Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Julie kiggede på de tre piger, der indtil nu havde holdt sig lidt i baggrunden.

"Jeg tror, Jesper har brug for en lille pause, inden han er klar til at tage Anna og Frederikke. I mellemtiden kan vi finde ud af, hvad I andre kan gøre for ham. Jeg synes, I skal starte med at præsentere jer. Lad os præsentere os alle sammen, faktisk."

SEX I DAG?

Julie kiggede rundt.

"Lad os starte med dig, Ida."

Ida sad nu på en stol med kitlen på, men endnu ikke knappet. Man kunne se hendes perfekte bryster, og mellem hendes let spredte ben den smukke lille fisse. Det forekom mig, at jeg kunne dufte hendes safter, selvom jeg stod flere meter fra hende.

"Jeg hedder Ida," sagde hun hæst. "Jeg er 20 år. Jeg kommer fra Rungsted, og jeg læser til sygeplejerske på 2. semester. Jeg har en kæreste, men han får ikke noget at vide om det her.".

"Tak, næste," sagde Julie og kiggede på Anna.

Anna smilede forsigtigt under pandehåret og de store briller.

"Jeg hedder Anna. Jeg er 24 år," sagde hun langsomt og kælent. "Jeg kommer fra Østerbro og jeg læser til jordemoder på 6. semester. Jeg har ingen kæreste, og sidst jeg fik pik var et virkelig dårligt engangsknald for et halvt år siden. Så jeg har store forventninger, Jesper," sagde hun og kiggede mig intenst i øjnene.

Der var et øjebliks stilhed, hvor det var som om alles øjne var rettet mod mig og Anna. Mod den intense øjenkontakt, vi pludselig havde. Så rømmede Frederikke sig. Næsten som om hun var jaloux.

"Så må det være mig," sagde hun. Jeg opdagede, at hendes stemmeføring havde en snert af Midtjylland over sig.

"Frederikke. 23 somre. Jeg er fra Smilets By, Aarhus. Jeg læser til sygeplejerske på 2. semester sammen med Ida. Jeg har boet i Paris i et år, så jeg taler flydende fransk," sagde hun og blinkede til mig. Der gik et øjeblik før jeg fangede den.

"Ja, altså sproget," tilføjede hun. "Men jeg er også ret god til at give blowjob. Det er i hvert fald hvad jeg plejer at få at vide.". Hun grinede. Afvæbnende. Med et enormt overskud. Hvor kom denne selvtillid fra?

Julie skulle lige til at tage ordet, da Frederikke fortsatte.

"Der er en del piger, der er misundelige på mine bryster. Jeg er også ret stolt af dem. Jeg fik dem lavet sidste år. De er dejlig bløde, samtidig med at de sidder lige i skabet."

Jeg var lidt paf over, hvor meget hun afslørede. Og tændt. Jeg kunne ikke vente med at mærke hende. Fylde hende ud. Som om denne dag ikke allerede havde været fantastisk nok, gik det nu op for mig, at jeg endelig ville få opfyldt min fantasi om at kneppe en pige med silikonebryster.

Normalt synes jeg, det var lidt for porno-agtigt med den slags, men netop derfor havde jeg længe været tændt på tanken om at prøve at kneppe en pige med kulturbryster. For at prøve noget, der var lidt out of character for en pæn dreng som mig. Ikke mindst efter at én af min kones veninder - der i øvrigt også er sygeplejerske - havde fået lavet bryster. Jeg havde ofte fantaseret om at mærke på venindens bryster og at få lov at sperme ud over dem. Det var selvfølgelig helt udelukket, at jeg skulle få mulighed for at gøre det med min kones veninde, men Frederikke var bestemt ikke et dårligt bytte. Faktisk var hun både noget smukkere end min kones veninde, og - ikke mindst - 5-6 år yngre.

"Du skal nok få lov at mærke dem om lidt," sagde Frederikke med et stort smil. Det var tydeligt, at hun gjorde hvad hun kunne for at gøre indtryk på mig og holde min opmærksomhed så længe som muligt.

