Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Puha - det var en god omgang.. du er da en god sluger..

"He he.. syntes du..? Har jo lidt erfaring.."

SEX I DAG?

Hun rejse sig og gav mig for første gang mulighed for at betragte hende topløs i de stramme jeans.. De store bryster stod fint ud, og selvom man godt kunne se de havde nogle år "på bagen" var de stadig flotte med strittende vorter, der kiggede let opad som en slags invitation til mere.

Jeg trak mine tights op igen og fik sparket mine jeans af.. så de ikke skulle forhindre mig i at gå rundt i hendes hus.
"Viser du mig ikke rundt?"

"Jo da.. selvfølgelig.. er da det mindste jeg kan gøre når du nu var så sød at aflevere pungen til mig igen.. Kom"

Hun vendte sig om og mens jeg fik viklet mine fødder helt udaf mine jeans, betragtede jeg igen hendes smidige krop bevæge sig over mod døren ud til entreen. Den frække røv roterede igen flot i vandrette 8-taller, men dog lidt anderledes da hun jo ikke havde hælsko på længere - stadig var det tydeligt at hun vidste hvordan man skulle bevæge sig for at røven fremstod mest optimal/fræk. Kontrasten mellem de stramme mørkeblå jeans og den blottede ryg med den mørke hestehale var helt fantastisk, og gik ret i pikken på mig, så der var en tydelig bule i mine tights.

Da jeg endelig fik fødderne viklet udaf bukserne og begyndte at gå over imod hende var hun nået til døren og vendte sig imod mig. Det var tydeligt på hendes frække glimt i øjnene, at hun vidste jeg havde kigget intenst på hendes gang.

"Kunne du lide det du så?"

"Er du vild mand... du er jo mega hot.. Den røv er i Verdens klasse..."

"Tak Michael.. det var sødt sagt.. ja, passer jo på min krop jo.. og har unægtelig tjent en del på den over årene.. Kan du godt lide piger i jeans?"

"Ja, men ikke hvilken som helst type jeans - skal være ligesom dem du har på med god stram pasform og baglommer der ikke strækker sig ned på baglåret - og gerne malet på uden nogen trusser indenunder... det er de bedste syntes jeg.."

"He he... en jeans fetish allerede? Hvad skal det ikke ende med når du bliver mere erfaren..."

"Hedder det sådan? Kan bare godt lide en erfaren røv i stramme jeans... ser godt ud når hun samtidig har en form for hælsko på.. Så røven løftes lidt når hun går.."

"Hmm... så du opfordrer mig til at tage støvlerne på igen?"

"Yeps... - Vil gerne se den der erfarne røv igen.."

Hun smilede bare og smuttede helt ud i entreen og over til de indbyggede skabe. Den ene dør blev hurtigt åbnet mens hun bøjede sig forover på strakte ben. De stramme jeans blev virkeligt udfordret her da de blev strukket udover den faste røv samtidig med at man tydeligt kunne se de tunge bryster hænge frit.

Hurtigt fandt hun nogle knælange sorte støvler frem med en bred hæl på, og på en uhyre feminin og sexet måde fik hun manøvret sine fødder ned i støvlerne, lynet dem op på indersiden og rejst sig op igen. Da hun stod helt op igen kiggede hun skælmsk på mig og jeg fornemmede igen de flotte bryster hænge frit til skue sammen med de stramme jeans, der virkelig havde en god pasform ned mellem hendes ben.

Mens jeg sådan betragtede hende tage støvlerne på igen tænkte jeg lidt over det frække i situationen... Her stod der en fræk erfaren escort-luder som gerne ville behage mig med sine ydelser... helt gratis tilmed... og det endda uden at hun virkede sur eller irriteret over situationen... Hvis jeg fortalte andre om det, så ville de ikke tro mig...

"Hvad tænker du på?"

"Øhh... bare lidt over denne her situation... at du ikke virker sur eller irriteret over situationen med afpresning og sådan... Sex er vel ikke altid lige frækt for dig... i din branche osv?"

Hun rettede sig op og kiggede på mig med et lille smil på læben. De flotte bryster stod markant ud på hendes krop og med en lille skræv i benene kunne man tydeligt se rundbuen mellem hendes ben op imod fissen... Hun vidste hun så dejlig ud sådan der, og jeg kunne ikke skjule, at jeg igen var ved at få en massiv bule i mine tights. Hun gjorde dog ikke umiddelbart mine til at komme over til mig, men lænede sig let opad garderobeskabet og strakte armene op over sig. Brysterne fulgte fint med op og blev om muligt endnu flottere at betragte.

