Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter sidste møde blev kontakten holdt jævnligt vedlige omkring almindeligheder men dog med den underforståede opfattelse fra begge sider, at det skulle gentage sig på et tidspunkt. En aftale kom derfor istand til et tilsvarende møde på hotel på Sjælland til samme pris og med samme – næsten ikke eksisterende – regler til følge.

Forud for mødet var der en del kommunikation omkring hendes ankomstpåklædning samt oplysninger om en mental sex-opgave, der skulle udføres inden hendes ankomst til hotellet. Diverse forskellige opfordringer til mere information i tide fra hendes side omkring denne mentale opgave blev kategorisk afvist med undtagelse af, at hun skulle tænke på sex mens hun var iblandt andre mennesker når opgaven blev udført.

SEX I DAG?

Hendes ankomst påklædning blev endeligt besluttet til at være en sort gennemsigtig catsuit med åben bund og meget åben omkring bryster således at adgang og synlighed var mest optimal. Hertil knælange sorte læder stilet støvler, kort sort nederdel og en sort kort jakke med vatpuder i skulderene, der kun lige kunne dække de store silikone bryster nødtørftigt når knappet i et enkelt spænde ved navlen.

Jeg havde aftalt med hotellet at deres bedste suite skulle stilles til rådighed samt informeret receptionisten om, at jeg ville modtage en super vigtig kunde til et møde over nogle timer. De var meget hjælpsomme under hele forløbet og forstod vigtigheden af at vigtige kunder ikke skulle side på en seng når der skulle håndteres vigtige sager. Suiten med stue, separat soveværelse, entre og stort badeværelse blev derfor stillet til min rådighed, og var der andre ting jeg ønskede, så skulle jeg bare sige til.

Efter at have checket suiten ud, blev der gjort generelt klar til modtagelse af Malou og opgaven, hun skulle udføre inden ankomst blev sendt til hende på mail. Kort fortalt gik den ud på, at hun - iført sin ankomst påklædning - skulle gå ind i et supermarked for at finde 3 ting, vi senere hen skulle presse op i hendes fisse. Eneste krav var, at kun en af de 3 ting måtte være en grøntsag ellers ville det blive for let.

Indenfor 5 minutter efter at have sendt mail’en bekræftede hun modtagelse og accept – dog med et lille ”Uuuhhh...” til sidst. Hun fik samtidig at vide, at det var en kvindelig receptionist hvilket skuffede hende lidt da der ikke var så meget at vise frem så.. men det er jo ikke alt man er herre over..

Kort før den aftalte tid kunne jeg fra vinduet se hendes smarte bil køre ind på parkeringspladsen og parkere lidt diskret væk fra hovedindgangen. De sædvanlige 4-6 minutter gik med at samle tingene sammen ind i bilen og tage diverse tasker med, men det syn, der viste sig da hun stod ud var – ganske som de andre gange vi har mødt hinanden – guddommelig... De lange frække ben var tydelige at bemærke og den sorte net-catsuit, og det at de endte i sorte støvler passede rigtig godt sammen med hendes generelle fremtoning som ”vigtig kunde” da hun gik over parkeringspladsen mod hotellet. Ganske som sidst var hun bevidst om at jeg kiggede på hende, så den fik ikke for lidt med vrikk af røv og catwalk gang..

Der gik yderliger nogle minutter hvorefter det så diskret bankede på døren. Jeg åbnede og kiggede frækt på Malou, der stod der og smilede med den korte jakke helt åbent og de frække bryster til fri beskuelse..

”hej skatter.. – dejligt at se dig igen..”

”Hej Luder.. i lige måde..”

Et hurtigt knus i den åbne dør efterfulgt at et kontant grams på hendes venstre bryst – som fik vorten til at stritte endnu mere – gjorde at hun begyndte at bevæge sig ind i suiten. Jeg blev dog stående og med bestemt stemme blev hun beordret til at gå ned af gangen med blottede bryster, og vel nede af gangen vende sig om, løfte op i nederdelen og gå langsomt tilbage til mig. Herved kunne jeg kontrollere, at mine grundregler omkring påklædning var overholdt. (Aldrig bh og trusser er kun med forudgående tilladelse - som er svær at få..)

Det samme splitsekund af frygt viste sig emd det samme i hendes øjne, men det blev hurtigt afløst af det frække blik, som jeg kender så godt fra tidligere møder.

Hun smed sin taske på gulvet udfor værelsesdøren, vendte sig om og gik langsomt ned af gangen mens hun tog sin korte jakke helt af. Det afslørede så, at catsuit’en kun havde tynde skulderstropper, der kun lige holdt det hele oppe. Jakken blev smidt på gulvet mens hun fortsatte langsomt ned af gangen på bedste catwalk manér. Vrikkende røv og krydsende ben ved hvert skridt. Det var et flot syn med de blottede skuldre og den flotte hals (Håret var jo sat op i en fræk kneppe-bestandig knude så halsen var frit blottet) med de forholdsvis store øreringe og smidigheden i hele hendes krop da hun gik på denne måde var ganske synlig for enhver. Det var igen også tydeligt at hendes professionalisme omkring sit erhverv var meget høj – hun vidste præcist hvad hun kunne med sin krop rent eksponeringsmæssigt set.

Efter en ca 20-25 meter vendte hun sig om således at forsiden igen var synligt, og hun smilede frækt da hun opdagede at mit blik bestemt ikke var rettet andre steder hen end på hendes krop. Inden hun begyndte at gå end imod mig igen tog hun om sin nederdel og løftede frækt op så man tydeligt kunne se på afstand, at den catsuit hun havde på havde en fræk åbning lige ved hendes foreste pengehul. Hun blev stående på let spredte ben lidt mens hun vuggede fra side til side for at sikre sig min fulde opmærksomhed omkring de dele af hendes krop, der nu var synlige.

Efter lidt tid begyndte hun at gå ned imod mig men stoppede så op igen som om hun havde fået en ide. Hun lynede derefter sin nederdel op i siden så den faldt ned omkring hendes ben hvorefter hun snildt steg ud af den, vendte sig om og bukkede sig ned på spredte strakte ben for at samle den op. Selvom der stadig var en god afstand mellem os, så var det tydeligt at se, at hullet i catsuit’en også tillod bekvem adgang til hendes bagerste pengehul.

Nederdelen blev samlet op og lagt skødesløst henover den ene skulder, hvorefter hun vendte sig om og begyndte at gå tilbage imod mig. Jo nærmere hun kom, jo mere tydeligt blev det at hun var gladbarberet ganske som de andre gange jeg har brugt hendes krop til personlig fornøjelse. Hun nød tydligvis denne form for eksponering og stirrede konstant på mig mens hun frækt bevægede sig tilbage til suite-døren. Næsten helt tilbage tog hun nederdelen ned, smed den hen til mig, vendte sig igen om og på strakte spredte ben bøjede hun sig ned for at samle sin jakke op. Denne gang var der tydeligt syn til de let spredte fisselæber samt den frække stjerne inden kanten af hullet dækkede yderligere udsyn til røven.

Efter at have samlet jakken op på denne provokerende måde vendte hun sig igen om og slentrede helt hen til mig. De tunge bryster duvede svagt men det var tydeligt på tilstanden af vorterne at dømme, at hun nød hvert et sekundt af denne eksponering.

”Var det som du ville have det..?”

”Frækt luder.. præcis.. og godt der er adgang til begge dine pengehuller.

”Ja, de er praktiske disse her catsuit’s – bruger dem jævnligt når jeg er sammen med gæster”

”Du mener kunder?”

”Det kalder du dem – jeg kalder dem gæster.. men begge udtryk er ok.”

”Klart.. stop lige op en gang.”

Uden at sige noget yderligere stoppede hun op ved siden af mig lige udenfor døren. Jeg pressede brutalt en hånd ned i hendes fisse og selvom det nok overraskede hende lidt spredte hun med det samme ben så mine fingre kunne glide ind mellem hendes fisselæber. Det resulterede med det samme i at min ene finger let gled frem og tilbage i hendes fissesafter og de piercinger, der var smuttede frækt mellem fingrene.

”Liderlig allerede..? eller stadig opstemt fra din opgave?”

