Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min historie skete for et par år siden, da jeg var 19, lige efter jeg var flyttet Slagelse for at aftjene værnepligt.

Min far og mor blev skilt i samme øjeblik jeg trådte ud af døren.

SEX I DAG?

Min mor opdagede, at min far havde haft noget kørende med en fra sit arbejde i flere år, men det var nok bare dråben, for det virkede ikke som om, de havde det specielt godt i forvejen.

Jeg ku sgu godt nok ikke rigtig forstå min far, for min mor var egentlig en ret flot dame – altså hun var jo ikke en babe på 18 med bryster der stod lige op, men hun havde alligevel det der sku til – ikke for meget og ikke for lidt, og røven var egentlig også ok, når man tænker på, at hun havde passeret de 40. Jeg havde set hende nøgen masser af gange, når hun var i bad eller tog tøj på, og jeg må indrømme, at jeg også havde taget mig en spiller over hende flere gange især i de første pubertetsår inden jeg havde været sammen med piger.

 

Min far blev boende i huset og hende fra arbejde flyttede ret hurtigt ind, så min mor havde købt en lille lejlighed i København, så hun var tættere på sit arbejde.

Jeg skulle hjem på orlov, men gad ikke glo på min far og hans nye dame, så min mor og mig havde aftalt, at jeg skulle komme ind til hende i weekenden.

Da jeg ringede på, var hun lige kommet fra arbejde. Min mor arbejder på et advokatkontor og er rimeligt stilig med nederdel, og hvad der hører til.

Hun havde ikke nået at købe ind, så vi ringede efter et par pizzaer, og hun åbnede en flaske vin, som vi tømte til.

Bagefter sad vi bare og snakkede, og jeg fortalte hende om livet på kasernen.

Hun lavede kaffe og spurgte, om jeg ville ha en cognac til. Nu er cognac godt nok ikke min livret, men jeg tænkte hva’ faen jeg var blevet en smule rundtosset af vinen, så det ville være fint at få lidt mere indenbords.

Det endte med, at vi begge fik hevet flere glas ned, og jeg fik en pæn lille skid på.

Det tror jeg også hun gjorde, i hvert fald begyndte hun at snakke om, at hun var en smule ensom og gerne ville finde en mand, og hun spurgte også om, jeg havde mødt en pige, og at det måtte være lidt svært med sex, og sagde lidt smådrillende at hun jo godt vidste, hvordan det var med knægte på min alder.

Jeg blev lidt pinlig, for dels havde jeg sgu ikke rigtig lyst til at fortælle min mor om mit sexliv, og dels ramte hun lige på, for faktisk havde det været lidt småt med piger på det sidste og at ta en spiller på en 10-mands stue var heller ikke den nemmeste sag, så jeg havde helt klart underskud i den afdeling.

Samtidig sad jeg faktisk også i min lille brandert og blev lidt lun over samtalen plus det, at min mor sad over for mig i en lænestol med benene trukket op, så jeg kunne ane hendes trusser gennem strømpebukserne.

Jeg regnede med, at jeg sku sove på sofaen, så jeg ku få en spiller, når hun var gået i seng, men hun havde en dobbeltseng og hun havde allerede redt op med en ekstra dyne.

"Nå, nu skal jeg i hvert fald i seng," sagde hun, og gik ud på badeværelset. Lidt efter gik hun ind i soveværelset og begyndte at tage tøjet af.

Fra sofaen inde i stuen kunne jeg se hende gennem den åbne dør, mens hun stod foran spejlet og tog blusen og nederdelen af. Hun stod med ryggen til mig i trusser, BH og strømpebukser og helt ærligt så sad jeg og spottede hende ud. Selvom hun var 43 havde hun en rimeligt lækker krop og jeg havde udsigt til det hele, da jeg kunne se hende forfra i spejlet også.

Jeg sad sgu og blev pænt kåd men tænkte også, at jeg var syg i knolden, når jeg tændte på hende.

Hun lænede sig fremover mens hun rullede strømpebukserne af, og jeg kunne se rundingen fra skamlæberne mellem benene. Jeg ville se væk, men jeg kunne ikke tage øjnene fra hende og min pik begyndte at få pladsmangel i bukserne.

I det samme løftede hun hovedet og så mig i spejlet, eller rettere hun så, at jeg sad og så på hende.

Hun fik en lille rynke mellem øjnene, men så blinkede til mig "som jeg sagde knægte på din alder…." grinede hun.

Jeg blev helt rød i skallen og kiggede væk, men jeg fik da rejst mig og gik ind i soveværelset.

