BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det ringede pludseligt på døren. Det var mig. Jeg kom forbi, fordi du ikke kunne være i din krop af liderlighed mere, du var blevet teaset og pirret men havde én opgave, du måtte på ingen måde tilfredsstille dig selv. Men du var blevet pirret så meget at du blev nødt til det, ikke at gøre det selv men at blive tilfredsstillet. Så du havde tigget og bedt din herre om at komme forbi og tilfredsstille dig. Og her stod han, foran dig med 2 mål i hovedet. At du skulle tigge endnu mere, tigge så meget du lå på knæ foran ham og bad ham om at tage sin stive pik frem, så du kunne sutte og gage på den i mens han kvælte dig. Det andet mål var at give dig alt det du ikke måtte give til dig selv. 100% tilfredsstillelse, så meget tilfredsstillelse at du aldrig havde i været i nærheden før.

Og han var så selvsikker, så han vidste at begge mål ville blive opfyldt. Fordi du var hans og han var din. Du havde ikke mulighed for at ikke at adlyde hans ordre og hvis du gjorde så kendte du konsekvensen. 100% afstraffelse og i dag var det ikke bare som du godt kunne lide det - hårdt. Det var en straf som du ville fortryde, men det vidste du ikke endnu, for du nød at pirre din herre, du kunne godt lide at blive straffet, at være underdanig og få tilført smerte.

SEX I DAG?

Jeg kommer ind i lejligheden, opføre mig som en gentelmen, jeg vil vise mit begær til dig først, gøre alt det jeg ved får dig til at blive endnu mere liderlig, endnu mere liderlig end du er i forvejen, for du har også en forhåbning om at jeg bare kommer for at udnytte dig, tager dig hårdt i døren, lige så snart du åbner. For du elsker spænding, så at kunne blive opdaget i at blive domineret af din herre, gør ikke din situation bedre. Men jeg kender dig, dine tanker og dit behov, så du skal ikke få din vilje, for jeg er din herre og det er mig der bestemmer.

Så jeg viser min bedste side frem, tiltaler dig med ord og handlinger. En ægte gentlemen der kan det hele.

Jeg begynder at vise mit begær, hviske dig i øret om hvor fræk du er, hvor meget jeg har lyst til dig og ikke mindst at jeg ejer dig. Begynder at bide blidt i dit øre, kysse din hals, mine hænder finder din krop, men kun så du kan mærke dem og tænke på hvordan de rigtig skal tage fat. I mens jeg viser dig mit begær løber dine tanker løbsk, du kan ikke længe styre dig selv, du kan ikke længere styre dine lyster og dit begær. Lige inden du skal til at tage fat i mig og bede mig om at tilfredsstille dig, stopper jeg.

For jeg kender dine tanker og du er ikke blevet pirret nok endnu. Jeg trækker mig tilbage og kan se skuffelsen i dine øjne men du ved på samme tid også at det er en leg og jeg leger med dig, leger med dine følelser og dine lyster.

Men du kender ikke til mine mål og det eneste du kan reagere på er dine lyster, så du kan ikke holde det tilbage mere, du vil have mig og det er nu, du vil mærke min stive pik oppe i din våde stramme fisse, du vil mærke min hånd om din halse, som klemmer til. Så du udbryder om jeg ikke nok vil kneppe dig, tage dig hårdt som du godt kan lide det, blive tilfredsstillet og tilfredsstille mig.

Inden jeg når at svare, siger du at du vil gøre alt, gøre alt for mig, bare jeg tilfredsstiller dig. Du kan se at det ikke er nok i mine øjne, så du smider dig på knæ foran mig, kigger mig dybt i øjnene og siger "jeg vil gøre alt for dig, min herre".

Du ved jeg elsker når du tigger, så du ser hurtigt at min pik bliver stor og stiv inde i mine bukser, så du rækker din hånd frem og hiver min pik ud, tager den i munden, uden at tøve, du tøver ikke fordi du elsker at sutte pik men du ved også at min dømmekraft svækkes med din våde mund og slikke tunge rundt omkring mit lem og mine nosser.

Og det gør den. Min dømmekraft svækkes i et kort øjeblik. Men jeg får samlet mig igen og jeg kan ikke undgå at smile, for du hoppede lige i fælden og først mål var hermed opnået.

Jeg tager fat om dit hoved, trækker dig op til mig, giver dig et kys og siger du skal sætte dig ned på stolen igen.

