BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Sikke en formiddag... helt smadret, sukkede jeg indvendigt da jeg kom hjem til det tomme hus lige over middag. Der havde bare været så meget arbejde, der skulle laves færdig, men jo mere jeg arbejdede med de forskellige sager, jo mere hovedpine fik jeg, så for at få lidt fred tog jeg hjem efter lige at have fået lov af en af Partnerne.

Det skal blive rart med en fri-eftermiddag helt alene.. Et varmt bad og lidt dejlig musik...

SEX I DAG?

Må nok hellere lige præsentere mig. Jeg hedder Malou, er 34 år, 172 cm høj og vejer lige lidt over de 60 kilo – en stor del af denne vægt er dog lagt i mine bryster, der har fået lidt hjælp, så de nu er en flot I-skål. Hertil rødt skulderlangt hår og grønne øjne.

Jeg arbejder som advokat sekretær i et af landets største advokat firmaer i København og er gift på 3. år med Peter på 48, der også arbejder som advokat i samme firma. Inden jeg fandt Peter levede jeg det man nok vil kalde et udsvævende liv med mange fester, sex til højre og venstre og, når der skulle bruges lidt ekstra penge, lidt prostitution ind imellem. Da jeg så mødte Peter og blev indviet i firmaet så blev det naturligt for mig at trappe lidt ned, og blive den pæne hustru til Peter, så det kunne hjælpe hans karierre endnu mere fremad.

Efter at have parkeret min lille frække Audi A3 cabriolet i indkørslen til vores store palæ-agtige hus i Hellerup, smuttede jeg ud til vejen igen for lige at tømme postkassen mens jeg tænkte på det dejlige varme bad, jeg ville tage når jeg kom ind og fik smidt tøjet. I det jeg åbnede postkassen faldt der et indpakket blad ud og ned på fliserne, og mens jeg tog de 2 andre konvolutter ud af postkassen og lukkede den, kiggede jeg på forsiden af det blad på jorden.. Hmm.. hvad er det nu for noget..? det ser lidt uartigt ud med den flotte topløse pige på forsiden, der smilede indbydende til mig.

Jeg bukkede mig ned og samlede det op mens jeg funderede over, hvordan det mon var endt i vores postkasse.. Vi plejer da ikke at modtage den slags blade, da vi klarer os fint med det, som vi finder på Nettet når vi er i det humør.. Bladet var pakket ind i celofan, så mens jeg gik ind mod huset vendte jeg det prøvende om for at se om der var den rigtige adresse osv på – Ganske rigtigt stod der Malou & Peter Hansen samt vores adresse her i Hellerup..

Efter at være kommet ind i huset og smidt brevene på bordet i gangen – begge breve antydede invitationer til nogle fester så det kunne sagtens vente – satte jeg mig ind på en af middags-stolene i spisestuen for at nærstudere bladet lidt nærmere. Glemt var tanken om et bad, og mens jeg pakkede det op, mærkede jeg en lille kildren mellem benene, da jeg læste en af de små overskrifter på forsiden som var placeret udfor de flotte bryster på en frække og porno-agtige pige. "En heftig weekend med vennerne".

Den overskrift fik mig til at tænke tilbage på min fortid, hvor vi tit havde hele sexweekender sammen med nogle fyre jeg jævnligt var sammen med dengang.. samt til det indvielses ritual i firmaet lige efter min ansættelse, hvor jeg i øvrigt lærte Peter at kende første gang.. Puha jeg var træt den søndag aften efter indvielsen.. Men en masse forsigtig hyggesex med Peter blev det da normalt stadig til som afslutning på de sex-fester vi efterfølgende holdte i Firmaets sommerhus sammen med Partnerne og få udvalgte advokater.

Tanken om indvielses ritualet i Firmaet fik mig til at mærke en mere gennemtrængende – og velkendt - følelse af liderlighed mellem benene, og imens jeg bladrede lidt i bladet spredte jeg uvilkårligt benene lidt mere. Skal måske lige sige her, at jeg er klædt ganske sekretær agtigt med hvid satin skjorte, knælang grå nederdel og jakke, og knælange sorte skindstøvler der skal dække over at jeg ikke har selvsiddende strømper på idag. Heller ingen trusser eller BH på, men dog en slags korset-agtig gennemsigtig sort top, der dels tjener til at holde mine bryster nogenlunde på plads når ingen BH på Samtidig kan jeg også efterleve Peter's generelle ordre om ikke at have BH på hjemme, da han vil have let adgang til brysterne. Kan huske det kostede en del besvær både at efterkomme hans krav om ingen BH hjemme samt at finde en form for top, der kunne bruges offentligt, så jeg ikke skulle skifte rundt på BH'er (Af/på) hele tiden.. men efter en del forhandling accepterede han toppe af denne korset type således, at den både er praktisk for mig og nemt kan krænges ned under brysterne når der opstår et pludseligt behov fra Peter for at gramse på mine bryster.