"Nej, der er ind imellem nogle kedelige oplevelser, men jeg syntes man selv har en vis grad af indflydelse på, om oplevelsen bliver god eller dårlig. Jeg tager feks ikke ud til alle dem der kontakter mig. Jeg skal kunne fornemme personen bag enhver henvendelse fra første færd, så på den måde undgår jeg rigtig mange af de dårlige oplevelser.. Og prøver såvidt det er muligt at give kunden en god oplevelse også – så kommer de tilbage efter mere og jeg kan på den måde opbygge en fast kundekreds, hvor sex'en bare bliver bedre og bedre for hver gang.."

"Så du vurderede også mig på den måde, da du åbnede for mig lige før?"

"Ja da... klart jeg gjorde det... men du havde jo noget som jeg gerne ville have, og derudover har jeg ikke haft nogen på din alder før... Så tænkte at du kunne være sjov at lege lidt med som en form for adspredelse fra de mere penge-givende kunder.."

Jeg blev helt rød i hovedet over at hun havde analyseret mig på den måde... Og jeg som var bange i starten for at kontakte hende... Der kan man bare se..

"Så de der to direktører i nat og imorges... var de nogen du har kneppet tit?"

"Ja, den ene er fast kunde på... lad mig se... 5. år nu, og den anden lidt kortere.. Normalt er det en af gangen i 3-4 timer, men ind imellem laver vi nogle større sex-sceancer udaf det... Så har de fri knepperet på mig, og betaler alt for mig i den tid vi er sammen."

"Hvor var i så henne i denne uges tid, hvor du var luder for dem denne gang?"

Hun kiggede igen lidt stramt på mig, men inden jeg begyndte at overveje om jeg havde overspillet mine kort, så grinede hun igen og freden mellem os var på en måde genoprettet.

" Vi var i Kolding – bla i swingerklub."

"Swingerklub... det er sådan et sted hvor alle knalder alle uden at spørge om lov først? Der kan du tjene ekstra mange penge så?"

"Nej... sådan virker det ikke... det er et pænt sted ala en natklub, hvor man respekterer hinanden, og syntes man at han/hun ser sød ud, så spørger man om lov... Enten siger de ja eller også siger de nej til sex. Hvis ejerne vidste jeg var prostitueret, så ville jeg sikkert blive smidt ud med det vuns.."

"Så du blev kørt godt igennem af de to direktører der så? Ikke med andre så?"

"De kneppede mig faktisk ikke særligt meget der, men var da lidt rundt i de forskellige rum, og fik da min del tror jeg.."

Imens Karina sagde dette gik hun langsomt over entreen imod mig mens hun stirrede mig frækt i øjnene..

"Skulle du ikke se huset, Michael? Dine spørgsmål tænder mig..."

Stirrede bare på hendes ansigt og bryster på skift, og nød at min pik voksede sig stiv igen i mine tights. Sikke en fræk situation jeg havde skabt for mig selv ved at tage en mega chance..

"Dette her er entreen, og stuen har du jo allerede fået et indtryk af... Senere kan vi jo vende tilbage til stuen... Elsker at kneppe foran de store vinduer.. Kom med her..."

Mens hun snakkede tænkte jeg at hun ikke skulle slippe væk fra mig sådan lige, så min højre hånd greb fat i hendes ene bryst og holdt ved.. Jeg havde aldrig rørt så blødt et bryst, så følelsen i min håndflade fik mig til at stivne lidt, men hurtigt genfandt jeg fatningen, og begyndte at massere brystet med hele hånden. Den stive brystvorte kunne sagtens mærkes i håndfladen, men lod som ingenting og nærmest æltede brystet med min hånd. Karina stoppede op i sin bevægelse og stod helt stille mens hun smilede til mig.

"Uhm... du er god til bryst massage... Tænk at du ikke er ældre og så allerede ved hvordan man skal gøre... Du skal nok drive det vidt med piger.."

Jeg svarede ikke men følte mig unægtelig stolt over de pæne ord – Ingen tvivl om at hun vidste hvad hun talte om... Tænk på alle de mænd, der havde æltet hendes bryst på denne måde over årene...

Med lidt snilde fik jeg hende drejet rundt så hun kunne læne sig let imod min brystkasse. Dette gjorde, at jeg kunne tage fat i hendes andet bryst også med min venstre hånd og virkelig ælte dem igennem.. Hun lænede sig trygt imod mig og jeg fornemmede tydeligt at hun nød situationen og behandlingen af hendes bryster.

