Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi fik sagt farvel til Telen, og efter lidt snak, satte Hans sig igen ind på forsædet ved siden af mig. Hans hånd endte automatisk på mit inderlår, og med et smil fik jeg bilen ud fra den snævre parkeringsplads, og ud i Kolding. På vej ud af byen kunne jeg se Martin i bakspejlet brænde for at fortælle os et eller andet, så mens Hans kildede mig let på inderlåret, fik jeg opfordret Martin til at komme ud med det...

Det viste sig, at Martin havde fået lov til at kneppe Angelina i røven til sidst, og selvom han havde spermet hende hurtigt, fordi hendes røv jo var strammere end hendes luderfisse, så havde det alligevel været en fræk oplevelse for ham.

SEX I DAG?

Hans viste med stor tydelighed, at han var misundelig på sin bror, da han slet ikke havde tænkt på, at man også kunne kneppe hende på den måde. Han havde kun fået pikken suttet lidt af hende, hvorefter hun red ham, og han kneppede hende i fissen i doggy. Han havde dog afsluttet med at kneppe hende mellem de store bryster og spermet hende på brysterne og lidt på hendes hage og hals. Den sidste bemærkning fik så et misundeligt udtryk frem i Martins øjne... Så der var igen rettet lidt op i det mentale regnskab mellem de to drenge..

Mens vi kørte raskt mod Middelfart, måtte jeg besvare en del spørgsmål om Angelina, og det at få en pik op i røven. Jeg svarede så godt jeg kunne, og var glad for at min plan med Angelina, havde været så stor en succes –Hendes direkte personlighed, og ikke mindst hendes store faste silikonebryster var noget, som drengene fandt både spændende og frækt.

Lige efter at vi havde kørt over Lillebæltsbroen, drejede vi fra motorvejen og holdte ind på en stor rasteplads, fandt et diskret sted i den fjerneste ende, og fik parkeret min BMW ved en skovbænk.

Jeg vred mig ud ad Hans greb om mit inderlår, og fik drengene til at finde den taske frem, som jeg tidligere havde lagt i bagagerummet. Med bildørene åbne i det dejlige sommervejr fik jeg dem til at stille tasken ved siden af bilen, så dørene skærmede lidt også. Et hurtigt blik rundt forvissede mig dog om, at vi generelt var alene, så de fik besked på at finde de forskellige ting frem i tasken, og lægge dem på bænken.

Det morede mig inderligt at se drengenes udtryk i ansigtet ved de forskellige ting, som de lagde op på bænken. Der kom en stål-plug med en rød diamant i den ene ende, en sort fjernbetjening og et sort plastik-æg frem, mens de diskuterede grinende, hvad der nu skulle ske.

Hurtigt fik jeg dem forklaret, at inden vi skulle ned på havneområdet for at spise frokost, så skulle de prøve at lege lidt med mine huller med de her ting. Senere på eftermiddagen var det derudover min plan, at de skulle prøve at kneppe mig i røven, så de havde noget at glæde sig til.

Denne plan fik endnu engang de glade smil frem og mens de diskuterede lidt indbyrdes om, hvor de forskellige ting skulle hen i mine huller (Fjernbetjeningen var noget, der forvirrede dem en del) fik jeg smøget mine shorts ned, så jeg stod bundløs i den gule tynde top mellem de åbne bildøre. Jeg fik Martin til at tage stål-plug'en og sætte den op i min røv. Imens jeg sagde det, vendte jeg mig om og lænede mig ind på forsædet, så min røv var til frit skue for de to drenge.

Martin grinte over ,at den skulle op i min røv, da det var hans forslag helt fra begyndelsen, og mens jeg grinte lidt med, greb han den og lagde den på min læn. Jeg instruerede ham nu i detaljer, hvordan han skulle gøre for at få min stjerne gjort klar, og selvom en del af det var gentagelser fra aftenen i forvejen, så lyttede han opmærksomt og gjorde præcis, hvad jeg sagde. Dog fik han leget lidt ekstra med sine fingre i min fisse, men efter vores oplevelser i Kolding, så var der jo stadig rimeligt saftigt der, så det gjorde bestemt ikke noget.

Efter at have presset stålplug'en forsigtigt op i min røv (Den var lidt kold, men nød som altid fornemmelsen af at have den oppe..) rejste jeg mig igen, og gik lidt frem og tilbage på rastepladsen. Selvom vi ikke var helt alene på den store rasteplads, så var der ingen i nærheden, så det var uden den store risiko at jeg gik bundløs rundt og viste min sorte dusk frem..

