BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var 24 år og havde aldrig været i seng med en pige. Det var ellers ikke, fordi jeg ikke havde haft mulighed for det. Jeg væltede mig ikke i piger, men når det en gang imellem kom over mig, kunne jeg godt fyre en solid flirt af. Desværre blev jeg som regel for nervøs, når jeg var sammen med piger jeg var interesseret i for alvor, og så snører munden sig sammen og jeg ved ikke, hvor jeg skal gøre af mig selv. Mine øjne kigger skiftevis ned i gulvet, ned i kavalergangen på pigen eller op loftet, men aldrig i hendes øjne. Når jeg er nervøs, altså.

Når jeg en gang imellem mødte en pige, der er fræk uden at hun er typen, jeg ville forelske mig i, kan jeg som sagt godt give den gas, hvis omstændighederne i øvrigt er de rette, og hun tidligt viser at hun er med på legen. I sådanne sammenhænge er det efterhånden en del gange sket, at jeg har fået meget eksplicitte tilbud om mere eller mindre uforpligtende sex lige nu og her. Og i endnu flere tilfælde har jeg senere fået at vide af én af pigens veninder, at jeg bare skulle have krummet fingeren for at have fået hende med i kanen.

SEX I DAG?

Men det interesserede mig ikke rigtig. Hvor ufatteligt det end kan lyde for mange andre mænd, har jeg aldrig haft lyst til at have sex med nogen af de piger, der har været klar på at kneppe mig. Det er efterhånden sket en del gange, at jeg faktisk har scoret, men ikke har haft modet eller lysten til at gå hele vejen. Hvis jeg havde været en pige, kunne man med rette kalde mig for en narrefisse. Narrepik, måske.

Jeg har endda afvist piger, der helt utilsløret har sagt, at de gerne ville have mig med hjem i seng, men enten har situationen været forkert, eller også har pigerne trods ydre fortrin slet ikke tændt mig.

Jeg glemmer nok aldrig dengang, jeg nærmest blev overfaldet af Anna, en pige jeg gik i gymnasiet med. Hun ville gøre alt for at få fat i mig, og der var egentlig ingen fornuftig grund til at jeg ikke skulle kneppe hende. Hun var enormt forelsket i mig (havde vist endda droppet sin kæreste fordi hun havde mødt mig), havde en krop der var blød de helt rigtige steder, og ville uden tvivl have været mig en eksemplarisk læremester udi kunsten at elske en kvinde. Bolle, kneppe, kald det, hvad I vil. Hun osede af sex. Og det var mig, hun ville have.

På et tidspunkt til en fest kunne hun ikke længere klare mine blandede signaler og besluttede sig for at satse alt for at score mig. Så snart hun så mig, gik hun direkte hen imod mig og gav mig et stort kys på munden. Da hun så min forbavselse sagde hun blot "Jeg giver ikke op, før jeg har scoret dig". Så gik hun.

Hun spillede op til mig hele aftenen, og selvom jeg åbenlyst prøvede at undgå hende, tog hun mig under armen, da festen sluttede og vi sammen med nogle andre gik hen på et nærliggende værtshus.

På vejen fortalte hun mig i detaljer, hvad hun ville gøre ved mig. Hun vidste godt, at jeg var jomfru, hvilket allerede dengang var bemærkelsesværdigt i betragtning af at jeg var næsten 20 år. Hun sagde, at jeg ikke havde noget at være nervøs for. Hun ville lære mig det hele. Med hende kunne jeg bolle hele natten. Det sagde hun!

Men jeg magtede det ikke. Der var altid en undskyldning. I Annas tilfælde var det, at jeg ikke var forelsket i hende, og jeg ikke synes det ville være fair at gå med hjem og bolle hende, når jeg vidste at hun var helt forgabt i mig. Jeg tror ikke, jeg nogensinde fik sagt det til hende. Jeg mumlede vist bare et eller andet og undgik at snakke med hende i et halvt år, vel dybest set fordi jeg var bange for hendes stærke seksualitet.

Mon der er andre mænd i hele verden, der ville have sagt nej til så åbenlyst et tilbud om sex med så tiltrækkende en ung kvinde for at tage hensyn til hendes følelser? Det skulle da lige være, hvis de både var urimeligt kræsne m.h.t. kvinder og samtidig led af en efterhånden anselig præstationsangst overfor dem.

