Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er historien om, hvordan jeg kneppede naboens datter på hendes 15-års fødselsdag.

Jeg er flyttet hjemmefra for et par år siden, men indtil da boede jeg med mine forældre i et hus lidt uden for Århus. Naboerne til den ene side var en familie med tre børn, der var noget yngre end mig og min storebror. Den ældste, Sofie, var vel 10 år yngre end mig og allerede da hun var omkring 10 år, greb jeg nogle gange mig selv i at tænke, at hun da godt nok havde et satans frækt ansigt. Ikke fordi jeg havde seksuelle fantasier om hende - hun var jo kun 10 år - men jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvordan hun ville komme at se ud, når hun blev lidt ældre.

SEX I DAG?

Hun blev ikke grimmere med årene, hvis jeg må sige det sådan. Vores familier havde et næsten, ja, familiært, forhold til hinanden: Vi var tit på besøg hos hinanden og var med til hinandens fødselsdage osv. Efter jeg var flyttet hjemmefra, havde jeg dog ikke set dem noget tid, så jeg blev lidt overrasket, da Sofies mor ringede og inviterede mig til hendes 15-års fødselsdag.

Jeg kom selvfølgelig, som jeg havde gjort så mange gange før mens boede hjemme. Det var da også enormt hyggeligt at se hele familien igen, men allermest glædede jeg mig over Sofie, der havde udviklet sig helt utroligt siden vi havde set hinanden sidst. Det kan jo gå vanvittig hurtigt med piger i den alder, og nu havde hun altså fået sådan nogle fine runde bryster i grapefrugtstørrelse, som var pakket ind i en helt stram bluse. Hendes hår, der ellers havde været langt på en lidt kedelig måde, var blevet klippet i en sexet pagefrisure, og så havde hun lige rundet af med en diskret make-up som jeg ellers ikke ville vente at se på en pige i den alder - enten har de ikke noget på, eller også er det helt desperate mængder af mascara osv.

Nå, men da fødselsdagen var ved at lakke mod enden, tog Sofies mor fat i mig og spurgte, om jeg ikke lige ville med ovenpå og se deres nye badeværelse. Det ville jeg da godt, sagde jeg, og undrede mig ikke, for de havde altid haft gang i ét eller andet ombygningsprojekt. Vi gik derop, og hun låste døren efter os. Dét undrede jeg mig over.

"Søren", sagde hun. "Sofie er jo en flot pige.". Jeg nikkede, og hun fortsatte: "og der går jo nok ikke længe, inden hun begynder at slæbe kærester med hjem, og det skal hun selvfølgelig have lov til.".

Jeg kunne ikke rigtig se, hvad det havde med mig at gøre, men nikkede igen.

"Jeg har talt med hende om, hvor vigtigt det er, at den første gang er sammen med én, man er tryg ved, og så foreslog hun, at jeg kunne spørge dig, om du ikke havde lyst til at, ja hvad skal vi kalde det, tage dig lidt af hende?".

Jeg blev ildrød i hovedet. Hvis det var en fælde, hun havde lagt for at få mig til at indrømme at jeg tændte på hendes unge datter, var den virkningsfuld. Hun kunne ikke undgå at se, at hun havde ramt et eller andet.

Jeg forsøgte at fremstamme en undskyldning: "jeg har da ikke kigget noget særligt på hende, det er jo slet ikke sådan, jeg mener..."

"Du har stirret på hende hele dagen," sagde hun, "og det er helt i orden. Sofie er da brandlækker, det behøver du ikke at skamme dig over. Og hun er jo lovlig fra i dag."

Jeg kunne stadig ikke rigtig tage hendes forslag alvorligt. Skulle jeg bolle hendes unge, smukke datter, som jeg havde leget med, da hun var lille - og havde hun virkelig selv foreslået det? Jeg blev afbrudt i mine tanker af moren:

"Nu skal du høre: Jeg har betalt for et værelse på et hotel inde i byen, du får hundrede kroner til en taxa, og så tager I to afsted, så snart den sidste gæst er gået!" Jeg kendte hende godt nok som ret handlekraftig, men dette havde jeg trods alt ikke forventet.

"Tak skal du have, jeg vidste at du ville sige ja." sagde hun og gav mig et knus. Lige inden hun åbnede døren for at gå ud vendte hun sig igen mod mig og tilføjede: "det betyder virkelig meget for Sofie, det her. Hun bliver virkelig glad for at høre det." Så gik hun.

