BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg hedder Mette og er 39. Efter sigende er jeg en flot pige med flotte former hvis man skal tro på de mænd jeg lejlighedsvis er sammen med. Mere specifikt er jeg 170 cm høj og vejer ca 62 kg, og har dertil dejlige naturlige DD bryster, der er piercede i vorterne.

For ca 4 år siden fik jeg en ide om at det kunne være frækt at sælge mig selv til sex, da jeg rigtig meget nyder dels selve sex-akten, men også det at stille mig til rådighed for mænd, der tydligvis kan lide at lege og betragte min krop. Skal nok også her indrømme, at min kæreste tilskyndede mig lidt til det dengang, da han tænder en del på at andre knepper mig.

SEX I DAG?

Må nok også indrømme, at det – på en eller anden måde - får det mig til at føle mig meget attråværdig at andre mænd begærer mig, og så længe min kæreste nyder at jeg er sammen med andre... Hvorfor så ikke fortsætte?? Sex'en er fantastisk og jeg får en masse frække oplevelser og nogle gode penge udaf det..

Denne novelle omhandler en fræk oplevelse jeg havde for et par uger siden. Jeg er hjemmegående af forskellige årsager, men får dels tiden til at gå ved at gøre forskelligt frivilligt arbejde i lokal samfundet samt holde vores hjem pænt og rent. Dermed har jeg også god tid til at checke mails osv, som kommer ind jævnligt via den hjemmeside, hvor jeg har annoceret lidt om mine ydelser osv.

En almindelig tirsdag formiddag tikkede der en mail ind fra en mand på ca 50 år. I denne novelle vil jeg kalde ham Anders, men det er naturligvis ikke hans rigtige navn. Han havde skrevet en meget lang og høflig mail, som på en eller anden måde tændte mig med det samme. Uden at være grov eller på anden måde nærgående forespurgte han, om jeg var interesseret i en ca 2 timers aftale den efterfølgende lørdag.

Det skulle foregå i hans hus beliggende i den bedre del af Århus, og jeg skulle være forberedt på, at der nok ville ske et og andet mens jeg var sammen med ham. Al sex ville naturligvis være med gummi, og han understregede klart, at jeg ikke skulle være bekymret for min egen sikkerhed osv. Han lagde dog ikke skjul på, at det skulle ikke bare være almindelig frem-og-tilbage sex, men også lidt kinky sex på forskellig vis. Han antydede ikke rigtigt hvad han mente med det, men jeg var ikke i tvivl om, at det betød lidt af hvert...

Jeg læste hans mail mange gange og fornemmede hurtigt, at dette her frække tilbud kunne jeg ikke bare afslå. Der kommer jævnligt en masse mails ind, hvor det er tydeligt, at fyren, der skriver bare er ude på at få en form for gratis selvtilfredsstillelse uden at der dermed sker noget for mig. Anders' mail var helt anderledes med en – mellem linierne beskrevet – ærlig følelse af seriøsitet og ægte følelse af, at han gerne ville have en dejlig fysisk oplevelse..

Efter at have læst hans mail utallige gange, svarede jeg tilbage, at jeg naturligvis var interesseret og om han ville uddybe lidt mere omkring, hvad der skulle ske.

Indenfor et par timer svarede han tilbage og startede med at takke mig for at svare ham tilbage. Dernæst en længere række krav og forventninger til dels min påklædning, min "tilstand" ved ankomst samt min opførsel helt generelt mens vi var sammen. Jeg har som nævnt altid godt kunne lide at være til rådighed som en slags bolle-tøs for mænd, der tager føringen og bestemmer over mig, så Anders' krav og forventninger lå bestemt indenfor hvad jeg normalt yder mine kunder.

Anders krævede at jeg skulle møde op ved hans hus lørdag kl 1900 iført ganske kort sort - og stram - nederdel, ingen trusser på, en stram nedringed hvid top uden BH, en sort kort jakke med skulderpuder og sorte stiletter. På denne måde ville jeg fremstå lidt sekretæragtig på en slutty måde.

Hertil forlangte han også, at min kæreste skulle have kneppet mig flere gange indenfor de foregående 24 timer samt have spermet oppe i mig hver gang han fik orgasme. På den måde ville jeg også fremstå som en fræk luder, der lugter af sex og brug.

Som en del af vores frække setup skulle jeg tage den blindfold på, der hang på hoveddøren inden jeg ringede på. Jeg er normalt ikke sådan til blindfold med kunder jeg møder første gang, men med Anders følte jeg mig på en måde tryg fra hans første mail. Det at han åbnede lidt op for at der kunne ske lidt af hvert fik mig også til at tænke på, at det nok ikke var værre end mange af de andre sex-kunder, jeg havde mødt over årene..

I de dage der gik indtil vores møde skrev vi lidt frem og tilbage omkring pris, regler fra min side (Sikker sex, ingen børn, toiletsex osv) og hele tiden svarede Anders tilbage på en meget kultiveret facon, der fik mig til at vurdere ham som værende en direktør for et mellemstort firma eller sådan noget. En lidt krævende måde at skrive på, men dog altid på en høflig måde/facon, så man ikke fornemmede at han blot spildte min tid.

Min kæreste var med det samme med på sin del af opgaven (Han er helt vild med at kneppe mig alligevel, så hans del var rimelig let jo..) og allerede fredag aften fik jeg to omgange.. en da han kom hjem fra arbejde (I køkkenet.) og igen inden vi skulle sove. (I soveværelset) Begge gange fik jeg hans sperm op i fissen, og fik naturligvis en dejlig standard-kneppe orgasme i forbindelse med turen i soveværelset. I køkkenet tog jeg bare imod.