Toppen rakte kun ned til lige under min navle, så i denne situation virkede min sorte dusk jo som et gigantisk signal om luderfisse, mens jeg gik der... Men ingen udover de to frække drenge opdagede tilsyneladende noget..

Min lille gåtur på rastepladsen fin også stål-plug'en til at sætte sig korrekt på plads i min røv, så da jeg vendte tilbage til drengene, havde Hans allerede fjernbetjeningen i hånden, mens han ventede på at høre mine instrukser om, hvor den skulle hen.

Jeg smilte til dem begge, og bad dem føre hænderne ned mellem mine ben både forfra og bagfra, så de kunne fornemme, at min røv var fyldt ud. Jeg lænede mig lidt op af bilen mens de to drenge ivrigt førte en hånd ned mellem mine ben, og på deres ansigter kunne jeg se, at de nød at gramse på den erfarne luder her på rastepladsen... Saft-niveauet i min fisse steg et par streger mere med denne oplevelse...

Efter lidt tid fik jeg stoppet deres gramserier, og instruerede Hans i at sætte det sorte plastik æg op i min fisse. Jeg lænede mig opad forenden på bilen og spredte benene så meget, som det nu var muligt. Det, at jeg nævnte plastik ægget først, fik åbenbart dem begge til hurtigt at regne ud, hvad fjernbetjeningen så var til...

Hans var efterhånden ganske ferm med fingrene, og hurtigt var ægget oppe i min fissen sammen med to fingre. Jeg lod ham lege lidt med fingrene oppe i min fisse, da der jo dels var ægget, der skulle smuttes lidt rundt deroppe, og dels den hårde stål-plug, der tydeligt kunne mærkes gennem den tynde fissevæg..

Igen nød jeg at gå en lille tur rundt omkring bilen i bundløs tilstand, men denne gang havde drengene jo regnet ud, hvad fjernbetjeningen skulle bruges til.. De fandt stor glæde ved at starte ægget i min fisse op, og jeg genkendte hurtigt de velkendte snurrende fornemmelser i min fisse mens jeg foregav at gå almindeligt... Puha, det var lidt vanskeligt, men jeg kom da rundt om bilen uden at falde eller noget...

Jeg fik trukket de korte shorts på igen, og efter at vi havde testet lidt, hvor tydeligt mit skød så ud fra afstand, så satte vi os ind i bilen og kørte det korte stykke ind til centrum af Middelfart. Fjernbetjeningen var dog i min varetægt under kørslen, da jeg jo ikke ville forvolde nogle trafikuheld, mens de to frække drenge legede med min fisse...

Vi fandt et dejligt sted at stille bilen, og igen checkede jeg hurtigt, om man tydeligt kunne se, at der var nærmest fri adgang til min fisse. Når jeg stod op og ellers gik, så var det ikke specielt tydeligt, men satte jeg mig ned, så skulle jeg huske at krydse benene, ellers ville det være ganske tydeligt - for dem der kiggede direkte i min fisse ihvertfald.

Efter at have vurderet dette sammen med drengene, så overdrog jeg fjernbetjeningen til Hans og sammen gik vi - alle iklædt flotte solbriller - ud på strøget i Middelfart. Jeg kiggede kort nedad min krop, og syntes ikke mine vorter var specielt synlige gennem toppen, men det var nok mere tydeligt at se, at mine bryster ikke var spændt fast i nogen BH... De bevægede sig i hvert fald lystigt og dejligt naturligt, mens jeg spadserede ned af strøget med en tvilling på hver side..

En kvinde kan jo ikke gå forbi en tøjbutik uden lige at checke mulighederne for et godt køb, men da Martin jo havde overtaget fjernbetjeningen, så tilkendegav han tydeligt, når han mente at jeg havde set nok... den snurrende fornemmelse i fissen fik klart mine tanker henledt på at servicere drengene, og ikke gå på shopping mellem alle de dejlige tilbud, jeg så... frække drenge...

Vi endte nede på havnefronten, og hurtigt fandt vi et bord, hvor vi alle tre kunne sidde og få os en let frokost i sommervarmen. Klokken var også ved at være tæt på 1300, så det passede jo fint.

