Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg ved næsten ikke, hvordan jeg skal begynde denne novelle, dels fordi den er sandfærdig, og dels fordi den er grænseoverskridende.

Mit navn er Pia, og jeg går i niende klasse på en almindelig folkeskole i det jyske.
Jeg er lige fyldt 15 år, og har kun haft en kæreste, da jeg var 14 år. Det varede kun i to måneder, og var ligeså meget et venskab som et egentligt kæresteforhold. Det sluttede meget fredeligt. Vi er stadig gode venner, og går i samme klasse. Min plan er gymnasiet efter niende klasse, da jeg er helt sikker på, at det vil give de største valgmuligheder for mig.

SEX I DAG?

Vi havde fået en ny klasselærer i niende klasse, fordi vores gamle fru Svendsen gik på pension. Hendes navn var Anna, og hun havde kun været ansat et år på vores skole. Hun startede som lærer efter sommerferien sidste år. Anna var 44 år og havde ingen børn.

Hun var en kvinde med langt lyst hår og klare blå øjne. Kæmpe bryster, fast røv og snakken gik, at hun muligvis var lesbisk. Hun boede i hvert fald sammen med en anden kvinde i en lille landsby fem kilometer fra skolen. Hun havde ramt flere piger i løbet af det første år, at hun havde arbejdet på skolen. Her snakker vi om piger, hvor man havde en fornemmelse af deres seksualitet. Der var ingen af dem, som var "sprunget" ud endnu.

Jeg havde time sidst på dagen. Alle vidste, at Anna var en af de strengeste lærere på skolen. Du løb ikke om hjørnerne med Anna, og man vidste, der skulle være ro i hendes timer. Jeg var en stille pige, der holdt mig for mig selv, og havde kun få venner. I klassen var jeg lidt mere åben, men kun med mine lærere.

Vi havde fået en prøve i dansk, hvor vi skulle løse så mange opgaver som overhovedet muligt på 30 minutter. Hun videregav hurtigt opgaverne til de forreste borde, der fordelte dem videre. Hun instruerer os om at starte opgaverne og afslutte dem igen om 30 minutter.

Vores øjne krydsede et sekund. Jeg ser et lille smil på hendes læber. Jeg kigger igen på min opgave, og sætter et stykke hår bag mit øre. Hun begynder at tale til klassen, og vi kigger på hinanden fra tid til anden. Hende med tillid og mig med nervøsitet, samt forlegenhed over at blive fanget i at kigge på hende. Jeg vidste ikke hvad det var, men mine øjne kunne ikke holde sig fra hende. Der var noget ved hende, der trak i mig. Hun havde sat sig tilbage til hendes kateter. Jeg ser op på hende, og bider i enden af min blyant ubevidst, da mine øjne ser på hendes store bryster. Hun ser på mig. Jeg gisper og ser ned på mit papir. Jeg kigger op på hende, og hun smiler til mig. Mit ansigt bliver rødt. Klokken ringer og hun rejser sig op.

"De pladser I er blevet tildelte er pladser resten af måneden. Aflever opgaverne på mit kateter i den hvide boks."

Jeg rejser mig og tager mine ting. Jeg var den sidste, der gik op til hendes kateter. Jeg satte min opgave i den hvide boks uden nogen øjenkontakt, og gik hen til døren.

"Hej Pia?"

Hun tager fat i min opgave.

"Du har glemt at skrive dit navn på. Jeg håber ikke, du bliver distraheret af noget i min klasse?"

Hun siger det med et lille smil. Mit ansigt bliver rødt igen.

"Åh."

Jeg gik til hendes kateter og skrev hurtigt mit navn på papiret. Hun smilede.

"Pia?"

Jeg smiler. Hun ser op på mig med et frækt glimt i hendes ansigt. Jeg rødmer.

"Hav en god dag Anna."

"I lige måde Pia."

Mit sind var fuld af forvirring. Ville hun have mig? Var jeg homoseksuel? Hvad laver jeg? Jeg sukker i frustration. Resten af ugen var det samme. Jeg fik gentagne gange et kig på hendes smukke krop, mens hun sad og smilede til mig. Nogle uger senere kaldte hun mig op til kateteret, da de andre elever var gået ud. Jeg panikkede. Ville hun konfrontere mig med at stirre på hende. Hun rejste sig op, og gik rundt om hendes kateter for at sidde på kanten foran mig.

"Pia?"

Jeg løfter mine øjne til hendes smukke ansigt og så et blik af bekymring, men alligevel et lille smil på hendes læber.

