Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lille kort opsummering: Jeg hedder Gitte og er 36 år. Efter sigende har jeg en flot krop med mine ca 172 cm højde, 63 kg og naturlige DD-skål's bryster sammen med mit lysblonde hår, der går til lidt under skulderen, men som normalt er sat op i hestehale. Jeg har ikke fået børn, så er stadig efter sigende ganske stram i hullerne...

Til dagligt arbejder jeg som det, mange mænd kalder en luder, men som jeg nok selv – yderst presset – vil kalde en glædespige. Når det så er sagt, så har jeg intet imod at mænd kalder mig for en luder, når jeg samtidig fornemmer, at de mener det i en slags positiv/respektfuld mening...

SEX I DAG?

Jeg har typisk en 1-2 vagter om ugen på massage-klinikker i Odense, Kolding og Århus, så lidt efter humør, så skifter jeg mellem de forskellige steder. Opstår der muligheder tager jeg også gerne på escort, når det er en kunde jeg har haft før på en klinik, og det er en aftale på mere end 2 timer.

Jeg har arbejdet som prostitueret i ca 15 år sådan lidt on/off. Der har været kærester ind imellem, og nogle af dem mødte jeg faktisk via mit arbejde, men fælles var det for dem alle, at de ikke kunne forholde sig til at jeg kneppede med så mange mænd/kunder.

På samme vej som jeg bor på har jeg set 2 tvillinger – Hans og Martin – vokse op, og da de for nyligt blev 16 år gav deres forældre dem en ny knallert hver i fødselsdagsgave. Jeg syntes også at sådan en fødselsdag skulle fejres, så min gave til dem var en weekend med mig i mit sommerhus – Og jeg lod dem forstå, at der ikke var nogle begrænsninger, og at jeg ville lære dem en del om, hvordan en prostitueret som jeg kunne bruges til gensidige fornøjelser..

Det lykkedes mig hurtigt at falde i søvn med de to drenge ved mine sider, og selvom jeg var vågen nogle gange i løbet af natten, så kunne jeg høre på dem at de sov dybt. Ingen tvivl om, at de kneppeture, som de leverede fredag eftermiddag og aften tærede på deres kræfter – Trods alt..

Jeg vågnede ved at det var ved at blive lyst, og et hurtigt blik til hver side overbeviste mig om at de to drenge stadig sov tungt... Jeg lagde mig om på ryggen og spredte benene, så de lå henover drengene, der ikke rigtig rørte sig ved mine berøringer. Martin på min venstre side lå på siden med ryggen til mig, og Hans lå på maven med ansigtet mod mig.

Jeg kiggede en del på Hans' blide ansigt, mens jeg kildede mine brystvorter med lette fingerspidser, og spekulerede på, hvilke oplevelser jeg ville give drengene i løbet af denne dejlige sommer lørdag.

Mens en plan langsomt tog form opdagede jeg at Hans var vågnet og lå og kiggede på mig. Jeg hviskede stille "godmorgen" til ham, og greb hans hånd for at lægge den på mit ene bryst. Han svarede stille tilbage, og mens vi smilede til hinanden, så begyndte hans hånd automatisk at kramme mit bryst. I starten forsigtigt, men tydeligt at han fornemmede min velvilje, for hans gramserier blev langsomt mere kontante og ejerbevidste.

Jeg fik ham spurgt om han syntes om fødselsdagsgaven, og om han følte han fik rigelig opmærksomhed, selvom Martin var lidt dominerende ind imellem. Han forsikrede mig om at han nyder oplevelserne med mig, og at han jo er vant til, at Martin er dem mest frembrusende, men han ved, hvordan han skal få sit også..

For ikke unødigt at forstyrre Martin vendte jeg mig om på siden mod Hans. Det gjorde så, at han ikke så let kunne gramse på mine bryster, men han begyndte dog hurtigt at trække i mine halvstive vorter i stedet for, mens vi hviskede videre sammen. En fræk følelse af velbehag og småliderlighed begyndte at brede sig i min krop ved disse berøringer..

Han bevægede sin hånd nedover min mave mod de sorte trimmede hår over fissen, og som signal til at jeg fandt det helt ok, så bøjede jeg det ene ben op, så min fisse samtidig blev helt blottet. Hans var dog ikke så fisse-nysgerrig (Endnu..) så min dusk fik en del opmærksomhed. Samtidig hviskede han nogle gange, at hårene var mega bløde at kærtegne. Jeg smilede naturligvis til ham, og takkede for komplimenten, mens jeg nysgerrigt betragtede hans ansigt imens. Ingen tvivl om, at han nød at have mig lidt for sig selv denne stille morgenstund.

