ene hånd bevæger sig op til mit bryst, og den anden bevæger sig mellem mine lår. Bevægelsen for mig til at sprede mine ben. Hendes hånd svæver lige over min fisse. Jeg vidste allerede, at min fisse dryppede af ophidselse og længsel for at blive rørt. Endelig kørte hun hendes finger helt perfekt på klitten.

"Åh ja, lige der!"

Mit hoved presser jeg tilbage på hendes skulder. Hendes læber rør den nøgne hud i min nakke. Hun gnider hårdere og jeg stønner højt. Hun bider og sutter på min hud. Jeg tager min højre hånd til hendes hoved og griber fast i hendes bløde hår, for at holde hendes mund på min krop.

"Mmm ja ... åh ... lige der."
Jeg hvisker, da hendes fingre spiller min klit. Hendes læber tager min ørering ind i hendes mund. Jeg kommer tættere og tættere på mit klimaks. Jeg havde brug for hende.

"Jeg ... Åh Gud ... Jeg har brug for dig inde i mig Anna."

Hun bevæger hendes hånd lavere til min indgang. Hun skubber en finger ind i min varme sprække.

"Åh ja Anna."

Jeg siger desperat, at hun skal fylde mig ud. Hun tager to fingre op og rammer mit g-punkt. Jeg græder, da jeg føler, at jeg hurtigt kan nå kanten. Hun tager hendes fingre ud og gnider voldsomt på min svulmende klit. Det var alt, hvad jeg havde brug for, for at komme for hende.

"Anna........"

Jeg skriger, da min orgasme overtager min krop. Hun stønner ved brugen af hendes navn og efterlader sjusket kys på tværs af nakke og skulder. Min krop skælver af glæde og mine ben ryster.

"Kan du stå på egen hånd Pia?"

Hun siger det med et smil, og jeg indser, at hun havde støttet mig i et stykke tid. Jeg vender mig om med et smil og kysser hende. Hun bevæger en hånd mod min skulder og begynder at presse mig ned. Jeg smiler og kysser hendes mave, og sætter mig på mine knæ, ser jeg op på hende for at få øjenkontakt med hende.

Jeg bruger tungen langsomt mellem hendes skamlæber, før den rammer toppen af hendes klit. Hun stønner og presser hendes hofter fremad mod min mund. Hendes øjnene brænder ned på mig med lyst. Jeg åbner min mund og tager hendes klit ind i min mund. Gud hun smager fantastisk. Hun stønner og bider i hendes læber. Jeg suger let på hendes klit og lader min tunge lege skiftevis over den følsomme tap. Hun stønner i overraskelse og svajer hendes ryg.

"Gør det igen."

Siger hun stille. Jeg bevæger mine hænder op ad benene på hendes lår. Jeg klemmer forsigtigt mens hendes fisse får samme tur en gang til.

"Åh Pia bliv ved!"

Nu flytter jeg to fingre til hendes indgang. Hendes ben begynder at sitre, da jeg driller hendes indgang. Hun stønner i frustration, da jeg igen suger hendes klit hårdt.

"Pia ....."

"Jeg er tæt på Pia...kom ....stop ikke!"

"Åh Ja! Stop ikke, stop ikke ..."

Jeg sutter hendes klit og fingerknepper hendes fisse hårdt, indtil hun kommer i en voldsom sprøjteorgasme. Mine fingre stadig oppe i hendes fisse og venter på, at hun slapper af. Da jeg fornemmer, at hun slapper af, fjerner jeg forsigtigt mine fingre og rejser mig op.

"Du er så lækker Pia."

Hvisker hun, før han giver mig et kys. Jeg kysser hende tilbage. Hun bevæger hænderne op til mine kinder, indtil hendes tommelfinger er ved mit øre. Jeg venter et par sekunder og nyder den ømhed, der er tilbage fra hendes kys, før jeg åbner øjnene. Hun smiler.

"Jeg tror, at vi faktisk skal tage et brusebad nu."

Hun smiler og vender mig rundt. Jeg smiler og ryster på mit hoved. Hvem skulle have troet, at jeg skulle ende i bruseren sammen med min lærer. Jeg troede det i hvert fald ikke. Hun bemærkede min stilhed og begynder at massere mine skuldre, efter at min krop var fuldstændig dækket i sæbe.

"Er du okay?"

"Ja Anna fuldstændig."

Få sex i dag

Nede i stuen:

Efter brusebadet tager vi bare en badekåbe over vores nøgne kroppe og går nedenunder.

"Lad os sidde lidt i sofaen. Vi skal tale."

