Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi sad/lå lidt og sundede os efter den frække sex-trænings seance på terrassen, men dog ikke mere end at Martin gramsede stille på Angelinas bryster, mens Hans nærmest kærtegnede mine bryster og maveskind. Ingen af os var generte på nogen måde, og vi vidste jo alle, at vi igen skulle sexe éndnu mere inden længe.

Efter nogen tid fik jeg dog lyst til at fortsætte træningen af de to drenge, så efter lidt opfordrende snak, fik jeg dem alle til at rejse sig for at gøre klar til næste omgang.

SEX I DAG?

Angelina smilede svagt, da jeg opfordrede drengene til at beslutte sig for vores påklædning, og som forventet ville de gerne have at vi begge klædte os som kneppevarme ludere, der tog imod nye kunder på klinikken.

Martin blev blidt – men bestemt – sendt hen til Angelinas BMW for at hente hendes arbejdstøj, mens jeg gik med Hans ind i vores påklædningsværelse i sommerhuset. Angelina så dermed sit snit til hurtigt at smutte ud på badeværelset for at tage sig et hurtigt bad på samme måde, som hun jo tager efter hver kunde på klinikken.

Jeg lod Hans bestemme min påklædning, men dog med den lille tvist, at jeg fortalte ham om de forskellige outfits, som jeg normalt har på, når jeg har vagt på en sexklinik. Han fangede dog hurtigt interesse for et outfit, der bestod af stiletter, stayups strømper, sorte satin trusser og et gennemsigtigt negligé, hvor mine bryster var rimelig synlige gennem stoffet. Da hans del af opgaven jo så var afsluttet, sendte jeg ham ud til Martin, der netop var vendt tilbage med Angelinas taske med arbejdstøj.

Imens jeg hørte Angelina bade færdig, var det samtidig tydeligt at de to drenge lystede sig enormt med at kigge i hendes taske, og ud fra de forskellige kommentarer lød det til, at Hans også her hjalp til med at få Martin til at beslutte sig for, hvordan Angelina nu skulle klæde sig.

Jeg iklædte mig det, som Hans havde besluttet sig for, og smuttede efterfølgende diskret ud til Angelina i badeværelset uden at de to drenge opdagede mig. Hun var netop færdig med badet og stod og tørrede sig mens hun smilede til mig. Hun havde bestemt nydt oplevelsen fra før, og komplimenterede mig inderligt for, at jeg ville lade hende være med i denne lidt anderledes sex/kundeopgave. Vi smilede til hinanden og snakkede lidt videre om, hvordan vi nu skulle lege videre med de to drenge. Samtidig lovede Angelina, at hun ville blive natten over, så de kunne opleve at sove sammen med to erfarne ludere...

Vi grinte lidt indforstået af den sidste bemærkning, og mens vi hørte de to drenge snakke højlydt om de foreliggende muligheder, gik vi ind til dem – Angelina stadig helt nøgen, mens jeg jo allerede var klædt ud som værende en travl luder.

Inde i stuen havde de taget stort set al tøjet ud af tasken, mens de prøvede at kombinere de forskellige klædningsstykker bedst muligt med hinanden. Vi stod stille og betragtede dem lidt tid, mens de intenst diskuterede, hvordan Angelina nu skulle klædes på.

En svag hosten fra min side fik dog dem begge til at kigge op, og synet af os fik dem til at smile bredt, mens de hurtigt fik fortalt, at de snart havde løst opgaven...

Kort efter havde de besluttet sig for, at Angelina skulle være iklædt stiletter, stayups og en slags tynd, sort og kort kimono, som dog lige præcis dækkede brysterne og ballerne, men heller ikke ret meget mere.

Hun greb de nævnte klædningsstykker og smuttede hurtigt ind i påklædningsværelset, mens jeg hjalp drengene med at rydde lidt op, og få hendes tøj nogenlunde pænt ned i tasken igen.

De var naturligvis nysgerrige efter at høre, hvad der nu skulle ske, men de hjalp dog pænt til med at rydde op, og kunne næsten lade være med at røre ved mig imens... Dog fik min røv lidt vel meget opmærksomhed fra Hans, men et lille rap over fingrene (Sammen med et afvæbnende smil..) fik ham dog til at stoppe igen..

Angelina var hurtig med at klæde sig på i det beordrede outfit, så da hun dukkede op igen med kimono på - så den var helt åben til ned mellem hendes flotte silikonebryster - så var vi færdige med at rydde op. Hendes taske røg over til væggen mens jeg gik hen til Angelina og lod drengene stå nøgne tilbage ved sofaen med en halvfed "trolderik" på, samt med et forventningsfuldt udtryk i øjnene.

