Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der er nu gået et stykke tid, siden mor og jeg ”mødte” hinanden på Tinder, og vi har haft mange skønne oplevelser sammen når far var på forretningsrejse. En fredag morgen i min sommerferie sad vi i køkkenet og sludrede. Mor kiggede på mig. ”Jeg har tænkt en del over det du sagde om far, da vi var sammen første gang.”

Jeg kunne mærke at jeg rødmede lidt, for jeg havde haft en del fantasier om at være sammen med både mor og far.

SEX I DAG?

”Far og jeg har altid haft en godt forhold. Jeg ved godt at far er sammen med sin sekretær, når han er ude at rejse, og jeg har fortalt ham, at jeg har mødt en sød, ung pige, men jeg har ikke sagt at det var dig.”

”Jamen mor, hvordan tror du at han vil reagere?”

”Tja, han sagde da, at han godt kunne tænke sig at prøve at være sammen med mig og en anden pige, så mon ikke han bare vil synes at det er lækkert.”

Mor skubbede sin stol ud, åbnede sin morgenkåbe og åbenbarede sin dejlige, nøgne krop. Hun spredte benene. ”Nu skal du lige slikke mors fisse, men jeg tænker på hvordan vi skal få det arrangeret.”

Jeg skyndte mig over og satte mig på knæ mellem mors ben. Jeg skilte hendes skamlæber og trykkede min mund imod hendes fisse. Da jeg stak tungen op i hende, kunne jeg smage hendes dejlige safter. Jeg masserede fissen med mine læber og min tunge ramte hendes klit.

Mor greb mig i nakken og trykkede mit hoved imod hendes skød. Jeg havde svært ved at trække vejret men fortsatte med at slikke hende. Da jeg bed forsigtigt i hendes stive klit, kom hun i en stønnede orgasme så safterne sprøjtede ud i mit ansigt.

Mor hjalp mig op og tog mit ansigt imellem sine hænder. Hendes safter drev ned ad mig, og mor stak nu sin tunge frem og slikkede mig i hel ansigtet.

”Så, min skat. Nu sætter du dig over på din stol igen, og hører godt efter. Far komme i eftermiddag, og så skal vi hygge med lidt god mad. Jeg hælder rigeligt med vin på ham, og så lader du som om du går i seng ved 22-tiden.”

”Jeg vil så bede dig om at tage et bad og gøre dig klar, og så lister du ud og ringer på dørklokken kl. 23. Jeg henter dig og så skal jeg nok love dig at du får lov til at se, føle og smage din fars pik, men nu vil jeg gå i gang med at forberede det hele til far kommer hjem, så smut du ind på dit værelse og hyg dig lidt.”

Uforløst, spændt og meget liderlig gik jeg ind til mig selv. Jeg lagde mig på sengen og trak mine trusser til side, så jeg kunne lege med min fisse. Der gik ikke lang tid før jeg fik orgasme med tankerne om i aften flyvende rundt i hovedet. Udmattet faldt jeg i søvn.

Mor kom ind og vækkede mig. ”Wow mor. Du ser fantastisk ud”. Hun var i stramme jeans, og sort net bluse og højhælede sko. Jeg kunne se at hun ikke havde BH på, og hendes flotte bryster trådte tydeligt frem.

”Far kommer om en halv time. Han har lige ringet, så skynd at blive klædt på så vi er klar til at modtage ham.”

Jeg tog et bad og fandt nogle små, frække shorts frem, som virkelig fremhævede min lille pariserrøv. Dertil knælange strømper og en hvid skjortebluse, som jeg lod stå åben til lige under mine små bryster. Da mor så mig udbrød hun ”Hør unge dame, er det ikke for udfordrende?” men jeg gav hende bare et frækt smil tilbage.

Kort efter trådte far ind i entreen, hvor vi stod og ventede. Han standsede op og kiggede på os. ”Hold da op, sikken en flot velkomst af mine 2 smukke kvinder.” Da vi havde fået fars ting pakket ud, kom han med en gave til hver af os.

Vi fik en lækker parfume og et flot guld halssmykke hver, leveret med et kys til os begge. Jeg måtte tage mig sammen for ikke at tungekysse ham. Mor serverede nu en lækker middag hvorefter vi satte os ud på terrassen, så far kunne fortælle om sin tur.

Jeg vidste at mor havde fortalt far, at den unge pige hun havde truffet ville komme senere i aften. Hun sørgede hele tiden for at der var vin i hans glas, og efterhånden blev han lidt halvfuld.

