Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som sædvanlig en god fisse du leverer Karina - og frækt at du suttede hans drengepik til sidst... spermede han meget?

"Kunne da sluge det men ja... han spermer meget når han kommer... dejligt... stå nu stille, så jeg lige kan sutte dig ren..."

SEX I DAG?

Mens hun fik fanget hans slatne pik og begyndte at sutte den ren, roterede hun frækt med røven lige foran mig, mens hum samtidig stod på let spredte og strakte ben... det var tydeligt at fissen var fyldt med sperm, da der løb en tynd hvid streg af sperm udaf hende og ned af inderlåret...

"Kunne du lide at se os kneppe?"

"Øhh ja... det var ligesom på FILM... kneppede du hende ikke lidt hårdt?"

"Nej da... med den luder-erfaring som hun har, så skal hun kan klare det på en kontant måde... ikke luder?"

Hun afsluttede mund-rengøringen af hans slappe pik, og rettede sig op.. kiggede på os begge to på skift og grinte lidt...

"Det var en dejlig omgang... frækt, at du begyndte at gramse på mig mens vi kneppede..."

"Man kunne godt fornemme, at i havde kneppet tit på den måde der... du vidste præcis, hvordan du skulle holde fast i bordet hver gang han huggede i bund i dig..."

"Ja vores kneppeforhold har stået på nogle år efterhånden... nå jeg må videre... har nogle møder i København... og I skal jo også have lidt tid for jer selv, fornemmer jeg..."

Imens vi havde snakket havde han klædt sig på mens Karina gik lidt rundt - stadig nøgen og i stiletter, mens hun dryppede lidt sperm hist og her...

"Kan I nu hygge jer og husk Michael.... med ærlighed kommer man altså længst... du kan bare se, hvad Karina gør ved dig, fordi du afleverede hendes pung igen... hun er altid lidt småforvirret når hun har fået kneppet hjernen ud... det er set før... men hun glemmer aldrig at vise sin taknemmelighed, når man gør noget godt for hende.."

"Så så... jeg står altså lige her!!!"

Hun daskede let til han som straf for den udtalelse, og han returnerede et ligeså let dask på hendes ene bryst... så grinte de begge som to teenagere, der vidste de havde lavet noget forkert, og havde sluppet afsted med det...

De gik ud mod hoveddøren igen småsnakkende, og igen kunne jeg betragte hendes flotte røv bevæge sig i vandrette 8-taller... et flot syn også når man tænker på at de to for ganske kort tid siden kneppede som vilde dyr i brunst...

Hun åbnede igen hoveddøren helt og gav Peter et stort knus, mens alle ude på vejen - hvis der var nogen - ville kunne se hendes nøgne krop... frækt at hun turde det...

"Kom godt videre ikke? Du var som sædvanlig dejlig både i weekenden og nu... vi snakkes ved.."

"I lige måde luder skat... vær nu ekstra sød ved ham og føj ham... han har godt af lidt oplæring, og skal det koste noget, så snakker vi om det... hej hej luder..."

Jeg var smuttet ud i entreen også, og hørte det sidste han sagde uden dog helt at forstå det... jeg holdte mig dog diskret bag døren, så man ikke kunne se min nøgne krop ude fra vejen... Karina havde bestemt ikke de samme kvaler, men stod i døren og vinkede til Peter mens han gik ud til sin store BMW...

Da han var kørt lukkede hun døren, og vendte sig mod mig, mens hun kiggede nysgerrigt på mig... både ned på min pik og derefter på mit ansigt...

"Nå kunne du lide at se mig arbejde igen?"

"Jaaahhhhh, det var ligesom på film.. du fik da ikke orgasme, gjorde du?"

"Nej... men det gør heller ikke noget.. når jeg knepper så meget, som jeg har gjort den sidste uges tid, så får jeg en form for orgasme-blokade på en måde... det er noget, der forsvinder igen efter nogle dage, men jeg skal hvile fissen en del så... har lært at leve med det når det sker, og så bare nyde det at få pik op istedet... Peter ved det godt, men de er jo som kunder mere interesseret i deres egen nydelse... det betaler de jo for, så det er ok.."

"Så selvom jeg knepper dig nu, så får du ikke orgasme?"