"Pia, jeg tror, at du bliver lidt distraheret i min klasse?"

Pokkers. Mine øjne fokuserede på kavalergangen i hendes blå bluse. Hun fanger mig, da jeg rødmer og ser ned i gulvet.

"Hvad får dig til at tro det Anna?"

Hun smiler og går til døren. Hun låser døren med hendes nøgle. Hun går tilbage til mig og sætter sig på kateteret. Hun krydser hendes ben, og mine øjne strejfer hendes lår i et sekund. Hun læner sig tilbage og hviler på hendes hænder. Jeg ser spørgende på hendes ansigt?

"For at starte Pia, så har du tendens til at lade dit blik falde lavere end de flest, og du kan ikke stoppe med at rødme. Vil du gerne fortælle mig noget Pia?"

"Nej Anna dette er en misforståelse. Ærligt. Jeg stirrede bare ud i rummet og..."

Hun spreder hendes ben så nederdelen kravler så langt op, at man kunne se hendes sorte trusser. Jeg slap et lille gisp, og følte min fisse blev varmere. Mit hjerte begyndte at hamre mod mit bryst.

"Åh gud."

Hun smiler til mig igen.

"Hvad sagde du Pia?"

Jeg forsøger mit bedste for at fortsætte min sætning. Jeg kunne ikke engang overbevise et barn med min undskyldning. Det var en fuldstændig løgn, og hun vidste det. Hun smilede og min vejrtrækning bliver hurtigere.

"Okay. Men hvordan forklarer du alt denne rødmen? Jeg vil vide, hvad der får dig til at rødme Pia"

Hun spreder hendes ben endnu mere. Jeg ser dette ud af øjenkrogen. Jeg rødmer igen. Jeg er fristet til at se på hende, men jeg gør det ikke.

"Se på mig Pia."

Jeg kigger op, men mine øjne stirrer mellem hendes ben. Jeg bider i min læbe og lader et blødt støn komme ud. Hun smiler og rækker over til min hage. Jeg rødmer, da jeg stirrer hende i øjnene. Hun forsøger at skjule sin tilfredshed.

"Tilbage til mit oprindelige spørgsmål. Vil du gerne fortælle mig noget Pia?"

"Jeg ... Jeg bliver distraheret i klassen, fordi jeg synes du rigtige lækker Anna ..."

Jeg stirrer hende i øjnene og rødmer endnu mere end før. Hun smiler og rejser fra kateteret

"Det var det, jeg troede, at du gerne ville fortælle mig."

Hun stiller sig på gulvet og spreder benene.

"Noget du gerne vil gøre Pia?"

Jeg bevægede mig hen imod hende. Min vejrtrækning bliver hurtigere, da jeg løfter min hånd op til hendes kind. Jeg kiggede ind i hendes øjne for første gang. Hun åbnede munden for at sige noget, men jeg ignorerer forsøget. Jeg har haft lyst til at kysse hende de sidste 3 uger, og jeg ville ikke stoppe nu. Jeg lukkede mine øjne og lænede mig mod hende. Vores læber mødtes, og hun lukkede endelig øjnene. Jeg slap et lille støn, mens hun placerede hendes hænder på min hofter. Jeg stønnede igen og kyssede hende hårdere. Hun stønnede og trak mig imod hende. Hun greb omkring min røv. Jeg satte mit ben mellem hendes. Mit lår skubbede hendes nederdel op til hendes hofter. Hun bevægede hænderne til mit ansigt og kælede min kind. Hun stønner og vender os rundt, så jeg er presset mod hendes kateter Hun løfter mig op på bordet. Hun griber bunden af min T-shirt, og begynder at trække den over mit hoved. Jeg stopper hende.

"Hvad er der galt?"

Jeg ser hende i øjnene.

"Hvis du vil ha' mig, så tag mig til dit hus."

Hun smiler.

"Du er den første teenagerpige, jeg nogensinde har gjort dette med."

"Okay lad os gøre det!"

Jeg stønner og kysser hende igen. Hun hjælper mig væk fra hendes bord, og hun trækker nederdelen ned igen. Jeg tager mine ting og går til døren. Jeg vender mig mod hende, og hun går hen til mig med sin taske i hånden. Hun tager hendes nøgler og skubber mig op ad væggen. Jeg smiler, da hun hvisker i mit øre.

"Det er så svært ikke at kneppe dig lige nu."

Hun nulrer mit øre og jeg giver et dybt støn.

