Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var fast besluttet på at gøre et stort stykke arbejde med slave missen for min Herre. Hun knælede stadig foran mine fødder, da Herren havde forladt gangen.

"Kravl ind i stuen slave missen."

SEX I DAG?

Den unge pige gjorde det uden nogen form for protest, og jeg følte en vidunderlig tilfredshed i mit sind. En følelse af magt, en følelse af at være noget.

"Knæl så du sidder på dine fødder."

"Spred knæene mere og læg håndfladen på lårene." Jeg korrigerede ved hjælp af min støvle for at tvinge pigens ben længere fra hinanden.
"Herren skal kunne se dine mest private områder, når han ønsker det. Fjern din kjole nu."

Jeg kiggede ned på slave missen og nød synet foran mig på gulvet. Jeg så, at mellem hendes ben var et trimmet kussebehåring, dets fugt viste, at hun nød hendes træning. Hun så dejlig ud, men jeg vidste, at Herren ikke ville tillade hende at holde hår på kussen. Jeg var nødt til at barbere hende. Jeg forklarede dette til slave missen. Hun adlød mine ordrer og gik ind på badeværelset. Hun kom snart tilbage med en skål varmt vand, håndklæder, en barberskraber, og en dåse barberskum.

"Spred håndklædet i sofaen og læg dig tilbage på det." Befalede jeg.

Hun lagde sig tilbage på sofaen med benene bøjet og benene spredt fra hinanden. Jeg stod et øjeblik og kiggede på hendes unge fugtige kusse og kunne allerede mærke en varme mellem mine ben.

"Luk dine hænder sammen bag nakken", instruerede jeg hende.

"Det er sådan, at Herren vil forvente, at du gør, medmindre andet er sagt."

Jeg tog dåsen med skum og sprøjtede en stor mængde ud på min hånd. Jeg begyndte at massere det forsigtigt ind i det bløde hår, der omringede slave missens kusse. Jeg hørte hende gispe, da mine hænder kærtegnede det mest følsomme område. Jeg kunne mærke, at min egen kusse blev mere og mere våd, samt min klit begynder at klø, da jeg rørte ved min smukke unge slave.

Jeg tog barberskraberen og begyndte meget omhyggeligt at barbere håret af slave missens kusse. Det tog ikke lang tid før, jeg havde fjernet det hele, skyllet og tørrede hende. Slave missen lå der med hendes nybarberede kusse så uimodståelig, at jeg vidste, at jeg bare var nødt til at smage den søde våde kusse. Jeg tog hendes hånd og førte hende til hendes seng. Jeg placerede hende på sengen i samme position, som jeg havde barberet hende. Jeg lå på min mave mellem benene. Mine hænder var på hendes inderlår. Jeg placerede forsigtigt min tunge på hendes kusse, og smagte hendes safter. Hun smagte så godt, at jeg pressede tungen dybere ind i hende. Jeg begyndte langsomt at slikke hendes kusse. Min tungespids kørte på hendes klit. Slave missen stønnede dybt. Jeg begyndte at suge hårdt på hendes hårde lille klit. Til hendes held, var det lykkes at forblive i den stilling, som jeg havde lagt hende i med hænderne bag hendes hals, på trods af, at hun kom tættere på en stærk orgasme. Jeg bremset lidt op og begyndte at tungekneppe hendes søde våde hul. Jeg slikkede hendes saft og bed forsigtigt i hendes skamlæber. Da jeg følte, at hun ikke kunne tage meget mere, satte jeg mine læber om hendes klit igen, og sugede hende til et utroligt klimaks. Hun skreg og pressede hendes underliv imod mig. Hele kroppen rystede, da hun kom. Jeg havde besluttet at nyde slave missen som min slave.

Jeg var nødt til at have slave missen klar til Herren vendte tilbage. Den første ting der var brug for, var et bad. Hvis Herren så hvilken stand, jeg havde bragt hende i, ville det betyde en vis straf for mig. Jeg satte bruseren i gang, og kommanderede slave missen til at stå derinde med arme og ben spredt fra hinanden. Jeg brugte en svamp, og begyndte omhyggeligt at vaske hende. Jeg forklarede hende hele tiden, hvad jeg gjorde, da det var sådan, jeg ville forvente, at hun skulle bade mig, når jeg bad om det.

