Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De to drenge grinte frækt og opførte sig som sådanne drenge nu kan, og mens vi smuttede ud på terrassen i den lune sommeraften, så var det klart at grillen havde en perfekt temperatur til de saftige bøffer, som jeg havde købt tidligere.

De tog deres shorts på og fokuserede nu på at få dækket bord, mens jeg grillede vores saftige bøffer. De frække drenge tillod sig dog nogle kontante og hyppige gramserier på min DD-bryster samt klaps i røven hver gang de passerede mig fra køkkenet til havebordet, hvor vi skulle spise. De fandt også på at eksperimentere med udtrykket luder, så jeg blev pludselig kaldt en hel del uartige ting, der relaterede sig til at være professionel luder.

SEX I DAG?

Varmen fra grillen tørrede hurtigt forsiden af min tshirt, og nød inderligt, at den klistrede sig fast til min mave og bryster, så brystvorterne nærmest bulede ud, mens duftene fra grillen blandede sig med lugten af tørret sperm.

Da bøfferne var perfekt stegte fik jeg dem bragt over til bordet på et fad, og selvom det er et forholdsvist stort rundt bord, så havde de to drenge planlagt, at vi skulle sidde nogenlunde samlet – Det var let for mig at regne ud, årsagen til dette. De proklamerede med det samme at jeg skulle sidde i midten med Martin på min venstre side og Hans på min højre.

Knap havde vi sat os, før deres nysgerrige hænder fandt mine inderlår og nysgerrigt undersøgte mig. Jeg spredte mine ben lidt mere, og gjorde naturligvis gengæld ved at finde deres slappe pikke i deres shorts. Da jeg jo skulle bruge begge hænder, hvor de kunne nøjes med en hånd hver, så opgav jeg dog hurtigt at gøre gengæld, og lod dem lege med mine inderlår og fisse som de ville.

Hurtigt gik snakken igen, og inden det gik helt galt, så indskærpede jeg overfor dem begge, at det kun blev til en enkelt flaske rødvin, som vi skulle dele alle sammen – Ville jo ikke drikke dem pløret, men bare hygge med dem i nogle timer inden vi skulle sove. Det var de helt ok med.

De vendte tilbage til mine forskellige kundetyper på klinnikken, og jeg fortsatte med at berette om samme mens jeg spiste og nød deres lejlighedsvise legende fingre i min fisse og på mine inderlår. De skiftede dog lidt mellem at spise og at pille, da de jo også opdagede, at det er svært at spise en god saftig bøf med tilbehør, når man kun har en hånd til rådighed..

De kunder, der er til kinky sex er jeg naturligvis mere tilbageholdende med, indtil de har været hos mig nogle gange... Når jeg kender dem bedre, så får de også lov til at gøre flere forskellige ting med min krop, som første gangs-kunder ikke umiddelbart får lov til.

Det kan være at de får lov til at stikke en eller flere fingre op i mig mens jeg har vagt på klinikken, og feks også at jeg begynder at sutte pik på dem uden at bruge gummi. Når jeg kender dem rigtig godt, så får de også lov til at sperme mig i munden på samme måde som de to knægte har fået lov til allerede fra første færd.

Sådanne kunder som jeg har leget med flere gange, har jeg efter en del tid også tilbudt både escort og feks en sex/kneppe-weekend her i sommerhuset. Nogle af dem tager imod tilbuddet, mens andre desværre takker nej af personlige grunde som feks konen er der hjemme og sådan...

De kiggede begge stadig fascineret på mig og må indrømme, at den udelte opmærksomhed fra deres side gjorde mig både glad og opstemt. Ikke hver dag, at man har så stor og interesseret opmærksomhed fra to tvillinge-drenge på 16 år... Men er dog klar over, at detaljer omkring arbejde på en sexklinik er noget, de fleste mænd er vilde efter at høre en del om i detaljer..

