Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde gået i klasse med hende siden 8. klasse. Christina, hed hun, og lige fra første dag var jeg dybt fascineret af hendes lille, veldrejede krop med den struttende røv og de velformede, faste bryster. Begavet var hun også, og morsom.

Vi var venner sådan lidt on-and-off, men uanset om vi så lige var venner eller ej, var jeg til stadighed fascineret af hendes krop, som jeg tit fantaserede om, når jeg om aftenen lå under dynen og pillede ved mig selv.

SEX I DAG?

Vi kom i gymnasiet sammen, i samme klasse, og det var heller ikke altid lige gnidningsfrit - altså bortset fra at den slags gnidninger, jeg havde allermest lyst til, aldrig blev til noget. Efter en pause genoptog vi vores venskab. Nu havde Christina fået en sød kæreste og var begyndt at falde lidt mere til ro, og i mit stille sind glædede jeg mig egentlig over, at vi nu kunne være venner uden at jeg hele tiden skulle bryde mit hoved med, om hun var forelsket i mig.

En dag ringede hun sent om aftenen om spurgte, om hun lige måtte komme hjem til mig og få et knus. Hendes kæreste var på studietur, og hun gik alene rundt i lejligheden og havde brug for selskab. Jeg sagde selvfølgelig ja, og hun kom en halv times tid efter, iført en lækker nederdel og en stram skjorte, og med fuld make-up og håret sat op på en måde, som jeg i hvert fald synes er sindssygt sexet. Hun gav mig et knus, der var længere end det plejede at være, og så strøg hun sin hånd ned ad kinden på mig, mens hun kiggede mig dybt i øjnene, smilede og fugtede læberne med tungen. Jeg undrede mig lidt, men lagde ikke noget videre i det.

Da vi havde siddet og snakket lidt overfor hinanden, spurgte hun om hun ikke måtte sætte sig over til mig i sofaen og få varmen. Det måtte hun selvfølgelig, og hun arrangerede os sådan, at vi sad på langs i sofaen med hende mellem mine ben og mine arme om hendes mave. Hun lagde sig ind til mig og slappede af. Vi lå lidt sådan og snakkede, og så tog hun langsomt min ene hånd og førte den op til sine bryster.

"Christina?", sagde jeg til hende.

"Mmm?", svarede hun, som om hun ikke syntes der var grund til at undre sig.

Jeg anede ikke hvad jeg skulle sige, og da jeg ikke selv gjorde noget, begyndte hun at køre mine hænder rundt på hendes overkrop. Jeg gjorde ikke ligefrem modstand, men var stadig lidt utryg ved situationen. Der gik alligevel ikke mange øjeblikke, for jeg måtte give mig hen og begyndte at massere hendes smukke, velformede bryster. Løftede dem forsigtigt og klemte dem blidt. Jeg knappede hendes skjorte op og kyssede hende på halsen. Hun spandt som en kat og begyndte at ligge lidt uroligt.

Jeg fortsatte arbejdet med hendes bryster. Stak et par fingre fra først den ene, så den anden hånd i munden på hende, så jeg mine fingre blev fugtede og kunne bearbejde hendes brystvorter.

Vi åndede begge tungt, og jeg synes efterhånden at jeg ville prøve at gå videre.

Mens jeg beholdt den ene hånd på hendes bryster, bevægede jeg den anden ned på hendes lår. Hvis hun skulle sige fra, skulle det være nu. Hun sagde ikke andet end nogle lyde, der ikke kunne misforstås. Jeg fik hånden ind under den stramme nederdel og kørte op og ned uden på hendes trusser. Jeg kørte pegefingeren op og ned, pirrede det yderste af skamlæberne mens jeg lod tommelfingeren massere hendes klit. Jeg fik hånden ind under hendes trusser og kørte pege- og langfingeren ind i hendes silkebløde fisse. Nu vippede hun langsomt lænden op og ned, så hendes røv masserede min pik uden på bukserne. Jeg tænkte, at jeg snart ville blive nødt til at befri min pik, hvis det ikke skulle begynde at gøre rigtig ondt, men hun kom mig i forkøbet, for nu førte hun en hånd bag om ryggen på sig selv, om til min stenhårde pik, der var ved at komme i klemme i bukserne.