Jeg kyssede kort Angelina på munden, men hun lod dog ikke denne chance for et lesbisk kys gå fra sig, så kysset endte med at blive særdeles frækt med både spyt og tunge... Uhm, hvor jeg elsker når hun er så spontan fræk, og dermed ved jeg, at hun er liderlig, når hun på den måde overrasker mig med lebbe-kys osv...

Lettere forpustet efter det dybe kys vendte jeg mig om mod drengene, og tog Angelina under armen mens jeg begyndte at forklare dem, hvad jeg nu havde i tankerne.

De to drenge skulle nu opfatte os begge som erfarne klinik ludere, som skulle gøre 100%, hvad de ville have. Dette skulle naturligvis inkludere forskellige former for sex og berøringer, men udgangspunktet skulle være, at de kommer ind på en sexklinik, og dermed møder os for første gang. Oplærings elementet i denne seance skulle dermed være, at de oplever fornemmelsen af at købe sex hos en prostitueret, så de ikke i fremtiden er generte over, at spørge en professionel luder, om hun vil kneppe..

Det tog en del tid at forklare ideen i detaljer for dem, men efter noget tid med forklaringer og spørgsmål, så fangede de ideen med at skulle fortælle os, hvad de ønsker af sex, når de ser et menukort på en sexklinik.

Da alle regler og svar på spørgsmål nu var afklaret, fik de besked på at gå udenfor, og komme ind igen. Imens de gik ud, fik jeg placeret Angelina i sofaen tilbagelænet og med spredte ben i en afslappende position. Selv satte jeg mig i den ene stol med tilsvarende spredte ben, så vi begge fremstod afslappede og rimeligt vulgære mens vi ventede på, at de to drenge kom ind i stuen igen.

Da drengene begge ville kunne se ret op mellem vores ben, når de kom ind igen, så var jeg lidt spændt på at se deres umiddelbare reaktion. Jeg fik også kort instrueret Angelina i, at hun nu skulle opføre sig professionelt som om de var helt nye kunder, som hun aldrig havde kneppet med før.

Pludselig kom jeg i tanke om, at jeg intet menukort havde, men Angelina beroligede mig ved, at hun havde sit med, og hurtigt fandt hun det i en sidelomme i sin taske. Hun lagde det hurtigt på bordet, og genindtog sin frække stilling i sofaen. Vi bruger stort set samme menukort, da vi tilbyder de samme ydelser, så det var dejligt, at Angelina kunne hjælpe så hurtigt her... Ellers ville det blive svært at lege professionel luder uden et menukort. Eneste forskel i ydelser er, at jeg ikke tilbyder sandwich-sex til kunder, som jeg knepper med første gang... Det gør Angelina gladelig, også selvom den ene pik skulle være en anal plug i stedet.

Vi ventede ikke længe før de to drenge igen stod i terrassedøren og kiggede nysgerrigt/forventningsfuldt ind i stuen. De opdagede naturligvis hurtigt, at vi sad med spredte ben, og synet af Angelinas smukke og erfarne fisselæber stjal hurtigt deres blikke, da det jo klart overgik mine trusse-dækkede fisselæber.

Jeg lod dem kigge lidt mens jeg smilede indbydende til dem. Efter nogle sekunder rejste jeg mig dog op, og bød dem hjerteligt velkommen til "Gittes Bordel", hvor vi specialiserer os i tilfredse kunder samt voldsomme sperm sprøjt...

De grinte lidt af dette slogan, men da Angelina samtidig rejste sig og fulgte med mig ud på gulvet for at byde dem velkommen, fangede de hurtigt legen og svarede mange tak.

Mens Angelina og jeg således stod på gulvet ved siden af hinanden og med front imod drengene, oplevede vi begge deres tydelige "Elevator-blikke" på vores kroppe, på samme måde, som når vi har nye kunder på klinikken. Det er jo en helt naturlig reaktion af mænd, der ser en luder for første gang – Han vil jo tydeligvis gerne vurdere, hvad det er for en krop, han skal kneppe...

Jeg fik dem på min professionelle måde spurgt om, hvad de ønskede, og hvem af os de gerne vil være sammen med. De rødmede begge lidt, og det var tydeligt at min professionelle tone overraskede dem lidt, men de reagerede nogenlunde hurtigt på spørgsmålet med at spørge om, hvad de kunne købe af os.