Jeg anede ikke mine levende råd. Tanken om at kneppe den lille, veldrejede tøs, og oven i købet at være den første der trængte ind i hendes lille, stramme fisse, ophidsede mig enormt, men tanken om det var stadig for absurd til at jeg kunne få mig selv til at gå nedenunder igen og se Sofie i øjnene. Det nåede jeg heller ikke, for et øjeblik efter at hendes mor var gået, kom Sofie i egen høje person ind på badeværelset til mig og låste efter sig. Hun så på mig. Jeg så på hende, og overbeviste mig selv om, at hun jo faktisk ikke var en lille pige længere, hun var en ung dame. Helt forkert var det heller ikke. Hun havde altid været ret moden af sin alder, og som hun stod der foran mig og forsøgte at fange mine undvigende øjne, blev jeg mere og mere sikker på, at det faktisk var hendes idé at jeg skulle kneppe hende.

Hun stillede sig helt tæt til mig og bøjede hovedet bagover, så jeg kunne kysse hende. Jeg lod hånden glide om på hendes røv, der minsandten også havde fået en fin, rund form. Hun mindede mig om en pige, jeg havde været forelsket i, da jeg selv var på den alder, men aldrig havde fået fat i. Jeg havde faktisk været noget at en sen starter. Mistede først min mødom som 23-årig, selvom der havde været nogle piger der var interesserede i mig, og ligefrem havde krævet at jeg gik med dem hjem og bollede dem. Den slags var jeg ikke modig nok til, men det måtte jeg se at blive, for dette ville sandsynligvis blive den eneste chance jeg nogensinde ville få for at kneppe en lækker sag på 15 - og oven i købet tage hendes uskyld.

"Søren, nu skal du høre", sagde tøsen efter at have sluppet mine læber. "Nu går du ned, så kommer jeg om lidt, og så har jeg sjovt nok fået hovedpine og siger at jeg er nødt til at lægge mig. Så går de sidste gæster, og så har vi to en aftale. Okay?". Jeg nikkede spagt, samtidig med at min pik blev større og større nede i mine bukser.

Lidt efter kørte vi.

Hun sad helt pænt ved siden af mig i taxaen, og det pirrede mig sindssygt meget, at vi bare sad der og så på hinanden, uden at nogen af os smilede frækt eller på anden måde signalerede over for hinanden, at vi var tændte.

Få sex i dag

Pludselig var vi der, og vi steg ud, gik ind på hotellet og fandt værelset. Jeg åbnede døren for hende, og hun smilede og gik ind, jeg gik efter og låste døren med "forstyr ikke"-skiltet på døren.

"Skal vi ikke starte med et bad?" spurgte hun, og for første gang kunne jeg mærke på hende, at hun også var lidt nervøs.

"Lad os klæde hinanden af," sagde jeg.

Det gjorde vi så, langsomt. Min krop var relativt gennemsnitlig, ikke lasket, heller ikke med vaskebræt på maven, men bare almindelig. Sådan var hendes også, bortset fra at hun altså ikke havde et gram overflødigt fedt på sin krop, der alligevel havde smukke former. Jeg stod med ryggen til hende og holdt om hendes hofter.

Vi var helt nøgne begge to nu, og min pik lænede sig kraftigt op ad hendes baller og lænd. Jeg havde næsten lidt dårlig samvittighed over at stå der med en kæmpe ståpik og vise hende, hvor liderlig jeg var, men hun havde jo selv bedt om det, så helt overrasket kunne hun vel ikke være. Jeg bevægede hænderne lidt. Hun sagde at de var kolde og trak mig med ud i spabadet, som vi havde fyldt med varmt vand. Vi satte os sådan, at jeg havde spredte ben og hun sad imellem dem med ryggen til mig. Vi kælede lidt for hinanden. Gik stille og roligt frem.

Jeg begyndte at nulre hendes brystvorter, og hun slappede lidt mere af. Jeg kørte mine håndflader rundt overalt på hende, som for at indvie hele kroppen. Vendte tilbage til brysterne, og hun stønnede svagt. Jeg tog den ene hånd ned mellem hendes ben og kørte forsigtigt en finger op i hendes revne. Den var stram, men det gik. "To" sagde hun. "Giv mig to fingre". OK, tænkte jeg, lidt overrasket over at hun tilsyneladende vidste, hvad hun ville have. Kørte to fingre op i hende og bevægede dem langsomt ind og ud, mens tommelfingeren masserede klitten.