Min fremtoning inkluderer typisk også store øreringe, der understreger halslinien fra ørene og ned over skulderen når mit hår er sat op enten til frække narrestreger eller som i dag fordi jeg er lidt stresset. Peter foretrækker også at jeg har opsat hår så han kan betragte min halslinie som han siger, så alt i alt har jeg ramt en fornuftig linie påklædnings/fremtoningsmæssigt set så både Peters ordrer efterkommes fuldt ud og det samtidig er praktisk for mig i dagligdagen..

Fik slået op på den fortælling som den lille overskrift på forsiden refererede til, og ganske rigtigt omhandlede den en fræk fortælling om en weekend i sommerhus med vennerne. Den udvikler sig så til et langt sex-marathon med 2 piger og 4 fyre og starten på fortællingen slog ganske rigtigt fast, at der skulle være fri knepperet på pigerne, og de kunne ikke sige nej, hvis nogen af fyrene ville kneppe eller gramse på dem i løbet af weekenden..

Reglerne fik mig til at smile lidt, da det var præcis de samme regler jeg dengang fik sendt på mail lige efter jeg var startet i firmaet. Jeg skulle møde i firmaets sommerhus i Tisvildeleje kun iført kort nederdej, hæl-sandaler samt en hvid skjorte, der skulle være knappet godt op. Dengang var der også en anden pige med (Julia på 23 – Jeg var selv 28), så vi var to der skulle indvies i firmaets regler og praksis for ny-ansatte sekretærer.

Disse regler stillede bla. strenge krav til udseende og kropsmål og kan huske at allerede lørdag morgen tog Julia hjem – og hende så vi aldrig mere - så jeg måtte betjene de 5 advokater alene resten af weekenden...

Til opfyldelse af de strenge krav om udseende og fremtoning samt sex-fleksibilitet, hjalp nok også det faktum, at mine bryster allerede dengang havde den størrelse de har idag, samt min fortid som bla. prostitueret. Peter sagde i hvert fald sidenhen, at de sjældent havde oplevet nyansatte piger udvise sådan en profesionalisme og frisk åbenhed til indvielsesritualet som jeg åbenbart havde udvist. Det havde vejet meget tungt i den efterfølgende beslutning om at fastansætte mig som sekretær. Selv nød jeg bare ritualet så godt jeg kunne, når der nu var så mange virile mænd til rådighed og så mange muligheder for at kneppe grundigt igennem uden at skulle tænke på konsekvenser osv.

Mens jeg læste videre i fortællingen, hvor de 6 mennesker nu var ankommet til sommerhuset efter lige at have holdt en pause på en raste plads på vejen hvor pigerne fik suttet alle fyrene af, spredte jeg benene på spisestolen som jeg sad ved. Kunne hurtigt mærke på mig selv, at der nu skulle en god onani-tur til, så rejste mig hurtigt op og tog jakken, satin skjorten og nederdelen af så jeg kun havde korset-toppen og støvlerne på.

Idet jeg satte mig igen lirkede jeg brysterne udaf toppen og spredte benene ud til hver side så mine følsomme brystvorter samt glatbarberede fisse var let at komme til med min ene hånd mens jeg holdte bladet i den anden.

Ved siden af fortællingen i bladet havde de indsat et stort billede af et flot sommerhus med 6 nøgne mennesker på terassen. De 2 piger fik allerede pik bagfra mens de kyssede hinanden indover en solseng, og de 2 resterende fyre drikkede øl nøgne mens de så på med halvstive pikke. Uhhh hvor det billede frembragte minder om mange dejlige timer i sommerhuse med virile og bestemmende fyre...

Kunne tydeligt mærke den velkendte kildren i underlivet som jeg kender så godt ... Legede let med fingerspidserne over klitten og ned langs begge fisselæber mens jeg betragtede billedet i bladet og drømte mig tilbage...