"Åh gud."

Hun smiler og kysser min hals og bider i min læbe.

"Men vi kan ikke blive her ret lang tid mere."

Hun åbner døren for mig. Jeg går ud og hun følger lige bag mig. Vi stopper brat op. Skolelederen kommer gående ned ad gangen, og havde retning lige hen imod os. Han var en gammel skaldet lav mand, der syntes at vide næsten alt, der skete på denne skole. Jeg var nervøs.

"Anna, jeg troede du havde fri nu. Hvad laver I her så sent?"

"Pia havde brug for ekstra hjælp til en opgave, og jeg havde tid i dag."

Jeg smilede til skolelederen, og han smillede tilbage med et godkendende nik.

"Meget godt så, Vi ses på mandag. Hav en god weekend."

Jeg smiler.

"I lige måde Hr. Andersen."

Anna siger det samme, og da han var ude af syne vendte hun sig til mig. Vi brød begge ud i en indforstået latter.

Jeg følger med Anna ud på parkeringspladsen, og vi sætter os ind i hendes bil.

"Er er ingen det venter på dig Pia? Hvor lang tid har vi?"

Jeg forklarer, at jeg vil skrive en besked til min mor, at jeg er hjemme hos Lene fra klassen, og er først hjemme ved 18.00 tiden. Så vi har lidt over tre timer.

Det tager os omkring 10 minutter at nå hendes hus. Jeg er forbavset over hendes hus. Det var enormt. To etager, hvidt med sort tegltag.

"Du har et smukt hus."

Hun smiler og går hen imod mig.

"Tak skal du have."

Hun griber min hånd og begynder at gå til forsiden af huset.

"Kom med mig."

Jeg følger hende op ad trapperne og ind i entreen. Vi går ind i et stort soveværelse, og hun fører mig over til sengen.

"Du kan sætte dig ned og slappe lidt af."

Det hele har gået meget hurtigt, og ingen af os havde talt ret meget de sidste 10 minutter. Jeg tror, vi begge var nervøse.

Jeg læner mig langsomt tilbage på sengen og hviler på puderne. Mit hjerte slår højt i brystet, da hun tog hendes sko af. Hun gik over til mig, og tog mine sko af. Hun satte dem ned på gulvet, og kom op i sengen. Hun satte et ben mellem mine, da hun ser mig i øjnene.

"Er det okay, hvis jeg gør dette?"

Min vejrtrækning bliver hurtigere og jeg nikker.

"Er du bange?"

Hun ser nysgerrig på mig.

"Vil du stoppe?"

Jeg ryster igen på hovedet.

"Sig til hvis vi skal stoppe."

Jeg nikker. Hun stirrer på mig et stykke tid.

"Luk dine øjne."

Jeg lukker mine øjne, mens hun kysser mig ømt. Hun kysser mig hårdere, og jeg stønner. Jeg bevæger mine hænder til hendes hofter og trækker hende ned til mig. Hun bryder kysset og ser ned på mig. Jeg havde ubevidst holdt vejret, selv efter hun stoppede kysset. Hun smilede og hvisker i mit øre.

"Glem ikke at trække vejret."

Hun flytter hendes hånd til min mave og glider hendes hånd under min T-shirts. Hun kærtegner min mave, da hun kysser mig blødt igen

"Mmm."

Et lille smil vises på hendes læber, og hun kysser min hals. Jeg stønner højt. Hun bruger neglene til at kradse min mave let. Hun bevæger hænderne til bunden af min T-shirts, og trækker den langsomt over mit hoved. Hun kaster den på gulvet og ser på mig. Der var et liderligt udtryk i hendes øjne, da hun så på mig. Jeg rejser mig op på mine albuer og kysser hende. Hun stønner, og jeg trækker hende tilbage til mig. Hun når under mig og spænder min bh op. Jeg bliver endnu mere liderlig, da mine bryster kommer til syne. Jeg stønner, da hun flytter hænderne til mine bryster. Hendes ene hånd bevæger sig til mine bukser og knapper dem op. Hun sidder op og ser mig i øjnene, da hun tager bukserne af mig. Jeg gisper, da hun kaster dem til gulvet, og går videre til mine trusser. Hun sætter hendes fingre i taljen, men jeg stopper hende. Jeg kysser hende og flytter min hånd til hendes hofte og den anden til hendes ryg. Jeg ruller os over. Jeg sidder oven på hende, og ser ned på hende. Jeg begynder med knappe hendes bluse op.

