Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi stiger ud af badet. Hun tager fat i et håndklæde og tørrer først mit hår og min nakke, blidt forbi mit ansigt, så mine skuldre, min ryg, mine arme, mit bryst og min mave. Mine balder får særbehandling. Da hun er færdig, rækker hun mig håndklædet og jeg tager over. Masserer hele hendes vidunderlige, bløde krop med håndklædet. Hun er ved at være tør. Hun tager håndklædet ud af hænderne på mig og hænger det på tørrestativet. Hun tager fat i mine hænder.

Hun lægger hovedet på skrå og kigger mig smilende i øjnene. Der er stille et par sekunder. "Har du lyst til at slikke mig?" spørger hun. Selvom hun lige har givet mig et guddommeligt blowjob, bliver jeg lidt befippet over hendes ligefremhed. "Øhh," får jeg fremstammet.

SEX I DAG?

"Dejligt!", afbryder hun mig, inden jeg når at forme en meningsfuld sætning.

Hun går ind og lægger sig på ryggen på sengen. Jeg følger tøvende efter.

Ved ikke rigtig, hvor jeg skal gøre af mig selv.

Hun placerer sig med røven tæt på sengekanten og vinker mig hen til sig.

Jeg lægger mig på knæ på gulvet og placerer hovedet mellem hendes ben. Jeg er meget nervøs og meget forventningsfuld på samme tid. Stikker tungen ud af munden og tager prøvende de første slik på skamlæberne. Lader tungen bevæge sig rundt på indersiden af dem. Hun siger ikke noget, men stønner svagt, og jeg kan se hendes maveskind bevæge sig op i ned i en urolig rytme.

Jeg gør min tunge bred og slikker i lange tag op ad fissen som var den en vaffelis. Det er noget, hun kan lide. Hendes støn bliver til klynk, og hun lægger hænderne på mit baghoved som for at sikre sig, at jeg ikke forsvinder. Det har jeg bestemt heller ingen planer om. Jeg er allerede begyndt at synes om smagen af fisse.

Da jeg lader tungen spille på hendes klitoris, bliver klynkene hurtigere. Hendes urolige åndedræt kan nu tydeligt høres. Hun flytter hænderne fra mit hoved til mine hænder, knuger dem som gjaldt det hendes liv. Min uventede succes med slikkeriet har givet mig blod på tanden, og jeg bliver modigere end jeg nogensinde ville have troet. Jeg trækker mit hoved væk, netop da hun er ved at komme. "Nej, nej, bliv ved, bliv ved, for helvede...bliv ved..." stønner hun. "Vil du have min pik?" spørger jeg retorisk. Jeg kender svaret, og hun skriger det nærmest til mig. "Mmmmm! Kom så med den."

Jeg kravler op mellem hendes ben, så jeg ligger på knæ og albuer. Jeg prøver at finde en måde at ligge på, der ikke er alt for anstrengende, men Sofie er utålmodig. Hun tager fat om min pik, der aldrig før i sit 24-årige liv har været så betonstiv, og fører den hen til fisseåbningen. Jeg giver fanden i behagelighed og støder til, selvom jeg ligger ret akavet.

Det betyder heller ikke så meget, for jeg når kun at køre 5-10 gange ind og ud af hende, inden hendes orgasme kommer.

Hun klamrer sig fast til mig, kun for kort efter at strække arme og ben ud i alle retninger. Jeg løfter mig og får hende vendt om på maven. Trækker hendes hofter op, så hun støtter på knæene med hovedet ned i madrassen. Jeg kører pikken direkte ind i hende bagfra. Med et fast greb om hendes hofter knepper jeg hende hurtigt, så hendes orgasme aldrig rigtig slutter. Den stilner af, men det er, som om hun fortsætter på en bølge, og lidt efter går det mod bølgetoppen igen.

Vi har ikke bollet i mere end et par minutter, men jeg kan mærke at jeg snart kommer, og jeg tror også at Sofie fornemmer det. Måske er det for at få mest muligt ud af mig inden jeg sprøjter, at hun river sig løs fra mig, nærmest vælter mig om på ryggen og i samme bevægelse sætter sig hen over mig med front mod mig. Hun fører pikken hen til fissen og sætter sig ned over mig.

Jeg er i paradis. Hun bliver siddende uden at bevæge underlivet, men lægger sig ned over mig og hvisker til mig: "Vi skal se hinanden, når vi kommer ... vi skal se hinanden..." Så begynder hun at vippe og rotere med underlivet. Det kan ikke vare længe, inden jeg eksploderer.

Hun bøjer sig ind over mig igen og nærmest invaderer min mund med sin tunge.

Et stort, vådt, langt tungekys, der på den ene side bærer præg af, at hun ved præcis hvad hun gør, og på den anden side at hun er så ophidset, at hendes bevægelser virker som reflekser, hun ikke har kontrol over.

Pludselig kommer det. Jeg kan mærke det helt nede fra tæerne, op gennem benene, og skridtet, fra halsen ned gennem brystet og maven, det er, som om mit underliv bliver ét stort eksploderende kraftfelt.

Jeg sprøjter og sprøjter, og da der ikke er mere sæd, fortsætter kramperne i min pik. Mens jeg kommer, giver hun sig selv det sidste med et par fingre på klitten.

Hendes hoved kastes bagover, så hele overkroppen. Den bevæger sig frem og tilbage som en tæmmet slange, inden hun slapt falder ned over mig og roder i mit hår, mens hun kysser mig dybt.

"Er du sikker på, at du ikke simulerede," spørger jeg med vanlig mangel på selvtillid. "Jeg simulerer aldrig, " svarer hun. "Det må være spændingen, eller ...

jeg ved det ikke ... det virkede bare enormt stærkt." Jeg smiler som en lille marcipangris.