Og det var lige, hvad jeg gjorde.

Indtil Sofie flyttede ind på min gang på kollegiet.

Lige fra hun flyttede ind, kunne jeg ikke fjerne blikket fra hendes velproportionerede bryster, hendes store, bløde læber og øjnene, der på én gang udstrålede tryghed og - nå, ja - sex.

Når jeg tit kom til at kigge hende dybt i øjnene selv når vi snakkede om karklude eller dybfrostkylling, var det måske fordi hendes øjne fik mig til at falde i staver.

Jeg har ellers svært ved at se folk i øjnene ret længe ad gangen - det gælder ikke kun piger. Men Sofie havde de her øjne, som jeg bare kunne kigge ind i minutter ad gangen uden at blinke (sådan føltes det, selvom jeg jo nok blinkede alligevel). Jeg forestillede mig, at hendes øjne på en eller anden forunderlig måde var forbundet med hendes fisse. Jeg kunne ikke lade være med at se hende i øjnene uden at forestille mig hendes nøgne krop, hendes fisse, hendes ansigtsudtryk første gang hun får en ukendt pik op i sig, hendes ansigtsudtryk når hun kommer.

Og hendes mund... Jeg kunne ikke lade være med at forestille mig, hvordan hendes læber ville føles om min pik. Hvordan de ville omslutte den, hvordan hendes kinder ville suges indad når hun lavede undertryk med munden, hvordan hun ville slikke den helt nede fra roden til hovedet i lange bevægelser, mens hun så mig i øjnene.

Sofie, der med sine 20 år var fire år yngre end mig, havde en fast kæreste, så mine fantasier om hvad hun kunne i en seng var selvfølgelig ikke noget, jeg indviede hende i. At hun ofte forlod kollegiet sent om aftenen for, som hun sagde, at "gå hjem og bolle med Nikolaj", gjorde mig dog ikke mindre tændt på hende, selvom jeg ikke var interesseret i hende som kæresteemne.

Kort efter hun flyttede ind, havde hun nogle problemer med sin computer. Jeg var nu heller ikke nogen computerhaj, men trods alt dygtigere end hende, og det lykkedes mig at løse problemet.

Det var hun taknemmelig for i lang tid efter, hvilket undrede mig lidt. Det viste sig at være starten på et mønster i hendes adfærd over for mig. Der gik ikke en dag, hvor hun ikke roste mig for mit fantastiske væsen, mit dejlige hår, min underfundige humor eller min intelligens. Jeg var ikke vant til at få ros i det omfang fra piger på min egen alder, så jeg var selvfølgelig ret smigret, men også forvirret. Jeg kunne ikke finde ud af, hvad jeg skulle stille op med al den ros, for det var samtidig tydeligt, at hun var ligeså lidt forelsket i mig, som jeg var i hende. Giver gode venner hinanden ros i så store mængder?

Måske var det hendes utrættelige smiger, der havde givet mig selvtilliden til at flirte igennem med hendes veninde Ina, da Sofie holdt en fest på kollegiet.

Ina var super horny, og der gik ikke mange minutter fra jeg talte med hende første gang, til jeg indså at jeg skulle gøre mig umage for at undgå at få hende med op i seng.

Det lykkedes - at undgå det, altså.

Sofie undrede sig lidt over, hvorfor jeg ikke bare havde slået til. Jeg havde mange gode forklaringer. Ina var for fuld. Jeg var for træt og kunne ikke rumme hendes overgearethed. Først en uges tid efter festen, da jeg sad inde på Sofies værelse og så en FILM sammen med hende, fik hun lokket ud af mig, hvad den vigtigste grund havde været.

Jeg var jomfru, og det plagede mig. Én ting var, at jeg i en alder af 24 år ikke havde prøvet det vigtigste i livet. Men det værste var næsten, at jeg med tiden ikke kunne undgå at stille større og større forventninger til den første gang. Både til mig selv og til pigen.

