Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Puha, nu er de lige gået efter en fræk weekend her i mit sommerhus på Nordfyn... Lyden af deres nye knallerter er netop forsvundet, mens de fræsede ned af grusvejen tilbage mod Middelfart, og jeg sidder nu stille tilbage her i min havestol på terrassen og nyder de sidste solstråler mens jeg er topløs og i kort løs nederdel... Og svagt kan dufte den aktivitet, de udsatte mig for her i weekenden. Når man tænker på, at de intet vidste om fysisk sex fredag eftermiddag, så var de godt nok lærenemme... Sikke min krop blev brugt af dem, da de fik lært hvordan de skulle gøre det...

Jeg hedder Gitte og er 36 år. Efter sigende har jeg en flot krop med mine ca 172 cm højde, 63 kg og naturlige DD-skål's bryster sammen med mit lysblonde hår, der går til lidt under skulderen, men som normalt er sat op i hestehale. Jeg har ikke fået børn, så er stadig efter sigende ganske stram i hullerne...

SEX I DAG?

Til dagligt arbejder jeg som det, mange mænd kalder en luder, men som jeg nok selv – yderst presset – vil kalde en glædespige. Når det så er sagt, så har jeg intet imod at mænd kalder mig for en luder, når jeg samtidig fornemmer, at de mener det i en slags positiv/respektfuld mening...

Jeg har typisk en 1-2 vagter om ugen på massage-klinikker i Odense, Kolding og Århus, så lidt efter humør, så skifter jeg mellem de forskellige steder. Opstår der muligheder tager jeg også gerne på escort, når det er en kunde jeg har haft før på en klinik, og det er en aftale på mere end 2 timer.

Jeg har arbejdet som prostitueret i ca 15 år sådan lidt on/off. Der har været kærester ind imellem, og nogle af dem mødte jeg faktisk via mit arbejde, men fælles var det for dem alle, at de ikke kunne forholde sig til at jeg kneppede med så mange mænd/kunder.

To af mine eks'er ser jeg dog stadig som kunder, og for gammelt venskabs skyld giver jeg dem lidt rabat når vi er sammen... Det fornemmer jeg, at de godt kan lide og da de jo ved, hvordan jeg helst vil kneppes, så er det jo lidt en win/win situation for alle parter... Det er kun når de tager mig samtidig, at de skal betale fuld pris... Dette fordi de så normalt er mere hårde ved mig end når jeg er sammen med dem hver for sig.

Alt i alt er jeg generelt godt tilfreds med min tilværelse, og har tjent så mange penge over de sidste 5-6 år på min krop, at jeg i dag ingen gæld har i mit hus, og tilmed kan have et lille dejligt sommerhus også til afslapning og privat hygge med nogle af mine virkelig gode kunder..

Oplevelsen jeg her vil fortælle om drejer sig nu ikke så meget om det at jeg er prostitueret, men mere at jeg har ydet min del til at de to tvillinge-knægte længere nede på vejen har oplevet en erfaren kvinde tage deres "mødom".

Hans og Martin har jeg oplevet vokse op da jeg har boet i mit hus i mange år, og jeg har altid oplevet de to som nogle dejlige knægte, der dels var nysgerrige på livet, og samtidig ikke gik af vejen for lidt drilleri, når vi sådan mødtes ude på vejen eller i supermarkedet osv. I den forbindelse kender jeg naturligvis også deres forældre (Anja og Henning) som et friskt par i starten af 40'erne.

Jeg stødte tilfældigt ind i Hans og Martin nede i Rema 1000 for en måneds tid siden, og fornemmede tydeligt, at de var meget glade og forventningsfulde, så jeg spurgte dem lidt ud om, hvad der dog kunne gøre dem i sådan et godt humør. De svarede i munden på hinanden, at de havde fødselsdags om knap 3 uger, og at deres far havde lovet dem hver en splinterny knallert i gave. Man fornemmede tydeligt, at de ikke kunne holde den glæde inde i sig, så de stod ikke stille på noget tidspunkt mens vi snakkede sammen der.

