Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej, jeg hedder Michael og er 17 år. Er vel mest det man vil kalde almindeligt udseende som en 17 årig nu kan være... med 187 cm og 79 kg samt kort lyst hår og blå øjne. Af det lidt mere intime kan jeg sige, at jeg har målt min pik til at være 20 cm, og ganske tyk ved roden. Det lyder jo ganske fint for de fleste piger, men desværre oplever jeg, at dem på ca min egen alder ikke rigtig kan/tør tage den op uden en masse forbehold osv... Så derfor tiltaler det mig meget at være sammen med kvinder fra en ca 30 år og opefter... De ved hvordan sådan en størrelse pik skal behandles, og vi får begge en masse godt udaf det... Desværre er den aldersgruppe af flotte kvinder svære at overtale til sex...

I denne novelle vil jeg dog berette om en fræk oplevelse som jeg havde for nogle måneder siden, og som jeg stadig den dag idag nyder godt af..

SEX I DAG?

Jeg er opvokset i et pænt kvarter i udkanten af Slagelse med alle de sædvanlige faciliteter såsom indkøbscenter, sportshal osv, og en lørdag formiddag skete der det lidt specielle i forbindelse med en normal indkøbstur, at jeg ser en superflot kvinde tabe sin pung udaf idkøbstasken foran mig i kassekøen i Føtex.

Det førstehåndsindtryk jeg nok husker mest var, at hun var iklædt stramme jeans med en slags hælsko på – ikke stiletter, men dog en hæl, der hævede hendes røv lige præcis så meget, at det kom til at se mega frækt ud..

De stramme lyseblå jeans var også som malet på hende og ved at betragte hendes røv gående fra kassekøen kunne man se, at der ikke var noge trussekant nedover ballerne, så enten var hun iført g-streng eller slet ingen trusser...

Hun havde en hvid top på samt en kort sort jakke med skulderpuder, som kun var knappet med en knap foran. Alt dette skjulte dog på ingen måde at hun havde en god str bryster måske i str D eller DD. Det mørke hår var samtidig sat op i en stram hestehale som afslørede en flot linie fra øret og ned til kanten af jakken ved halsen.

Det lidt jeg nåede at se af hendes ansigt her var, at hun så pænt sød ud med brune øjne, en lige næse og en lidt for stor mund i forhold til model-idealet. Hendes alder ville jeg skyde til at være en ca 36-38 år, og hendes bevægelser, da hun forlod kassekøen lod bestemt igen i tvivl om, at hun vidste hun så tiltrækkende ud, og at hun nød det. Ballerne kørte fint rundt i vandrette 8-taller, hvilket igen fik en til at tænke på dels om hun havde trusser på under de stramme bukser, og dels om hun var til analsex...

Mens hun stod foran mig i kassekøen og skulle betale mærkede jeg en svag duft af parfume som fik min pik til at reagere... Jeg var dog rimelig hurtig klar over, at hun var lidt udenfor min liga, men derfor kunne man jo godt nyde at dufte til hende samt betragte hendes flotte krop..

Hun fik betalt men lige da hun skulle til at lægge sine vare i sin indkøbstaske åbnede kassen ved siden af, og ekspedienten her skubbede sig ind forbi hende. Det gjorde så, at hun tabte sin pung på gulvet mens hun – lidt irriteret – vrissede af ekspedinten til kassen om at slappe lidt af. Jeg blev selv også lidt overrasket over den måde ekspedienten masede sig ind for at åbne kassen samt at den flotte kvinde også kunne snerre, så mens mine egne varer blev scannet igennem fik den flotte kvinde sine varer ned i indkøbstasken og begyndte at gå ud mod udgangen. Efter at have betragtet hendes flotte røv i de stramme bukser vugge ud og væk kom jeg til at kigge ned på gulvet, hvor hendes png stadig lå. Uden at lade mig mærke med noget yderligere bukkede jeg mig ned for at snørre mine sko mens jeg samlede pungen op og skjulte den i min baglomme.

"187,75 kroner"

Jeg blev helt forskrækket over at nogen snakkede til mig igen mens jeg mærkede følelsen af den fremmede pung i baglommen..