Jeg går ud i entréen og siger jeg er tilbage om lidt. Jeg går ud og henter et par håndjern, gemmer dem og bevæger mig tilbage til dig, om bag din stol, kysser din hals igen, tager fat i dine hænder og føre dem bag din ryg, påføre dig håndjernene, det giver et lille sæt i dig, for du bliver overrasket, men du ved også godt hvad det betyder. At nu starter den sjove leg for alvor og du er mere end klar, din fisse har allerede været ved at eksplodere et hav af gange og dine trusser er smurt ind i dine egne safter.

Jeg begynder at kærtegne dig, begynder at kærtegne din krop, gøre alt det du godt kan lide, blot for endnu gang at stoppe, men jeg stopper ikke for at afvise dig. Jeg stopper for at hente de ting jeg har medbragt for at du skal tilfredsstilles. Jeg kommer tilbage til dig med en pisk, brystklemmer, gag ball, reb og starinlys. Alt det jeg skal bruge til at pirre dine mest beskidte tanker og lyster.

Jeg er nu gået fra at være en gentleman der begære dig, til at være din herre. Og som din herre er du 100% underkastet.

For at du kan pirres og tilfredsstilles mest muligt skal jeg bruge din nøgne, liderlige krop. Så jeg åbner håndjernene og beder dig om at smide tøjet. Til du står helt nøgen med din uskyldige krop midt i stuen. Jeg starter med at give dig en gagball i munden, så du ikke kan sige noget. Finde rebet frem, og begynde at binde hver sin hånd til væggen og hver sin fod til væggen, så du står midt i stuen, uden mulighed for sige noget eller bevæge dig og med frit udsyn og frie muligheder for at gøre lige hvad jeg har lyst til med din krop.

Jeg starter med at rose din krop, for hvordan du plejer den og hvor fræk den er.

Men selvom du har en fræk, nøgen og uskyldig krop, er dit sind et helt andet sted henne. Du tænker kun på alle de beskidte ting jeg skal til at gøre ved din krop og som du inderest inde elsker.

Men du skal selvfølgelig straffes for at hoppe i fælden og tage din herres pik i munden uden at have fået tilladelse til det.

Jeg går hen til bordet og finder pisken frem, svinger den en gang i luften, så du ved hvad der skal ske og for at se om den stadig ligger godt i hånden. Jeg går tilbage til dig, lader pisken røre din krop, så du kan mærke læderet med din krop og din hud, mærke den kildende fornemmelse som blot er der for at bliver forløst med smerte.

For i mens jeg kærtegner din krop med pisken, træder jeg et skridt tilbage bag din krop og giver dig et slag, og et hårdt et af slagsene, så man kan se de røde streger på din røv. Du gipser i samme moment, for du skal vænne dig til smerten og du synes jeg er for hård men du ved på samme tid at smerten med tiden bliver til varme, varme som bredder sig i din krop for til sidst at bevæge sig ned til din fisse, som omdanner varmen til safter og lyster.

Jeg inspicere dig et øjeblik, ser på hvordan du reagerer, ja nærmest beundre din krop og din røv med røde streger, men kun i et kort øjeblik for jeg går tilbage og giver dig endnu et piskeslag på den anden balle, så de begge to er røde af varme og smerten fra pisken. Selvom det gør ondt kan jeg se lysten brænde inde bag dine øjne.

Jeg bruger igen pisken til at kærtegne din krop, men denne gang foran dig, på dit ansigt, på dine bryster og dine lår. Dine brystvorter bliver endnu mere stive end de var i forvejen og de ligger op til at de skal tilfredsstilles og det er der kun en måde at gøre på, for tilfredsstillelse er lig med smerte, så jeg henter brystklemmerne og påføre dem, så du kan mærke varmen sprede sig ud i din krop.

I et griber jeg pisken og pisker din røv igen, så du slet ikke er i tvivl om hvem der bestemmer og hvad der skal ske med din krop.

Jeg går om foran dig igen, kan fornemme du er ved at være klar, ved at være klar til at jeg indtager din krop, klar til at jeg fører min stive pik og ind din våde, stramme fisse og tilfredsstiller dig.

Så jeg tager min hånd og tager fat om din hals, klemmer til og spørg dig med en visken tæt på dit øre om du er klar til at blive tilfredsstillet. Du nikker og prøver desperat at sige ja med gagballen i munden, jeg klemmer endnu hårdere fat om din hals og spørger dig igen men inden du svare, fører jeg den anden hånd ned mellem dine ben og der er ingen tvivl. Dine safter løber ud af dig og du er så våd som du aldrig har været før.

Jeg slipper dig og fjerner mig fra dig, går tilbage til bordet og smider mit tøj.