”Uhm.. det var en vild opgave.. følte mig rigtig fræk mens jeg slentrede rundt. Tror en del fyre fik sig en dejlig oplevelse..”

”Jakken var lukket til?”

”Ja, der var børn osv der også.. så skulle jo være rimelig ærbar..”

”klart og forståeligt.. men sådan en eksponering mens du fandt brugbart legetøj gjorde dig alligevel godt våd?”

”Måske..”

”Lidt ærgeligt at din liderlige krop ikke blev opdaget, men tanken om mulig opdagelse er jo heller ikke at kimse af..”

Hun blinkede lidt til mig og sparkede sin taske indenfor i suiten. Efter en lille kamp fik hun vristet sig udaf mig greb om hendes fisse og gik skødesløst ind i entreen. Jakken blev hængt på en krog og tasken samlet op. Imens lukkede jeg døren og lænede mig op af den og betragtede hendes krop på en meget vurderende måde.

”Samme ritual som sidst?”

“Ja, naturligvis.. dine pengehuller skal jo i brug for alvor nu.”

Hun satte tasken på det lille bord og begyndte at lede efter den firkantede kasse med diamant-plugg’en i rustfrit stå. Efter lidt fumlen frem og tilbage fandt hun den og med et frækt smil rakte hun den til mig. Uden at sige noget som helst vendte hun ryggen til mig således at hun kunne læne sig indover bordet på strakte spredte ben.

Jeg åbnede æsken og tog stål-pluggen ud, satte mig på hug bag hende og pressede den lidt brutalt op i fissen. Den gled dog let op uden at hun rykkede sig særligt men der undslap sig dog et lille suk og lidt vrikken fra side til side for ligesom at få den bedre på plads. Imens dette skete fugtede jeg et par fingre med spyt, hvorefter jeg begyndte at massere hendes stjerne på mere og mere udfordrende vis. Imens pluggen nærmest svuppede af sig selv i hendes fisse grundet hendes vrikke-bevægelser fik jeg efterhånden 2 fingre mast op i hendes stjerne, hvorefter jeg let kunne begynde at styre plugg’en gennem den tynde væg oppe i hende.

Efter lidt leg med fingrene oppe i hendes stjerne fik jeg skubbet plugg’en ud og greb den med den anden hånd, da den svuppede endeligt ud. Uden dog at vurdere særligt meget satte jeg spidsen af plugg’en til hullet mens jeg med de 2 fingre spredte samme så meget jeg kunne. Plugg-en gled derefter let op i hendes røv mens jeg beholdte de 2 fingre oppe. Det kunne tydeligt ses, at hendes ringmuskel derved blev yderligere strukket, og hun stønnede en anelse ved denne behandling. På samme tidspunkt som plugg’en gled op i hende mellem mine 2 fingre, så pressede jeg  2 fingre på min venstre hånd op i fissen på hende for at kunne følge plugg’ens færd op i hende gennem den tynde fissevæg.

Vi blev stående et par minutter i denne stilling hvor jeg masserede hende med ialt 4 fingre, og lidt efter lidt fornemmede jeg at hun blev lidt træt i benene af denne behandling. Jeg trak lidt brutalt fingrene udaf hende så det svuppede lidt og betragtede frækt, at hendes ringmuskel lukkede sig om stålplugg’en. Da hun fornemmede at jeg rejste mig op, rettede hun ryggen og vrikkede let med hofterne for ligesom at få plugg’en til at sidde bedst muligt.

”Fint – så er den på plads nu..”

”En fræk følelse at du kunne massere den på plads oppe i mig med alle 4 fingre.. de fleste maser den bare op og så er det overstået..”

”Dine pengehuller skal jo udnyttes.. og du ved jeg nyder at gramse oppe i dig..

”Ja, du er uforbedrelig.. men nyder du bruger fingre oppe i mig på den måde..”

Imens hun så begyndte at gå længere ind i suiten drejede jeg ud på badeværelset for at vaske mine fingre. Hun hævder altid at hun er ren nok til det, men vil helst minimere risikoen for infektion i fissen når man har haft hendes røv under behandling..

Efter vask af fingre gik jeg ind til hende og fandt hende inde i det separate soveværelse hvor hun prøvende trykkede lidt på sengen. Hun opdagede hurtigt jeg var der og rettede sig lidt undskyldende op igen mens hun kiggede på mig..

”he he – som luder prøver du mange forskellige senge så?”

”Ja, jeg oplever min del... en kunde jeg havde i eftermiddags ville gerne at vi kun legede i hans seng, men den var meget blød, så tror ikke han fik så meget sex udaf det som han håbede..”

”I kunne ikke opnå en ordentlig rytme?

”Nej ikke i de fleste stillinger, men fik ham til at tage mig i missionæren.. så var det ham, der skulle arbejde for det..”

”He.. du er godt udspekuleret...”

”Jamen... det dur ikke at vi er i en doggy og han så glider ud, for efterfølgende at presse sig op i mit andet hul ved et uheld, og uden at vi har aftalt det.. – han havde ikke betalt for græsk.. Det tager jeg altid 500 kr ekstra for uanset hvad de har købt”

”Gjorde han det? Trængte op i røven på dig ved et ”uheld””

”nej, jeg nåede at stoppe det ved at glide fremad, men det var tæt på.. – han undskyldte også.. en alm sex-gæst til alm frem-og-tilbage sex, men han var nu sød nok..”

”Syntes også jeg fornemmede at din fisse havde været i brug idag allerede... hvor mange kunder har du haft?”

”Kun 2.. og en opgave fra min kæreste. De 2 sidste var begge alm sex.. ingen græsk, så kunne bestemt mærke at du started op der..”

”hmm.. ja, ok.. sådan er vilkårene jo.. jeg lejer hele din krop til fri afbenyttelse som jeg lyster..”

”ja.. ganske som du lyster..”

”Hvordan så med opgaven fra din kæreste?”

”Ja, det var en anden sag... skulle gå rundt på et lager i en kort kjole og disse støvler her.. endte med 3 fyre, der kneppede mig, så derfor er der lidt småskrammer på støvlerne – var jo nede på alle fire en del af tiden.. Men de fik mig i alle hullerne..”

”Hvor længe kneppede du der så?”

”En times tid imorgen... inden jeg tog videre på klinikken..”

Hun gik nu forbi mig ind i stuen igen men ligesom hun passerede mig greb jeg ud efter hende for at gramse på brysterne. Hun fangede erfarent min hensigt og stillede sig med ryggen opad mit bryst, løftede armene op over hovedet for derved at gøre min adgang til brysterne lettere. Fangede dem med det samme ved at række ind under hendes arme, og begyndte med stor beslutsomhed at gramse på de flotte bryster. De store vorter sidder perfekt på dem for at understrege, at nok er det en I-skål i silikone, men arbejdet er flot lavet og konsistensen af brysterne er helt ligesom havde de været naturlige.

Hun gav sig lidt da hun mærkede min lidt kolde hænder, men derudover lænede hun sig blot tilbage for på indbydende vis at opfordre mig til at fortsætte. Brysterne blev nu masseret hårdt og kontant, og da jeg for alvor tog fat i hendes højre bryst knækkede stroppen på catsuit’en.

”Nå.. du går til den... du nyder dit legetøj?

”ja, det ved du jo.. de er jo perfekte at gramse igennem på... fik alle dine tidligere kunder lov at røre dem også?”

”Ja da.. de er jo en fast del af de ydelser jeg tilbyder.. dog ikke som udgangspunkt hvis jeg skal sutte ham offentlige steder.. så er det på en case-by-case om jeg vil blottes så meget at kunden kan komme til..”

”Fair nok.. men de er jo et godt salgsargument for dig jo.. ”

”ja, de er populære..”

I forbindelse med at hun lænede sig ind imod mig for at give så optimal en adgang til brysterne mærkede hun bulen i mine bukser.. og selvom hun ikke forhindrede at jeg kunne gramse kontant på hende begyndte hun at bevæge os ud i entreen igen for at hun kunne nå sin taske. Uden dog at slække på presset fulgte jeg med og hurtigt var vi henne ved bordet i entreen så hun kunne fiske et kondom op og behændigt åbne pakken mens hun vred sig rundt og stirrede mig frækt i øjnene.

 ”Klar?”

”betaler jo for leje af din krop.. gør dit arbejde, luder...”