Jeg fornemmede dog også – på en lidt mere tydelig måde end ellers – at de kiggede på min krop i de stramme jeans, sandaler og lyse skjorte. Den sorte BH må have været tydelig at se gennem det tynde stof, da jeg tit bemærkede, at deres øjne ikke kiggede mig direkte i øjnene, men en ca 20 cm lavere. Jeg er dog generelt vant til at mænd – og drenge for den sags skyld når de er en ca 16+ - tit kigger på mig på den måde, så tænker ikke så meget over det mere. Denne gang var det dog noget jeg bemærkede, da jeg ikke havde oplevet det så tydeligt med Hans og Martin før.

Efter lidt snak osv fik jeg ud af dem, at de fyldte 16 år, og efter lidt yderligere hyggesnak skiltes vi ved, at de skyndte sig hjem fordi de skulle et eller andet... Deres indbyrdes snak om, hvor hurtigt sådan en knallert kunne køre kunne man dog høre en rum tid, mens de bevægede sig rundt ovre i slik-afdelingen. Sikke et par livlige knægte... Og en tanke slog ned i mig mens jeg lidt planløst tullede rundt i forretningen... Gad vide om de vidste, hvad sex er, og hvordan man kneppede en kvinde..? På den måde kunne man måske give dem en gave, der overgik en ny knallert...?

Efter at den tanke nu havde bidt sig fast i mig, så var den lidt svær at slippe igen... Mere end en gang lå jeg enten i missionæren eller i doggy-stilling med en kunde oppe i mig og tænkte på, hvordan det ville være at have deres nysgerrige hænder på min krop... Og også prøve at fornemme deres begejstring, når de spermede voldsomt oppe i mig...

En uges tid senere havde jeg besluttet mig for, at min gave til dem begge skulle være en weekend med mig i mit sommerhus, og jeg begyndte at spekulere på, hvordan jeg nu skulle overbringe dem den gave.. Selvom jeg kendte Anja og Henning sådan rimeligt godt, så var det nok lidt for meget bare at ringe på deres dør og sige: Her er min gave til Jer – En kneppe-weekend med mig... Nej, det måtte kunne gøres på en anderledes raffineret måde ...

Hans og Martin er som sagt tvillinger, og hvis man ikke kender dem, så er det svært at kende forskel på dem sådan bare lige – specielt når de er ens klædt, som de var en del, da de var en 8-10 år gamle. Nu er de stort set altid forskelligt klædt, men det ændre ikke ved, at man kan komme i tvivl om, hvem af dem man snakker med når man møder dem.

Hans har dog et lille modermærke på højre side af halsen, og det har hjulpet mig meget i altid at identificere ham jeg snakker med... Nok endda til et punkt, hvor de begge er imponeret når jeg siger det rigtige navn første gang og hver gang til dem... De skulle bare vide, hvor godt man lærer mænd at kende, når man er en glad luder...

Af kropsbygning er de naturligvis også meget ens og de er en ca 178 cm høje, slanke og med lyst blond hår. Martin's hår er lidt længere end Hans' for tiden, så også der er det let at skelne dem fra hinanden.

Dagen efter at jeg havde besluttet mig for at give dem denne fødselsdagsgave, så rendte jeg helt tilfældigt ind i Hans nede i Rema 1000. Vi hilste igen hyggeligt på hinanden, og han begyndte igen at snakke om at han glædede sig til at få den der knallert. Jeg bemærkede dog også, at han kiggede mere på mine bryster gennem den stramme røde t-shirt end han kiggede på mit ansigt. På en måde tændte det mig lidt, at han var så interesseret i min erfarne krop, og jeg mærkede den velkendte fornemmelse i min fisse når jeg bliver opstemt. På samme måde som når jeg skal ud til en af mine faste kunder, som jeg ved knepper mig rigtig godt.