"Måske... det er jo en fræk stor pik du har... og nu da den er tømt nogle gange, så kan den jo holde en del vel..."

"Du så nu ellers ud til at nyde det mega meget før?"

"Ja da... han knepper vidunderligt.. roligt men rytmisk og til dels krævende... tror han gjorde det lidt ekstra krævende, fordi du så på, men generelt er han god... lidt hård, når han tager mig i røven men ikke så meget, at det er generende..."

"Det var ellers sjovt at røre dig på brysterne imens... jeg kunne mærke hvert stød op igennem dig og ud i brystet... glemte helt, at jeg fik mega jern på ved det - så spændende var det..."

"Det var nu ellers fint, at du gjorde det uden opfordring.. gav lige mig lidt ekstra nydelse at mærke din nysgerrige hånd på mit bryst... frækt at få erfaren pik, mens jeg gramses af en nysgerrig hånd på brystet.."

Pludselig bøjede hun sig ned og førte en finger op af sit inderlår til fissen. Jeg kiggede nysgerrigt efter, og så en klat sperm på fingeren som hun efterfølgende slikkede ren..

"Ahhh det kildede sådan, da det løb ned af låret... skulle jo ikke gå til spilde jo..."

"Du har da ellers dryppet hans sæd en del steder på gulvet både her og inde i stuen... lader du det bare ligge?"

"For det meste ja... får jo Birthe - min rengørringskone - på besøg imorgen, og hun ved at gulvene skal vaskes. Der ligger jævnligt sædrester, så det er hun opmærksom på... Nogen gange har jeg tilmed kunder på besøg mens hun er her for at gøre rent... det er vi alle helt ok med.."

"Så hun ser du knepper kunder? Helt åbenlyst??"

"Ja da... det er hun ok med.. så gør hun bare rent omkring os... er det inde i stuen så pudser hun først de store ruder, når hun fornemmer vi er ved at være færdige... uuhhhh jeg elsker at kneppe foran de ruder der..."

"Du så også ud til at kunne lide det før... ved du om nogen ser dig kneppe der?"

"Muligvis... tanken tænder mig, og nyder at kunne stå i svaj der med en kunde oppe i mig..."

"Kan du også lide at stå nøgen i hoveddøren som før? Så folk kan se din fisse og bryster helt tydeligt?"

"Jeg kalder det kundepleje... det er det sidste mentale billede af mig som Peter ser inden han kører videre... han skulle jo gerne vende tilbage - og han/de betaler jo godt."

Det hele var så fascinerende at høre på, så jeg uvilkårligt lagde min ene hånd forsigt på hendes venstre bryst, og begyndte at føre fingerspidserne rundt om den letstive vorte. Hun smilede svagt men sagde ikke noget, og nød tilsyneladende dels de lette berøringer, og dels at jeg ikke spurgte om lov først men bare gjorde det...

"Knepper du tit udendørs med kunderne også?"

"Det sker da jævnligt... på rastepladser som jeg fortalte før, eller også på offentlige toiletter osv... er ikke så kræsen..."

"Hvor er det frækkeste sted du har kneppet en kunde?"

"Hmmmm..... det er nok i 12 km højde - gjorde det flere gange dengang jeg var desse, og det var på long haul turene... når alle sover, er det lettere at arrangere, og nogle af toiletterne på feks. A380'eren er faktisk ok store til stående sex uden besvær..."

"Sådan som i kneppede opad vinduet før?"

"Ja eller front mod front. Jeg skal bare have det ene ben løftet... skal vi prøve det under bruseren?"

"At jeg knepper dig i din spermfisse nu??"

"Hvis du vil – kan også vaske mig først... hvis du hellere vil det..?"

"Ved jeg ikke rigtigt... hvad er bedst syntes du? Med hans sperm i dig er det da homo er det ikke?"
"Nej da... det er faktisk meget frækt når man knepper mange kunder... eller "knep huset rundt" aftaler... så er der noget mere dyrisk over det..."

"Hmm... men... så slikker de ikke fisse på dig så når du er spermet?"

"Nej, det er sjældent... det er mest knep når den første har spermet mig..."

"Stikker de så ikke fingre op i fissen på dig så?"

"Jo da... den del er der ikke nogen begrænsning på, selvom jeg har fået sæd i hullerne allerede..."