Angelina gik hurtigt over til det lave stuebord for at tage menukortet. Mens hun bukkede sig forover på strakte ben, så viste hun tydeligt sine kneppehuller frem for de to drenge, der stirrede fascineret på hende... Jeg smilte indvendigt og nød, at arbejde sammen med en så erfaren tøs som Angelina... Hun ved, hvordan man sælger sex...

Hun rejste sig efter lidt tid og vendte tilbage med menukortet. Imens hun rakte dem menukortet, løsnedes hendes bælte i kimonoen sig mere og mere, så de let kunne se ned mellem hendes bryster og maven... Kun lige præcis hendes vorter var dækket, men så man efter, så viste en lille bule i stoffet tydeligt, hvor tæt på stofkanten de var – Samt at de var stive i forventning om, at der snart skulle kneppes igen...

De stirrede begge fascineret på hendes frontparti, mens Martin som en refleks tog imod menukortet. Jeg bemærkede samtidigt, at de begge stod med stiv pik igen... Dejligt at drenge på deres alder kan så tit.

Angelina lod naturligvis som ingenting, og da det var tydeligt, at drengene ikke rigtig forstod alle de detaljer, som der var skrevet på menukortet, gik hun rundt om dem, og stillede sig, så hun kunne nå Martins pik mens hun i farverige detaljer fortalte, hvad de enkelte ydelser bestod af.

Samtidig begyndte hun langsomt at spille pik på Martin mens hendes kimono gled nedover hendes skuldre, så hun nu stod kun i stiletter og stayups – igen uden at lade sig mærke med noget rent professionelt... Jeg nød synet af de tre stående der foran mig, og mærkede igen de små liderlige signaler, der svagt snurrede rundt i min luderkrop og som begyndte at fokusere sig ned imod mit underliv...

Mens Angelina klarede forretnings-forhandlingerne med de to drenge, stillede jeg mig tavst ved siden af Hans, og greb ud efter hans stive pik. Han kiggede kort på mig, da jeg begyndte stille og roligt at spille pik på ham, men udover et hurtigt smil, så fortsatte han med at koncentrere sig om de beskrivelser, som Angelina kom med ud fra de ydelser, der stod på menukortet.

Martin var naturligvis også opmærksom på hendes forklaringer, men så dog også sit snit til lige at gramse på hendes bryster imens hun snakkede – Noget, der dog fik hende til at stoppe op i sine forklaringer og meddele, at hun normalt ikke tillod berøringer af sin krop, før kunderne havde betalt først.

Begge drenge stirrede lidt forskrækket på hende ved den bemærkning, og mens jeg smilte, fortalte jeg dem, at da de var kunder nummer 500 i denne sommer, så ville vi undtagelsesvis levere de bestilte ydelser gratis – samt undlade at kigge på uret mens vi servicerede dem begge. De skulle bare vælge de ydelser fra menukortet, som de ville have vi leverede, og samtidig vælge hvem af os, de gerne vil have skulle levere de bestilte ydelser.

De smilte lettede ved denne forklaring, og nød tydeligvis, at både Angelina og jeg havde kneppet 500 gange allerede i denne sommer...

Martin var som sædvanlig den hurtigste af de to, og bestilte gensidigt fransk, luksus dansk og græsk på Angelina. Samtidig spurgte han derefter med lidt usikkerhed i stemmen, om han også kunne sperme på hendes bryster til sidst. Angelina sagde naturligvis ja til dette og tilføjede, at der dermed skulle være spansk med i bestillingen af de ydelser, som hun skulle yde drengen – dog med det aspekt, at hans pik dermed også skulle køre frem og tilbage mellem hendes bryster også. Samlet set ville det så blive 1.000 kroner for denne sex-cocktail, men det ville som sagt være gratis denne ene gang.

Hans smilte lidt usikkert til mig og var tydeligvis lidt usikker overfor mig nu da jeg fremviste den professionelle side af mig, men jeg beroligede ham med et smil, og spurgte, hvad han kunne tænke sig af frække ydelser.

Få sex i dag

Efter lidt mere forklaringer besluttede han sig for gensidigt fransk, dansk og afslutning på mine bryster. Den cocktail ville så koste ham 800 kroner forklarede jeg ham, men det var naturligvis også gratis under de givne omstændigheder.

