Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dagen efter jeg havde kneppet Julies veninde Maria og taget Julies anale mødom, ringede Julie til mig. Jeg havde næsten dårlig samvittighed over for min kone, og overvejede et øjeblik om jeg skulle ignorere opkaldet. Aftalen var jo at jeg fik lov at bolle med Julie. Det var vildt nok i sig selv, at min ellers lidt snerpede kone havde givet mig lov til det. Hun ville næppe synes om at høre, at jeg havde spermet i Marias ubeskyttede fisse, og at jeg mere eller mindre havde lovet at gøre hende gravid, fordi jeg ellers ikke ville få mere fisse af Julie.

Min liderlighed og nysgerrighed vandt over den dårlige samvittighed, og jeg svarede telefonen.

SEX I DAG?

"Hej frække mand," sagde Julie hæst." Jeg har stadig ondt bagi efter du tog mig i røven. Hold kæft, det var frækt!"

"Selv tak," sagde jeg. Jeg fik jern på i bukserne bare af at tale med hende.

"Jeg skulle også hilse fra Maria," fortsatte hun. "Hun var meget tilfreds med din pik. Meget tilfreds. Og hun ser frem til at du skal tage hende igen snart."

Det nyttede ikke rigtig at nægte. Dels fordi det ville betyde, at jeg ikke fik lov at kneppe Julie mere, dels fordi jeg virkelig havde lyst til at mærke Maria igen. Trænge ind i hendes varme, mørke fisse. Se hendes ansigt, når hun bliver fyldt ud af min pik. Tage hende hårdt. Tage styringen og se hende nyde at blive behandlet som et sexobjekt.

"Men jeg ringer faktisk også for noget andet, søde. Jeg har sagt ja til at holde oplæg i en studiekreds af jordemoder- og sygeplejestuderende, der er interesseret i sexliv og parforhold efter en fødsel. De skal jo ud og vejlede par ligesom dig og din kone. Jeg tænkte, at det kunne være spændende, hvis du ville stille op til spørgsmål."

Jeg tøvede lidt. Min situation var jo lidt atypisk, eftersom jeg var noget heldigere end de fleste andre nybagte fædre: Jeg havde bollet to smukke, unge piger bogstaveligt talt i hoved og røv, og havde udsigt til endnu mere lækker fisse fra den kant.

Jeg sagde alligevel ja. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forestillet mig. Måske ikke noget. Måske tænkte jeg bare med pikken, der allerede stod som en flagstang i bukserne ved udsigt til et gensyn med Julie.

"Hvad får jeg for det?" spurgte jeg bramfrit. Jeg havde ikke kontanter eller en gratis frokost i tankerne.

"Hmmm. Lad mig tænke. Du kan få lov at tage mig hårdt bagfra op ad katederet i undervisningslokalet, når de studerende er gået," sagde Julie koket.

Selvom Julie allerede havde overrasket mig mange gange, blev jeg alligevel lidt forbløffet over hendes ligefremme svar og hendes tilsyneladende umættelige sexlyst. Havde den pige ingen hæmninger?
Selvom jeg tændte vildt på tanken, besluttede jeg at forhøje indsatsen.

"Det ville jeg jo alligevel få lov til. Jeg har en bedre idé: hvis der er en pige i studiegruppen, jeg tænder på, skal jeg have lov at kneppe hende foran resten af gruppen."

Julie blev tavs et øjeblik. Det lød, som om det var lykkedes mig at hyle hende ud af den.

"Det kan jeg jo ikke love dig, Jesper. Mener du det seriøst?"

"Lidt seriøst i hvert fald," svarede jeg. "Ved godt, det lyder lidt dristigt, men jeg har virkelig lyst til at prøve at kneppe en ung studine. Du ved....jeg er i starten af 30'erne. Jeg er sgu ved at indse, at jeg ikke på alder med de 20-årige piger mere."

"Nu må vi se," grinede Julie. "Du tror nok, du har fået vinger, bare fordi du har fået lov at kneppe mig, hvad? Jeg kan prøve at arrangere noget, men jeg kan ikke garantere det. Kommer du?"

"Hvis du ikke får overtalt dem til at jeg skal have mulighed for at kneppe den smukkeste pige i gruppen, så bliver det dig i stedet. På katederet. Foran alle de andre."

Hun grinede ad mig. "Var det et ja? Vi mødes på fødegangen på onsdag kl. 16, okay?"

Et par dage efter troppede jeg op ved døren ind til fødegangen, hvor jeg havde mange gode minder fra. Det var her, min kone havde født vores datter. Og det var her, Julie havde forført mig og narret min kone med sin historie om et fiktivt klinisk forsøg med at tilbyde nybagte fædre sex under kontrollerede forhold, så de ikke går ud i byen og bliver vild med en tilfældig pige i stedet.

