Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fremtiden kan ingen spå om, og som alenemor efter min mands alt for tidlig død, da Lene var fire og Johan to år, har der været perioder, som har været svære at takle, som alenemor. Det er svært at tackle, når ens barn bliver udsat for mobning, eller din datter går gennem teenagerperioden, og alt er vendt på hovedet. Jeg har ofte brugt tid på nettet, for at google om forskellige problematikker og har lånt bøger på biblioteket.

Men ingen bog eller google kunne forberede mig på. "Hvad skal du gøre, når du fanger din søn i at onanere med dine strømpebukser."

SEX I DAG?

Jeg er ejendomsmægler og er ret succesfuld. Jeg arbejder hårdt og arbejder mange timer. Jeg havde vænnet mig til livet med os tre sammen. En meget behagelig måde at leve for mig selv sammen med mine to børn. Men tingene havde ændret sig, da Lene var flyttet til Århus, hvor hun gik på Universitetet. Det betød, at hun kun var hjemme nogle weekender, når det passede i hendes planlægning.

Johan gik i 3g og fyldte 18 år om en måneds tid. Han var helt klart den som var mest hjemmemenneske. Han foretrak ofte sine computerspil i stedet for at feste sammen med sine kammerater. Lene var derimod den vilde pige, der ofte havde givet mig grå hår af bekymringer. Hun ville hellere til en fest frem for at lave sine lektier. Men alligevel havde hun begavelsen til at time hendes afleveringer, og score høje karakterer, når det virkelig gjaldt.
Johan som var meget stærk bogligt begavet, havde derimod store sociale udfordringer, da han var en enspænder, eller højest var sammen med få nørder, der gik op i de samme computerspil som ham.

Jeg kom tidligt hjem, efter to aftaler var blev aflyst, og smuttede hurtigt af mine sko, og gik til mit soveværelse for at klæde mig af. Jeg bemærkede, at lyset i mit soveværelse var tændt, jeg vidste, at jeg havde slukket det om morgenen. Forsigtigt kiggede jeg ind i soveværelset. Johan sad på min seng, og strøg hans pik på et par af mine strømpebukser. Jeg holdt min vejrtrækning inde, og så min søn rykkede sig på sengen. Han læste noget på hans bærbare computer, da hans onani øges. Jeg var i chok, og mine ben kunne ikke bevæge sig. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på min søn og hans chokerende store pik. Det varede kun et minut, før min søn stønnede. "Åhh, mor sut min pik, vær en god mor-kusse."

Jeg indså, at han ikke bare onanerede til mine strømper, men han fantaserede om mig. Heldigvis var han i sin egen fantasiverden, og hørte mig slet ikke.
Et par minutter senere havde min søn brugt mit navn tre gange, og stønnede højt. "Jeg kommer mor, slug min sperm." Sekunder senere skød hans klæbrige hvide sperm i luften som en raket.

Jeg gik hurtigt tilbage ned ad trappen, og ud af mit eget hus hen til min bil. Jeg kunne ikke tro, hvad jeg lige havde set og hørt. Min søn fantaseret om mig. Jeg følte en ubeskrivelig fugt i mine trusser.

Hvorfor var jeg våd?

Hvorfor var jeg pludselig så liderlig?

Jeg rystede tankerne ud af mit hoved, og bakkede ud ad min indkørsel. En time senere, da jeg skulle have være hjemme, gik jeg ind i huset og råbte.

"Johan jeg er hjemme."

Johan råbte fra sit værelse. "Hej mor."

Jeg gik til hans værelse, og åbnede døren, mens han var på sin computer.

"Vil du have pizza?"

"Det lyder godt", svarede han, helt uvidende om hvad jeg vidste.

Det var svært at tro, at det jeg så for en time siden var rigtig. Resten af aftenen var normal, spiste pizza sammen, så tv sammen, og sagde godnat som vi plejede.

Ved sengetid tænkte jeg over hændelsen. Johan der onanerede hans store pik, mens han tænkte på mig. Min fisse blev våd, og selvom jeg forsøgte at fornægte fantasien, blev det til en kraftig onani. Ved at lukke øjnene forestillede jeg mig selv på alle fire, mens Johan kneppede mig hårdt. Han kunne kneppe, og bruge mig som han ville, hvilket hul der passede til hans fantasi.

Da jeg var tæt på klimaks, syntes jeg at høre min søn stemme. "Kom mor, kom af din søns store hårde pik!"

Orgasmen var mere intens end den plejede, og jeg kollapsede på min seng i et stort svedbad. Da jeg kom tilbage fra den bedste orgasme i lang tid, kunne jeg ikke tro, at det var min søn, som jeg fantaserede om. Jeg havde den bedste søvn, som jeg havde haft i lang tid.

Næste morgen da Johan kom ned til morgenmad, indså jeg pludselig, hvor meget han lignede sin far Thomas. Da min søn var gået i skole, blev jeg nysgerrig, og gik til hans værelse, for at åbne hans bærbare computer. Jeg skrev hans adgangskode, som var så forudsigelig, som det kunne være "Johan 2109" (det samme login, som han havde brugt siden, han var barn) og søgte på de steder, han var på i går eftermiddags.

Jeg vidste, at dette var forkert, og en stor krænkelse af privatlivets fred, men min nysgerrighed var stor, hvad han havde læst eller set på, mens han onanerede om mig. Hans søgesider i går var meste de sædvanlige "nørdsteder." Da jeg kiggede lidt nærmere på url´erne, så jeg, det var mange klip om incest, med titler som "Knep mors kusse", – "Min mor er en luder", "Slavemor ridder på sønnens pik", osv. En anden søgehistorik var på BDSM, hvor kvinden blev domineret af sin Herre.
Jeg skrev titlerne ned, og ønskede ikke at efterlade noget bevis for min krænkelse af privatlivets fred, og loggede ud af internettet.