"Øhh undskyld... forstyrer jeg?"

"Guuud.. hvem er du..???"

Jeg blev vildt overrasket over at se en ca jævnaldrende mand i kedeldragt stå i døren og kigge på mig, så jeg glemte helt at samle benene og sad bare og viste min fisse og mine bryster frem helt åbenlyst.

"Klaus her fra Punkt-1.. jeg skulle kigge på jeres komfur, der vist ikke rigtig opfører sig som det skal.. noget jeg aftalte med en, der hedder Peter og han gav mig en nøgle så jeg bare kunne gå ind."

Var ved at komme mig over overraskelsen og begyndte at fornemme at han stirrede meget intenst på mine spredte ben.. Fornemmede min velkendte – og i flere år dybt begravede - trang til at have sex med ukendte, komme op i mig igen fra fortiden, så lod ham stirre på mig mens jeg nød den forstærkede liderlighed.

"Gud ja, det er da rigtigt.. Peter er min mand og han nævnte det godt nok i morges.. havde bare glemt det så tog hjem fra arbejde for at få lidt fred og ro."

Begyndte forsigtigt igen at kærtegne mine fisselæber med en let fingerspids, hvilket fik en lille flod af fissesafter til at løbe ud på sædet.. Dejlig fornemmelse at det risler let over mit røvhul og nød Klaus' øjne på stilke, der nøje fulgte med i hvad mine fingre lavede mellem mine ben.

"Nå du har også fået det der blad der..? Det har min veninde også.. der er en smadder god fortælling i det om en weekend i sommerhus med vennerne.. har du læst den?"

"Var jeg i gang med da du overraskede mig.. har også selv prøvet sådanne weekender både med venner, som indvielses ritual og sammen med nogle kunder engang.. dengang jeg legede lidt med prostitution.."

"Det er vildt frækt når man kan få sine venner og nogle friske tøser med på det.."

Klaus kom nu hen til mig og det var tydeligt at han havde jern på da man kunne se en stor bule i kedeldragten.

Det var en ganske speciel – og lidt ydmygende - følelse at side her med spredte ben foran en flot mand, men kunne mere og mere fornemme min "vilde side" fra fortiden, hvor jeg ofte endte i situationer med fyre, der kunne udnytte mig som de ville. De fleste fra dengang endte med at være ganske søde og forstående, når jeg bare gjorde hvad de sagde, og dermed var lidt deres luder... og det endte normalt med en masse gode orgasmer og en masse god fræk sex til mig også..

"Skal du bare stå der eller..?"

"Øhh... skulle jo lave jeres komfur men.. du ser ud til at du godt kunne klare en omgang pik..?"

Kunne se på bulen i hans kedeldragt at han gerne ville prøve mig, så mens jeg nogenlunde holdte positionen med spredte ben, så han kunne se min fisse, fik jeg lynet ham op og fundet hans pik frem fra de stramme tights indenunder.. Hold da op...!!! den må have været mindst 23 cm.. og dejlig tyk ligesom Peter's..

Uden at tænke videre over at den tilhørte en fremmed fyr jeg aldrig havde mødt før, begyndte jeg at runke den mens jeg svagt noterede mig, at han stønnede lidt imens. Jeg kunne lige få fingrene omkring den og gøs uvilkårligt ved tanken om den følelse jeg vil opleve, når den pressede sig op i mig..

Uden at kigge på ham satte jeg læberne til pikhovedet og smagte med det samme hans pre-sperm. Det fik mig til at holde igen og kiggede op på ham..

"Er du udholdende eller skal vi tage første ladning hurtigt??"

"Åhh... vil sprøjte dig i munden...."

Uden at svare satte jeg munden til pikhovedet igen og tænkte liderligt på, at tingene normalt ikke ændrer sig.. Før i tiden var et mundsprøjt også et stort hit blandt både mine venner gennem tiderne samt de kunder jeg ind imellem havde når jeg prostituerede mig selv.. Er også behageligt med sædsmag i mund og hals mens man ligesom arbejder sig op til runde nr 2...

Den magt man som kvinde besider når man sutter pik nyder jeg også meget... Fyrene tror altid det er dem der bestemmer forløbet ved et godt blowjob... Man skal bare være villig nok, så kan man sagtens lære at styre dem som man vil mens man sutter... Mange års erfaring med pik sutteri sætter sit præg på det psykologiske spil ved pik sutteri...