De to drenge placerede sig ved hver min side, men grundet bordets placering, så var det kun Hans, der kunne få sin hånd ned mellem mine ben på diskret vis. De kappedes lidt om fjernbetjeningen, men til sidst fik Hans den, og da jeg ikke ville sidde med halvspredte ben, så fyrede Hans op for fjernbetjeningen... Puha det var svært at sidde helt naturligt med en plug i røven, og et snurrende æg i fissen...

Tjeneren (En pige på ca 23-24 år) kom hen til vores bord, og vi fik bestilt det, vi ville have... De to drenge grinte dog smørret, da jeg måtte bruge et par forsøg på at snakke almindeligt, mens jeg bestilte... Ved ikke om hun opfattede noget specielt, men jeg lagde mærke til, at hun smilte lidt til tvillingerne, og til sidst blev lidt rød i ansigtet... De to drenge kiggede dog frækt efter hende, da hun gik ind i cafeen igen...

Mens vi ventede på maden, indgik jeg en aftale med drengene om ikke at bruge fjernbetjeningen mens vi spiste. Som belønning ville jeg så sidde med let spredte ben, så de kunne pille mig mellem benene, når de ville - bare det skete diskret... Den aftale var de med på, så længe, at fjernbetjeningen så kunne ligge frit fremme på bordet mens vi spiste.. - Noget den unge tjenerinde tydeligvis lagde mærke til, da hun leverede den bestilte frokost... Igen blev hun rød i ansigtet, mens jeg smilede til hende...

Maden smagte dejligt, og drengene opførte sig rimeligt civiliseret ved kun enkelte gange at skulle pille mig mellem benene, så selvom jeg så, at mine brystvorter være ganske stive til tider, så snakkede vi fredeligt om deres skole, og deres oplevelser i forbindelse med deres fødselsdag tidligere på måneden.

Da vi havde spist færdig, gik jeg ind til skranken for at betale, og naturligvis skulle ægget startes op ligesom jeg skulle huske min pinkode... først i tredje forsøg lykkedes det at få betalt... Puha, min fisse var godt varm og saftig der, og for hvert skridt mærkede jeg tydeligt stål-plug'en i røven... Samtidig var syningen ganske gennemvædet, så mine fisselæber må have været ganske synlig for enhver, der kiggede ned i mit skød...

Vi gik hurtigt tilbage til bilen, og da Middelfart jo ikke er så voldsom stor en by, så var vi hurtigt ud i landområderne igen. Jeg spurgte drengene om de helst ville hjem til sommerhuset, eller om vi skulle prøve at finde en skov-lysning, hvor vi kunne træne analsex på mig – Som hedder græsk på prostitutionssprog... Efter lidt diskussion og snak, syntes de, at det nok var bedst at køre tilbage til sommerhuset.

Da vi kom hjem til sommerhuset, var der ikke de store betænkeligheder tilbage ved nogen af os, og allerede i bilen, fik jeg trukket toppen af, så jeg sad topløs i de frække shorts, mens vi kørte de sidste ca 100 meter.

Vel ude af bilen nød jeg deres øjne mens jeg stille og roligt gik rundt om bilen og ud på græsset. De startede jo naturligvis ægget igen, men efterhånden havde min fisse vænnet sig til vibrationerne, så jeg kunne gå rundt nogenlunde upåvirket med den kørende oppe i mig - Noget der tydeligvis skuffede drengene lidt...

Jeg fik kommanderet lidt rundt med drengene, så vi dels fik arrangeret nogle flasker vand på græsplænen, og dels fik lagt nogle tæpper ud ca midt på plænen.

De kiggede lidt, men sagde ikke voldsomt meget til, at næste undervisningstime skulle foregå så åbenlyst på plænen ved sommerhuset... jeg beroligede dem dog ved at sige, at det er meget ugenert her, og risikoen for opdagelse er ganske minimal..

Mens de to drenge smed tshirt og shorts hentede jeg nogle puder, som jeg tog med ud på plænen. Jeg beholdte med vilje mine minimale shorts på, og på vejen greb jeg en saks fra køkkenskuffen... Mon ikke de to drenge ville nyde at klippe shortsene af mig..?

Da vi alle stod ved tæppet midt på plænen nød jeg synet af de to stive pikke, som tvillingerne stolt viste frem for mig. Jeg komplimenterede deres pikkemænd igen, og glædede mig til at mærke dem oppe i min røv... Det fik dem til at smile lidt genert, men der var dog ingen tvivl om, at de glædede sig til at træne analsex på mig..

