Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg lod Hans fortsætte lidt, mens jeg lå tilbagelænet med lukkede øjne og nød det. Weekenden var startet godt, og jeg fornemmede, at både Martin og Hans havde lagt den umiddelbare generthed bag sig. Jeg fik også bekræftet den mentale forskellighed på de to knægte, og gættede – korrekt skulle det senere vise sig – at Martin må have været født et par minutter før Hans..

Efter lidt tid fornemmede jeg, at Hans begyndte at føle sig komfortabel med min fisse, da hans fingerbevæglser blev mere og mere strukturerede omkring min klit. Jeg spurgte dem derfor, om de havde haft en god 16-års fødselsdag forleden. Det spørgsmål udløste en masse kommentarer fra dem begge om, at det var en mega dejlig fest osv, og jeg smilede lidt indvendigt ved deres ivrighed. Hans holdt helt op med at pille mig i fissen til sidst, da han ville fortælle mig alt om deres knallert, og om at de stadigvæk havde glædet sig vildt meget til denne her weekend, men ikke kunne fortælle nogen om det.. De havde samtidig aftalt indbyrdes, at de ikke ville onanere i en hel uge, for at sikre sig at der var sperm nok til mig. Jeg roste dem for dette frække initiativ, og fik samtidig at vide, at de ikke helt havde kunne overholde det løfte... De var kommet til at se nogle PORNOFILM på Nettet om Modne Damer, og om hvor mange mænd de kunne klare...

SEX I DAG?

Vi snakkede derefter lidt tid om deres fest, og jeg fik også en masse tekniske ting at vide om deres nye knallerter – noget jeg prompte glemte igen – men der var ingen tvivl om, at de var meget tilfredse med dem på alle områder. Det udløste så hurtigt en masse spørgsmål til mig om min lille BMW... Hvor stor en motor, hvor hurtigt den kunne køre, hvor gammel den var osv. Jeg prøvede efter bedste evne at svare dem fyldestgørende, men udover at modellen hedder en 125i, har ca 225 HK og er lidt over 1 år gammel, så kunne jeg ikke rigtig tilfredsstille deres nysgerrighed omkring bilen... Udtrykket i deres øjne om, at "piger ved ikke noget om biler" var ganske tydelig.. Jeg lod dem få denne lille "sejr" så de ikke skulle føle sig helt fortabte, når vi gik i gang med den egentlige sex undervisning senere..

For nu stadigvæk at bevare en eller anden form for "ligestilling" i situationen fik jeg – efter at have ladet dem drille mig lidt om manglende viden om biler og knallerter – drejet samtalen over imod piger og sex. De bekræftede begge igen, at de ikke havde prøvet at have sex med piger før, og uden at jeg vidste det, så fik jeg fortalt dem, at jeg har prøvet rigtige mange mænd som en del af mit arbejde. Det udløste så en del spørgsmål om, hvordan jeg havde råd til sådan en bil osv, og om hvor jeg havde været henne det meste af tiden inden denne weekend.

Jeg besluttede mig for at være ærlig overfor dem og fortalte, at jeg sælger min krop til mænd for penge. Det fik dem til at spærre øjnene op i overraskelse, men ingen tvivl om, at de syntes det var frækt - deres pikke rejste sig fint igen. Denne tilståelse udløste så en ny række spørgsmål, som jeg dermed skulle svare på, men jeg fornemmede ikke nogen fordomme eller utilfredshed fra deres side vedrørende mit erhverv. De var rimelig hurtige til at regne ud, at de måske kunne besøge mig igen senere hen til mere sex. Jeg lovede at ville tænke over det, og også at de naturligvis skulle have rabat, hvis jeg besluttede mig til at de måtte være sammen med mig flere gange. Vi lovede dog også hinanden, at skete det, så skulle de ikke fortælle nogen om det – overhovedet!!

Jeg svarede dem så godt jeg kunne på alle deres spørgsmål om mit liv som prostitueret, men må indrømme, at deres stive pikke distraherede mig en anelse, så tænkte lidt på at jeg nok skulle få dem op i mig lidt hurtigt nu... Så vi ligesom fik den første del overstået...

De var helt holdt op med at røre ved min krop, så det var let for mig at rejse mig og gå ind i sommerhuset. De fulgte lydigt med som to små hundehvalpe, hvilket fik mig til at smile indvendigt... Bliver frækt at skulle have med dem at gøre de næste par dage..

