Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kim kiggede sig omkring, Julie var ikke at se nogen steder, jeg går lige ind og skifter trusser sagde Kim, dem jeg har på er gennemblødt, så kan jeg også lige se om Julie er på hendes værelse bagefter, hun sendte et fingerkys og gik. Jeg åbnede computeren og loggede på overvågningen, split screen, Kim og Julies værelser tonede frem, Kim var ikke til at se, men jeg kunne høre vandet rende på badeværelset. Julies var langt mere interessant, hun lå stønnende på sengen med vidt spredte ben, en DILDO pumpede ind og ud af fissen og en hånd gned på klitoris. Ahhh ahhh jaaa, hun skiftevis kærtegnede de smukke bryster og lod hånden glide ned over maven, fingrene cirklede rundt på den spændte klit. Kim var kommet ud, hun trak et par trusser på og gik ud ad døren.

Jeg skiftede kamera så der nu var to vinkler fra Julies værelse, døren gik op i det samme som Julie klemte benene sammen og spænde i kroppen. Hun for forskrækket sammen, trak hurtigt dynen over sig, MOR! Kim stod i den åbne dør som forstenet et kort øjeblik, så gik hun hen til sengen. Ligger du og onanerer skat? Hun slog dynen til side, dildoen summede stadig dybt begravet i Julies fisse. Julies kinder blussede, hun trak hurtigt dynen tilbage, MOR! Har du aldrig lært at banke på? Julie kiggede anklagende på Kim. Det har da aldrig været nødvendigt før, Kim satte sig på sengekanten, jeg undrede mig bare over hvor du blev af skat, det var jo ikke til at vide du legede med dig selv, hun slog igen dynen til side.

SEX I DAG?

Julie trak den våde dildo ud, slukkede den og smed den på gulvet. Det er jeg jo nødt til hulkede hun, når der ikke er andre der gider mig, så så skat, Kim krammede hende, hvad er det for noget sludder at sige. Slog Steffen måske ikke op med mig, tårerne rendte ned over de smukke kinder, Kim tørrede dem bort. Jo og det er du også bedre tjent med, Steffen var ikke noget langtidsholdbart, der er andre der vil sætte langt højere pris på dig min smukke datter. Kim kyssede hende på munden, Julie gengældte kysset, jeg onanerer, da også indimellem sagde Kim, det er da helt naturligt og dejligt. Men jeg var ikke klar over du havde sådan en stor naturtro dildo med, Kim bukkede sig og samlede dildoen op.

Den har jeg da heller ikke haft med, den lå i natbordsskuffen sammen med en mindre, Julie var faldet mere til ro nu, Kim åbnede skuffen og tog den mindre dildo frem, hmmm hun trykkede på knappen, dildoen summede lystigt i hendes hånd. Jeg sad åndeløs og kiggede som hypnotiseret på scenerne der udspillede sig på skærmen. Det er da en hel lille fræk værktøjskasse der er her, sagde Kim, men det er nu ikke så sikker at bruge andres dildo fortsatte hun formanende. Jeg tror ikke det er andres, de var helt nye og var stadig pakket ind, Julie rakte en hånd over i skuffen og trak boksen op hvor de to dildoer havde ligget. Da hun lænede sig hen mod natbordet, gled hendes ene bryst mod bagsiden af Kims hånd med den summende dildo, den brune brystvorte reagerede straks med at blive stiv.

Det gibbede i Julie og et lille suk slap ud af hendes mund, jamen lille skat, du er jo slet ikke færdig, kan jeg høre, Kim lagde en hånd på Julies bryst og kærtegnede det, mor, hvad laver du? Jeg hjælper bare min datter lidt Kims åndedræt var blevet tungere, er det ikke det en mor gør? Ikke på den måde mor, Julie trak vejret dybt, jeg tror ikke det er meningen at en mor skal hjælpe sin datter på den måde sukkede hun, uhhhh, Kim havde stukket den summede dildo mellem Julies ben og lod den glide frem og tilbage over hendes klitoris, åhhhh nej mor, det er forkert det her, Julie tog Kims hånd og pressede den hårdere mod sin fisse.

Kim satte sig op på knæ, bukkede sig frem og suttede på Julies bryster, mmmmm mmm Både Kim og Julie stønnede. Julie havde fået fat i den store dildo som hun pressede mellem skamlæberne og op i det våde stramme hul, åhhhhh hvor godt, åhhhhh ja, hun begyndte at kneppe sin liderlige fisse, dildoen gled ubesværet ind og ud af det våde hul. Kims tunge cirklede om de stive brystvorter, hvor er du smuk mumlede hun og lod tungen glide ned over maven, hun flyttede hånden med dildoen og lod tungen fortsætte ned mod klitten der hævede sig mellem skamlæberne. Ohhhhh gud hvor er det dejligt, Julie lagde en hånd på Kims hoved og pressede det mod sit skød, Kim have ført hånden med dildoen mellem sine ben, skubbet trussekanten til side og lod nu det summende apparat glide op og ned mellem de svulmende skamlæber.