Som aftalt rejste jeg mig ved 22-tiden, strakte mig og gav dem begge et godnatkys. Mor blinkede til mig, da jeg gik op til mit værelse.

Jeg tog et bad og satte mig til at vente. Kl. 23 listede jeg ned og ringede på dørklokken. Mor kom nøgen ned og hentede mig og hånd i hånd gik vi op i soveværelset. Da vi trådte ind ad døren, så jeg far ligge på ryggen i sengen med en dejlig stiv pik strittende op ad maven. Han havde et blindfold omkring hovedet, så han ikke kunne se noget.

”Så skat, så er Scarlett kommet. Nu skal du bare ligge og slappe af og nyde det. Vi skal nok klare resten.” Mor gjorde tegn til at jeg skulle lægge mig mellem far ben og sutte ham.

Jeg kravlede op i senge og satte mig på knæ mellem fars ben. Jeg tog forsigtigt omkring pikken. Jeg kunne se hans pikhoved som kun var halvt dækket af hans forhud, og en dråbe presperm piblede frem. Jeg tog fat om pikken, satte min tunge hen og slikkede dråben i mig.

Den smagte dejligt salt. Jeg trak nu forhuden tilbage og blottede pikhovedet, satte læberne til og lod pikken forsvinde ind i min varme mund. Far stønnede da min tunge legede med hans pik. Jeg begyndte stille at mundkneppe ham, mens jeg samtidig legede med hans tunge nosser.

Mor stod bagved mig med sine fingre dybt begravet i min, efterhånden sjaskvåde fisse. Alle mine sanser var koncentreret omkring mors fingre oppe i mig og far pik i munden. Mor prikkede mig på skulderen og gjorde tegn til at jeg skulle sætte mig på fars pik.

Hun tog et kondom og satte på pikken. Jeg skrævede over far og mor styrede hans pik hen til min fisse. Langsomt sænkede jeg mig ned over den. Det var første gang jeg skulle have en pik op i mig, men mor og jeg havde leget med dildoer, så jeg gled helt ned over den uden besvær.

Mor kravlede nu op og satte sig over fars ansigt, hvilket kvalte de støn og suk som han kom med, mens jeg red ham. Jeg kunne nu komme til at kysse mor og lege med hendes store bryster, mens jeg nød den skønne pik inden i mig.

Mor var meget tændt, og det varede ikke længe før far fik lov til at smage hendes safter, mens orgasmen rystede igennem hendes krop. Far var begyndt at banke sin pik op i mig, og da jeg mærkede hvordan den voksede og begyndte at pumpe sperm ud i kondomet, var det min tur til at få orgasme.

Mor og jeg sad lige så stille og krammede hinanden, mens jeg kunne mærke at fars pik skrumpede ind. Jeg løftede mig af og så den ladning af sperm, som han havde afleveret i kondomet. Jeg tog forsigtig kondomet af uden at spilde noget.

Mor fik nu far op at sidde på sengen, og placerede mig foran ham. ”Nu skal du få lov til at hilse på Scarlett.” sagde hun og fjernede hans blindfold.

Far glibede lidt med øjnene og der gik lidt tid inden han så hvem som stod foran ham. ”Malene, for fanden. Er det dig?” Han så både overrasket og glad ud. ”Ja, far. Du har lige kneppet din datter” grinte jeg tilbage. Nu overraskede jeg både mor og far, for jeg tog det fyldte kondom op til munden og tømte det ned i min mund.

Jeg smagte lidt på fars dejlige sperm og gik så hen og kyssede mor. Med min tunge afleverede jeg spermen ind i mors mund, mens vores tunger spillede omkring hinanden.

Efter at vi havde kysset gav mor mig en kærlig, blid lussing. ”Jeg vidste ikke, at du var blevet sådan en frækkert” sagde hun smilende og henvendt til far sagde hun ”Hvis du synes hun er for fræk, så ved jeg at hun elsker en god røvfuld.”

Far tog mine arme og lagde mig ned over hans knæ. Snart faldt slagene ned over mine balder. Det føltes helt vidunderligt at mærke fars stærke hænder give mig en god, gammeldags endefuld. Da far mente at jeg havde fået nok, bukkede mor sig ned og gav begge min røde balder et kys.

Jeg var lykkelig over at have sådan nogle dejlige forældre. Jeg fik lov til at sove imellem dem i smørhullet, og det sidste jeg tænkte på inden jeg faldt i søvn var, hvad der mon skulle ske i morgen.

Fortsættes

 

 

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.