Inde i huset drejede jeg mig rundt foran dem og nød igen deres blikke på min krop. De kiggede med store nysgerrige øjne på min krop, og synet af den mørke dusk tiltrak tydeligvis deres øjne – sammen med mine bryster, der jo sad perfekt på min krop.

Efter at have drejet mig rundt nogle gange viste jeg dem soveværelset og forklarede dem, at vi skulle sove der alle sammen senere, og at de gerne måtte røre ved mig selvom jeg sov. De foreslog selv hurtigt og i munden på hinanden, at jeg så skulle sove i midten, og det havde jeg naturligvis ikke noget imod.

Jeg viste dem efterfølgende det andet værelse, som jeg døbte Tøj-Værelset. Her havde jeg lagt dels forskelligt tøj frem samt det frække SEXLEGETØJ, som jeg havde med inde fra klinikken i Odense. Deres øjne stod på stilke, da de så de forskellige dildoer, samt de forskellige plugs, som jeg ind imellem har oppe analt for at pirre kunderne.

De småsnakkede lidt sammen om, hvor de forskellige ting skulle op i mig, men det var tydeligt, at de ikke var så erfarne med at vurdere det. For ikke at afsløre det hele allerede nu svarede jeg lidt undvigende på deres spørgsmål, og skubbede dem blidt ud af værelset igen for at vise dem køkkenet, badeværelset og stuen.

Køkkenet kom vi hurtigt igennem og snakkede kun kort om, hvilke stillinger jeg tidligere havde prøvet der.. Noget der igen fik dem til at stirre imponeret på mig – Ingen tvivl om, at de prøvede at forestille mig i de forskellige stillinger, som jeg hurtigt nævnte, og jeg kom til at love dem, at vi skulle prøve en masse forskellige stillinger henover weekenden i hele huset samt ude i haven – Noget jeg selv glædede mig til, og fornemmede svagt at min fisse også glædede sig til de forestående oplevelser...

I badeværelset snakkede vi om, hvor tit vi skulle i bad, og jeg fik dem til at love mig, at de ville gå i bad og vaske sig efter hver gang, de havde taget mig analt. Indledningsvist gjorde det dem noget tavse, men efter lidt tid spurgte Martin forsigtigt om, hvor tit de måtte prøve min røv. Jeg beroligede ham med, at den var klar når de ville, og at de ikke behøvede at tage bad hver gang de havde prøvet mig i min fisse. De skulle bare være ok med, at kneppe min fisse mens den var fyldt med sperm fra tidligere. Det lovede de hurtigt, men jeg fornemmede også at de nok ikke helt forstod, hvad det var jeg mente..

Vi snakkede også om, at de gerne måtte komme med mig i bad under bruseren, og vi testede lige hurtigt, om vi alle tre kunne være inde i brusekabinen. Det gik lige, men mens vi stod der helt tæt mærkede jeg en hånd på begge mine bryster, og der var ingen tvivl om, at vi ikke kun skulle vaske os når vi stod under bruseren...

Jeg fik mig vredet ud af deres greb efter lidt tid, hvor jeg lige skulle fortælle dem om en hurtig oplevelse med en kunde under bruseren for lidt tid siden... Deres stive pikke mærkede jeg tydeligt, og følelsen af at få brysterne gramset godt igennem ag nysgerrige hænder var yderst dejligt..

Da vi stod inde i stuen igen bad jeg dem hente en analplug i tøjværelset, så ville jeg sætte noget frem, og så skulle vi rigtigt hygge os.

De smuttede hurtigt ind i tøjværelset og mens jeg hentede vores drinks ude fra terrassen og satte dem ind på stuebordet kunne jeg høre dem diskutere højlydt og venskabeligt inde i tøjværelset. Jeg flyttede lidt rundt på møblerne imens, og satte mig derefter henslængt i sofaen med spredte ben sådan lige ved kanten – Og således at de ville kunne se ret op i mig når de kom ud fra tøjværelset. Det var faktisk lidt underholdende at høre dem snakke og diskutere derinde om, hvad en analplug mon var... Dejligt at høre, at Hans ikke var så tilbageholdende mere, når han snakkede alene med Martin.