Vi havde nu spist den dejlige mad, og da det var ved at blive en anelse køligt, så blev vi enige om, at rydde madresterne til side og trække indenfor i sofaen. De to drenge var naturligvis godt opdraget, så skulle ikke selv lave meget andet end at fortælle dem, hvor de forskellige ting skulle hen.

Gik dog samtidig rundt mellem dem i min tynde tshirt og stiletter med et glas rødvin i hånden, og de to frækkerter benyttede dog muligheden for jævnligt at gramse hurtigt på mine bryster eller klapse mig i røven – Noget jeg bare kvitterede for med et smil eller grin.

Da det hele var ryddet til side, satte vi os i sofaen således at jeg havde en dreng på hver side. De opfordrede mig dog hurtigt til at tage tshirten af, så de igen havde fri adgang til Luderpakken... som de to frække knægte udtrykte det..

Efter den var fjernet satte jeg mig igen med et ben henover begge deres lår, så min fisse var spredt så meget som muligt. Jeg lænede mig tilbage i sofaen med en hånd løst omkring skuldrene på dem begge og tænkte, at dette her må se frækt ud på afstand – Den erfarne luder på 36 med en dreng på hver side, siddende med vidt spredte ben og en synlig sorttrimmet dusk, der viser vejen ned til de huller, som hun tjener til livets ophold med... Og som drengene har fri adgang til hele weekenden...

De to drenge fik hurtigt hænderne på hvert af mine lår og uden at være genert eller noget, så fik mine inderlår og underben en dejlig opmærksomhed fra dem. Jeg roste dem igen og kommenterede, at de jo nærmest havde øjne på hver fingerspids, hvis man alene skulle vurdere dem på, hvordan de undersøger min krop. Det fik os alle til at grine, men kunne godt fornemme på dem, at de var stolte over den bemærkning.

Efter lidt tid fokuserede Martin dog sine fingerbevægelser mod min fisse og den sorte dusk, men selvom jeg nød det inderligt, så lod jeg som ingenting, og begyndte igen at fortælle om mit liv på klinikken. Ingen tvivl om at jeg havde deres fulde opmærksomhed – Fysisk såvel som psykologisk.

Min normale arbejdspåklædning er jo stiletter og typisk håret sat op som nu. Dertil normalt altid noget gennemsigtigt, så kunderne kan se noget af min krop - men ikke det hele – når de skal beslutte sig for, hvordan de vil have sex med mig.

Det skal dog siges, at på vagter, hvor der er travlt med mange kunder, og knep direkte fra den ene kunde til den næste... Så er jeg nøgen i stiletter når jeg går ind til dem... Det plejer ind imellem at skabe nogle ganske underholdende situationer, når de ser mig nøgen med det samme og er de ikke fulde, så bliver de fleste faktisk anelse generte.. De får dog stadig samlet sig sammen og bestiller det sex, de er i humør til..

Hans ville med det samme vide, om jeg turde sådan noget med mænd, som jeg ikke kendte, og mens hans fingre også bevægede sig opad mit inderlår mod fissen, så understregede jeg at det kun sker, når der er rigtigt travlt på klinikken.

Han var dog stadig fascineret af, at jeg går nøgen rundt og tilbyder sex til ukendte mænd... Martin bød dodg hurtigt ind med et forslag om, at jeg viser dem hvordan jeg møder sådanne kunder. Jeg fandt at det var et ganske fornuftigt forslag fra drengene, så fik mig vredet ud af deres greb og rejste mig. Bad samtidig de to drenge om at sætte sig over til spisebordet, så de bedre kunne se døren ud til terrassen. Så ville jeg komme in der og foregive at det er en sexklinik, hvor jeg arbejder og at der er ganske travlt på denne vagt.

Gik kort ud på terrassen (Lidt mere køligt derude nu, som fik mine vorter at stritte en del igen..), rettede lidt på håret og gik naturligt ind til drengene igen. Jeg hilste på dem som var de almindelige kunder på klinikken, og noterede mig naturligvis, at de ikke kiggede på mit ansigt, men udelukkende på min krop, så gik lidt frem og tilbage foran dem, mens jeg bød dem velkommen. Jeg sørgede naturligvis for at få mine bryster til at duve let samt at få præsenteret min fisse og den sorte dusk på en naturlig måde.