Efter at have ladet Hans snakke om sin knallert lidt tid spurgte jeg ham ud omkring, hvordan selve fødselsdagen skulle forløbe. Han fortalte ivrigt om, at der skulle være fest en hel weekend lige efter den onsdag, hvor de fyldte år, og både venner, familie samt en masse andre ville kigge forbi. Det ville jo medføre, at de begge ville få masser af gaver så... Så jeg regnede hurtigt ud, at den weekend var udelukket til vores lille aftale.

Lidt forsigtigt spurgte jeg ham så ud om, hvad Martin og han skulle weekenden efter, og det viste sig, at Anja og Henning – som en form for gave til dem også – ville lade dem være alene hjemme, da de ville på en forlænget weekend til Paris der.

Den weekend ville jo passe fint, så jeg fik sagt til Hans, at Martin og han gerne måtte kigge forbi mit hus en af dagene, så ville jeg give dem en gave hver også. Hans kiggede lidt nysgerrigt på mig, men sagde hurtigt ok, og at han ville tage Martin med til et besøg om et par timer, hvis det var ok med mig. Det indvilgede jeg naturligvis i med det samme.

Jeg fik ordnet de forskellige indkøb, og imens jeg kørte den korte tur hjem til mit hus i min lille BMW tænkte jeg på, hvordan jeg skulle være klædt når de dukkede op. Det endte med at jeg fandt den tynde skjorte frem fra den anden dag og efter lidt søgen i mit walk-in skab (Enhver luder har jo sådan et skab...) faldt valget på en kort og stram leopardskinds-nederdel, der kun lige dækkede mine baller når jeg stod op.

Skjorten bandt jeg op i en knude under mine bryster, så man dels kunne se lidt af min faste mave samt man kunne se den dybe udskæring mellem mine bryster. Mine markante brystvorter kunne ses tydeligt gennem det tynde stof, og drejede jeg overkroppen lidt fra side til side, så var der mega risiko for, at vorterne ville poppe helt ud af skjorten.

For at matche farverne fandt jeg et par hvide mini-stiletter, som ville matche den hvide skjorte fint. Håret blev sat op i min favorit frisure på klinikkerne... En slags knude i nakken sammen med nogle løse hårlokker, der falder naturligt ned på hver side af mit ansigt.

Ingen trusser på under nederdelen, da det er det mest normale for mig, men må dog erkende, at jeg denne gang faktisk tænkte lidt på, om jeg ikke skræmte dem lidt for meget... Nå pyt tænkte jeg... de skal jo lære det hele på et tidspunkt alligevel, så de kan jo ligeså godt starte nu...

Jeg nåede lige at blive færdig med min omklædning da det ringede på døren... Et hurtigt sidste-check i spejlet i entreen overbeviste mig om, at jeg stadig var Gitte for dem, men også at jeg fremstod tilpas slutty/luderagtigt for dem nu.

Deres øjne var ved at poppe ud af hovedet på dem da jeg åbnede, og må indrømme, at jeg nød deres blikke på min krop. Jeg fik dem inviteret indenfor og uden at foretrække en mine på nogen måde, så fulgte de med ind i stuen uden problemer af nogen art. Da jeg dermed gik foran dem sørgede jeg for at min røv vrikkede tilpas frækt imens, og da jeg vendte mig om var det tydeligt på dem begge, at virkningen var gået lige i pikken på dem..

Efter at de havde sat sig tilbød jeg dem en kold cola, som de accepterede mest ved bare at nikke med hovedet mens de kiggede direkte på mine bryster. Vorten på venstre bryst var allerede smuttet ud fra skjortekanten, men selvom jeg mærkede det, så lod jeg som ingenting.

Mens jeg var ude i køkkenet for at hente tre cola'er kunne jeg høre at de viskede sammen inde i stuen... Jeg kunne ikke høre det hele, men ord som patter, bryster og røv trængte dog igennem ud til mig i køkkenet.

Jeg lod dem hviske lidt videre mens jeg kiggede ned på den ene vorte, der var smuttet ud og nu kiggede frækt ud i rummet. Ingen tvivl om, at min sindsstemning skinnede igennem via de stive vorter. Inden jeg gik tilbage til dem trak jeg skjortekanten væk fra den anden vorte også, så begge vorter nu var synlige lige ved skjorte kanten.

