Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Måske er jeg den eneste i verden, som har levet sammen med sin kone gennem et langt liv uden den store gnist seksuelt? Bevares, der har da været gode oplevelser, men aldrig den store lyst til at prøve noget nyt. Eksperimentere med fantasier og inderste lyster.

Min kone og jeg har sex måske en gang om ugen i de heldige perioder. Oftest var det den ordinære missionærstilling, og hvis hun var rigtig liderlig, kunne hun finde på at ride min pik. Meget af tiden tilfredsstillede vi hinanden med hænderne. Min kone var ikke den store piksutter, og hun kunne slet ikke lide smagen af sperm. Når jeg slikkede fisse på hende, måtte jeg næsten altid afslutte med min hånd, da der ellers ikke ville være mere tunge tilbage. Det var i hvert fald sikkert, at min kæbe var øm mange dage bagefter. Så vi havde hurtigt fundet rytmen i vores sex agt, der sjældent tog over 10-15 minutter.

SEX I DAG?

Men dette ændrede et tilfældigt spermsprøjt.

En aften havde jeg overtalt min kone til at spille mig af. Jeg lå stille på sengen og nød bevægelsen af Mettes bløde hånd, der gled op og ned på min pik. Hun brugte sin venstre hånd til det nederste af pikken, mens hun spillede pikken med højre hånd. Indimellem flyttede hun venstre hånd til min nosser og kærtegnede dem. Hun brugte altid et håndklæde til at fange min sperm, der blev lagt på min mave. Når jeg så nærmede mig udløsningen, rettede hun pikken mod håndklædet. Denne aften fejlbedømte hun vinklen på min pik, og en god del af min sperm ramte mig i ansigtet. Hun var lige så overrasket som jeg. Pludselig tog hun sin finger og begyndte at gnide spermen rundt om min mund. Jeg spurgte hende. "Hvad laver du?" Hun svarede. "Jeg ved ikke hvorfor, men da jeg så din sperm lande på dine læber, gjorde det mig meget varm og liderlig. "Hun skubbede derefter sin finger og en stor mængde sperm ind i min mund. Hun rakte ned med sin højre hånd og begyndte at spille mig af igen. Hendes finger fandt et andet plask af sperm, som hun puttede i min mund. Jeg bemærkede at hendes vejrtrækningshastighed steg. Jeg sagde. "Af en eller anden grund gætter jeg på, at min sperm gør dig liderlig?" Hun svarede. "Jeg tror ikke, jeg nogensinde har været så liderlig. Jeg vil have dig til at kneppe mig nu med din pik. Min pik blev hurtig stiv igen over min kones overraskende reaktion. Vi havde sex som to liderlige hunde, der lige havde ramt løbetiden.

Bagefter spurgte jeg. "Hvad var det med hende, da hun så min sperm i ansigtet?" Hun sagde, "Jeg har aldrig smagt din sperm og tanken om du slugte det, fik mine safter til at løbe." "Tror du, at vi ville få de samme resultater næste gang?" Spurgte jeg. Hun svarede. "Jeg ved det ikke, men vi burde prøve det igen i morgen."

Den næste dag var det svært at koncentrere sig på arbejdet, fordi mine tanker kredsede om sidste nat, og hvordan kone havde forvandlet sig til en varm elsker. Jeg kom tidligt hjem med en ufattelig stiv pik. Min kone ventede på mig så snart, at jeg kom ind ad døren. Hun sagde. "Jeg har tænkt på os i aftes!" Jeg svarede. "Det er det eneste, jeg har kunne tænke på hele dagen. Du er skyld i dette!" Svarede jeg, mens jeg holdt hånden udenpå bukserne, på min stive pik.

For første gang i lang tid tog vi et bad sammen og gik derefter til soveværelset. Jeg lå på sengen med mine ben spredte, da hun kælede op ad mit ben og begyndte at spille min pik og legede med min nosser. Hendes berøring føltes blødere end normalt, eller måske var det min forhøjede opmærksomhed. Hun skræmte mig, da hun lænede sig over min pik og tog den i munden og sagde. "Jeg vil se en stor ladning sperm komme." Hun brugte meget spyt, da hun suttede min pik. Hun lagde sin hånd tilbage på min pik og fortsatte med at spille den af. Jeg begyndte at føle min pung trak sig sammen. "Kan du flytte din pik tættere på munden, så du ikke rammer ved siden af?" Jeg buede min ryg, så min pik var højere end mit ansigt, da jeg skød en stor ladning mod mit ansigt og mund. Hun begyndte at bruge sine fingre til at samle så meget af min sperm som overhovedet muligt. Hun satte fingeren på min læbe og samlede væsken der. Hun sagde. "Slik dine læber skat." Jeg blev så forbløffet over hvad skete næst. Hun begyndte at sutte min pik af for sædrester. Efter et par dybe sut hvor hun tog min pik så langt ind i munden, jeg ikke troede var muligt, sagde hun. "Jeg er så våd lige nu. Slik mig."