Jeg var chokeret over, at min søn ville have sex med mig, eller i det mindste var hans største fantasi. Men jeg vidste jo ikke engang, hvordan jeg skulle håndtere denne viden.

Da min fremvisning af huset klokken 14 var færdig, skyndte jeg mig hjem, i håbet om at fange ham igen, selvom det var helt usikkert. Hvad jeg ville gøre, hvis jeg gjorde det, jeg håbede det, at jeg gjorde noget. Jeg ville ikke have sex med min søn, eller ville jeg?

Da jeg kom hjem, var han nedenunder og spillede med sin ven Frederik. Mens de spillede, åbnede jeg min bærbare computer, og søgte på de adresser fra i går.
Da jeg så klippene, var jeg chokeret over både indholdet, og hvad klippene gjorde ved mig. Min fisse var i brand, og min venstre hånd masserede min fisse under nederdelen. Nogle af klippene havde dominerende sønner, der forførte deres mødre, mens andre havde magtfulde døtre, der dominerede deres mødre. Jeg havde aldrig overvejet sex med nogen af mine børn før, men gårsdagens begivenheder såvel som disse levende varme klip, bragte tankegang i mit sind. Jeg var tæt på at få en orgasme, mens jeg så et klip med en søn, der kneppede hans mors røv, da telefonen ringede. Jeg greb telefonen, forlod fantasien, da jeg talte med min overbærende mor om mange ting, herunder den tilbagevendende samtale om at finde mig en mand.

Da jeg var færdig med at snakke, var jeg frustreret, som jeg normalt var efter en samtale med min mor, og ikke længere liderlig! Kigger på uret og ser, det må være tid til lidt eftermiddagsmad. Jeg går ned til drengene, der stadig var i gang med at spille det samme spil. Jeg spørger, om de er sultne, og kan spise et par ristede brød, hvilket de er. Jeg bemærkede, at min søn tjekkede mine ben, da jeg gik væk.

Da jeg gik tilbage til køkkenet, var modstridende følelser i mit sind. Jo mere jeg kiggede på min søn, jo mere så jeg hans far. Tanken om, at jeg tændte på min søn, var både berusende og alligevel forkert. Jeg besluttede, at teste om min søn blev tændt af ideen om incest, eller virkelig var besat af mig.

Jeg gik ned med brødet og noget koldt juice, beslutte på at spise sammen med drengene.

Jeg sad på en stol til venstre for dem, og spredte mine ben, så der blev overladt noget til fantasien. Jeg ville sikre mig deres deres opmærksomhed, og var temmelig sikker på, at jeg havde den allerede.

Jeg lænede mig tilbage, så mine strømper og ben var synlig for de to 17-årige drenge. Som forventet forårsagede min optræden fuldstændig kaos mellem dem, som om disse drenges hjerner lukkede øjeblikket, og deres erektion voksede. Tanken om, at jeg havde en sådan effekt på unge drenge, var egentlig ret turn-on.

Jeg vidste allerede, at Frederik havde et godt øje til mig, da han næsten stammede hver gang, at han talte til mig, og aldrig kunne se mig i øjnene, stirrede altid på mine bryster. Men at se min søn forsøgte på at tage hurtige glimt af mine ben hvert sekund, var underholdende.

Da jeg var færdig med at spise, rejste jeg mig op på tæerne, og strakte armene i vejret foran de to liderlige drenge, hvilket gjorde det muligt for min nederdel at ryge op, samt mine store bryster blev fremvist i al deres storhed.

Da jeg forlod drengene, stoppede jeg uden for døren, og de ville tro, at jeg var væk. Som forventet sagde Frederik.

"Johan din mor er sådan en MILF."

"Hold kæft", svarede min søn, klart utilfreds med sin ven, der tjekkede hans mor ud.

"Alvorligt", fortsatte Frederik.

"Tal ikke om min mor på den måde", sagde min søn vredt.

"Beklager mand, men du må da indrømme, at du har en lækker mor."

"Jeg ved, at min mor er lækker, jeg bor hos hende, og ser hende hver dag, men jeg er træt af mine venner, og alle de andre tabere i skolen, der snakker om, hvordan de vil kneppe min mor."

"Undskyld Johan, jeg ville ikke fornærme dig."

"Glem det, lad os afslutte dette spil", sagde Johan.

Jeg vendte tilbage til køkkenet godt tilfreds med min søns forbløffende forsvar af mig. Jeg ryddede op i køkkenet, da Frederik tog hjem, og min søn gik direkte til sit værelse.

Jeg spekulerer på, om jeg kunne se hans pik igen. Hvorfor var jeg så begejstret på at se min søns pik igen? Jeg gik stille op ad trappen og lyttede ved døren, men kunne ikke høre noget. Det var lige nu! Min fisse var våd, og en enorm liderlighed flød gennem kroppen. Jeg ville gøre min søns fantasier til virkelighed!

Jeg tog en dyb indånding og åbnede hans dør, men var skuffet over at se ham med sin bærbare computer fuldt påklædt. Jeg gik til hans seng og sad på kanten ved siden af ham, min nederdel krøb lidt op.

"Johan tak fordi du forsvarede mig."

"Hvad?"

"Jeg hørte, hvad du og Frederik talte om", indrømmede jeg.

"Åh Gud", sagde han, mens han blev rød i ansigtet.

"Jeg er virkelig ked af, hvis mit udseende har givet dig problemer med dine jævnaldrende", sagde jeg, mens jeg tilfældig lagde min hånd på hans lår.

Dette distraherede ham meget, da han stammede.

"Ja d..det er ok. Det er bedre at have en køn mor end en grim."