Hun sank ned på knæ og lynede behændigt mine bukser op så de gled ned om mine ankler, og imens hun kiggede frækt op på mig tog hun med den ene hånd om bukserne og hjalp mine fødder udaf dem så jeg havde fri bevægelsesmuligheder. Efter dette tog hun kondommet i munden og trak mine tights ned, hvorefter min stive pik sprang frem og ramte hende på kinden. Det overraskede hende en lille smule, men proff som hun var, greb hun med det samme om pikken og satte sin mund til hovedet hvorved jeg mærkede gummiet smyge sig på imens pikken forsvandt ind i munden på hende. Som tidligere oplevet slugte hun den stille og roligt og først da hastigheden blev en anelse nedsat tog jeg om hendes hoved og pressede til. Fornemmede hele tiden at gummiet fulgte med ned over skaftet men for ikke at hun skulle begynde at sluge for meget uden at gummiet var helt på plads trak jeg hendes hoved ud igen.

”Som sædvanlig en proff behandling.. vidner om de mange forskellige pikke du har gjort dette ved..”

”Mmmm..”

Kondomet blev hurtigt checket om det nu sad rigtigt og derefter satte hun sin mund til pikhovedet igen. Jeg greb igen fast om hendes hoved og imens vi stirrede hinanden frækt i øjnene tvang jeg min pik ind i hendes mund uden at lade mig mærke med at hendes øjne blev større og større. Til sidst mærkede jeg for alvor modstand, men da havde hun også ca 90% af min pik inde i mund/hals og hendes øjne løb næsten i vand. Hun gjorde dog ingen modstand imod behandlingen så jeg trak hurtigt hendes hoved ud igen for at give hende en mulighed for at trække vejret gennem næsen. Med pikhovedet stadig i hendes mund trak hun vejret dybt en 2-3 gange gennem næsen hvorefter jeg pressede pikken ind i hendes mund igen til samme punkt som før..

”Godt luder.. du er rigtig god til dette her...”

”Mmmrrhhffmm”

En sådan behandling havde dog sin virkning på mig så ved 4. mundknep pressede jeg hendes mund lidt ekstra hårdt ned over min pik og sprøjtede i en brøl inde i hende (I kondomet) og for at få alle spasmerne med ifm min orgasme, så holdt jeg hendes hoved fast med omkring 98% af pikken inde i hende. Jeg kunne se at hun havde det hårdt på den måde hendes øjne bulede ud og tårene løb fra øjnene, men på intet tidspunkt mærkede jeg at hun ville trække sig væk fra mig.

Efter en 4-5 sprøjt i kondomet inde i hende trak jeg hendes ansigt væk fra mig samtidig med at min pik blev slap. Hun opfattede hurtigt at der skulle holdes igen på kondomet, så hendes hånd havde hurtigt fast i gummikanten mens mere og mere af pikken kom til syne. Efter at have taget pikken og kondomet helt udaf hendes mund begyndte hun at hoste en del men mens hun gjorde det holdt hun fast i kondomet og kildrede mine nosser let med neglene.

”det var første ladning.. 2 tilbage..”

”Puha.. du er strid.. men det var nu frækt at mærke dine sprøjt på denne made.. De fleste vil normalt ikke komme i min mund når kondom på, så er ikke så vant til dette..”

”Hmm.. du tilbyder jo deepthroat som fast ydelse..?”

”Ja da.. men de fleste stopper mig typisk når jeg har haft dem i bund 2 gange.. så skal vi videre..”

”Nå, ja, der kan man jo bare se.. nu klarede du første hul, så nu er der kun 2 tilbage..”

Jeg trak hende op og stå så vi stod med front imod hinanden. Efter at have bundet en knude på kondomet og smidt det ud på badeværelset begyndte hun så at knappe min skjorte op således at hun samtidig kærtegnede den hud der fremkom. Selvom det kilrede lidt lod jeg hende gøre det som en anerkendelse overfor hende som person og for at vise, at vi leger.

”kan det passe jeg mærkede en glatbarberede pik? Fik ikke set så meget under din tidligere behandling af min mund..”

”Ja, ville prøve hvordan det var.. er en anderledes oplevelse..”

Hun fik nu smøget hele skjorten af mig og gik derefter igang med sin egen påklædning. Den ene strop var jo knækket så efter at have fået en ok-nik fra mig begyndte hun at tage sin cat suit af. Støvlerne røg også af men uden at jeg sagde noget tog hun dem på igen bagefter. Hun stillede sig nu op foran mig helt nøgen udover øreringe og støvlerne.

”Hvad nu? Støvlerne ved jeg at jeg ikke må smide uden tilladelse, men du vil jo gerne have at jeg er iklædt et eller andet hele tiden..”

”Det er ok sådan der... – gå lige en tur nedaf hotelværelses gangen for mig..”

Igen det der splitsekund af tvivl før hun fangede ideen og frækt smilede til mig. Hun åbnede døren og kiggede ret ind i øjnene på en dame i ca 35 års alderen. Kunne genkende hende fra receptionen da jeg checkede ind tidligere på eftermiddagen og såvidt jeg huskede hed hun Mette. Hun kiggede flere gange på Malou og derefter smilende på mig, der stod i entreen iført tights.

”Nå, så det er den vigtige kunde..?”

”ja, er hun ikke flot?”

”Jo bestemt... Så hende godt ankomme men det var min kollega Andreas der viste hende op..”

”Aha.. så luderen fik vist sig frem nede i Receptionen..?”

”Ja, på en fræk måde.. diskret men fræk”

”Godt.. hun har også en god del erfaring med den slags for eksponering og jeg vil gerne have hende på fast kontrakt..”

”jamen held og lykke så... tror hun bliver en god service provider.. hendes krop er ihvertfald flot.. bare jeg havde nogen flotte bryster som hendes.. Og de er endda piercet.. det turde jeg ikke..”

”Vil du røre dem for at teste dem?”

”Går det an?”

Mette kiggede lidt usikkert på Malou men blev blot mødt med et lille nik. Malou gik derefter helt ud på gangen og stillede sig ved Mette med mig lige bag sig.

”Bare tag ved – Malou er ikke sart”

Mette tog prøvende ved brysterne og løftede dem lidt. Det var inspirerende at se Mette’s øjne mens hun løftede i Malou’s bryster.. Overraskelsen i hendes øjne blev større og større jo flere kræfter hun skulle bruge for at løfte dem og da de endelig gav sig, kunne man se at Mette havde brug for en del kræfter. Som om brysterne kunne gå i stykker kærtegnede hun dem blidt mens Malou lænede sig tilbage mod min brystkasse.. Mette fokuserede derefter mere og mere på de pierccede vorter og begyndte langsomt at trække i de små metalstænger.. vorten fulgte frækt med ud sammen med resten af brystet og man kunne tydeligt se på Mette at det fascinerede hende at kunne trække i en piercet brystvorte på så store bryster på denne måde..

”nej, vi må hellere stoppe.. ellers går det galt.. men lov mig at I er diskrete..”

”Ok.. men Malou må godt lige gå en tur mere her på gangen?”

”Hmm.. ja, ok.. men hurtigt..”

Malou begyndte så igen at gå ned af gangen mens Mette og jeg så på. De æggende bevægelser fra sidst var der igen og derudover kunne man skimte den røde diamant som stadig sad solidt i hendes røv.

”Hvad er det hun har mellem ballerne?”

”En diamant stålplugg til brug i hendes bagerste hul… så er hun mere medgørelig og jeg får hendes huller aktiveret meget bedre i den tid jeg har lejet hende til brug.”

Mette svarede ikke på dette men lænede sig diskret ind imod min arm for ligesom at fornemme min krop mens vi så på den frække luder, der eksponerede sig selv så åbenlyst.

Efter lidt tid mærkede jeg Mette’s hånd på mine baller men lod som ingenting udover at jeg lige blinkede til hende. Hendes hånd fandt ind under mine tights og krammede min ene balle mens vi så på at Malou vendte sig om og kom langsomt slentrende tilbage imod os. Jeg fornemmede at Mette igen gispede let, da hun så Malou’s bryster duve let og de små gisp forplantede sig ned i hendes hånd, der blidt krammede min ene balle.