"Øhh... På beløbet tak"

Efter at have betalt med dankortet og samlet mine varer sammen i min indkøbsvogn gik jeg langsomt ud af forretningen mens jeg spekulerede på, hvad jeg nu skulle gøre... Den fremmede pung nærmest brændte i min baglomme og jeg fornemmede hele tiden at ale kiggede forarget på mig for ikke at have afleveret den til enten informationen eller kassen, hvor jeg selv havde betalt for varene for lidt siden. Tanken om den frække røv i de stramme jeans gjorde dog, at jeg mærkede en kilden i pikken efter mere...

Vel hjemme fik jeg lagt mine varer på plads og satte mig hen til mit skrivebord for at studere den fundne pung. Den var af dyrt blødt skind så den var bestemt ikke billig, og da jeg åbnede den var der pludselig en række forskellige kredit kort samlet i den ene side. I den næste afdeling af pungen lå der – mildest talt – mange kontanter... Jeg tog dem ud og talte dem op mens jeg måbede mere og mere.. 20.000... 21.000 22.000 osv.. da jeg var færdig med at tælle var jeg nået op til 32.000 kroner i primært tusind-kroners sedler..

Hold op det var mange penge... så mange havde jeg aldrig set på en gang før, så jeg lod dem ligge på skrivebordet sammen med pungen mens forskellige niveau'er af panik skyllede igennem mig... hvorfor så mange kontanter..?? Hvorfor hende..?? Den flotte røv.... Den flotte kvindekrop med de store bryster... Gad vide om hun er til analsex..??? Sutter hun godt..?? Alle de penge... hvor kommer de fra??

Tankerne fløj rundt i hovedet på mig mens jeg stirrede på pengene og den flotte pung, der lå på mit skrivebord..

Efter lidt tid faldt jeg til ro og kiggede lidt mere indgående i pungen... I en af de sidste afdelinger af den var der et sygesikringskort med navn og adresse... Karina Olsen... Og en adresse ikke langt herfra. Vejnavnet kendte jeg godt da jeg førhen havde afleveret aviser og reklamer til alle husene på den vej.Det var huse, der ikke var billige, og vi plejede at kalde den vej for det lokale Whisky-Bælte..

Tankerne fløj igen rundt i hovedet på mig... Jeg ville få 10% i findeløn hvis jeg gik direkte til politiet og afleverede pungen, og jeg var ikke i tvivl om, at det ville være det mest passende at gøre... Tanken om den frække røv i de der jeans – som muligvis var uden trusser iklædt og muligvis ville nyde at blive kneppet – trængte sig på hele tiden..

Efter lidt tid kiggede jeg på klokken og noterede mig, at den var lidt over 10:30.. Måske man skulle tage hen på adressen og sondere omgivelserne..? Det kunne jo være man fik et glimt af hende eller sådan noget..

Jeg samlede alle pengene sammen og lagde dem ned i pungen igen samme sted sammen med sygesikringskortet. Efter hurtigt at have checket mig selv i spejlet forlod jeg mit kollegieværelse og gik ned til min racer-cykel, der stod ned ved hoveddøren. En kort cykeltur senere drejede jeg ind på den vej Karina boede på og steg af cyklen. Langsomt gik jeg ned af vejen mens jeg holdt øje med husnumrene... Nr 33 fremkom ca 1/3 del nede af vejen og var et stort flot 1-plans parcel hus med en stor indkørsel og dobbelt garage til. Det må have været dyrt at bygge... sikke flot det så ud med en flot have foran og delvist skjult have bagved.. Pludselig slog det mig om hun måske var gift og havde en masse unger rendende rundt... Æv da, hvis det var tilfældet...

Efter at have gået langsomt forbi gik jeg over vejen og vendte tilbage langs den lave hæk ind til nr 33. Klart der var havemand på da der ikke var et eneste græsstrå, der vendte forkert, og jeg kunne se gennem det ene køkken vindue en person gå lidt rundt derinde. Lidt svært at se dog, hvem det var osv. Ved indkørslen kom postkassen frem, og der stod kun "Karina Olsen" på den... Jubiii.. Hun boede alene...

Uden at tænke nærmere over konsekvenserne gik jeg ind i indkørslen og stillede min cyken opad et rækværk tæt ved den flotte hoveddør i træ.. Kiggede lidt på den og regnede ud, at den måtte også have været mega-dyr... Karina må bestemt være ved Muffen... Gad vide hvad hun arbejder med....

