Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågnede efter nogle timer ved at solen skinnede bagende ind i soveværelset, og selvom vi alle tre sov uden dyne på eller andet, så var der igen ingen tvivl om, at det ville blive en varm dag. Dog havde jeg tidligere besluttet mig for, at vi ikke bare skulle være i sommerhuset sådan en sommer varm weekend, men at drengene skulle have nogle frække oplevelser offentligt også, som en del af deres sex-undervisning denne weekend...

Jeg listede mig ud af sengen og betragtede kort de to drenge snorke videre. Hans lå på siden og Martin på maven, så efter at have kastet et kærligt blik på Hans' slappe - og delvist sperm- og fissesaft fedtede - pik listede jeg ud i det lille badeværelse i sommerhuset, for at få mig vasket og gjort klar til dagens oplevelser.

SEX I DAG?

Selvom det naturligvis er blevet prøvet en del gange siden jeg købte sommerhuset, så er badeværelset for lille til, at have kunder med derud samtidig – Der er simpelthen ikke tilstrækkelig plads til fræk kundepleje der, så et større badeværelse er bestemt med i overvejelserne, hvis sommerhuset en dag skal udvides.

Nogle hurtige undersøgelser med hænderne på forsiden af min krop afslørede også en del gammel sperm, som klistrede i større eller mindre omfang til huden. Tanken om, hvordan det sperm var endt der i aftes fik mig til at smile, og det sendte nogle svage – men genkendelige – signaler gennem min krop, og ned i min fisse..

For at vi også kunne komme lidt videre med drengenes sexundervisning i dag, så var det klart påkrævet at få vasket kroppen med en svamp og sæbe...

Min velkendte vaskesvamp fik en omgang sæbe hældt på sig, og jeg nød som altid at vaske mig ren efter større kneppeture, mens jeg tænkte i detaljer på, hvordan min krop var blevet brugt af kunderne.

Hvad jeg ikke har modtaget af sperm på min krop de sidste ca 15 år... puha, tænkte jeg med et smil, mens jeg vaskede mine bryster og ned mellem mine ben..

De to drenge var tydeligvis meget lærenemme, og holder man deres sperm-tryk i bollerne nede ved at give dem jævnlige orgasmer, så er de endda så udholdende til, at jeg selv kan få kneppe-orgasme med dem, når jeg tager dem i serie... Ganske fornuftigt win/win situation for os alle..

Området omkring min fisse blev naturligvis vasket ekstra grundigt, og enhver rest af drengenes sperm fjernet. Med to fingre fik jeg også gravet en lille smule udad selve fissen, så da jeg var helt færdig efter en ca 20 minutters tid under den dejligt svalende bruser sammen med min vaskesvamp, fik jeg styr på hår og make-up ved håndvasken.

Håret blev naturligvis igen sat op i en stram hestehale igen, og med en diskret makeup på, tog jeg den tynde røde silke kimono på, bandt den løst omkring maven, så dusk og bryster stort set var synlige og gik ind til de to drenge i soveværelset.

De snorkede stadig, og tog det som en kompliment for at have fået kørt dem i hvert fald delvist træt de sidste ca 15 timer... Jeg listede ud i køkkenet for at forberede morgenmad, som vi jo passende kunne indtage ude på terrassen.

Inden jeg begyndte at anrette morgenmad, hentede jeg nogle ting i påklædningsværelset, kom samme i en taske og satte denne ud i bilen. Det udstyr jeg havde udvalgt, ville det nok glæde drengene enormt at lege med senere på dagen... Jeg smilede igen ved tanken om, hvor lidt der skal til, for at drenge på den alder syntes noget er frækt..

Jeg nåede lige at få det meste af morgenmaden sat frem på terrassen, og ventede faktisk kun på at kaffen skulle brygge færdig, da Hans dukkede nøgen op - i lettere søvndrukken tilstand. Han smilede dog bredt da han så mig, og efter at vi begge havde sagt godmorgen og tak for sidst, kiggede han sig nysgerrigt omkring.