Da Malou vendte tilbage til os tog Mette sin hånd op, blinkede til os begge, gav Malou’s ene bryst en hurtig krammetur og gik ned af hotelværelsesgangen imens vi kiggede på hende. Hun gjorde et godt forsøg på at efterlige luderens gang men det lykkedes ikke helt. Det var dog bestemt heller ikke dårligt og imens vi kiggede på det masserede jeg den røde diamant mellem luderens baller. Da Mette nåede ned for enden og skulle dreje til højre kiggede hun tilbage, løftede sin pegefinger og rystede den advarende imod os. Det blev dog hurtigt afløst af et finger kys som hun pustede ned imod os, og så var hun væk..

”Dejligt frækt indslag.. du nød hendes gramserier?”

”Det var lidt akavet i starten, men ja.. hun var meget forsigtig.. ikke ligesom du er..”

”hun er nok ikke så vant til at gramse på luder-legetøj..”

”Nej det er nok det.. men hun var dejlig blid.. tror hun nød mine piercinger i vorterne.. fik hun gramset på dig så?”

”ja, den ene røvballe.. tror det tændte hende at se din luderkrop på denne måde.. men du nød igen at have ukendte tilskuer?”

”Uhm.. dejligt.. ”

Jeg trak hende med ind i suiten igen og bad hende gå ind i stuen. Jeg tog hendes taske med for at vi kunne fortsætte med legen og for ikke at miste for meget tid.

”Hvad var det så for ting du købte?”

”Guuuddd....... Isen..!!! Er der en fryser her??”

 ”Øhh.. fryser..? Nej, kun et køleskab.. Har du det varmt..?”

Istedet for at svare fik jeg blot et belærende blik, hvorefter hun greb taske, åbnede den febrilsk og tog en pakke sodavandsis op (Raketis ala den type is, Frisko lavede for mange år kaldet filur) og strøg over til minibaren som var placeret i skænken langs den ene væg. Hun viftede demonstrativt med kassen for mig og lagde den ind i køleskabet efter at have flyttet lidt rundt på de dyre flaster heri.

”Hmm.. jeg antager at de er købt i overenstemmelse med din opgave, så hvad ellers har du købt? Læg det op på stuebordet”

Inden hun nåede at svare var jeg smuttet ind i soveværelset for at hente de ting jeg selv havde taget med. Tog den vaskede ½-liters vandflaske jeg havde købt tidligere samt en meget stor thirt med ind i stuen, hvor Malou – på typisk dame-vis – rodede rundt i sin taske med ryggen til mig. På vejen nåede jeg også lige at gribe de håndjern, jeg havde købt til lejligheden og gemme dem inde i tshirten. I døren ind til stuen var synet af den flotte nøgne krop i de knælange sorte støvler, som stod bøjet delvist indover tasken på bordet mens den ene ting efter den anden kom både op på bordet samt tilbage i tasken, fræk at betragte. Den røde diamant skinnede igen svagt mellem hendes balder men selve placeringen af plugg’en lod ikke til at genere hende på nogen måde.

Jeg listede hen til hende og begyndte med let hånd at kærtegne hendes ryg fra nakken og ned til ballerne. Hun lod sig på ingen måde mærke med dette, men arbejdede koncentreret videre med at tage ting op af tasken i en rækkefølge som ikke virkede særlig struktureret. Vandflasken og tshirten lagde jeg på bordet uden at hun værdigede det mere end et superkort blik før hun fortsatte med sin taske. Det gav mig så lejlighed til at tage håndjernene diskret udaf den sammenpakkede tshirt og mens jeg skulte dem på ryggen med den ene hånd, intensiverede jeg kærtegnene på hendes ryg med den anden.

”Syntes altså jeg havde taget mit kamera med også... jeg havde fat i det i formiddags..”

”Hmm.. ok...? du ved jo jeg skal tage nogle billeder af dig når du er i en ydmygende position... det er jo en del af vores aftale og den service du tilbyder.. og som jeg har betalt for...”

”Er altså ked af det... har ikke fået det med..”

Hun rettede sig helt op og ganske let skød hun brysterne frem imod mig mens hun kiggede undskyldende på mig. På hendes blik kunne man tydeligt fornemme at hun drillede ikke lige nu, og forsøgte at spille på min liderlighed med sine bryster. Et splitsekund tænkte jeg på hvor mange færdselsforseelser hun havde fået viklet sig udaf med samme blik og kun let tildækkede bryster på samme måde...

”Det er jo ikke godt det her... vi kan jo ikke bruge mit kamera, så jeg må jo finde på en anden ting så nu da du bryder den service aftale vi har indgået..”

”Jamen.. det er altså ikke med vilje.. du ved jeg godt kan lide at du tager billeder af min krop mens du ydmyger mig.. er der noget andet jeg kan gøre, for at gøre det godt igen.. Please??”

Jeg svarede ikke men begyndte at kigge mig meget demonstrativt rundt i stuen mens jeg viste hende håndjernene.

”Hmm... håndjern..? Hvor kom de lige fra så hurtigt..? Hvad vil du med dem?”

”Stille Luder..”

Hun sagde ikke mere men man kunne tydeligt se, at det undskyldende blik i øjnene nu var pist forsvundet og erstattet af det normale frække blik, hun har når hun er bevidst om, at en fræk sexleg skal til at begynde.

Suite-stuen var på en ca 40 m2 med en 3-personers sofa, et stuebord, 2 lænestole af en lidt ubekvem konstruktion samt en skænk langs væggen ind til det tilstødende soveværelse. Endevæggen ud mod balkonnen bestod af franske døre samt en lille radiator. Jeg undersøgte nu denne radiator lidt nærmere og fandt at den var middelvarm med rør, der gik op fra gulvet lige ved siden af døren ud til balkonnen. Den ene lænestol blev nu skubbet over langs radiatoren hvorefter jeg vinkede Malou over til mig. Hendes 174 cm på en ca 8 cm stilet gjorde at hendes håndled lige præcis var på højde med røret inden samme gik ind i radiatoren.

Jeg tog et fast greb om hendes ene håndled, klikkede håndjernet på og trak samme ind under røret og rundt til hendes andet håndled, hvor det blev klikket på plads. Uden på noget tidspunkt at have sagt noget stod hun nu lydigt på let spredte ben med ryggen mod radiatoren og kiggede nysgerrigt og frækt på mig mens jeg placerede den anden lænestol, så jeg kunne sidde og betragte hende på afstand.

”Hmm... nu har du luderen hvor du vil have hende, hva?”

”Ja, det ser fornuftigt ud det der... du står ok komfortabelt?”

”Nu er det jo aldrig spændende at være i håndjern som sådan, men ja, står fint her.. fin højde de lavede den radiator i dengang de byggede den..”

”Tjaa.. man er jo heldig ind imellem... men jeg måtte jo finde på noget når du nu brød den service aftale som jeg betalter for..”

”Hvorfor får jeg en fornemmelse af, at uanset om jeg havde kamera med eller ej, så var jeg endt i denne position alligevel? De håndjern kom jo ikke dumpende ned fra himlen sådan bare lige...?? Puha, det er hårdt at være fast luder for dig...”

”Det hjælper dig ikke at være trodsig... bare så du ved det... Min faste luder skal være føjelig og acceptere sin position som kneppe- og legetøs for mig...”

”Ved det... undskyld.. det er bare... ja, undskyld.. skal nok føje mig fra nuaf..”

”Nå luder... hvad er det så du købte udover sodavandsis?”

”Ja, var jo nede i et supermarked lige inden jeg ankom og købte det der ligger på bordet. En Zucchini samt en ½-liters energidrik på dåse.”

”Der var mange der kiggede på dig så imens du ledte efter dette her?”

”Der var desværre ikke så mange som jeg kunne ønske, men tror nok at en mand på ca 40 fik købt en del mere end hvad der lige stod på hans seddel.. Han fulgte en del efter mig rundt mellem hylderne og fik vistnok vist ham lidt vel meget..”

”Godt.. så det var derfor jeg sporede lidt fugtighed i fissen?”

”Ja, som sagt nød jeg den opgave.. Eller den del af opgaven jeg har udført til nu.. Nu er det jo lidt svært at komme videre..”

”Hvorfor tror du at stolen blev skubbet over til radiatoren?”