"Du synes, at jeg er smuk?" Spurgte jeg overraskende, som om at jeg var chokeret over dette.

Stadig forvirrede, svarede han, "Jah, det gør de fleste gutter i skolen også."

"Åh tak Johan. I min alder sker sådanne komplimenter ikke så ofte, som da jeg var teenager," smilede jeg.

"Mor, jeg tror helt sikkert, at du stadig kan score alle", komplimenterede han mig, hans ansigt var rødt som en tomat. Jeg kunne se, hvorfor han aldrig havde haft en kæreste. Han var nervøs som bare helvede, af at tale til mig, og jeg var hans mor.

Jeg lænede mig og kyssede ham på kinden.

"Du ved de rigtige ord min kære."

Han flyttede sin bærbare computer fra sit skød et øjeblik og forsøgte at finde ud af, hvordan han skjulte sin erektion, før han kom hen til mig. Jeg vendte mig om og følte, at hans hænder rystede, da han pludselig rørte min nederdel.

Jeg vendte om og kyssede ham igen på kinden.

"Tak skat."

Han svarede svagt.

"Du er velkommen mor."

Jeg overvejede at lade min nederdel falde til jorden, men jeg troede det kunne give ham et chok og forlod rummet. I mit soveværelse klædte jeg mig af, og hoppede i brusebadet, hvor mit bruserhoved og jeg havde et meget intimt øjeblik, mens jeg planlagde min søns forførelse.

Jeg må lige fortælle en ting om mig, når jeg beslutter, at jeg vil have noget, så gør jeg alt, hvad der står i min magt, for at få det. Og når jeg havde besluttet, at jeg ville forføre min søn, var det alt jeg tænkte på. Det blev en besættelse, og som de fleste af mine relationer med mænd et spil af en slags, hvor jeg kontrollerede alt op til.

Forførelsen.

"Vil du give mor en fodmassage?", spurgte jeg med et varmt smil.

Johans ansigt blev straks rødt, mens han sagde.

"Selvfølgelig mor."

Jeg greb hans hånd, og flettede dem sammen, som et par ville gøre, og førte ham hen til sofaen. Jeg skubbede ham forsigtigt i sofaen, og satte mig i den anden ende, og lagde mine strømpebukser ben og fødder på hans skød. Jeg kunne se hans nervøsitet over hele hans ansigt.

Jeg løftede min venstre fod, og rørte hans næse.

"Mine fødder bliver ikke masseret af sig selv skat."

Hans ansigt var rubinrødt, og han stammede endnu en gang.

"U ..undskyld mor."

Han greb nervøst min venstre fod og begyndte at massere min fod. Efter få sekunder kunne jeg mærke noget vokse under mit højre ben.

Jeg spredte mine ben lidt, men ikke nok til at han kunne se mine trusser. Vi var stille i et par minutter, da jeg så på ham.

"Kan du tage min anden fod nu skat?"

"Ja mor", svarede han og skiftede fod.

Jeg startede samtalen.

"Har du en kæreste Johan?"

"Nej."

"Hvorfor ikke?", spurgte jeg. Du er en stor fangst."

"Du er smart, sød og meget flot", komplimenterede jeg sødt.

"Du er nødt til at sige det, du er jo min mor."

"Gør du det ikke", sagde jeg.

"Gør hvad?" spurgte han, skræmt af min pludselige toneændring.

"Sæt dig op", sagde jeg, og flyttede min fod, for at læne mig ind til ham, og give ham et knus. Min hånd kom ved et uheld til at lande direkte på hans stive pik. Min søns øjne blev store, men jeg flyttede ikke min hånd, da jeg hviskede lidt forførende. "Du ligner din far og han var den mest sexet mand, at jeg nogensinde har mødt. Du har de samme øjne, det samme smil og..." Jeg gav et blidt klem på hans fuldt erigeret pik.

"Tilsyneladende arvede du også noget andet fra din far."

Før han kunne reagere, kyssede jeg ham hurtigt på læberne og rejste mig op. Hev min nederdel ned igen og sagde. "Tak skat, dine hænder føltes fantastisk på mine smertefulde fødder, men nu tager jeg et bad." Jeg begyndte at gå væk, før jeg stoppede. Jeg vendte mig om, pegede på hans skridt, "du skal nok passe på "den".

Min søn stirrede på mig i bedøvet stilhed, da jeg forlod ham.

For anden gang i dag blev mit bruserhoved og jeg meget intim, da jeg fortsatte med at tænke på færdiggørelsen af min plan.

Næste morgen klædte jeg mig i en sort nederdel, en hvid bluse og beige selvsiddende strømper. Da Johan kom ned til morgenmaden, snakkede vi løseligt om skole, indtil jeg rejste mig op og sagde.

"Pokkers jeg har en tråd, der er løbet."

Jeg lægger mit ben på stolen lige ved siden af min meget fængslede søn, og lader strømpen glide ned ad benet. Min søns øjne følger det hele intenst. Skifter ben og tager den anden strømpe.

"Jeg har ikke flere i denne farve, så jeg tror, at jeg skal handle før min første fremvisning."

Jeg kyssede min søn på panden, og lod strømperne blive på stolen som lokkemad. Derefter forlod jeg huset.

Jeg ventede fem minutter, og vendte tilbage til huset i håbet om at fange ham. Som forventet pumpede han på sin store pik med en af mine strømper. Jeg kikkede et øjeblik, før jeg gik ind bagfra og sagde.

"Jeg har glemt min pung, Johan."

Han trak hurtigt bukserne op og stammede.

"Åh mm... mor, jeg blev så forskrækket."

"Åh skat, det er ok, onani er naturligt, jeg antager, at du også gjorde det i aftes."

"Faktisk er sandheden, at jeg selv gjorde det i aftes."

"Mor!"