Vi blunder begge. Jeg ved ikke hvor længe. Da jeg vågner, ligger vi i ske. Hun virker halvvågen, ligesom mig. Jeg kærtegner hendes hår. Lader en hånd glide gennem det. Løfter det ved hårgrænsen. Nyder at mærke hendes varme krop mod min. Lægger venstre arm ind over hende, så jeg kan kærtegne hendes bløde bryster.

Hun tager blidt fat om min pik og fører den hen til fissen. Jeg skal ikke gøre andet end at bevæge underlivet fremad for at trænge ind i hende. Man skulle tro, jeg havde fået nok, men nej. Nu, hvor vi allerede kender hinandens kroppe bedre end i går, er det næsten endnu bedre end første gang jeg mærkede hendes fisse om min pik. Det kan ikke beskrives. Blødt, blødt, uendelig blødt, varmt, perfekt, som skræddersyet, som at finde hjem efter lang tids rodløs flakken omkring.

Vi knepper. Eller gør vi? Man knepper piger, man aldrig skal se igen. Man knepper piger, man møder på Crazy Daisy. Hvis man holder af hinanden, boller man. Vi er i en gråzone, gode venner som vi er. Jeg ved, det er første og eneste gang, jeg knepper søde Sofie. Måske kunne hun også have lyst til at gøre det igen, men hun vil holde sig i skindet for sin kærestes skyld. Vi boller, men det er en engangsforestilling.

Jeg boller hende i lange, seje træk. Helt ind, næsten helt ud. Eller rettere: Vi boller. Det er samarbejde. Vores hofter bevæger sig rytmisk, så hun støder imod, når jeg er på vej ind i hende. Hun vil have mig, og jeg kan ikke lade være med at blive smigret over det. Alle mine nervøse forestillinger om, at jeg aldrig ville kunne tilfredsstille en kvinde bliver gjort til skamme nu, hvor jeg igen og igen kører pikken ind i Sofies bløde fisse, der smyger sig om min pik.

Jeg puster hende i nakken. Giver hende små, korte sommerfuglekys i nakken, op langs hårgrænsen, ned til skuldrene. Flytter hånden fra hendes bryster ned til hendes fisse, hvor jeg forsøger at finde hendes klit. Jeg fumler lidt, inden hun forstår hvad jeg vil og fører mig på rette spor. Jeg fugter mine fingre i munden og lader dem igen finde ned til Sofies lystpunkt. Bevæger blidt langfingeren hen over knoppen. Det giver pote. Hendes dybe vejrtrækning bliver til små, ukontrollerede klynk.

Jeg er træt af stillingen og trækker mig ud. Dirigerer hende om på ryggen og spreder hendes ben, måske lidt voldsomt, men jeg er liderlig, meget liderlig. Jeg møver mig ind over hende og trænger op i hende i ét ryk. Det ser ud, som om jeg maser al luften ud af hende. Hendes mund åbner sig helt, og ryggen krummer, så hun et øjeblik kun støtter på madrassen med baghovedet, røven og fodsålerne.

Jeg tænker ikke på andet end at komme nu. Jeg boller Sofie hårdt, mens jeg holder hendes arme fast ned mod madrassen. Jeg bemærker, at mine stød får hele hendes overkrop til at bevæge sig, hvilket blot får mig til at støde endnu hårdere.

Et øjeblik bliver jeg irriteret på hende, som hun ligger der og ser så helvedes sexet ud. Hvad bilder hun sig ind at friste mig på denne måde, blot for at formene mig adgang til det forjættede land? Min irritation kommer ud i de hårde stød i hendes fisse. Jeg vil besidde hende. Jeg vil vise hende, at jeg kan tilfredsstille hende. Vise hende, at jeg ikke er underhund, at jeg ikke er bange for at tage hende hårdt. Irritationen varer dog ikke længe. Igen ser jeg den søde pige, der tilbyder mig sin krop for at hjælpe mig. At det kun er for en aften, betyder mindre, da jeg igen nærmer mig orgasmen.

Jeg prøver at holde igen, men jeg er for liderlig, og min pik vil det anderledes. Den vil have forløsning. Den vil ind i Sofies vidunderlige stramme fisse igen og igen, og jeg kan intet gøre for at trække nydelsen ud.

Jeg er dybt inde i hende, ligger på knæ og albuer med hendes ben slynget om mig, da jeg kommer. Min krop ryster, jeg knuger hende ind til mig og er lige ved at græde af glæde.

Jeg tror, der går mindst et par minutter inden jeg får taget mig sammen til at trække mig ud af hende. Jeg blev nærmest lammet af orgasmen. Jeg glider ned ved siden af hende. Stryger en svedig hårlok væk fra hendes øjne. Kysser hende. Måske for sidste gang.

Jeg opdager, at fuglene er begyndt at pippe udenfor. Det bliver tidligt lyst. Måske pipper de, fordi de er glade på mine vegne. "Hør," siger jeg. "Hmm," siger svarer hun med en lyd, der ligeså godt kunne være en slags "ja" som de sidste efterdønninger af en orgasme. Muligvis begge dele.

Jeg holder om hende med højre arm. Vi ligger bare og hører hinandens åndedræt. Dybt fordybede i hinandens øjne. De siger det hele, øjnene. Jeg behøver ikke sige, at hun ikke kunne have gjort noget større for mig end det, hun lige har gjort. Hun behøver ikke sige, at glæden ved at give er mindst ligeså stor som glæden ved at modtage.

Jeg behøver ikke spørge, om jeg må sove her.

Jeg skylder hende vist en tjeneste.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.