Mens jeg selv tog tøjet af, knappede hun BH’en op og hendes bryster sprang ud. Jeg turde ikke se direkte på hende, men smugkiggede ud af øjenkrogen.

Om det var bevidst fra hendes side ved jeg ikke, men hun stod vendt mod mig, mens hun gjorde det, og jeg så hendes brystvorter begyndte at stritte, nærmest som om de var lykkelige over at blive ’befriet’.

Hun kravlede under dynen og jeg lagde mig ved siden af hende.

"godnat min skat" sagde hun og lænede sig over og gav mig et kys på panden.

"godnat" mumlede jeg og lukkede øjnene, mens synet af hendes bryster og røv dansede på indersiden af øjenlågene.

Jeg lå i mørket og tænkte på min mor i trusser, og lod den ene hånd glide ned i shortsene og gned stille på sjoveren, der ret hurtigt blev til en helfed, mens jeg lyttede til min mors vejrtrækning for at høre, hvornår hun sov. Planen var selvfølgelig at få en spiller, når hun var faldet i søvn, men jeg faldt selv ret hurtigt i søvn, for jeg vågnede i hvert fald og kunne se på vækkeuret, at jeg havde været væk et par timer.

Min mor lå på siden og dynen var kravlet op, så jeg kunne skimte hendes sorte trusser i mørket.

Jeg blev liderlig med det samme igen, og lå og gloede på hendes røv, mens min pik voksede.

Jeg kunne høre, hun sov tungt og tænkte at nu kunne jeg ta den spiller.

Jeg havde egentlig tænkt mig bare at gå ud på badeværelset, men så slog tanken ned i mig hvis jeg nu prøvede at gøre det helt stille, så kunne jeg jo blive liggende…og jeg ku måske også ta hende lidt på røven imens.

Tanken tændte mig helt vildt og jeg lå i lang tid og vejede for og imod. Hvad nu hvis hun vågnede ?

Hvad ville hun tænke, ville hun synes, at jeg var dybt pervers ?

Nåja, hvad nu hvis hun ikke vågnede, og hvis og hvis….

Mens jeg lå der og tænkte, havde jeg hevet shortsene ned og var begyndt at hive i pikken.

Jeg førte den ene hånd over lagde den på hendes ene balle, lod den glide lidt op og ned uden på de bløde trusser og fulgte rundingen på hende balle.

Hun sov stadig tungt og jeg blev mere modig…og mere liderlig.

Mit hjerte hamrede og jeg åndede tungt, mens jeg førte hånden ned mellem ballerne og forsigtigt pressede pegefingeren mod skamlæberne uden på trusserne.

Jeg bevægede langsomt fingeren sidelæns over kanten på den ene skamlæbe og lod den glide ned i revnen imellem og op op den anden skamlæbe og tilbage igen.

Jeg spillede min pik i lange seje træk og stak hånden længere ind mellem hendes ben, så pegefingeren kom ud på den anden side ved trekanten mellem hendes lår.

Igen bevægede jeg den fra side til side, men nu lod jeg fingeren hvile i revnen, og trykkede lidt hårdere mod den for at mærke hendes klit.

Hold kæft hvor var jeg tændt. Jeg ku mærke udløsningen komme, men i det samme vendte hun sig om på ryggen med et sæt.

Jeg fik et chok og flåede hånden til mig. Lå musestille og forsøgte at trække vejret roligt var hun vågnet ?

Efter et par minutter uden nogen reaktion, indså jeg , at hun stadig sov, og jeg lå og prøvede at gøre op med mig selv, om jeg turde prøve igen.

Jeg lagde mig om på siden mod hende og stak hånden ind under hendes dyne.

Startede oppe ved brysterne og lod fingrene glide frem og tilbage over det ene, men brystvorten blev ikke stiv, så jeg fortsatte ned af maven over trussekanten til jeg nåede trekanten og lod hånden hvile der. Jeg krummede fingrene og prøvede at mærke hårene igennem de tynde trusser, men jeg ku ikke rigtig mærke nogen. Det undrede mig lidt, men jeg tænkte ikke videre over det.

Min mor lå med benene spredt lige nok til at jeg ku føre et par fingre ned så de rørte ved hver skamlæbe.

Jeg begyndte at trække vejret tungt igen og prøvede at få fat om pikken med den anden hånd, men da jeg lå på siden, pressede min kropsvægt på armen, så jeg kun lige ku gnide lidt op og ned på forhuden.

Jeg førte fingrene op af skamlæberne og ned igen, lod den ene finger smutte imellem dem. Revnen ku mærkes tydeligt gennem trusserne og jeg førte fingeren ned i den, lige så langsomt og forsigtigt.