Jeg gik op til den flotte hoveddør, kiggede mig lidt omkring mens jeg bmærkede det blankpudsede navneskilt, tog en dyb indånding og ringede på... Den dybe ringeklokke indefra huset var tydelig at høre mens jeg holdt vejret... Hvad er det dog jeg har gang i her... Næsten inden jeg fik tænkt den tanke til ende blev døren åbnet og den flotte kvinde fra Føtex stod foran mig og kiggede nysgerrigt på mig. Hun havde ikke den sorte korte jakke på mere, og den hvide top var knappet op til lige over brysterne..

"Ja..??"

"Øøøhh... er du Karina Olsen??"

"Ja.. Hvorfor det?? Kan du ikke læse skiltet der?"

De brune øjne kiggede lidt spøgende på mig mens hun nikkede med hovedet imod det blankpudsede navneskilt.

"Øøhhh... joooohh.. Det var bare..."

Jeg mistede næsten modet og kiggede ned.. Idet fik jeg set de lyseblå stramme jeans hun stadig havde på samme med bare fødder, der havde blodrød neglelak på tå-neglene... På en eller anden måde fik det mig til at tænke på igen, om hun var god at kneppe med, og det fik modet tilbage i mig..

"Jeg fandt denner her pung nede i Føtex imorges.. der står dit navn i den samt denne adresse"

"Guuud... Tak, Har sådan ledt efter den...."

Efter den positive reaktion fra hende blev jeg mere og mere modig mens jeg kiggede hende i de nysgerrige og venlige øjne.

"Der er jo vildt mange penge i den.... ved du ikke at dankortet er opfundet?"

Hun kiggede lidt skræmt på mig men genvandt hurtigt fatningen.. Tydeligt hun ikke havde regnet med sådan en frækhed fra en 17-årig knægt..

"He he... det kommer vist ikke dig ved... Har du taget nogen af dem..??"

"Nej da..!!! Kunne jeg aldrig finde på.."

"Godt... kom indenfor.. pænt af dig at aflevere den igen.. dejligt at der stadig findes ærlige mennesker.."

Jeg gik forbi hende ind i den store hall og mærkede igen den dejlige duft af parfume som jeg tidligere mærkede i køen i Føtex.. Uhm hun duftede dejligt...

Inde i hall'en kiggede jeg mig omkring og bemærkede den gode plads der var.. Der var mange flotte – og sikkert dyre – ting udstillet rundt omkring og det hele begyndte at give mening med en masse kontanter osv.

Jeg vendte mig til sidst om og kiggede på hende, og bemærkede at hun kiggede nysgerrigt på mig mens hun var blevet stående ved døren. De flotte bryster var betydeligt mere synlige gennem den tynde hvide top som jeg nu bemærkede var en slags satin skjorte med knapper hele vejen ned foran til de stramme jeans. De bryster måtte klart være en DD-størrelse eller større.. Et bredt bælte lige henover buksekanten medvirkede til at fremvise hende som en erfaren kvinde, der vidste hun så godt ud... selvom hun var barfodet.. Det mørke hår var stadig bundet op i en hestehale, og den frække linie fra øret ned mod skuldren var kun afbrudt delvist af en ørenring.. Den havde jeg ikke set tidligere..

"Kan du lide det du ser..??"

"Øøhhh... ja du bor pænt her... rigtigt pænt... sikke en masse flotte ting du har.. de må have været dyre..

""He he.. Ja, kan godt lide at have flotte og brugbare ting omkring mig..."

De smilende øjne fortalte mig også med tydelighed, at hun havde set mig betragte hendes krop også..

"Vil du have noget at drikke?"

"Ja tak.. en øl hvis du har det?"

"Et øjeblik så... smut ind i stuen og sæt dig.."

Hurtigt lukkede hun hoveddøren og strøg let forbi mig ud i køkkenet til venstre for hall'en Jeg fik lige et kort glimt af den frække røv, der roterede frækt afsted.. og da den var forsvundet gik jeg langsomt ind i stuen lige frem. Det var en enorm stor stue med klinkegulv og moderne møbler. Flere forskellige siddegrupper viste også med tydelighed, at Karina vidste noget om bolig-indretning og om, hvordan man fik det til at se pænt ud på en hyggelig måde mens samtigdig det fremstod som en udstilling fra et bolig magasin.. Hold op det har været dyrt..