Vi hviskede lidt sammen om, hvorfor jeg havde denne dusk over fissen, og han lyttede intenst mens jeg forklarede, at jeg begyndte med den, da jeg var ca 25 år. Dengang var det stadig moderne at have glat fisse, men for at skille mig lidt ud fra mængden af prostituerede i Danmark – og fordi jeg syntes det ser pænt ud når den nu er naturlig sort – så fik jeg fremgroet sådan en dusk. Meget af min klargøringstid før en vagt på klinik går også med at den er flot trimmet, og at kanterne er glatbarberet. Oplever også mange kunder, der syntes det ser pænt ud med en flot sort dusk, når jeg går nøgen rundt i sorte stiletter.

Det var lidt svært at forklare hviskende, men jeg tror at Hans nød forklaringen, og det var i hvert fald tydeligt, at han kunne lide at kilde mig let med sine fingerspidser. Da jeg nogenlunde var færdig med denne forklaring, fik Hans (Endelig...) ført en finger ned i min fisse. Udover den naturligt dejlige fornemmelse i at have en nysgerrig finger mellem mine morgen-svedige fisselæber, så fik jeg set ned under den lidt rejste dyne (Grundet mit ene rejste ben), at han havde et mega morgenjern på. Jeg fik ham spurgt, om vi skulle gøre noget ved den der Morgen-Hanse-Mand, som han viste frem der. Han grinte lidt højt ved dette udtryk, og nikkede mens han dog intensiverede sine finger bevægelser i min fisse ved blandt andet at føre en fingerspids op i fissen på mig.

Jeg lod ham fortsætte en tid, mens jeg fik bevæget mig lidt rundt, så jeg kunne nå hans stive pik. Samme fik nu en blid morgenspiller, men hurtigt mærkede jeg på ham, at fortsatte dette... Så ville hans morgensperm ende på lagnet, og ikke på/i noget brugbart sted på/i min krop...

Det fik mig til at stoppe, men for ikke at snyde ham for sin egen nydelse med at lege med min krop, så lagde jeg mig tilbage på ryggen med spredte ben, så han kunne fortsætte med at pille mig i fissen – noget han klart viste var skægt og frækt.

Min krop fornægtede sig heller ikke, og hurtigt var der ganske saftigt mellem læberne også, så han kunne gnide frit og glat i hele fissen. Hurtigt tænkte jeg noget i retning af "En gang Luder... - Altid Luder.."

Mens Hans fortsatte med at gnide mig henover klitten med lejlighedsvise afstikkere ned i hullet, lukkede jeg øjnene og nød igen min beslutning dengang om, at give dem en anderledes fødselsdagsgave... Og fik også mulighed for lige at lave en lidt løs plan for, hvad vi skulle nå igennem i løbet af dagen. Ingen tvivl om, at det tegnede til igen at blive en dejlig varm sommerdag med sol og ca 25 grader..

Hans begyndte efter noget tid at slappe lidt af i sine pillerier i min fisse, og det tog jeg som et tegn til, at der skulle gøres noget ved det morgenjern, som jeg så på ham tidligere. Jeg rejste mig lidt, fik dynen flyttet lidt til side og skubbede ham om på ryggen. Han fangede tilsyneladende hurtigt min hensigt, for der var ingen modstand overhovedet, og hans stive pik lå flot og morgenklar opad maven på ham.

Jeg tyssede stille på ham, og svingede mig indover ham således at jeg kunne give ham en fræk stille morgenridetur. Jeg placerede mig på knæ over ham, så min fisse, der faktisk dryppede en anelse af fissesaft allerede, var lige over roden på hans stive pik. Mens han lå helt stille på ryggen, greb jeg på erfaren vis hans pik, kørte pikhovedet lidt frem og tilbage mellem mine fedtede fisselæber, hvorefter jeg lod min våde og saftige fisse synke nedover den... Åhhh, hvor jeg elsker stille morgensex, hvor min krop er i kontrol...

Hans pik gled langsomt ind i mig, og selvom de to drenge fik brugt min fisse en del dagen/aftenen i forvejen, så nød jeg de følelser, der suste rundt i mit underliv i takt med at hans stive pik trængte op i mig. Tempoet var ganske afslappet, og jeg fornemmede tydeligt at de brugte fissemuskler igen lige skulle vænne sig til, at der kom en stiv pik på besøg... Et blik på hans ansigt viste også, at han nøje fulgte med i, hvordan hans pik langsomt forsvandt ind i min krop.