Jeg kravlede ned mellem lårene og begyndte at slikke Mettes velsmagende fisse. Hun stønnede og begyndte at flytte sin fisse rundt for at sikre min tunge ramte de rigtige steder, jeg blev hård igen, så jeg erstattede min mund med min pik. Da jeg stødte den op i hende, bevægede hun underlivet som en vild lille tøjte, mens hendes negle borede sig ind i min ryg, da hun kom. Det var ligesom, vi havde fundet gnisten igen ved det tilfældige spermsprøjt, der havde tændt en lyst i min kone, som jeg ikke troede var muligt. Vi snakkede længe i sengen og var enig om, at vi havde lyst til at lege meget mere.

Næste morgen inden jeg tog på arbejde, gav hun mig et stort kram og sagde. "Jeg håber vi gør det igen i aften." Jeg blev ellevild og sagde: "Jeg vil være klar til at lege med dig skat." Flere gange i løbet af dagen havde jeg lyst til at gå på toilettet og tage pikken ud af bukserne og lege lidt med den, men ikke komme. Jeg forsøgte at bygge en stor ladning op for min skat. Jeg gik rundt hele dagen med en halv stiv pik i bukserne. Da jeg kom hjem, var hun klædt i en sexet lille sort kjole, som hun kun havde på til specielle lejligheder. Jeg spurgte hende. "Skal vi ud?" Hun sagde. "Ja min skat, så skynd dig. Gør dig klar."

Hun havde foretaget reservation hos en af de pænere restauranter i byen og havde bedt om et bord, hvor vi kunne sidde privat i nogle små indhak eller båse, der adskilte gæsterne. Vi blev vist til vores bord. Hun ville sidde ved siden af mig på det ene bænksæt i båsen. Jeg sagde. "Dette var godt nok en overraskelse." Hun svarede. "I de sidste to dage har du givet mig de bedste orgasmer i hele mit liv. "Jeg har lyst til at gøre noget godt for dig." Jeg svarede med. "Nå, det lyder godt for mig. Hvad har du i tankerne?"

Hun tog sin højre hånd og begyndte at gnide min pik udenpå bukserne. Hun sagde. "Jeg vil have, at du skal generere en masse sperm til senere." Hun holdt et konstant greb på min pik. Hun lænede sig frem og sagde. "Hvorfor går du ikke på toilettet og tager dine underbukser af?" Dette var en side af min kone, jeg aldrig havde set, men jeg kunne godt lide det. Det var pinligt at gå tilbage til vores bås med en stiv pik og intet undertøj, men jeg følte det ville være det hele værd.

Vi bestilte, spiste og da vi forlod restauranten, måtte jeg holde min jakke på forsiden af mine bukser på grund af min pik pressede hårdt på. Desuden følte jeg præspermen som var produceret, havde lavet en våd plet. Da vi kom hjem, klædte min kone mig af. Dernæst beordrede hun, at jeg skulle sidde stille på en stol uden at røre mig. Hun satte så lidt musik på og begyndte at lave en forførende striptease. Det varede omkring to sekunder, og min pik rejse sig som en raket klar til afgang mod de ukendte vider. Da hun var nøgen, sagde hun. "Er du klar til noget stort?"