Efter lidt tid kom de ud igen og stoppede kortvarigt op, da de så mig siddende der med spredte ben, mens jeg blidt legede let med mine fisselæber... (Gud hvor jeg nyder at lade fingerspidserne blidt kærtegne fisselæberne... sender sådanne dejlige signaler rundt i min krop...)

Jeg så at Martin havde en mellem størrelse stål-plug i hånden, og genkendte den tydeligt som værende den jeg nyder mest at have oppe. Hans havde taget en mega stor hudfarvet DILDO med, og for ikke at gøre ham genert lod jeg som ingenting men blinkede anerkendende til dem begge... Der var dog ingen tvivl om, at den dildo aldrig ville komme op i røven på mig... Selv jeg har nogle seksuelle begrænsninger... Men ved at mange kunder kan lide at jeg presser den op i fissen... Så de kan se, hvor langt den kan komme op...

De fik begge ros for deres valg af legetøj, og jeg bad dem om at lægge de to ting på stuebordet, så vi kunne skåle på at få en god og fræk weekend sammen.

De gjorde lydigt, hvad jeg bad dem om, og lidt som forventet satte Martin sig hurtigt på gulvet mellem mine spredte ben, så han kiggede direkte op i fissen på mig ca 30 cm fra sit ansigt. Hans placerede sig i sofaen ved mit ene ben, men jeg fornemmede ikke umiddelbart at han var skuffet over, at Martin nu havde den bedste position. Deres pikke stod igen stift ud i luften, og jeg fik dem forklaret, at de nu skulle prøve at kneppe mig her i sofaen.

Martins øjne strålede af forventning og som om han havde prøvet det før, så kom han på knæ ret hurtigt mens jeg kiggede hen på Hans. Hans så lidt mere tilbageholdende ud, men jeg rørte blidt ved hans overarm og med øjnene forsikrede jeg ham om, at han også nok skulle få lov. Mens jeg igen begyndte at fokusere på Martin fik jeg Hans's hånd løftet op, og placeret på mit venstre bryst.

Martin var som nævnt hurtigt med på, hvad der nu skulle ske, og mens Hans blidt og forsigtigt kærtegnede mit venstre bryst, fik jeg Martin til at tage om sin pik, og placere pikhovedet blidt mellem fisselæberne. Jeg kunne se, at han var meget ivrig, så de tekniske detaljer i fissen måtte vente til senere – Nu skulle de to unge knægte tømmes for sperm, så vi fik den del af det hele overstået. Der var jo masser af tid til at demonstrere den tekniske side af fissen for dem senere hen..

Jeg bad ham køre pikhovedet lidt frem og tilbage mellem fisselæberne og spurgte ham, om han fornemmede en forskel i toppen og i bunden af fissen. Efter at have ført den frem og tilbage et par gange nikkede han mens han stirrede stift ned på sin pik, og det han gjorde med den. Jeg smilede lidt mens jeg fornemmede, at Hans nu fokuserede på brystvorten med to fingre. Da jeg var sikker på, at Martin var bevidst om den forskel han følte gennem sin pik, bad jeg ham om at presse til, når han havde sit pikhoved i bunden af min fisse mellem de efterhånden fedtede fisselæber.

Han fangede hurtigt min instruks, og efter at havde flyttet sig lidt på knæene mærkede jeg, at hans pikhoved kom ned i bunden af fissen og dermed udfor hullet... Uden at tænke videre over det, pressede han til, og min fisse gav med det samme efter, og lod den komme indenfor. Det var tydeligt, at han ikke tænkte på, hvad der skete i min fisse imens, for han pressede bare til, og pikken forsvandt rimelig hurtigt op i mig.

Decideret smerte er ikke ordet, da han ramte bunden i min fisse, men mere en følelse af at være fyldt ud. Samme følelse har jeg ofte følt med kunder, der ikke var så erfarne med at kneppe, og mere ser min fisse som et middel til at få udløsning – En slags anden højre hånd... Føler også ofte det samme, når jeg har unge kunder på klinikken, og ved præcis, at det værste man kan gøre her er at sige "av", eller sige, at han skal slappe lidt af osv...

