Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde ikke lagt særligt mærke til denne godte, da pigerne kom ind i lokalet. Nu kunne jeg ikke få øjnene fra hende, og det var umuligt at lade være med at tænke på, hvordan hendes fisse så ud. Hvordan den ville føles at trænge ind i. Jeg måtte have denne pige. Besidde hende.

"Husk at præsentere dig," sagde Julie.

SEX I DAG?

"Undskyld, jeg hedder Frederikke," sagde pigen. Hun havde det mest bedårende brede smil. En stor mund med fyldige læber og nogle øjne, der udstrålede intelligens, selvsikkerhed og varme. "Jeg mener bare...hvad nu, hvis hun bare sagde at alt det om hendes fisse var rigtigt, fordi hun gerne ville sutte ham? Jeg ville da også gerne smage den der pik." Hun kiggede sultent på mig. Jeg troede ikke mine egne ører.

"Hvad siger I andre?" spurgte Julie ud i lokalet.

"Af med kitlen," var der én der råbte.

Ida så lidt rådvild ud.

"Af med den," sagde Julie bestemt. "Ellers får Frederikke lov at sutte ham i stedet."

"Jeg har altså ikke noget på indenunder," sagde Ida. Hun var tydeligvis ikke tryg ved, at hun var ved at miste kontrollen over situationen.

"Op med dig," sagde Julie og gjorde tegn med hænderne til, at Ida skulle rejse sig op. "Front mod de andre."

Hun gik over til Ida og knappede hendes kittel op. Én knap ad gangen. Hun havde virkelig ikke noget indenunder. Ikke en trevl. Hendes runde bryster sad af sig selv.

Jeg betragtede hendes fisse. Et syn for guder. Smuk og symmetrisk. Perfekt placeret mellem hendes slanke ben. Men den var ikke helt glat, som jeg havde gættet på. Der var en lille stribe hår over indgangen. Julie havde også set det, så jeg. Hun tog en bekymret mine på.

"Du snød, Ida," sagde hun. "Frederikke havde jo ret. Du er ikke helt glat."

Ida stod helt nøgen foran de fem andre studiner, Julie og mig. Hun virkede usikker. Prøvede at dække sig til med en hånd foran fissen og en arm foran brysterne. Situationen var lidt akavet, men samtidig med en stor erotisk spænding. Uanset hvad Julie fandt på nu, kunne det næsten kun være til min fordel.

Julie tog ordet igen.

"Det meste var trods alt rigtigt, Ida. Så du får stadig lov at sutte Jesper. Men vi må finde på en passende straf. Du havde sikkert tænkt, at du kunne slippe afsted med at sutte Jespers flotte pik og snyde ham for at prøve din studinefisse, havde du ikke?"

"Jeg sagde altså kun, at jeg ville give ham et blow," svarede Ida nervøst. "Det var aftalen."

"Men du overholdt ikke vilkårerne," sagde Julie bestemt. "Jeg kan se på Jesper, han har lyst til at kneppe dig, så det får han lov til." Hun kiggede over på mig. "Jesper, hvordan vil du have hende?".

"Op ad katederet. Bagfra. Hårdt," svarede jeg hæst og kiggede udfordrende på stakkels Ida.

"Jeg har en kæreste," sagde Ida med fugtige øjne. "Jeg kan da ikke..."

"Pjat med dig," sagde Julie. Hvis du skal være sygeplejerske, kan du ikke have fine fornemmelser. Du må give slip på den blufærdighed. Det gælder jer alle sammen," sagde hun og kiggede ud i lokalet.

"At være en god sygeplejerske eller jordemoder handler om jeres evne til at danne relationer med patienterne, og på at I ikke lader jer slå ud af hvad som helst. Det kræver, at I investerer noget af jer selv, og at I tør udfordre jeres grænser.
Jeg ved godt, det er svært at droppe blufærdigheden. Det er noget, man skal øve sig i. Faktisk synes jeg, I alle sammen burde komme herop og prøve Jespers pik."

De fire piger, der hidtil ikke havde blandet sig, kiggede vantro på Julie. Jeg var nok ikke mindre paf, men prøvede at skjule det og blande mig mindst muligt. Julie var ved at arrangere et bunkepul med seks superfrække, unge studiner. Det var der ingen grund til at ødelægge ved at sige noget forkert. Tanken om at forlyste mig med disse seks piger var så fræk, at jeg ikke engang havde turdet tænke den i mine vildeste fantasier.