Efter at jeg havde præsenteret mig, og fortalt om de forskellige seksuelle ydelser som jeg tilbød, så begyndte de at grine, hvilket gjorde at jeg også brød ud af rollen som professionel luder og grinte naturligt med.

Der var ingen tvivl om, at de forskellige ydelser – fortalt på professionelt landesprog naturligvis – forvirrede dem, og dermed fik dem til at grine. Jeg lovede at fortælle dem alt om, hvad de forskellige landesprog betød i praksis senere i løbet af weekenden.

Jeg fik dem op og stå, og samtidig fik dem til at smide shortsene, så jeg kunne vurdere på, om de kunne mere i aften eller om vi skulle begynde så småt at indtage sengen for at samle kræfter til morgendagen. Mens de smed shortsene, så opfattede de klart det med sengen, at der nu skulle kneppes derinde... Sikke et hurtigt mentalt skifte, deres unge hjerner havde undergået på kun ca 7-8 timer...

Da de havde fået sparket shortsene af, kunne jeg godt se, at deres pikke nok ikke kunne meget mere end en gang mere i aften, så mens jeg tog stiletterne af og fik slået mit hår ud, så sendte jeg dem ind i påklædningsværelset efter en DILDO, som de kunne prøve at lege med i min krop.

De to drenge suste småsnakkende ind i værelset mens jeg gik rundt i sommerhuset og slukkede lys osv, og kunne høre at de snakkede livligt om, hvilken en dildo de skulle vælge. For at de nu ikke skulle komme op og skændes, råbte jeg ind til dem, at de kunne vælge en hver, og ellers møde mig inde i soveværelset.

Mit soveværelse er ikke så stort, men lige efter at jeg havde købt sommerhuset, fik jeg bygget en stor seng derinde. Jeg smilede lidt ved tanken om, hvordan jeg fik bygningen af den betalt dengang – det skete ved at jeg kneppede Mester særdeles grundigt, og knirkede den... så var den gratis for mig.

Jeg fik den til at knirke til sidst dengang, så prisen for den store seng var for mig udelukkende en fræk og fornøjelig kneppetur sammen med en stor mand på ca 55 år... Der dog var ganske veludrustet og viste overfor mig, at prisen for sengen var det hele værd... Kan huske at min fisse var lidt øm til sidst da han var gået, og det er ellers noget der sjældent sker efterhånden... Ser ham stadig på klinikken, hvor han får en anelse rabat på mine ydelser...

Mens jeg gjorde det sidste klar i den store seng, kom de to drenge ind til mig, og noterede mig hurtigt igen, at Martin er en anelse mere vild end Hans. Martin havde naturligvis valgt en ganske stor dildo, mens Hans havde valgt en mindre en, der faktisk mere var beregnet til at kunne indføres i min røv..

Vi aftalte hurtigt, at jeg skulle ligge i midten i sengen, mens de to drenge skulle ligge på hver side af mig. Der har førhen kunnet sove 4 personer komfortabelt i sengen, så der var ingen risiko for, at nogen faldt ned i løbet af natten.

Jeg fik dem til at forstå, at de der dildoer de havde valgt – de skulle nu prøves i min krop. De lyste op, og må indrømme, at jeg blev en anelse nervøs for første gang sammen med dem – nu skulle de lære at passe på kvinden, når der skulle leges med dildoer... Jeg forklarede dem begge, at dildoer er legetøj til alle parters tilfredshed, så de skulle holde øje med min krops reaktioner når de stak dem op i mig. Det lovede de højtideligt, og fornemmede faktisk tydeligt, at de mente det.

