Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lille kort opsummering: Jeg hedder Gitte og er 36 år. Efter sigende har jeg en flot krop med mine ca 172 cm højde, 63 kg og naturlige DD-skål's bryster sammen med mit lysblonde hår, der går til lidt under skulderen, men som normalt er sat op i hestehale. Jeg har ikke fået børn, så er stadig efter sigende ganske stram i hullerne...

Til dagligt arbejder jeg som det, mange mænd kalder en luder, men som jeg nok selv – yderst presset – vil kalde en glædespige. Når det så er sagt, så har jeg intet imod at mænd kalder mig for en luder, når jeg samtidig fornemmer, at de mener det i en slags positiv/respektfuld mening...

SEX I DAG?

Jeg har typisk en 1-2 vagter om ugen på massage-klinikker i Odense, Kolding og Århus, så lidt efter humør, så skifter jeg mellem de forskellige steder. Opstår der muligheder tager jeg også gerne på escort, når det er en kunde jeg har haft før på en klinik, og det er en aftale på mere end 2 timer.

Jeg har arbejdet som prostitueret i ca 15 år sådan lidt on/off. Der har været kærester ind imellem, og nogle af dem mødte jeg faktisk via mit arbejde, men fælles var det for dem alle, at de ikke kunne forholde sig til at jeg kneppede med så mange mænd/kunder.

På samme vej som jeg bor på har jeg set 2 tvillinger – Hans og Martin – vokse op, og da de for nyligt blev 16 år gav deres forældre dem en ny knallert hver i fødselsdagsgave. Jeg syntes også at sådan en fødselsdag skulle fejres, så min gave til dem var en weekend med mig i mit sommerhus – Og jeg lod dem forstå, at der ikke var nogle begrænsninger, og at jeg ville lære dem en del om, hvordan en prostitueret som jeg kunne bruges til gensidige fornøjelser..

Jeg har nu tømt dem nogle gange efter de ankom fredag eftermiddag, og efter at de fik givet mig en stor orgasme i sofaen med mit SEXLEGETØJ, har jeg sendt dem ind i det ene værelse for at finde noget let, som jeg skulle have på efterfølgende – Mens en blanding af deres sperm og mine safter løb ned af mine ben.

Jeg kunne høre dem småsnakke derinde, men fornemmede ikke denne gang, at de var specielt uenige, så gik lidt rundt i stuen og ud på terrassen for at finde mine hæl sko.

Mit sommerhus ligger lidt afsides på Nordfyn, så jeg har tit gået splitternøgen rundt inde som ude når vejret ellers tillod det, og specielt de gange, hvor jeg har haft en eller flere kunder på besøg... Når jeg har en eller flere kunder på besøg her er det jo nærmest normalt, at jeg er nøgen det meste af tiden, så nyder det i fulde drag at gå rundt i haven.

Denne gang stillede jeg mig midt på græsplænen og strakte mig lidt – Noget jeg nyder meget efter at have haft sex, og med vilje vendte jeg front mod terrassen, så drengene ikke var i tvivl om, hvor jeg var henne.

Martin og Hans kom også ud på terrassen efter lidt tid, og jeg så med det samme at de havde taget deres shorts på igen, men ellers var de afklædt på samme måde som da de forlod mig inde i sofaen. De kiggede lidt omkring og lyste op, da de opdagede mig ude på græsplænen... De kom styrtende ud til mig mens de smilte og spurgte mig frækt om jeg var tændt på mere ludersex... Frække drenge... Jeg bekræftede dem naturligvis i, at jeg regnede med mere fra dem, da det jo kun var fredag aften, og der stadig var lang tid til, at de havde fået hele deres fødselsdagsgave...

Hans kom tæt på mig og greb igen mine bryster mens jeg strakte mig. Han følte sig tydeligt tryg ved at gramse på dem nu, og mærkede tydeligt at de fik en mere kontant og ihærdig behandling af ham nu, end bare for et par timer siden.

Martin stillede sig foran mig og lagde med det samme en hånd i min fisse – uden tøven og som om han ejede den. Jeg spredte benene lidt så han kunne komme til, mens jeg smilede for mig selv... Det var dejligt hurtigt at jeg fik dem vænnet af med at være generte.. Martin rodede lidt rundt i min fisse, men fokuserede dog hurtigt på min klit, som han begyndte at onanere på med faste bevægelser. Jeg stønnede stille – for at vise dem at jeg nød at være deres legetøj der midt på græsplænen – og smilede til Martin.

Efter at de igen havde leget med min krop slap de mig, og vi gik op imod sommerhuset igen. På vejen fik Martin spurgt mig om, hvordan det var at være luder. Jeg tænkte lidt over det spørgsmål, og fik spurgt ham om, hvorfor han ville vide det.

Han tøvede lidt men fik så frem, at han tit havde tænkt på, hvordan jeg kunne have så mange penge og bo i så dyrt et hus osv...

Jeg stoppede og kiggede smilende på Martin. Hvis de begge ville love ikke at sige det til nogen, så vil jeg gerne fortælle i detaljer om det, at være en proff luder, mens de var her i weekenden. Det var ganske berigende at se deres ansigter lyse op igen mens de nikkede ivrigt som bekræftelse på, at de forstod reglerne.