"Så jeg kan sagtens stikke fingre op i dig lige nu?"

"Vil du da gerne det?? Kom med så... Lad os gå ind i bollerummet så."

"Skal vi ikke gå ud på badeværelset?"

"Vil du hellere det? Så vi kan gå i bad sammen også...? Jeg vil rigtig gerne prøve den der store pik du har... – Nu har du holdt den tilbage fra min fisse længe nok, frække dreng.."

"Hmm... Det er da dig, der har haft travlt med at servicere kunder jo... Vi kunne have kneppet en del allerede..."

"Skal du være fræk, dreng...? Skal jo passe min forretning jo... det er gode kunder, som jeg ikke vil miste... Og du nød jo det hele alligevel, ikke..?"

Blev helt forskrækket over, om jeg nu havde gjort hende sur, men et hurtigt blik på hendes ansigt forsikrede mig om, at hun bare drillede...

Inden jeg ellers nåede at vurdere, hvordan jeg skulle svare tilbage på den bemærkning, gik hun forbi mig ud imod badeværelset... På vej forbi mig fik min halvstive pik lige et lille slag fra hende..

Igen nød jeg den frække røv, der bevægede sig i de vandrette 8-taller og min pik reagerede ved små nydelsesryk derved.

"Kommer du med?"

Lydigt fulgte jeg bagefter hende ned af fordelergangen og stillede mig lige indenfor døren på badeværelset... Karina stod ovre ved den ene vask, og vaskede sine fingre mens hun kiggede på mig via det store spejl.

"Nå, har du nogle foretrukne måder jeg skal vise dig det, at kneppe en erfaren luder på?"

"Hmm... det ser frækt ud på film, når de knepper stående.... På nogle enkelte film knepper de stående med front imod hinanden... kan man kneppe sådan? Er det ikke svært?"

"Du mener sådan at han kan kysse mig imens, og røre mine bryster imens? Sådan havde jeg en del af kunderne på flytoiletterne jo... der er der ikke meget plads, så der skal man være opfindsom.."

"Var du helt nøgen så på flytoiletterne?"

"Nej det var sjældent... enkelte gange skete det, men det var mest på A380'eren, hvor der var mere plads på toiletterne - på business class og first class.."

"Hvordan bestilte man dig som luder dengang så? Kunne man bare sige, at man ville kneppe dig når du delte mad og drinks rundt?"

"Ikke helt... de faste internationale kunder vidste det jo, så der lavede vi en diskret aftale mens de fik mad og drinks... Hvis nye, så skulle de normalt have en anbefaling med fra en jeg havde kneppet med før... – Ihvertfald under normale omstændigheder.."

"Var det så kun sex, eller skulle du gøre andet for dem også..?"

"Mest kun sex... blowjobs og fissen... Tillod sjældent andet, da jeg jo skulle arbejde også bagefter.. men enkelte fik lov til at tage mig analt, og en enkelt havde lov til at sperme på mine bryster..."

Hun kiggede stadig over på mig via spejlet, og noterede sig, at min pik igen stod stift ud i rummet efter denne nye spørge-runde..

"Nå, det kan den lide at høre om...? Skulle vi forestille os, at brusekabinen der er et flytoilet? Så kan vi prøve at kneppe der, som om vi er i 11 km højde?"

"God ide... det har du prøvet før?"

"At kneppe kunder under bruseren? Ja da... mange gange... og du kan jo se den der taburet ovre ved vinduet... den er god at have i nærheden... tager du den lige og stiller ind til venstre i brusekabinen?"

Imens jeg gik over for at hente den lave taburet og stille den ind i brusekabinen, tog Karina sine stiletter af, og gik hen bag mig... For at stille taburetten pænt opad væggen i brusekabinen skulle jeg bukke mig lidt forover, og det udnyttede hun til at lægge en hånd på min ene balde... der gik et gys af forventning og nydelse gennem mig... Fik placeret taburetten som hun ville have det, og rejste mig igen.

Karina greb med det samme min stive pik og runkede den blidt mens hun smilte til mig. Da hun nu stod på bare fødder, så var hun lidt lavere end mig, men ikke mere end at det stadig føltes naturligt. For første gang mærkede jeg ikke den lille kortvarige følelse af generthed eller panik, men smilte forventningsfuldt til hende.