Han bemærkede naturligvis, at morgenmaden snart var klar, men også at der lige var tid til at han kunne få sig et morgenrusebad inden det hele var helt klar. Som en lille appetitvækker gav jeg hans slappe pik et lille klem med hånden, mens jeg kyssede ham let på kinden. Det resulterede naturligvis i at jeg fik et lille klaps i røven... Man skulle tro han var en erfaren mand, sådan som han instinktivt reagerede...

Som en føjelig lille hundehvalp, strøg han ud på badeværelset, hvor jeg kort efter hørte brusevandet løbe. Igen smilte jeg kort over hans hurtighed, mens jeg hældte kaffen på kanden, og gik ud på terrassen under den bagende sol. På vejen så jeg, at klokken var ved at være 0830, så det passede perfekt ind i min tidsplan for dagen.

Med en kop friskbrygget kaffe i hånden lænede jeg mig tilbage i havestolen, tog min kimono helt af, spredte benene og ellers nød de varme solstråler mod min krop. Mine tanker gik hen imod, hvad vi skulle lave i dag, og allerede nu glædede jeg mig til at vise dem noget, der med garanti ville overraske dem. Samtidig tænkte jeg også over, hvilke ting jeg lovede dem i går at arbejde videre med.

Hans kom ud til mig kun i shorts, og smilet på hans læber var kosteligt, da han så mig sidde nøgen og henslængt i stolen med spredte ben, synlig sort dusk og frit udsyn til mine DD-skåls bryster, der stadig sidder perfekt trods alderen... Han stod lidt og betragtede mig, mens han fortalte, at Martin nu var på vej under bruseren også, for at få sig vasket.

På vej hen til sin stol fik Hans dog lige gramset mine bryster let, mens han anerkendende mumlede noget om en flot luder-krop, som mange mænd gerne ville gennemkneppe.. Jeg svarede smilende tilbage, at for indeværende, har jeg stor nydelse af, at oplære to frække tvillinger til superelskere...

Jeg fik også rejst mig så vi kunne begynde så småt at spise morgenmad, og inden vi kom seriøst i gang, dukkede Martin også op kun iført shorts. Stolene var jo ikke flyttet noget nævneværdigt siden i aftes, så hurtigt havde jeg de to småsnakkede drenge siddende tæt ved mig, mens vi snakkede lystigt om, hvad vi havde lavet i aftes.

De havde lejlighedsvist en hånd på mine lår og op imod fissen uden at jeg lod mig mærke med noget. Jeg komplimenterede dem også med, at det var skønt, at de hverken var generte eller tilbageholdende med at gramse på mig længere.

Jeg fandt hurtigt ud ad, at de havde nydt vores sex-træning aftenen i forvejen, og at de havde sovet det meste af natten også - lettere udmattet. Det tog jeg som et signal til, at de kunne faktisk køres trætte, når bare man lagde noget energi i det. Efter at jeg havde sagt det til dem der ved morgenbordet, så var de klar med stive pikke til at fortsætte her og nu ved bordet på terrassen... Frække liderlige drenge..

Det var dog ikke lige sex, som jeg havde planlagt her og nu, så i stedet blev de beordret til at rydde morgenbordet til side, mens jeg slappede af her på terrassen imens. De indvilgede i dette uden nogen videre kommentarer, mens jeg satte mig i stolen igen for at nyde de varme solstråler på min krop...

Mens jeg sad der fik jeg sendt en sms til Angelina, og håbede inderligt at hun ville svare tilbage hurtigt...

Da de to drenge var færdige med at rydde til side bad jeg dem hente noget sommertøj til mig inde i påklædningsværelset. De strøg derind i godt humør, mens jeg igen lænede mig tilbage i stolen og nød den plan, som jeg havde lagt for drengenes næste sexundervisnings-oplevelse..