Det er i orden at opføre sig akavet og komme efter to minutter, hvis man er 14-15 år første gang. Men jeg var nervøs for at blive til grin, hvis jeg gjorde det nu. I hvert fald, hvis det var med en pige, der ikke havde tænkt sig andet end et one-night-stand. Min første gang måtte være med en kæreste, som ville acceptere at jeg ikke havde nogen erfaring.

Det var det, jeg fortalte Sofie. Og hun lyttede.

Da jeg var færdig med min smøre, sagde hun først ikke noget. Jeg var lige ved at fortryde, at jeg havde afsløret min hemmelighed. Var bange for, at hun ville grine af mig.

Endelig brød hun tavsheden.

"Thomas, jeg tror, du er nødt til at få lidt øvelse, inden du får en kæreste," sagde hun. "Unge piger i dag vil have en mand, der kan levere." "Ja, det er det, der er problemet," sukkede jeg. "Jeg får ikke en kæreste, før jeg kan nogle tricks, som jeg ikke lærer før jeg har fået en kæreste..." "Tjo," smilede hun, "med mindre andet end en kæreste kunne gøre det..." Jeg forstod ikke rigtig, hvor hun ville hen.

"Okay, Thomas, nu siger jeg det ligeud." Jeg kunne se på hende, at hun var lidt usikker. At hun ville sætte noget på spil ved at fortsætte. "Du hjælper altid mig, når jeg har brug for det, " sagde hun. "Jeg vil gerne hjælpe dig i gang, hvis du er interesseret."

Jeg var helt mundlam. Prøvede at forme en sætning, med læberne, men de slog knuder og i øvrigt anede jeg ikke, hvad jeg skulle sige hvis de havde fungeret.

Hun afbrød min mumlen ved at lægge sin højre hånd blidt om nakken på mig og give mig et kys på munden.

Hun trak sig lidt væk og så mig i øjnene som for at bede om lov til at fortsætte. Hun må have opfattet mit manglende svar som et ja, for hun lod hånden kærtegne min hårgrænse i nakken, langsomt, langsomt, mens hun trak mig helt ind til sig, lagde os ned på sengen og kyssede mig dybere, længere, ømmere end før.

Vi lå sådan en tid. Jeg ved ikke hvor længe; min tidsfornemmelse forsvandt helt. Måske et minut. Måske ti. Måske tyve.

"Har du svedt meget i dag?" spurgte hun. Det var august, og sommeren var endelig kommet efter en måneds næsten uafbrudt regn.

Jeg nikkede.

"Vil du så ikke med mig i bad?" foreslog hun som den naturligste ting i verden. "Så vi ikke ligger og klistrer til hinanden," smilede hun. Hun stillede sig ved siden af sengen og tog min hånd. "Vil du ikke hjælpe mig med at få tøjet af?"

Jeg rejste mig op. Stillede mig ved siden af hende. Begyndte tøvende og med let rystende fingre at knappe hendes figursyede skjorte op.

"Sofie, jeg kan ikke det her, jeg..." begyndte jeg.

Hun kyssede mig blidt, men bestemt.

"Jo, det kan du. Der er ikke noget at være nervøs for," sagde hun roligt.

"Hvad med Nikolaj?" sukkede jeg.

"Thomas, nu har du spildt 8-10 gode år af dit liv med dårlige undskyldninger." Hun lød lidt mere fast i stemmen nu. Hun havde bestemt ikke tænkt sig at lade mig slippe så let. "Det er min pligt som din ven at hjælpe dig med det her. Jeg kan ikke bare se dig blive ældre og ældre uden nogensinde at få fisse." Hun grinede. Kunne godt høre, at det lød lidt sjovt med "pligt" og "fisse" i samme sætning.

"Nej, helt ærligt," fortsatte hun, nu igen alvorlig. "Vi er to mennesker herinde lige nu. Jeg fortæller det ikke til nogen. Hverken til Nikolaj eller til nogen andre. Og det gør du heller ikke, okay?" Jeg nikkede.

"Det bliver så svært at forklare, hvis Nikolaj får det at vide. Jeg synes bare ikke, der er noget forkert i det. Det er stadig ham, jeg elsker, selvom jeg giver dig en hjælpende hånd." Hun begyndte at grine igen. "Nå, ja, ikke bare en hånd," sagde hun og kiggede ned mod sit underliv.