Jeg lagde mig på ryggen i midten af sengen og fik bakset nogle puder ind under min røv og nakke. Derved blottede jeg tydeligt mit underliv for dem, og kunne samtidig selv kigge med mens jeg kunne instruere dem. Drengene kravlede også op i sengen til mig og placerede sig på hver side af mig, og jeg noterede mig at de havde halvfede pikke-mænd på igen... Så det skulle nok ende med endnu to spermture til mig, inden vi skulle sove...

Med det i tankerne forklarede jeg dem i detaljer, hvad de to dildoer kunne bruges til, og hvad forskellen i størrelse betød for, hvilket af mine huller, de kunne komme op i mig på.

De lyttede intenst efter, hvad jeg sagde og kiggede nysgerrigt ned mellem mine ben fra forskellige vinkler for at vurdere/forstå i detaljer, hvad mine instrukser betød.

Martins store dildo kunne jo kun komme op i min fisse, og mens jeg forklarede ham, hvad han skulle gøre – og ikke gøre – mærkede jeg Hans' kærlige hånd på mit bryst mens han fik flyttet sig rundt, så han sad på knæ ved min side. Jeg smilte hurtigt til ham som accept på, at jeg anerkendte hans berøringer, og fortsatte igen med at instruere Martin. Han blev beordret rundt mellem mine ben, så jeg havde åbnet så meget som muligt op for min fisse, hvorefter jeg beordrede ham til altid at checke saft-niveauet i fissen, før han stak så stor en dildo op.

Hans tog lidt mere fat i mit bryst og begyndte at trække i vorten som om den skulle være så stor som muligt. De normale kunde-nydelser kom op i mig ved denne behandling af min brystvorte, som så igen sendte safter ned i fissen. Det opdagede Martin ved at stikke to fingre op i mig, så man må sige, at de er gode til at koordinere deres behandling af mig... Er nu nok mest et tilfælde, men alligevel...

Martins fingre legede grundigt rundt i min blottede fisse, og jeg roste dem begge for at gøre mig lystig på denne koordinerede måde. De grinte igen som kun frække drenge kan gøre, men er sikker på, at de var stolte over, at kunne få gjort en erfaren luder som mig, liderlig...

Efter lidt tid var min fisse igen godt saftig og jeg fik Martin til at prøve – forsigtigt – at presse dildoen op.

Han greb dildoen og stirrede koncentreret ned i min fisse, og et hurtigt blik på Hans – som havde stoppet sit gramseri på mit bryst, og stirrede intenst ned i fissen på mig også – bekræftede, at legen også havde hans udelte opmærksomhed nu.

Jeg fik min ene hånd ind mellem Hans' ben og kærtegnede løst hans boller samt den efterhånden ganske stive pik. Tror ikke helt han bemærkede det, da han fulgte intenst med i Martins bevægelser med dildoen ved min fisse, men jeg roste stille mig selv for, at have taget beslutningen om at give dem denne fødselsdagsgave... Drenge på den alder kan bare hele tiden...

Martin kørte dildoen frem og tilbage mellem mine fedtede fisselæber (Efter mine anvisninger) og efter lidt tid fik jeg ham til at fokusere dildohovedet i bunden af fissen. Han fangede hurtigt mine instrukser og begyndte langsomt at presse den store dildo op i fissen på mig. Den har naturligvis været deroppe mange gange før med mange kunder, så jeg ved hvordan jeg skal slappe af i fissemusklerne, så den kan komme ind. Han havde klart forstået, hvad jeg havde sagt tidligere, så han pressede yderst forsigtigt dildoen op i mig, mens han intenst holdte øje med mit ansigt og fisse på skift.

De forskellige kommentarer, som de to drenge kom med var velkendte – Nogenlunde de samme kommentarer kommer alle mænd med, når denne dildo er i brug, og jeg nød inderligt at kunne give dem denne oplevelse.

Jeg ved det ser frækt og intenst ud, at se denne store dildo forsvinde ind i min krop, og mens jeg slappede af og nød det, så betragtede jeg deres ansigter med glæde og professionel nysgerrighed... Sådan en oplevelse kommer de to drenge til at kunne huske i mange år frem...

