Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I et forsøg på at finde ud af min seksualitet har jeg oprettet et profil på Tinder: ”Smuk 18-årige uerfaren pige søger kvinder, som har lyst til at dele deres erfaringer med mig. Jeg føler mig tiltrukket af kvinder og vil gerne lære noget mere. Jeg er 164 cm høj, vejer 58 kg. Små bryster og altid glatbarberet.” 

Jeg chattede med flere forskellige kvinder i den næste tid, men der var specielt én som tiltalte mig meget. Hun var 40 år gammel, gift og mor. Hun savnede også et samvær med en pige/kvinde af og til.

SEX I DAG?

Vi havde mange gode samtaler, og efterhånden blev tone mere og mere sensuel. Vi chattede ofte om aftenen, og jeg havde efterhånden fået mange orgasmer mens jeg chattede med hende.

Den aften, som jeg nu vil fortælle om, viste sig at skulle blive speciel. Far var på forretningsrejse og mor var gået i seng. Jeg lå nøgen i min seng og sendte en besked til Lea, som var kvindens profilnavn.

”Hej, det er Scarlett. Har du tid og lyst til at chatte?”

”Hej Scarlett, ja med dig har jeg altid tid.” efterfulgt af en smiley.

”Jeg har lyst til at se dig. Kan du ikke sende et billede af dig selv?”

Der gik kun få sekunder så fik jeg et billede af en smuk, slank kvindekrop. Hun havde rød BH og røde g-streng trusser og jeg kunne se, at hun havde nogle flotte bryster. Desværre var hendes ansigt ikke med.

”Nej hvor har du en flot krop, Lea”.

”Tak, og nu vil jeg se dig.”

Med besvær fik jeg taget et billede som viste mine små bryster med stive brystvorter, som jeg sendte til hende.

”Wow, hvor er du flot og sød at se på. Vis mig din fisse også.”

Jeg blev lidt flov over det frimodige sprog, men nu var vi jo ligesom kommet i gang, og jeg må indrømme at jeg var blevet meget liderlig. Jeg spredte mine ben og tog et billede af min våde fisse og sendte det.

”Hold da op, du er da vist ved at være liderlig. Du får også lige et billede af min.” og så fulgte et billede hvor hun havde trukket trusserne til side og havde en finger oppe i hendes glatte fisse.

Det næste billede kom hurtigt derefter. Nu havde hun vippet sine bryster ud af BH’en og jeg kunne se hendes store, mørke brystvorter. Jeg begyndte at gnide min fisse, mens jeg tænkte på, hvordan det ville være at sutte på dem.

Min fisse var efterhånden blevet godt våd, så jeg stak to fingre op i den, tog et billede og sendte det til hende.

”Din lille frækkert, du er vist en liderlig tøs.” sammen med et nyt billede hvor hun stod på alle fire i sengen og fotograferede sin røv i et spejl, så. En del af soveværelset var også kommet med på billedet.

Der gik et sug igennem min mave. Det soveværelse kendte jeg. Jeg lå og chattede med min mor. Jeg var i et frygteligt dilemma. Jeg var liderlig, jeg havde lyst til hende, men hun var min mor. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre.

For at vinde tid skrev jeg: ”Skal lige på toilet. BRB”

Jeg lå lidt og kælede for mig selv. Min fornuft sagde mig at jeg skulle stoppe her, men min krop sagde noget andet. Jeg tog en rask beslutning og listede ud af mit værelse, men jeg skrev: ”Så er jeg tilbage igen”.

”Det var dejlig, min skat. Jeg er blevet liderlig af vores chat.”

Jeg var nu nået hen til døren til mor og fars soveværelse. Døren stod på klem og jeg åbnede den forsigtigt, så jeg kunne kigge ind, og der lå min mor med telefonen i den ene hånd mens den anden hånd havde travlt ned imellem hendes ben.

Nu kom der en ny besked. Heldigvis havde jeg telefonen på lydløs. ”Åh, jeg er ved at være godt tændt. Det kunne være lækkert hvis du var her.”

Jeg åbnede døren og trådte ind i soveværelset. ”Jamen det er jeg, mor” sagde jeg mens jeg viftede med telefonen.