Jeg brød ud i et smil.

Nu var isen brudt og en aftale indgået. Vi var begge indstillet på at det nu endelig skulle lykkes for mig at bryde den onde cirkel. Og at det var en hemmelighed, vi aldrig måtte afsløre for andre. I hvert fald ikke så længe Sofie og Nikolaj var sammen.

Vi mødtes i et langt kys som for at besegle aftalen.

Da vore læber skiltes igen og vi kiggede hinanden i øjnene, oplevede jeg den mest intense følelse af tillid og taknemmelighed, jeg kan mindes.

Få sex i dag

Her stod hun, min ven, som satte sin elskede kæreste på spil for at hjælpe mig. Selvom det var hendes eget forslag, og hun selvfølgelig også ville få noget ud af det vi skulle i gang med, gjorde hun det helt givet ikke for sin egen skyld.

Hun gjorde det, fordi hun vidste, hvor meget det betød for mig. Og det var og er jeg hende stadig dybt taknemmelig for.

Jeg fortsætter det afbrudte arbejde med at knappe hendes skjorte op.

Langsomt, fumlende, med en boblende glæde indeni mig. Tænk, at det endelig skal lykkes! Jeg krænger hendes skjorte over skuldrene, trækker forsigtigt ærmerne af hendes arme og står nu overfor en blonde-bh, der dækker hendes urimeligt velformede b-skål.

Hun sender mig det mest bedårende smil, der på én gang siger "tag det roligt, vi er på samme side" og "det bliver dejligt, det her. Virkelig dejligt." Jeg får hendes bh af i første forsøg. Kan ikke lade være med at være lidt stolt af det.

Jeg stiller mig tæt op ad hende og lader hænderne massere hendes balder, kærtegne hendes lænd, hendes rygsøjle, hendes nakke, hendes hår. Vi kan høre hinandens åndedræt. Det er, som om alle verdens andre lyde forsvinder.

Hun tager min højre hånd og fører den op til hendes ene bryst. Jeg masserer det forsigtigt. Bruger begge hænder. Lukker øjnene. Jeg vågner brat, da hun tager fat i min skjorte og river den op. En knap springer af, og stoffet bliver revet i stykker. Jeg kigger forbløffet på hende.

Hun slikker sig om læberne og skubber mig bagover, så jeg havner på ryggen i sengen. Hun holder øjenkontakten, mens hun løsner mit bælte, åbner den øverste knap og lyner lynlåsen ned. Et par meget bulede boksershorts kommer til syne.

Hun trækker forsigtigt bukserne af mig. Også strømperne.

"Du er nødt til at hjælpe mig med min nederdel, siger hun og lægger sig ind over mig, støttende på albuerne. Hun gnubber sit underliv mod min pik, der bliver større og større, mens jeg prøver at få fat i lynlåsen bag på hendes nederdel.

Jeg får lynet ned, men så længe hun ligger og gnubber sig op ad mig, er det svært at få nederdelen af. Jeg griber fat i hendes håndled, og kaster os i én bevægelse rundt, så jeg nu ligger ovenpå hende.

"Uhh," udbryder hun i en blanding af et støn og et hvin.

Jeg trækker ned i mine boksershorts, men får dem ikke helt af. Jeg bruger knæene og fødderne til at kæmpe mig ud af dem samtidig med at jeg trækker Sofies nederdel af. Hendes trusser ryger samme vej.

Jeg bliver pludselig genert ved at være helt nøgen overfor hende. Hun fornemmer det og rejser sig op.

"Kom," siger hun og tager fat i min højre pegefinger. Hun trækker mig ud i badeværelset.

Jeg føler mig stadig lidt kejtet, da vi stiller os under bruseren, men da vandet først løber ned over vores nøgne kroppe er det, som om det binder os sammen. Som om intet kan være mere naturligt end at netop vi to står her sammen, nøgne.

Jeg lader fingrene løbe gennem hendes lange, kraftige hår, der langsomt bliver gennemblødt. Kysser hende i panden. Hun kysser mig på halsen, i øret. Vi siger ingenting. Står bare med verdens største smil og halvt lukkede øjne begge to.