"Sådan – Hvad nu?"

"Nu stiller jeg mig her opad væggen med det ene ben på taburetten, og sådan at du kan stå mellem mine ben. Så skal du gå lidt i knæ og stikke din pik op mellem mine ben..."

Hun smuttede ind i brusekabinen og lænede sig opad den fjerneste væg mens hun satte sin højre fod på taburetten. Efter lidt rykken rundt stod hun nu tilbagelænet opad væggen, og den blottede nøgle med den mørke streg af hår var total blottet og fremskudt imod mig.

Jeg gik også ind i brusekabinen og stillede mig mellem hendes spredte ben, gik lidt i knæ og tog fat op min pik for at bøje den lidt ned for at den passede bedre til hendes fisse..

"Ja, diriger den hen imod min fisse, Michael... ja sådan der.. kan du mærke, at jeg er klar til den?"

"Du er dejligt glat i fissen, ja... jeg skal bare presse til?"

"Ja, lad pikhovedet køre mellem fisselæberne og bare pres til... stille og roligt... så glider den op i mig..."

Jeg kiggede fascineret ned mellem hendes ben, hvor mit pikhoved nu spredte hendes fisselæber uden problemer. Efter at have kørt pikhovedet frem og tilbage et par gange fornemmede jeg, at der var lidt modstand ved bunden af hendes fisselæber, og prøvede så at presse lidt mere på. Jeg mærkede en mere intens følelse på pikhovedet mens jeg kunne se at pikken langsomt trængte ind i hende..

"Ja, sådan... åhh det er dejligt nu... kan du se den forsvinder ind i mig nu..? Sådan der.. bare pres til stille og roligt.."

Lidt efter lidt forsvandt min pik ind i fissen på hende, og jeg havde en blandet følelse af nydelse i pikken samt overraskelse over, hvordan den synlige del af min pik blev mindre og mindre.. Havde helt glemt at hun var et menneske lige der, men betragtede bare med forundring, at mere og mere af pikken forsvandt ind i hende..

Hun var helt stille og til sidst fornemmede jeg at pikken ikke kunne komme videre uden at jeg skulle presse mere til. Jeg prøvede at øge trykket lidt mere, som så fik en cm eller to mere af pikken ind i hende... Til sidst kunne der ikke komme mere ind og jeg kiggede – nok med et lidt forundret blik i øjnene – for første gang siden jeg startede med at presse mig ind i hende, på hendes ansigt.. Hun kiggede mig direkte i øjnene mens hun smilte til mig.

"Sådan Michael... så er den i bund sådan ca ihvertfald... Kan du lide det?"

"Seriøst??? Kan du mærke den?"

"Ja da... det er dejligt at mærke dig sådan her.... og ja, den er helt i bund nu... Kun hvis du grovknepper mig, så kan den måske komme lidt længere ind..."

"Kunne aldrig finde på at grovkneppe dig som Peter gjorde..."

"Øv... det er nu ellers dejligt når det sker... Og med den dejlige drengepik du har der, så vil jeg da nyde at du bare knepper mig... som den luder jeg er..."

Det slog mig, at hun kunne snakke frit og – ihvertfald delvist – normalt mens hun havde en pik oppe i sin fisse... Kiggede igen ned mellem os og kunne se at der manglede en 4-5 cm af pikken før den var helt forsvundet op i hende..

"Frækt at du kan snakke helt almindeligt mens du har en pik i din fisse... er det ikke svært at snakke lige nu?"

"Det er dejligt at mærke dig oppe i mig... du fylder mig godt ud.. Hvordan føles det for dig?"

"Som om min pik er i et dejligt varmt, glat og stramt rør... sådan rigtigt varmt.."

"Dejligt... Prøv nu at knep mig... i dit eget tempo – uden jeg gør noget."

Jeg fornemmede at hun flyttede lidt på det ene ben, så hun stod bedre på gulvet og mens jeg kiggede ned mellem os prøvede jeg at trække pikken ud af hende og prøvende at presse den ind igen... Jeg mærkede tydeligt den varme og stramme fornemmelse om min pik blive om muligt mere intens, og selvom jeg kørte pikken forsigtigt frem og tilbage i hendes fisse, så var der ingen tvivl om, at følelsen af velbehag helt ud i pikhovedet blev mere og mere intens.