Julie kom gående ud gennem de automatiske døre.

"Hej søde," sagde hun smilende og gav mig et langt kram. "Vi skal denne vej."

Hun tog mig i hånden og ledte mig gennem nogle gange hen til et undervisningslokale uden vinduer. Der var sat stole op på rækker. Julie satte sig på katederet og trak mig hen til sig, så jeg stod mellem hendes ben.

"Kunne du tænke dig at tage mig her på bordet?" hviskede hun i mit øre.

"Mmmm," svarede jeg. "Jeg savner din varme fisse, Julie. Jeg tænker på den hele tiden. På dig."

Hun mærkede på bulen i mine bukser.

"Umm, du er da allerede ved at være klar, hvad?"

"Kommer de ikke om lidt?" spurgte jeg lidt nervøst. Selvom jeg var liderlig, var jeg også ved at få lidt kolde fødder ift. mit kække forslag om at kneppe enten studiekredsens smukkeste studine eller Julie foran resten af holdet. Jeg var jo ikke just en pornostjerne. Faktisk havde jeg ikke været sammen med andre end min kone, før Julie forførte mig.

"De kommer ikke ind, før vi åbner døren," svarede Julie med et listigt smil. "Så du ikke, jeg låste døren da vi gik ind?"

Hun satte sig på knæ foran mig og begyndte uden at spørge at åbne mine bukser og trække dem lidt ned. Hurtigt havde hun frigjort min pik og begyndte at slikke på skaftet fra pungen og op mod pikhovedet i lange, våde slik. Det gibbede i mig. Min kone gad aldrig sutte mig. Julie elskede det. Nu gjorde hun det for tredje eller fjerde gang på en uge.

Julie kiggede sultent op på mig, da hun langsomt lod pikken glide ind i hendes mund. Hendes røde læber føltes uendeligt bløde mod den hårde pik. Jeg holdt øjenkontakten med hende lidt, inden jeg lagde hovedet tilbage i nydelse.

Julie forkælede min pik efter alle kunstens regler. Sugede godt og grundigt, så der kom undertryk i hendes mund. Hun bevægede sit hoved frem og tilbage, så hun nærmest brugte min pik til at kneppe sin egen mund. Jeg kunne høre nogle undertrykte støn fra Julies pikfyldte mund.

"Hvis du bliver ved sådan her, spermer jeg snart i din mund," stønnede jeg. I det samme bankede det på døren.

Julie fjernede hovedet og kiggede op på mig med et frækt smil.

"Jeg skylder dig vist en orgasme," sagde hun lavt, så gæsterne udenfor døren ikke skulle høre det. "Pakker du lige den der sammen?". Hun pegede på min pik, der stadig stod stiv ud fra mine åbne bukser.

Jeg skyndte mig at proppe den ned, lukke bukserne og ordne min skjorte.

Julie åbnede døren. Der var seks piger, fire blondiner og to brunetter. Fra begyndelsen til midten af 20'erne. Alle pæne og velholdte med velplejet langt hår, undtagen én med pagehår. Et par stykker havde sat det op, hvilket kun fremhævede deres kønne, velsminkede ansigter.

Det var tydeligt, at de var vant til at gøre noget ud af sig selv. Man kunne roligt kalde dem fuckable. "Det bliver svært at vælge," tænkte jeg, og glemte et øjeblik, at min drengerøvsfantasi om at trænge op i en ung, smuk sygeplejestudine og tage hende foran hendes studiekammerater næppe ville blive mere end en fantasi.

Om de var dullet særligt op til i dag, eller de bare så sådan ud til hverdag, kunne jeg ikke afgøre. Det forekom mig dog, at kitlerne sad lidt strammere end man normalt ser på hospitaler. De sad i hvert fald ualmindeligt godt på de unge, sprøde studiner.

Jeg bed mærke i, at én af studinerne var lidt mere udfordrende at se på end de andre. Hendes lyse hår var let blonderet på en elegant måde, der signalerede overklasse. Lange øjenbryn, der enten var kunstige eller fermt behandlet med mascara. Lidt rouge på kinderne, der gav en elegant friskhed. Rød læbestift. Ikke for meget, men den var der. Et sødt smil med en perlerække af hvide tænder. Jeg skød hende til at være 19-20 år, ca. 170 høj og måske 55 kg. Jeg kiggede lidt for længe på hendes bryster. Stirrede, ville nogen nok sige. Hendes bryster var en god håndfuld. Som halve grapefrugter, anslog jeg. Ikke store, ikke små. Tæt på perfekte.

Hun fangede mit blik. Jeg kiggede forlegent væk.

"Jeg hedder Ida," sagde hun og stak hånden frem. "Jeg er altså ikke så snerpet. Jeg bliver bare smigret over at du kigger på mig," smilede hun. "Vil du mærke på dem?"