Hun stønnede nu pludselig ret hurtigt. Jeg gættede på, at hun var vant til at onanere, for det føltes bestemt ikke som om hun var overrasket over følelsen. Jeg kørte hurtigere og hurtigere, hendes krop spændtes og hun begyndte at stønne små, korte støn, som blev højere og højere og endte i et langt, forløsende orgasmeskrig, hvorefter hun igen slappede helt af og faldt ind til mig. Sådan lå vi lidt og slappede af, så trak hun mig ind i værelset, hvor vi lagde os på sengen.

Der var godt varmt, så vi lå uden dyne med fuld udsigt til hinanden kroppe. Jeg fornemmede, at jeg skulle tage initiativet, så jeg kærtegnede hendes hår, hendes skuldre, hendes arme, hendes hænder, hele hendes krop, og så placerede jeg hende på ryggen. Hun spredte selv benene og smilede til mig. "Kom, " sagde hun. Jeg kom pludselig i tanke om, at jeg ikke havde nogen kondomer. "Nej, for satan, hvor dum kan man være?!", råbte jeg. Hun så spørgende på mig. "Jeg har kraftedeme glemt kondomer!". Hun smilede beroligende til mig. "Mor og jeg har tænkt på det hele. Jeg begyndte at tage P-piller for en måned siden," sagde hun som det selvfølgeligste i verden. "Lille liderlige tøs," tænkte jeg og smilede til hende. Jeg kravlede ned i fodenden af sengen og begyndte at kysse hendes krop overalt. Startede med tæerne og bevægede mig langsomt opad. Da jeg nåede inderlårene, kunne jeg dufte at hun var ret våd efterhånden - det manglede da også bare. Jeg gik uden om den lille fisse, som gudhjælpemig var helt nybarberet. "Gad vide, om hendes mor også har hjulpet hende med det," tænkte jeg og fortsatte op ad hendes mave, kørte tungen rundt i hendes navle og videre op til brysterne. Jeg tog brystvorterne i munden og suttede, én ad gangen. Hun stønnede svagt. Jeg bevægede mig igen ned til hendes stramme fisse. Jeg kunne næsten ikke vente med at trænge ind i hende og mærke, om hendes fisse var ligeså dejlig indeni som udenpå. Helt fantastisk skøn så hun ud, som hun lå der. Alt hvad jeg gjorde ved hende, fik hende til at stønne og bede om mere, men jeg havde bestemt at jeg ville give hende den bedst mulige oplevelse, når nu hun havde vist mig den tillid at lade mig være den første. Derfor kunne jeg selvfølgelig ikke bare fyre den af oppe i hende og komme med det samme, så ville vi jo være færdige på 30 sekunder, så liderlig som jeg var.

I stedet tog jeg én af hovedpuderne og lagde under hendes lænd, så fissen kom til at pege skråt op i luften. Jeg begyndte at slikke hende. Først på inderlårene og op ad maven, hele vejen rundt om fissen. Jeg forsøgte at trække det ud så længe som muligt, men hun pressede mit hoved hen til fissen, og så var der jo ikke andet at gøre end at slikke hende rigtigt. Jeg kørte tungen rundt i kanten af skamlæberne. Hun duftede godt. Jeg borede tungen ind i hende, hun var lidt åben allerede. Lod den bevæge sig så meget som den nu kunne inde i hendes stramme ungpigefisse. Det gav bonus. Hun begyndte at ligge lidt uroligt, vendte hovedet fra side til side mens hun udstødte nogle små klynk. Hun var lige ved at komme, men jeg ville have hende rigtigt nu, og hun ville have pik.

