Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den gang var jeg 15. Det hele startede en sommerferie da jeg skulle til Mallorca og besøge min moster og onkel. min onkel ville tage på forretningsrejse og havde derfor ikke så meget tid sammen med os den ferie hvilke jeg syntes var meget godt. da jeg ankom i lufthavnen hentede min onkel mig og kørte mig til deres hus det er et stort hus med swimmingpool det første jeg gjorde da vi kom til huset var at smide alt tøjet og skifte til bade bukser og hoppe i poolen min moster smed også alt tøjet skiftede til bikini og hoppede i jeg kunne se gennem hendes bikini at hun havde stive brystvorter og det gjorder mig virkelig liderlig. senere så vi bare fjernsyn og gik tidligt i seng da det havde været en lang dag for mig med alt det rejsen.

Næste dag tog min onkel tidligt på forretningsrejse så da jeg vågnede var der kun mig og min moster hjemme min moster sover altid længe så jeg listede mig hen til hendes soveværelse og gik lige så stille ind. da jeg kom ind i soveværelset kunne jeg se at hun havde smidt dynen da der somreglt er temmelig varmt om natten der nede hun lå kun i g-streng og BH. min moster har en meget god krop i en alder af 46 jeg kunne se nogle fissehår stikke ud i kanten af g-strengen og det tændte mig helt vildt jeg listede mig hen til vasketøjskurven uden at vække hende og jeg fandt et par af hendes gamle trusser og begyndte at snuse til dem. det gav mig en ordentlig stivert på og jeg var nød til at liste ud til Wc'et og rive den af senere den dag var det tid til en dukkert og min moster hoppede igen i poolen med bikini og stive brystvorter da vi lage os til at sole os smed hun Bh'en hun sagde at det var fordi hun ikke ville have bikini striber efter solen og jeg gav hende ret og sagde at det var en god ide. da jeg så hende velformede bryster begyndte min pik at vokse igen og jeg var nød til at lægge mig på maven så hun ikke opdagede den. lidt efter spurgte hun om ikke jeg ville smører hende in med solkrem og der var ikke noget jeg hellere ville jeg smurte hende ind på ryggen og sørgede for at komme så tæt på hendes bryster som muligt da jeg var færdig lagde vi os til at sole os igen. lidt efter var det blevet for varmt til at ligge der og stege i solen og spurgte derfor om hun ville med i vandet. det ville hun godt da vi lå der og plaskede rundt dykkede jeg med vilje ind i hendes patter og da jeg løftede hovedet smilte hun bare frækt og min pik begyndte at dunke helt vildt. så dykkede hun og hun svømmede gennem benene på mig og snittede min stive pik med sin albue. da hun kom op igen sagde hun at det nu var min tur til at svømme mellem benende på hende. det gjorde jeg så og jeg snittede lige hendes bikini med benet. da jeg kom op til overfladen igen spurgte hun om ikke vi skulle nøgen bade der var alligevel ikke nogen der kunne se os jeg sagde at det nok ikke var så godt da jeg ikke ville afsløre min kæmpe stådreng men hun sagde bare okay og smed bikini nederdelen så nu var hun helt nøgen. da hun svømmede gennem benende på mig igen stoppede hun halvvejs og trak mine badebukser helt ned om knæene. hun fik øje på min stå pik og sagde når så det er derfor du ikke vil nøgenbade. Jeg fik fremstammet et svagt ja. hun dykkede bare igen tog min pik i munden suttede et par gange og kom op til overfladen igen, så sagde hun du har da ellers ikke noget at være flov over.

Da vi lagde os til at tage sol igen lå jeg og tænkte over oplevelsen hele tiden . pludselig stod min moster hen over mig oh begyndte at føre min stive nøgne drenge pik op i hendes sjask våde fisse hun stønnede og sagde at det var længe siden at hun havde fået så god pik af nogen som helst jeg begyndte at kneppe hende hårdt og fik hende til at komme i en ordentlig orgasme da hun havde sundet sig lidt fik jeg lov at kneppe hende mellem patterne til jeg kom ud over hendes mund, hendes ansigt og hendes patter hun slikkede det i sig og slugte det, siden snakkede vi aldrig om det. Ville ellers meget gerne gøre det igen elsker dig min moster.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 85 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.