Da hans pik nu var helt oppe i mig, sad jeg helt stille for dels selv at vænne mine fissemuskler til hans pik, og dels for at han kunne vænne sig til at have en varm fisse omsluttende hans dejlige stive pik. Han skulle jo ikke mindst også nyde synet af den erfarne luder, der sad med blottede bryster foran ham og smilte, mens hans pik var solidt placeret i hendes primære pengehul...

Efter lidt tid viste han mig, at han var ok ved situationen ved at række ud efter mine bryster for at gramse på dem, og jeg begyndte derefter langsomt at ride ham. Jeg skiftede mellem at rotere mit underliv i cirkler rundt med hans pik dybt oppe i mig, og lejlighedsvist glide hele vejen op og ned på den. Fra mine utallige rideture på kunder gennem tiderne ved jeg, at man skal veksle lidt mellem forskellige bevægelser, for at få dem til at holde længere – og dermed få dem til at nyde kneppeoplevelsen endnu mere...

Hans stønnede en lille smule, men ved hviskende at opfordre ham til at lege med mine patter imens, så kunne jeg få hans opmærksomhed afledt en lille smule, og dermed forlænge rideturen endnu mere...

Et hurtigt blik over på Martin viste dog, at han var vågen og bare lå og kiggede intenst på os. Det var tydeligt, at han nød at se os kneppe på denne måde, og selvom han diskret viste mig, at han også havde morgenjern på, så gjorde han ikke nogen bevægelser hen imod at blande sig i vores kneppetur... Interessant at se, at han kunne styre sin liderlighed i forventning om, at der var masser af tid til at han også kunne komme til at kneppe mig..

Jeg fortsatte med at ride Hans på en stille måde uden at sige nogen lyde, og nød de forskellige – lidt hårdhændede – gramserier af mine bryster imens, vi sammen arbejdede os hen imod et klimaks.

Det var dog mere og mere tydeligt, at Hans ville sperme længe før jeg kom i nærheden af nogen morgenorgasme, men da det jo langt hen ad vejen drejede sig om de to drenge i denne weekend, så fokuserede jeg på, at få hans sperm op i mig.. Var overbevist om, at jeg nok skulle få min del af orgasmer senere på dagen...

Få sex i dag

Kort tid efter, at jeg afsluttede disse tanker kunne jeg se, at Hans ville sperme indenfor de nærmeste sekunder, og opfordrede ham på tydelig luder-sprog til, at han bare skulle fyre kanonen af dybt i min fisse, da jeg ikke kunne vente længere på at få morgensperm..

Det var det sidste, han behøvede at høre for at komme, og med et indestængt hulk, mærkede jeg de velkendte følelser i bunden af min fisse når den rammes af nogle stærke spermsprøjt.

Jeg roste Hans for at give mig dejlig varm morgensperm, og prøvede forsøgsvis at kneppe langsomt videre mens han sprøjtede. Det var dog tydeligt, at det bedste bare var at rotere langsomt med mit underliv, mens jeg med mine fissemuskler malkede ham tør. Jeg smilede frækt og glad til ham, mens jeg betragtede orgasmebølgerne bølge gennem ham og mærkede hans pik blive mere og mere slap oppe i mig...

Efter lidt tid med mig siddende let på hans pik, fik jeg spurgt ham, om han nød morgensex på den måde... Det udløste et par kærlige dask på mine bryster, mens han bekræftede mig i, at det var en dejlig måde at vågne på, når man sov sammen med en erfaren luder..

Martin begyndte nu også at snakke om, at vi havde set frække ud sådan som vi morgenkneppede lige foran ham... Så efter at have forsikret Hans om, at det ikke var sidste gang vi morgenkneppede på denne måde, så hoppede jeg behændigt af ham og skiftede hurtigt over på Martin. På vejen dryppede der nogle sperm-dråber ud på både Hans og på lagnet, men heldigvis var det jo kun en fræk udvikling af vores morgen sex-træning seance..

Inden jeg nåede over til Martin havde han allerede sparket dynen helt af sig og lagt sig på ryggen med den stive pik liggende frækt og indbydende opad maven. Jeg kravlede hurtigt henover og placerede min spermdryppende fisse lige ved hans nosser.