Hun drejede hovedet og så mig i øjnene, smilede og gav mig et hurtigt kys og gled så ned mellem mine ben, hvor hun knappede mine bukser op. Hun fik dem hurtigt trukket af mig, og så begyndte hun ellers at sutte. Hun så mig i øjnene, mens hun langsomt mundkneppede mig, og jeg kom efter måske et halvt minut. Jeg var helt oppe at ringe. Hun slugte det hele, og det var næsten for meget for mig. Jeg havde aldrig forestillet mig, at det her virkelig ville ske. Inden jeg nåede at komme til hægterne, havde hun placeret sig i sengen, hvor hun nu lå og slangede sig. Jeg trak nederdelen af hende, så trusserne, der allerede var lidt småfugtige. Kørte en finger op i hende, to fingre, og jeg fandt hurtigt hendes G-punkt, som jeg masserede indtil hendes hurtige støn blev til et langt "AAAHHH UUHHH". Hun skubbede mit hoved ned mellem hendes ben, hvor der var fuldstændig glatbarberet, og jeg slikkede rundt i kanten af hendes skamlæber og sugede klitten. Hun kom igen og stønnede "kom nu......... kom...... jeg vil have den, kom......... kom!".

Jeg kravlede op mellem hendes vidt spredte ben og trængte ind i hende i ét langt hug. Hun skreg af lyst og lagde benene om mig som om hun var bange for at jeg skulle slippe væk inden hun var færdig med mig.

Hendes fisse var fuldstændig ligeså ubeskriveligt dejlig, som jeg havde gået og fantaseret om i årevis - blød, stram, brandvarm og drivende våd - det føltes som om den var designet specielt til min pik. Vi flettede vores fingre sammen, og med kroppene helt tæt til hinanden kneppede vi langsomt og intenst. Vi stønnede om kap, mens min pik gled ind og ud af hende igen og igen. Først åndede vi begge tungt, men efter lidt tid begyndte hendes åndedrag at blive kortere og lyde lidt som små klynk.

Hun var så stram, at det føltes som om jeg næsten blev suget ind i hende. Da jeg var lige ved at komme, sprang jeg af og lagde mig på ryggen. Christina, der også var tæt på at gå op i limningen, forstod hvad jeg ville og kravlede fortumlet op på mig og førte pikken ind i sin drivvåde fisse. Hun satte hænderne på min brystkasse og så mig dybt i øjnene, mens hun gled op og ned over mit lem. Jeg bøjede mig op til hende og vi tungekyssede, mens hun kneppede mig. Det var helt vildt liderligt. Hun stønnede højere og højere, og vi kom samtidig i en orgasme, der rystede os begge.

Hun gled ned til mig. Vi var begge helt udmattede, men samtidig opløftede. Hun så på mig og begyndte at grine, jeg grinede med og krammede hende, klemte hendes faste, runde baller og kyssede hende.

Da jeg vågnede næste morgen, lå vi i ske. Min ene arm lå ind over Christinas mave, og den førte jeg op til hendes bryster, som jeg masserede blidt.

"Godmorgen," sagde hun med sovekammerstemme. Jeg spurgte hende hvad det var, vi havde lavet i går.

"Vi lavede da ikke noget." sagde hun dovent. Jeg kunne ikke se hendes ansigt, men det lød da ikke ligefrem som om hun angrede. "Jeg har kun været sammen med én mand i mit liv, og det er Thomas".

"Se, det er jo løgn, Christina," grinede jeg. Selv hvis vi ikke regnede mig med, havde hun vist prøvet det, hun skulle. Jeg husker engang, hun kom i skole med en kæmpe hudafskrabning på knæet, fordi hun havde kneppet udenfor med én, hun havde mødt til en fest. Det var vist gået lidt hårdt for sig.

Jeg slikkede på mine fingre og nulrede lige så stille hendes brystvorter med dem. Hun udstødte nogle små lyde, der anerkendte min indsats. Samtidig var min pik ved at vokse, og jeg var nødt til at bevæge underlivet lidt for at den kunne folde sig ud. Så lå den pludselig stiv som beton op ad hendes små, velformede balder. Jeg var simpelthen nødt til at kneppe hende igen. Jeg mærkede med en finger, hvad hendes fisse syntes om situationen. Den var mere end tilfreds. Den bød mig velkommen.