Karina stod helt stille med kun skuldrene hvilende imod væggen, og de få gange jeg kiggede på hendes ansigt imens jeg kneppede hende, der så jeg det lille frække smil og de nysgerrige øjne kligge intenst på mig.

Forsøgsvis prøvede jeg at sætte farten op specielt når pikken skulle i bund i hende, og et par gange stødte jeg vist så hårdt op i hende, at hun næsten blev løftet fra gulvet.. Hun sagde dog ikke noget men lod mig bare fortsætte med at kneppe hende på denne – for mig – eksperimenterende måde..

"Kan du lide det? Kan du mærke min fisse bliver bedre og bedre til at tage imod din store pik?"

"Det er helt sjovt det her... Jo mere jeg støder op i dig jo lettere bliver det næste stød.. Det her kunne jeg gøre i lang tid, Karina... "

Få sex i dag

"Dejligt... er skønt at mærke din store drengepik udforske min fisse... du knepper helt anderledes end de andre kunder jeg har haft gennem årene...Og fint at du prøver forsigtigt at få mere af din pik op i mig... Kan du mærke min fisse stille og roligt giver efter og tillader det?"

"Mmmmmm..."

Lidt efter lidt fik jeg opbygget en god rytme med at kneppe hende, og fornemmede lidt efter lidt at Karina også begyndte at hjælpe til med de enkelte stød. Efter at have kigget hurtigt på hendes ansigt og set, at hun stod med lukkede øjne nu og nød det, så kom jeg i tanker om hendes bryster, der igen hoppede hver gang jeg stødte i bund i hendes fisse. Det var helt skægt at se dette, og det fik mig til igen at eksperimentere mere med kraften af de enkelte stød i hende – Noget hun lod til at kunne lide, da hun begyndte at udstøde små skrig ved de dybe bund-stød i hende..

"Åhh... du er god... min lille fisse er på overarbejde nu.... Bliv ved.. bliv ved... det er så godt..."

Det at jeg kunne få en så erfaren luder som Karina til at udvise sexlyst gjorde mig mega stolt... Og fik mig til endnu hårdere at presse min pik i bund... Når jeg kiggede ned mellem os så det ud som om at der kun var 1-2 cm tilbage af pikken når jeg havde stødt den i bund i Karina.... Uden at tænke mere over det begyndte jeg at gramse hendes ene bryst med en – for mig ihvertfald – hård hånd, og det medførte nogle lidt mere intensive småskrig fra hende. Da jeg nu havde spermet nogle gange på kort tid, så følte jeg ikke at der var mere sperm på vej, og nød at hun kunne lide det jeg gjorde ved hende... samt den varme og stramme fornemmelse om min pik når den var dybt inde i hende...

"Åhhh... du knepper sgu godt, Michael.... Dejlig behandling du udsætter min lille fisse for.... Åhh... Kunne du tænke dig at prøve at kneppe mig i røven også..?"

"Øhh... i røven..?"

Jeg stoppede helt med at kneppe hende og stod der med pikken halvt oppe i hende mens jeg kiggede på hende.. Hun smilte bare og blinkede til mig mens hun blidt skubbede mig væk fra sig... Pikken røg udaf hende med et svup, og jeg kunne se at den var helt hvid af skum...

"Se, det er Peter's sperm, der er på din pik der... Øjeblik.."

Inden jeg egentlig nåede at registrere hvad hun sagde, så var hun på hug og havde taget min pik i munden. Hun slikkede og slubrede løs på min pik, og de klumper af skumsæd slikkede hun i sig mens hun jævnligt kiggede op på mig...

"Frække luder... flot måde at du slikker hans sperm i dig..."

Uden at svare udover et frækt blink med det ene øje mens hun havde min pik i munden, suttede hun videre et stykke tid, og da min pik var helt ren rejste hun sig og trak mig ved pikken ud af brusekabinen og hen til håndvasken. Lænede sig indover vasken på spredte ben så hendes røv var lige ud for mig.

"Du har aldrig knaldet en pige i røven vel?"

"Øhh nej... er det ligesom det at kneppe dig i fissen?"