"Jeg ville også klæde dig af."

Vores ansigter var centimeter fra hinanden, da jeg flytter mine hænder til hendes skuldre. Vi lukkede øjnene, da jeg langsomt tager hendes bluse af. Jeg læner mig ned og driller hendes læber med mine. Jeg kaster hendes bluse til gulvet. Hendes vejrtrækning bliver hurtigere. Jeg kommer bag hendes ryg og løsner hendes bh. Min pande hviler mod hendes, da jeg trækker hendes bh ud gennem armene. Jeg kaster den på gulvet, og ser ned på hendes bryster. Det var første gang, at jeg så en voksens kvindes bryster så tæt på. Jeg bevægede mine hænder til hendes bryster og kærtegnede dem blidt. Hun lukkede øjnene, da jeg kyssede hende igen. Jeg åbner hendes nederdelen, og trækker den ned over benene. Jeg smed den i hendes bunke af tøj på gulvet. Jeg trak hendes trusser af. Der var ikke noget hår på hendes fisse, og jeg kunne se en lille vådhed ved hendes indgang.

"Hvad jeg skal gøre?"

"Jeg vil vise dig."

Hun ruller os over igen, så hun er oven på mig. Hun kysser min mave. Jeg giver endnu et lille støn, da hun kysser mit hofteben og trækker ned i trusserne. Hun kaster dem på gulvet og ser op på mig.

"Er du okay?"

"Ja."

Hun tager hendes hånd på mit ben og gnider beroligende.

Få sex i dag

"Vi behøver ikke Pia. Jeg vil ikke presse dig til noget."

"Jeg vil også ... kom Anna."

Hun smiler og bevæger sig op ad min krop. Hun lagde hånden på mit lår. Jeg spredte mine ben fra hinanden, Hun bevægede sig tilbage, og stoppede ved mine bryster. Hun kyssede og slikkede mine brystvorter. Jeg stønnede, jeg elskede hendes mund og tunge på min krop. Hun begyndte at bevæge sig ned igen. Hun kyssede mine lår langsomt, og jeg lukkede mine øjne. Jeg bed i min læbe af bare forventning. Hun bøjer mine ben og tog hendes arme under mine lår og greb mine hofter. Hun lænede sig fremad og kyssede min fisse blødt. Hun bevægede hænderne under mig, og begyndte at massere min nedre ryg.

"Slap af og nyd det."

Hun kysser min fisse igen. Hun lod hendes tunge langsomt glide mellem mine skamlæber. Jeg lukker øjnene, da hun flytter hænderne tilbage til mine hofter. Jeg stønner da tungen rammer min klit. Hun gør noget lækkert, og suger min klit i munden. Jeg bider i min læber og stønner dybt. Hun lader min klit glide fra munden og bruger tungen til at drille min indgang.

"Slap af og nyd det skat."

Jeg nikker.

"Jeg kan virkelig godt lide din tunge i min fisse"

Hun flytter hendes tunge fra min åbning til min klit. Jeg stønner, da hun begynder rytmisk at flytte tungen på min klit. Jeg begynder at fornemme en orgasme allerede er på vej. Hun sutter på min klit og trækker mig tættere på hende. Jeg stønner højt.

"Åh wow."

Hun holder op med at suge min klit og smiler op til mig. Hun sutter på min klit igen, og jeg stønner højt

"Åh gud."

Hun suger hårdere og hænderne stramme på mine hofter. Jeg stønner højt.

"Åh Anna."

Mine ben begynder at ryste, da hun bringer mig nærmere på min første rigtige orgasme med en kvinde. Min vejrtrækning øges.

"Jeg er tæt på."

Hun slikker min klit med tungen. Jeg stønner, som hun bevæger tungen hurtigere. Hun ser op på mig og bremser tungen. Jeg bliver fascineret af hendes blå øjne. Hun begynder at bruge tungen hurtigere. Jeg føler en massiv orgasme opbygning i min fisse. Jeg er lige på kanten af orgasmen, og følelsen af hendes varme bløde hænder er vidunderlige. Den mest fantastiske, vidunderlige lykkelige følelse ruller gennem min krop. Jeg buer min ryg og bryder min intense øjenkontakt med hende. En serie af gispede brudstykker kommer ud af min mund.