Inde i stuen havde de ikke rørt sig og kiggede igen stift på mine bryster da jeg stillede de to cola'er foran dem. Derefter satte jeg mig i en lænestol overfor dem og med stuebordet delvist mellem os. Jeg lagde det ene ben over det andet efter at have sat mig, men sikrede mig dog i et sekunds tid eller sådan, at de kunne se direkte op i fissen på mig... Og sikkert bemærkede den sorte trimmede dusk, som har samme farve som mine plukkede og trimmede øjenbryn.

For at der nu ikke skulle opstå en eller anden form for pinlig tavshed begyndte jeg at udspørge dem om de der nye knallerter, som de skulle få ugen efter. Om de havde fundet ud af, hvor hurtigt de kunne køre osv. Det løsnede dem op forholdsvist hurtigt, og de begyndte at fortælle – nærmest i munden på hinanden – alt om de knallerter, mens jeg bemærkede at de kun lejlighedsvist kiggede på mine bryster og krop.

Sikke en glæde de kunne udstråle, og ingen tvivl om, at de glædede sig meget til at komme til at køre på dem... Imens vi snakkede drikkede vi vores cola, og jeg bemærkede kun enkelte små pauser i samtalen, når jeg skiftede benene rundt, så min fisse igen kortvarigt var synlig for dem.

Da vi næsten var færdige med vores cola'er spurgte jeg dem ud om, hvor langt deres knallert kunne køre, og vi fandt hurtigt ud af, at de sagtens kunne køre op til mit sommerhus. Det åbnede jo så op for, at jeg kunne snakke fødselsdagsgave med dem, og selvom jeg næsten blev lidt genert eller nervøs, så fik jeg da frem, at jeg gerne ville give dem en weekend i mit sommerhus sammen med mig.

De kiggede lidt måbende på mig som om de ikke rigtigt havde hørt, hvad jeg sagde, men efter lidt tid forsvandt deres tøven igen. Jeg blev derpå udsat for et sandt bombardement af spørgsmål. Hvad skulle vi lave, hvor skulle de sove i mit sommerhus, kunne man bade der, hvad skulle de tage med osv.

Jeg svarede så godt jeg kunne på alle deres spørgsmål, men jeg fornemmede samtidig, at de nok ikke helt havde regnet ud, hvad de kunne foretage sig der i sommerhuset – både sådan generelt men også foretage sig sammen med mig...

For at få dem helt med på, hvad der kunne foregå rejste jeg mig og tog skjorten helt af, så jeg nu stod foran dem topløs. Det fik dem igen til at være helt stille og kun kigge på mine bryster, og der var ingen tvivl om at de stive vorter – der kiggede en anelse opad og ud til siden som jeg stod der foran dem – var genstand for deres øjne.

Jeg satte mig mellem dem i sofaen efter at have skubbet Martin lidt længere hen, og efter at have fornemmet, at de stadig kiggede på mine bryster spurgte jeg dem direkte, om de havde prøvet at have sex med piger før. De rystede begge på hovedet uden at sige noget, så for ikke at de skulle blive alt for generte tog jeg hver deres hånd og placerede den på hvert af mine bryster. Derefter lagde jeg en hånd på hver deres bule i bukserne, og lænede mig tilbage i sofaen.

Den var en kanon dejlig fornemmelse at mærke deres hænder på mine bryster. De startede med at holde dem helt stille henover vorten og kun efter lidt tid begyndte de langsomt – og nogenlunde samtidig – forsigtigt at flytte hænderne rundt på mine bryster. Jeg var naturligvis mere pågående omkring deres buler i bukserne, men jeg vidste nu også, at gik jeg for hårdt til dem, så ville de poppe i bukserne stort set med det samme...