Han gispede stadig fumlende for at få sine bukser på.

"Og du er velkommen til at beholde mine strømper, hvis det er din ting", tilbød jeg med et sødt smil.

"Mor!"

Han var stadig ydmyget over sin handling overfor sin mor.

"Har du også strømpe fantasier?", spurgte jeg med et sexet smil i ansigtet.

"Du er virkelig ligesom din far", sagde jeg, greb min pung og forlod huset, før han havde tid til at reagere.

Jeg kørte væk og vidste, at et frø var blevet plantet.

En lang dag med fremvisninger, herunder de to sidste sent, betød at jeg ikke kom hjem før kl. 19. Jeg gik op og bankede på Johans dør.

Jeg hørte en meget nervøs stemme sige.

"Kom ind."

Jeg trådte ind og satte mig på kanten af hans seng og gned mine ømme fødder.
Han stirrede på mine perfekte velplejede fødder og røde tånegle.

Jeg spurgte sødt.

"Johan vil du massere mine fødder igen, som du gjorde i går?"

"Ja mor."

"Kom til mor", vinkede jeg med min finger.

Han adlød skamfuldt.

Jeg flyttede mig op på hans seng, for at ligge på hans puder.

"Kom med mig op i sengen."

Han sad i enden af hans seng, og tog min højre fod i hænderne, og begyndte at massere mig. Mine ben blev skilt mere end i går, og hvis han kiggede op, ville han få et meget tydeligt glimt af mine sorte trusser. Efter få sekunder gjorde han det. Han kiggede hurtigt væk og rødmede. I løbet af de næste par minutter fortsatte han med at tage hurtige kig mellem mine ben, mens han fortsatte massagen, hans ansigt var rødere end helvede selv. Jeg ville med vilje åbne og lukke mine ben lidt, for at distrahere ham. Da han skiftede fod, spurgte jeg.

"Hvordan var skolen i dag?"

Han sukkede.

"Kedelig som sædvanlig."

"Nogle lækre piger i kikkerten?"

"Nej!", svarede han.

"Hvorfor ikke?"

Jeg spurgte, og lod et blødt støn lyde.

"Du har sikkert magiske hænder."

"Tror du?"

"Ja, du har fået mig til at slappe af nu", sagde jeg, og lod et støn mere glide fra mine læber.

"Nu laver jeg mad til os Johan, og så vil jeg tidligt i seng, min dag bliver hektisk i morgen."

Der var ingen tvivl om, at min søn var blevet pirret max, og hans tanker var på overarbejde. Jeg var godt tilfreds med, at jeg styrede slagets gang.

Næste dag planlagde jeg, at afsluttede forførelsen af min søn. Jeg kom hjem, og klædte om til en kort nederdel og en tynd bluse. Jeg tog et forklæde på, og begyndte at gøre huset rent. Klokken 17 satte jeg fadet i ovnen, og lavede en salat. Da Johan kom hjem, gik han i køkkenet. Han stirrede på mig, og mine store bryster, der knap var skjult af blusen.

Jeg spurgte ham.

"Ved du hvilken dag, det er i dag?"

Han stirrede med et underligt blik i ansigtet.

"Hmm ...."

Jeg forklarede, at det var nøgen dag.

"Er det nøgen dag?" Spurgte han, og kiggede virkelig underligt på mig.

"Ja, det er rigtigt", sagde jeg flirtende og tilføjede.

"Johan du er sytten og er gammel nok til at fejre "Nøgne Dag" med din mor. Så alt tøj er forbudt."

Tavshed i et stykke tid, indtil han stammede.

"Mor d..det er underligt."

"Vil du ikke fejre "Nøgne dag" med mig? Eller er din mor for gammel?"

Han stammede, "Nej.......det er ikke det. Det er bare mærkeligt?"

"Er det?"

"Jeg finder det meget befriende. Det er år siden, at jeg gik uden trusser."

Jeg løftede hurtigt forklædet og nederdelen, for at give ham et hurtig glimt af min kusse.

"Men du er jo min mor", sagde han, og forsøgte at skjule bulen i hans bukser. Den afslørede allerede indflydelsen, som min krop havde på ham.

"Og du er min søn. Jeg har set dig nøgen mange gange skat", sagde jeg i min moderlige tone.

"Tag nu tøjet af Johan."

"Har du strømper på?", spurgte han.

Jeg smilede, og gik hen til ham for at give et kys på kinden.

"Ligesom din far har du tydeligvis en ting med strømper."

Jeg trak hans skjorte over hovedet, han rystede ved min berøring.

"Dit ønske er min pligt", sagde jeg, og pegede på min underdanige krop.

Han syntes at holde vejret, så jeg mindede ham om.

"Træk vejret skat", sagde jeg, da jeg åbnede hans bukser, og de faldt til gulvet.

Han var ude af stand til at tale.

"Åh Johan, er det på grund af mig?"

Jeg spurgte mens min hånd rørte hans pik.

"Åh", stønnede han, og blev endnu stivere, da min hånd kælede hans pik.

Jeg gik tilbage for at skære det sidste salat. Johan havde ikke flyttet sig en meter, siden jeg afklædte ham, så jeg spurgte.

"Kan du hælde noget vin op til os?"

"Vin?" Spurgte han.

"I dag er en speciel dag Johan, så du må få noget vin."

Han gjorde som jeg sagde, mens jeg lavede salaten færdig, og trak fadet ud af ovnen. Jeg bemærkede, at Johan tog hurtige glimt af mig, hver gang han kunne. Jeg foreslog.

"Johan sæt dig ned, så vil mor gøre din mad klar."