Jeg suttede nu mere begærligt på det blåviolette pikhoved mens jeg med lette finger bevægelser kærtegnede skaftet på undersiden.. Jeg ved at Peter nyder det meget med at blive kildret på undersiden af pikken mens han mundknepper mig, og da jeg nyder at trække tiden lidt ud mens jeg har en stiv pik lige ud for mit ansigt prøvede jeg samme fremgangsmåde her. Klaus stønnede dog mere og mere, og da jeg så ville prøve at se, hvor langt jeg kunne få den store tykke pik ind i munden/halsen ind i munden/halsen (Er normalt god til deepthroat – har lært det på den "hårde" måde med mange dominerende sexpartnere over årene) udbrød han nærmest et skrig og sekunder senere mærkede jeg hans varme sæd sprøjte ned i halsen på mig.. Guud hvor jeg elsker smagen af sæd.. Specielt når den leveres på så fræk en måde...

Hans ben eksede nærmest mens han sendte det ene sprøjt efter det andet ned i halsen på mig og jeg fornemmede at han måtte støtte sig til stolen til sidst mens de sidste spasmer forplantede sig i pikken.. Fik slugt en stor del af det, men ved også at fyre gerne vil have at der flyder lidt sæd udaf mundvigen, så jeg lod bevidst det sidste flyde ud af mundvigen mens jeg kiggede frækt op på ham..

"Tak for den gratis drink.."

"Hold Kæft du er en fræk Luder.... Det med at sutte pik har du prøvet før, hva..?"

Uden lige at svare begyndte jeg at sutte hans halvslappe pik ren for de sidste sædrester mens jeg spekulerede på, om han skulle slippe afsted med at kalde mig luder, eller jeg skulle – for en god ordens skyld – blive vred.. Før i tiden nød jeg det når søde fyre, der gav mig en god behandling/betaling kaldte mig for luder.. men det er jo flere år siden nu.. og jeg er jo en pæn forstadshustru..

Da jeg havde suttet hans pik færdig og ren kiggede jeg spørgende op på ham mens jeg samlede mine ben og satte mig rigtigt i stolen.

"Er det normalt at du kalder piger, du har sex med, for ludere??"

"Uh undskyld.. syntes bare du er så fræk.. "

Kunne se han blev helt rød i hovedet og begyndte febrilsk at pakke sin pik væk mens han bakkede væk fra mig..

"Det er ok.. gør nu ikke noget.. det er faktisk mit kælenavn fra min fortid.. men blev bare lidt overrasket over at du sagde det så direkte og så hurtigt.. Er ikke sur.."

"Det.. det fløj bare udaf mig... Undskyld..."

"Glem det.. du må gerne kalde mig luder, men du skal nok være lidt forsigtig med det overfor alle piger du har sex med.. det er et negativt ladet ord som mange finder anstødeligt..."

"Skal jeg nok...."

"Kan du klare en tur mere..? Vil nu gerne prøve den pik der oppe i mig... se hvad du kan og om du er så god som du antyder.."

"Klart.. hvis du kan klare mig i bund.. ikke mange piger kan klare mig så har ikke som sådan prøvet det med en pige før helt 100% oppe.."

"Du mener rigtigt sammen med en Luder før..?

"Øhh ja.. men på min egen måde hvor hun underkaster sig min pik... "

"Ok...?? Du ved lidt om Herre/Tøs forhold..??"

Få sex i dag

Uden at svare trak han sig væk fra mig. Tog sit tøj af og viste sig pludselig i en sort netundertrøje som man normalt kun ser i forbindelse med sexklubber osv... Hmm gad vide, hvor erfaren han mon er med at have sex med ukendte... Og sex med en tøs... Med det totalt kronraget hoved lignede han nu pludselig en barsk fyr, der bare skulle have sin vilje med hende han havde udset sig som sin næste kneppedukke... Jeg gøs uvilkårligt og samtidig nød jeg at være den vilde Malou fra fortiden igen... At være fin forstadshustru kan være meget godt ind imellem... men det er nu også dejligt at være den frække Luder, der skal betjene sin Herre når han vil...

Uden et ord satte han sig på knæ foran min glatte fisse og lagde den ene hånd på min mave for at presse mig ned i stolen. Han signalerede tydeligt at jeg nu var hans luder-redskab og at jeg nu skulle behage ham så da han placerede sin tunge på min klit med en voldsomhed jeg ikke havde oplevet længe undslap der mig nærmest et skrig.. Peter er mere til det psykologiske i at jeg er et fint sextrofæ for ham... Klaus her er tydligvis mere til den rå dominans, hvor jeg skulle behage ham og gøre hvad han sagde...

