Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var 18 den gang denne historie fandt sted og min søster var på det tidspunkt 21.

Jeg var lige flyttet hjemmefra så det sker tit hun kom hjem til mig da vores far nogen år tidligere var død, det er så en af de dage jeg vil fortælle jer om nu…

SEX I DAG?

Jeg var lige kommet hjem fra arbejde lagde mig på min seng for at slappe lidt af jeg satte en PORNOFILM på min DVD og begynder at spille pik, den bliver hurtig stor. Og der sker det det banker på døren jeg tænker fuck, men tager bukser på, tager lyden af tv’et og går ud og lukker op, og der står min søster, hun spørger om hun må komme ind jeg sagde selvfølgelig og lukkede hende ind. Da hun kommer ind i stuen ser hun på tv’et og spørger om hun forstyrrede mig, jeg siger nej det går og slukker for den, hun smider sin jakke og sætter sig ned, og bedst som hun sidder der i en lille stram top, næsten gennemsigtig og en c-skål til at holde patterne på plads kan jeg mærke den bevæger sig.

Jeg har tit fantaseret om hendes fisse… Jeg er et klamt svin! Man fantasere ikke om sin søster… jeg prøver at få hende ud af hoved men kan ikke… hun spørger om jeg ikke sætter noget musik på og det gør jeg så, mens vi sidder og hører lidt musik kan jeg ser hun virker lidt urolig…

Hun hopper over til mig i sofaen. Hun hænger ud over siden af den og kigger ud af vinduet. Hun begynder at liste foden op mod min overstive pik… jeg har set det men siger ikke noget. Hun begynder og masere den men kigger stadig ikke på mig. Nu er jeg tændt! Jeg nærmest hopper op til hende og griber fat om hendes faste lille røv! Hun ligger sig lidt tilbage og med hoved i retning mod vinduerne så hun ikke kigger på mig… det nok også godt… jeg havde ikke kunne gøre det vis hun kiggede! Jeg kærtegner hendes ben, kysser dem og går forsigtigt langsommere op og rammer efter lidt oppe i fissen på hende! Jeg kan mærke gennem de stramme bukser og frække g-streng at hun er tændt! Hun spreder benene og lader mig nusse med hendes kusse… bukserne bliver mere og mere våde!

Hun hejser numsen i vejret og begynder at trække dem af… ingen af os siger noget! Hun sidder nu kun med g-streng og den er mørk omkring fissen! Jeg bliver mere og mere liderlig men behersker mig alligevel. Hun kører en hånd frem og tilbage på undersiden af trussen mens jeg køre mine hænder op under hendes T-shirt, op ad ryggen og når bh-låsen! Jeg hiver først T-shirten af og lader mine hænder glide ned over hendes bryster og om bag på ryggen, hvorpå jeg låser bh’en op og trækker den af hende… jeg nusser hendes stive bryst vorter og hun begynder at stønne lidt i ny og næ…

Jeg bliver ved brysterne et stykke tid og bevæger mig ned mod hendes trusse! Jeg hiver den af og hun hjælper selv til… nu er der frit udsyn til hendes stramme våde fisse… for satan da! Jeg køre en finger op mellem skamlæberne og køre forsigtigt fingeren op og ned langs kussen… hun bliver ekstrem våde og safterne nærmest vælter ud af fissen! Jeg for lyst til at slikke den men ved ikke rigtig om hun går med til det… men jeg prøver alligevel og stikker hoved hen til hendes varme fisse og kilder hendes klit lige så forsigtigt med min tunge… hun begynde at stønne i takt med mine slik!

Hun får mig rejst op og hiver mine bukser af og tager min stive pik frem hun siger til mig hun vil have en 69 og det gjorde vi så… Så mens jeg slikker hendes glatte fisse sutter hun min pik, og siger brormand du har en dejlig stor pik. Vi forsætter sådan i ca. en halv time, Stopper og siger jeg skal vende mig op og ligge mig på hende og det gør jeg så.

Mens vi ligger sådan tager hun fat i min pik og fører den op i sig og siger knep "mig brormand. Brug mig jeg er din. Bare knep mig med din store stive pik."

Hun stønner voldsomt nu og kører kroppen frem og tilbage! "uhh tag mig for helved! Jeg vil ha’ din pik!" ikke noget man regner med sin søster vil sige men jeg tøvede ikke et øjeblik og med et ryg var den inde! Og for helved hun var stram! Min pik blev nærmest mast sammen ind i hende!

Jeg kørte stille og rolig længere ind og begynde så at køre den frem og tilbage som jeg nu ved man skal gøre! Mens vi ligger og knepper, siger hun du skal tage mig i røven. Jeg trækker mig ud og hun stiller sig på alle fire jeg spørger om hun har noget glidecreme men hun siger jeg bare skal spytte på min pik og spytte hende i røven, det gør jeg så jeg spytter hende i røven og leger med hendes røv indtil hun siger hun er klar. Jeg stiller mig bag hende og spytter på min pik og gnider den ind i spyttet, jeg føre pikken hen til hendes røv og presse stille, jeg mærker hvordan den bliver presset længere ind, jeg kan se på hende det gør. Da den er kommet helt ind siger hun " jeg troede jeg skulle flække, troede ikke min røv kunne holde til din giga pik. Jeg begynder at kneppe hende hurtigt og brutalt. Hun nærmere sig klimaks det samme gør jeg. Hun skriger sin orgasme ud i rummet så naboerne ikke kan være i tvivl om hvad der forgår. Jeg kommer lige efter hende og falder sammen over hende. Jeg trækker mig ud og ligger mig ved siden af hende. Hun giver mig et kys og siger tak det må vi gøre igen en anden gang. Hun ligger sig i mine arme og vi falder i søvn.

Hvad der videre skete kommer måske en anden dag...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 79 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.