Samtidig fremstammede han lavt, at han var helt tilfreds med, at det var mig og min krop, der skulle levere de ydelser denne gang... En kommentar, som fik Martin til at drille ham lidt med, at man ikke måtte forelske sig i erfarne ludere... Hans tog dog Martins drillerier ganske roligt, og jeg fik dermed bekræftet igen, at han helst ville være seksuelt sammen med mig, når det var muligt.

Angelina og Martin forsvandt småsnakkende ind i soveværelset, og uden det store drama fik jeg Hans med ud på terrassen ved at trække ham i hans stive pik. Ude på terrassen fik jeg forklaret ham, at vi nu ville betragte solvognen og terrassen som det andet bollerum på Gittes Bordel...

Han grinte lidt og indvilgede hurtigt i, at vi skulle lege på solvognen, så mens han satte sig forventningsfuldt på solvognen, smed jeg den tynde negligé og fremviste mine flotte bryster in natura for ham. Jeg gik derefter lidt frem og tilbage for at han kunne se min krop fra flere forskellige vinkler, og samtidig fik jeg forklaret ham, at jeg nyder at vise mig frem for kunder på denne måde, når vi har god tid.

Til lyden af Angelinas professionelle skrigeri indefra sommerhuset fik jeg smøget mine trusser ned, så jeg nu stod foran Hans kun i stiletter og stayups. Ingen tvivl om, at Martin nu slikkede fisse på Angelina, men instinktivt ved jeg jo, at med Hans skal det hele gå en anelse langsommere.

For at holde mig i rollen som den professionelle luder spurgte jeg Hans, om han kunne lide min krop, og om han glædede sig til at kneppe hjernen ud på mig om lidt... Han forstod hurtigt, at vi stadig legede kunde/luder, og fik mig fortalt, at han glædede sig til at bruge min krop som en sperm-container, og generelt bruge min krop til at få orgasme med.

Jeg smilte over hans sprogbrug, og fortalte ham i direkte vendinger, at jeg ville nyde at få hans lækre drengepik til at sperme, og at jeg nu var 100% hans SEXLEGETØJ, så han skulle ikke tænke på, om jeg fik orgasme... Det var hans orgasme det nu drejede sig om her på Bordellet...

Med de ord bøjede jeg mig forover på strakte ben og tog hans stive pik i munden. Det lilla pikhoved var glinsende våd af pre-sperm og sperm fra tidligere, og først efter lidt tid kom jeg til at tænke på, at den ikke var vasket siden den var oppe i Angelinas røv... Der var nu ikke nogen ubehagelig smag, så lod som ingenting og suttede professionelt videre på den, mens Hans stønnede svagt. Der var stadig en svag smag af sperm fra dengang han spermede oppe i Angelinas røv – En smag jeg ikke fandt ubehagelig dog...

Samtidig hørte vi begge rytmiske kneppelyde inde fra sommerhuset, så Martin må være gået over til at kneppe hende som en luder nu... Lydene var samtidig krydret med Angelinas pornolyde, der indikerede, at Martin nu kneppede hende grundigt i luderfissen...

Jeg kunne mærke på Hans, at han snart ville sperme, så jeg stoppede med at sutte ham og fik os placeret sådan, at han kunne slikke fisse på mig. Jeg lænede mig tilbage på solvognen med spredte ben, og uden at sige noget dykkede han ned mellem mine ben og slikkede erfarent fisse på mig.

Samtidig kildede han mig let i min dusk med fingerspidserne, og da han samtidig stak et par fingre op i fissen på mig, kunne jeg ikke holde et par små liderlige støn tilbage... Vi kunne begge høre Angelina skrige en anelse anderledes nu, og instinktivt vidste vi begge, at Martin nu kneppede hende i røven – Det var samme skift i støjniveau, som vi havde hørt tidligere inde på klinikken, da hun kneppede de to drenge hver for sig. Hans kiggede kortvarigt op på mig, og vi smilede let til hinanden ved denne tanke. Inden længe fortsatte han dog med at slikke fisse på mig, og vi glemte igen de to andre, der kneppede lystigt inde i soveværelset.

Hans slikkede dejligt, og jeg noterede mig tydeligt, at han havde lyttet efter de andre gange, hvor der skulle slikkes fisse... Han var helt på det rene med, hvordan det skulle gøres nu, og inden længe mærkede jeg derfor de første signaler på en orgasme sitre gennem min krop... Da det jo ikke var mig, der skulle tilfredsstilles denne gang, fik jeg ham derfor rejst op og spurgt, hvordan han ville kneppe mig.