Vi løb næsten til soveværelset. Hun sagde. "Gør dig klar." Dette betød, at jeg måtte ligge på min ryg med min ben spredte, så hun kunne spille mig af. Hun kravlede op langs mit ben, og begyndte at kæle for mine kugler. Hun trak mine knæ op og lod en finger glide over mine baller. Pludselig overraskede hun mig, og lod en finger glide over min anus. Det sendte en bølge af behag gennem mig. I dette øjeblik var der ikke noget, jeg ikke ville gøre for at behage min skat. Hun fortsatte med at spille min pik. Hun sagde. "Jeg vil have, at du er så liderlig, at du sprøjter mere sperm end nogensinde. "Hun lænede sig over og begyndte at sutte mig. Jeg kunne ikke tro, at hun havde suttet mig to dage i træk.
Hun suttede mig indtil hun vidste, at jeg var ved at komme. Hun sagde. "Jeg vil have dig til at åbne din mund, så jeg kan få det hele i der." Jeg sagde. "Hvis du samler mine ben, bliver det lettere at ramme min mund. "Det gjorde hun, da jeg åbnede min mund. Det meste af min ladning gik direkte ind i min mund. Hun holdt mig i den stilling, indtil hun var færdig med at malke min pik til sidste dråbe. Hun sagde da. "Vis mig hvad der er i din mund." Jeg stak min sperm belagte tunge ud. Hun sagde. "Slug det for mig!"

Jeg gjorde som, hun havde sagt. Hun begyndte straks at kysse mig og hendes tunge udforskede min mund, der lige havde indeholdt min sperm. Bare at tænker på hvad hun gjorde, fik min pik op igen på få sekunder. Hun bemærkede min pik havde rejst sig igen og startede øjeblikkeligt med at ride den i cowgirl stil. Hendes fisse var svampet ind i fissesafter som en fontæne. Jeg kom i hendes fisse i det samme øjeblik, som hun kom i et stort klimaks. Hun kravlede ovenpå mit ansigt og sagde. "Spis mig nu. Hold din tunge dybt inde i mig. Slik alt det ud af min fisse du kan." Der gik ikke længe, inden hun kom en gang mere i små stødene mini orgasmer. Da hun havde fået vejret, sagde hun. "Jeg kan ikke tro det, men det var bedre end de sidste to dage." Hun sagde. "Jeg tror, at tanken om at få din sperm ud af mig, var det min hjerne triggede på. Hvordan smagte det?" Jeg svarede. "Det var vidunderligt. Jeg elskede det."

Den følgende aften var hun klar til at gå til soveværelset, da jeg kom hjem. Hun fortalte mig, at hun havde tænkt på de sidste tre dage og havde en anden overraskelse til mig. Min pik blev hård ved at tænke på, hvad det mon kunne være. Vi gik til soveværelset så hurtigt som muligt. Jeg lå på sengen nøgne med mine ben spredt, da hun begyndte at spille mig. Da jeg var temmelig hård, begyndte hun at sutte mig igen. Hun fortsatte, da jeg kom tættere på. Sagde jeg. "Jeg er temmelig tæt på." Hun fortsatte med at sutte og lege med mine kugler. Jeg sagde. "Jeg kommer snart." Hun bare fortsatte med at sutte og med mere lidenskab. Hun sagde. "Kom i min mund." Med det sagt var munden tilbage på min pik, og jeg var ved at indse, hvad jeg havde drømt om i årevis. Jeg skulle komme i min kones mund for første gang nogensinde. Det var erotisk. Mine nosser krympede sammen, da jeg skød en kæmpe ladning af i munden på min kone. Min skat fortsatte bare med at sutte, indtil hun havde indsamlet min fulde sperm ladning i munden. Hun fjernede sin mund fra min pik og begyndte at kysse mig med munden fuld af min sperm. Hendes tungen skubbede min varme sperm dybt ind i min mund, og jeg slugte som hende. Hun brød vores kys og sagde. "På denne måde kan jeg mærke, hvad jeg har gået glip af." Jeg spurgte. "Hvordan smagte det?" Hun svarede glædeligt. "Bedre end jeg havde troede, det ville smage."

Hun lænede sig over og begyndte at sutte mig igen. Jeg kunne ikke tro det og sagde. "Du behøver ikke at gøre det." Til hvilket hun svarede. "Jeg gør det fordi du skal kneppe mig, jeg ikke er færdig med dig endnu." Derefter kneppede vi, og hun fik mig til at spise hende igen. Dette resulterede i to orgasmer mere. Dette mønster fortsatte i et par uger. Min kone og jeg havde det bedste sex hver dag, hvilket var en stor forbedring af en gang om ugen. Hun overraskede mig igen, da hun sagde. "Har du nogensinde tænkt på at smage en anden fyrs sperm?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.