"Er du færdig?" sagde Julie smilende, mens hun rystede let på hovedet. "Hvem vil fortsætte?".

De tre sidste piger sad og kiggede på hinanden et øjeblik. Så tog én af dem ordet.

"Jeg hedder Sofie. Jeg er 19 år gammel. Jeg er på 2. semester på sygeplejeskolen. Jeg synes altså, det er lidt vildt, det her. Jeg har ikke prøvet så meget seksuelt endnu. Jeg har ikke nogen kæreste. Men jeg vil gøre alt for at blive en god sygeplejerske, så jeg er frisk på at kaste mig ud i det.".

Hun så tydeligt nervøs ud, men samtidig ivrig efter at bevise sit værd over for Julie, der trods sin unge alder så ud til at nyde en vis respekt i forsamlingen. Hun var jo trods alt også færdiguddannet og havde allerede prøvet en del.

Jeg iagttog Sofie. Hun var vel 1,65 høj og spinkel af bygning. Hun kunne godt veje under 50 kg. Der var på én gang noget udfordrende og noget lidt kikset eller i hvert fald naivt over hende. Jeg gættede på, at hun havde været den dygtigste i sin klasse i gymnasiet, men at hun havde haft så travlt med at skrive biologirapporter og lave sin franske grammatik, at hun ikke havde ænset drengenes stjålne blikke på hendes lille, velformede røv og hendes små, struttende studinebryster.

"God indstilling. Du er en modig pige, Sofie," sagde Julie. "Du skal nok blive en god sygeplejerske. Næste?"

"Det må være mig," sagde Sofies sidekammerat. "Hun havde blanke øjne, som om hun allerede var godt liderlig, men hun prøvede at se fattet ud, måske for ikke at virke billig.

"Jeg hedder Patricia. Jeg er 25 år, og jeg er næsten færdig som jordemoder. Jeg har en kæreste, så jeg tror, jeg holder mig til at kigge på, hvad I andre finder på.".

"Ja, nu må vi se," sagde Julie. "Jeg synes virkelig, du skal overveje, om du ikke har lyst til at prøve at være med. Du skal ud af din comfort zone. Du behøver ikke bolle med Jesper. Du kan nøjes med at lade ham slikke dig - hvis det er ok med dig, Jesper? Men du skal udfordre dig selv lidt.".

Jeg stod et øjeblik og betragtede Patricia. Hun havde en kraftig, mellemblond pagefrisure og et charmerende smil. Hun var vel 1,70 høj og en anelse erotisk buttet. De ekstra kilo sad dog godt på hende.

"Jeg har en lille plan," sagde jeg, "så det er ikke sikkert, det bliver mig, der bestemmer det. Men lad os først høre lidt om dig.". Jeg kiggede hen på den sidste pige, der endnu ikke havde præsenteret sig.

Den bedårende tøs sad som forstenet og kiggede lidt ned i gulvet. Hun så meget ung ud. Hun løftede langsomt blikket og kiggede sig omkring, som om hun ikke kunne forstå, at det kun var hende, der manglede at præsentere sig. Hun havde skulderlangt lyst hår og smukke, blå øjne. Hun var ca. 175 høj og havde en perfekt trimmet krop. Jeg gættede på, at hun havde spillet meget håndbold.

"Vi bider ikke," sagde Julie.

Pigen tog en dyb indånding.

"Jeg hedder Johanne. Jeg er 19 år gammel og læser til sygeplejerske. Jeg kommer fra Odense," sagde hun med den mest bedårende fynske dialekt. "Det her er virkelig grænseoverskridende for mig. Det var ikke lige det, jeg troede man skulle lave, da jeg søgte ind på sygeplejeskolen. Jeg vil bare gerne hjælpe andre mennesker.". Hun virkede rystet, næsten grædefærdig.

"Det er helt i orden, du er nervøs," sagde Julie. "Men det er vigtigt, du forstår, at du skal kende dig selv til bunds, hvis du skal kunne hjælpe andre mennesker. Du skal have været presset ud i uventede situationer, så du har et personligt overskud, næste gang du bliver udfordret. Og du skal kende din egen seksualitet, hvis du skal kunne vejlede andre om deres."