Jeg lagde mig på tæppet med en pude under nakken, to under mit underliv og med spredte ben.

Samtidig opfordrede jeg dem til at placere sig på knæ på hver side af mig - Hvilket prompte medførte nogle nysgerrige og gramsende hænder på min krop, med primær fokus på bryster og fisse...

De så naturligvis også den medbragte saks, som jeg opfordrede dem til at bruge som de ville - for at skaffe sig uhindret adgang til mine luderhuller...

Efter ganske få sekunder var den tynde - og gennemvædede - syning i min fisse klippet over, og resterne af shortsene blev efterfølgende trukket af, så jeg nu lå på ryggen med den sorte dusk højt til vejrs, og fuldt synlig fisse, der glinsede frækt af safter.

Drengene var hurtige til at få fingrene op i min saftige fisse, og mens jeg nød den nysgerrige behandling, fangede jeg selv fjernbetjeningen, som de havde smidt på tæppet ved mit hoved. Den kontante fingerbehandling af min fisse sammen med vibrationerne fra ægget fremkaldte de velkendte orgasme følelser i min krop, og efter kort tid ramte en lille orgasme mig. Jeg stønnede tungt, imens de små bølger af orgasme skyllede gennem min krop...

Og jeg er endnu den dag i dag ikke sikker på, om drengene egentlig opdagede, at de havde medvirket til, at luderen fik orgasme... De legede videre med fingrene mens de grinte og småsnakkede imens om, hvor sjovt det var at lege med sådan en erfaren luderfisse...

Efter lidt tid stoppede jeg dem og slukkede ægget i min fisse. Jeg spurgte dem så ud om, hvorvidt de fik slikket fisse på Angelina tidligere. De nikkede begge tydeligt, men samtidig fik jeg også ud af dem, at min fisse var betydelig sjovere at lege med end Angelinas... Der var meget mere saft og fedtet varme i min, end i hendes, så jeg måtte forklare dem, at hendes sagtens kunne blive våd og saftig som min - Hun var bare ikke liderlig nok, da hun fik slikket fisse...

De åndede lidt lettet op ved min forklaring, og efter opfordring fik Hans sit ansigt ned mellem mine ben, mens Martin blev ved min side for at fortsætte med at gramse på mine bryster. Jeg fik Hans dirigeret på plads med sin tunge i min fisse, og efter lidt startbesvær, så fik han rimelig styr på at styre sin tunge i min fisse.

Jeg nød behandlingen af min fisse, og nærmest som en refleks fik jeg min hånd ind mellem Martins ben, for blidt at kærtegne hans stive pik og boller. Der var langt til endnu en orgasme, men bare følelsen af en fræk tunge i min fisse, var dejlig... Ganske på samme måde, som når jeg er sammen med en kunde, der tydeligt viser, at han nyder at slikke fisse.

Hans skulle justeres lidt ind imellem, så både min klit og hullet fik ligelig opmærksomhed, men efter at han fangede pointen, så var der ingen tvivl om, at han selv nød at slikke mig - dette viste sig blandt andet ved de små smaskelyde, der kom fra fissen, og det manglende behov til sidst for at justere hans tunge... Uhm, det er dejligt at være sextræningsluder for de to drenge...

Martin tilkendegav efter lidt tid, at han også ville prøve at slikke mig, så uden den store problematik fik de skiftet plads, og nu var det så Martins tur til lige at få justeret den bevægelige tunge rigtig på plads i min sjaskvåde fisse... Samtidig var det Hans' pik og boller, som fik en længerevarende kildetur med mine slanke fingre, mens jeg nød Martins tunge...

Få sex i dag

Jeg tror ikke de to drenge havde nogen forventning om, at jeg skulle have orgasme ved at få slikket fisse, men selvom de begge gjorde sig umage med deres tunge i min fisse, så var en orgasme for mig et stykke væk... Så da de begge endnu en gang havde slikket fisse på mig, fik jeg dem blidt stoppet, ved at skubbe Martins hoved blidt væk, anden gang han var i gang...

De forsikrede mig begge højlydt, at de nød at slikke min saftige luderfisse, og at havde Angelinas fisse haft samme fugtigheds-niveau, så ville de have slikket hende til en rigtig orgasme... jeg tvivlede lidt på det, men for ikke at ødelægge den frække stemning, så gav jeg dem smilende ret..