De vendte forholdsvist hurtigt tilbage med nogle superkorte lyseblå jeans cutoff-shorts og en tynd gul sommertop. Sommertoppen var såmænd ganske sød med tynde skulderstropper, mulighed for at vise lidt kavalergang frem ved brysterne og kort nok til at vise lidt af mit maveskind frem, når jeg står almindeligt. Samtidig var stoffet ikke helt gennemsigtig, og kun når mine vorter var meget stive, kunne de ses gennem stoffet.

Shortsene derimod var ganske frække og korte, og det var altid let at komme til min fisse fra inderlår-siden, når jeg havde de shorts på.. Der var ikke meget stof på hver side af den kraftige syning ned ved fissen, og når de safter igennem af fissesafter, så kan man have synlige fisselæber med dem på... Jeg elsker at have dem på, når det er godt vejr, og jeg er i et halvfrækt liderligt humør, så det var et perfekt valg, som drengene havde taget her.

Imens jeg tog det angivne tøj på sendte jeg dem ind i sommerhuset igen efter nogle sandaler med en hæl på. Når man jo er i et frækt humør, så skal røven hæves på passende vis... De forstod hurtigt min anmodning, og jeg var knap færdig med at tage den minimale påklædning på, før de vendte tilbage med mine ynglings-sandaler, der hæver min røv på frækkest vis.

Da jeg var kommet i den sparsomme påklædning, skortede det ikke på frække kommentarer fra drengene... Kunne nu ikke huske, at mine brystvorter var SÅ synlige med denne top på, men der var dog ingen tvivl om, at jeg var ved at blive småliderlig igen ved tanke om, hvad drengene nu skulle opleve..

Jeg gik lidt frem og tilbage på terrassen for at vise min krop for dem, og sluttede af med at sætte mig på bordkanten, for at vise dem, hvor let man kunne få en finger ind ved syningen, så man havde direkte adgang til min fisse. Stoffet ved syningen var allerede nu ved at blive saftet igennem, så fisselæberne kunne godt vises frem med dem på – i hvert fald med lidt arbejde først ved at presse syningen op mellem fisselæberne..

De frække drenge skulle jo teste det med adgang til fissen i detaljer, og til sidst måtte jeg stoppe dem, da jeg klart fornemmede at mine safter begyndte at flyde lidt for meget – Trods alt. De var dog på det tidspunkt klar over, hvor let en finger kunne komme ind, og til dels også, hvordan man kunne gøre det diskret...

Vi gjorde så småt klar til at tage på en køretur, og indledningsvist begyndte de to drenge at skændes om, hvem der skulle sidde foran ved mig. Jeg fik dem dog beroliget med, at den ene kunne sidde foran på turen til Kolding, og den anden kunne så på hjemturen.

Da jeg samtidig understregede, at de ikke måtte pille ved mig mens vi kørte, så affandt de sig hurtigt med dette arrangement - dog lidt sukkende. Det fik mig til at foreslå, at såfremt de havde kræfter til det, så kunne vi godt holde ind i en skov eller noget på hjemturen. Det krævede så bare, at de fandt nogle tæpper, og en køkkenrulle frem inden vi skulle køre.

De to drenge var hurtige til både at finde det frem og til at tage en tshirt på hver, så jeg vidste der var fri adgang til deres unge pikkemænd under shortsene. Samtidig gav det mig lige en chance for at checke min telefon, og ganske rigtig ville Angelina gerne mødes med os i Kolding, så min plan for dagens sex-træning udviklede sig fuldstændigt som planlagt.

Vi fik hurtigt de forskellige ting ind i min lille BMW, og med Hans på forsædet (Og naturligvis Martin på bagsædet), og selvom jeg havde sagt no-go til gramserier mens vi kørte, så var Hans hurtig til lige at pille i min fisse mens jeg startede bilen... Jeg fik sagt Fy-Fy, men er slet ikke sikker på, at det lød overbevisende, da han ikke flyttede sin hånd længere væk, end at han kunne kilde mit inderlår blidt mens vi kørte. Det opdagede Martin jo naturligvis, men fik dem begge beroliget ved at sige, at de nok skulle få deres gramse- og orgasmelyst styret i løbet af dagen, men for indeværende måtte de styre deres tålmodighed lidt...