Hun kiggede forvirret på stolen og tilbage på mig uden at forstå sammenhængen mellem de ting hun havde købt, og det faktum at hun nu var lænket til en radiator. Imens hun prøvede at regne den simple sammenhæng ud mellem de 2 ting rejste jeg mig og gik ud på badeværelset med den indkøbte zucchini for at vaske den grundigt. Jævnligt kunne man høre hun klirrede lidt med håndjernene på varmerøret så man kunne sagtens regne ud, at hun prøvede de forskellige placeringer som var muligt. Efter at have vasket zucchinien grundigt gik jeg ind i stuen igen, hvor hun havde vredet sig en del rundt for at få det venstre ben op på stolen. Betragtede hende lidt mens jeg nød de anstrengelser hun gjorde sig for at finde nogle gode positioner, og fornemmede på ingen måde at hun prøvede at komme fri, men kun at få det bedste udaf den nuværende situation.

”Vend dig med ryggen til radiatoren og højre ben op på lænestolen.”

Hun snurrede lydigt rundt og placerede sig som jeg beordrede. Dermed var der rimelig god adgang til hendes fisse og hun kunne samtidig læne sig tilbage imod væggen og radiatoren i en forholdsvis afslappet position. Da hun så at jeg trak den anden lænestol nærmere kunne man i hendes øjne se, at hun nu endelig regnede sammenhængen mellem opgaven og håndjernene ud.

”Det ville være lettere hvis jeg lå på ryggen inde i sengen.. Så kan jeg lettere åbne op for indtrængning”

”Tjaa... men nu ligger du ikke inde i sengen, så den ide dur ikke.. nu skal vi se hvad du kan tage imod her.. og husk de ting du selv har købt... de skal jo op uanset hvilken position du er i..”

”Altså.. jeg regnede jo med at skulle ligge ned så jeg kunne udvide mig tilpas meget for at lette processen..”

”Måske.. men nu ligger du ikke ned, så du har naturligvis regnet med alternative positioner da du valgte ting ud..”

Malou opfattede hurtigt at yderligere argumentation intet ville hjælpe, og man fornemmede hurtigt at hun accepterede sin situation. Jeg tog den ½-liters vandflaske som jeg havde med hjemmefra og hældte lidt glidecreme på den ene ende fra en tube jeg tog øverst i hendes taske. Derefter tog jeg lidt på fingrene og masede samme op mellem hendes nu drivvåde fisselæber mens jeg stirrede hende hårdt i øjnene.

”Nå, luderen er liderlig og våd nu...?”

””Ja... du er vildt god til at tænde mig.. bedre end andre gæster.. øhh Kunder!! Undskyld!!”

Efter at have gnedet glidecremen lidt ind i hendes fisse satte jeg mig på kanten af lænestolen så mit ansigt var lige udfor den glatbarberede fisse, og begyndte at gnide bunden af flasken frem og tilbage mellem de ydre fisselæber. Dermed kom den glat forbi samme, og jeg begyndte at presse den opad hver gang den var udfor fissehullet. Lidt efter lidt begyndte den at presse sig ind mens Malou vred sig lidt fra gang til gang, men ikke mere end at man fornemmede at hun stadig var ok. Lidt mere arbejde med flasken og vupti, så var bunden indenfor og man kunne begynde at presse den op. I samme sekund undslap der sig et suk fra hende og hun blev helt rolig mens jeg pressede flasken op i hende som var det en DILDO. Hun gav sig først da den var ca 70% oppe og dermed indikerede hun at fissen ikke var dybere..

I et par minutter kneppede jeg hende med vandflasken og imens stod hun lænet tilbage med lukkede øjne og nød det.. Et lille orgasme skælv rystede hende lidt men udover et hurtigt frækt blik som reaktion var der ikke meget at mærke på hende..

For at drille hende pressede jeg flasken helt op i hende igen til hun vred sig, for hurtigt at trække den helt udaf hende i en lang hurtig bevægelse..

”Uhh.. Altså!!! Frække dreng!!!”

Flasken kom over på bordet, hvorefter jeg greb ½-liters dåsen og smurte lidt glidecreme på bunden. Herefter placerede jeg den i hendes fisse og begyndte på de samme bevægelser som lidt forinden mulliggjorde at vandflasken kunne komme op. Denne gang gik det lidt hurtigere og indenfor 12-15 sekunder var bunden af dåsen oppe i fissen på hende. Hun genfandt hurtigt sin afslappede placering opad væggen og lukkede øjnene mens jeg pressede dåsen op i hende. Den kunne komme rigtigt langt op inden det velkendte vrid i hendes underkrop signalerede at bunden af fissen nu var nået. Lidt knepperi frem og tilbage til et punkt hvor hun begyndte at være lidt rastløs, selvom dåsen ikke var i nærheden af fisse-bunden, hvilket kunne indikere at hun var godt på vej mod en orgasme.

Samme øvelse som med flasken ved at presse den så meget op som muligt og hurtigt ud, blev gentaget – Svup..

”Altså... lige når jeg er ved at komme... du er uforbedrelig...”

”Du ved, at det ikke er en del af service aftalen, at du skal have orgasme... sker det, så sker det, men det er ikke en del af aftalen..”

”Ved det!! Men altså det er tarveligt det du gør..”

”Hold nu kæft, luder...!!”

Dåsen kom også over på bordet at stå og zucchinien blev taget frem og påført lidt glidecreme på den tykke ende modsat stilken. Det var tydeligt at se på blikket i hende øjne, at den føromtalte skuffelse nu var afløst af nyt begær, og hun placerede hurtigt sit højre ben en anelse anderledes, så der var så meget plads ved hendes fisse som muligt.

Jeg placerede zucchinien ved hendes fisse, og opdagede hurtigt at der skulle arbejdes en del mere denne gang end med de 2 foregående objekter. Man fornemmede dog hurtigt at Malou arbejde med, så lidt efter lidt forsvandt den tykke ende op i hende mens hun sukkede dybt hver eneste gang et par millimeter forsvandt ind i hende. Lige da den bredeste del var udfor fisseåbningen og zucchinien derefter gled lettere op i hende kom hun med et brag og et langtrukkent skrig mens hendes lår rystede en del. Jeg nåede lige at presse zucchinien et par cm længere op så den blev siddende, rejse mig op for at gribe hende inden hun sank sammen. Det var tydeligt at hun havde fået en stor orgasme som ikke kunne foranlediges med at skulle stå op samtidig..

Imens hun føltes slap i mine arme kærtegnede jeg blidt – og lidt kildende – hendes ryg. Sådan stod vi nogle minutter indtil hun kom til sig selv igen.

”Puha.. sikke en orgasme du gav mig der..”

”He he.. ja, og det var ikke engang planlagt.. skulle jo bare lege med din fisse jo..”

”Hmm.. ja, det er jo det..”

Hun genplacerede sig opad væggen og mens jeg satte mig ned kunne jeg se hendes fissemuskler prøvede at presse zucchinien længere op da det bredeste stykke nu var oppe i hende allerede. Prøvede at kneppe hende lidt med den i et stykke tid, men det var tydeligt at man ikke kunne opnå den samme rytme som med flasken og dåsen, så efter lidt tid trak jeg den langsomt ud igen. Under hele denne kneppetur kiggede hun blot frækt på mig og viste mig samtidig at hun nød denne frække leg, uden at det gav hende nydelse i retning af orgasme eller noget udover ganske almindelig seksuel nydelse i fissen.

Da den var ude rejste jeg mig op og tog et kondom fra hendes taske. Åbnede pakken hurtigt og smuttede det på imens Malou igen flyttede let på sig for at få den mest optimale kneppestilling under de givne omstændigheder, og det var tydeligt at se, at hun fuldt ud forstod sin opgave nu.

”Nu skal du kneppes... nu der er plads nok i din fisse..”

”Ja, træng op i mig nu.. nyder når kunderne knepper mig..”