Jeg bad dem begge om at pille plug og æg ud af mine huller, for nu skulle de trænes op i at give mig græsk.

De fumlede lidt med at få specielt ægget ud af fissen, mens plug'en var lettere at trække ud med et lille svup.

Jeg rejste mig lidt for at vise drengene begge mine huller i detaljer, hvorefter jeg sank ned på puderne igen med mit underliv, spredte benene så meget jeg kunne og opfordrede Hans til lige at give mig en 3-5 kneppestød i min fisse først... dette for at få hans pik fedtet godt ind, inden han skulle kneppe mig i røven bagefter..

Hans var hurtigt klar, og siddende på knæ mellem mine spredte ben trængte han hurtigt i bund i min fisse. Den inderlige følelse af liderlighed meldte sig med det samme i min krop, men det var også tydeligt at se på Hans, at han tænkte slet ikke på mig lige nu - Det med 3-5 kneppestød var udelukkende for at kunne trænge op i røven på mig bagefter, kunne man fornemme at han tænkte...

Hans kneppede mig dybt og hårdt i fissen 4 gange, hvorefter han trak sig ud og kiggede forventningsfuldt på mig. Lidt omtumlet af den hurtige og grove fisse-behandling, fik jeg ham til at sætte pikhovedet til min stjerne og laaaaaangsomt presse til...

Den forventelige smerte i min ringmuskel meldte sig med det samme, og samme var mere intens end når plug'en skulle op... jeg pressede lidt på Hans' mave for at få ham til at stoppe, og da smerte niveauet faldt signalerede jeg at han kunne fortsætte.

Han var yderst opmærksom på mine signaler, og da hans pikhoved kom indenfor ringmusklen var det som om smerterne forsvandt helt. Han pressede yderligere til og kort efter var hans dejlige pik et godt stykke vej oppe i røven på mig... Jeg smilede til ham og spurgte frækt, hvordan han følte det at røvkneppe en luder... Det grinte vi alle lidt over mens Hans sad helt stille med sin pik oppe i min røv.

Jeg greb hans ene hånd, og pressede de to af fingrene ind i min blottede fisse, så han kunne mærke sin pik gennem den tynde fissevæg... Det fik ham til at spile øjnene op, og lidt tid gik derefter med at føle grundigt efter i fissen, om det hele nu var som det skulle være omkring hans pik...

Frækt at betragte hans glade og intense ansigt mens det pågik, og det var tydeligvis også noget Martin nød at se på, for hans fingre var pludselig frækt placeret på min dusk og klit, mens Hans pillede løs i fissen...

Naturens reflekser overvinder langt de fleste ting, og Hans begyndte instinktivt at køre sin pik frem og tilbage i min røv... Han slap dermed fissen med sine fingre, og tog et godt tag i mine lår for at kunne få en bedre kneppeposition.

Det fik Martin til lige kort at presse to fingre op i min fisse, for selv at mærke om der var mindre plads deroppe, end når jeg blev røvpulet... Tror nu nok oplevelsen var lidt for intens for ham, da han hurtigt trak sine fingre ud og vendte tilbage til mit ene bryst, der nu igen fik en dejlig drenge-gramsetur...

Hans pumpede nu til, og jeg nød ham så inderligt, at jeg begyndte at stønne hæst for hvert hug, han gav mig. Det var ikke lyde, der fortalte at jeg var tæt på orgasme, men mere fortalte, at jeg nød den grove behandling, som drengen udsatte min erfarne luderrøv for... Uhm hvor var det dejligt at blive kneppet i røven midt på græsplænen...

Jeg pressede ikke specielt meget om hans pik, men der gik ikke længe, før han fik et meget fokuseret udtryk i øjnene, og pludselig fik han orgasme med et skrig... Og på samme vis som tidligere i min fisse, så trykkede han sin pik i bund, mens han sendte det ene sperm-sprøjt op i røven på mig efter det andet... Han fik nærmest tårer i øjnene imens, og jeg roste ham inderligt med frække kommentarer som at jeg nød hans pik, elskede at han spermede mig i min luderrøv osv.