Og hurtigt bemærkede jeg de brede gulv-til-loft vinduer ud imod haven... og den flotte udsigt udover markerne på den anden side af hækken.. Sikke et flot sted at bo...

"Kan du lide det?"

"Uhh... ja, du bor jo vildt flot her... sikke en flot stue og flot udsigt..."

"Tak..det var pænt sagt"

"Det må da have været vildt dyrt... har det ikke?

Hun svarede ikke så jeg vendte mig om imod hende for ligesom at vurdere om hun havde hørt spørgsmålet. Hun stod blot og kiggede smilende på mig men hurtigt fangede mit blik hendes bryster under den stramme satinskjorte – endnu en knap var knappet op, så der nu var tydelig udsigt til kavalergangen mellem de flotte bryster..

"Hvor vil du sidde..? Guud.. jeg kender ikke engang dit navn..?"

"Jeg hedder Michael... lad os sidde herovre ved vinduet.. Her ser rart ud.."

Jeg lod hende gå forbi mig over imod de store vinduer og mærkede igen den milde duft af hendes parfume.. Og klart det fascinerende syn af hendes røv i de stramme jeans... Hold kæft hun var flot.. på en helt naturlig måde..

Hun stillede de 2 øl og glas på bordet mens jeg fandt over til den modsatte sofa i gruppen og satte mig. Mens hun så greb udefter en slags design oplukker midt på glasbordet lænede hun sig frem så jeg fik et frækt syn ned mellem hendes bryster under skjorten.. Hun havde en tynd blonde BH på, men ellers var der ikke noget under satinskjorten så kunne nærmest se helt ned til hendes navle.. Tilstedeværelsen af BH'en fik mig til at tænke på, at der så sikkert også var en eller anden form for hvid trusse under de stramme jeans...

Uanset hvad, så gjorde synet at min pik begyndte at stramme i mine bukser og jeg drejede mig lidt for at skjule det på bedste vis. Det var dog tydeligt at hu bemærkede mine bevægelser, da hun hverken gjorde noget for at skjule udsynet ned mellem sine bryster eller skyndte sig at få de 2 øl åbnet..

Efter at have åbnet de to øl og arrangeret den ene foran mig sammen med et flot krystal glas satte hun sig i sofaen overfor mig og krydsede benene mens hun lænede sig tilbage på afslappende vis. Uhm hun så godt ud sådan der... Min pik strammede mere og mere i bukserne... specielt da jeg opdagede at hendes brystvorter begyndte at være synlige under den stramme satin skjorte – og det endda selvom hun havde BH på..

"Nå, unge mand... igen mange tak fordi du kom forbi for at aflevere min pung... Jeg har sådan ledt og ledt efter den siden imorges og var nærmest ved at blive lidt desperat... Alle pengene jo, men også alle mine betalingskort, kørekort osv... det er så bøvlet at få dem spærret og udstedt igen.."

"Manglede da bare at du gerne ville have den igen... specielt alle de penge... hvorfor har du så mange kontater i pungen?"

"Det er vel ikke forbudt... har du talt dem da?"

"Øhh... ja.. der er 32.000 kroner i den... men jeg har altså ikke taget nogen af dem...."

Jeg kiggede dels rødmende men også trodsigt på hende, men blev lidt beroliget ved at hun slet ikke flyttede sig eller gjorde mine til at blive vred. Hun så bare nærmest smilende/nysgerrigt på mig mens hun satte begge ben ned på gulvet og blottede sit skød delvist for mig.. Igen meldte tanken om trusser sig for mig... og nu også om hun havde en mand eller sådan, der kunne gennemkneppe hende som han ville... Min pik pressede sig endnu mere imod bukserne og jeg flyttede mig igen lidt uroligt i sofae..

"Du bor da flot her... hvad arbejder du med til dagligt?"

"Hvorfor det..??"

"Er da nysgerrig... så mange dyre ting og så mange kontanter i din pung... det virker... jeg ved ikke... anderledes..."