Uden at sige mere stillede jeg mig foran hende og nød at hun på æggende vis skød udnerlivet frem imod mig. Let ned i knæ kunne pikhovedet snildt placeres udfor fissehullet og uden det store besvær gled jeg op i hende. Det var en dejlig fornemmelse at mærke hendes fissemuskler, som trods alt havde trukket sig en del sammen igen efter den seneste behandling. Jeg begyndte nu at kneppe hende med dybe stød, der næsten løftede hendes ene ben fra gulvet og imens stødte hun igen så godt hun kunne mens hun pornostønnede lidt og mumlede frække kommentarer til mig om, hvor godt det var for hendes lille uskyldige fisse at blive behandlet på denne måde og om hvor stor min pik var osv.. Det var også tydeligt at fornemme at hun ville give mig en god oplevelse da hun ikke på noget tidspunkt begyndte at få orgasme trang mens vi kneppede. Sådan gik der en små 8-10 minutter indtil jeg kom i tanke om de is hun tidligere havde lagt ind i køleskabet. Med et hurtigt og pludseligt svuuuup trak jeg mig udaf hende og hun var nær faldet, så overrasket blev hun.

”Mike!!!”

Få sex i dag

Sagde som sædvanligt ikke noget men gik over til køleskabet for at åbne pakken med de 8 is. Den ene kom ud og på vej tilbage til den fastlænkede luder åbnede jeg papirposen som den var i. Hun opfattede tydeligt hvad der nu skulle ske, og genfandt sin benstilling igen mens jeg satte mig foran hendes fisse på lænestolen.

Jeg blev aldrig klar over hvilken begrundelse overfor sig selv hun havde brugt for at vælge sodavandsis, men hun havde tidligere sagt, at isterninger jo var sjove at lege med.. Jeg placerede den lidt optøede is på hendes brystvorter, som udover at blive lidt stive ikke medførte den store reaktion på hendes krop. Isen blev derefter ført ned i hendes fisse, og dette medførte en reaktion af de mere voldsomme.

”UUHHHHHH den er kold... For satan det er koldt..!!!”

Uden at lade mig mærke med de kraftige udbrud noterede jeg mig at hun instinktivt prøvede at flytte sig væk fra isen, men med håndjern på og benstilling i situationen var det en let sag at lade isen følge med liggende mellem hendes fisselæber. Det at hun tog højre ben ned på gulvet forstærkede bare følelsen af kulde mellem benene og skriget blev bare højere sammen med de grin af overraskelse og forundring som blev blandet ind mellem de høje skrig.

”Åhhh... tag den væk.. tag den væk.. det er koldt koldt koldt.. åhh.. please... tag den væk...!”

Jeg føjede hende lidt ved at trække den ud fra fissen hvorefter hun faldt lidt til ro – den ro forsvandt dog hurtigt igen ved at isen blev lagt mellem fisselæberne igen og hun fortsatte med både at skrige og bede om nåde.. Sådan fortsatte det en tid mens isen smeltede mere og mere, men på intet tidspunkt kom vi længere end at den var udfor hullet før jeg fornemmede at det blev for hårdt for hende at skulle have den op i fissen inden den smeltede totalt.

”I må ikke dryppe på tæppet altså....”

Malou og jeg blev ganske overrasket over at se Mette række ind imellem os med et håndklæde som hun lagde på gulvet mellem luderens ben.. resterne af isen smeltede nu også hurtigt så det gav ikke rigtig mening at fortsætte. I det samme jeg stoppede og fjernede resterne af isen blev der også helt stille og vi kiggede begge på Mette der fokuserede meget på at få ryddet op mellem luderens ben. Da hun var færdig rejste jeg mig op og førte min stive pik ret op i Malou igen – hold kæft fissen var kold... men det var tydeligt at se på hende, at hun også fornemmede en varme i den nu iskolde fisse, der gik lige i klitten på hende.

Da jeg ramte i bund i hendes fisse kunne jeg se i øjnene på hende at hun igen var på sporet af en orgasme, da det blik hun havde før omkring kunde-pleje, nu var afløst af seksuel begær. Imens jeg nu igen kneppede hende dybt i fissen fornemmede jeg Mette gramse på Malou’s bryster så godt som hun nu kunne komme til. Denne kombineret behandling af luderen gjorde at hun igen kom med et brag af en orgasme, der var på højde med den hun tidligere fik ved at zucchinien passerede hendes fissemuskler på det bredeste sted..

På samme tidspunkt kom jeg dybt oppe i hende i 5 spasmer så alt ialt var det en fænomenal kneppetur vi havde der. Jeg trak mig langsomt ud og sikrede mig at kondomet kom med ud. Mette greb hurtigt kondomet og faldt på knæ for lige at sutte min nu slappe pik ren for sæd. En overraskende behandling af en receptionist...

”Hvordan kom du ind, Mette?”

”Altså... man kan høre jer langt ned af gangen... hun hyler en del når hun arbejder..”

”Ahh.. ja, selvfølgelig.. fortæl Mette hvorfor du hylede..”

”Øhh.. ok, ja altså Mike havde jo en zucchini oppe i mig... det blev lidt for meget for mig.. Undskyld..”

”I skulle jo være stille... det lovede I mig.. Jeg låste mig ind med min hovednøgle..”

Imens vi snakkede låste jeg Malou’s håndjern op og tog dem af hende. Hun gned sine håndled lidt, men derudover viste hun ingen følelser for at have været lænket.

”Nå, smutter igen.. og vær nu stille og diskrete..!!!”

Mette smuttede hurtigt ud af døren igen mens Malou og jeg kiggede på hinanden og grinede lidt af situationen..

”Altså.. puha.. at hun så også suttede dig ren... det havde jeg ikke forventet..”

”nej den var lidt udover det sædvanlige.. men hun suttede nu godt..”

Imens vi småsnakkede samlede jeg de resterende is og håndklædet sammen og lagde det ud på badeværelset. Malou trippede lidt rundt og genvandt blodcirkulationen i benene og armene uden at hun dog lod sig mærke med at hun havde stået i en ubehagelig stilling.

”Tag tshirten på”

Mens hun fumlede lidt rundt med tshirten og endelig fik den på plads betragtede jeg hendes krop og hendes naturlige bevægelser. Tshirten var som forventet alt for stor og var nærmest en kjole på hende. De stive brystvorter kunne dog stadig ses og hun fornemmede hurtigt at det var dette punkt det drejede sig om, så hun bandt hurtigt tshirten op i en knude under det ene bryst for at få stoffet til at stramme noget mere. Dette blottede så hendes fisse, men professionel som hun er, lod hun sig ikke mærke med noget.

”Gå en tur ud på gangen for mig”

”Jamen Mette?? ... ja, ok.. skal nok..”

Hun gik nu lydigt ud i entreen, åbnede døren og gik nedaf gangen med de samme frække røvbevægelser som tidligere, og selvom der var risiko for opdagelse af fremmede, lod hun sig ikke mærke med noget som helst. Denne gang gik hun endda længere end sidst for derved at vise, at hun var mere modig nu.

Nede for enden af gangen vendte hun rundt og stillede sig på skrævende ben for at signalere, om hun gjorde det godt nok, og om der var mere jeg ville..

Efter lidt tid begyndte hun at gå ned imod mig med sin fisse stadigvæk helt blottet og lidt efter lidt begyndte hun at løsne knuden så tshirten faldt helt ned på låret af hende. Selvom det stadig så frækt ud med tshirten på i de sorte støvler fornemmede hun hurtigt at der skulle ske noget mere, så hurtigt fik hun tshirten taget af så de sidste ca 10 meter var hun igen helt nøgen kun i de sorte støvler.

”Du har jo stadig et hul tilbage jo... hvad skal der ske med det?”

”Det finder du udaf... men ellers en fræk tur du lavede der.. se min pik, den kunne også lide det..”

”Ja, ser dejligt ud... tror jeg ved hvad der skal ske nu med det sidste hul..”

”Mon dog..”

Vi gik ind igen og lukkede døren mens Malou gik ind midt i stuen og stillede sig på skrævende ben i en afventende position. Jeg gik dog hurtigt forbi hende og hen imod de franske døre ud til altanen. Døren blev hurtigt åbnet og den kolde luft slog ind imod os. Jeg vinkede Malou frem og med et klaps i røven blev hun sendt ud på altanen. Hun fangede hurtigt situationen, og uden at lade sig mærke med noget om nogen kunne se hende udefra mørket lænede hun sig ud over altan gelænderet og bød sin røv til. Det var som sædvanligt et frækt syn at hendes lange spredte ben i let spredt formation endte med de to pengehuller, og hvor det øverste stadig lyste svagt rødt fra lyset bag os. Udsigten udover markerne var der ikke meget af grundet mørke, men stod man dernede et sted ville der ikke være nogen tvivl om den grundlæggende hensigt i at hun stod sådan med de tunge bryster hængende frækt udover gelænderet.