Jeg er klar og du er klar, nu er der kun 1 mål tilbage og det er ultimativ tilfredsstillelse for dig, så du husker tilbage til denne dag resten af dit liv og bliver våd bare ved tanken om det.

Jeg står nøgen bag dig med min stive pik pegnede hen mod din nøgne krop, med pisken i hånden og lysten i kroppen.

Jeg svinger pisken igen, denne gang endnu hårdere end de andre gange, så du skriger og stønner bag gagballen. Jeg stiller mig bag dig og begynder at føre min stive pik op i din våde fisse, det rykker i dig lige så snart du kan mærke den sprede dine læber. For du har ventet hele dagen på at blive tilfredsstillet, egentlig har du ventet hele livet på denne dag, den dag hvor du underkastede dig selv og din krop 100% til et andet menneske, uden at tøve.

Jeg fører nu den stive pik langsomt op i dig, så du kan mærke hvordan den fylder dig ud, hvordan den dunker oppe i dig, og hvordan jeg fører den helt i bund, holder den der, for så at trække den langsomt ud, helt ud af din våde fisse, så du giver et suk. Du har nu fået en forsmag på hvad der venter dig men du er stadig væk min, min slave der er bundet med en gagball i munden og det skal udnyttes, så jeg træder endnu en gang et skridt tilbage og med fuld kræft pisker jeg din røv, den er mere end bare rød, den er glødende, så jeg pisker dig igen og igen. Du har for længst glemt smerten, det eneste du mærker og modtager nu er en følelse du omdanner til liderlighed.

Jeg er nu første for alvor klar, klar til at fylde dig ud og kneppe dig til ingen af os kan mere. Mit indre bæst er tændt, jeg reagere snart kun på instinkt og mit indre dyriske jeg siger at jeg skal kneppe dig så hårdt som jeg overhovedet kan.

Så jeg fører min stive pik ind i din dryppende fisse, og begynder at kneppe dig hårdt, i mens jeg river dig i håret, tager kvælertag, klemmer brystklemmerne og spytter dig på ryggen. Der går ikke lang tid før den første orgasme ruller ind over dig. Selvom du stadig væk har gagballen i munden, stønner du og skriger højt. Jeg bliver ved og ved med at kneppe dig hårdt, i et højt tempo, pirre din krop, tilføre dig smerte og vise hvem der bestemmer.

Efter et godt stykke tid med hård og brutal sex, og et hav af dine orgasmer. Stopper jeg op, ikke fordi vi er færdige, langt fra, vi skal bare skrifte position. Så jeg løsner rebet fra væggen som sidder om dine ankler og sætter rebet fast i loftet, så du hænger i en form for gynge, med frit udsyn til hele din krop.

Vi er nu klar til 2. runde men i anden runde fjerner jeg gagballen, for jeg vil hører dig skrige og stønne, fortælle mig hvor meget du nyder det, og hvilken god herre jeg er.

Så vi er klar igen, klar til at genoptage den hårde, dyriske og voldsomme sex. Og lige som sidst går der ikke lang tid før jeg udelukkende kun reagere på mit instinkt, jeg kan kun tænke på hvor meget jeg vil kneppe dig og hvor hårdt det skal gøres, i mens mine hænder arbejder på din krop. Smerte, tilfredsstillelse, smerte og så tilfredsstillelse igen.

Du skriger og stønner mit navn, og i mens du fortæller om alt det jeg har bedt dig om. Din mund har kun et formål og det er at tilfredsstille mig.

Du kommer igen, du kan ikke lade hver, du har overgivet dig og det samme har din krop og dine lyster.

Vi er begge 2 ved at være færdig nu, vi har kneppet godt og grundigt i lang tid, du er tilfredsstillet og jeg er klar til at komme, men ligesom aften startede, skal aften også slutte med min stive pik der er klar til at komme i din mund. Jeg løsner dig fra rebet, du ligger dig på knæ foran mig for du ved godt hvad der skal ske. Så du tager min pik i munden, sutter på livet løs, sutter så meget så man skulle tro der ikke var nogen dag i morgen.

Jeg tager fat om dit hoved, presser det ned om min pik, så du har svært ved at trække været og du gager. Jeg slipper dig, så du kan få luft. Du spytter på min pik og går i gang igen og der går ikke lang tid før jeg er klar til at sprøjte det hele i din mund og din hals, så du kan smage og nyde min sæd.

Jeg tager fat om dit hoved igen, og du kan mærke min pik dunke, så du ved det er tid, jeg er klar til at komme og det gør jeg, i lange dybe sprøjt, ind i din mund og ned i din hals. Du tager min pik ud af din mund, slikker dig om munden og siger "tak min herre".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.