"Hvor mange mænd kneppede dig der i den der swingerklub?"

"Hmm... ved jeg ikke helt... jeg holdt op med at tælle ved ca 10 forskellige mænd, og der havde jeg fået 4 orgasmer... Og vi var der da et par timer endnu efter de 10... med ikke meget pause til Karina.. Så var godt kørt til da vi tog hjem til hotellet.."

"Vildt... og du var slet ikke kneppeøm der så? Skulle dine kunder ikke på dig da I kom tilbage til hotellet?"

"Jo da.. de var altid på mig inden vi skulle sove.. enten en af gangen eller begge to på en gang.. Det varierede lidt, men efter klubben der, så tog de mig i sandwich inden vi skulle sove... De var dog forsigtige, så det var nærmest hyggesex-agtigt selvom det var i sandwich... Og de lod mig sove i fred bagefter..."

"Hyggesex-agtigt..? Kunne de også nærmest voldkneppe dig da?"

"Ikke voldkneppe som sådan, men ind imellem var jeg ikke i tvivl om, at jeg var en luder for dem... at jeg bare skulle lægge krop til for deres nydelse og ikke andet... Mens andre gange var det nærmest som om jeg var deres kæreste, og de virkeligt koncentrerede sig om at give mig orgasme og kæreste-sex.. "

Mens hun snakkede frimodigt om sine sexoplevelser med de 2 direktører, førte jeg langsomt højre hånd nedover hendes stramme mave og ned på hendes bukser. De bukser hun havde på smøg sig flot og tæt ned over hendes skamben og ned i fissen, og det var tydeligt at det var kvinde-jeans... Ikke unisex jeans, hvor pasformen mellem benene nærmest viser, at det er mande jeans, der er taget på.

Hun lod som ingenting mens min hånd langsomt passerede knappen og lynlåsen og fortsatte ned mellem hendes ben, men jeg fornemmede dog, at benene blev spredt en lille smule så der var mere plads til hånden efter at have passeret lynlåsen.

"Mmmm... det er dejligt... er underligt på en fræk måde at blive gramset på af en fyr på din alder... Man skulle tro du var en erfaren mand, der havde nedlagt hundredevis af damer.. Kan du mærke jeg er lidt fugtig?"

Jeg mærkede lidt mere efter og fornemmede faktisk, at der var et fugtigt område lidt under lynlåsen. Ved at pille lidt mere fokuseret efter mærkede jeg de ydre skamlæber gennem det lidt grove stof, og efter kort tid fornemmede jeg på hende, at hun virkeligt nød de nysgerrige berøringer gennem stoffet. Samtidig holdt jeg hende fast ind imod min brystkasse ved at ælte videre på hendes venstre bryst med min anden hånd.

"Er du så kneppeøm nu efter den lille uges tid med de 2? Skal jeg være mere forsigtig på dig? De slut-kneppede dig jo imorges, ikke?"

"Nej, det er ikke så galt.. De er gode til at variere deres behandling af mig, så jeg kan re-konstituere mig i pauserne bagefter. Ja, jeg fik en god tur imorges på hotellet inden vi kørte og på en rasteplads på Fyn skulle de lige suttes af, men da du så mig i Føtex i formiddags var jeg rimelig øm.. og lidt spermet mellem benene, men tror ikke det kunne ses gennem bukserne der."

"Knepper du kunderne uden gummi?? Troede jeg ikke ludere gjorde.."

"Gør jeg normalt heller ikke, men når det er sådan en langtids sceance, så er det besværligt med gummi... Kun i klubben var det med gummi – faste regler... Men... hvad skal vi gøre med dig? Hvor mange piger har du haft sex med?"

Jeg fornemmede på hendes krop, at hun spændte lidt ved dette spørgsmål, og tænkte lidt over hele det spørgsmål...

"Hmm.. 2 andre piger...men begge på min egen alder og jeg tror det var første gang med dem begge... Ingen erfarne som dig, så vi kan gøre det uden?"

Igen fornemmede jeg hendes sindstilstand da hun overvejede mit ønske... Lidt efter lidt slappede hun igen af og lod mig gramse videre på den bløde og behagelige måde som før.

"Jeg skal jo passe på mig selv jo, men du virker som en sød fyr, så lad os sige uden gummi så... Dog forbeholder jeg mig ret til at kræve gummi, hvis jeg fornemmer du har haft usikker sex med andre uden at fortælle det... Ok?"