”Nyder du synet?”

”ja, det er ok... du er jo som sædvanlig proff i din approach til at lade dig bruge, og nu håber vi så på, at du ses i aktion så..”

Jeg stillede mig hen til hende bagfra og førte hurtigt et kondom nedover min stive pik. Uden at vise nåde på hende tog jeg et godt greb om hendes hofter, satte pikhovedet til fissehullet og pressede til. Hun var jo en del våd fra tidligere, og mærkede mest at stålklumpem oppe i hende gav efter da jeg huggede pikken i bund i fissen. Hendes professionalisme gled lidt her da hun satte i et hyl over denne pludselige penetrering af fissen. I den forbindelse lagde jeg også mærke til, at det yderste af stål-plugg’en trængte ind bag ringmusklen, men belært fra tidligere oplevelser med hendes kneppehuller, så ville det være let at presse den ud igen igennem den tynde fissevæg fra fisse-siden, så jeg lod som ingenting og forberedte mig på en god og langvarig kneppetur.

Hun opfattede hurtigt rytmen og på bedste vis svajede hun dybere i ryggen og begyndte at støde igen så vi opnåede en rigtig god knepperytme.

”kan du lide det, luder..?”

”Ja, det er mega skønt.. dejlig måde at tjene penge på...”

Ud af øjenkrogen fornemmede jeg en bevægelse på nabo balkon’en, og efter endnu et par stød så jeg at det var Mette der kiggede på os. Jeg trak mig ud af luderen efter en række dybe stød, da jeg ville afslutte lejemålet af hende med en orgasme i hendes røv. 2 fingre op i fissen mod fissevæggen fik hurtigt plugg’en ud som jeg så smed ind på gulvet med et hørligt ”klonk”.. Jeg drejede luderen let ind imod nabo balkonnen og imens hun prøvede at fornemme hvad det var der skete så hurtigt, trykkede jeg hende forover.

”Skal Mette se dig i arbejde..?”

”Uhh... er hun her..?”

Malou virkede igen usikker i et kort split sekund, men sammenholdt med at jeg drejede hende rundt og pressede hende forover, opfattede hun let i hvilken retning hun skulle kigge. Imens hun dermed pejlede sig ind på den diskret synlige person på nabo balkonnen satte jeg pikhovedet til hendes røv og pressede til... Et dybt rungende hyl undslap hende mens jeg pressede min pik i bund i hendes røv. Inden hun dog nåede at samle sig om at skulle genoptage den gode knepperytme fra før, nu med det andet hul i brug, så jeg at hun rettede ansigtet imod Mette og opnåede en form for øjekontakt. Dette spil mellem de 2 piger var dog kun sekundært for mig, da jeg koncentrerede mig om at røvpule hende så intenst som muligt. Lidt efter lidt fik jeg opbygget en god rytme igen og hjulpet på vej af Malou, der igen hurtigt fornemmede mine stød og arbejdede sammen om at optimere min nydelse, gik der ikke lang tid til at det begyndte at snurre i pikken og nosserne..

Mine stød blev dybere og dybere uden hensyntagen til hvad jeg udsatte hendes ringmuskel for, og da hun fornemmede at min 3. orgasme denne aften ikke var langt væk lod hun mig pumpe i hende som jeg ville, og koncentrerede sig mest om at holde fast i gelænder og en stol i nærheden. Med et kom jeg i en brag af en orgasme og samtidig huggede jeg så hårdt op i hende at hun var lige ved at falde. Det viste sig dog at Mette holdt hende fast ved skulderen imens jeg tømpe mig – i kondomet – oppe i hendes røv..

Mens jeg sådan stod bag hende og kom til mig selv igen begyndte jeg at fornemme, hvordan Mette lige pludselig kom ind på vores side. Ved at kigge lidt omkring kunne jeg se en skillevæg, der var lettere flyttet, og dermed var mysteriet løst – stort set..

”Hej igen Mette.. vi var ikke for indiskrete”

”Er du gal... dette her må I altså ikke!!! det er et pænt hotel det her!!!”

”Ja, kan jeg godt se... men Malou vil jo gerne eksponeres mens hun arbejder med sin krop..”

”Hun er en professionel prostitueret, ikke?”

”Jo bestemt... men skulle jo gerne fortsætte med at have hende som fast luder fremadrettet… så hun skal være på det rene med hvordan hun skal bruges ifm hver aftale..nød du at se hende i brug?”

”Ja, hun er fræk... hun inviterede mig selv ind mens du bollede hende..Du så ud som om du var i din egen verden så kunne godt snige mig ind til jer.. Frækt at Malou kan distrahere sig fra dine stød i hende og vinke mig ind.. og godt jeg gjorde det ellers var hun jo faldet”

”Det er ok.. Har jeg ikke noget imod, bare du ikke smider os ud pgra indiskret opførsel..”

”Det burde jeg gøre... men vi har ikke  mange gæster iaften og i er et frækt par... men jeg burde som sagt smide jer ud..”

”Hvad kan vi gøre for at du ændrer mening? Kan vi finde en form for løsning på det?”

”Mmmm... hun har nogle flotte bryster... meget flottere end mine..”

”Så begynd at grams på dem.. leg med dem som du vil, men skal vi ikke gå indenfor.. her er lidt koldt..”

Jeg trak mig helt udaf Malou’s røv og trak kondomet med ud samtidig. Malou tog hurtigt det fyldte kondom fra mig, bandt en knude på det og gik ind i suiten igen. Mette gik foran mig ind mens jeg dannede bagtrop og lukkede døren. Jeg undlod dog at rulle for. Imens havde Malou smidt kondomet i skraldespanden og stillet sig midt i stuen i en igen afventende position med let skrævende ben. Den glatte fisse var meget tydelig og selvom man kunne se hun frøs lidt, så vidnede udtrykket i hendes øjne tydeligt om, at hun så frem til det der nu skulle ske..

”Stil dig foran hende, Mette.. hun kan ikke gøre indsigelse, da det er mig der bestemmer hvordan hendes krop skal bruges i nogle minutter endnu..”

”Så er aftalen slut, så?”

”Ja, så har jeg lejet hendes krop i de timer vi havde aftalt..”

Mette stillede sig lige foran Malou og denne gang var der ikke så meget tøven men hun begyndte med det samme at løfte de tunge bryster prøvende. Malou spredte benene en anelse mere for at finde en afslappende stå-stilling og lagde sine underarme op på Mette’s skuldre så hun kunne slappe af i det omfang det var muligt.

Jeg satte mig henslængt i den ene lænestol og betragtede den frække scene udspille sig foran mig. Derved fik jeg også mulighed for at betragte Mette’s krop mere grundigt. Hun var ikke nær så høj som Malou, men dog stadig en flot krop, der var pænt pakket ind i en hotel uniform af en slags. Hvid skjorte, kort mørkeblå jaket samt en lysegrå stramtsiddende nederdel der gik hende til knæerne. Hertil mørkeblå sko med en lille hæl samt naturfarvede selvsidende strømper. Ganske præsentabel receptionist der dog afslørede sin inderste påklædning lidt ved at man kunne se kanten af strømperne midt på hendes lår under stoffet samt kanten af hipsters-trusserne henover hendes røv.

Det var tydeligt at Mette nød at kunne gramse uhindret på de store luder-bryster og at man kunne trække forholdsvist meget i piercingerne uden at det gav nogen synlig smerte reaktion på luderen, så imens jeg nød scenen foran mig kunne jeg fornemme, at min pik måske ikke var helt færdig endnu..

”Lejetiden af min krop udløber lige om lidt… ikke at jeg ikke nyder Mette’s hænder, men skal gøre opmærksom på at jeg snart skal gå..”

Mette slap forskrækket de store bryster og kiggede skræmt over på mig mens hun trådte et skridt tilbage. Kunne dog se at hun kastede et hurtigt blik ned på min pik, der efterhånden havde rejst sig igen.

”Det er ok.. Regler for luderbrug er som de er.. Mette, hvilken påklædning skal vi sende hende hjem i?”