"Du har nok ret," sagde Johanne. "Men jeg er altså ikke særligt erfaren. Det overskrider virkelig mine grænser."

"Nu må vi se, hvad Jesper finder på til dig," sagde Julie i et forsøg på at berolige hende. Det så ikke ud, som om det virkede helt efter planen.

"Tak for præsentationen, allesammen," sagde jeg.

"Nu skriver jeg tre opgaver på hver deres seddel. Bag på sedlerne skriver jeg 1, 2 og 3. Sofie, Johanne og Patricia, I vælger hver ét af de tre tal. Det afgør, hvilken opgave I får. I får ikke at vide, hvilken opgave I har fået, før Julie kalder jer op. Er I med?" spurgte jeg.

"Kan man sige måske?" spurgte Johanne.

"Hvis der kom et barn ind på skadestuen, som havde været med i en trafikulykke, ville du så sige "måske" til at hjælpe, fordi du synes, det var en ubehagelig situation?" spurgte Julie retorisk.

Johanne sank en klump.

"Nej, jeg ville selvfølgelig hjælpe."

"Godt," sagde Julie.

Jeg skrev tre sedler og lagde dem på bordet med numrene opad.

"Så skal I bare vælge et nummer," sagde Julie.

"Tre," sagde Sofie. De to andre piger kiggede på hinanden. De skulle bare vide, hvor billigt de var sluppet.

"Ét," sagde Patricia.

"Så er der vel kun nummer to tilbage," sagde Johanne stille.

"Johanne, vil du starte med at komme herop?" sagde Julie. Det fremgik af tonefaldet, at det ikke var et spørgsmål.

Johanne rejste sig og gik langsomt op mod katederet, hvor jeg stod, stadig med pikken ud af bukserne. Jeg begyndte at tage mit tøj af, mens jeg betragtede hvordan hun næsten rystede af nervøsitet.

"Det skal nok gå, søde," sagde Julie til den sprøde, fynske pige. "Jesper, du lover at være sød ved hende."

"Selvfølgelig," sagde jeg og smilede bredt til Johanne. Jeg var nu helt nøgen.

"Stil dig ved siden af Jesper med front mod de andre," sagde Julie. "Vil du selv læse op, hvad der står på din seddel, smukke?".

Hun gav Johanne sedlen med nummeret opad. Johanne vendte sedlen om og læste først indenad. Hendes ansigtsudtryk var stadig nervøst, men jeg anede også et lille forventningsfuldt smil. Perfekt.

"Jesper får lov at slikke din fisse," sagde Johanne med spag stemme, mens hun kiggede ned i gulvet.

Jeg smilede indvendigt. Tanken om at smage Johannes 19-årige fisse fik allerede min pik til at rejse sig igen. Og hendes tøvende indstilling tog jeg som en udfordring. Der var sikkert ingen af de teenagere, hun havde været i seng med hidtil, der vidste hvordan man skulle slikke fisse. Jeg ville gøre mit yderste for at få hende til at smide hæmningerne og komme i en bragende orgasme. Lige her, foran resten af studiekredsen.

"Højere," sagde Julie. "Jeg tror ikke, de kunne høre det nede bagved. Og ret ryggen og kig op. En sygeplejerske skal være klar i mælet."

Johanne rettede ryggen, så man bedre kunne se hendes flotte figur. De bløde C-skålsbryster spændte kittelstoffet ud hen over hendes brystkasse. Hun kiggede frem og rømmede sig.

"Jesper får lov at slikke din fisse," sagde hun med fast og klar stemme. Hun så næsten stolt ud nu.

"Du kan godt glæde dig," sagde Julie. "Jesper er virkelig god til at slikke fisse."

Det røg nærmest ud af munden på hende. Da det gik op for hende, hvad hun lige havde sagt, rødmede hun og smilede forlegent.

Få sex i dag

Der var et øjebliks stilhed, hvor ingen i lokalet vidste, hvad de skulle gøre af sig selv.