Hans sank lidt sammen, mens han langsomt trak sin pik ud af min røv, og jeg opfordrede nu Martin til at fortsætte det gode arbejde, som Hans havde påbegyndt... Hans flyttede sig en anelse træt væk, men nåede dog lige at klapse mig frækt i min fedtede fisse inden Martin trængte sig på..

Martin blev også opfordret til lige at give mig en 3-5 kneppestød i fissen, for at få pikken fedtet godt ind inden den skulle op i min røv... Inden jeg næsten fik sagt det færdigt havde han presset sin pik i bund i min fisse, hvilket fik mig til at stønne i overraskelse samt liderlighed...

De samme liderligere fornemmelser i fissen meldte sig straks, mens han kneppede mig ret hårdt denne gang - hårdere end han tidligere havde gjort, så noterede mig svagt, at Martin nok er en, der kan lide at kneppe ludere i røven...

Efter 5 hurtige stød i fissen trak han sig ud med et svup, og satte sig bedre til rette mellem mine ben. Han kiggede også forventningsfuldt på mig, mens jeg gentog de samme instrukser, som Hans fik tidligere. Da min røv jo var nykneppet der, og fedtet godt ind i sperm, så var det ikke helt så smertefuldt at tage Martin op, og snart kneppede han mig lystigt i røven...

Jeg lukkede øjnene og nød behandlingen uden næsten at lægge mærke til, at Hans var ved at presse ægget op i min fisse... Den udblokkede følelse fik mig til smilende at kigge på Hans, der sad med fjernbetjeningen klar foran mine øjne...

Jeg fik næsten ikke tid til at tænke situationen til ende før ægget blev aktiveret oppe i min fisse, og denne kombination af vibrationer samt anal-knep fik hurtigt orgasme-bølgerne til at rulle gennem min krop... Jeg hylede højt og noterede mig svagt, at Martin næsten stoppede i forskrækkelse over min reaktion... Han fattede sig dog hurtigt og fortsatte de dybe kneppestød i min røv, og med et drenge-brøl mærkede jeg kort efter hans spermsprøjt oppe i min røv... Hold op han spermede....

Orgasmebølgerne rullede igen gennem min krop kraftigt hjulpet på vej af det vibrerende æg i min saftige fisse... De to drenge holdt næsten op med at tænke på sig selv, og betragtede mig liggende på tæppet med rystende krop og nærmest græde...

De fik mig dog bragt tilbage til virkeligheden, og jeg fornemmede svagt, at Martin trak sig ud ad mig, mens Hans gravede ægget ud af min fisse med to rystende fingre..

Jeg lå helt stille bagefter og fornemmede kun svagt, at drengene blidt kærtegnede mine inderlår og bryster... Hold op sikke en orgasme, der kunne komme så hurtigt.. Sjældent har jeg oplevet så intens en orgasme sammen med kunder... Og så endda drenge-kunder i dette tilfælde...

Efter noget tid åbnede jeg øjnene igen, og så på to smilende tvillinger... Og et smil bredte sig på mine læber, som bevis for dem på, at jeg var ok, og at deres sexundervisnings oplevelser ville fortsætte...

Jeg fik dem dog overbevist om, at de nu skulle gå ind og vaske deres pikkemænd grundigt, inden vi evt kunne snakke om, at de stak dem op i min fisse igen. De stirrede lidt rådvilde på mig, men efter lidt forklaring fattede de budskabet... mens jeg fjernede puderne under mit underliv og fladede ud på ryggen med spredte ben, så smuttede de to drenge ind på badeværelset for at få vasket sig...

Inden vi begyndte på alt det her anale undervisning midt på plænen, så havde jeg efterladt min mobil i bilen... jeg hørte efter lidt tid, at der kom en sms ind på telefonen, og da Hans kort efter dukkede op på terrassen, fik jeg ham til at tage den med hen til mig.

Hans udviste ikke nogen nævneværdig interesse for min telefon, så jeg kunne sagtens læse den sms, som Angelina lige havde sendt. En escort kunde havde aflyst en aftale om aftenen, så hun ville høre, om hun måtte besøge os i sommerhuset når hun var færdig med sin vagt ved 17-tiden... Hun lovede at klæde sig frækt, så drengene havde noget at kigge på...

Jeg svarede kort "ok" og mindede hende om, at det, der evt ville ske var for hendes eget ansvar... Kort efter svarede hun tilbage, at hun var frisk, og glædede sig til at lære drengene bedre at kende..

Fortsættes....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.