Jeg brugte svampen til at sæbe hende ind over hele kroppen. Hendes hud blev dækket af skum. Når det gjaldt hendes mest intime områder, brugte jeg mine indsæbede hænder til at rengøre, idet jeg var grundig, da jeg vidste, at Herren ville inspicere hende senere. Jeg tog bruserhovedet og skyllede sæben af hende. Da hun stod der, våd og glinsende af brusebadet, så hun virkelig smuk ud. Jeg vidste, at jeg ikke selv måtte blive distraheret. Jeg havde et arbejde at gøre for Herren. Jeg hældte shampoo på min hånd, og begyndte at vaske hendes lange blonde hår. Da det blev skyllet, slukkede jeg brusebadet. Jeg tog et stort håndklæde og pakkede det omkring slave missen. Herren havde altid været en kærlig og omsorgsfuld Herre overfor mig, og jeg håbede, jeg kunne gøre det samme overfor slave missen. Jeg havde ofte hørt Herren sige, at du kun kunne få det bedste ud af din slave, ved at få dem til at føle sig elsket. Jeg vidste, at han havde ret. Da slave missen var varm og tør, instruerede jeg hende i at knæle, som jeg tidligere havde vist hende.

"Fra nu af slave missen", skal du kun bære nederdele ikke bukser, og du skal aldrig bære trusser. Herren og Mistress skal altid have fri adgang til dig. Forstår du det?

"Ja Mistress." Slave missen mumlede.

"Du skal tale tydeligt, når Herren og Mistress spørger dig om noget."

"Hvad sagde du nu?"

"Ja Mistress." Hun talte tydeligt denne gang.

"Godt!" Jeg roste slave missen.

"Nu får du dig klædt på, og jeg vil vente på dig i stuen. Du har 10 minutter. Hvis du er et øjeblik længere om det, vil du blive straffet på søndag med ti slag af stokken for hvert minut du kommer for sent. Gå nu og gør dig klar."

Jeg kunne se et blik af panik i slave missens øjne, at hun var desperat at tale, men turde ikke spørge mig. Jeg besluttede ved denne lejlighed at være barmhjertig, da Herren var det overfor mig, da jeg begyndte min træning.

"Er der noget du ønskede at spørge mig om slave missen?" Spurgte jeg.

Slave missen tøvede et øjeblik og talte derefter.

"Jeg har ikke et ur Mistress. Jeg ved ikke, hvornår 10 minutter er gået?"

"Så vil du hellere skynde dig", svarede jeg, og forlod værelset for at vente i stuen.

Tolv minutter senere kom slave missen. Jeg fortalte hende ikke, hvor længe hun havde været om det, eller det ville betyde, at ekstra tyve slag af stokken ville komme på søndag.
Slave missen kom ind i stuen og knæede foran mig. Jeg gik bag hende og løftede nederdelen. Hun havde ikke noget trusser på, som jeg havde beordret.

"Fremragende." Roste jeg hende.

"Du lære hurtigt. Herren vil snart være her, så kravl på dine hænder og knæ. Hent din taske og sæt den ved hoveddøren."

"Knæl op og vent her." Jeg knælede ved siden af hende, mine øjne rettet mod gulvet. Vi ventede begge tålmodigt på den mand, der ejede os.

Efter et par minutter hørte jeg Herrens fodtrin nærmer sig, stadig på mine knæ åbnede jeg døren.

"Følg mig."

Sagde han og vendte sig om. Vi gik ud af bygningen tilbage mod bilen. Vi kørte tilbage til Herrens lejlighed. Han satte sig i sofaen med os knælende ved hans fødder.

"Vis hende til mig slave." Befalede han mig.

Jeg gik bag slave missen og fik hende til at vende sig om. Jeg spredte benene fra hinanden, så Herren ville få et bedre udsyn til hendes nu rene barberede kusse. Jeg greb derefter hendes røvballer og trak dem fra hinanden. Viste ham sit stramme lille hul. Hun klemte automatisk ballerne sammen. Det var et sikkert tegn på, at hun aldrig havde været kneppet i røvet før. Jeg vidste, at dette var noget, som Herren ville forvente af mig, at jeg forberedte hende på.

"Godt gjort Slave, du har forberedt hende godt."

"Nu vil jeg høre hendes komme. Drej hende rundt og forbered hende på at sutte min pik. Det vil gøre hende godt at lære det. Du skal få hende til at komme, mens hun gør det."

Jeg knæede mellem Herrens knæ og spændte bæltet op. Jeg løsnede bukserne, og han løftede hofterne for at lade mig trække bukserne ned. Min Herre brugte aldrig underbukser. Hans pik sprang op, da den blev frigivet fra hans tøj. Naturligvis, synet af slave missen, havde gjort ham glad. Igen følte jeg jalousi, men jeg var glad for, at Herren var glad. Dette ville tage noget tid at vænne sig til, men hvis det var det, Herren ønskede, ville jeg gøre endnu mere for at behage min Herre.