Vi var efterhånden kommet op til sommerhuset og så, at den korte denim nederdel lå klar på sofaryggen – Jeg spurgte dem, om det var den de havde besluttet at jeg skulle have på. De nikkede igen ivrigt, mens deres øjne strålede. Jeg smilte til dem og fik hurtigt den korte nederdel på plads, mens jeg fornemmede stålpluggen i min røv og de klistrede inderlår.

Jeg gik lidt frem og tilbage for dem mens jeg drejede mig omkring. Det var tydeligt at se på dem, at de nød at se mig topløs i den frække nederdel, og må selv indrømme, at deres strålende blikke på min krop – sammen med fornemmelsen af stålpluggen i røven – gik ret i min fisse. Det var tydeligt at se på dem, at de også nød det, da deres buler igen var ganske tydelig i deres shorts.

De fik besked på at enten smed de shortsene eller også ville jeg tage en tshirt på... De forstod hurtigt meningen og vupti, så stod de igen nøgen med stiv pik foran mig. Jeg gik over til dem og tog en pik i hver hånd mens jeg smilede til dem. Inden de fik alt for meget forståelse for den frække situation, fik jeg dem trukket ud på terrassen og lænede mig op af bordet. Jeg slap deres pikke og trak nederdelen op, så min fisse igen blev blottet for de to drenge – i al sin klistrede glorværdighed...

Hans stillede sig ved min side og tog hjemmevandt fat i mine bryster mens Martin stillede sig mellem mine ben og begyndte at presse sin stive pik nedad – Ingen tvivl om, at han havde fanget pointen i, at der nu igen skulle kneppes luderfisse... Mens Hans tog godt fat i mine bryster, fik Martin sit pikhoved placeret ved fisseindgangen, og uden at tænke på mig, så gled hans pik op i mig i en lang glidende bevægelse.

Den lidt hårde behandling af min krop fik mig til at stønne, og da Martin pressede sig i bund i min fisse, så udstødte jeg et skrig, som fik dem til – ganske kortvarigt – at kigge forskrækket på mig. Jeg bad dem dog om hurtigt at fortsætte, og Martin var hurtigt til at trække sin pik næsten helt ud og støde den i bund igen.

Jeg lod mig falde lidt bagover på bordet, og støttede på albuerne mens Martin begyndte på de samme lidt hårde kneppestød som tidligere, mens Hans fulgte med mine bevægelser ned på bordet, og nev mig jævnligt i vorterne – hvis han da ikke direkte trak i dem. Jeg runkede langsomt hans pik med den ene hånd, mens jeg prøvede at holde fast i bordkanten med den anden hånd, for at modstå Martins kraftige kneppe-stød op i min fisse.

Igen gik det lidt hurtigt – men dog længere end sidst – før Martin sendte sin varme sperm op i min luderfisse... Jeg smilede til ham imens han stønnede dybt ved hvert spermsprøjt, og roste ham inderligt for, at kunne sperme så meget i en så brugt og erfaren luderfisse som min.

Hans skubbede dog hurtigt sin bror væk, og inden jeg fik set mig om, så var han dybt oppe i mig også. Det var dejligt at se, at han ikke var så forsigtig mere, men nu begyndte han at betragte min krop som et legetøj. Jeg smilede til ham mens Martin satte sig på stolen ved min side, og begyndte langsomt at kærtegne mit ene bryst.

Jeg drillede Hans lidt med, at han skulle støde til for at jeg kunne mærke ham oppe i min spermede penge-fisse, og det var tydeligt at han ikke ville stå tilbage for sin bror – Hold da op han bankede sin pik op i mig efter en 2-3 stød.

Efter lidt tid, hvor jeg havde fået Hans til virkelig at støde til, så mærkede jeg en ny orgasme komme langsomt, og det fik mig til at opildne Hans til at støde til, mens jeg tog et fast greb om min ene brystvorte.

Ikke mange kunder ved, at jeg får nogle fantastiske orgasmer mens han knepper mig hårdt og jeg niver mig selv i den ene brystvorte... Så imens jeg mærkede, at Hans var ved at sperme mig, så fik jeg en dyb og inderlig orgasme, som jeg skreg ud i den tidlige aftenhimmel... Jeg nåede vel en ca 2-3-4 sekunder ind i min orgasme, så hørte jeg Hans brøle dybt af sin alder, mens han gav mig et ekstra hårdt stød dybt op i min fisse...

Vi nærmest skreg i takt mens orgasmen løb igennem min erfarne krop, og gennem hans uskyldige krop, som lige har oplevet den ultimative nydelse, at få orgasme i en erfaren prostitutions-fisse/krop...

Hans faldt lidt indover mig, og mens jeg faldt tilbage på ryggen på bordet kærtegnede jeg hans ryg, og hviskede til ham, at han var en dygtig dreng og at jeg havde nydt at han kneppede mig så hårdt.. Jeg mærkede samtidig at Martin listede en hånd ind på mit ene bryst og stille maste det lidt. Sådan lå vi et stykke tid.

Fortsættes......>

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.