Efter at vi alle havde været helt stille et stykke tid for at fokusere på berøringer af hinanden, så fik jeg sagt til dem, at jeg gerne ville prøve at lære dem noget om sex når de nu alligevel besøgte mig i mit sommerhus den weekend. Hvis de ikke ville det, så stod tilbuddet naturligvis stadig ved magt, og vi ville så bare finde på noget andet sjovt at lave den weekend – Det var op til dem at bestemme, hvad der skulle ske den weekend.

Det var tydeligt at de var friske på det med sexundervisning med det samme, da jeg fornemmede at de – igen stort set samtidig – begyndte at tage lidt hårdere fat på mine bryster. Nu blev de æltet noget mere, og jeg fornemmede at deres generthed foretrak sig som sekunderne gik.

Få sex i dag

Jeg kunne tydeligt mærke på dem begge, at de var meget opstemte, og selvom jeg nød deres nysgerrige hænder på mine bryster regnede jeg også ud, at de hurtigt ville sperme i bukserne, hvis vi ikke ændrede strategi hurtigt. For at understrege overfor dem, at jeg var seriøs mht min fødselsdags gave til dem, foreslog jeg at sutte dem nu, og så kunne de få den store forestilling i forbindelse med vores weekend.. Det indvilgede de hurtigt i, og jeg beordrede dem til at smide bukserne mens jeg frigjorte mig fra deres greb og rejse mig op.

Mens de fumlede bukserne ivrigt af, tog jeg den minimale nederdel af og stillede mig nøgen og let skrævende foran dem kun iført de hvide mini-stiletter. Deres øjne var som tekopper og der var ikke nogen tvivl om, at fokus for deres opmærksomhed nu var flyttet ned til min sorte trimmede dusk i stedet. Selvom jeg er solbrændt over hele kroppen ppå denne årstid, er den sorte dusk stadig markant, og mange af mine ældre kunder nyder til fulde når jeg går nøgen rundt på klinikken kun i stiletter. Når de bestiller tid i forvejen tager jeg gerne imod dem nøgen i stiletter, og fornemmer ofte, at det er et hit for dem.

Jeg nød at stå der foran dem og være genstand for deres nysgerrige store øjne, og efter lidt tid kiggede jeg så ned på deres stive udstyr... Puha de var godt udrustede begge to... Hans' pik var en llle smule skæv ved spidsen mens Martins var snorlige. Begge var de ok tykke – sådan gennemsnitsagtigt – og længden på dem ville jeg skyde til en ca 18-20 cm. Dermed lidt længere end gennemsnitslængden af de kunde-pikke, som jeg har haft oppe mellem mine ben gennem årene.

Begge var de udstyret med fine naturlige sorte krøller rundt om pikken.

Jeg bad Hans om at sætte sig på armlænet på sofaen, så jeg kunne tage hans plads i sofaen inden jeg skulle til at sutte ham. Martin rykkede nærmere igen og i det jeg drejede mig rundt for at tage Hans' pik i munden mærkede jeg Martins hænder på min ryg oppe ved skulderbladene. Jeg tænkte at han nok igen gerne ville røre mine bryster, så jeg gjorde plads med armene så han kunne nå ind under mig hvis han ville.

I det jeg tog om Hans' pik med den ene hånd og satte læberne på hans blodrøde pikhoved fornemmede jeg en tydelig rystelse i pikken, og regnede dermed hurtigt ud, at hans sæd var tæt på at komme sprøjtende ud. Jeg kærtegnede blidt undersiden af hans pik med fingerspidserne mens jeg hviskede til ham, at han bare skulle sperme... og at jeg glædede mig til at få det i min mund.

Knap var jeg færdig med at hviske dette til Hans før der stod en tyk hvid spermstråle ud af pikken på ham og ind i min mund. Samtidig mærkede jeg Martins hænder nå rundt om maven på mig on ned mod min dusk. Imens jeg slugte så meget af Hans' sperm som jeg kunne, spredte jeg benene let så Martin kunne komme til at røre min dusk med fingrene... Hans nærmest klynkede mens han spasmede den ene gang efter den anden, og det tykke hvide sperm væltede ud af pikken på ham og ind i munden på mig..