Efter lidt kørsel på de små veje mod Middelfart fik jeg fortalt dem, at jeg havde lavet en aftale med Angelina på en sexklinik i Kolding. Deres øjne var store som tekopper ved denne besked, og indledningsvist var vores besøg på den klinik kun for at de kunne se, hvordan en luder arbejdede...

De var dog helt igennem frisk på at gennemføre besøget, og en regn af spørgsmål omkring en sex-klinik ramte mig... Jeg forsikrede dem om, at vi nok skulle nå det hele..

Jeg har jævnligt vagter sammen med Angelina i Kolding, og ved hun er en frisk og ligefrem glædespige, der ikke er sart med hverken at blive kaldt luder, eller at kneppe med mænd, der er yngre end hendes egen alder på 28 år.. (Som er hendes rigtige alder..)

Hun er en flot slank, og fitnesstrænet brunette på ca min højde med mørkebrune øjne, halvlangt hår og rigtig fræk attitude sådan helt generelt, men det mest tiltrækkende ved hende er klart hendes flotte silikone babser, der når op i en J-skål, når hun skal have BH på...

De sidder perfekt på hende, og selvom de var dyre at lave for nogle år siden, så er der ingen tvivl om, at en del kunder udelukkende kommer på sex-klinik for at kneppe hende og sperme på hendes bryster...

Når vi har haft vagter sammen har jeg jævnligt krammet dem og slikket fisse på hende, når nogle kunder ville have 2 flotte ludere på en gang, så jeg ved alt om, hvordan hendes krop skal aktiveres...

Fra tidligere ved jeg, at hendes vagt startede kl 1000 om lørdagen, så havde spurgt hende om tidligere, om hun ville være med på vores lille leg omkring sex-træning af de to tvillinger. Det bekræftede hun inderligt med den sms, som jeg nåede at se inden vi kørte fra sommerhuset.

Med Hans' drillende hånd på mit inderlår (Han overholdte trods alt aftalen om ikke at pille mig i fissen mens vi kørte) gik det stærkt mod Kolding, og efter en god halv times kørsel drejede vi ind i indkørslen til et normalt udseende parcelhus i udkanten af byen.

Jeg parkerede ned for enden af indkørslen på en lille anlagt parkeringsplads, så der stadig var plads til kunder, og noterede mig samtidig, at der holdt en ukendt Volvo på parkeringspladsen også. Det betød sikkert, at Angelina allerede var i gang med sin første kunde, selvom klokken ikke var meget mere end 1015...

Drengenes øjne fulgte opmærksomt med i, hvad der foregik ved huset, og som to små lydige hundehvalpe fulgte de med mig hen til hoveddøren i huset. Jeg ringede på, og hurtigt blev vi lukket ind af en ældre dame på ca 55 år, som jeg normalt også har som telefondame, når jeg er på vagt i huset. Hun hedder egentlig Doris, men vi glædespiger, kalder hende normalt altid for Telen...

Vi gav hinanden et knus til lyden af høje pornostøn, og blinkede hurtigt til drengene med besked om, at den lyd betyder, at der tjenes penge i huset lige nu... Det grinte vi alle lidt af, men jeg kunne hurtigt se, at lyden havde en indflydelse på drengenes shorts... der voksede tydeligvis en bule frem på dem begge, da de tænkte yderligere over, hvad den pornolyd i praksis betød..

Vi gik ud i køkkenet i den ene ende af huset, hvor lyden af Angelinas arbejdslyde trods alt var lidt mere afdæmpet. Man kunne dog sagtens høre hende, og drengene havde tydeligvis svært ved at koncentrere sig om vores snak, imens vi sad der og fik en kop kaffe.

Telen fortalte i øvrigt, at Angelina var ca 15 minutter inde i en halv times aftale med en af hendes faste kunder, så mon ikke snart han spermede, så Angelina og han kunne hyggesnakke den sidste del af den købte tid i sengen, mens han jo typisk lige skulle massere Angelinas kæmpe bryster imens..