”Øhh… det ved jeg ikke.. klædt som hun ankom? Det vil Andreas kunne lide..”

”Ja, der er bare det lille men, at den catsuit gik i stykker ifm min første orgasme iaften, så vi må finde på noget andet.. Luder, giv mig din tøjtaske..”

Efter at have fået den bemærkede jeg, at luderen igen stillede sig tavs og afventende midt på gulvet, men der var ikke nogen tvivl om at hun nød dette her.. hendes frække udtryk i øjnene kunne ikke skjules..

”Jeg plejer jo at sikre mig, at hendes pengehuller er fyldte med et eller andet når hun går, så den der plugg på gulvet skal vi bruge igen… mener også hun plejer at have et batteri-drevet æg med en fjernbetjening her i tasken.. yeps her er den..”

”Skal jeg lige vaske plugg’en? Selvom den kun har været oppe i hende, så for en sikkerheds skyld?”

”God ide.. og brug kold vand – så er effekt oppe i luderen bedre..”

”I to altså… ”

Mette samlede pluggen op og gik ud på badeværelset hvor man hurtigt hørte vandet løbe i håndvasken. Imens fik jeg fisket en sort delvis gennemsigtig kjole frem som jeg huskede hun havde på da hun tog hjem efter vores første besøg. Valget var let – det skulle være den hun skulle udstyres med inden hun gik.

Efter lidt tid hvor Malou trippede lidt rundt for at få den sorte kjole på så de rækker af åbne syninger, der var i den sad pænest, vendte Mette tilbage med stål plugg’en. Imens begyndte Malou at posere for os så vi kunne se hvordan den superkorte kjole kun lige dækkede ballerne på hende når hun stod op samt at de store bryster faktisk var rimeligt meget synlige stadigvæk. Man fornemmede dog hurtigt at hun følte sig godt tilpas i den kjole med de sorte støvler til, så med den korte jakke til, så kunne hun sagtens forlade hotellet som værende den super vigtige kunde..

”Luder, læn dig indover bordet på strakte spredte ben.. vi skal lige gøre dig afrejse-klar i pengehullerne..”

Uden et ord adlød hun, og jeg rejste mig, vinkede Mette hen til den frækt struttende røv, tog hendes hånd og førte den op til Malou’s stjerne.

”Presser du den på plads? Der er plads nok, så du skal bare presse til.. Og tag dig ikke af at hun protesterer.. jeg har lige været oppe i det hul der, så der er god plads..”

Mette virkede først meget tøvende, men da jeg så begyndte diskret at kærtegne hendes røv udenpå den stramme nederdel kiggede hun kort på mig, blinkede og begyndte så at presse den kolde stål-plugg op i røven på luderen.

”Uhh.. den er kold…!

Vi lod som ingenting over det forventelige udbrud fra Malou, og efter lidt press sad plugg’en igen på sin plads. Uden at sige noget tog Mette det fjernstyrede æg fra bordet og begyndte at nærme sig det foreste pengehul. Imens jeg mere målrettet kærtegnede Mette’s røv langs trussekanten pressede hun 2 fingre op i luderfissen uden den store modstand. Det var nu tydeligt at Mette i hvert fald vidste hvordan en fisse skulle håndteres med fingre, da hun med det samme begyndte at massere Malou’s g-punkt med 2 fingre. Tilstedeværelsen af piercinger i de ydre fisselæber gjorde dog at fokus blev flyttet lidt ind imellem, men dog ikke mere end at den samlede behandling meget hurtigt skabte en let sitren i de strakte ben samt en undertrykt stønnen fra luderen.

”Husk at hun ikke må få orgasme nu… når hun siger hun ikke får betaling, så må hun selv klare orgasmen..”

Mette sagde ikke noget men tog sine fingre ud med det samme.. Dette medførte et skuffet udbrud fra Malou, der også lige vendte ansigtet rundt for at vise sin irritation med det der skete. Imens dette skete pressede Mette ægget op i Malou, så det der startede med et irriteret blik imod primært mig afløstes hurtigt af et overrasket udtryk samt derefter det velkendte frække blik efterfulgt af et skævt grin.

”Rejs dig op Luder.. nu skal du hjem.. Mette, eskorterer du hende ned til hendes bil?”

”Ja, ok.. Andreas får et chok..”

”Stakels dreng… husk at tage denne kuvert med og giv den til Luderen sammen med fjernbetjeningen når I kommer hen til hovedindgangen..”

Kuverten, hvorpå der stod ”Leje af Luder” på tog Mette hurtigt og fornemmede straks at betalingen for luderen var heri. Malou rettede sig samtidig op og gik prøvende et par skridt frem og tilbage for ligesom at få de to objekter til at sætte sig rigtigt. Derefter begyndte hun at samle de forskellige klædningsstykker og legetøj sammen mens jeg igen satte mig med fjernbetjeningen i hånden. Mens Mette stadig kiggede lidt usikkert på mig, kuverten og Malou kunne hun dog ikke tilbageholde et bredt smil da jeg aktiverede fjernbetjeningen mens Luderen stod foroverbøjet for at samle den ødelagte catsuit op. ”Bang” lød det da Luderen ramte væggen med hovedet i dels forskrækkelse samt i forbindelse med at vejen til hendes orgasme – som blev afbrudt tidligere – igen var helt åben..

”Altså…. Det er ikke fair at du aktiverer min fisse på den måde..”

”Tjaa… sådan er livet som Luder når kunderne vil have noget sjov… Hvad siger du, Mette?”

”Er nok ikke helt fair, men hun sagde jo ikke noget da den kom op… så hun vidste jo at den skulle bruges på et tidspunkt.. ”

”Hvor er I stride I to… men ok.. jeg bestemmer det jo selv.. Nå, Jeg må hellere komme afsted så I to kan kneppe lidt videre mens I snakker om mig… Følger du mig ned, Mette? Du har jo mine penge jo..”

Jeg rejste mig og gik over til Malou.. Kiggede hende dybt i øjnene mens jeg hviskede et næppe hørligt tak for en række gode oplevelser iaften.. Samtidig førte jeg med en fejende bevægende min ene hånd ned til hendes fisse for også på den måde at sige på gensyn til det kneppehul. Jeg noterede mig også med tilfredshed at hun villigt spredte benene så mine fingre let gled ind imellem fisselæberne og hurtigt blev klistret til i den gnaskede atmosfære af glidecreme og fissesaft fra tidligere. På hendes blik kunne jeg tydeligt se at hun havde nydt det hele og at hun nu skulle hjem til kæresten for at få den – af os – netop benægtede orgasme. Et kort hørligt ”Vi ses frække” sluttede hun af med inden hun vred sig ud af mit greb om hendes fisse.

Mens Malou drejede rundt og gik over mod døren kom Mette over til mig for at tage fjernbetjeningen udaf min hånd. Hun blinkede kort, gav min nu igen halvfede pik et hurtigt klem og gik bagefter Malou udaf døren til suiten og ned af gangen. Halvvejs nede af gangen gav det igen et spjæt i Malou som resulterede i at Mette fik et lille dask med hånden.

Det var dog stadig tydeligt at de begge fornemmede mit blik på deres kroppe imens de gik. Malou gik igen på den professionelle måde med frækt vrikkende røv der jo stadig var fyldt godt ud. Mette prøvede også at vrikke provokerende med røven, men man kunne godt se en professionel forskel på dem.. Men det så da frækt ud.

Da de var gået om hjørnet gik jeg ind i suiten igen og over til altandøren for at se Malou gå over parkeringspladsen til sin bil. Der var nok ingen tvivl om at de to havde gjort hold i receptionen for at underholde Andreas en lille smule samt sørge for afregning, men efter en ca 5 minutter kom hun gående alene og bevidst om at jeg kiggede, stadig med ægte luder-bevægelser. Ligesom hun satte sig ind i bilen kiggede hun op på mig og sendte mig et fingerkys.. Og så var hun væk…

Samtidig hermed bankede det diskret på døren og efter at have åbnet skred Mette ind uden at sige et ord. Det var tydeligt at se på den stramme nederdel nedover røven, at der ikke var nogen trusser længere…

Det blev en lang nat så det var godt jeg havde bestilt sen udcheckning.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.