Efter en ca 7-8 spasmer fornemmede jeg at styrken i sprøjtene begyndte at aftage, og jeg fik drejet ansigtet så meget rundt at jeg kunne kigge op på Hans. Han sad med lukkede øjne og bare nød de små efter-orgasmer. Da jeg jo ved, at en pik er særlig følsom på dette tidspunkt, så var jeg meget forsigtig med at sutte ham ren på siderne. Imens nød jeg smagen af sæd langt ned i halsen... Gud, hvor jeg elsker den smag...

Martins fingre havde nået min dusk i mellemtiden, men jeg fornemmede ikke at han ville føre fingrene længere ned i fissen på mig, men bare lege lidt med de bløde hår. Uden at jeg bevidst mærkede det, var hans ene hånd igen tilbage på mit venstre bryst, som fik en forsigtig kæle/ælte tur, mens jeg forsigtigt suttede Hans helt ren igen

Det var en ganske rar fornemmelse at sutte Hans' pik forsigtigt ren mens Martin befamlede mit ene bryst og kildede mig i dusken, så gjorde mig ekstra umage med at få de sidste rester af Hans' sperm ind i munden mens jeg nød hele situationen.

Efter lidt tid vred jeg mig forsigtigt fri og rejste mig op så de to knægte kunne bytte plads. Martin satte sig forventningsfuldt på armlænet, mens Hans stod lidt ubeslutsomt på gulvet foran os, og ikke rigtigt vidste, hvor han skulle placere sig... Jeg regnede dog med at han selv ville finde ud af det, og placerede mig sidelæns i sofaen igen, så jeg kunne komme til Martins stive pik.

Det forventningsfulde udtryk Martin havde i øjnene, mens jeg fik mig placeret var uvurderligt, og jeg tog forsigtigt om den stive pik mens jeg fornemmede, at Hans satte sig på gulvet ved mine ben. Imens jeg forsigtigt begyndte at kærtegne Martins pik med fingerspidserne og fik placeret min mund i nærheden af det ligeledes blodrøde pikhoved, mærkede jeg Hans' hænder på mit lår, og regnede ud, at han gerne ville se mig direkte op i fissen imens jeg betjente Martin.

Jeg fik mig justeret lidt så jeg kunne sutte Martin samtidig med at jeg sad med spredte ben så Hans kunne kigge lige op i min glatbarberede fisse med den trimmede dusk lige over.

Martin var en anelse mere udholdende, så jeg nåede faktisk at sutte ham en del, før jeg mærkede at hans sperm var på vej. Imens havde Hans placeret sine fingerspidser på mine inderlår, og langsomt kildede han mine inderlår fra knæhaserne og op til selve fissen – dog uden at røre fissen, men kun trække fingerspidserne frem og tilbage, som om jeg var af skrøbelig glas.

Min behandling af Martins pik resulterede dog efterhånden i de velkendte spasmer, og inden længe kom den første fede stråle sæd ret ned i halsen på mig... I samme øjeblik mærkede jeg at Hans rørte forsigtigt på mine fisselæber, så alt i alt var det en kanon fornemmelse af velvære, der bredte sig i min krop i det præcise øjeblik..

Martin kom også med en række fede spermstråler og for effektens skyld tog jeg min mund lidt væk fra hans pik efter det 3. sprøjt, så resten kom ud i mit ansigt. Jeg ved af erfaring at mænd godt kan lide at sperme en kvinde i ansigtet som et tegn på overmagt osv... Selv kan jeg lide, at se den nydelse i kundens ansigt, når han ser jeg har hans sperm i ansigtet...

Hans fjernede dog hurtigt sine fingerspidser fra mine fisselæber igen, og genoptog sin kilderen af mine inderlår, og da jeg drejede hovedet lidt for at få de sidste stråler sperm placeret i ansigtet, kiggede jeg på Hans, der sad med glædestrålende øjne og betragtede mig.