Sådan kørte jeg på i noget tid op og ned af skamlæberne og ind i revnen, og for hver gang blev jeg lidt modigere og pressede fingeren en lille smule hårdere mod revnen.

Trusserne kravlede længere og længere ind i revnen, og da jeg kørte fingeren igennem igen, synes jeg de føltes lidt våde igennem stoffet.

Ej, det måtte være noget jeg bildte mig ind min mor sov stadig og åndede dybt, synes jeg at jeg ku høre.

Jeg var hamrende tændt igen og prøvede at koncentrere mig om at gnide på både at gnide min pik og hendes fisse.

I det samme samlede hun benene og jeg standsede og kiggede på hende. Hun lå med lukkede øjne, men munden var halvt åben og hun åndede tungt.

Var hun vågen ? Var hun ophidset ? Hvor længe havde hun været vågen ?

Jeg var ligeglad nu så liderlig at jeg kun ku tænke på at løbe linen helt ud, og lod derfor fingrene glide ned mod revnen igen.

Hun greb fat om mit håndled, og jeg hørte hendes stemme i mørket: "n-nej, skat, det er forkert, vi må ikke….", men hun stønnede det nærmest, så jeg maste hånden ned mellem hendes lår.

"Åhhhhhhh……" åndede hun og selvom hun stadig havde fat om mit håndled, strittede hun ikke imod, men spredte benene lidt igen, så jeg lod fingeren glide ned i revnen endnu en gang, mens jeg pressede hårdere.

Hun spredte benene endnu mere, og nu var jeg ikke i tvivl trusserne var gennemblødte og jeg ku mærke, at hendes klit var hård, da fingeren gled ned over den.

"Åååhhh" stønnede hun, og jeg lod fingeren hvile på klitten, før jeg trak hånden op til trussekanten og ind under den.

Langsomt stak jeg hånden ned i trusserne, og nu forstod jeg, hvorfor jeg ikke havde kunnet mærke hårene gennem dem før hun var glatbarberet !

Mit hjerte hamrede så hårdt af ophidselse, at det føltes som om det ville eksplodere.

Jeg lod fuckfingeren glide ned i revnen, og da den passerede hendes klitoris, slap hun mit håndled og skød hofterne frem, mens hun hev trusserne ned.

Jeg masserede klitoris med pegefingeren, og stak samtidig fuckfingeren ned i revnen, lidt ind, lidt ud, lidt ind, lidt ud.

"fhhhhåååååååå", hvæsede hun, "det er så længe siden….åhhhh, hvor er det dejligt, åhhh, åhhh".

Hun var helt væk, og hendes hofter begyndte at bevæge sig rytmisk op og ned.

Jeg rejste mig på knæ og placerede mig mellem hendes ben og trak trusserne helt af hende.

Så tog jeg fat lige under hvert knæ og spredte hendes ben, og lagde mig på maven med ansigtet lige ud for hendes glatte fisse.

Min tunge startede ved den øverste del af revnen og forsatte ned over klitoris, der var stenhård.

Ned langs den ene skamlæbe og op igen, henover klitoris og ned langs den anden skamlæbe og op igen, og så ned over klitoris og ind i revnen. Jeg stak tungen så langt ind jeg kunne og vippede den op og ned. Nu blev hun helt vild tog med begge hænder om mit hoved og trak det op, så tungen lå på klitoris, mens hun mere stammede end stønnede:"åhhhhhh..åh..åh..åh..åhhhh.åh..åh.ååh". Jeg lod tungen danse frem og tilbage over klitoris hun var så våd, at safterne drev ned af hagen på mig.

Hendes hofter gik op og ned og hun holdt mit hoved fast, som om hun var bange for, at jeg ville stoppe, hvis hun gav slip.

Så med et løftede hun mit hoved, og med halvt lukkede øjne så hun på mig og sagde hæst:

"Gud, hvor har jeg lyst, du skal komme ind i mig nu."

Jeg rejste mig på knæ, min pik prøvede nærmest at sprænge shortsene, og hun lænede sig op stak den ene hånd ned i dem, og hulede den om pikken, mens hun lirkede den op over elastikken og trak mine shorts ned. Jeg trak dem selv det sidste stykke af, mens hun holdt fast i min pik og trak den hen til sin fisse, og spredte sine ben og løftede dem lidt.

"Kooom", stønnede hun og jeg stødte i et langt sejt tag så langt ind jeg kunne, og så helt ud igen, så kun pikhovedet var inde, og så helt ind igen.