Min kæreste vækkede mig lørdag morgen med at pille ved mig og klart det endte med sex igen i fissen først i forskellige stillinger og afsluttende med at modtage hans sperm i munden uden selv at få orgasme.

Da Anders og jeg ligesom var enige om hele aftalen omkring lørdag middag var der bare tilbage at vente. Jeg gjorde mig meget store tanker om, hvilken top jeg skulle have på, da Anders havde understreget , at han ikke forventede at blive skuffet over min påklædning. Er jo vildt svært at vælge så, når man jo har så meget tøj og ikke vil skuffe en ny – og potentiel fast – kunde..

Så meget af tiden gik med at læse alle hans mails igen og kigge i skabe og skuffer for at finde en top, der passede mig på en fræk måde, men heller ikke var så tynd, at jeg ligeså godt kunne lade være med at tage en top på... Det fornemmede jeg ville skuffe Anders, hvis jeg gjorde det.

Lørdag eftermiddag (Efter endnu en tur sammen med kæresten henover køkkenbordet – denne gang fik jeg hans sæd i røven uden selv at få orgasme) valgte jeg så endegyldigt en hvid top med tynde skulderstropper, og da BH'en skulle udelades, så var dette tydeligt at se, at jeg havde nogle store piercinger i mine brystvorter.

En sidste mail fra Anders midt på eftermiddagen betød at vores aftale skulle skubbes til kl 2000 på grund af en rejse. Jeg tænkte ikke så meget over det denne gang selvom sidste-øjebliks aflysninger generelt er normalt i min branche..

Tøjet jeg havde bestemt mig for havde jeg lagt frem allerede lørdag morgen efter vores kneppetur der, og som mental stimulans var jeg ofte inde i soveværelset i løbet af dagen for at betragte det og nyde forventningerne til aftens aftale. Der var heller ikke nogen tvivl om at jeg efterhånden lugtede en del af sex efter de omgange min kæreste havde givet mig – specielt følte jeg det klistrede en del mellem benene, da jeg konstant var våd, og dermed holdte sæd-fugtigheden i live..

Tankerne kørte rundt i hovedet på mig om, hvad Anders kunne finde på at udsætte mig for de 2 timer, men jeg vidste også på en måde, at uanset hvor meget jeg gættede, så ville jeg ikke gætte den virkelige plan, som han havde for mit besøg.

Turen i badeværelset tog rigtig lang tid selvom jeg jo ikke kunne gå i bad. Derfor gjorde jeg meget udaf at sætte mit hår og make-up sådan som Anders havde forlangt. Make up'n skulle være diskret men også fremhæve min naturlige skønhed, og håret skulle være sat op på en måde, der ville mulliggøre kraftige bevægelser af mit hoved som han udtrykte det... Det udtryk var ganske let at regne ud hvad der lå bag her – godt at jeg elsker at sutte på en pik, der med sin stivhed viser mig, at den kan lide mine ydelser og min krop..

Da jeg var færdig på badeværelset gik jeg ind i stuen til min kæreste for at han lige kunne give mig en sidste omgang. Jeg kunne godt mærke på ham, at han efterhånden var lidt træt, men han gik til opgaven med krum ryg, og vi nåede da hele stuen rundt i forskellige stillinger, inden han endte med at sperme oppe i min fisse.

For ikke at komme for sent kørte jeg hjemmefra i god tid. Den korte nederdel gjorde intet for at dække min trusseløse – og sædklistret - fisse i bilen, så for ikke at lave en plet på sædet, så havde jeg taget et viskestykke med som jeg sad på. Har nok ikke set særligt fikst ud, hvis politiet havde stoppet mig på vejen, men det tjente et praktisk formål.. Heldigvis skete der ikke noget..

Anders' adresse havde jeg fået på et tidligt stadie (Som bevis for hans hans seriøsitet) og havde naturligvis checket samme på internettet uden at det gav anledning til nogen bekymring. Det viste sig at være et stort hus i flere etager med en stor indkørsel foran, og alt sammen understregede endnu mere, at Anders var en direktør af en slags i et mellemstort firma af en slags.

Jeg stillede min bil i den ene side af den store gårdsplads og steg ud efter at have samlet tankerne om den forestående aftale lidt. Min taske lod jeg blive i bilen, da jeg ikke fornemmede, at Anders ville have den skulle "forstyrre billedet". Mens jeg trippede op til den flotte hoveddør, fornemmede jeg tydeligt efterårskulden mod min sædklistret fisse, men samtidig også at jeg var klar... Forventningerne til aftalen med Anders havde gjort mig rigtig våd og liderlig.

Allerede på vej opad trappe mod den flotte hoveddør bemærkede jeg en blindfold, der hang på dørhåndtaget, og da jeg kom lidt tættere på så jeg den var af læder. De andre gange jeg har leget med blindfolds har det typisk været den billige type man får udleveret i fly, men det at denne var af læder viste også, at det var en kvalitets-bevidst kunde jeg skulle besøge.

Jeg bemærkede hvor ringeklokken var placeret og tog derefter blindfold'en på. Som forventet sad den rart omkring mine øjne og næse, og følte med det samme dels en forventning om hvad der nu skulle ske, men også en form for signal-effekt direkte ned i fissen.