Indledningsvist ville han gerne prøve missionærstillingen på mig, da han syntes den virkede svær, men da vi ikke havde en seng til rådighed, så fandt jeg på at sidde på bordkanten med spredte ben. Han var hurtigt med på denne alternative kneppestilling, men jeg måtte dog love ham at vi trænede missionærstillingen senere...

Et par hurtige berøringer af hans pik fik den helt op og stå igen, og han stillede sig hurtigt mellem mine ben. Jeg lod ham selv om at styre sin pik på plads, og kiggede smilende og nysgerrigt på hans ansigt, mens han samtidigt kiggede koncentreret ned mellem os med sin stive drengepik i hånden.

Den blev nænsomt men bestemt styret hen mod min fisse, og efter at have kørt pikhovet lidt frem og tilbage mellem mine fedtede fisselæber, pressede han den op i mig på en så erfaren måde, at man skulle tro, at han havde kneppet ludere i mange år...

For effektens skyld hviskede jeg frækt til ham, at han havde en mega tyk pik, og at jeg tydeligt kunne mærke den oppe i mig selvom jeg har haft mange andre kunder i mine luderhuller denne sommer.

Hans kunne lide mine frække kommentarer, og smilede stolt til mig mens han begyndte at køre sit underliv frem og tilbage. Sammen kiggede vi ned mellem os, og nød synet af hans drengepik, der kørte ind og ud af min fisse ved hver af hans bevægelser... Den blev mere og mere glinsende i takt med at safterne fra min fisse blev overført til den for hvert bundstød...

Kunne igen mærke, at orgasmen var på vej i min krop, men prøvede inderligt at bevare den professionelle tone... Hans blev flere gange opfordret til at kneppe mig som han ville, og til ikke at tænke på, om jeg nød det eller ej... Jeg sagde mere end en gang, at jeg var hans luder, og at hans dejlige drengepik passede perfekt oppe i min slidte prostitutionsfisse...

Inde fra sommerhuset kunne vi høre Martin brøle med sin teenager-stemme i overgang, så det var tydeligt, at Angelinas bryster nu modtog nogle fede drengesperm sprøjt. Hans grinte lidt og sagde lidt stønnende, at han snart ville sperme mig, så jeg opildnede ham til ikke at holde spermen tilbage, men at sige når han var tæt på, så jeg kunne komme ned på hug foran ham, så mine luderpatter kunne få noget drengesperm...

Knap var jeg færdig med den sidste instruktion, før han viskede, at han ville komme... Jeg vred mig ud af hans greb og gik ned på hug, mens jeg bad ham spille pik, som han aldrig havde spillet pik før... Efter få sekunder kom det første spermsprøjt, som ramte mig direkte mellem mine bryster og med en kraft, som jeg ikke troede muligt efter den sex-træning, som han havde haft indtil nu.

Det første sprøjt blev fulgt op af ca 5-6 mere, som jeg erfarent fik landet på min overkrop ved at justere mig lidt imens. Til sidst var jeg dermed ganske spermet, da han med rystende ben trak sig væk fra mig og satte sig i solstolen...

Jeg roste ham mange gange for at levere så meget sperm, og fik ham også fortalt, at jeg havde nydt hans dejlige behandling af min luderkrop. Han smilede stolt til mig, og først da opdagede vi, at Martin og Angelina stod i døren og kiggede smilende på os... Angelinas bryster og overkrop glinsede tydeligt af sperm, men hun lod som ingenting mens hun havde en arm om Martins skuldre.

De kom ud til os, og mens Martin satte sig ved siden af sin bror på solvognen, kom Angelina over til mig og begyndte at smøre spermen ind i min hud. Hele min forside blev smurt ind, og snart stod vi foran begge drenge med glinsende overkrop. Ingen tvivl om, at de nød synet af de to erfarne ludere, der stod smilende foran dem og smurte deres sperm ind i huden...

Mens vi således stod/sad der på terrassen og dampede af efter endnu en hed sextræningstur, blev jeg mindet om i direkte vendinger, hvad jeg havde lovet drengene tidligere... Angelina nød tydeligvis at de pressede mig, og hun tog hurtigt deres parti i opfordringerne til mig om at indfri det, som jeg tidligere havde lovet drengene...

Jeg strittede ikke så meget imod, men fik dog luderen og de to drenge til at acceptere, at vi fik noget aftensmad først... Dog med den klausul, at Angelina og jeg ikke måtte hverken vaske spermen af os eller tage mere tøj på – Vi skulle vedblive med at være iført stiletter og stayups, så vi var lette at komme til, når de to drenge ville gramse på os...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.