Julie fik mig tilbage fra mine dagdrømme.

"Jeg mener det," sagde hun. "I kommer til at opleve ting på jeres arbejde, der er langt mere grænseoverskridende end at sutte pik på en mand, I ikke har mødt før. Eller lade ham kneppe jer, for den sags skyld."

Julie kiggede ud over forsamlingen. Frederikke havde taget hånden op under den korte kittel og sad og kælede for sin fisse. Kitlen var gledet op, og jeg kunne se på den våde plet i hendes hvide trusser, at hun allerede var godt liderlig. Hendes blik var sløret. Hun virkede som om, hendes liderlige fisse havde taget magten over hende.

De andre piger vidste stadig ikke rigtig, hvad de skulle sige til det. De virkede ikke forargede eller frastødte ved tanken. Faktisk virkede de forsigtigt liderlige alle fire. Men det var, som om denne situation var så uventet for dem, at de ikke kunne finde ud af, hvad de skulle synes. Den indgik ikke i deres standardrepertoire af handlemønstre. Valget var nu ellers meget simpelt: Pik eller ikke pik?

"Nu starter du med at nyde Ida, Jesper. Du skal bruge hendes mund og hendes fisse, som du har lyst. Og så synes jeg at du skal have lov at vælge, hvordan de andre piger skal forkæle dig. De må vænne sig til, at det ikke er alting her i livet, man bestemmer selv," sagde Julie.

Jeg rømmede mig og kiggede på Ida, der stod med bøjet hoved og så mindre og mindre ud.

"Ida, jeg synes du er super fræk, og jeg ville virkelig gerne kneppe dig. Og jeg må indrømme, at det tænder mig lidt, at det overskrider dine grænser. Men jeg vil give dig en chance for at slippe."

Hun kiggede taknemmeligt på mig. Spørgende. Hun havde luret, at hun ikke fik noget foræret.

"Hvis jeg skal opgive retten til din studinefisse, skal jeg have lov at tage Frederikke og Anna i stedet. Jeg skal have dem begge to."

Nu fik jeg en dristig idé.

"Men det skal ikke være for let, så vi laver en lille leg ud af det. Anna og Frederikke skriver deres svar på en seddel, som de giver til Julie. Hvis de begge siger ja, så knepper jeg dem og lader dig slippe. Hvis kun én af dem siger ja, så får jeg lov at kneppe jer alle tre i fissen. Og hvis ingen af dem siger ja, så ejer jeg alle dine huller, Ida. Så ville du ønske, du havde stoppet legen nu og sluppet med at jeg kneppede din fisse. Jeg kommer til at gennemkneppe din stramme studinerøv, så du ikke har lyst til at gå de næste tre dage."

"God idé," sagde Julie, inden nogen af de tre piger kunne få et ord indført. Ida så nu endnu mere bekymret ud end før.

"Sådan bliver det. I afleverer en seddel til mig, når I er klar. Der skal stå "Ja" eller "Nej" på den."

Jeg kiggede udfordrende rundt på Ida, Anna og Frederikke. Ida kiggede bedende over på de to andre piger. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at Frederikke var klar på at prøve min pik. Spørgsmålet var, om Anna var lige så eventyrlysten. Jeg kunne se på hende, at hun var ved at blive liderlig.

For så vidt var det jo ligegyldigt, hvis jeg havde ret i min antagelse om Frederikke. For så ville jeg jo komme til at kneppe både hende og Anna, uanset hvad Anna svarede. Det var for godt til at være sandt. Men det var sandt. Om kort tid ville to smukke studiners veltrimmede fisser stå til min rådighed. Var det ikke enhver mands hedeste drøm?

Anna og Frederikke afleverede deres sedler til Julie. Hun kiggede på dem. Så kiggede hun op på mig og derefter på Ida.

"Ida, du kan nøjes med at sutte Jesper. Jeg synes stadig, du burde strafkneppes, men Anna og Frederikke svarede ja begge to." Hun smilede til mig. Disse to gudeskabninger havde begge bedt om at blive fyldt ud med min pik. Jeg kunne ikke fatte det. Bare tanken om deres ungpigefisser var lige ved at få mig til at komme på stedet.

"Ida?" sagde Julie utålmodigt.