Da dildoen var ca halvvejs oppe i mig begyndte Hans igen at gramse på mit ene bryst mens han kommenterede frækt på, hvad det var der skete. Hans sprog var helt på linje med erfarne kunders sprog, når de leger med ludere, så smilede til ham mens jeg snakkede ham lidt efter munden på samme måde.

Fornemmede tydeligt, at han kunne lide, at jeg omtalte mig selv som en kneppelysten luder, der bare skulle bruges af frække drenge... Samtidig fornemmede jeg at han mærkede mine fingerbevægelser mellem hans ben, og for ikke at få ham til at sperme endnu, så slappede jeg af med samme, og bare legede blidt med bollerne og hans mellemkød.

Martin var helt stille og koncentrerede sig inderligt om at presse den op i mig, og da den var ca 2/3-del oppe mødte den noget naturlig modstand. Det fik ham til at stoppe forskrækket op, men jeg fik ham beroliget med at det var naturligt, og han skulle prøve at trække den langsomt ud igen. Han smilte lettet og trak den ud igen, hvorefter den igen blev presset op i mig til ca samme punkt som før. Jeg roste ham for det, og spurgte ham om, hvordan det var at dildo kneppe en brugt luder i hendes professionelle penge-fisse...

Få sex i dag

Det spørgsmål fik ham til at intensivere bevægelserne, og mens Hans gramsede løs på mit bryst, så skal jeg love for at Martin fandt ud af, hvordan sådan en stor dildo kunne bruges i en fisse... Puha min fisse kom på arbejde der...

Og inden længe genkendte jeg den spirende følelse i min krop af en orgasme, der var på vej. Jeg opfordrede drengene til at tage ved, og i løbet af omkring 30 sekunder, mærkede jeg orgasmen bruse gennem min krop. Jeg skreg lidt højt (Mest for drengenes skyld men også fordi jeg nød situationen..) da orgasmen buldrede igennem mit underliv. Jeg kom nok også desværre til at klemme Hans boller lidt hårdt imens, da han i hvert fald flyttede sig lidt mens jeg stønnede de sidste rester af orgasmen ud i værelset... Som en lille undskyldning herfor, så kærtegnede jeg hans boller blidt bagefter, mens jeg hviskede et lille "undskyld" til ham – Han smilede sødt tilbage, og nev min brystvorte en lille smule som straf..

Martin stoppede ikke helt med at dildokneppe mig efter orgasmen, og jeg nød følelsen i min krop, når min fisse arbejder videre efter en orgasme. Jeg var dog bevidst om, at Hans også skulle lege, så fik stoppet Martin blidt ved at bede ham trække dildoen ud af mig. Inden de skiftede plads bad jeg dog dem begge lægge mærke til, hvordan min fisse stadig fremstod udvidet selv efter at dildoen var ude – Ingen tvivl om, at de fandt det ganske fascinerende.

Jeg bad dem bytte plads, og det skete med en ivrighed, som nærmest overraskede mig – Godt at sengen er så stor og bred, så vi ikke risikerede at de faldt ned på gulvet.

Da Hans var på plads mellem mine spredte ben, og Martin ved min side, fortalte jeg Hans, at den dildo han havde valgt... Den passede op i min røv. Martin kiggede også intenst ned på dildoen, som Hans havde lagt på min trimmede dusk – på min opfordring – mens jeg forklarede, hvorfor der var et hak i dildoen i modsætning til den, som Martin lige havde brugt i min fisse.

Hakket var klart nok til at holde den på plads oppe i min røv, så mens Martin fik udfordret min fisse med sin dildo, så skulle Hans nu prøve at stikke sin valgte dildo op i min røv. Hans var med på det med det samme, selvom jeg tydeligt kunne fornemme på ham, at han ikke vidste, hvordan det skulle foregå i detaljer..

Mens Martin begyndte at gramse kontant på mine bryster på skift, bad jeg Hans fange nogle fissesafter med fingrene og smøre min stjerne ind. Han kiggede dog noget skeptisk på stjernen, som jo sat i rimelig nærhed at fissehullet, der stadig var let udvidet efter dildoen.