Jeg kommer til at tænke på børn, der går på æbleskud. Der er noget magisk over det. Noget fokuseret. Vi ved nøjagtigt, hvor vi er på vej hen. Vi ved, at det dybest set er forkert, men vi ved også at vi er nødt til at gøre det, fordi æblerne smager så dejligt. Og vi tager kun et par stykker hver, så hvis naboen ikke opdager os mens vi sidder og gnasker, finder han aldrig ud af noget.

Hun tager en flaske shampoo og beder mig række hænderne frem. Hun hælder lidt ud til mig og tager lidt selv.

Vi begynder at sæbe hinanden ind, langsomt, grundigt, masserende. Jeg står tæt op ad hende og lader fingrene køre langsomt op og ned ad hendes rygsøjle. Jeg ender ved hendes faste, runde baller, som jeg masserer, først blidt, efterhånden lidt fastere.

Jeg tager fat om hendes hofter og drejer hende, så hun står med ryggen til mig. Jeg lader hænderne massere hendes inderlår, hendes mave, hendes bryster, mens hun sukkende lægger hovedet bagover, så det støtter på min skulder.

Hun gør meget ud af min pik. Vi skyller sæben af, og mens vandet løber ned over os, smiler hun til mig og fortsætter massagen af min kæreste ejendel. Hun tager fat i mine hænder, fletter vores fingre og placerer vores hænder på mine hofter. Vi står helt tæt.

"Om lidt skal du lære at slikke fisse," hvisker hun lige ind i mit øre. "Og du kan bedre koncentrere dig, hvis du er afslappet." Hun sætter sig langsomt ned på hug lader min efterhånden ret stive pik glide ind mellem sine blodfyldte læber. Hun suger lidt. Lader tungen bearbejde pikken inde i hendes mund. Lader den så slippe ud med et svup og slikker 3-4 gange helt nede fra roden til hovedet i ét tag, mens hun fanger mine øjne, der må udstråle en blanding af vantro og dyb, dyb taknemmelighed.

Hun lader tungen spille på pikhovedet. Tager hovedet i munden og suger kraftigt, slipper mig, tager igen lange slik op ad pikken. Hun angriber den fra forskellige vinkler, lægger koket hovedet på skrå og smiler, når hun finder en ny måde at slikke mig på. Hun kan sige, hvad hun vil om at hun gør det for min skyld. Der er overhovedet ingen tvivl om, at hun er stangliderlig lige nu. Måske tænder det hende, at hun ikke skal præstere noget. Jeg vil være taknemmelig for alt hvad hun gør, for det hele er nyt for mig.

Jeg har ikke nogen gigantisk pik, vel 14 cm i erigeret tilstand, og det kan der være mange ulemper ved, men én af fordelene er, at det faktisk kan lade sig gøre at lave en ægte deepthroat på mig. Og det gør hun så. I begriber ikke, hvor liderligt det er at se hele sin pik glide ind i denne gudeskabning, at se hendes uforfalskede glæde ved at gejle mig op; forventningens glæde, fordi hun ved, at hun snart skal smage min sæd, min glæde ved at lade hende gøre det, min glæde ved at vide, at hun ikke forventer noget af mig, ikke forventer at jeg skal kunne klare et blowjob og kneppe hende en halv time bagefter før jeg kommer.

Vi har al den tid, vi skal bruge, og lige nu virker det ikke som nogen af os ønsker at det nogensinde skal ende.

Det gør det selvfølgelig. I hvert fald midlertidigt. Allerede da jeg når i bund i hendes mundhule kan jeg mærke, at det begynder at rykke, og det kan hun også. Hun trækker sig tilbage, men inden jeg når at komme helt ud, har jeg afleveret det første eksplosive sprøjt i hendes mund. Det næste rammer hendes kind og hår.

Hun ler. Rejser sig op og kysser mig. Hun har allerede slugt sæden. Der er kun en svag smag af saltvand tilbage, som fra østers.

Det løbende vand skyller langsomt den klistrede sæd af hendes ansigt, men det i håret bliver siddende. Jeg masserer shampoo ind i hendes hår og skyller det grundigt.

"Tak, søde," smiler hun og kysser mig igen på munden.

Som om det var hende, der skulle være taknemmelig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.