Jeg begyndte at bevæge mig rytmisk ind og ud, stadig i lange, seje træk, og hun bevægede hofterne i samme takt.

Jeg sænkede hovedet over det ene bryst og lod læberne omslutte brystvorten, mens jeg sugede.

Den rejste sig omgående, og jeg svirpede tungen frem og tilbage over den.

Hun begyndte at klynke:"åh, ja, åh, ja".

Jeg satte tænderne om brystvorten og bed sammen helt blidt, mens jeg trak ansigtet lidt tilbage, så tænderne ridsede op af den, og hun klynkede endnu mere og skød ryggen op i en bue.

"Åh, åh, o-også det andet, også det andet."

Jeg flyttede hovedet til hendes andet bryst og gav det samme behandling, og hun kvitterede ved at udstøde et langt klynk og bevæge hofterne i små, hidsige ryk, mens musklerne i hendes fisse skiftevis klemte sammen om min pik og slap igen.

Det var for meget ingen af de piger jeg nogensinde havde været sammen med, havde været så helt væk i liderlighed…og så var det min mor !

Udløsningen var på vej - det trak i nosserne og min pik begyndte at vippe inde i hende, men hun kunne mærke det og greb fat om roden på den og klemte hårdt sammen.

"Nej, vent skat, det er for tidligt, ikke endnu, ikke endnu."

Hun var holdt op med at bevæge sig og jeg lå også stille.

Få sex i dag

Efter et kort stykke tid pustede hun mig i øret og hviskede:"puha, vi nåede det lige..kom…."

Hun skubbede mig væk og vendte sig om på maven, spredte benene og løftede røven, så jeg kunne skimte rundingen på skamlæberne og den lyserøde revne imellem dem.

Det var selvfølgelig indbildning, men jeg kunne næsten høre den sige "kom så og tag mig," så jeg lagde mig på knæ imellem hendes ben og hun stak hånden ind mellem dem, greb fat om min pik og førte den ind i sig.

Hun slap min pik, men lod hånden blive mellem sine ben og begyndte at kæle for sig selv, mens jeg stødte ind og ud af hende.

Jeg gloede betaget på hende hun lå med hoved og skuldre presset ned mod madrassen, hovedet lå på siden og ud af hendes halvåbne mund kom det rytmisk:"åh, åh, åh, åh".

Mit blik vandrede ned til hendes strittende røv, hver gang jeg stødte ind, løftede hun den lidt og stødte imod.

Nu kunne jeg ikke mere et tungt grynt kom ud af min mund, men min mor skubbede mig hurtigt ud af sig og satte sig op, idet hun trak knæene op under sig stadig med ryggen til mig og sagde: "du må ikke komme i mig, jeg bruger ikke noget."

Hendes hånd fløj om bag hendes ryg og fandt min pik, og hun gned den i hurtige, blide ryk.

Jeg tog fat om hendes hofter og nu kom det det ene sprøjt efter det andet sejlede op af ryggen på hende.

Det føltes som om udløsningen blev trukket op helt nede fra tæerne, og da den ebbede ud, sank jeg sammen mod hendes ryg og blev smurt ind i min egen sperm, som hang i tykke striber på hende.

Min mor skubbede mig lidt væk og lagde sig på ryggen.

Hun åbnede munden, som om hun ville sige noget, men jeg så væk og lagde mig i stedet med ansigtet mellem benene på hende hvis hun troede, vi var færdige, så tog hun fejl…

Jeg lagde tungen mod hendes klitoris og kiggede lidt trodsigt op på hende.

Mit blik mødte hendes og hun nikkede ganske let, lagde hovedet tilbage på puden og skød hofterne længere ned mod mig.

Jeg begyndte at slikke hende hårdt og vådt, lod tungen daske op og ned gennem revnen som en malerpensel.

Spidsede den og stak den ind i hende og trak den ud igen og lod den svirpe op over klitoris, og så tilbage og lave malerpensel igen.

Reaktionen udeblev ikke hun begyndte at stønne tungt og bevægede sit skød i samme takt som mine tungebevægelser.

Jeg spidsede tungen og masserede klitoris med spidsen, mens jeg stak to fingre ind i hende.

Bevægede dem op og ned og ud og ind i revnen, spredte dem og lod tungen dumpe ned i hullet, og så tilbage på klitoris.

"Åhhhhhh, uhåhuåh, åhhhh, uuuhåh", det lød næsten som om hun græd.

Min tunge dansede hurtigt frem og tilbage over klitoris, og jeg ku mærke hendes fisse klemme sammen om mine fingre, mens hun stønnede:

"Åh, åh, jeg…jeg kommer nu, jeg kommer nu, åh ja, ja, ja."