Huskede hvor ringeklokken var, så med en dyb indåndning famlede jeg mig hen til den og ringede på. Den dybe ringeklokke kunne tydeligt høres, og med næsten tilbagehold åndedræt ventede jeg, mens jeg lyttede intenst efter andre lyde. Efter lidt tid fornemmede jeg at hoveddøren blev åbnet, og hørte en varm, dyb og kultiveret stemme sige:

"Godaften Mette - velkommen til"

Jeg mærkede et fast greb om min højre albue mens jeg med lidt rystende stemme fik sagt "Godaften Anders"

Anders ledte mig indenfor og mens jeg fokuserede på ikke at falde indover dørtrinet fortsatte Anders:

"Det er ikke så tit jeg har dame besøg, så jeg er glad for at du ville besøge mig - og ikke blev skræmt af de ting vi diskuterede i vores mails"
"Jeg har glædet mig til dette her - du lyder som en fræk mand, og omkring emner, så har jeg oplevet det der var betydeligt værre gennem årene.."

Efter at være ledt indenfor i noget, som jeg umiddelbart fornemmede som værende en stor hall, hørte jeg at døren blev lukket bag mig. Anders ledte mig videre ind i huset dog uden på noget tidspunkt at forandre sig greb om min albue, så jeg fornemmede ikke at vi forlod denne hall men blot bevægede os lidt rundt.

"Du er flot klædt på - lige efter mine ønsker..."
"Tak.. - Var svært at vælge det rette outfit, så er glad for at du kan lide det."
"He he.. ja tænkte nok det ville sætte en del tanker i gang for dig at finde det rette... Mine sekretærer er typisk ansat med en form for dresscode, men ikke alle har en dresscode som den du har på nu.."
"Nådada.. Nej det er også lidt specielt det du kræver her.. men det er ok for mig."

Smilede let ved tanken om adskillige sekretærer, der opvartede Anders mens de var uden undertøj og generelt var godt gennemkneppet.. Fagforeningerne ville få et føl på tværs så...

"Du smiler? Hvad er det morsomme??"
"Kom bare til at tænke på dit harem af sekretærer, der skulle opvarte dig uden undertøj på og generelt godt brugte... Det vil sikkert være en udfordring for diverse Fagforeninger at acceptere det..."

Anders svarede ikke, men ledte mig hen til et højt bord og mærkede en slags barstol ved min venstre side. Uvilkårligt hoppede jeg op på barstolen og glemte kortvarigt det svære i, at sidde på sådan en mens man har en kort nederdel på og ingen trusser. En svag duftbølge af sæd ramte mine næsebor lige efter jeg havde sat mig til rette.

"Hmm.. du har fået en del sæd allerede, Mette? Kan dufte den friske lugt af ludertøs.."
"Ja... 5 gange indenfor de sidste ca. 24 timer.. Min kæreste er meget glad for, at du ville inddrage ham i vores aftale her.. Han gik til den med krum ryg"
"Godt... jeg foretrækker mine bolletøser - for det er det du er for mig - er varmet op og har fået deres luder-muskler aktiveret grundigt inden det er min tur.. - Hvor fik du hans sæd henne de 5 gange?"
"3 gange i fissen, 1 i røven og 1 i munden.. - er det ok for dig?
"Det er fint - som en start. Du skal bare huske på, at munden ikke tæller i fremtiden, hvis vi skal lave en ny aftale som inkluderer brug, forstået?"
"Ja, Master"

Imens jeg nød sådan at udstille mine sex-oplevelser på denne måde for en mand, jeg ikke engang havde set før, så blev jeg lidt ked af at have misforstået hans krav. Jeg kan generelt godt lide at sluge sæd, og så det som en naturlig del af hans krav om, at skulle møde op godt brugt og spermfyldt.. Inden jeg dog fik tid til at tænke yderligere over dette lille fejltrin fra min side, fornemmede jeg en kop the blev stilt foran mig.

"Vil du have en kop the inden du skal i gang med at arbejde?"
"Ih ja tak.."

Fornemmede på Anders' stemme at det med sæd-slug var glemt igen, og duftede let til den varme the. Jeg opdagede hurtigt, at det var den dyre the inde fra Salling Super - En jeg selv køber ved helt specielle lejligheder da den er vildt dyr (Grøn krusmi the til 180 kr for 250 gr.) så selvom der kom lejlighedsvise duftbølger af gammel/klistret sæd op fra mit skød, så nød jeg duften og smagen af den dejlige the..

Glemte næsten helt hvorfor jeg var der, samt at jeg var blindfoldet, men bemærkede dog Anders gå lidt rundt omme bag mig uden at sige noget. Et strejf på mit lår, en let fingerspids-berøring i min blottede nakke samt ind imellem et let pust på mit ene øre mindede mig dog jævnligt om at jeg bestemt ikke var alene..

"Smager den godt, Mette?"
"Ja, den er vidunderlig... Tak Master."

Mens jeg nød de sidste rester af den dejlige the mærkede jeg Anders tage om min korte jakke og lod ham villigt tage den af mig. Bevægelsen var på en blid og sofistikeret måde med til at bringe mig mentalt tilbage til nuet og mindede mig om, at Anders jo skulle have noget for sine penge også de næste ca 2 timer..

Der var på ingen måde koldt i Anders' hus, men mens jeg sad der iklædt en kort nederdel med direkte adgang til min brugte - og sædsmurte - fisse og iklædt en tynd bluse med endnu tyndere skulderstropper var jeg meget bevidst om, at jeg faktisk ikke rigtig skjulte noget af min krop for Anders. Det fik uvilkårligt mine brystvorter til at stivne, og jeg nød fornemmelsen af at være en udstillet luder for en fræk kunde..