"Hmm... skal du ikke bare aflevere pungen til mig... nu har du jo fået en øl.."

Jeg fornemmede at hun nu ville til at afslutte det hele, så blev lidt trodsig... Hvem tror hun egentlig at hun er..??

"Hmm... jeg kan jo også bare aflevere pungen til Politiet... de giver mig 10% i findeløn men de vil sikkert også gerne spørge dig om, hvor du har alle de kontanter fra..."

Denne gang frembragte det et lidt forskrækket udtryk i ansigtet på hende og jeg vidste med det samme, at jeg havde genvundet initiativet..."

"Nej nej.. det er ok... skal nok give dig 15% i findeløn så... Skal vi skåle på det, Michael?"

Hun lænede sig med det samme fremover igen og mens hun hældte øl op i sit glas fik jeg igen et dejligt syn ned mellem hendes bryster under den stramme satin skjorte.. Da hun var færdig med at hælde op tog hun sit glas og lænede sig tilbage i sin sofa igen. Imens hældte jeg op i mit glas og lænede mig tilbage også..

"Hmm... det er jo bare penge... Kan vi ikke finde på noget andet som findeløn..?"

"Hvad mener du dog...??"

"Karina, må jeg spørge dig om noget?"

"Øhh... jaa.. det må du vel... Hvad vil du spøre om da?"

"Har du trusser på under de der flotte jeans?"

"Kan nu ikke lige se det kommer dig ved.... hvorfor vil du vide det da?"

"De der bukser sidder mega godt på dig... så det også i Føtex tidligere.. hvor det så rigtigt frækt ud da du gik derfra... En god røv du har, Karina.."

"Hmm... jeg burde vel være stolt og glad over din kompliment.. men... Hvor gammel er du Michael?"

"Er da 17!! Bliver 18 om 4 måneder..."

"Hmm... kan du lide piger på min alder da?"

"Ja... elsker erfaringen... I er så gode at kneppe..."

Pludselig gik det op for mig helt specifikt, hvad det var jeg sagde og blev helt rød i hovedet mes jeg kiggede ned..."

"Nej"

"Nej hvad?"

"Nej, jeg har ikke trusser på..."

"Så din fisse er lige bag det der stramme stof?"

"Hmm... du er ikke dum... Ja.."

Imens hun sagde det sidste kiggede jeg op igen på hendes smilende ansigt... Ingen tvivl om, at hun havde regnet ud hvad jeg tænkte på –eller i det mindste en del af det jeg tænkte på...

"Du ser mega godt ud i de der jeans... Kom til at tænke på noget dog..."

"Ja, vi er vel udover et punkt, hvor vi begge ved, hvad det ender med det her... – Hvad tænkte du på da?"

"Den der mega flotte røv du har... er den åben for pik – eller skulle jeg sige 'Herre Besøg'?"

"Hvad tror du selv da..??"

"Vil bare være vildt frækt om du ville være ok med at blive kneppet i røven..."

"Sikke et direkte sprog I bruger i din alder.... men... Ja, jeg er til analsex også... Tilfreds nu??"

"Hmm... hvordan har du råd til alt dette her..??"

Hun kiggede nu vurderende på mig i et stykke tid og lagde klart mærke til at mine øjne dels kiggede på hendes bryster og hendes skød... Lidt efter lidt spredte hun sine ben endnu mere og lod den ene hånd falde ned mellem sine ben i en form for kærtegnende bevægelse..

"Michael, kan jeg stole på dig?"

Imens mine øjne var fast klistret til hendes hånd mellem sine ben udenpå de stramme bukser nikkede jeg.

"Jeg er det man vil kalde en 'High Class' Glædespige.."

"Er du LUDER???? Hvor VILDT!!!!"

"Som du dog kan udtrykke det... men ja.. har arbejdet mest som escort, men også privat/diskret i nogle år..."

Få sex i dag

"Har du så lige været ved en kunde?

"Nu kalder jeg det for det meste en gæst... men ja, har været sammen med 2 direktører i en lille uges tid... derfor der er lidt over 30.000 kr i min pung.."

"Så de farvel-kneppede dig her til morgen inden jeg så dig i Føtex?"