Inden længe havde han dog to fingre oppe i min fisse for at tage safter ud til at smøre området ved stjernen ind. Jeg opfordrede ham også til at stikke den lille dildo kortvarigt op i fissen for at smøre den også. Det gik hurtigt med at få den op i fissen på mig, og jeg smilte let ved det udtryk i hans øjne, da den lille dildo forsvandt helt ind i mig.

Han fangede den dog hurtigt igen med to fingre, og der gik nu lidt tid med at smutte dildoen ind og ud af min fisse. Følelsen i forbindelse med de legende berøringer i min fisse undertrykte jeg lidt mens jeg snakkede med Martin om hans oplevelse fra før... Imens jeglegede jeg blidt med hans boller på samme måde som med Hans' boller tidligere.

Dildoen var hurtigt fedtet godt ind i mine safter og spermresterne fra tidligere, så da jeg fornemmede, at Hans havde leget nok, fik jeg ham til at fokusere på min stjerne og den fedtede dildo.

Martin slappede lidt af med at gramse på mine bryster imens jeg instruerede Hans i, hvordan den lille dildo skulle op i røven på mig. Hans lyttede opmærksomt til mine instrukser, og efter kort tid sad den godt i min røv med min ringmuskel i det angivne revne i dildoen.

Jeg roste Hans for at gøre præcis som jeg sagde, og opfordrede ham til at mærke efter med to fingre op i fissen på mig. Det var frækt at se hans udtryk i øjnene, da han tydeligt mærkede dildoen i min røv oppe i mig gennem den tynde fissevæg, og de to fingre trillede en del rundt med dildoen på denne legende måde.

Jeg kiggede hurtigt på uret ved sengebordet, og fik dem begge til at forstå, at vi snart skulle sove, men at jeg gerne ville kneppe en tur mere med dem begge inden, og at de skulle sperme mig i fissen, så den kunne blive fyldt af deres drenge-sperm igen.

Der var ingen tvivl om at Martins pik var klar til aktion igen, og efter at have rejst mig lidt, kunne jeg se at Hans også var helt klar til en fræk kneppetur igen. Jeg bad derfor Hans om at kneppe mig, mens dildoen blev i røven på mig, og uden generthed fra nogen af os, så fik vi os placeret således at han kunne trænge op i min fisse i missionærstillingen – I hvert fald i en delvis missionærstilling, da jeg jo også ville sutte pik på Martin mens Hans kneppede mig liggende på ryggen.

Et par af puderne under min røv blev fjernet, og jeg fik mig samtidig drejet så jeg kunne servicere Martin mens Hans trængte hurtigt op i fissen på mig... Hans udtrykte et par overraskende kommentarer, da han fornemmede dildoen i min røv mod sin pik gennem fissevæggen, men hurtigt begyndte han at kneppe mig dybt i fissen. Mens dette skete begyndte min tunge at lege med Martins pikhoved.

Fornemmede tydeligt, at Hans havde lært noget i de seneste timer, da hans knepperytme var ganske harmonisk, og når han ramte bunden i min fisse gav det et behageligt ryk i hele min krop med duvende bryster som det synlige bevis herpå.

Mens jeg suttede mere og mere intenst på Martins pik, fik mine bryster jævnligt nogle hårde gramseture af dem begge, men det var tydeligt, at de begge nød situationen i fulde drag og tænkte på egen nydelse mere end de tænkte på min. Jeg var igen degraderet til et stykke sex-legetøj for de to drenge, og jeg nød den intense fornemmelse af brug...

Hans pumpede mig mere og mere dybt i fissen, og mens jeg tænkte på, at Martin jo nok helst også ville sperme oppe i mig, så begyndte Hans at stønne mere og mere. Inden jeg fik tænkt tanken om Martin til ende, begyndte Hans nærmest at klynke, og med et stønnende "Jeg kommer..." huggede han ekstra hårdt op i mig og stoppede knepperiet med sin pik dybt i mig. Jeg mærkede tydeligt hans sperm-sprøjt i bunden af min fisse, og roste ham for at kunne sperme så grundigt i mig, mens jeg blidt runkede Martins pik imens.