Nogenlunde som havde hun hørt os skreg Angelina lidt ekstra højt, samtidig med at man kunne høre et mande-brøl, og dette fik både Telen og jeg til at smile... Drengene kiggede nysgerrigt på os, og jeg forklarede dem i detaljer, at sådan lød de to også tidligere da de begge spermede oppe i min uskyldige fisse... En kommentar, der fik Telen til at grine højlydt mens hun rystede på hovedet..

Efter lidt tid, hvor vi småsnakkede i stilheden - og drengene samlede mod til sig, og udspurgte Telen lidt om arbejdet - ringede telefonen, hvorpå Telen gav sig ud i at berette om, hvor flot Angelina var..

Ingen tvivl om, at hun arbejdede for at sælge Angelina's færdigheder på lagnet, og i den forbindelse kom de forskellige landesprog frem igen, samtidig med at Angelinas evner som glædespige blev beskrevet i saftige detaljer til kunden i telefonen – Og hendes enorme babser blev nævnt og beskrevet mere end en gang.

Det fik drengene til at spidse ører mens de kiggede grinende på mig... De havde ikke glemt det, jeg havde lovet dem omkring forklaring af professionelle landesprog indenfor den professionelle prostitutionsverden...

Da Telen var færdig kiggede hun hurtigt på klokken, hvorpå hun smuttede ud af køkkenet... Man kunne kort efter høre, at hun bankede diskret på en dør, hvorefter hun vendte tilbage til os i køkkenet..

En dør blev kort efter åbnet, og man kunne høre en dyb mandsstemme sige tak for denne gang – vi ses snart igen. En kvidrende kvindestemme bekræftede aftalen, og sagde noget med, at han som altid var bedre til at ordne hende, end så mange andre af de kunder hun ser..

Kort efter dukkede Angelina op i køkkenet, og jeg nød at holde øje med drengene, mens de kiggede på hende. Hun var i stiletter og ellers nøgen med de store bryster duvende let, og den glatbarberede fisse dækket delvist af en tatovering. (En nøgle)

Samtidig var hendes krop smykket af flere smagfulde tatoveringer, som sammen med hendes ligefremme attitude fik hende til at fremstå som en sød og flot glædespige, der er glad for sit arbejde med at tilfredsstille mænd seksuelt...

Hun kiggede nysgerrigt på de to drenge og viste på ingen måde generthed over, at hun stod nøgen og nykneppet foran dem. Nå er det til de todrenge, som du giver din krop i fødselsdagsgave? De ser da frække ud... hvem er hvem..?

Mens jeg undertrykte at smile bredt, forklarede jeg Angelina, at man kunne se forskel på dem ved det lille modermærke, som Hans har på siden af halsen. Det var i hvert fald den letteste måde.. Deres pikkemænd er lige store, men indtil videre har jeg oplevet, at Martin er lidt hårdere end Hans, når det drejer sig om at kneppe fisse..

Mine små drillerier fik dem til at blive helt røde i ansigterne, men det fik blot Angelina til smilende at sige, at hun havde glædet sig til at møde dem, og teste hvor meget jeg allerede havde fået lært dem. Hun skulle bare lige vaske den sidste kunde af sin krop, så hvis de ville vente et par minutter, så var hun klar.

Hun smuttede hurtigt ud igen, og snart hørte man bruseren løbe i nærheden. Jeg rejste mig og vinkede de to drenge med, så de kunne se Angelina bade.. Hun vaskede sig grundigt, mens de kiggede på, og kun efter lidt tid opdagede hun, at der var tilskuer på. Det fik hende til at grine, mens hun viste med større tydelighed, hvordan hendes bryster og fisse blev vasket.. Ingen tvivl om, at hun nu drillede de to drenge..