Åhhh åhhh jaaaa nuuu jeg kommer stønnede Julie højt, Kim slikkede endnu ivrigere på Julies klit, Julie trak dildoen ud, Kim slikkede øjeblikkelig længere ned og pressede tungen ind i den våde varme grotte, åhhhh jaaaa åhhhh mor hulkede Julie, hun skiftevis løftede og sænkede røven mens hendes lår dirrede. Mmmm mmmm Kim pressede den lille summende dildo dybt op i fissen, mmmmm mmmm hun faldt rystende sammen over din datter. Stønnede lå de lidt fuldstændig tømt for energi, der kan du bare se, der er nogen der gider dig, sagde Kim, og strøg sine fingre gennem Julies smukke krøller. Ja men du er også min mor sukkede Julie, det er ikke det samme, og det er også helt forkert at gøre sådan noget sammen med sin mor.

Lille Julie, skat, det kan aldrig være forkert at forkæle sit barn, var det ikke dejligt? Jo, men det føles stadig ikke rigtigt, du er min mor for pokker, du, jeg, vi burde ikke gøre sådan noget, Kim lod fingrene glide mellem Julies skamlæber, åhhhh mor stønnede hun da Kims våde fingre cirklede om klitten, det er ikke sikkert vi burde det , men det skete og vi nød det begge to, Kim lod et par fingre trænge op i Julies fisse, jeg er da ikke i tvivl om at du har nydt det sagde hun og trak sine drivvåde fingre ud, stak dem i munden og suttede på dem, mmmmm du er så våd og saftig. Hun lænede sig ind over Julie og gav hende et tungekys.

Nu skal vi altså stoppe og komme ind til Svend inden han begynder at undre sig og lede efter os, Kim satte sig op, ellers kan det vist ende i noget værre noget hvis han finder os sådan her. Det kan vel næppe blive meget værre end det vi har foretaget os, jeg tror da ikke han vil smide os ud, Julie smilede med et vidende udtryk i ansigtet. Kim rejste sig, tag noget tøj på og kom ind til os, Svend har inviteret os ud at spise på et fint gammelt badehotel i nærheden. Jeg skyndte mig at lukke computeren og lægge den til side.

Hun lå og læste sagde Kim da hun kom tilbage, jeg har sagt til hende at du her inviteret os ud og spise fint, hun smilte og gav mig et kys på kinden, den skønne duft af ungdommelig fisse kildede mine næsebor. Jeg tænkte jeg gerne ville med ind og læse højt for Julie, hvis det var den måde man læste på. Ja jeg må også hellere gøre mig klar, jeg skal lige have noget andet tøj på og barberes. Kim satte sig i en sofa, jeg gik ind på soveværelset, tog en hurtig bruser, blev barberet, gik i min walk-in og fandt et passende jakkesæt, skjorte og slips.

Kim og Julie sad tæt op ad hinanden da jeg kom tilbage, så er jeg vist også klar, Kim vendte hovedet, wauuu det kalder jeg sgu stil, Julie kiggede også, jeg fik elevatorblikket, det stoppede et kort sekund ved bulen i mine busker før det gled videre. Skal vi spurgte jeg. Kim og Julie rejste sig, gik hen og tog deres jakker på, Julie skulle lige til at åbne døren. Vi går denne vej, jeg tror den gamle tøs trænger til at røre sig lidt, jeg viste med hånden hen ad gangen der bla. førte til den store garage i kælderen. Skal vi lufte din Mustang spurgte Kim, har du en Mustang? Julies øjne skinnede. Ja det har jeg også men det var nu ikke den jeg tænkte på svarede jeg.

Da vi var komet ned i garagen, gik jeg hen og åbnede bagdøren i Roll’sen værsgo de damer, jeg slog ud med hånden. Wauuu skal vi køre i en Rolls Royce Julie så vildt imponeret ud, tja jeg syntes jo når nu vi skal ud at spise fint kan vi lige så godt komme med anstand. Kim og Julie satte sig ind på det store bagsæde. Jeg startede bilen, med en sagte brummen fra den store motor kørte vi op fra garagen og satte kursen mod badehotellet. På vejen kunne jeg se i bakspejlet at Kim ikke havde taget trusser på, jeg kom til at tænke tilbage på vores tur til Marinaen i sensommeren og herren ved det andet bord der knap nok kunne få øjnene fra hendes skridt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.