Af ren og skær nydelse – og fordi Hans faktisk nev mig lidt hårdt i vorten præcis samtidig – udstødte jeg et langtrukkent støn, mens Martin pressede sig op i mig. Hans stoppede med at nive mig i brystvorten af forskrækkelse, men Martin fornemmede ikke noget, før han ligesom var kommet helt i bund. Ingen tvivl om at han mentalt var et andet sted end Hans og jeg i de sekunder...

Jeg roste Martin for at have presset sig i bund på den måde, og Hans fornemmede også, at jeg var ok. Han begyndte i hvert fald at gramse lidt mere omfattende på mit bryst igen, mens Martin var dybt i bund i mig. Jeg fornemmede hans små kønshår på min hud og kiggede op på ham. Han stirrede stift ned og det var tydeligt at han spekulerede på, hvor hans pik mon var forsvundet hen... Efter at have ladet Martin sidde helt stille med sin pik oppe i min fisse, hviskede jeg til ham, at han skulle prøve at trække den ud igen, og derefter presse den ind i mig igen – Og derefter fortsætte med at trække den ud og presse den ind igen, og at det var sådan man kneppede en dame.

Han fangede hurtigt pointen og efter et par fumlende frem-og-tilbage forsøg i starten, begyndte han for alvor at kneppe mig. Jeg kiggede kort på ham, og smilte let ved synet af hans øjne, der stift stirrede ned på hans pik, der kørte ind og ud af mig... Ingen tvivl om, at han syntes det var fascinerende at se pikken trænge ind i mig, og dukke uskadt op igen, når han trak den ud..

Jeg lænede mig tilbage og nød den stramhed i fissen, når han trykkede den forholdsvist hårdt i bund, og jeg genkendte let de følelser i fissen, når jeg ikke havde kneppet nogle dage... Følelsen af, at den udvider sig lidt efter lidt når pikken kommer i bund, og samtidig mærkede jeg, at den langsomt gav efter... Jeg begyndte at stønne med jævn stemme, da jeg ved kunder godt kan lide at høre, at luderen nyder det de laver ved hende... Jeg må dog også indrømme, at jeg stønnede mere og mere af decideret vellyst...

Følelsen af, at Martin brugte mig som et sexobjekt samtidig med, at Hans gramsede på mit bryst var ubeskrivelig, og mit støjniveau steg lidt efter lidt i takt med, at Martin lærte at holde kneppetakten, og samtidig maste sin pik dybt op i mig ved hvert stød..

Hørte lidt ind imellem mine støn at Hans sagde, at jeg lød ligesom damerne på FILM, og uden at jeg deciderede larmede mere end jeg plejede at gøre det når jeg virkelig nød at få pik, så glædede jeg mig over at de begge var så opstemte i denne frække situation.

Ind imellem kiggede jeg på Martin, der slet ikke ænsede andet end koncentreret at betragte sin pik glide ind og ud af min fisse, og jævnlige blik på Hans afslørede på ingen måde, at han var misundelig på sin bror i denne situation – Dog fornemmede jeg at han tog mere og mere hårdt fat i mit bryst, og tænkte hurtigt, at brysterne nok ville være ømme til den der escort tur til Berlin i næste uge med mine eks'er... Nå den tid den glæde... Nu skulle drengene nyde den erfarne luder...

Martin begyndte nu for alvor at presse sin pik op i mig ved hvert hug, og jeg vurderede at han var tæt på at sperme nu... Jeg opfordrede ham vulgært og tydeligt til at sprøjte sin drengesperm op i fissen på mig, så jeg kunne mærke det... Inden jeg næsten fik talt færdigt, så bankede han pikken ekstra hårdt op i mig, og brølede som en tyr...

Samtidig mærkede jeg dels spermsprøjtene dybt i mig, sammen med at der bredte sig en ekstra varm fornemmelse dybt oppe i bunden af fissen... Jeg opfordrede ham blidt til langsomt at kneppe videre, og tror han mere gjorde det refleksmæssigt end fordi jeg opfordrede til det...

3-4 gange så vi alle tre hans pik komme ud og stryge ret ind i mig igen, og man kunne tydeligt se det lange pikskaft glinse af sperm og mine safter.. Samtidig sank Martin lidt sammen og pustede lidt tungt ud... Det fortryllende glade udtryk i hans ansigt bagefter var det hele værd, og jeg komplimenterede ham med, at han nu ikke var jomfru længere... Noget der fik ham til at stråle af stolthed mens han kiggede glad på mig.