Mor blev vildt forskrækket og skyndte sig at dække sig under dynen. ”Jamen …. Malene, hvad laver du … og hvorfor er du nøgen…? ” Så kunne jeg se, at mor havde fattet det.

”Sig mig, er du Scarlett?” Jeg sendte mor et sødt smil mens jeg gik hen og satte mig på sengen. ”Ja, mor, og du er Lea, og jeg har nydt at chatte med dig.

Jeg tog hendes ansigt imellem min hænder ville kysse hende, men hun drejede sig bort. ”Nej, min skat. Det går ikke. Jeg er din mor.” men jeg drejede hendes ansigt imod mig igen og trykkede min læber imod hendes.

Hun forsøgte at skubbe mig væk, men jeg holdt godt fast og begyndte at lade min tunge spille hen over hendes læber. Jeg kunne mærke at hun blev mere rolig, og så åbnede hun munden og lod min tunge komme ind.

Vores tunger begyndte at sno sig og jeg kunne mærke hvordan varmen bredte sig i min krop. Da jeg slap hendes mund, stønnede hun ”Åh, Malene, det er så forkert, men så dejlig det her.”

Jeg trak dynen væk fra hende og løsnede hendes BH og tog den af. Med begge hænder begyndte jeg at kæle for hendes smukke, store bryster. Jeg lænede mig ind over dem og suttede på brystvorterne som snart stivnede ved min behandling.

Mors ene hånd havde nu fundet vej ned til min fisse. Hun stak et par fingre op i mig, samtidige med at hun med tommelfingeren gned på min klit. Det kom et dybt suk fra mig, da jeg mærkede hendes fingre glide op i mig, mens jeg lå og suttede på hendes bryster.

Jeg fik nu mor ned at ligge på ryggen og satte mig mellem hendes ben. Jeg trak hendes trusser af og åbenbarede den dejlige glatte fisse, som jeg kun havde set på billedet tidligere.

Nu lagde jeg mig med mit ansigt ud for hendes skød. Med min tunge slikkede jeg hendes store skamlæber. Jeg tog fat i dem og spredte dem, så jeg kunne ramme hendes klit med min tunge. Der gik et stød igennem mor og hun greb min nakke og pressede mit ansigt ind imod fissen.

Mor vred sig stønnede af liderlighed, mens min mund og tunge sugede og slikkede hendes dejlige våde fisse. ”Åh skat. Det er så dejligt, bliv ved, bliv ved.”

Jeg vendte mig rundt og skrævede over hendes ansigt. Hun tog fat i mine balder og pressede mit skød ned over hendes mund, men jeg fortsatte med at slikke hende. Da hendes tunge ramte min fisse, gik der et gys igennem mig,

Mors tunge var ved at drive mig til vanvid. Jeg havde aldrig oplevet sådan en intens følelse i min krop. Alle fibre i kroppen skreg på udløsning. Jeg satte mig op og placerede mig, så vores fisser gned imod hinanden.

Både mor og jeg var helt i ekstase af at føle hvordan vores to stive klitter blev masseret af vores vilde bevægelser. Jeg bøjede mig ned og kyssede mor, mens vores ridt blev vildere og vildere.

Min og mors tunger var i vild leg med hinanden mens vi var på vej til den ultimative forløsning. Jeg bankede mit skød imod mors og så skete det endelig. Begge vores kroppe sitrede og rystede da vi samtidig kom i en gigantisk orgasme.

Safterne sprøjtede ud af vores fisser og gjorde lagenet vådt under mor. Totalt udmattet fald jeg sammen over mors krop. Hun tog mit ansigt imellem sine hænder og trykkede et kys mod min mund.

”Tak, min skat.” sagde hun mens hun smilede sødt til. ”Selv tak, mor. Det var pragtfuldt. Længe leve Tinder.” og så eksploderede vi begge i latter.

”Far må aldrig få noget at vide om det som er sket her. Lover du mig det?”

”Hvorfor ikke. Jeg bliver da nødt til at finde ud af, om jeg også kan lide pik.” svarede jeg med et frækt smil, som straks affødte et hårdt klask på min ene balde.

”Uhm, det var dejligt. Mere af det.” Mor kiggede på mig mens hun gav min røv et par klask mere.

”Du er vist en fræk tøs. Nu må vi se, men indtil videre er det her en hemmelighed imellem os.”

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.