"Åhh.. det er godt... slik mig.. slik mig som du vil slikke en erfaren og slidt Luder-fisse..."

Jeg lagde begge hænder på hans kronragede hoved, lænede mig tilbage og nød at en ukendt arbejdede ihærdigt på at jeg skulle føle nydelse på denne lidt ydmygende måde.. Han var til tider temmelig voldsom, men nød det i fulde drag... Væk var al snak om stress og hovedpine.. Nu var det igen mine lyst centre i kroppen der talte og styrrede mine reaktioner, så lidt efter lidt stønnede jeg højere og højere... Imens han slikkede erfarent i min fisse kiggede jeg igen på billedet fra det frække blad... hvor har jeg mange gange fået tunge af en tøs mens hun blev taget af flere på en gang... Tanken om mine oplevelser med dette fik mig til næsten at besvime af nydelse over det Klaus gjorde ved min fisse... Og da han begyndte at fingerkneppe mig med 2-3 fingre kunne jeg ikke holde mine lystskrig tilbage længere, men stønnede hæmningsløst at han skulle fortsætte... At han skulle bruge min fisse som han ville og ikke tage hensyn... Guud hvor jeg nød at give slip.. bare lade sex-nydelsen krybe ind i alle dele af min krop mens han arbejdede i min fisse med sin tunge og sine lange fingre..

Den intense fornemmelse i de 1000-vis af nerver i min fisse fik mig til sidst til at komme med et højt skrig. Jeg pressede hans hoved ned i min fisse mens benet kom henover hans skulder og dermed hjalp med at han ikke kunne bevæge sig.. Han må nærmest have været kvalt imens men mærkede dog, at hans fingre blev ved med at kneppe mig mens orgasme bølgerne rullede gennem min krop...

Efter hvad der føltes som en uendelighed med små eftervirkninger og små-orgasmer slap jeg hans hoved med hænderne og det var en glad Klaus der dermed fik mulighed for at kigge op på mig.. Med fissesaft i det meste af ansigtet..

"Det har du prøvet før, Klaus... du er jo helt god til det.."

"Det var dejligt at opleve dig få en stor orgasme.. Du har en dejlig velsmagende fisse.."

"Tak du.. "

" Nu vil jeg prøve din slidte Luder-fisse !!"

Som jeg lidt havde regnet ud havde jeg ikke så meget mere at skulle sige der... Efter en hurtig suttetur på ham igen for at sikre mig, at pikken var stiv igen til en god tur oppe i mig trak Klaus mig op og vendte mig rundt.

Jeg fornemmede hurtigt at det skulle blive en hurtig og voldsom doggy-tur henover stoleryggen, så jeg placerede mig hurtigt på knæ mens jeg lænede mig indover stoleryggen i glad forventning om hvad min lille fisse nu skulle udsættes for..

Den velkendte følelse af ydmygelse i at vende mine erfarne kneppehuller frit og indbydende imod en fremmed mand uden samtidig at definere nogle regler, strejfede mig hurtigt, men inden jeg kunne tænke mere over det mærkede jeg hans pikhoved mod mine fisselæber. Han kørte hurtigt pikhovedet et par gange mellem læberne for at fordele fissesafterne bedre, hvorefter han satte hovedet direkte til hullet, tog et fast greb om mine hofter med begge hænder og pressede sig beslutsomt og ubarmhjertigt op i mig.

Oohhhh... hvilken kraft... hvilken udvidelse.. Hold kæft det var simpelthen bare så godt... det gjorde endda lidt ondt, da han var ca halvvejs oppe i mig, men jeg ved fra min fortid at denne smerte skal man bide i sig da det er et mega turn-off for fyre, at man stopper dem der.. Smerten forsvinder typisk også hurtigt igen, så lod ham fortsætte som han ville for at give ham den mest optimale nydelse som muligt i denne situation...

Han stønnede en del mens han beslutsomt fortsatte med at presse sig op i mig..

"Hold kæft du er stram... en god Luder-Fisse du har... Så erfarne kneppe-muskler du har... Uhm... alle de kunder der har været her før mig..."