Anders må have bemærket mine stive vorter, for mens jeg drak de sidste dråber af den dejlige the mærkede jeg hans faste hånd på mit højre bryst og stivnede let. Han var dog på ingen måde hård, men hans berøring lod heller ikke nogen i tvivl om, at han forventede billigelse fra min side i forbindelse med, at han jo havde lejet min krop til personlig nydelse.
Den stive brystvorte blev om muligt endnu stivere og mens den store piercing i vorten gjorde sit til at forøge nydelsen for mig, så mærkede jeg tydeligt at Anders havde en god erfaring i at massere bryster på en sådan måde, at man følte sig som en tøs samtidig med at det gik ret i fissen.

"Rejs dig op, Mette."

Rejste mig lydigt og spekulerede kort på, hvad der nu skulle ske. Anders tog igen om min albue og førte mig ud på gulvet. Pludselig stoppede han mig og slap mig men jeg fornemmede at han trak sig væk fra mig. Det at stå helt alene i - fornemmede jeg - et stort rum, mens jeg vidste, at jeg ikke havde meget tøj på, og samtidig vidste fra Anders' mails at der kunne ske lidt af hvert... Det gjorde mig kortvarigt nervøs, men hurtigt overtog de liderlige følelser mig og jeg mærkede de velkendte stik af nydelse ned i fissen...

"Klæd dig af, Mette, men behold stiletterne på."

På det ekko i hans stemme fik jeg bekræftet, at det var et forholdsvist stor rum, og uden at tænke meget mere over det tog jeg min top og nederdel af.. Da jeg ikke rigtig vidste hvor jeg skulle lægge mit tøj, så lod jeg det falde ned på gulvet og stod igen helt stille - denne gang helt nøgen og kun i stiletter.

Følelsen af at vise mig frem på denne måde uden at vide hvem jeg viste mig for var helt ubeskriveligt.. Normalt er jeg til lidt af hvert - nogen vil sige jeg er meget frisindet - men dette at skulle stå helt nøgen overfor en fremmed mand, som jeg slet ikke havde set på nogen måde... Det fik virkeligt liderligheden til at strømme igennem mig... Åhh.. bare Anders dog snart ville kneppe mig...

"Drej dig rundt, Mette."

Da der jo ellers var stille omkring mig fór jeg lidt sammen hver gang Anders bad mig om noget, men efter et lille set, drejede jeg mig lydigt rundt og prøvede på at få det til at se sensuelt ud. Jeg prøvede bevidst også at holde mine ben lidt adskilte så min flotte tatovering på skambenet kom til sin ret. (En jeg fik lavet for 3 år siden og kostede to langtids-kneppeture..)

"Hun sker da ok fræk ud... Syntes du ikke?"
"Jo hun er da en ok Luder... bedre end hende den sidste du fandt til os.."
"Ja, hun havde jo kun det hele i munden... Kunne ikke noget da det kom til stykket.."

Jeg blev temmelig forskrækket over pludselig at høre en dyb stemme mere, men fattede mig hurtigt, da Anders jo havde skrevet, at der kunne ske lidt af hvert..

"Master, hvem er den anden kunde?"
"Det er Ole.. Min gode ven.."
"Hej Ole.. Håber du kan lide det du ser.."
"Hej Luder.. Jo, du ser ok ud.."

Anders havde jo skrevet i sine mails at der ville ske et og andet, og basis den pris vi endte med at være enige om, havde jeg jo nok regnet ud, at der skulle være andre med udover Anders. Det at jeg så hørte en anden stemme gjorde at jeg ikke blev så overrasket som jeg nok ville være blevet, hvis vi ikke havde korresponderet så meget via mails som vi gjorde. Jeg tog det derfor helt roligt og fornemmede mentalt, at jeg nok ville få alle mine huller i brug inden jeg forlod Anders' villa igen.

"Nå, men nu da du ved vi er to, så er det vel efterhånden på sin plads at vi finder udaf, hvad det er vi betaler for - Du har erfaring med flere fyre på en gang allerede?"

"Hmm.. ja.. det har jeg.. både med par og også med flere fyre på en gang.."

"Godt.. Regnede også med du var erfaren.. Spred benene og lad som om vi ikke er her.."

Jeg smilede let ved tanken om det dobbeltmoralske i den sidste ordre, men spredte dog hurtigt benene for ikke at de skulle tro jeg modarbejdede dem.. I samme sekund mærkede jeg en lille strøm af væske løbe ned af mit venstre inderlr og spekulerede frækt på, om de ville opdage det.. et par dryp direkte udaf fissen blev det også til og håbede at gulvet kunne klare det så det ville være let at rengøre bagefter.

"Se hun drypper... hun lader til at være godt tændt.."

Jeg mærkede en stor fast hånd i fissen og inden jeg nærmest fik tænkt på, hvor dejligt det var at få noget specifik opmærksomhed i min efterhånden dunkende liderlige fisse, så forsvandt hånden igen.

"Ja, hun er godt våd... smag dine safter, Mette."

Mens Anders sagde dette mærkede jeg de grove fingre på mine læber og nærmest refleksmæssigt åbnede jeg munden. Fingrene strøg bestemmende ind og jeg kunne ikke andet end at nyde at slikke dem rene. En blanding af smagen af mine fissesafter - som jeg jo kendte så godt - og smagen af gammel sæd ramte mine smagsløg. Jeg har altid godt kunne lide smagen af sæd samt den sammenblanding af fissesafter og sæd - som langtids-sexbrug altid medfører nå der ikke bruges kondom - tænder mig altid endnu mere.

"Hun kan sgu lide det... Lad mig smage også.."