"Nå Johanne," fortsatte hun, som for at aflede opmærksomheden fra det faktum at jeg havde slikket hendes fisse - og meget mere, som hun ikke havde afsløret. "Vil du gøre dig klar til Jesper?"

Johanne kiggede afventende på mig, som for at se, om vi virkelig mente det alvorligt. Jeg nikkede til hende og pegede over mod katederet. Hun satte sig på kanten og begyndte langsomt at knappe kitlen op, mens hun smilede forsigtigt til mig. Jeg prøvede at få øjenkontakt med hende imens, men hun kiggede forlegent væk.

"Johanne," sagde jeg, da hun havde åbnet alle knapperne.

Kitlen var kun let åben, så man kunne ane en tynd lodret stribe af hendes veltrimmede teenagekrop. Hun tog en dyb indånding. Så kiggede hun op på mig. Det var, som om hun netop i dette øjeblik havde besluttet sig for, at hun lige så godt kunne få det bedste ud af det. Hun åbnede langsomt kitlen, så jeg kunne se mere og mere af hendes elfenbenshvide hud. Hendes ben åbnede sig i takt med kitlen.

Jeg kunne mærke mundvandet springe, da Johannes ben langsomt spredte sig og åbenbarede den fineste lille glatbarberede teenagefisse, perfekt placeret mellem hendes let tonede lår. Hun smilede indbydende til mig.

"Vil du smage?" spurgte hun med hovedet let på skrå og et let bid i underlæben.

Jeg var for ophidset til at svare. Som en zombie stillede jeg mig hen mellem hendes spredte ben. Bøjede mig let ned og gav hende et kys på munden, inden jeg med et let tryk på hendes overkrop markerede, at hun skulle lægge sig ned på katederet.

Jeg satte mig på knæ foran hende med hovedet et par håndsbredder fra hendes skød og studerede hendes fisse. Den var perfekt. Symmetrisk, helt glatbarberet og velduftende. De let spredte, hævede skamlæber afslørede, at hun ikke var helt modvillig. Denne fisse var en drøm. Intet mindre.

Johannes åndedræt var allerede lidt hurtigere end før. Jeg kunne dufte, at hun var tændt.

"Kom nu," sagde hun utålmodigt. "Slik mig så."

Jeg gjorde tungen bred og slikkede på hendes venusbjerg som om det var en stor, smeltende vaffelis på en varm sommerdag. Hun sukkede dybt. Jeg fortsatte med at lade tungen kærtegne hendes lille, smukke teenagefisse. Hun smagte sødt af uskyldig studine. Hendes krop, der først havde været spændt af forventning, blev hurtigt helt afslappet. Hun overgav sig totalt til min tunge og den kildrende fornemmelse i hendes underliv.

Jeg begyndte at gøre tungen lidt spidsere og slikkede rundt om åbningen og omkring hendes klit. Hendes åndedræt vekslede mellem at være tungt og dybt, og hurtigt, næsten hyperventilerende, når jeg ramte et godt sted med tungen.

Jeg ved ikke, hvor længe jeg slikkede hende. Jeg mistede tidsfornemmelsen og ænsede overhovedet ikke, hvad der foregik omkring mig. De andre piger kunne have opført et cirkusnummer uden at jeg ville have opdaget det. Der eksisterede kun mig og Johanne. Min tunge og hendes liderlige, duftende studinefisse, hvis velsmagende safter efterhånden afslørede, at hun ikke havde langt igen.

Bare smagen af hendes ophidselse gjorde mig pavestolt, og jeg blev kun mere tændt ved tanken om, at hendes tonede ungpigekrop om lidt ville gennemrystes af en liderlig orgasme. Måske hendes livs bedste orgasme. Måske hendes første rigtige orgasme. Og det ville være mig, der havde givet hende den.

Jeg intensiverede mit arbejde med tungen for at skubbe hende det sidste stykke ud over kanten. Slikkede hurtigere og fastere omkring hendes klit, mens jeg med en finger i hendes fisse stimulerede hendes G-punkt. Det gjorde udslaget.