Mens han satte sig, tog jeg det sidste tøj af, der gemte mine bryster og glatbarberet fisse. Det eneste jeg ikke tog af, var mine selvsiddende strømper. Som forventet stirrede Johan op, og hans mund stod åben bogstaveligt talt. Jeg satte mig ned og begyndte at spise, mens jeg indledede en samtale, som om dette var det mest normale i verden.

"Nå Johan, er der sket noget spændende i dag?"

"Vi har haft en test i matematik i dag. Jeg fik 12."

"Fremragende", smilede jeg.

"Du er sådan en god elev og et perfekt barn."

"Åh mor", sagde han forlegen, den rødlige nuance steg nu til hans kinder.

"Seriøst så drikker halvdelen af teenagere for meget i dag, tager stoffer, går i skole og har sex, men du er en god dreng, ikke sandt?"

"Ja, det er fordi, at jeg er en taber", sagde han, men det viste det sociale hierarki i gymnasiet.

"Du var sej", sagde jeg til min søn.

"D..du er stadig sej", fik han fremstammet.

"Åhh takk, smukke", svarede jeg varmt, da han rødmede på at blive kaldt smukke.

"Men jeg er vellykket, delvis på grund af mit udseende og ikke på grund af akademisk dygtighed, som du vil være."

"Jeg håber du har ret", sagde han og lod et blødt suk fortælle, at han ikke var overbevist om, at jeg havde ret.

"Plus".... tilføjede jeg.

"Når pigerne ser din store pik, bliver du nødt til at slå dem med den kølle."

"Mor!" Johan svarede chokeret.

Ved at fortsætte min seksuelle smigeren, tilføjede jeg.

"Du har hørt, at det ikke er størrelse, der tæller."

"Ja", svarede han, forvirret over min hensigt.

"Det er et faktum, at fine piger ikke gider usikre fyre med små tissemænd."

"MOR!", sagde han, klart forvirret over samtalen.

"Stol på mig."

"Jeg har haft forskellige mænd, men din fars var den største og den bedste. Men din pik er større end hans."

"Jeg kan ikke tro, du taler om min pik", sagde han.

"Det er en pik min søn. En stor pik, og jeg gætter på, at den stadig er rigtig hård."

Jeg smilede og rejste mig op.

"Stiv."

Jeg gik over mod ham.

"Stiv pik."

Han stirrede målløs på mig. Stående over ham i en myndighedsstilling ændrede jeg emnet, og begyndte at stille nogle retoriske spørgsmål.

"Så du kan lide pornoklip med mødre, der knepper deres sønner?"

Han forsøgte at tale, men jeg afbrød hans stammen, placerede min finger på hans læber, mine store bryster var bare få centimeter over ham, min våde fisse lige foran ham.

Min hånd nåede ned og greb forsigtigt omkring hans pik.

"Og du synes også at have en ret stor fascination af strømper?"

Jeg satte min højre fod på hans ben, hvilket også gav ham et meget klart kig på hans mors kusse.

"Kan du lide hvad du ser Johan?"

Han kunne ikke engang fuldføre sætningen, da det seksuelle angreb på hans sanser overvældede ham.

Jeg greb hans hånd og satte den på benet.

"Gå videre søn, føl mors strømper."

Han adlød besat af den silkefulde følelse.

Jeg stønnede.

"Mmm... Johan din hånd føles så dejlig på mors ben."

Et øjeblik senere tog jeg min fod tilbage, og satte mig op på køkkenbordet. Han så på mig, og så begge mine strømpe klædte fødder nåede hans stive pik. Han rystede ved min berøring, og jeg begyndte uden at sige noget, at give ham et fodjob. Mine ben arbejdede, og min glatte kusse var lige i min søns synsfelt.

Han lukkede øjnene og lod sin lange ventede fantasi gå i opfyldelse. På mindre end et minut stønnede han og advarede.

"Mor jeg kommer......"

"Kom for mor skat, kom over mors fødder. Jeg har dem bare for dig skat ... alt i aften er bare til dig."

Samtidig da jeg var færdig med at tale, skød hans hvide sperm i luften, og det meste landede på mine strømper, resten på køkkenbordet og gulvet. Jeg fortsatte min søns langsomme fod onani, indtil den sidste sperm var ude.

"Har du det godt skat?"

Johan åbnede endelig øjnene og kiggede ind i mine.

"Det var fantastisk mor."

"Jeg er din mor Johan, er det ikke, hvad du vil? En lydig mor?", mens jeg spurgte, løftede jeg min fod til min mund, og slikkede min søns sperm fra min fod.

Min søns mund stod igen vidt åben, da han så den uanstændige handling.

"Fuck du smager lækker."

Jeg satte mig på mine knæ, og tog min søns pik i min mund.

"Åh."

Min varme mund lukkede sig omkring hans stadig oprejste pik.

Jeg slikkede og suttede langsomt på hans pik i et par minutter, før jeg tog hans pik ud af munden og sagde.

"Åh, jeg mangler noget."

For at give ham chancen til at tage kontrol, lænede jeg mig til jorden og slikkede hans sperm fra gulvet.

Endelig sagde min søn med en selvtillid, som jeg aldrig havde hørt fra ham.

"Mor du mangler noget på køkkenbordet."

Et smil krydsede mine læber, da jeg sad på mine knæ og så på bordet.

"Vil Johan have, at mor skal rydde op efter din sperm?"

"Ja", svarede han, men ikke så aggressivitet, som jeg havde håbet på.

Jeg kiggede på ham og satte min hånd tilbage på hans stive pik.

"Mor har brug for en ordre. Fortæl mor hvad du vil have. Hun lover at adlyde alle dine kommandoer som en god mor, en meget lydig mor, en slavetøs mor, som i dine pornoklip. "

Han kiggede i mine øjne, noget han havde undgået det meste af aftenen og sagde.

"Ryd op efter min sperm mor."