"Tak Karina... det er jeg med på."

Hun lænede sig igen imod min brystkasse på en blød måde og tilkendegav at hun nød mine gramserier på hende... Hendes bryst blev stadig æltet og ind imellem skiftede jeg til at trække i brystvorten så det nærmest gjorde ondt på hende. Hun sagde dog ikke noget, og jeg vidste instinktivt, at hun kunne lide at få trukket i vorten sålænge at det ikke gjorde mega ondt på hende.

Min anden hånd fortsatte mellem hendes ben med at nulre skamlæberne udenpå stoffet. Da hun efterhånden støttede imod min brystkasse kunne hun slække op på det ene ben så jeg kunne komme ordentligt til, og det blev lidt efter lidt belønnet med en mærkbar fugtig plet udenpå stoffet – Ingen tvivl om at hun kunne lide det, og jeg følte mig helt stolt over at kunne give en så sex-erfaren dame sådan en nydelse.

"Får du tit orgasme når du er sammen med kunder?"

"Det varierer meget.. Når det er med nye kunder, så sker det sjældent, men feks med de to direktører skete det rigtigt tit.. De ved hvordan jeg kan lide det, og når de ikke kun bruger mig som en kneppetøs, så er de rigtig gode til at sikre, at jeg også får orgasme... Enten ved at slikke mig, eller også bare ved at kneppe mig til jeg skriger... Feks ved at afløse hinanden over en periode.. Når den ene er kommet, så fortsætter den anden osv. Så kan jeg glemme totalt, hvor jeg er og hvem jeg er.."

"Er du så stønner eller skriger? Når du får orgasme mener jeg.."

"Hvor kender du alle de fag udtryk fra..??"

"He he... ser jo en del FILM, og specielt de danske film er frække når man kan forstå hvad de siger imens de knepper... Syntes det virker frækt på film at man fornemmer, at hun rent faktisk kan lide det de laver.."

"Hmm.. du mener dirty talk så?"

Før Karina kunne svare ringede det på døren og af ren og skær forskrækkelse slap jeg grebet på hende så hurtigt, at hun lige vaklede et kort sekund. Hun genvandt dog hurtigt balancen og fornemmede nok også, at jeg blev rimeligt forskrækket..

"Det er nok Lars..."

Inden jeg fik tid/lejlighed til at tænke over hvad hun mon mente med det, havde hun åbnet døren og udenfor stod der en slank mand i 40'erne nobelt klædt i jakkesæt og ca på min højde.

"Hej Karina.. tak for sidst.. Øhh forstyrrer jeg? Jeg plejer jo at kigge forbi efter hver langtids-aftale.."

Hej Lars – Nej, det er ok tror jeg.. – Michael, er du ok med jeg lige klarer en lille sag for min ven Lars? Han er den ene af dem jeg snakkede om før.."

Jeg stod bare der og følte mig lidt dum ved nærmest at være nøgen udover tights på.. Min pik havde lagt sig en del men der var ingen tvivl om, hvad vi var i gang med da Lars ringede på døren.. Synet af Karina i støvler, jeans, bare bryster og med hoveddøren helt åben så alle kunne se hende udefra vejen var dog vildt pirrende på en måde.. Jeg nikkede bare uden helt at vide, hvad jeg dermed accepterede.

Karina vendte sig om imod Lars igen og trak ham indenfor døren, som derefter blev lukket.

"Hvem er den lille fyr der? En du kender eller hvad?"

Få sex i dag

"Vil du tro dette... fordi Peter og du nærmest kneppede hjernen ud på mig den sidste uges tid, så var jeg så rund-forvirret i formiddags i Føtex, at jeg tabte min pung... Heldigvis fandt Michael den og afleverede den for en times tid siden... Jeg er i gang med at betale findeløn til ham.."

"Ha ha ha... du er så frisk Karina... Michael, kan du lide det hun gør for dig??"

Jeg nikkede stumt og var stadig meget usikker over situationen, men fornemmede lidt efter lidt at Lars var en sød og flink mand, der respekterede Karina for det hun er, og at han ikke var sur over at jeg havde rørt ved hende på den frække måde.

Imens jeg kiggede på dem begge stående der ved den lukkede hoveddør, gik Karina på knæ foran Lars og begyndte at lyne hans bukser op helt uden at føle nogen form for forlegenhed.