Efter lidt tid gled Martin helt ud af mig med en stort set slap pik, og jeg mærkede, at han trak lidt sperm med ud, som løb nedover mit røvhul... Jeg sagde til Hans, at det nu var hans tur, og det var tydeligt, at hans pik glædede sig til en tur i min fisse. Den stod stift og dirrende ud fra hans krop, og spekulerede kortvarigt på, om han ville nå at komme op i mig, inden den sprøjtede..

Martin rejste sig hurtigt og overlod pladsen til sin bror, uden at det der lyksalige blik forsvandt i hans øjne. Han gik om bag sofaen, så han kunne nå begge mine bryster med hænderne, og jeg mærkede samtidig hans fedtede pik ved mit ene øre.

Jeg koncentrerede mig dog om Hans, som nu sad på hug på samme måde som Martin tidligere. På samme måde som sidst, bad jeg ham sætte sit pikhoved til fisselæberne, og sørgede for at snakke frækt til ham hele tiden, inden han for alvor fik tænkt på, at Martins sperm flød langsomt ud af det hul i mig, som han nu skulle have sin pik op i...

Han gjorde lydigt hvad jeg bad ham om, og selvom hans pik var lidt skæv for oven når stiv, så fornemmede jeg ikke, at han var flov over det. Han fik hurtigt placeret pikhovedet mellem de fedtede fisselæber, og efter den samme forklaring som tidligere, mærkede han også gennem sit pikhoved den tydelige forskel, der er på toppen af fissen og i bunden.

Han kørte dog pikken frem og tilbage lidt længere tid end Martin, og det fik mig til at lukke øjnene i nydelse, mens jeg lagde hovedet tilbage imod Martin – Som ivrigt gramsede på begge mine bryster mens han mumlede lidt utydeligt, at han glædede sig til at kneppe mig igen... Jeg mærkede også at den slappe pik igen var ved at blive halvfed ved mit øre, og uden at tænke videre over det, så drejede jeg hovedet, så jeg kunne give den et kys... Den lugtede tydeligt af sperm og fissesafter... En duft, som jeg kender inderligt efter alle de frække kunder, der har kneppet mig gennem årene, og som normalt forventede, at jeg suttede dem rene bagefter...

Få sex i dag

Hans fandt indgangen i bunden af min fisse, og på samme uerfarne måde som Martin pressede han pikken op i mig uden at tænke videre over, at mine fissemuskler skulle udvide sig i samme takt, som han pressede sig op i mig. Efter Martin havde mine fisse muskler dog udvidet sig lidt allerede, så han kom helt op, uden jeg mærkede den samme stramhed som med Martin..

Jeg slap Martins pik og kiggede intenst på Hans mens jeg på samme måde som med Martin, forklarede ham hvad han nu skulle gøre. Sikkert fordi han så sin bror gøre det, så startede han ivrigt med at trække pikken ud og derefter pressen den ret hårdt op i mig igen... Jeg belønnede ham med at stønne på samme møde som før, og igen var det ikke kun for hans skyld, men ligeså meget fordi jeg inderligt nød situationen... Hans, der knepper mig uerfarent med sin lange – og lidt skæve – pik, mens Martin grådigt gramsede på mine bryster og jeg kunne lugte hans pik lige ved mit ansigt..

Hans nærmest klynkede mens han pressede sig op i mig, og der var ingen tvivl om, at han snart ville sperme... Samtidig kunne man se det velkendte skum på hans pik, der beviste, at det var en allerede sperm-smurt fisse han kneppede... Noget jeg har set jævnligt, når jeg havde enten to eller flere kunder på en gang, eller den samme kunde hurtigt kan igen efter en sperm-omgang oppe i mig...

Jeg kunne svagt mærke, at en orgasme var på vej, men på baggrund af Hans' ihærdighed vurderede jeg hurtigt at den nåede jeg ikke før han spermede oppe i mig... Jeg sagde derfor højt til Hans, at han skulle sperme min luderfisse nu, og bare bruge mig som en spermdunk... Noget han forstod, for han satte tempoet yderligere op mens jeg drejede hovedet og begyndte at sutte på Martins pik, der stadig var ca halvfed...