Jeg adlød øjeblikkeligt, idet jeg kun brugte min tunge til at hente hans hvide sperm. Da jeg var færdig med at suge og slikke det op, henvendte jeg mig til ham og spurgte underdanig.

"Uhm... gjorde jeg det godt?"

Et smil krydsede hans ansigt for første gang, da han endelig opdagede de fulde konsekvenser af, hvad der lige var sket, og hvad jeg bogstaveligt gav ham. Han spurgte en smule tøvende.

"Du vil virkelig være min mor-slavetøs?"

Jeg kiggede op fra min underdanige stilling og svarede.

"Jeg vil være, hvad du vil have, at jeg skal være."

"Virkelig?" Spurgte han og forsøgte stadig at acceptere sin lykke.

"Giv mig en kommando", foreslog jeg.

Han var virkelig nødt til at tænke over, hvad han ønskede....

"Onanere", bestilte han med en svag stemme.

Uden tøven, og stadig på mine knæ, flyttede jeg min venstre hånd til min våde fisse og opfyldte hans kommando.

Han så fra hans position en ny magt, og hans tanker kørte omkring hvilke muligheder han havde. Jeg slap et støn, følelsen af lydighed, der øgede fornøjelsen og spurgte.

"Kan mor komme, eller har min store dreng andre planer for sin mor?"

Han forstod denne fantastiske virkelighed, at dette ikke var en våd drøm eller en computerdrevet fantasi. Jeg kiggede op på ham som en tabt hvalp på vej efter lydighed, desperat forsøgte at lede ham i, hvad vi begge havde brug for. Mig en dominerende mand, og han en kvinde at lære af. Mine stønnen steg og jeg advarede.

"Søn. Mors kusse bliver meget våd, jeg kan ikke holde mig meget længere."

Jeg så da min søn stod op, trak mig op på bordet, og uden et ord tog han nu med rette hans, da han begravede sit ansigt i min varme kusse. Jeg stønnede straks, min uerfarne søn slikkede mine allerede klæbrige våde skamlæber. Det var selvfølgelig hans første gang, og han var ivrig. Jeg stønnede.

"Det føles godt skat. Del mors skamlæber med tungen skat."

Han adlød og i de næste par minutter fortsatte han med at slikke min skamlæber. Jeg stønnede.

"Er det første gang du slikker kusse skat?"

Han nikkede, men holdt ikke op med hvad han gjorde, tydeligt begejstret af min smag. Alle mænd jeg nogensinde havde været sammen med, og de to piger på gymnasiet havde altid kommenteret mine unikke søde fissesafter.

"Du er en dejlig skat", sagde jeg og tilføjede.

"Vil du hjælpe mor med at komme?"

"Ja", mumlede han, tungen nægtede at forlade min kusse.

"Tag min klit i din mund skat" sagde jeg..... "slug det hele."

Igen adlød han, og det øjeblik hvor min hævede klit var i munden råbte jeg.

"Åh, slik mors klit, sug den hårdt, lad mor komme."

Han øgede trykket, og mine stønnen blev højere, da min uundgåelige orgasme begyndte at snige sig på.

Få sex i dag

"Åh Gud søn. Gør mor din færdig, få mig til at komme, og jeg er din ubetinget slave. Er det det du vil have skat? Din helt egen mor luder", skreg jeg, da han overraskede mig ved at stikke to fingre uden advarsel dybt op i mig.

Hans fingre fandt mit g-punkt på få sekunder.

At få mit g-punkt masseret, blandet med det længe ignorerede ønske om underkastelse, snoet med virkeligheden af tabuets incestuøse handling, som jeg var villig til at begå, var jeg få sekunder fra et klimaks.

"Åh Johan, du har mor, du har mor, Åh fuck, Åh fuck, ja Johan, uh, ah, uuuuh, fuuck, mor kommende skat, ikke stoppe, ikke stoppe", skreg jeg, og greb min søns hoved for at tilføje endnu mere pres på min eksploderende kusse.

Det var den bedste, mest intense orgasme, at jeg nogensinde havde oplevet. Nydelse pulserede gennem min krop, og jeg vidste i dette korte øjeblik af eufori, hvordan himlen føltes som......... et kort øjebliks accept af det, som jeg netop havde gjort, og hvad jeg ville gøre igen og igen.

"Stop skat, jeg skal tisse så meget."

Jeg vendte tilbage et par minutter senere, og hans pik var lige så hård, som da jeg forlod ham. Jeg smilede og sagde.

"Savner du mig?"

Min søn tog kontrol, som jeg håbede.

"Lad os gå til dit soveværelse."

"Og hvad vil du gøre der?", spurgte jeg forsigtigt.

"Jeg vil gerne kneppe dig mor."

"Åh min skat" udbrød jeg, og tændte på hans ord.

"Vær dominerende Johan, det lød mere som et spørgsmål end en befaling."

"Få din røv ind i soveværelset NU mor!"

"Ja Herre", svarede jeg og gik foran ham, min røv svajede frem og tilbage.

"Er det her, hvor du vil have mig søn?"

Hans selvtillid syntes tilsyneladende at være øget, da han overraskede mig. Hans tone antydede en irritation, og ved at bruge mit fulde navn, som jeg altid havde brugt, når han var i problemer som yngre.

"Anni Marie Thomsen, få din røv derind NU!"

Hans hænder på mine skuldre.

"Jeg antager en mor-luder som dig Anni, ved præcis hvad du skal gøre med denne."

Han holdt om sin lækre pik.

"Faktisk har jeg tænke på et par ting, som jeg gerne vil gøre med den."

"Som hvad?"

Han spurgte, og forsøgte at se alle hans muligheder..... hvor langt var jeg villig til at gå?