Jeg anede ikke hvad jeg skulle svare. Nøjedes med at smile tilbage uden at sige noget. Den unge, sprøde godte stod vel for fanden ikke og spurgte i ramme alvor, om jeg ville tage hende på brysterne?

Ida grinede på en måde, så jeg ikke var sikker på, om hun havde taget pis på mig, og fandt en plads. Da hun gik forbi mig, kunne jeg ikke lade være med tjekke hendes røv, og lagde mærke til, at den stramme kittel sad helt glat hen over ballerne. Ville man kunne se, hvis hun havde trusser på? Kunne hun virkelig finde på at møde op uden?

Pigerne satte sig, og Julie gik i gang med et oplæg om de udfordringer, man møder som nybagte forældre ift. at bevare intimiteten i parforholdet. Jeg sad troskyldigt og lyttede og rystede på hovedet af mig selv over, at jeg overhovedet havde kunnet tænke den tanke, at jeg da lige ville få lov til at kneppe lokalets smukkeste studine foran resten af gruppen. Min nye succes med kvinder var vist steget mig lidt til hovedet.

"Som I nok har set, har jeg inviteret Jesper med i dag. Han er nybagt far, og han har sagt ja til at komme i dag og svare på spørgsmål fra jer. Kommer du herop til mig, Jesper?" sagde Julie og vinkede mig op til katederet.

"I kan spørge om alt," tilføjede hun. "Jesper har lovet at svare ærligt på alle spørgsmål. Også hvis de bliver intime."

Jeg kiggede spørgende på hende. Hun havde vist glemt at afstemme forventninger med mig. På den anden side gjorde det mig ingenting, hvis jeg fik mulighed for at tale om sex med denne forsamling af frække, unge piger.

"Hvad gør I for at huske hinanden på, at I er kærester og ikke bare forældre?" spurgte en køn blondine med langt, lyst hår klippet i pandehår og sat op i en knold ovenpå hovedet. Hun præsenterede sig som Anna. Der var noget uforklarligt frækt ved netop dén frisure, syntes jeg. Især når den blev suppleret af et par oversize-briller.

Jeg svarede et eller andet uden at tænke nærmere over det. Jeg må ærligt indrømme, at min primære opmærksomhed var på at tjekke pigerne ud, nu hvor jeg stod med udsyn til dem alle i det lille lokale.

Ida, blondinen med de perfekte bryster, rakte hånden op.

Få sex i dag

"Når din kone ikke er klar til at have samleje, har I så fundet andre måder at være sammen på?"

"Ikke rigtig," svarede jeg ærligt. Hun spurgte jo ikke til mine seksuelle oplevelser generelt, så det var ikke løgn, når jeg undlod at nævne hvordan jeg havde kneppet Julie og hendes veninde Maria.

"Hun kunne da give dig et blowjob i det mindste...hvornår har du sidst fået et rigtig lækkert blow?"

Spurgte hun virkelig om det? Ja, de havde jo fået lov at spørge om alt.

"Det kan jeg faktisk ikke huske," smilede jeg lidt forlegent.

Jeg kunne ikke rigtig svare, at Julie havde siddet på knæ foran mig med min pik i munden, da Ida bankede på døren. Og at hun i øvrigt havde givet mig flere blowjobs de foregående dage.

"Kommer du ikke nemt til at fantasere om andre kvinder, når jeres sexliv derhjemme er gået helt i stå?", fortsatte Ida. "Det er da også en risiko for jeres forhold, hvis du går og er liderlig hele tiden."

"Kan I holde på en hemmelighed?" spurgte jeg med dæmpet stemme. De nikkede. Et par stykker fnes lidt og kiggede på hinanden. "Jeg kigger rigtig meget efter unge piger på jeres alder. Og jeg kan faktisk næsten ikke se en køn pige på gaden uden at tænke over, hvordan hendes fisse ser ud, og hvordan det ville føles at trænge ind i den. Mærke den stramme om min udsultede pik. Det er utroligt opslidende at blive liderlig, hver gang jeg ser en køn ung pige i stramt tøj, når jeg godt ved, jeg ikke kommer til at kneppe nogen af dem."

Der var stille i lokalet et øjeblik. De unge studiner var vist blevet lidt paf over min ligefremhed.
Ida tog ordet igen.

"Hvordan tror du så, min fisse ser ud?"

"Hvad får jeg hvis jeg gætter rigtigt?" spurgte jeg kækt. Nu kunne jeg lige så godt gå linen ud.

Ida tænkte sig om et øjeblik. Måske tog hun mod til sig.

"Så giver jeg dig et blowjob her i klassen, foran de andre."

Jeg kiggede hende i øjnene med et selvsikkert smil.