Efter en lang glidende bevægelse uden stop var han i bund og begyndte nu at kneppe mig som jeg sjældent er blevet kneppet før.. med et fast greb om mine hofter huggede han totalt i bund i mig hver gang og bekymrede sig ikke om at det var et levende menneske han kneppede... Jeg mærkede tydeligt hans tunge nosser der slaskede imod min klit hver gang han ramte i bund og det var tydeligt for mig, at han nu sigtede udelukkende på sin egen orgasme uden omtanke for, hvad jeg mente eller sagde.

Så imens jeg nød den beslutsomme behandling som jeg blev udsat for, så prøvede jeg så godt jeg kunne at kneppe i takt med ham og imødekomme hans stød så han fik så meget udaf vores kneppetur som muligt..

Efter lidt tid tog han også fat i min hårknude for at tvinge mit hoved bagover mens han huggede endnu hårdede op i min fisse... Jeg ved det tænder de fleste fyre, at de på den måde får en opfattelse af at bestemme over mig, så nød at trænge hovedet bagover mens jeg koncentrerede mig om at give ham en god kneppe-oplevelse...

"Knep mig Klaus.. Jeg er din luder nu.. Din erfarne kneppedukke som skal opleve din sæd ..."

Kunne høre på ham at han var tæt på at komme nu, da hans kneppebevægelser for alvor blev intense...

"Sprøjt mig i ansigtet... så du fremstiller mig som den lille Luder jeg er... Sprøjt mig i håret og på patterne så jeg kan mærke dine safter og føle mig beskidt.."

Selvom han var totalt orgasme fikseret nu må beskeden have trængt ind, for han trak sig hurtigt ud af min kneppe-våde fisse – nærmest med et svup – og trak mig baglæns ned af stolen ved at rive mig i håret...

Jeg opfattede hurtigt signalet og satte mig på hug foran stolen mens han runkede sin store pik meget intenst 5 cm foran mit ansigt. Uhm hvor jeg nyder at se en fræk fyr spille pik 5 cm fra mit ansigt... der er noget kontrollerende i den stilling... Nærmest som om man selv bestemmer, hvornår han skal komme mens han sikkert stadig opfatter en som en kneppedukke han har total kontrol over...

Tanken var knapt nok tænkt til ende før det første fede sæd sprøjt ramte mig på kinden mens han brølede.. Jeg justerede hurtigt ansigtet så andet sprøjt ramte mit pandehår og lidt henover hovedet... En lille justering mere fik det tredje sprøjt til at ramme mit ene bryst og overkrop... Herefter kom der kun små spasme-sprøjt, som han vulgært nok tværede ud i mit ansigt med pik-hovedet – noget jeg nyder rigtigt meget, da det får mig til at føle mig netop som det jeg er i sådanne situationer... en Luder...

"Tak Malou..."

Jeg svarede ikke men slikkede den nu halvslappe pik ren for de sidste sædsafter mens jeg kiggede frækt op på ham.. med store dådyr-øjne som jeg ved, at fyre godt kan lide at se efter et sædsprøjt i ansigtet på en Luder..

"Hold Kæft det er den bedste fisse jeg har prøvet i årevis... hvordan holder du den så stram..?"

"Masser af sex... - med de fyre jeg kan lide..."

"Så du knepper ikke kun med Peter?"

"Nej da... Vores firmafester er normalt ret vilde... skal helst alle Partnerne rundt mindst 2 gange før det er en ok fest... normalt når jeg dem 4-5 gange hver på en weekend..."

"Frække Luder... du er vild..."

Svarede ikke men kom til at se hen på stue-uret... Guud.. Peter kommer snart hjem... Rejste mig og mens sæden dryppede ned fra mit ansigt og ned på klinkegulvet begyndte jeg at samle tøjet sammen...

"Ja, må nok også hellere få kigget på det komfur..."

Mens vi trippede rundt og tog tøj på – fornemmede allerede at hans sæd begyndte at klistre i ansigtet og i mit hår samt på brysterne – fik jeg fortalt ham, at vi nok kunne gentage dette her hvis han var interesseret... Evt som en trekant i en weekend sammen med Peter... Det var han 100% med på, da han jo samtidig påpegede, at mit røvhul jo slet ikke havde været i brug i dag...

Jeg lovede ham at han også ville få fri adgang til min "bagdør" når vi alle tre mødtes til en fræk weekend... - Er nu frækt med 2 fyre eller flere til seksuel rådighed... Må I høre om en anden gang... J

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.