Jeg kravlede op på hende og førte pikken hen til hendes fisse. "Lover du at passe på mig, Søren?" spurgte hun og lignede pludselig en lille pige, samtidig med at hendes øjne var slørede af den orgasme, hun var lige ved at få. Jeg strøg hendes hår om bag øret og kyssede hende blidt. "Jeg er her jo for din skyld, søde. Jeg lover, at det bliver dejligt. Kun dejligt. Jeg vil gøre alt, hvad du gerne vil have mig til." Hun så forventningsfuldt på mig, og da jeg trængte langsomt ind i hende, kom hun i det samme. "Ja....... ...ja....... ....jaaaah... ......ja!. ...ja!... ...ja!!!!.... .....ja!!!!!!!!!", hun skreg, hver gang jeg nåede i bund, og hendes henførte ansigtsudtryk sagde alt hvad der var at sige. Hun gav sig helt hen til mig nu. Al hendes lillepigenervøsitet var væk og erstattet af ungpigeliderlighed. Jeg støttede med albuerne på hver side af hende, så vi kunne ligge helt tæt mens mit jern bankede ind og ud af hendes stramme, bløde fisse. Hun var helt væk, havde slet ikke åndsnærværelse til at røre ved mig, så travlt som hun havde med at få orgasme. Pludselig klamrede hun sig til mig. "Bliv ved!........bliv ved, det...aah...ah...er... ...så....ah!... ...dejligt," stammede hun mellem sine støn. Jeg var nødt til at vende os om, så hun lå ovenpå mig. Jeg var meget tæt på at eksplodere inde i hendes skønne fjams.

Hun forstod ikke rigtig hvad jeg ville. "Bare sæt dig på hug over mig og kør op og ned," sagde jeg til hende. Hun forsøgte sig lidt frem , og forbløffende hurtigt fandt hun rytmen og kørte nu op og ned over mig. Hun satte hænderne på min brystkasse og bevægede sig hurtigere og hurtigere op og ned over mig. Jeg kunne ikke holde den længere nu. "Jeg kommer," skreg jeg, "jeg kommer inde i dig, inde i din stramme fisse!".

Hun lod sig ikke mærke af mit vulgære sprog - hun havde vist andet at tænke på. Min krop spændtes, og jeg var næsten ved at kaste hende af, så kraftig var min orgasme, da jeg sprøjtede langt op i hende. Hun fortsatte bare sit ridt, hvilket var en helt utrolig oplevelse. Min orgasme blev ved og ved, fordi hun bare red videre på min pik, der slet ikke nåede at blive slap. Hendes smukke ungpigebryster gyngede lige foran mit ansigt. Jeg rakte armene op og nulrede hendes brystvorter blidt. Det var dråben for hende. Hun faldt hulkende sammen over mig.

"Åh, Søren, hvor var det dejligt," grinede hun, da hun havde fået vejret igen. Min pik var stadig inde i hende, stiv som beton. "Har du lyst til at prøve at sutte den af på mig?" spurgte jeg. "Det er bare et tilbud, vi er her jo for din skyld," skyndte jeg mig at sige. Hun nikkede bare og smilede bredt. Lagde sig ned mellem mine ben og tog dyret i munden. Hun skulle selvfølgelig også prøve sig lidt frem her, men lynhurtigt havde hun fundet fidusen og havde en god del af min pik ind i munden. "Sofie, hvis du ikke passer på, kommer jeg i munden på dig," advarede jeg. Jeg ville nødig skræmme hende. Hun sagde bare "mmmm!" så godt hun nu kunne med munden fuld af pik. Så kom jeg igen. Det var næsten som at få elektrisk stød. Hendes lille, stramme mund sugede alt ud af mig. Jeg var helt væk. Da jeg åbnede øjnene, var der ike en dråbe sæd at se. Hun havde slugt det hele, den lille liderlige tøs.

Hun lagde sig op til mig igen, vi tog dynen på og faldt i søvn i armene på hinanden. Kneppede igen om morgenen, før vi tog hjem hver for sig.

Et par dage efter ringede Sofie til mig og sagde tak. Jeg sagde, at taknemmeligheden var helt på min side, og hun sagde at hun godt kunne tænke sig at jeg lærte hende nogle flere ting.

Sådan gik det til, at naboens unge, smukke datter i løbet af få uger var velbevandret i i en række forskellige stillinger, både i røven og i fissen. Hundestillingen var én af hendes favoritter, men vi sluttede som regel med missionærstillingen, så vi kunne se hinanden i øjnene, når vi kom.

Det varede selvfølgelig ikke så længe, for snart fik hun en rigtig kæreste, men hvor var det dog vanvittig liderligt, mens det stod på....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 91 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.