Hun løftede røven fra madrassen og hendes krop stod spændt som en bue, mens hun udstødte et langt: "ååååhhhhhhhhhhhhhhhhh," og så faldt hun sammen på sengen, tungt åndende.

Jeg lagde mig op ved siden af hende, og hun vendte sig mod mig med et tilfreds smil, kyssede mig hurtigt og sagde: "gud, hvor var det skønt tak, min skat."

Jeg smilede bare til hende og sekundet efter sov jeg.

Da jeg vågnede næste morgen, var min mor stået op, og sad i køkkenet med en kop kaffe.

Jeg gik ud og pissede og kom så ind og satte mig.

Jeg turde ikke rigtig møde hendes blik, men ud af øjenkrogen kunne jeg se, at hun så på mig med et bekymret blik.

"Skat…" begyndte hun, "det var helt fantastisk dejligt, det der skete i går, og guderne skal vide, at jeg trængte til det, men…." hun holdt en pause," men det var forkert af mig at lade det ske."

Jeg så op på hende: "men mor, jeg synes også det var dejligt, og det var jo mig, der startede….og det var det bedste sex, jeg nogensinde har haft !"

Hun smilede og så blødt på mig: "Du er en fantastisk elsker og du kommer til at gøre en kvinde meget, meget lykkelig er jeg sikker på…..men den kvinde kan altså ikke være din mor."

Hun lagde sin hånd på min: "det v a r fantastisk sex, og jeg blev revet med…..jeg har ikke været sammen med en mand i flere år…din far rørte mig aldrig i de sidste år vi boede sammen….han fik vel det, han skulle ha hos hende den anden, men skat…det kan ikke ske igen, det må det ikke…"

Jeg nikkede og så ned i bordet, vidste jo egentlig godt, at hun havde ret….men lige nu kunne jeg kun tænke på, hvor fedt det havde været…og hvor meget jeg ville ha det igen.

Mit blik vandrede forbi bordpladen og faldt på min mors bare lår, der stak frem under badekåben.

Jeg kiggede op af hendes lår i håb om at få et glimt af hendes glatbarberede fisse i dagslys, men bordet skjulte udsynet.

Jeg lagde hånden på hendes knæ og kiggede på hende.

"Hvorfor…eller jeg mener…du er jo barberet" fik jeg sagt.

Hun rødmede og svarede: "ja, jeg…jeg tænkte, at jeg ville prøve det."

Efter en lille pause sagde hun:"faktisk var jeg sammen med en mand sidste weekend, og det var ham der foreslog, at jeg barberede mig…."

Jeg kiggede på hende:"jeg synes, du sagde, at du ikke havde været sammen med en i flere år ?"

"Ha…" udstødte hun, "det er næsten også rigtigt, for det ka godt være, at han havde en masse ideer om, hvad han synes var frækt, men da det kom til stykket, var han ikke til noget. Han fik det, han sku ha efter 3 minutter, og så lagde han sig ellers til at sove. Han var et skvat…dig, min dejlige dreng derimod hvis bare du ikke havde været min søn."

Hun så længselsfuldt på mig…eller det synes jeg, det så ud som, og det gav mig nyt håb om at kunne gentage succesen fra aftenen før.

"Må jeg ikke nok se den ?" tiggede jeg.

"Nej, du må du altså stoppe, vi kan ikke fortsætte det her" svarede hun.

"Årh, please mor", sagde jeg og lagde mig på knæ foran hende.

"Nej, Peter, hold så op", sagde hun og prøvede at lyde streng.

"Please, please, please, jeg vil så gerne," tiggede jeg igen.

Hun sukkede dybt men spredte alligevel langsomt benene, og jeg rakte hænderne frem og trak hendes badekåbe til side.

Hun sad på stolen så kun lige det øverste af revnen var synlig, og jeg bad hende rykke frem, så jeg ku se mere.

Hun vippede røven frem og jeg gloede betaget på hendes fisse.

Jeg lænede mig fremover så mit ansigt kom tættere på, men hun rejste sig op og viklede badekåben om sig: "Peter det går ikke...der er en del af mig, der virkelig gerne vil, men jeg er din mor, og jeg er nødt til at tænke videre." "Jamen mor, du vil gerne ha sex og får ikke noget jeg vil gerne ha sex og får ikke noget….hvorfor kan vi ikke…nyde hinanden indtil vi finder nogen…kærester…eller ?"

Jeg ku godt selv høre, at det lød desperat, men jeg var sgu parat til at gi næsten hvad som helst.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 112 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.