Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Næste morgen vågnede jeg tidligt og gik ned i køkkenet for at lave kaffe til mig selv, før slave missen vågnede, så jeg kunne planlægge vores dag. Det var afgørende, hvis hun skulle lykkes som slave, at hun var glad for at underkaste sig og adlyde mig helt. I dag vil jeg teste det til grænsen. En halv time senere vækkede jeg slave missen. I fremtiden skulle hun sætte en alarm til, så hun kunne være klar til at vække og tjene mig. Jeg beordrede hende at gå på badeværelset og vaske sig. Bagefter skulle hun komme ind i køkkenet, hvor hun skulle lære at forberede og servere morgenmaden. Der var ikke behov for at blive klædt på, informerede jeg hende om. Hun skulle tjene mig nøgen, mens vi var hjemme, medmindre andet var sagt.

I køkkenet sad jeg ved bordenden, som Herren altid gjorde, når jeg tjente ham. Det føltes meget mærkeligt at blive serviceret, og jeg var ikke helt komfortabel med det endnu. Slave missen kom ind, hendes øjne rettet mod gulvet, hendes hænder flettet bag hendes hals. Hidtil har hun husket sin træning godt.

SEX I DAG?

"Knæl! Mens jeg giver dig dine ordrer." Kommanderede jeg.

Da hun havde knælet ved mine fødder, forklarede jeg hende, at hun hver morgen skulle bringe mig en kop te for at vække mig. Hun måtte endda komme op i min seng for at tjene mig, afhængigt af mit behov på dagen. Hun skulle så vaske mig i brusebadet, tørre og klæde mig på, og om nødvendigt barbere mig til Herrens brug. Det næste hun skulle forberede var det, jeg ønskede til morgenmad. Medmindre andet var sagt skulle slave missen spise på alle fire på gulvet fra en skål foran mine fødder og kun bruge munden. Sådan spiste jeg, hver gang jeg fik lov til at spise med Herren, og han ville forvente det samme fra slave missen.

Jeg instruerede slave missen i at tilberede morgenmaden, der skulle være scramble æg med bacon. Jeg gav hende den hundeskål, som hun skulle spise af. I øjenkrogen så jeg det samme ydmygende udseende, jeg havde set, da hun var blevet beordret til at sutte Herrens pik i aftes, jeg smilede veltilfreds over mit arbejde hidtil. Jeg vidste, at slave missen kun havde sommerferien på prøve, inden hun skulle fortsætte med skolen. Så var det op til Herren at afgøre reglerne derfra, altså hvis slave missen bestod kravene som slave.

Jeg betragtede mig ikke som en grusom Mistress, men måtte indrømme at se slave missen ydmyget over de ting, som jeg bad hende at gøre, tændte mig voldsomt. Jeg besluttede at lade slave missen vente, indtil jeg var færdig med min morgenmad. Jeg lod hende spise, så jeg kunne se hende ordentligt. Hun sænkede hovedet til hundeskålen og tog forsigtigt et lille stykke bacon med sine tænder. Hun kæmpede med at bruge tungen for at få det ind i munden.

"Fortsæt." Grinede jeg.

Slave missen løftede en hånd og brugte den til at tørre rundt om munden.

"Ingen hænder! Det vil være en ekstra straf på søndag slave missen!"

"Ja Mistress, tak Mistress." svarede hun tydeligt.

Slave missen spiste sin mad uden at hæve hovedet fra skålen. Hun lærte, at når hun var færdig, så frigjorde jeg hende, så hun kunne fortsætte med husarbejdet. Jeg fortalte hende, at hun skulle sørge for, at vores hjem var totalt pletfri inden jeg kom tilbage. Jeg gik til byens park, for at nyde denne sommerdag, mens slave missen fik vores hjem rengjort til mindste detalje. Efter to timer ringede Herren, at han ville komme på besøg, og han forventede, at jeg var alene hjemme, mens slave missen kunne gøre sig nyttig med indkøb til husholdningen. Jeg skyndte mig hjem til slave missen. Gav hende kredit kortet og bad hende handle ind, for dernæst at afvente en sms fra mig, hvornår hun skulle komme hjem.

Jeg sad på mine knæ mine hænder, og hænderne foldet bag nakken da Herren trådte ind i køkkenet. Jeg servere en kop kaffe for Herren, og knælede ved fødderne, mens han drak.

"Sig mig slave," spurgte han.

"Hvordan går det med slave missens træning?"

"Jeg er meget tilfreds med hende Herre." Svarede jeg.

"Hun har opbygget en række straffe til på søndag, men det kan man jo forvente. Hun er meget ny og forsøger stadig at bevare sin værdighed. Når hun lærer at indlevere sig mentalt såvel som fysisk, vil hun finde sin træning meget lettere."

"Det er sandt slave, og jeg ved, du vil gøre et fremragende arbejde med at træne hende. Men lige nu skal du glemme alting og adlyde mig."