Bulerne i drengenes shorts var ikke til at misforstå, så mens de stirrede på Angelina under bruseren der, så fik jeg med et snuptag trukket deres shorts ned, så de stod med stift jern på til ære for Angelina. Inden de nåede at protestere alt for meget over dette, fik jeg løftet deres tshirt op, så de nu stod nøgne i sko foran Angelina... Sådan... nu kan du se, hvordan mit legetøj ser ud denne weekend...

Angelina trådte ud fra bruseren og fik hurtigt sin krop tørret, mens drengene kiggede intenst på hver eneste af hendes bevægelser... Da hun var færdig, tog hun sine stiletter på igen og gik forbi dem i døren – i farten fik begge pikke lige et hurtigt klem af hende, mens hun fortsatte ned af gangen mod et af bollerummene.

Som de sædvanlige søde små hundehvalpe som de to drenge jo er, så fulgte de bagefter hende mens vi alle nød synet af Angelinas røv. Jeg fulgte med dem alle tre, og inde i bollerummet fik jeg forklaret drengene, hvordan deres næste sexundervisnings opgave gik ud på, mens Angelina stod ved sengen, og viste sin nøgne krop frem for os.

Jeg havde aftalt med Angelina, at hun kunne kneppe dem begge efter tur, og at jeg så ville betale hende 2.000 dkk til sidst for det. Hun skulle behandle dem som almindelige kunder, og det betød så, at sutteriet og knepperiet skulle være med kondom, og at de ikke måtte stikke fingre op i hendes huller.

Få sex i dag

Dermed ville Angelina give dem en omgang gensidigt fransk (Hun Sutter pik mens de slikker fisse på hende), dansk (Knep i hendes fisse i sengen), amerikansk (Knep udenfor sengen) og afhængig af, hvor de ville aflevere spermen i/på hende svensk (Hun runker pik til de spermer) eller spansk (Pikken kører af mellem hendes bryster).

Når de skulle slikke fisse på hende har Angelina lovet, at hun nok skulle vise dem hvordan det skulle gøres.. De andre ting trænede vi jo mere eller mindre aftenen i forvejen, så det var almindelig sextræning for drengene.

Samlet set skulle de have omkring en halv time hver sammen med Angelina, og hun har lovet, at de måtte gramse på hendes bryster alt det de ville i den tid..

De to drenge nikkede ivrigt som tegn på, at de havde forstået det hele, og efter lidt snak aftalte de, at Hans skulle være den første inde ved Angelina.

Martin og jeg gik dermed ud af bollerummet, men ikke før vi havde set Hans tage et fast greb om Angelinas store bryster, og hun langsomt skubbede ham hen mod den brede seng...

Vi satte os ud i køkkenet igen til Telen, der syntes, det var en fræk aftale vi havde fået indgået her med Angelina..

For at Martin nu ikke skulle sidde alt for ensomt den næste halve times tid, så tog jeg min top af, så han kunne gramse på mine bryster imens Telen og jeg snakkede om løst og fast..

Efter kort tid kunne vi klart høre Angelina stønne højt igen, og det lød ind imellem som om hun højlydt opfordrede Hans til at slikke hendes luderfisse... Det var lidt frækt at høre, når det blev sammenholdt med Martins hænder på mine bryster...

Så efter lidt tid satte jeg mit ene ben op på en stol, greb Martins hånd og førte den ned mellem mine ben. Min efterhånden saftige fisse nød besøget af hans frække fingre ved kanten af syningen... Uhm det var dejligt sådan at blive befamlet af en fræk teenager..

Telen så det naturligvis, men som hun plejer at sige, så skal der meget til før hun bliver genert... En kommentar som Martin tog som signal til, at der var fri bane med min krop, så længe det drejede sig om at gramse og rage på mig... Jeg lænede mig tilbage i stolen, lukkede øjnene og nød hans nysgerrige hænder på min krop, mens vi alle lyttede til Angelinas pornolyde indefra bollerummet..

Lydene skiftede til mere taktfaste kneppe klask og -støn, og ingen tvivl om, at hun gav den gas, for at give Hans en fræk oplevelse... Vi sad og gættede lidt på, hvilken stilling de havde gang i der, og der var størst enighed om, at Angelina nu fik pik hårdt bagfra..