Mine øjne forlod aldrig hans fra min underdanige position. Jeg lagde mine kort på bordet og gav ham fire forslag.

"Jeg kunne give dig en anden strømpe fodmassage, indtil din store pik skyder din sperm over mors strømper, eller jeg kunne sutte din lækre pik, indtil du skyder din dejlige sperm langt ned i min hals, eller du kan få mig ned på alle fire som en hund, og ta' mig med din store hårde pik."

"Et. Du kan kneppe min kusse."
"To. Du kan kneppe mors snævre bagdør."

Hans øjne var store, da mine chokerende muligheder blev givet.

"Åh Gud mor."

"Hvad vil du have mor skal gøre for dig skat?"

Hans hænder greb mit hoved og guidede mig til hans pik. Jeg åbnede min mund og tog min søns pikhoved mellem mine læber. Jeg slikkede og suttede skiftevis hele tiden, og skabte en hvirvelvind med min tunge og spyt. Jeg gav mig tid til at udforske min søns pik med min mund. Som forventet blev lyden højere og han advarede.

"Jeg kommer snart."

Jeg standsede øjeblikkeligt og tog hans pik ud af min mund, og forsøgte igen at føre ham ind i hans rolle som dominerende i vores forhold.

"Vil du, at mor skal sluge din sperm?"

"Bare fortæl mig hvad du vil gøre Johan. Jeg er din, og du må bruge mig, som du vil", smilede jeg.

Johan overraskede mig, og var ikke en dreng af mange ord, han greb mit hoved og skubbede hans pik tilbage i min mund, men i stedet for at jeg suttede hans pik, begyndte han at pumpe hans pik imellem mine læber, og bogstaveligt talt kneppede min mund. Han stønnede, da hans orgasme næsten var der.

"Slug min sperm mor-slave, slug alt."

Sekunder senere blev jeg belønnet med hans varme sperm, da den sprøjtede dybt i min hals. Han blev ved, med at kneppe min mund. Dog lidt langsommere ind og ud af min mund, indtil jeg havde nydt hver eneste dråbe af hans vanedannende sperm.

Hans pik var stadig stiv.

"Det jeg gjorde for et øjeblik siden, har ikke været i stand til at stoppe din store pik. Jeg greb igen hans opsvulmede pik medlem mine hænder.

"Åh mor."

"Ønsker du at kneppe din mor min søn?"

"Ja", stønnede han.

Jeg forklarede til Johan, at jeg var underdanig, som i alle de pornoklip, som han havde set. Jeg er din, og du kan bruge mig, som du vil. Jeg lænede mig ind, og tog hans brystvorte i munden. Jeg flyttede munden til den anden brystvorte. Jeg rejste mig op og kyssede ham, ikke som mor og søn, men som to elskende, mine læber mod hans.

"Jeg elsker dig Johan. Jeg elsker dig som en søn, og nu elsker jeg dig også som Herre. Lad mor tage din uskyld. "Vores læber mødtes igen og tungerne begyndte at udforske hinanden. Et par minutter senere i en svedig omfavnelse, da vores hænder nu også udforskede hinanden. Min søn løftede mig op, og bar mig hen til sengen, som en mand ville gøre på deres bryllupsnat.

Han kastede mig på sengen og trak mine ben fra hinanden. En dominans syntes at styre hans bevægelser, som jeg desperat havde brug for. Hans pik gled mellem mine skamlæber, og jeg stønnede.

"Åh ja vær sød ved mor."

Han smilede lidt og slog sit pikhoved på min klit. Mine kropslagte ben omsluttede ham, og han trængte ind.

"Knep din mor-luder hårdt min søn. Skub den store hårde pik op i mors kusse."

Hans pik gled nemt inde i min våde kusse, og jeg stønnede højlydt det øjeblik, han trængte ind i mig. Alle hans 25 centimeter fyldte mig godt ud. Han standsede og nød følelsen af min kusse indpakket omkring hans pik. Langsomt begyndte han at elske med mig. Det var langsomt og ømt, og han lænede sig frem, og kyssede mig. Den ulige blanding af dominans og romantik var mærkelig, men det syntes kun at forbedre øjeblikkets intimitet. Hans hænder kælede mine bryster, da han begyndte at kneppe mig hurtigere. Han brød kysset og begyndte at kysse mine bryster. Han udforskede hver centimeter af mine bryster med sine læber. Tunge og tænder hele tiden med et stabilt tempo.

Det var gået lang tid, før han pludselig trak ud og vendte mig på min side.

"Skal du prøve det andet hul nu?"

"Shhhh" kommanderede han, da hans pik smuttede tilbage i min kusse.

"Jeg er ikke færdig med din kusse endnu."

"De er alle dine skat", stønnede jeg.

Han holdt armen omkring mig, mens han kælede mit venstre bryst. Hans krop bankede pikken ind i min kusse hårdere og hårdere for hvert stød.

"Åh, hårdere skat, knep mor hårdere skat."

"Du kan lide det mor?" Spurgte han.

"Åh ja, skat jeg elsker det. Lov mig, at du vil kneppe mig igen og igen, stønnede jeg.

"Du skal ikke bekymre dig, jeg har bestemte planer med dig."

"Åh?" Jeg stønnede af overraskelse, og tanken gjorde mig endnu varmere.

Han kneppede mig hårdere og hurtigere. Jeg følte benene stivne og vidste, at jeg snart skulle få mit hul fyldt med sperm. I modsætning til de to tidligere advarsler han gav, før han kom på mine fødder og i min mund, meddelte han denne gang.

"Jeg kommer oppe i din kusse mor, min kusse."

Min orgasme var tæt på, og jeg stønnede.

"Åh ja fyld mor med din sperm. Fyld mig med din sæd."

Jeg følte min kusse trak sig sammen, hvilket udløste min orgasme.