"Ja, kom lige fra deres hotel... de tog mig begge på en gang.. Så var lidt distræt da jeg tabte pungen.. Godt du fandt den til mig igen... Du vil ikke have penge som findeløn?"

"Kan du så kneppe igen nu??"

"Måske... holder fri resten af weekenden... og har ikke nogle aftaler planlagt.. Hvorfor spørger du da?"

Kiggede indgående på hende og kunne se, at det langsomt gik op for hende, hvad jeg gerne ville have som findeløn..

"Så du vil have en gratis tur på mig som findeløn?"

"Nej... hvad siger du til dette her: Idag er gratis og derudover 10 gratis besøg her ved dig – hvert besøg uden nogen tidsbegrænsning, men alle 10 besøg skal være udført indenfor 3 mdr fra idag. Derefter en god studie-rabatpris for hvert besøg herefter indtil jeg er uddannet..."

"HVAD???"

Det var tydeligt at hun ikke havde forventet så omfattende et forslag til findeløn, men nød inderligt den virkning det havde på hende... Bla at hun ikke flyttede sin hånd fra sit skød, men udelukkende viste sin overraskelse i sit ansigt...

"Er du rigtig klog da... ved du overhovedet hvordan man behandler en Glædespige??"

"Hertil skal du besvare alle mine spørgsmål om hvordan du knepper med kunder... og hvordan du lever med at være luder... Er vildt nysgerrig.. sammenholdt med at jeg vil nyde at gramse på din lækre krop.."

"Du er godt nok fræk... med 'Gramse på mig' mener du..?? "

"Ja... så ud og tag den der BH af... tag skjorten på igen og kom ind til mig... sæt dig her ved siden af mig så jeg kan pille ved dig... hvor gammel er du forresten??"

"Sikke noget... og bare fordi man taber en pung efter en omfattende kneppetur... er 36..."

Hun rejste sig og gik langsomt ud i Hall'en igen så hun dermed igen viste sin frække røv frem i de stramme bukser.. Ingen tvivl om at denne gang var det tydeligt at hun tændte på at vise sig frem for mig..

Imens hun puslede rundt ude i Hall'en og de tilstødende rum kiggede jeg mig omkring igen... Nu da hun var afsløret var det med andre øjne, at jeg betragtede hendes stue... Uden at kunne se hende spurgte jeg lidt halvhøjt:

"Har du kneppet mange kunder her i stuen?"

"Lidt er det da blevet til... Hvorfor?"

"Ved jeg ikke... syntes bare det er vildt fascinerende at du knepper mænd for penge.. Og lader som om du nyder det mens de knepper dig i forskellige stillinger her i feks stuen.. Må være vildt frækt at se på.. Været luder i mange år?"

"Sådan lidt on/off de sidste ca 15 år... Var stewardesse i starten og fik set en masse forskellige steder... så blev jeg fyret og måtte finde på noget andet... Skal jeg knappe skjorten igen?"

"Øhh... nej.. bare lade den være fuldt opknappet.."

Kunne slet ikke forstå mit held... at hun var så villig... Mens jeg spekulerede over dette kom hun frem i døråbningen igen. Hold kæft hun så godt ud... barfodet i stramme jeans og hvid åbenstående satinskjorte, der var let adskilt hele vejen ned foran og viste huden frem på fræk vis... min pik fyldte godt i bukserne og kunne se hun smilede let mens hun begyndte at gå over imod mig..

"Det var sådan her du gerne ville have mig?"

"Du er fræk sådan der.... Mega luder-fræk.."

"Tak... tror jeg nok.."

Hun tog sin øl og glas og satte samme på bordet ved siden af mit. Herefter satte hun sig i samme sofa som jeg og vendte front imod mig mens hun trak det ene ben op under sig. Sådan som hun sad der kunne jeg let lægge en hånd på hendes ene knæ og inderlår mens den åbne skjorte gjorde, at hendes bryster var ligeså lette at komme til..

"Som stewardesse... så har du haft sex med passagerer i luften?"

Hun kiggede lidt spørgende og smilende på mig.

"Hvorfor tror du det da?"

"Så flot en stewardesse som dig må da få en del frække tilbud.."