Sagde Pia lidt med rysten i hendes stemme og alligevel ikke.

Begge deres ansigter blev alvorlige.

"Kan du lide mig?"

Spurgte Pia om, mens hendes kinder blev røde.

"Åh ja. Jeg kan virkelig godt lide dig Pia."

"Godt, så ... hvad gør vi? Du er min lærer. Jeg vil bare godt vide det?"

"Hej Pia, det er okay."

Hun sidder overfor mig og lægger hånden på min skulder.

"Jeg ved det heller ikke. Jeg ved bare, at jeg kan lide dig og ..."

Hun flytter den ene hånd til min hage og løfter mit ansigt. Hun smiler.

"Jeg kan godt lide at sexet med dig, og ..."

Jeg smiler og hun smiler tilbage.

"Vi behøver ikke at finde ud af det lige nu, vi kan bare ... gøre hvad vi, gøre hvad vi har lyst til."

Jeg bider i min læbe og læner mig fremad, jeg kysser hende blidt.

"Jeg tror, hvis vi stadig fortsætter med dette, så har vi bruge regler, når vi er på skolen."

Jeg vender mit hoved og ser på hende.

"Ja, det vi gjorde i dag, det dur ikke for nogen af os, hvis vi bliver opdaget."

Anna siger, at vi er nødt til at mødes i det skjulte, enten her i huset eller kører langt væk. Vi bliver begge enig om nogle fornuftige regler. Men jeg var jo stadig forelsket i hende!

"Vil du vide, hvad jeg synes?"

"Du er den hotteste lærer i skolen."

Hun smiler og bevæger hænderne til mine hofter.

"Hotter end fru Jensen?"

"Hun har ingen sammenligning med dig ... den måde du får mig til at føle, når du knepper mig. Fordi du knepper mig så godt Anna."

Jeg læner mig frem og fanger hendes læber i et kys, før hun kunne reagere. Hun stønner og trækker mig imod hendes krop. Jeg tager mine fingre i hendes blonde hår og kysser hende dybere. Hun sætter en hånd imellem mine ben. Hendes håndflader kærtegner mine skamlæber.

"Mmm, mere ... tak."

Siger jeg stille. Hun smiler drillende.

"Åh ... det er rigtigt ... du er en "tigger"."

Jeg stønner og ryster på mit hoved.

"Jeg er ikke ..."

Hun holder hendes hånd omkring min hals, jeg gisper.....

"Nå ikke? ... det må vi jo finde ud af ..."

Hun griber om min røv og manøvrerer hendes underarm under mine lår.

"Sæt dine ben og arme rundt om mig."

Jeg gør som hun siger, og pludselig står hun op. Jeg gisper.

"Anna?"

Hun smiler og løfter mig hen til stuebordet. Hun kysser min mund.

Jeg slikker langsomt mine læber, da hendes hånd finder sin vej tilbage til min fisse. Hun tager min badekåbe af og kysser mine bryster. Hun undgår mine brystvorter og jeg stønner i frustration. Hendes fingre glider over min klit, og jeg presser mine hofter mod hendes fingre. Hun smiler og pirrer med tungen rundt om mine hårde brystvorter. Jeg klynker og sætter min hånd på hendes skulder og forsøger at trække hende i tættere. Hun modstår og jeg stønner.

"Okay, okay! Du har ret. Jeg er en tigger....knep mig Anna.

"Du er så varm, når du tigger."

Nu bevæger hun hendes hånd ned til mit fissehul, og skubber to fingre op i mig, mens hun endelig tager min brystvorte i munden. Handlingen fik mig til at ryste. Jeg kunne mærke, at min orgasme nåede mig hurtigt. Jeg spredte mine ben endnu mere for hende.

"Stop ikke, jeg er der næsten."

Hendes fingre stopper, og jeg klynker.

"Vend dig om Pia!"

Pludselig mærker jeg en våd tunge, der leger med min stjerne. Anna vil give mig en tur med tungen, som jeg gjorde på skolen. Det var så lækkert, så dyrisk! Jeg har aldrig fået en orgasme så hurtigt før. Anna finger kneppede mig totalt, mens hun suttede og slikkede min numseåbning. Vi havde aldrig talt om det? Men det var bare en lækker og naturlig følelse.

"At have dirty sex sammen med dig Pia er bare fantastisk! Det du gjorde på skolen, det har ingen nogensinde gjort ved mig før."

Vi havde sex mange gange den eftermiddag hjemme hos Anna. Vi havde lavet en aftale. Vi var blevet hinandens elskere.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.