Jeg førte slave missen mellem Herrens lår. Jeg sørgede for, at hun var på alle fire med hovedet i Herrens skød. Hendes overkrop var rejst og gav mig fri adgang til hende. Jeg tog hendes højre hånd og førte den forsigtigt omkring Herrens pik. Forsigtigt pressede jeg hovedet ned og tvang hende til at tage Herrens pik i munden. Hun forsøgte at vende hendes hoved og se på mig for yderligere instrukser.

"Med din tilladelse Herre, vil jeg gerne tale med slave missen", hviskede jeg sagte.

"Ja, slave, du kan tale." Herren svarede.

"Når du føler slave missen har du brug for instruktion, så du har min tilladelse til at tale."

Jeg takkede Herren og talte strengt til slave missen.

"Slave missen, vil du ære og tjene Herren?"

"Selvfølgelig Mistress", mumlede slave missen, mens hendes mund stadig var fyldt af pikken.

"Så er det noget, du skal lære for at behage ham. Hvor som helst Herren ønsker det. Og du skal lære at gøre det godt."

"Ja Mistress", svarede hun.

"Når jeg presser dit hoved mod Herrens pik, så skal du tage den så dybt i munden, som du overhovedet kan. Forstået slave missen?"

Slave missens tårer rullende ned ad kinderne, og jeg kunne se, at hun følte sig fuldstændig ydmyget, men det er slaverollen. Jeg følte ingen sympati for hende. Jeg kunne se, at slave missen virkelig gerne ville behage både Herren og mig. Hun begyndte at sutte Herrens pik dybt. Hun havde meget svært ved at få Herrens pik dybt. Det gik op for mig, at min Herre var skabt med en stor pik fra naturens side. Det havde været mit held, at jeg kunne tvinge den forbi mit svælg. Dette ville blive en opgave mere for slave missen, da hun helt klart skulle have træning i dette. Men lige nu skulle der fokuseret på Herrens befaling. Mens hun fortsatte med at sutte Herrens pik, gik jeg rundt bag hende og begyndte forsigtigt at kærtegne lårene.

Klask!

Jeg var overrasket over hvor meget, jeg nød at slå på en anden kvinde, som jeg gjorde. Jeg vidste, hvad jeg forventede, og jeg overførte dette til slave missen, og hun syntes at værdsætte det! Jeg kælede forsigtigt skamlæberne, og kunne føle hendes spænding i kroppen med de nye fornemmelser.

Da hendes smukke kusse blev endnu mere våd, lod jeg en finger glide mellem hendes skamlæber, men jeg ventede med at røre hendes klit. Hun måtte behage Herren inden, hun fortjente sin orgasme. Jeg pressede min finger dybt ind i hende og følte, at hun skubbede hendes hofter mod mig. Hun stønnede og tog Herrens pik endnu dybere i munden. Jeg kunne se, at Herren nød sin nyeste erhvervelse.

"Giv hende lidt mere slave", han gispede.

"Jeg vil virkelig høre hende stønne."

Jeg kørte tre fingre op i slave missens kusse, og pumpede dem ind og ud. Hun stønnede og gispede med hendes mund fuld af pik. Jeg så hendes hoved køre op og ned, da hun tog Herrens pik dybere og dybere. For at belønne hende, begyndte jeg at bruge min tommelfinger til at massere hendes klit. Da jeg rørte ved den, begyndte hun at bruge sin hånd til at opmuntre Herren til at sprøjte dybt ned i halsen.

"God tøz slave missen." Jeg roste hende, vær god ved Herren, og du får din belønning."

Følelsen af en ny mund omkring hans pik ville være nok til at bringe ham til et stærkt klimaks i slave missens mund. Jeg hørte ham stønne og brøle, da han pumpede sin varme sperm ned i halsen på slave missen. Jeg begyndte at være opmærksom på slave missens klit og g-punkt. Hun kunne ikke holde ret længe, da jeg kneppede hende med mine fingre, og snart sprøjtede det voldsomt, da den kraftige orgasme ramte hendes krop. Herren strøg slave missens hår kærligt, da hun kom, hendes hoved hvilede underdanigt i Herrens skød.

Herren måtte forlade os begge straks efter, da familien havde brug for ham. Min Herre er familiemenneske, der har hjertet på rette sted.

Nu var vi alene tilbage i Herrens lejlighed, som vi nu delte. Jeg sendte hende i brusebad. Jeg besluttede at slave missen skulle sove på gulvet ved siden af min seng. Det ville være en permanent påmindelse til hende om hendes stilling, og holde hende i nærheden til at opfylde mine ønske med et øjebliks varsel. Den følgende dag begyndte hendes slaveuddannelse for alvor........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.