De sidste svage stråler af sperm fra Martins pik fik jeg placeret på den ene kind, og begyndte derefter at sutte pikken ren på samme forsigtige måde som på Hans lidt tidligere. Dejligt at smage den varme sperm og samtidig mærke de forsigtige – og nysgerrige – fingre på mine inderlår. Ingen tvivl om, at havde mine 2 eks'er stået der lige nu, så kunne jeg have fortsat med dem i timevis som "en rå luder i løbetid..."

Efter at Martins pik også var suttet helt ren, rejste jeg mig op med hans sperm stadigt siddende rundt omkring i mit ansigt. Der var ingen tvivl om, at de to knægte syntes jeg lignede en pornoluder der, og uden den store generthed fra deres side fortalte de mig flere gange, at jeg var en mega fræk piksutter... Gad vide hvor de havde lært det udtryk henne...

Jeg tog dog deres uerfarne kommentarer med et gran salt, men jeg nød at have givet dem en god oplevelse. Jeg fik dem også forklaret, at jeg ikke ville blive sur, hvis de gerne ville snakke porno-sprog til mig – ej heller hvis de ville kalde mig for en luder osv. Det fornemmede jeg, at de blev glade for – Deres øjne strålede i hvert fald i forventning til vores weekend sammen... På samme måde som de strålede i forventning til at få de nye knallerter, så jeg blev glad for at have givet dem en gave, der matchede de nye knallerter..

Mens vi snakkede om disse ting, fik jeg forklaret dem, at dette kun var en forsmag på, hvad vi skulle lave den weekend, og dette blowjob kun var en garanti fra min side om, at jeg mente det jeg sagde. Selvom de protesterede en anelse, så gjorde jeg det samtidig klart, at de ikke skulle forvente mere sex fra mig før vi mødtes i sommerhuset om ca 2 uger, så de begyndte modstræbende at tage bukserne på igen, selvom jeg kunne se deres pikke snildt kunne have klaret en tur mere.

Jeg følte dog, at de skulle have en lidt grundigere introduktion til min krop, før de fik lov at kneppe mig, og da jeg skulle på en 8-timers vagt i Odense et par timer senere, så følte jeg ikke, at der var tid nok til at inkludere denne oplæring i min krop inden de ville få en kneppetur i fissen på mig.

Da de nu var fuldt påklædt igen – og med en stor bule i bukserne begge to – fulgte jeg dem ud i entreen stadig nøgen i mini-stiletter og med Martins sperm i ansigtet. Det var tydeligt at de nød, jeg var så ugenert overfor dem, og må da også indrømme, at jeg elsker at være luder-nøgen sammen med mine kunder, når jeg ved de er søde osv..

Mens vi stod ude i gangen tog jeg deres ene hånd og placerede dem begge på mine bryster imens jeg kyssede dem på munden på skift. De fremstod en del overraskede begge to over den behandling, men det var også tydeligt at fornemme, at de glædede sig til at røre mere ved mig.

Jeg kunne mærke, at de ikke var så forsigtige ved mine bryster nu, som de var indledningsvist inde i sofaen og fornemmede, at vi alle glædede os til den weekend... Og jeg understregede overfor dem, at hvis de havde nogle ønsker om hvad tøj jeg skulle tage med, så måtte de endelig sende mig en mail et par dage i forvejen... Så skulle jeg nok se, om jeg kunne indfri deres ønsker.

Jeg åbnede døren helt op for dem som tegn til, at de nu gerne måtte gå, og havde der kommet noget forbi ude på vejen i det øjeblik, så ville de ikke have været i tvivl om, hvilken (sex)behandling, jeg lige havde givet de to knægte... Jeg blev med vilje stående i den åbne dør indtil de var ude ved fortovet og satte sig op på deres cykler...

Derefter lukkede jeg døren for at gå i bad som forberedelse til min forestående vagt inde i Odense... Jeg havde allerede om formiddagen set, at der var fire forudbestillinger og den ene af dem var min ene eks, så jeg ville med garanti komme til at mærke virile kunder i både fisse og røv på den vagt... Dejligt..

Fortsættes......>

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.