Igen mærkede jeg en hånd i fissen, men denne gang var det tydeligt at det ikke var Anders' hånd. Denne hånd var mere krævende og bestemmende, så jeg næsten uvilkårligt spredte benene endnu mere for at give plads. Ingen tvivl om at det var Ole's hånd, der havde nærkontakt med min fisse der.. Han rodede lidt længere mellem mine våde fisselæber end Anders gjorde, og det var tydeligt at mærke, at jeg bestemt ikke var den første fisse han havde sin hånd i.. Gad vide hvor gammel han mon var..?

"Ingen tørre steder her.... alt er vådt og glat.. klar til brug..."

Hans hånd forsvandt ligeså hurtigt som den dukkede op, og jeg undertrykte et sagte støn i skuffelse over igen at skulle vente på mere nydelse fra de to bestemmende Herrer..

"Ja, hun smager sgu godt... en god del fissesaft... og stadig smagen af gammel sæd fra tidligere.. Hun har skabt en fin cocktail her af sex-safter..."

Jeg tog det som en kompliment og nød situationen i fulde drag... Selvom jeg måske nok følte mig en del udsat ved at stå totalt nøgen et ukendt sted, mens to Herrer så åbenlyst og provokerende kommenterede min vellyst og liderlighed..

"Har du set hun drypper på gulvet af liderlighed? Godt din rengøringskone er så fleksibel, når hun skal gøre rent efter os i morgen formiddag.."

"Ja, der skal mere til før Gitte bliver forarget... og hun vil sikkert tænke på hvad det er for en luder denne gang, der sviner hendes flotte gulv til... Men hun skal bare huske på de gange, hvor hun selv har dryppet fissesafter på mit gulv... Så hende er der ingen problemer med.."

"Nej, hun er sgu ok.. Hun kan noget som ikke mange andre kan når det drejer sig om at behage Herskabet.."

"Nå, vi skal jo se om Mette kan sutte pik... Kan du det Mette?"

"Ja, Master.. Det kan jeg..."

Uden at de sagde mere mærkede jeg Anders' hånd om min højre albue og jeg blev ført med hen på noget jeg fornemmede var en slags læderpude. Da mine knæ blødt ramte kanten knælede jeg ned på puden og fornemmede at både Ole og Anders knappede deres bukser op. Mens jeg prøvede at placere mig bedst muligt på puden, fornemmede jeg de begge puslede omkring mig og spekulerede kort på, hvad de mon lavede..

Et halvt minuts tid senere greb en hånd mig fast om hovedet og kort efter mærkede jeg et pikhoved - iklædt kondom - ved mine læber. Jeg åbnede grådigt munden, og fik et massivt pikhoved ind i munden.. Samtidig mærkede jeg også en hånd, der greb fast om mit ene bryst og begyndte at massere samme på en krævende måde.

Jeg suttede grådigt på pikken ved dels at tage den så langt ind i munden/halsen som jeg kunne mens jeg samtidig prøvede at lave vacuum i munden. Sikke en pik... den virkede mega lang og samtidig mega tyk.. kunne lige gabe over den... Jeg gøs kortvarigt ved tanken om min krops reaktion, når denne pik skulle op i et af mine huller senere hen..

Ved siden af mig fornemmede jeg den anden pik og på bedste porno-manér skiftede jeg over til denne mens jeg fortsatte med at runke den første. Den anden pik var også iklædt kondom, og føltes en lille smule mindre, men som en form for kompensation, så var den noget længere.. Den fik samme suttetur som den første, og sammenholdt med at mine bryster blev gramset godt igennem af begge Herrer, kunne jeg hurtigt fornemme, at jeg blev mere og mere liderlig. Safterne dryppede udaf mig nu og ned på det bløde læder, mens jeg prøvede så godt jeg kunne at sutte og runke begge de dejlige pikke foran min mund..

"Hun er sgu ok til det her... bedre end nogen af de andre vi har haft.."

"Ja, man kan fornemme at hun har prøvet dette her mange gange før..."

Det var på sin vis nedværdigende at de snakkede om mig på denne måde - som om jeg var et stykke maskin-krop, der ingen følelser havde. Når det så er sagt må jeg også indrømme at dett er præcis denne form for seksuel nedværdigelse, som tænder mig ganske vildt - som at blive brugt som en bolletøs af venlige, men bestemte, mænd. Og læg også til, at jeg nyder at sutte pik, så.... Ikke nogen beklagelser fra min side over behandlingen :-)

Jeg skiftede jævnligt mellem de to pikke og sikrede mig hele tiden, at selvom jeg suttede på den ene, så fik den anden stadig god opmærksomhed både på skaftet men også omkring bollerne - Ved af erfaring, at mænd godt kan lide at få hele området behandlet blidt.. men også erfarent.. Og kombineres det jævnligt med deep throats så kan man vinde enhver mands hengivenhed...

"Skal hun ikke snart se herlighederne?"

"Hmm... jo, hun har jo opført sig eksemplarisk indtil nu... og fordi hun sutter så godt..."

Så mens jeg suttede løs på begge kondomklædte pikke på skift, mærkede jeg en hånd ned ved baghovedet, der begyndte at tage fat om blindfold'et. Inden længe var det taget af, og jeg missede spontant med øjnene for at vænne mig til lyset. Følte dog det var vigtigt ikke at stoppe behandlingen af deres pikke, så mens jeg fortsatte med at sutte dem på skift vænnede mine øjne sig hurtigt til lyset, og jeg kiggede op med en pik i munden. Den første mand jeg så var ham med den lange tynde pik – en flot og direktør-ligende mand kiggede ned på mig og smilede let imens – det måtte klart være Anders..