"Jes...peeeerrrr!" stønnede hun højt. "Du må ikke stoppe...ikke stoppe....bliv ved...bliv ved med at slikke min fisseeeee!"

Hendes krop spændtes, og hun holdt mit hoved fast mellem sine ben for at sikre sig, at jeg blev ved med at slikke. Ikke at jeg havde nogen planer om at stoppe.

"Jeg kom....jeg kommer...nuuuuuu!" klynkede Johanne.

Hun klemte sine veltrænede lår sammen om mit hoved, mens hun gnubbede sin fisse hårdt mod mit ansigt. Hendes orgasme varede vel 10-15 sekunder, så klingede den af. Hun slap langsomt mit hoved, som hun havde holdt fast med både sine hænder og sine lår.

Smilende af stolthed og med en dunkende liderlig pik mellem benene rejste jeg mig op og stillede mig mellem hendes spredte ben. Hun lå stadig udmattet på ryggen på katederet og smilede saligt. Jeg gnubbede pikken uden på hendes smukke fisse. Drømte om at trænge op i hende, men jeg besindede mig. Hvis jeg først begyndte at kneppe denne uskyldige studine, frygtede jeg at jeg ikke ville kunne stoppe, før jeg havde spermet hende til. Så ville jeg ikke kunne nå at tage mig af de fire andre piger.

I stedet tog jeg hende i hænderne og trak hende op i siddende stilling.

"Tak fordi jeg måtte slikke dig, smukke," sagde jeg. "Håber ikke, det er sidste gang."

Jeg ved ikke, hvor den sidste sætning kom fra. Forestillede jeg mig virkelig, at jeg lige havde fået mig en elskerinde på 19 år?

"Du må meget gerne slikke mig igen," sagde hun gudhjælpemig. "Men nu vil jeg mærke din pik. Du skal fylde mig ud. Du fortjener at mærke min stramme studinefisse."

Johannes opfordring var umulig at modstå. Jeg trak hofterne lidt tilbage og lod pikken ramme hendes fisseåbning. Mens jeg holdt hende i hænderne og kiggede hende direkte i øjnene, trængte jeg langsomt op i hendes utroligt snævre fisse.

Jeg kunne ikke komme helt ind i første forsøg, men efter et par halve stød i hendes brandvarme, fugtige fisse kom jeg endelig helt i bund.

"Åhhh ja," stønnede Johanne. "Du fylder mig helt ud. Brug min lille fisse. Brug mig.".

Jeg trak mig næsten helt ud og stødte helt i bund. Hun sukkede dybt og lagde hovedet tilbage i nydelse, hver gang jeg kom ind.

"Jesper, du er nødt til at spare dig til de andre piger," sagde Julie.

Jeg kiggede åndsfraværende på hende. Kunne hun ikke se, at jeg var i gang med at kneppe den sprødeste, unge studine? Jeg fortsatte med at støde i Johannes vidunderlige ungpigefisse.

"Jesper," sagde hun bestemt. "

Jeg sukkede og trak mig ud af Johannes sultne fisse. Hun så skuffet på mig, og dernæst på Julie. Jeg havde kun nået at trænge ind i hende måske 15 gange, og jeg var allerede hooked. Jeg vidste, at jeg måtte have mere af denne enestående pige. Mere af hendes uspolerede nydelse. Af hendes ansigtsudtryk, når hun bliver fyldt helt ud af pik. Af hendes bløde hud. Hendes spændstige baller.

Jeg stod stadig mellem Johannes spredte ben, da Julie kaldte Patricia frem. Johanne lå på ryggen på katederet, uforløst efter at jeg havde slikket hende til orgasme, men ikke havde fået lov at kneppe hende færdig.

"Jeg er ikke færdig med dig," hviskede jeg til hende, så kun hun og jeg kunne høre det.

Hun smilede tændt til mig og rystede let på hovedet.

"Jeg er nødt til at have dig igen, Johanne. Du er fantastisk."

Johanne tog min hånd og gav den et lille klem som tegn på, at hun var enig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.