"Din fisse er glatbarberet. Du barberer den hver dag - også her til morgen. Du har ingen piercinger. Den er dejlig stram. Du laver dine knibeøvelser. Den er symmetrisk, og de indre skamlæber stikker ikke ud under de ydre. Lige nu er den lidt fugtig, fordi du allerede tænker på, hvordan min pik smager. Jeg kan dufte den helt herover, fordi du ikke har trusser på under kitlen."

Jeg holdt øjenkontakten med Ida. Hun sank en klump og smilede lidt nervøst.

"Det var sgu rigtigt. Det hele," sagde hun. Hun virkede ægte overrasket, som om hun havde regnet med at det var et gratis væddemål.

Der gik en engel gennem lokalet. Ingen sagde en lyd. Pigerne sad og kiggede på hinanden. Flere bed sig i underlæben, mens de forventningsfuldt kiggede rundt for at aflure, hvad der nu skulle ske. Ville Ida virkelig indfri sit dristige løfte og sutte mig af foran sine studiekammerater?

Ida rejste sig langsomt fra stolen og gik hen til mig. Hun stillede sig foran mig. Afventende. Smilende. Et frækt, udfordrende smil. Men også et smil, der havde et vidunderligt præg af ungpigenervøsitet.

Hun vidste præcis hvad hun havde gjort, da hun valsede ind i rummet og flirtede med mig. Hun var dronning af lokalet, da hun udfordrede mig til at gætte hvordan hendes fisse så ud. Hun vidste præcis, hvad der skulle til for at få en mand til at begære sig.

Nu indså hun, at hun havde satset højt. Måske højere end hun var tryg ved. Men der var ingen vej tilbage. Hun kunne ikke bakke ud uden at tabe ansigt. Og helt ubeskedent forestillede jeg mig også, at hun faktisk synes, jeg var lidt fræk. Ellers havde hun vel ikke lagt så hårdt op til mig i første omgang?

Jeg lod hende stå foran mig for at lade spændingen bygge sig op. Hun gik helt tæt på mig, stillede sig let på tæer, lagde en hånd om min nakke og gav mig et dybt tungekys. Jeg benyttede lejligheden til at lægge hænderne på hendes balder. Gramsede skamløst på dem. De var vidunderligt spændstige. Veltrænede, men stadig bløde.

Hun slap mig, men holdt øjenkontakten et øjeblik.

Så satte hun så på knæ foran mig. Hun rystede lidt på hænderne, da hun langsomt begyndte at åbne mit bælte. Hun fumlede lidt med det, men jeg lod være med at hjælpe hende. Det tændte mig enormt at stå der og betragte hendes nervøsitet. Overveje, hvor mange gange før hun havde åbnet en mands bukser for at tage hans pik i munden. Måske var hun ikke så erfaren, som hun gerne ville give indtryk af?

Hun fik åbnet bæltet og knappede mine bukser op. Det gik lidt lettere end med bæltet. Hun trak mine jeans lidt ned, som Julie havde gjort det en times tid tidligere. Jeg turde næsten ikke tro på, hvad der var ved at ske.

Hvor mange gange havde jeg ikke drømt om at se min pik forsvinde ind mellem læberne på én af disse perfekt sminkede, velholdte 20-årige studiner, som vimser rundt i gadebilledet og distraherer gifte mænd?

Om et øjeblik ville det ske. Jeg ville mærke hendes bløde, fyldige læber lukke sig om min pik. Jeg ville have givet mange penge bare for synet af hendes nervøse, men forventningsfulde ansigt ud for en anden mands pik. For at se hende tage ham i munden. Men det var nu og her. Hun lå på knæ foran mig. Det var min pik, der fik de hvide boksershorts til at ligne et festivaltelt. Og det var min pik, hun nu mærkede på gennem det tynde bomuldsstof med sine fine, slanke fingre.

Hun bed sig lidt i underlæben og kiggede op på mig som for at få tilladelse. Så hev hun forsigtigt mine boksershorts ned, og min pik vippede fjedrende ud lige foran hendes ansigt. Hun kiggede sultent op på mig og slikkede sig om munden.

Hun tog fat om skaftet og skulle lige til at føre min dunkende pik ind mellem sine uartige studinelæber, da én af de andre piger udbrød "stop!".

Ida kiggede undrende på hende. Hele lokalet kiggede med.

"Hvad nu hvis hun snyder?" spurgte pigen.

Hun havde tykt, kastaniefarvet hår, der lå løst ned over hendes skuldre. Hun havde et naturligt kønt ansigt og en formidabelt lækker krop. Diskret sportstrænet. Ikke muskuløs, bare let tonet og med de helt rigtige proportioner. De bløde, runde bryster sad perfekt og var vel en god D-skål. Ikke smagløst stort, bare noget større end man normalt ville se det på en pige af hendes størrelse. Jeg overvejede, om de mon havde fået lidt hjælp. Kitlen var knappet lidt ned, så man lige kunne ane lidt kavalergang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.