Ved et hurtigt pikskifte fik jeg den noget tykkere pik i munden og kiggede op over en lidt fremstående mave. En ca 50-årig mand kiggede ned på mig, og uden at jeg fandt ham frastødende på nogen måde, fornemmede jeg hurtigt, at han ikke normalt færdes i det samme miljø som Anders. Efter lidt yderligere sut på Ole's pik spurgte han:

"Nå luder... kan du lide det du ser? Er du ved at være varmet op til en mere dybdegående omgang??"

Med hans pik i munden – og samtidig runkende Anders pik – nikkede jeg spændt.. Gad vide, hvordan de nu ville fortsætte tænkte jeg mens jeg genkaldte min tidligere formodning om, at de var vant til at bruge en pige i forskellige former for sex-lege..

"Rejs dig.."

Lydigt rejste jeg mig fra den lave læderpude og kiggede mig omkring. Vi befandt os i en slags gildestue med læderstole, sofaer og borde i typisk Chesterfield stil og det var tydeligt, at det ikke var kopi møbler. I det ene hjørne var der en bar af en slags med 5 barstole, og det var tilsyneladende her, jeg tidligere havde drukket the. Vægene var smagfuldt dekoreret med lyse træpaneler og malerier, der bestemt ikke var i samme prisklasse som de skilderier, jeg har hængende derhjemme...

Ole og Anders førte mig over til barstolen igen og nærmest tvang mig nedover den på maven således, at jeg nærmest lå henover den. Ingen tvivl om at de før havde klaret en tandem-kneppe tur af piger på denne måde.

Jeg nød den form for behandling og fik hurtigt placeret mig således, at jeg hvilede bekvemt på stolen med spredte – og strakte – ben samt med mine bryster hængende udover kanten og med frie arme. Jeg tænkte kortvarigt på, om de havde forudindstillet højden på stolen så den passede, da jeg så hurtigt følte mig komfortabelt henover den samtidig med at jeg dermed indtog en ganske praktisk brugs-stilling.

Ole stillede sig ved mit ansigt og nærmest tvang sin pik ind i munden på mig, og mens jeg hurtigt genoptog den grådige behandling af samme med min mund, mærkede jeg Anders gå ned på knæ bag mig, og begynde at slikke min sædklistret fisse.

OOOjjjj... det var dejligt... Al min uforløste liderlighed over de sidste dage eksploderede nærmest i min krop, da jeg mærkede hans søgende tunge i min klistrede fisse... Det havde han bestemt prøvet før, og der undslap mig et refleksmæssigt skrig, der dog blev dæmpet gevaldigt af den store pik jeg havde i munden. Dog tror jeg at jeg kom til at bide lidt i Ole's pik mens den første orgasme bølgede gennem min krop... Han rykkede lidt i det i hvert fald

"Tror sgu luderen fik orgasme der... Pyt med det.. fortsæt.."

"Hun smager også godt... smager af brug og søde safter.."

Anders fortsatte med at slikke mig efter de værste orgasme bølger havde lagt sig, og jeg igen kunne koncentrere mig om Ole's pik. Det var samtidig meget tydeligt, at Anders bestemt ikke var sart.. Hans tunge bevægede sig erfarent mellem min klit og min lille stjerne, så alle steder fik en grundig omgang. Ind imellem prøvede han også at trænge ind i mine huller med sin frække tunge og fingre. Gud, hvor jeg nyder at en Mand undersøger mine huller på den måde..

Efter lidt tid på den måde mærkede jeg at Anders trak sig tilbage og rejste sig. Inden jeg for alvor fornemmede skuffelsen over at han stoppede med sin behandling, mærkede jeg hans pikhoved ved fissen og spredte uvilkårligt mine strakte ben lidt mere så jeg var i præcis samme højde som hans pik. Imens jeg så gav Ole en deepthroat trængte Anders dybt op i min fisse i en lang glidende bevægelse. Det fik mig til at stønne helt spontant, men med Ole's pik i munden tror jeg faktisk ikke de opdagede det..

Anders begyndte nu at kneppe mig på erfaren vis, og det var tydeligt at han vidste præcis hvordan det skulle gøres.. Alle de tanker og liderlighed, som jeg havde sparet op siden hans første mail i tirsdags blev nu forløst gennem hans rytmiske bevægelser i min fisse. Ole greb også ned under mig og begyndte at massere mit ene bryst hårdt, så denne kombination gjorde, at jeg mærkede orgasme nummer to komme rullende i min krop.

Lidt efter lidt satte Anders farten op, og jeg mærkede tydeligt at han ramte helt i bund hver gang med hans pik. Det gjorde også at for næsten hvert eneste stød i bund – og mit ene bryst gyngende imod stolen hved hvert bundhug af Anders - så steg min liderlighed mere og mere, og med et brag kom jeg igen. Denne gang slap jeg Ole's pik med munden og nærmest skreg min orgasme ud, mens Ole masserede mit bryst og Anders bare fortsatte som om intet var hændt.

Få sex i dag

Det var godt at jeg lå så behageligt på barstolen, ellers var jeg klart faldet på gulvet... Mine ben rystede og jeg fornemmede i hele min krop, at orgasmen ramte alle mine nerver. Ååhhhhhh... ÅÅHHHHHH.... Ååhhh... skreg jeg ud i rummet.. og så skete det... jeg sprøjtede orgasme safter ud på gulvet.. Og alligevel blev Anders bare ved..

"Nu skal hun sgu kneppes... det her er jo kun starten....."

"Ja, hun er varm nu..."