For at drille ham lidt lod jeg noget af Hans' sperm dryppe ned på hans pik i hele sin længde mens jeg grinte frækt til ham, og spurgte om han virkelig ville have sådan en brugt og spermet luderfisse... Han svarede hurtigt ved at fange mine bryster med begge hænder og kramme til, så for ikke at pine ham længere, greb jeg hans stive pik, bøjede den opad, så den kunne komme ind i min saftige fisse.

På samme måde som med Hans, så fedtede jeg pikhovedet til ved at køre det frem og tilbage mellem mine fisselæber, hvorefter jeg lod mig synke langsomt ned på den. Uhm, den var ligeså dejlig som Hans' pik lidt tidligere, og Martin fik præcis det samme udtryk i ansigtet som Hans, da han mærkede mere og mere følelsen af varme og glat fugtighed omslutte sin pik. Det slog mig pludseligt, at da de jo var tvillinger, så var det som om det var den samme dreng, som jeg kneppede for anden gang denne morgen... Fræk situation...

Da jeg efterhånden havde fået lirket Martins pik helt i bund i mig, sad jeg igen stille i et stykke tid, så han kunne vænne sig til følelsen af varme omgive sin pik. Jeg havde ikke de samme følelsesproblemer denne gang, da fissemusklerne jo allerede var varmet op efter Hans, men det var tydeligt, at Martin lige skulle bruge lidt tid til at sunde sig lidt.

Imens jeg ventede lidt på at få ham gjort kneppeklar i denne stilling, så kiggede jeg over på Hans, der lå på siden med slap pik, og kiggede smilende på os. Ingen tvivl om, at han nød at se os kneppe foran ham på samme måde, som Martin nød det tidligere.

Martin begyndte nu at gramse blidt på mine bryster som signal til, at han kunne kneppe nu og jeg gav ham samme behandling med underlivet som Hans fik tidligere. Denne gang kunne jeg dog mærke de første svage indikeringer af orgasme i min krop, så satte mig som mål, at Martin skulle give mig en orgasme i forbindelse med denne morgen ride tur..

Drengens udtryk i øjnene viste tydeligt, at han kunne lide den behandling, som hans pik fik oppe i mig, og han begyndte at småstønne lidt hurtigt, mens han kaldte mig for forskellige ting...

Jeg fik mine fødder flyttet om til hans brystkasse og lænede mig lidt tilbage støttende med en hånd på hans lår. På den måde var det tydeligt at se hans pik køre ind og ud af min fisse i takt med mine kneppebevægelser. På udtrykket i hans øjne at vurdere, så var det dog meget tydeligt, at denne kneppe-behandling ville han ikke holde til ret meget længere.

Fordelen ved den stilling er dog også, at hans pikhoved kører ret på mit G-punkt på forsiden af fissen i takt med at pikken kører ind og ud af mig... Så mærkede tydeligt at de førnævnte orgasme-signaler i min krop intensiveredes hurtigt, og inden jeg næsten selv opdagede det, så rullede de mest intense orgasmebølger gennem min krop... Jeg skreg...

Imens jeg fik denne intense orgasme mærkede jeg igen de velkendte spermsprøjt i fissen, og et hurtigt blik på Martin – midt i orgasmetågerne – vidnede om, at han også fik orgasme på nogenlunde samme tid..

For ikke helt at glemme hans orgasme, prøvede jeg også her at fortsætte med at kneppe ham, men det blev nok ikke så intenst som jeg måske ville have ønsket mig... Dels fordi jeg selv fik så intens en orgasme, og dels fordi det var tydeligt at se på ham, at hans pik blev bøjet lidt for meget bagover nu da han havde fået afleveret de første spermsprøjt oppe i mig...

Jeg fik flyttet fødderne bagud igen uden at hans pik faldt udad min fisse, og sank sammen henover ham mens jeg hviskede til ham, at han var en dejlig dreng, der vidste hvordan en luder skulle kneppes... Han kvitterede ved at kramme mig om ryggen, og nærmest holde mig fast i stillingen som tak.

Efter lidt tid rullede jeg af ham og lå på ryggen mellem dem. De greb med det samme et bryst hver, som fik en hyggelig gramsetur. Vi blev dog alle tre enige om, at efter den omgang kunne vi alle godt sove et par timer igen, og jeg faldt igen i søvn liggende på ryggen med spredte ben og en drengehånd blidt placeret på hvert bryst....

Fortsættes -------à

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.