"Næsten... du skal bare starte forsigtigt... men når du er kommet i bund, og du mærker at jeg slapper af... så kan du bare sætte tempo på..."

Hun spredte de strakte ben lidt mere og trak ballerne fra hinanden... Udover at man kunne se den glindsende fisse mellem de spredte baller, så viste hun også sin lille stjerne frem for mig...

"Kan du se stjernen?"

"Ja... lige over din fisse... er du sikker på det ikke gør ondt?"

"Hmm... måske vi alligevel skal prøve lidt glidecreme... Øjeblik."

Inden jeg fornemmede noget videre var hun smuttet ud af badeværelset og efter kort tid kom hun tilbage med en stor tube..

"Har altid et godt lager af glidecreme inde i bollerummet... Her."

Hun gav mig tuben og genoptog sin stilling ved håndvasken. Jeg kunne tydeligt se hendes smilende øjne i spejlet mens hun igen spredte sine baller med begge hænder.

"Læg så en god klat på mit lille røvhul og smør det ud – smør også lidt af det på pikhovedet.."

Jeg gjorde som hun sagde og tror ikke rigtigt jeg tænkte på, hvad det betød i detaljer, det jeg gjorde. Den store klat kom på stjernen og med en forsigtig fingerspids førte jeg det rundt omkring stjernen uden at Karina sagde noget eller gjorde anstrengelser til at skynde på mig. Den sidste del af klatten førte jeg forsigtigt på mit pikhoved, som efterhånden var ekstremt sensitiv. Jeg smurte det lidt rundt på pikken, og det fik den til igen at blive så stiv, at den nærmest gjorde ondt..

"Sæt så pikken til min stjerne, og pres forsigtigt til, så den kommer op i min røv."

Som sagt så gjort... Det var igen fascinerende at se den lille stjerne langsomt give efter, og millimeter for millimeter forsvandt min pik ind i røven på hende.

"Åhhh... det er dejligt... forsigtigt.. vent... ja, lidt mere... ja... åååhhh..... det er godt... pres til... forsigtigt... ja, sådan der... roligt..."

Jeg kiggede op, og så hun havde lukket øjnene mens hun stønnede og vred sig lidt.. Hun havde ført sin ene hånd ned under sig og begyndte at onarere sig selv mens jeg langsomt pressede mig op i røven på hende... Kun en enkelt gang pressede hun sin anden hånd forholdsvist hårdt imod min lænd som for at stoppe mig, men efter nogle sekunder mærkede jeg, at hun slækkede på presset igen og jeg kunne presse mig videre op i hende mens hun udstødte et langt tungt støn...

Efter lidt tid var det tydeligt at hun begyndte at slappe af og jeg fik bedre mulighed for at styre min indtrængning i hende – hun flyttede samtidig sin arm om foran sig som støtte mens hun med den anden hånd fortsatte med at onanere sig selv.

"Røvpul mig Michael... Knep min røv med din drengepik..."

Jeg begyndte på de samme bevægelser som tidligere i brusekabinen og tog denne gang fat om hendes talje for at kunne støde hårdere op i hendes røv. Ingen tvivl om at den var en del strammere end hendes fisse, men jeg nød det bare i fulde drag mens Karina denne gang stønnede en del mere end i brusekabinen..

"Øh... forstyrrer jeg..? I ser ud til at have travlt...?"

Jeg for forskrækket sammen med pikken dybt i Karina's røv og vendte mig om imod døren, hvor der stod en lille slank dame med et bredt smil på læben.. Karina kiggede også derover og holdt op med at onanere og stønne. Et noget forvirret blik viste sig i hendes øjne, men hun gjorde ingen forsøg på at skille os ad. Jeg stirrede bare på hende i døren, og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre... Udover at holde min pik oppe i Karina sålænge hun ikke prøvede at flytte sig eller noget..

"Hmm... du plejer da ikke at tage dem så unge som ham her, Karina... han er da ikke en kunde, er han?"

"Hej Birthe... du skulle da først komme imorgen... skulle du ikke?"

"Nej da... vi aftalte jo jeg skulle komme idag, fordi du havde på fornemmelsen at du skulle have nogle af dine kunder forbi i weekenden..."