Anders trak sig ud som om det var en dagligdags oplevelse, og hans stive pik – med gummiet på – var helt glinsende af mine safter... men han lod som ingenting, og trak mig op at stå mens Ole gik lidt i forvejen over til den pude jeg lå på knæ på før.

Jeg vaklede lidt som følge af den enorme orgasme fra før, men Anders holdt mig fast på en bestemt måde, så jeg følte mig helt tryg imens vi stod og så på Ole, der puslede lidt rundt med puden. Nærmest som en lille underbevidst fornemmelse mærkede jeg Anders tage om mit ene bryst og massere det med en inderlig ejerfornemmelse. Det øgede blot forventningens glæde i min krop mens jeg spekulerede kort på, hvad der nu skulle ske..

Ole fik puden op og lagde den på en Chesterfield bænk, som jeg ikke havde bemærked før. Herefter lagde han sig på ryggen på bænken med et ben på hver side og – havde jeg heller ikke bemærket – sit hoved på en pude i den ene ende af bænken.

"Så Luder... sæt dig på min pik.."

Aha, det var det den skulle bruges til... Igen viste det, at de var ganske erfarne med at dele en tøs mellem sig.. Jeg slap Anders' greb og gik langsomt over imod Ole på bænken mens jeg tænkte på hvordan den store pik skulle trænge op i mig. Ubevidst besluttede jeg mig for at tage Ole i fissen, mens jeg fornemmede, at Anders nok ikke kunne lade min stjerne være i fred imens..

Jeg kom over til bænken og fornemmede de begge betragtede mig nøje for at se hvordan jeg ville gribe denne situation an. Heldigvis har jeg bred erfaring med både analsex og med sandwichsex så uden at vise ubeslutsomhed skrævede jeg ind over Ole med det ene ben og satte mig langsomt ned på hans pik. Med lidt behændighed fik jeg placeret hans pikhoved ved min fisse uden at bruge hænderne og lod ham langsomt trænge op i mig..

Oohhhh... Sikke en pik.. kunne mærke i mine muskler hver eneste millimeter af den trænge længere og længere op i min våde fisse... Fornemmede at Ole gispede lidt, og kom med imponerende udbrud, men fokuserede nu på, at tage ham op uden at jeg viste mig som værende uerfaren med pikke på hans størrelse..

Millimeter for millimeter trægte han op i mig og efter lidt tid kunne jeg mærke at der skulle nogle kneppe bevægelser til, for at han kunne komme det sitste stykke i bund i mig.. Puha, hans pik var tyk... Skrævende henover ham holdte jeg hele min vægt i lårene, og ubevidst begyndte jeg at ride ham for at få hans pik længere ind.. For hvert stød kom han længere og længere ind indtil han til sidst var i bund..

"Hold kæft... Luderen kunne sgu... Hun er fandme stram..."

Uden at lade mig mærke med noget begyndte jeg at ride ham, og selvom jeg bestemt kunne mærke mine lårmuskler protestere over denne form for ridning, fortsatte jeg mens jeg kiggede frækt på Ole. Han kiggede imponeret igen men lå ellers helt stille og lod mig arbejde med at tilfredsstille ham seksuelt. Mine bryster hoppede lidt op og ned for hvert stød, og det var tydeligt at Ole dels kiggede på mit ansigt men også på mine hoppende bryster imens jeg malkede ham med min fisse.

Jeg havde næsten glemt Anders imens jeg havde fokuseret på Ole's store tykke pik, men efter lidt tid mærkede jeg hans finger på min stjerne. Samtidig mærkede jeg hans anden hånd på min skulder som signal til, at jeg skulle stoppe med at ride Ole.

"Læn dig forover, Mette"

Lydigt stoppede jeg op med at kneppe Ole og gjorde som Anders sagde. Jeg lænede mig forover og lagde mig på Ole's brede brystkasse mens jeg kiggede Ole dybt i øjnene.

I denne stilling var det tydeligt at min stjerne var helt blottet og hurtigt mærkede jeg Anders skræve henover bænken og sætte sit pikhoved til min stjerne.

"Nu skal du fandme kneppes, Luder..."

Anders pressede til og selvom min ring musklen kortvarigt at kæmpe imod, var der ingen tvivl om, at det kunne den ligeså godt opgive. Hans pikhoved trængte ind i min røv på samme bestemte facon som den tidligere trængte ind i min fisse.. Bestemt og uden at udvise nogen usikkerhed.. Jeg mærkede med det samme den dobbelte fornemmelse af at være fyldt ud, og stønnede uvilkårligt mens Anders fortsatte med at presse sin pik op i røven på mig. Ole lå helt stille mens han kiggede mig frækt i øjnene..

"Hun er sgu fræk at se på når hun er liderlig... Knep hende i røven.. Hun fortjener det..."

Hele fornemmelsen af de to erfarne Mænd, der var oppe i mig på denne måde gjorde at orgasmebølgerne for tredje gang begyndte at rulle igennem min krop, men inden jeg fornemmede fuldt ud, at orgasmen var på vej igen, så begyndte Anders igen at kneppe mig... På samme rytmiske måde som han gjorde tidliger ei min fisse...

"Jeg kommer...!!!"

Orgasmen rullede igen igennem min krop men det lod som om at de begge var totalt ligeglade med det. Anders kneppede mig rytmisk mens Ole på bedste vis prøvede at støde i fissen på mig. De to pikke der kørte i mig nærmest opildnede hinanden gennem den tynde hudvæg mellem fissen og røven inde i mig. Og igen var det tydeligt at de havde prøvet dette her før. Imens orgasmen rullede igennem mig for tredje gang denne aften mærkede jeg, at jeg igen sprøjtede mine safter ud på primært Ole.