"Mor kommer skat."

Han holdt pikken inde i mig, da vi begge kom i en fælles ekstase.

Pludselig trak han sig ud, og skubbede mig om på ryggen. Han pressede hans pik ind i min mund. Jeg suttede desperat for at bevise min fulde lydighed mod min søn, min nye Herre.

Endelig trak han sig ud og kollapsede ved siden af mig. Stilhed i lang tid da vi begge tænkte over situationen.

"Johan, det var fantastisk."

Johan vendte sig mod mig.

"Jeg kan ikke tro det."

"Hvad?" Jeg smilede.

"At jeg kneppede min mor?"

"Det hele, at du så mig onanere, at du er underdanig, alt hvad vi lige har gjort", svarede han, klart overvældet af det hele.

"Fortryder du, gør du?"

"NEJ", svarede han.

"Jeg kan bare ikke tro, så heldig jeg er."

"Jeg er den heldige", sagde jeg, mens min hånd kælede med hans bryst.

"Er det bedre end dine pornoklip", spurgte jeg om, mens min hånd langsomt bevægede sig nedad, til hans nu halvt erigeret pik. Med et hurtigt blik på hans pik spekulerede jeg på, om den kunne mere?

Jeg kiggede på hans pik, som faktisk voksede igen.

"Du er umættelig" sagde jeg.

"Min rekord er 10 gange på en dag."

"10 hvad?", spurgte jeg, usikker på hvad han talte om.

"Jeg er kommet 10 gange på en dag", afslørede han.

Min hånd nåede til hans næsten fuldt oprejste pik.

"Nå, jeg er ikke sikker på, at jeg kan give dig 10 udløsninger skat, men jeg kan helt sikkert give dig en mere, og jeg har et sidste hul, der er klar til at blive fyldt ud."

"Er du sikker mor?" Spurgte han.

"Jeg har aldrig været sikker på noget i mit liv Herre", svarede jeg igen og understreger min fuldstændige underdanighed til ham.

Da han satte sig op, sagde jeg.

"Glidecremen ligger i skuffen på natbordet."

Han nåede til natbordet og fandt min lille samling legetøj, som indeholdt et par vibratorer og en buttplug. Han standsede og kiggede over på mig.

"Det er ensomt at være alene mor", sagde jeg med et flovt udtryk.

"Ikke mere", lovede han, og kom tilbage med smøremidlet.

Jeg havde ikke haft en rigtig pik i min røv i et par år, siden jeg dengang havde en kort affære med en gift kollega. Jeg kom på alle fire og præsenterede min stadig meget fine røv foran ham.

"Hvad synes du om min røv skat?" Spurgte jeg forsigtigt om, mens jeg spredte mine baller, så der var frit udsyn.

"Så lækkert", svarede han, da han flyttede sig bag mig.

"Gør det nu langsomt ..... ", sagde jeg,

"Din pik er ret stor for enhver piges bagdør."

Han slog min røv hårdt og sagde.

"Jeg troede, jeg havde kommandoen her!"

"Undskyld Herre, gør med min røv, som du vil."

"Dygtig tøs."

"Knep mors røv skat", stønnede jeg, da spidsen af hans pik gled forbi min stramme indgang.

"Det er så varmt og stramt", stønnede han.

"Alt for dig skat", stønnede jeg, da hans pik langsomt fyldte mig.

Hans pik føltes så perfekt i min røv, jeg tillod mig endelig at give slip, og blive styret som jeg plejede for mange år siden.

"Fuck din pik føles så perfekt i min røv Herre."

"Herre", gentog han.

Da hans pik begyndte at glide ind og ud af min røv, forklarede jeg igen.

"Ja Herre. I dette hus er du ansvarlig, og jeg er din ubetinget."

"Du er så dejlig mor."

"Det er du er også skat. Du er en lækker fyr, ligesom din far var.

Jeg stønnede, og begyndte at presse tilbage på hans pik, og ønskede ham dybere i mig.

"God tøs", gentog han, mens hans hænder strøg langsomt over min ryg og røv.

"Åh ja søn, din pik blev lavet til at fylde mig", stønnede jeg.

"Åh skat. Jeg har brug for din sperm i min røv. Jeg vil gøre alt for dig."

"Hvad med Lene mor?" Sagde han overraskende til mig.

"Hvad?"

"Jeg vil gerne se dig forføre hende, så jeg kan kneppe hende også", meddelte han og tilføjede.

"Jeg har altid hadet hendes nedladende behandling af mig."

"Åh Gud!" Jeg stønnede, min pludselige tankegang til lesbisk lyst, fik pludselig liderligheden til at stige.

"Åh Gud hvad?" Spurgte han og begyndte at kneppe min røv hårdere.

"Åh ja Herre, jeg vil hjælpe med at gøre hende til din underdanig søster", lovede jeg, da min hånd gled ned til min klit.

"Sex med din datter tænder dig?" Spurgte han, og pumpede hans pik hårdt op i min snævre røv.

"Vil du se mig slikke din søsters kusse?"

"Ja", stønnede han tændt af tanken.

"Hvad hvis jeg knepper din søsters stramme røv med en stor strap-on?"

Det var det sidste der skulle til, og jeg følte, at han fyldte min røv. Da hans sperm ramte min endetarm, skyllede den anden orgasme gennem mig, sammen med ideen om at forføre min datter.

"Jeg kommer også", råbte jeg.

"Stop ikke med at kneppe mors røv."

Han holdt pikken oppe i mig, indtil min orgasme var færdig med at pulsere gennem mig, og jeg kollapsede fuldstændig af udmattelse på sengen.

Jeg kunne mærke min søns sperm langsomt løb ud min røv.

"Jeg elsker dig Johan."

"Jeg elsker også dig mor."

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.