Mens jeg sådan stod og ikke rigtig vidste,hvordan jeg skulle reagere, fornemmede jeg at Karina langsomt begyndte at bevæge sig frem og tilbege. Utroligt at hun kunne kneppe videre mens hun – forholdsvist normalt – snakkede videre med Birthe... Jeg stod som forstenet men registrerede dog det at min pik langsomt begyndte at køre frem og tilbage i røven på Karina igen.

"Åhh.... det havde jeg da helt glemt.... forresten... det er Michael... Han hjalp mig tidligere idag med at aflevere en pung, som jeg havde tabt... betaler findeløn til ham..."

"Hej Michael... lad dig ikke forstyrre... jeg har tit set Karina arbejde, mens jeg gør rent... Hvor har I plettet henne denne gang?"

"Øhh... hej Birthe... undskyld du skulle se det her...."

"Det skal du ikke undskylde dreng... det er helt ok... Karina har også godt af, at skulle betale for sin glemsomhed..."

"Der er nogle pletter på gulvet primært i stuen og entreen... Og Peter tog mig på spisebordet som han plejer, så glaspladen skal nok pudses igen – samt de store vinduer mod haven..."

"Ok... det klarer jeg... fortsat god fornøjelse I to.. Kan se at I slet ikke stoppede..."

"Knep mig nu Michael... jeg forklarer det hele senere..."

Uden rigtig at forstå, hvad det lige var, der skete der, så begyndte jeg igen at kneppe hende i røven, mens hun fortsatte med at onanere på sig selv... Jeg kunne dog mærke, at det hele – på en eller anden fræk måde – var gået lige i pikken på mig, så jeg satte tempoet op mens jeg nød, at Karina stønnede ved hvert bundhug i hende...

"Åhh ja... hårdere.. knep mig i røven, Michael... giv mig din pik.... sperm mig i røven...."

Hele situationen og tanken om det jeg havde oplevet siden jeg så Karina's flotte røv i Føtex i formiddags samlede sig i en intens tanke og efter en to-tre hårde hug i bund – hvor jeg noterede mig at min pik røg helt i bund i hende – kunne jeg mærke at spermen igen var på vej ud i min pik..

"Åhh... jeg kommer... jeg spermer dig i røven nu, luder..."

"Ja, giv mig dit drengesperm... alt hvad du kan..."

Med et brøl, der nærmest overraskede mig selv også, så spermede jeg op i hende i flere voldsomme spasmer... og jeg prøvede instinktivt set at give hende nogle stød samtidig, men det meste sprøjtede udaf min pik mens jeg holdte den dybt oppe i hende.. Jeg fornemmede at hun arbejdede voldsomt med sin ene hånd i fissen imens det ene sperm sprøjt efter det andet forlod min pik oppe i hendes røv...

"ÅÅÅÅhhhhhhhh jaaaaaaaa.... jeg kommer........... "

Mens jeg holdte hende med min halvstive pik og hænderne om hendes talje, mærkede jeg at hun rystede en del på de strakte ben... ingen tvivl om at hun fik brudt orgasme-blokaden der... hendes hud blev nærmest svedig under mine hænder, og mens jeg fornemmede min pik skrumpe ind lænede jeg mig ind over hende og førte hænderne ned under hende til brysterne... som fik en kærlig gramsetur mens vi kiggede hinanden i øjnene i spejlet...

"Puha... sikke en tur... var det dejligt at sperme mig i røven..?

"Ja... vildt skønt... du kunne også lide det at få brugt røven også?"

"Altid dejligt med en god omgang analsex... sådan efter en større omgang kundesex.. Nå... men vi skal vel også til at se på, hvordan vi skal afvikle den der findeløn jeg lovede dig... var det 5 gratis omgange du sagde?"

Vi fik viklet os udaf hinanden, og hun vendte sig om og lænede sig opad håndvasken mens hun kiggede på mig med et drillende udtryk i øjnene...

"Nej, det var 10 gratis omgange uden tidsbegrænsning... og derfeter en klækkelig studierabat..."

Hun smilte til mig mens hun langsomt runkede på min slappe pik...

"Nååh ja... sådan var det jo... det må vi jo finde udaf..."

I baggrundenkunne vi høre at Birthe nynnede svagt mens hun gjorde klar til at vaske gulve og pudse vinduer..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.