"Selvfølgelig Herre", svarede jeg, glad for at være tilbage til at gøre det, som jeg elskede mest, hvad jeg levede for.
"Jeg må heller ikke forsømme din træning." Herren fortsatte.
"Der er altid mere til selv den mest erfarne underdanige at lære, og i dag skal du lære en ny færdighed."

"Tak Herre", svarede jeg oprigtigt.

Herren beordrede mig til at kravle på badeværelset. Herren havde ofte tage mig ind for at vaske ham, så jeg spekulerede på, om det var det, at han ville have mig at gøre, før han begyndte dagens træning. Men jeg tog fejl!

"Denne morgen slave, skal du lære at lade mig bruge din smukke lille mund som mit pissoir."

Selvom jeg følte mig nervøs for at lære at tage Herrens pis i min mund, var jeg stadig meget begejstret. Dette var noget, jeg længe havde forestillet mig at gøre, for at min elskede Herre var tilfreds, og jeg blev utroligt tændt, bare ved at tænkte på at sluge den varme væske.

"Knæl op med dine ben spredte" Kommanderede Herren.

"Jeg vil gerne se dig virkelig åbne, når jeg bruger dig."

Jeg vidste, at han ville se, om min klit var hård og pulserende. Min glat barberede kusse var allerede tydeligt hævet af ophidselse. Herren smilede, da han så dette.

"At betjene din Herre gør dig virkelig tændt, er det ikke sandt min skat?"

"Jo Herre", svarede jeg tydeligt.

"Læg dit hoved bagover for mig slave", sagde han blidt.

"Spild ikke en dråbe af dette, ellers bliver du straffet alvorligt på søndag!"

Jeg gjorde som jeg fik besked på, mit hoved tilbage, min ivrige mund åben og mine hænder flettet bag min nakke. Herren lod sine bukser falde til gulvet og gik fremad, så hans skridt var i højde med mit ansigt. Han tog sin pik i hånden og holdt den omkring 2 centimeter over munden og begyndte langsomt at pisse. Da jeg følte den varme pis ramte halsen, fik mine reflekser mig til at gagge, men jeg fik hurtigt sunket den konstante stråle. Jeg elskede følelsen af varmen, der løb ned i halsen og ned i min mave. Herren begyndte at øge hastigheden af strålen, og jeg begyndte at synke hans pis hurtigere, for ikke at spilde en enkelt dråbe af den gyldne væske, men snart var munden fuld. Det begyndte at dryppe ned fra mine mundvige, før Herrens pis løb frit ned over min hage, ned over mine nøgne bryster og ned til min varme kusse.

Efter at have afsluttet trak Herren sig tilbage, og trak bukserne på igen. Han så på mig, der knælede foran ham, gennemblødt af hans pis, mine øjne rettet mod gulvet, skammen sig over at have mislykkedes fyldte hele min krop.

"En lille smule mere øvelse syntes slave at have brug for", grinede Herren.

"Du betaler for din manglende lydighed på søndag", mindede han mig om.

"Jeg vil gerne have dig til at øve hver aften med slave missen, indtil du kan sluge alt hendes pis uden at spilde."

"Ja Herre", svarede jeg med tårer i mine øjne. Det havde været lang tid siden, at jeg havde svigtet i en opgave, som min Herre havde givet mig.

"Nu på dine hænder og knæ for at rydde op på dette rod." Han pegede på pølen af urin mellem mine lår.

"Slik op hvad du spildte." Efter at have set mig gøre dette vendte han sig om og forlod lokalet, mig nøgen på gulvet for at reflektere over min fiasko.

Få sex i dag

Søndag morgen ankom Herren til lejligheden. Både jeg og slave missen var nervøse. For hende ville det være hendes første straf, og hun vidste, at hun havde lavet mange fejl i sin første tid. For mig havde jeg mislykket overfor Herren. Jeg vidste, at straffen ville være streng. Da Herren kom ind i værelset, meddelte han, at slave missen ville blive straffet først. Bagefter skulle hun så se mig blive straffet.

"Slave gør slave missen klar til sin være straf."

Jeg førte slave missen til det polstret bord, hvor jeg sikrede hendes ankler og sørgede for, at hendes ben blev tvunget lidt fra hinanden. Herren kunne godt lide et godt udsyn til sin kusse. Jeg skubbede hende frem, så hun hvilede på hendes underarme, med røven struttende højt i vejret. Jeg kunne se i øjnene, at hun var skræmt. Hun så på mig for beroligelse. Jeg strøg håret og gik tilbage til Herrens fødder.

"Hent mig stokken slave." Sagde Herren til mig.

"Bagefter kan du knæle ved slave missens hoved og trøste hende, da dette er hendes første straf. Hvor mange slag skal hun tildeles i dag Slave?"

"Ud over hendes ugentlige ti slag, skyldes hun 20 slag for at komme for sent plus yderligere 6 slag for mindre forseelser i løbet af ugen Herre, så 36 i alt."

"Han erkendte og trak sig bag slave missen. Herren tog sig et øjeblik til at beundre hendes skamlæber.

"Forklar slave missen hvad jeg forventer af hende."