"Jeg plejer altid lige at skulle sutte Lars af efter en langtids-sceance.. Sådan en tradition vi har indført, og det tager ikke så lang tid... Hvis du ikke vil se det, så bare sæt dig ind i stuen... Kommer om et øjeblik.."

"Øhh... Må jeg ikke kigge på? Så du kan dreje dig rundt som om det var pornofilm?"

"Han er ikke så lidt fræk ham der... Men ok... vi kan jo sige det er mit bidrag til din findeløn, så bare nyd at Karina nu skal arbejder for sin betaling..."

Lars lænede sig opad den lukkede hoveddør og Karina spredte villigt benene mens hun sad på hug foran ham. Imens jeg så gik over til den ene væg kunne jeg se hun tog hans halvstive pik i munden og begyndte at arbejde den stiv. Man kunne tydeligt se hun lavede undertryk i munden ved at trække kinderne ind, og samtidig fik fat i hans nosser, der blev fint masseret.. Lars stod bare tilbagelænet med lukket øjne og det var tydeligt at se, at han nød hendes behandling.

Stod lidt og betragtede den frække scene foran mig og kom så til at tænke på, om det ville se anderledes ud set fra den anden side. Gik langsomt derom mens Karine nu havde fået hans pik arbejdet op i fuld størrelse... hold op den var stor, og det var tydeligt at se, at Karina vidste præcis hvordan den skulle suttes. Hun tog den dybt ned i halsen flere gange i træk hvorefter hun tog en periode med tungeslik på undersiden for at få ham til at slappe lidt af. Samtidig fik hans nosser en blid omgang massage med de lange slanke fingre.

Da jeg nåede om på den anden side måtte jeg kante mig lidt ind mellem dem og garderobeskabet således at jeg stod tæt på dem begge. Lars stod stadig helt stille tilbagelænet opad døren og nød tydligvis hendes behandling. Samtidig fornemmede Kaina tydeligt at jeg var på hendes anden side, så hun vendte sig lydigt rundt for at fremvise fronten imod mig igen, mens hun suttede erfarent videre på hans stive pik.

Uden egenligt at tænke nærmere over alle de forskellige aspekter af det, der skete foran mig, så sank jeg ned på knæ for bedre at kunne se hans pik forsvinde ind i hendes mund. Hun blinkede en enkelt gang til mig for at vise, at hun syntes det var frækt det jeg gjorde, og fortsatte behændigt med at tilfredsstille Lars.

Mens hun nu suttede pik og sad på hug med spredte ben, så de stramme jeans virkelig strammede henover hendes fisse og hendes bryster nærmes hang en smule tungt ned på en flot måde, slog det mig at jeg skulle udnytte dette her. Jeg tog forsigtigt på hendes ene bryst og det gav et lille sæt i hende, men det frække blik hun sendte mig var accept nok for mig. Hun fortsatte behændigt med at sutte løs imens jeg – med den indirekte tilladelse hun havde givet mig – begyndte at røre og befamle hendes bryst mere ihærdigt.

"Ja grams hende på patterne... det kan hun lide den frække Luder..."

Lars havde tydligvis opdaget at jeg havde flyttet mig rundt om dem. Jeg kiggede kort op på ham og så, at han nu fulgte nøje med i, hvordan jeg gramsede på Karina's bryst..

"Du skulle bare vide hvor meget de patter der er blevet gramset og spermet på den sidste uges tid... Kan du lugte at de lugter af sæd?"

"Øhh... nej ikke sådan lige... men de er dejlige at røre ved.. dejlig bløde.."

"Mfhar altså... mffvæfret i mffbad mfsiden i mmforges.."

"Hold nu kæft luder og sut... "

Jeg blev helt forskrækket over det voldsomme udbrud fra Lars, da han indtil nu ikke havde virket som en hård mand, og jeg stoppede helt op med at gramse på Karina's brst. Et hurtigt blik på hendes ansigt og de flotte øjne specielt, fortalte mig at hun var ok med den tiltaleform og jeg kiggede igen ned på hendes bryster, der hævede sig blidt og duvede let i takt med de bevægelser hun gjorde med munden og hovedet på hans pik.

Under de duvende bryster fangede de stramme jeans igen min opmærksomhed og jeg kiggede lidt nærmere efter. Det stramme stof smøg sig fint henover lårene og samledes ved hendes fisse, og uden at tænke videre over det prøvede jeg at trække en fingerspids henover stoffet fra støvlekanten og op over hendes inderlår. På hendes reaktion var det tydeligt at fornemme, at det killede lidt, men bortset fra nogle små bevægelser med lårene fortstte hun sit arbejde med Lars.