Med et skingert brøl pressede Hans sig op i mig, og samme følelse af varme i fissen som med Martin meldte sig. Hans havde tilsyneladende lært noget fra før, for han stødte langsomt en ca 2-3 gange op i mig mens man kunne se, at han pumpede sperm op i mig... Frækt at se hans pik nærmest var helt hvid af sperm-skum, når den var helt ude...

Hans faldt også lidt sammen henover mig, mens han havde samme lyksalige udtryk i øjnene som Martin havde tidligere. Jeg lykønskede ham også med ikke længere at være jomfru, og det stolte blik han gav både Martin og jeg var ubeskrivelig...

Jeg bad Hans om at stille sig i sofaen så jeg kunne sutte hans pik ren også... Den smagte naturligvis mere af sperm end Martins tidligere, men ingen tvivl om, at hans pikhoved var mere følsom end Martins, så jeg var ekstra forsigtig med at få den suttet pæn ren... Martin fik hurtigt placeret sig sådan at han kunne nå min dusk, og uden jeg egentlig bemærkede det selv, så spredte jeg benene, så han kunne trække sperm fra fissen op i de sorte krusede hår... Der hurtigt blev fugtige også..

Efter de nu var suttet rene og vi sad og pustede lidt ud i sofaen, så kom jeg til at se på den der dildo de havde taget med ind fra tøjværelset. Jeg fik dem til at tage begge to over i sofaen, og gjorde et stort nummer ud af at rose dem for det, de havde taget med.

Med spredte ben viste jeg dem, hvor den der stål plug skulle op henne, og gjorde samtidig meget ud af også at fortælle dem, at når noget har været oppe i min røv, så skal det ingen andre steder hen bagefter før det er blevet vasket grundigt... Det forstod de hurtigt, og jeg fik Hans til at presse stål-plug'en op i min lille stjerne under fissen... Den var saftet godt ind af den sperm, der var løbet ud af mig, men for en sikkerheds skyld bad jeg ham om at presse den op i fissen på mig først...

Det var en instruks han forstod, og før jeg nærmest nåede at reagere var hele plug'en presset godt op i fissen på mig, og ikke bare godt op... den forsvandt dybt ind i fissen på mig, og jeg fornemmede tydeligt den kølige stål klump oppe i min varme fisse..

Jeg grinte lidt da jeg så det forskrækkede udtryk i Hans' ansigt, og lod som om det ikke betød noget. Jeg gjorde dog en del ud af at forklare dem begge, at visse ting må man gerne holde fast i, og visse ting skal bare presses op... Samtidig beroligede jeg dem med, at jeg nok skulle lære dem forskellen...

Hans blev bedt om at stikke sine fingre op i fissen på mig for at fange plug'en, og nød inderligt det nysgerrig blik han havde i øjnene blive afløst af nydelse, da hans fingre forsvandt op i fissen på mig også... Ingen tvivl om, at han ville nyde i al fremtid nu, at have fingre oppe i en fugtig fisse... Jeg tror han endte med at drille mig lidt til sidst, for det tog rimelig lang tid for ham at fange plug'en oppe i mig, men jeg nød hans nysgerrige fingre undersøge min fisse, og fik Martin til igen at lege med mine bryster... Igen en dejlig situation med de to drenge...

Efter at Hans endelig havde fået plug'en ud af min fisse igen, fik jeg forklaret ham, at han nu skulle fokusere på den lille stjerne, der er under fissen... Ingen generthed mere fra hans side, og det var tydeligt at han nød undervisningen, da han stirrede intenst ned på stjernen.

Han fandt hurtigt ud af at den fedtede plug nu skulle op i røven på mig, og efter lidt fumleri med den, fik han den placeret på stjernen og pressede til... Den velkendte anal-smerte meldte sig med det samme i min krop, men jeg lod som ingenting og lod ham presse den op. Martin holdt helt op med at gramse på mine bryster og kiggede intenst ned for at se, hvordan stål klumpen blev presset op i mig... Svup, så kom den store del af klumpen forbi ringmusklen, og den øjeblikkelige anal-smerte forsvandt med det samme. Jeg roste Hans for at presse den forsigtigt op, og lod ham vide, at jeg nød at have den klump oppe i min lille stramme røv...