For at skjule min generthed lidt lagde jeg en hånd på hendes inderlår og fornemmede tydeligt det stramme denim-stof men også den varme hud lige under... Begyndte at kilde hende en anelse på inderlåret og på sådan en måde at jeg langsomt arbejdede mig op imod hendes fisse. Hun kiggede kort ned men vendte hurtigt det smilende og nysgerrig blik imod mig igen.

"Hmm... fik nok lidt for mange som jeg benyttede mig af... - lad os bare sige jeg er Guld-Medlem af The Mile High Club..."

"Så du har kneppet en del på toiletterne så? Hvad fik du for det?"

"Lidt svingende men ca 5.000 kroner pr. gang – indtil jeg blev opdaget."

Kiggede fascineret på hende... opdaget.. vildt..

"Så du blev fyret da de opdagede det?"

"Ja.. ingen vej udenom.. men så syntes jeg at det var frækt at starte selv.. havde jo erfaringen osv.."

Kiggede direkte på hende og tænkte, at jeg nok drømte... Tænk at sidde overfor en professionel luder på denne måde og høre om hendes liv.. Kunne mærke min pik strammede voldsomt imod mine stramme jeans.

"Skal du ikke have noget tøj af..? Kan se du sidder lidt uroligt... Strammer det i bukserne?"

Hun smilede let og kiggede nysgerrigt og opfordrende på mig, så efter lidt overvejelse rejste jeg mig og begyndte at knappe mine bukser op..

"Lad mig.."

Hun smøg hurtigt sin skjorte af og lænede sig hen imod mig for at hjælpe med at knappe bukserne op.. Jeg stoppede med selv at gøre noget og kiggede ned på hende.. De blottede bryster var fantastiske og faldt smukt nedaf da hun lænede sig frem. På professionel vis fik hun mine bukser lynet op og krænget ned over lårene mens jeg bare stod og kiggede ned på hende. Bulen i mine tights var ikke til at tage fejl af.

"Sikke veludrustet du er.. du kan lide modne piger?"

"20 cm... og tyk.. – Ja, når de er så frisindede som du... men pas på, jeg er tæt på.."

Hun kiggede op på mig mens hun med lette fingre kærtegnede min pik udenpå tights'ene.

"Kan du igen? Hvis jeg nu sutter dig færdig, så kan vi fortsætte bagefter med mere seriøs betaling af findeløn?"

"Ja da... bare du ikke er sur og fortsætter med at svare på spørgsmål.. – Og husk i dag er gratis uanset hvor længe jeg bliver her, så vi kan nok nå et par omgange eller 5.."

"Aftale.."

Mine tights blev hurtigt krænget ned og hendes udtryk i øjnene da hun så min pik springe frem var helt fantastisk..

"Hold da op... - Du er flot udrustet... Tror det bliver en fin aftale for mig også det her..."

Uden at sige mere begyndte hun forsigtigt at kærtegne min pik og hurtigt fremkom der pre-sperm ved hovedet som hun forsigtigt slikkede væk med tungen. Efter et hurtigt blik op på mig åbnede hun munden og begyndte erfarent at sutte mit blodrøde pikhoved mens jeg kiggede fascineret ned på hende. Der undslap mig et lille støn da pikhovedet forsvandt ind i munden på hende samtidig med at hendes varme fingre grem om skaftet. I starten var det ganske blidt, men hurtigt begyndte hun at arbejde mere fokuseret med både hånden og munden, og det var tydeligt at hun vidste præsist hvordan en stiv pik skulle behandles, og da hun begyndte med sin anden hånd på mine boller, kunne jeg mærke at der ikke var langt igen...

"Åhhhh... Jeg kommer..."

Uden at hun nærmest nåede at registrere hvad jeg sagde, kom det første sprøjt dybt ind i halsen på hende.. Hun spiilede øjnene op og begyndte ellers at sluge så godt hun kunde.. Det ene sperm sprøjt efter det andet kom ind i munden på hende, men til sidst var det tydeligt, at hun ikke kunne blive ved med at sluge, så de sidste 2 sprøjt ramte hende på kinden og op over næsen til panden.

"Ååhhh...... Hold kæft... min første orgasme med en proff luder..."

"Var det godt, Michael?"

"YES... og husk det er gratis..."

"Skal jeg nok huske... Bare du er god...

Fortsættes...........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.