På en eller anden måde kunne jeg også fornemme på Lars at han ikke kunne holde meget længere, men jeg fortsatte dog med at føre min fingerspids langs hendes inderlår og var fast besluttet på igen at ville nå hendes fsse udenpå stoffet... for bare at mærke om hun stadig var fugtig efter vores leg fra tidligere. Der var ingen tvivl – hendes fisse nød det hun lavede og blev udsat for...

"Åhh... Michael, hvor skal jeg sperme hende henne...? Du bestemmer men gør det hurtigt.."

Jeg blev helt forskrækket over hans pludselige udbrud og slap Karina med det samme ...

"Øhh... ansigt og bryster... ligesom på film..."

Jeg tænkte, at det ville jeg se sådan i en helhed, så rejste mig hurtigt op og flyttede mig op på den anden side, hvor jeg dermed stod lidt længere væk fra dem. Jeg nåede lige at vende mig igen og se, at Karina tog hans pik dybt ned i halsen en sidste gang før Lars nærmest brølede, og Karina trak pikken udaf munden i en fart.

Sikke en spermsprøjt, der ramte hende på næsen og dryppede ned på hendes underlæbe... næste sprøjt ramte hende på hagen med en kraft, der fik det til at sprøjte ud til siderne og dryppe ned på brysterne og gulvet, og 3. sprøjt dirrigerede han til at ramme direkte på hendes bryster.. Alt imens han nærmest brølede og stønnede mens han stod tilbagelænet opad døren..

Efter det 3. sprøjt tog Karina hans pik i munden og det var tydeligt at se, at det 4. sprøjt strøg ind i halsen på hende ved at se hendes øjne spile op. Hun fik dog hurtigt det frække udtryk i øjnene igen, og mens hun suttede på hans pik, der var ved at falde sammen, kiggede hun frækt på mig..

Efter et par minutter kunne jeg se hun havde fået det hele suttet ren og Lars igen var ved at genfinde sig selv, så Karina rejste sig op mens spermen løb ned over hendes hage og dryppede lidt ned på hendes bryster og på gulvet..

"Puha... det var en god suttetur du gav mig der... frækt at dit nye legetøj der kiggede på.."

"Ja, du kunne meget denne gang... har åbenbart ikke gjort det godt nok i ugens løb... normalt kommer der ikke meget fra dig på disse efter-sut oplevelser.."

"Er da frækt at du har besøg, og at han ikke har noget imod at du lige luder-betjener mig imens.."

"Var nu heller ikke planlagt... Regnede med du havde fået nok i ugens løb, men dejligt at gøre det foran Michael, og sjovt at han lige skulle røre imens jeg arbejdede.. Puha... sikke du har svinet mig til..."

"Hvad siger du Michael, skal hun lade det sidde eller... jeg skal afsted igen..."

"Lad det sidde på dig... ser frækt ud... du ligner en dejlig arbejdssom luder sådan der... ligesom på film..."

"Frække dreng... men ok.. lader det sidde... henter du noget køkkenrulle til at tørre op med på gulvet mens jeg siger farvel til Lars?"

"Må han ikke se at jeg betaler dig 500 kr for denne afslutning da??"

Kiggede bare på dem og kunne se Lars smile bredt mens han fandt sin tegnebog frem og talte 500 kr op.. Kunne se på Karina at hun ikke var så glad for det, men hun tog sig i det og smilede bredt til både Lars og jeg.

"Sådan er det jo... det er jo aftalen at du lige betaler lidt ekstra for dette efter vores langtids-sceancer.. – Tak for dem og kom nu godt videre, skat.."

"Vi ses"

Efter Lars var gået kiggede jeg nysgerrigt på Karina, men jeg fornemmede på ingen måde, at hun var træt, sur eller noget. Hun virkede i stedet glad og kiggede fornøjet på mig..

"Ja, så fik du set mig arbejde lidt professionelt... var det frækt?"

"Ja... det var vildt fornøjeligt... du ser ud til at kunne lide at sutte pik??"

"Åhh ja... har jeg altid kunnet lide.. mærke den pulsende varme pik i munden... specielt lige inden den sprøjter...

Hun var et flot syn stående der med front imod mig, iført knælange læderstøvler med hæl, stramme jeans og spermsmurte bryster, hvor sædklatterne stadig var mega synlige på den let solbrændte hud. Med et frækt grin i ansigtet spurgte hun...

"Nå, skal vi fortsætte rundvisningen..?"

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.