"ÅÅÅÅHHHHHHHH....... JAAAAAA... jeg kommer..."

Som en blød kneppedukke faldt jeg sammen over Ole, og fornemmede næsten ikke at de bare fortsatte med at kneppe mig.. Jeg lå bare og nød orgasmebølgerne der rullede igennem mig og samtdig de to pikke der kørte i mig som om jeg bare var et stykke afslappet kneppekød for dem...

"Er vi ved at være der..??"

"Ja.. det er sgu tæt på.."

Anders stoppede med at kneppe mig og trak sig ud.. Ole løftede op i min trætte krop, og jeg fornemmede at vi nu skulle videre til næste kapitel i aftalen.. Jeg fik mig trukket af Ole og vi kom alle op at stå – Jeg på skælvende ben dels på grund af orgasmen og dels på grund af mine sitrende lår muskler, der ikke havde været udsat for sådan en ridetur længe..

"Læg dig på ryggen, Luder.."

Lydigt gjorde jeg som Ole sagde, og imens jeg så de fjernede gummi'et fornemmede jeg også at læderet var ganske fugtigt. De stillede sig nu på hver side af mig og begyndte at spille pik, mens de kommenterede på min våde krop..

"Hun sprøjter en del når hun får orgasme..."

"Ja, hun skulle sgu næsten betale for at have sex med os.."

"Er nu frækt at hun kan få orgasme sammen med kunder.."

"Garanteret derfor hun er Luder... Hun er sgu den mest erfarne Luder, du endnu har fundet til os..."

Jeg nød at de snakked så nedsættende om mig, og glædede mig til at mærke deres sæd på min krop... Vi havde aftalt at det var iorden sålænge de ikke spermede på min fisse eller i mit ansigt.

Efter få minutter fornemmede jeg at de var klar til at sprøjte og lagde en hånd på hver af deres punge. Imens jeg så masserede dem begge blidt med lette finger bevægelser, kom de begge nogenlunde samtidig med et brøl – Anders dog lidt mere civiliseret end Ole..

Deres sæd ramte min mave, bryster og gulv nærmest som i en kaskade.. Ole kunne mest mens Anders kunne med de kraftigste stråler.. Alt i alt lå jeg efter kort tid med store mængder sperm på mig, mens jeg kiggede frækt smilende på dem begge på skift..

"Uhm... I er gode til det her... Al den gode sæd..."

"Tak Mette.. du er nu heller ikke ringe... "

"Nej, du er sgu en ok Luder... du kan godt få en fast aftale her fremover..."

Imens vi småsnakkede lidt bagefter kørte jeg nogle fingre rundt i sæd-pytterne på min krop og sørgede for at få mine bryster smurt godt ind. De satte sig i de dybe lænestole bagefter, og kiggede frækt på mig som små frække drenge, der har fået en fræk erfaren kvinde til deres rådighed...

"Du nød det her, Mette?

"Ja da... en af de mere frække oplevelser jeg har haft... I er rigtig gode... Det har I prøvet før tror jeg?"

"Nogle gange... Ole her kan godt lide det, og jeg har bestemt heller ikke noget imod det.."

"He he... Nej, det siger Gitte sgu også... hun er bare ikke så fleksibel og frisindet som du er... Du er sgu et godt knald.."

"Tak.. du er nu heller ikke værst.. god til at fylde en ud.."

Efter lidt tid kom jeg til at se på uret over baren og kunne se at den tid vi havde aftalt var gået allerede.. Uden dog at have travlt rejste jeg mig med al sæden smurt ind i min hud, og begyndte at kigge mig om efter mit tøj. Jeg fandt det smidt sådan lidt rundt omkring, så skulle spankulere rundt foran dem mens jeg samlede det sammen.

"Nogle ønsker fra Jeres side om, hvordan jeg skal være klædt når jeg går herfra?"

Det var tydeligt, at de ikke havde regnet med det spørgsmål, så det udløste nogle overraskede grin.

"Ja, du skal sgu gå herfra nøgen kun i stiletter... Så du signalerer, at du er ene rfaren og professionel Luder..."

Regnede lidt med at det var det de ville have alligevel, så blinkede frækt til dem begge. Fik samlet mine ting sammen, og gik frækt ud i hall'en og hen imod hoveddøren... Åbnede og mærkede den friske aftenkulde imod min spermvåde krop.

"Kan I have det drenge... tak for en dejlig aften..."

Gik spankulerende ned af trappen og henover gårdspladsen imod min bil. Inden jeg var nået halvvejs fornemmede jeg dog en, der kom løbende bag mig.. Jeg vendte mig om, og så Anders komme løbende iført en slåbrok.

"Mette da... Du glemte kapitalen... Det er dårlig forretnings-politik det her..."

"Guuud da... Tak Anders... det var sødt af dig.."

"Manglede da bare... en aftale er en aftale... Der er lidt ekstra som tak for en god indsats.. Du er rigtig god til det her... Må jeg kontakte dig igen??"

"Taaak... Ja da... i er smadder gode til det her... begge to.. Hils Ole"

"Skal jeg gøre.. kom godt hjem Mette"

Det var nu en fræk afslutning på aftalen at stå nøgen på gårdspladsen indsmurt i sæd og snakke med Anders.. Og mens jeg efterfølgende gik over til min bil og satte mig ind for at tælle pengene op – der var 1.000 kr mere end det vi havde aftalt - tænkte jeg på, hvornår jeg mon igen fik en mail fra Anders...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.