Martin var ganske opsat på, at nu var det hans tur til at kneppe mig, og selvom jeg ville have ønsket mig at Hans slappede lidt af med sin pik i mig, så skiftede de hurtigt plads. Hans kom rundt til mit hoved, så jeg kunne sutte de sidste rester af sperm ud af hans pik, mens Martin uden videre instruks pressede sin pik op i min fisse.

Det var da godt at fissen havde været så meget i brug de sidste timer, for Martin var rimelig voldsom nu da det var hans tur til at kneppe mig. Han kommenterede kort den lidt anderledes følelse i min fisse, ved at der var en dildo i røven, men inden længe pumpede han løs på en sådan måde, at mine bryster ikke lå stille på noget tidspunkt, men kørte rundt i cirkler for hvert af hans stød.

Jeg fik suttet Hans helt ren for sperm, og begyndte at pornostønne ved hvert stød op i min fisse - lidt for Martins skyld faktisk. Det fik ham til at kneppe mig endnu hårdere, men selvom jeg til fulde nød den hårde kneppe-følelse i min fisse, så vidste jeg, at jeg ikke ville få orgasme mere denne aften...

Den følelse kender jeg jo fra mit arbejde som luder, og ved at både kunden og jeg sagtens kan få en dejlig oplevelse ud af det alligevel – Sex er både fysisk nydelse, men helt klart også psykologisk nydelse...

Hans fangede det ene af mine bryster og gramsede livligt på det, mens Martin begyndte at stønne højlydt.

Jeg opfordrede højlydt Martin til at grov-sperme mig i min brugte luderfisse, og hele den frække situation gjorde, at han kort efter brølede sin orgasme ud i værelset... Jeg mærkede igen de intense og velkendte sperm-sprøjt oppe i bunden af min brugte fisse... Jeg råbte nogenlunde samtidig til ham, at han skulle give mig al sin drengesperm dybt i mig ... Det fik også Hans til at nive mig rimeligt hårdt i vorten, hvilket trods alt gav mig et lille ekstra nydelses-kick i den frække situation..

Martin sank sammen over mig mens de sidste spasmer gik gennem hans unge krop, og for at Hans ikke skulle føle sig udenfor, så legede jeg blidt med hans boller mens jeg roste dem begge for at være så intense og lærenemme... De var begge to allerede nu meget bedre til at kneppe mig, end mange af de kunder, som gør det på klinikken..

Efter lidt tid trak Martin sig ud af mig, og vi fik lidt tid til at gå med at kommentere på min spermede fisse, der virkeligt glinsede meget denne gang.

De to drenge satte sig sammen mellem mine ben, og det fik mig til at sprede benene så meget jeg kunne, så de kunne få det hele med. De sorte hår i dusken var helt gennemblødte, så mens Martin kildede mig i de hår og trak lidt i dem.. (Av – smilede jeg) fik Hans trukket dildoen ud af min røv med et lille svup...

Da vi sådan lidt havde fået denne situation leget færdig, blev vi enige om, hvordan vi skulle sove. Naturligvis mig i midten med en dreng på hver side, og de så nærmest lettede ud, da de fandt en stor dyne i et skab. Dynen var stor nok til, at vi alle tre kunne være under den på komfortabelt vis.

Jeg spurgte dem om jeg skulle gå i bad inden vi skulle sove, men det afslog de uden betænkning. De ville gerne at jeg lugtede af brugt luder hele natten, og samtidig måtte jeg love dem, at de godt måtte pille ved mig mens jeg sover.

Vi fik os placeret under dynen og slukket lyset, og jeg faldt i søvn efter kort tid til lugten af drenge-sperm, og med en hånd på mit ene bryst, mens en anden hånd kildede mig let på min trimmede dusk over fissen...

Fortsættes......>

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.