Efter en ca 20-25 minutter afløstes det hele af et drenge-skrig sammen med et professionelt skrig fra Angelina, hvilket fik Martin og jeg til at kigge smilende på hinanden... Så fik Hans sin professionelle luder-debut...

Kort efter kom Angelina igen nøgen ud i køkkenet med spermede bryster, og smilede bredt, da hun så Martin gramse på mine bryster og i min fisse... Nå, så det er sådan, at du varmer mine kunder op... Uden generthed gav hun mig et lille dask på skulderen som straf, og smilede til Martin..

Angelina fik så spurgt Martin, om han ville se hende bade en gang til, og mens de to så strøg ud på badeværelset gik jeg topløs, og i sandaler ind i bollerummet for at se, hvordan Hans havde det.

Jeg fandt Hans liggende på ryggen midt på sengen med et sagligt smil på læberne, som forplantede sig op i øjnene på ham... hans halvslappe pik lå som en pølse over hans ene lår, og ellers lå han med armene ud til siden...

Jeg spurgte ham naturligvis om han var ok, og selvom han ikke svarede særligt tydeligt, så nikkede han da i det mindste.. Angelina må virkeligt have kørt ham træt, og sendte et mentalt tak til hende over den frække behandling af drengen, som hun havde givet..

Jeg satte mig ved hans side med det ene ben oppe i sengen, og begyndte blidt at kærtegne hans maveskind og inderlår, mens jeg roste ham for at kneppe en erfaren luder som Angelina så hårdt, som det lød til, at han havde gjort... Ikke mange af hendes kunder kunne kneppe hende på den måde, betroede jeg ham.. Samtidig fik jeg fortalt ham, at vi havde nydt deres kneppelyde ude i køkkenet, og de havde gjort mig liderlig også...

Han virkede stadig helt slap, men jeg vidste han lyttede efter, da jeg mærkede hans hånd søge ned i min fisse mellem mine spredte ben. Jeg lænede mig bagover og nød, hvor erfarent han omgik syningen i de stramme shorts, og fik to fingre kørt nogenlunde uhindret op i mig.

Imens han langsomt fingerkneppede mig i fissen, kom han lidt til hægterne igen. Vi kunne tydeligt høre Angelina betjene Martin i bollerummet lige ved siden af, og uden jeg vidste helt af det, så bidrog lydende igen ganske meget til, at saft niveauet i min fisse steg..

Det fik mig til at række ud efter en DILDO, som lå ved siden af bordet. Hurtigt fik jeg smøget shortsene af, placeret Hans fingre i min fisse igen, og tændt vibratoren i dildoen, der blev placeret fast på min kilder.

Uh... følelsen af seksuel vellyst strømmede gennem min krop på denne måde, og selvom Hans ikke 100% masserede mit g-punkt med sine fingre, så genkendte jeg følelsen af liderlig vellyst løbe gennem min krop...

Imens var Angelina og Martin tydeligvis gået over til den rå version af luderknepperiet, da de velkendte Angelina-lyde igen var meget tydelige nu. Jeg lænede mig tilbage på ryggen i den store seng og nød dels lydene, og dels den lidt avancerede form for fisse onani, som jeg var udsat for her med Hans fingre, og en vibrator på klitten...

Sådan sexede vi alle fire i et stykke tid, men hurtigt var jeg selv fokuseret på at få orgasme. Jeg fik Hans en lille smule op i sengen, så han bedre kunne styre både fingrene i min fisse samt styre dildoen på min klit.. Samtidig vred jeg mig rundt, så jeg kunne sutte hans pik ren for smagen af gummi, og de spermrester, der ikke var forsvundet ud med gummiet, da Angelina tog samme af før..

Inde ved siden af lød de taktfaste kneppe-slaske-lyde som indikerede, at Martin sandsynligvis tog Angelina hårdt bagfra nu.. Samtidig havde Hans fået bedre styr på behandlingen af min fisse, så efter kort tid eksploderede min krop i en orgasme - til lyden af Angelinas hyl og Martins lidt dæmpede hulken...