Hans legede lidt med den sidste del af plug'en, som var udenfor, og det var sikkert ikke tilfældigt , at han også lige skulle have et par fingre op i fissen, for at mærke den der... Det overraskede udtryk, han fik i øjnene, da han tydeligt mærkede den oppe i fissen på mig gennem den tynde fisse-væg var ubeskriveligt...

Jeg lod ham lege lidt med plug'en og det, at han kunne mærke den gennem fissevæggen. Samtidig var Martin igen i fuld gang med at gramse på mine bryster, så tillod mig igen at nyde situationen lidt med lukkede øjne.

Efter lidt tid sagde jeg til dem begge, at jeg også gerne ville have en orgasme, og at de skulle give mig den... Det spekulative udtryk i deres øjne morede mig lidt, men for ikke at gøre dem generte, så fik jeg Martin til at gribe den store dildo.

Jeg fik Hans til at sætte sig henslængt i sofaen og lagde mig på ryggen henover hans brystkasse, så mit ansigt var næsten udfor hans. Jeg kyssede ham på kinden, og hviskede til ham, at han var en fræk dreng... Ingen tvivl om at den bemærkning gjorde ham pavestolt..

Samtidig fik jeg begge hans hænder lagt på mine bryster og kiggede ned på Martin, der havde placeret sig mellem mine spredte ben – det ene ben lagt henover ryglænet og det andet stående ud på gulvet. Min fisse og plug'en var nu fuldt ud synligt, og Martin fangede hurtigt ideen med dildoen... Han placerede hurtigt dildoen ved min fisse indgang og pressede til uden jeg skulle sige noget eller instruere ham... Hold op, hvor han pressede til...!!

Dildoen forsvandt pænt hurtigt op i mig, mens jeg uvilkårligt udstødte et langtrukkent skrig... det var tilsyneladende ikke længere noget, der gjorde ham bange, så mens Hans masserede mine bryster (Lidt blidere end Martin men med mere fokus på at nive i vorterne..) så grinte Martin lidt, mens han pressede til... Samtidig kaldte han mig en fræk luder, der skulle bruges... Puha, han lærte hurtigt den frække dreng...

Mine fisse muskler arbejdede på overtid for at udvide sig hurtigt nok til den dildo, der kom masende op.. Jeg kunne samtidig også tydeligt mærke, at orgasmen igen viste sig i det fjerne... Knep mig Martin – På samme måde, som du kneppede mig for lidt siden...

Det skulle han ikke opfordres til igen, og hurtigt begyndte han at trække dildoen frem og tilbage i min fisse... Jeg begyndte igen at stønne højlydt i takt med at Martin pressede dildoen op i mig i hårde bevægelser...

Samtidig var Hans igen begyndt at trække og nive intenst i mine stive brystvorter, og da han havde fat i begge vorter samtidig, så fornemmede jeg orgasmen komme rullende i massive bølger... Nærmest med et mentalt brag kom jeg... Jeg nærmest hylede orgasmen ud i stuen, mens Martin fortsatte med at kneppe mig med hårde stød...

Orgasmen bølgede frem og tilbage i min krop, uden at de to frække drenge tænkte på at stoppe deres behandling af min krop... Jeg nærmest klynkede imens de legede med min krop, og kun efter en rum tid fik jeg dem til at stoppe... Jeg fik blidt Hans til at slippe mine bryster, og det fik Martin til med en hurtig bevægelse at trække dildoen ud af min fisse... Så hurtigt at der undslap mig et lille klynk...

Jeg fik dem dog beroliget og roste dem begge højlydt for at have givet mig en så intens orgasme... Ikke mange kan give en erfaren luder som mig en så intens orgasme... De to frække drenge strålede af stolthed mens jeg fik min krop under kontrol igen og fik rejst mig, så jeg kunne kigge på dem begge mens jeg stod på let skrævende – og let skælvende – ben...

De stirrede nysgerrigt ned mellem mine ben, og jeg fornemmede, at de nød de små strømme af sperm og fissesafter, der løb ned af mine inderlår... Jeg forsikrede dem for, at jeg nød dette, og fik sendt dem ind i tøj-værelset for at finde noget let påklædning til mig...

De nærmest løb derind i glad og småsludrende tilstand, og jeg bekræftede mig selv i, at min krop var en bedre fødselsdagsgave for dem end de to knallerter...

Fortsættes......>

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.