Jeg talte blidt til slave missen og forklarede hende, at Herren ville forvente af hende at tælle hvert slag og takke ham for det, derefter spørge tydeligt efter den næste. Jeg sørgede for, at hun vidste, at hvis hun glemte det, så ville Herren tilføje ekstra slag til hendes straf. Da jeg var færdig med at tale til hende, begyndte Herren disciplinering af slave missen. Han slog stokken hårdt på baglåret af slave missen. Slave missen skreg og begyndte at græde.

"Åh slave missen, jeg er meget skuffet over dig! Det er ikke sådan, jeg forventer, at mine slaver skal opføre sig, når jeg er generøs nok til at disciplinere dem. Vi vil begynde igen. Hvis du ikke kan være en god pige og acceptere din straf, vil din Mistress gagge dig, og jeg vil fortsætte, indtil du lærer. Er det forstået?"

"Ja Herre" svarede slave missen tydeligt.

Herren slog igen på baglåret, denne gang gispede slave missen og slap et støn, men hun formåede at komme ud med ordet.

"En"

"Tak Herre", fortsatte hun med tårerne ned ad kinderne.

"Må jeg få en mere?"

"Det er meget bedre. "Svarede Herren, og fortsatte slave missens straf.

Da Herren havde givet slave missen ti slag, var baglårene røde og var smukt dekoreret med røde streger. Jeg bemærkede, at hendes vejrtrækning var forandret, og jeg vidste, at slave missen begyndte at nyde den smerte, som Herren havde påført hende. Der var ægthed i stemmen, da hun bad om et slag mere. Jeg kunne mærke, at Herren nød hende, jo mere hun syntes, at nyder det. Igen følte jeg den velkendte følelse af jalousi.

Mellem slagene begyndte Herren at kærtegne slave missens hævede baglår. Jeg kiggede op på Herren og så, at hans pik var fuldt oprejst og desperat pressede mod hans bukser. Da slave missen talte 36, takkede Herren voldsomt. Herren fjernede hurtigt sine bukser og uden at sige et ord stødte han sin hårde pik i slave missens nu dryppende våde kusse. Slave missen stønnede højt denne gang med absolut nydelse. Hun var stadig fastgjort til det polstret bord, så det var i den perfekte stilling at tage den hårde pik. Herren greb en stor håndfuld af slave missens lange blonde hår og trak hendes hoved hårdt tilbage. Med noget at holde fast i kneppede han hende endnu mere voldsomt, og snart brød de ud i en samtidig orgasme. Da hans hårde erektion helt havde aftaget, fjernede han pikken fra slave missens kusse.

"Slave kom her og ryd op efter mig", sagde han til mig

Jeg kravlede over til ham og begyndte omhyggeligt at slikke slave missens safter fra hans pik og nosser. Jeg vidste, at jeg burde have været tilfreds med Herrens åbenlyse nydelse af slave missen, men jeg følte et stort fjendskab over for hende i det øjeblik. Jeg følte en besidder trang mod Herren, som gik helt imod min slaveuddannelse. Jeg kunne tilhøre Herren, men han tilhørte på ingen måde mig.

Da Herren var grundigt ren, fortalte han mig om at kravle over til slave missen, der stadig var bundet til bordet, for at gøre kussen ren. Jeg gjorde som jeg fik at vide selvfølgelig, fast besluttet på ikke at lade mig påvirke af hvordan jeg følte. Jeg kravlede på mine hænder og knæ til slave missen, og begyndte at slikke Herrens søde sperm fra slave missens kusse, da det løb fra slave missens kusse blandet med kussesafter, og jo mere jeg slikkede hende, jo mere våd blev hun. Jeg skubber min tunge så langt jeg kunne op i hende. Slikkede hende ren for Herrens sperm, sugede og slikkede på hendes barberede skamlæber. Jeg flyttede min tunge frem til hendes nu svulmende klit, og sugede den forsigtigt med min mund. Jeg vidste, at slave missen var ved at komme for anden gang, hvilket var præcis det, jeg ønskede. Jeg vidste, hvis slave missen vovede at komme uden Herrens udtrykkelige tilladelse, ville hun blive hårdt straffet, da dette var en af slavernes gyldne regler, du kommer aldrig uden tilladelse. Slave missen vidste det også, og forsøgte desperat at kæmpe imod de lyst bølger, der strømmede gennem kroppen, men jeg havde taget hende for langt, og inden for få sekunder rystede hun, da orgasmen ramte hende, og alt hvad hun kunne gøre, var at forsøge at holde sig så stille som muligt. som bare syntes at intensivere hendes spænding endnu mere!

"Nu er det din tur til at modtage straffen slave", sagde Herren til mig.

"Slave missen vil senere blive hårdt disciplineret for sin manglende selvkontrol."

Jeg løsnede slave misse, der blev sat i hjørnet, klar til at lære og observere.

"Jeg vil disciplinere dig nu, og som du ved, har du i denne uge svigtet mig, så din straf vil blive streng."

Denne straf viste hvor højt, at min Herre elskede mig, selvom han brugte slave missen til af manipulere mit sind.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.