Da pikken i min mund jo var blevet ganske stiv af hele situationen, prøvede jeg efter bedste evne at sutte videre, mens orgasmebølgerne endnu en gang strømmede gennem min krop... Til sidst mærkede jeg hans sperm i munden, og med de sidste orgasmebølger bølgende gennem min krop slugte jeg velvilligt hans sperm... Selvom der ikke kom så meget som de tidligere gange, hvor han havde spermet mig...

Jeg skubbede blidt hans hånd med dildoen væk fra min klit, da det blev for intenst, men lod med vilje hans fingre oppe i min fisse blive, så han ikke opfattede det hele som en afvisning...

Mens han rørte forsigtigt rundt med fingrene oppe i min fisse, og jeg fik suttet hans pik helt ren igen kom Angelina ind til os, og grinte højlydt ved synet af os liggende der i sengen...

Jeg kunne heller ikke lade være med at grine, og sammen blev vi enige om, at de to drenge bestemt ville udvikle sig til gode elskere, og at den nuværende sex-træning bestemt udviklede sig i den rette retning..

Martin kiggede ind til os også i døren ved siden af Angelina, og mens han så Hans og jeg ligge henslængt med hans fingre oppe i min fisse, så benyttede han lejligheden til at gribe om Angelinas store bryster... De fik nu en stor omgang gramseri, mens vi alle grinte lidt og småsnakkede.

Hvis det ikke havde været fordi Telen dukkede op, og fortalte at Angelina skulle gøre sig klar til endnu en kunde, så havde det hele sikkert udviklet sig til en større omgang gruppesex...

Angelina vred sig professionelt ud ad Martins greb, og forsvandt ud på badeværelset, mens vi andre tre gik nøgne tilbage til køkkenet... jeg kunne ikke dy mig for lige at kaste et blik ind i venteværelset, og hilste der på en af mine faste kunder fra Odense... Han så noget overrasket ud over at se mig nøgen i døren, men jeg forsikrede ham om, at Angelina nu var godt kneppevarm, og at han bare skulle give den gas med hende...

Ude i køkkenet fik jeg lidt styr på mit tøj, og fik samtidig det værste af fissesafterne tørret af med en vådserviet, så jeg kunne komme til at se helt anstændigt ud til sidst. Syningen ved fissen var jo godt gennemvædet, men jeg havde jo ikke andet valg end at tage dem på. Telen og jeg vurderede efterfølgende på, hvor meget af fisselæberne, der var synlige, når jeg stod op. Vi blev enige om, at så længe man ikke kiggede direkte, så var det ok. Kiggede man direkte på mit skød, så ville man se dem titte frem og bevise, at jeg var en fræk luder... Ja, sådanne arbejdsbetingelser må man jo leve med ind imellem...

Drengene fik deres shorts og tshirt på, og mens vi stod og fik det sidste påklædning på plads, vendte Angelina nøgen tilbage med en god stak pengesedler.

Han havde åbenbart købt en time med hende, så de 1.800 dkk lagde hun ned i skuffen til de andre. Vi aftalte samtidig, at de 2.000 dkk jeg skyldte hende for denne aftale, ville jeg overføre via mobilepay på mandag.

Som en afskedsgave gav hun hver af drengene et smækkys og 30 sekunders babse-gramseri... Noget de to drenge fandt ganske underholdende, og hendes bryster fik virkelig en gramsetur i et stykke tid, inden hun til sidst stoppede deres leg, og gik ind til næste kunde...

Kort efter forlod vi huset igen til de første lyde af Angelina, der betjente den fjerde pik på denne vagt med sin krop... Drengene og jeg blev enige om at køre over på havneområdet i Middelfart for at få noget frokost... noget vi alle tre mente, at vi havde fortjent efter dette frække besøg i Syndens hule...

Fortsættes -------

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.