Jeg trak underlivet lidt baglæns igen, så jeg kunne komme til med pikken. Bevægede pikhovedet rundt udenpå hendes skamlæber. Hun trak det øverste ben lidt op, så jeg nemmere kunne trænge ind i hende. Det krævede lidt besvær at finde ud af, hvordan jeg kunne ligge behageligt samtidig med at jeg kneppede hende, men det lykkedes. Og mindst lige så liderligt som det dagen før havde været, da hun så mig dybt i øjnene mens hun kneppede mig, var det nu, da min pik gled ind og ud af hende, uden at vi kunne se hinandens ansigter - uden at vi havde set dem samme dag. Jeg kyssede hende op og ned ad nakkehvirvlen, mens vores støn blev mere og mere intense.

Jeg blev træt af stillingen og trak hende op alle fire. Stillede mig på knæ bagved hende og lod pikhovedet røre skamlæberne.

"Kom nu," sagde hun utålmodigt.

Jeg tog fat i hendes hofter og trykkede den langsomt ind, til den var helt i bund, og et langt suk undslap hendes læber. Jeg lod den blive derinde. Jeg ville høre hende kræve at blive bollet.

"Kom, kom. Kom." Hun kunne næsten ikke tale af bar ophidselse.

Jeg bevægede hofterne fra side til side, så pikken bevægede sig inde i hende uden at komme ind eller ud.

"Knep mig! Knep mig nu!" Jeg havde ikke troet, jeg nogensinde skulle høre hende tale sådan, men hun var virkelig ophidset nu. Jeg begyndte at bolle hende i langsomme dybe stød. Hun hviskede at hun ville have den hurtigere, men jeg holdt mig tilbage - ville se, hvor længe jeg kunne blive ved.

Det var ikke nogen let opgave. At tage en guddommeligt veldrejet blondine bagfra, at køre sin liderlige pik ind og ud af hendes enestående fisse, at høre hendes hengivne støn og suk og krav om at få mere og så forsøge at trække det ud.

Jeg slap hende, så hun kunne lægge sig ned på ryggen. Hun troede nok, at jeg ville fortsætte med at kneppe hende, men i stedet kravlede jeg ned mellem hendes ben og begyndte at slikke. Kørte tungen rundt på indersiden af skamlæberne, sugede hendes klit, gjorde alt det dejlige man kan gøre med en vidunderlig lille ung fisse. Hun kunne godt nok lide behandlingen, men hun var også ved at blive utålmodig.

"Ikke....mere pis.......nu," sagde hun mellem sine hurtige åndedrag. "Nu knep....per du mig......ah!.....ordent.....ligt." Jeg kravlede op og trængte igen op i hende. Jeg kunne ikke holde det langsomme tempo længere, det var som om min pik tog kontrol over resten af kroppen. Det var den, der satte tempoet nu, og så måtte resten af mig bare indrette sig. Jeg satte hænderne ud for hendes skuldre, og med strakte arme kneppede jeg hende nu hurtigere og hurtigere.

Hendes vidunderlige, runde bløde bryster gyngede op og ned, hver gang jeg stødte pikken ind i hendes fisse - hendes fantastiske fisse - og hendes ansigt udstrålede uforfalsket nydelse. Hendes øjne var lukkede og munden let åben med et liderligt smil på, og hovedet kørte uroligt rundt.

Jeg må sige, at jeg overraskede mig selv. Jeg bollede hende sådan i flere minutter, inden jeg begyndte at kunne mærke at orgasmen var på vej.

Jeg krummede overkroppen, så jeg kunne tage hendes brystvorter i munden og suge og slikke mens min pik bankede ind og ud af hendes lille, stramme fisse. Det gjorde udslaget. Hun skreg sin orgasme ud, og kort efter sprøjtede jeg langt op i hende.

"Rigtige venner...." mumlede hun, da jeg havde lagt mig ved siden af hende, og hun var krøbet ind til mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 68 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.