Hun kysser mit lår og jeg slipper et lille støn ud. Jeg åbner mine øjne og ser ned på hende. Hun bevæger sig op fra min krop og læner sig ned for at kysse toppen af mine bryster. Jeg sætter en finger under hendes hage og vipper hendes ansigt op til mit. Jeg tager kontrol og ruller os over. Jeg kysser hende blidt og lader tunge røre hendes læber. Hun stønner igen og åbner munden. Jeg stønner og flytter et ben mellem hendes. Hendes fisse bliver presset mod mit lår.

"Du behøver ikke gøre det for mig, hvis du ikke vil Pia."

"Jeg vil gerne slikke din fisse Anna."

Jeg kysser hendes kind og hendes hals. Jeg når hendes bryster. Hun stønner, mens jeg læner mig ned, og leger med tungen omkring hendes fremtrædende brystvorter. Jeg kysser maven let og glider ind mellem hendes ben. Jeg ser på hendes fisse og slikker mine læber. Jeg presser mig fremad og lader tungen glide mellem hendes skamlæber og finder hendes klit.

"Åh min klit er følsom."

Jeg smiler lidt og trækker hendes ben bagud.

"Betyder det, at jeg skal være forsigtig?"

Hun smiler og nikker, da jeg tager fat i hendes hofter, som hun gjorde med mig for et øjeblik siden. Jeg kysser hendes fisse blidt.

"Ja."

"Åh gud."

Hun griber mit hoved, og presser mit ansigt hårdere mod hendes fisse. Jeg suger hendes klit i munden.

"Uhm....."

Jeg holder op med at suge hendes klit, og slikker hendes fisse hurtigt. Hun stønner igen.

"Åh Pia ... Jeg er der næsten."

Jeg sutter hendes klit igen, og hun stønner dybt.

"Jah sådan."

Hun lader hænderne falde til sengen, og jeg trækker mig tilbage. Hun ryster af glæde og stønner lavt. Jeg ser op på hende, da jeg fortsætter med at slikke hendes klit. Min kæber begynder at smerte, da jeg fortsætter med at slikke hende. Hun stønner lavt, da mine øjne møder hendes. Hun klemmer mine hænder let. Jeg bevæger tungen hurtigere nu, og hun stønner højt. Hendes vejrtrækning bliver dybere, da hun kommer tættere på hendes orgasme. Hun klemmer mine hænder hårdere. Det var smukt at se hende skælve og ryste i orgasmen. Hendes vejrtrækning stoppede øjeblikkeligt imellem hver gisp, og lårene rystede mod mine kinder. Hendes mavemuskler strammede sig i orgasmen. Jeg tager mine hænder ud af hendes.

"Du er så sød Pia. Jeg er aldrig kommet så hurtigt før."

Hun bider sig på læben, da jeg kysser låret igen.

"Kom her skat."

Hun kysser mig, og vi bliver der i øjeblikket, en spænding mellem os uden ord. Vi ved begge, at det ikke er seksuelt. Hun ruller oven på mig og stikker tungen i min mund. Jeg stønner dybt, da hun flytter hænderne til mine hofter. Hun kysser mig blødt og trækker sig tilbage. Hun stirrer på mig et sekund, men jeg nægter at åbne mine øjne. Hun ruller derefter på hendes ryg og ligger ved siden af mig. Jeg havde lige sex med min lærer. Min lesbiske lærer.

"Anna hvad hvis vi bliver opdaget?"

Jeg begyndte at panikke og sætter mig hurtigt op.

"Jeg burde gå."

Jeg står op og tager mit tøj fra gulvet. Hun sætter sig op og ser på mig.

"Du behøver ikke at gå allerede."

"Ved du hvad? Jeg glemte helt, at jeg skal på arbejde i aften, men jeg kan se dig på mandag."

"Virkelig?"

"Det er ikke noget problem i at blive Pia?"

"Min søster kommer først hjem i morgen."

"Bor du sammen med din søster?"

"Ja, hvad troede du?"

Jeg går over til hende, mit hjerte banker højt. Jeg læner mig mod hende og kysser hende let på kinden. Jeg føler mig usikker og tager et skridt tilbage.

"Jeg ville blive, men jeg skal arbejde i aften nede i svømmehallen. Det har bare været skønt Anna. Vi ses jo på mandag."

Jeg begyndte at gå til døren.

"Jeg skal nok køre dig ind til byen igen."

Jeg vender mig om og smiler sødt til hende.

"Nej, det er fint. Jeg tager bare bussen."

Hun ser forvirret på mig, men jeg vender mig om og går ud. Jeg går hen til busstoppestedet. Dette burde ikke være sket. Hvorfor lod jeg det ske?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.