Ida satte sig tøvende ned på knæ foran mig igen og begyndte prøvende at slikke op ad skaftet på min pik, der hurtigt forvandlede sig fra stiv til fire gange så stiv. Bare synet af den smukke studine fik min puls op på 180.

Hurtigt virkede det, som om Ida havde glemt sin nervøsitet fra før. Enhver tvivl i hendes sind om, hvorvidt hun var gået for langt, synes nu fejet af bordet. Hun tog grådigt hele min pik i munden. Tog mig så langt ned i halsen, at hun begyndte at hoste. Hun smilede frækt til mig, og jeg spekulerede på, hvordan hun kunne forsvare overfor sin kæreste, at hun gav mig et lidenskabeligt blowjob.

Ida kiggede op på mig med sine store øjne med lange mascaravipper, mens hun lod tungen cirkle om mit spændte pikhoved. Hun kildede mig under pungen, mens hendes tunge legede rytmisk på pikhovedet og hendes læber strammede det helt rigtige sted. Der var ingen tvivl om, at hun vidste hvad hun gjorde.

Hun vidste, hvad der snart ville ske. Min pik ville eksplodere og pumpe sin varme ladning ud over hende. Endelig ville jeg få den forløsning, jeg havde ventet på siden Julie gav mig et halvt blowjob for en times tid siden. Hvad hun ikke vidste var, at når jeg spermede, ville jeg ikke give hende lov til at fjerne hovedet. Jeg ville aflevere hele ladningen i hendes mund, og jeg ville lade hendes mund være fuld af pik så længe, at hun til sidst ikke ville have andre muligheder end at sluge hele min varme ladning.

Ida fortsatte den intensive behandling af min pik. Det snurrede i den. Jeg prøvede at tænke på ting, der kunne distrahere mig fra det faktum, at der lige nu sad en velformet blondine på knæ foran mig med min sprængklare pik mellem sine fyldige, røde læber. Jeg måtte ikke komme allerede. Jeg tænkte på frimærker. På moms og pensionsopsparing. På S-tog og hvide tennissokker i sundhedssandaler.

Det hjalp et kort øjeblik, men Idas liderlige smil og hendes luksusbehandling af min pik var umulig at abstrahere fra. Jeg holder om Idas hovede. Nusser hende i hovedbunden, mens jeg sørger for, at min pik ikke ryger ud af hendes mund.

Så kom jeg. Idet spermen blev frigivet, begyndte min pik at give sig i små ryk, og Ida prøvede instinktivt at trække sig fri. Jeg styrede hendes hoved, så min pik lige akkurat forlod hendes mund, men ikke mere. Det første sprøjt røg dybt ind i hendes åbne mund, så hun næsten fik det galt i halsen. Jeg trak mig lidt ud, så jeg kunne se, hvordan det næste sprøjt ramte hendes tunge. Jeg sprøjtede en gang til. Holdt forhuden tilbage og styrede pikken, så spermen blev skudt afsted med maksimal kraft. Jeg nød at se, hvordan hun kæmpede med at håndtere spermen i munden.

Jeg kørte pikken helt ind i munden på hende igen og holdt hendes hoved. Hun kæmpede lidt imod og kiggede bedende op på mig, men erkendte hurtigt at det var forgæves. Jeg holdt hendes hoved fast med den ene hånd og klemte let på hendes næse med den anden, så hun ikke kunne trække vejret.

"Slug det hele. Så slipper jeg," stønnede jeg, stadig halvsvimmel efter orgasmen, der næsten havde slået benene væk under mig.

Endelig kunne jeg mærke, at hun gav efter. Hun slugte hele ladningen i to omgange. Jeg gav slip på hende, og hun trak gispende hovedet væk fra min pik, der ikke længere var helt stiv.

Ida, der for kort tid siden havde været utilpas ved situationen og bekymret for at miste kontrollen, havde nu helt overgivet sig til sin liderlighed. Hun kiggede udfordrende op på mig. Slikkede sig om munden og åbnede den helt, så jeg kunne se, at der ikke var en dråbe sperm tilbage i munden.

"Dygtig pige," sagde jeg med et stort smil og nussede hende i nakken. "Det kunne du godt optræde med."

"I lige måde," kvitterede hun. "Tak fordi jeg måtte smage din lækre pik."

Jeg labbede øjeblikket i mig. Hvis jeg døde nu, ville jeg ikke have noget at klage over. Jeg ville slutte på toppen.

"Må jeg godt rejse mig, søde?" spurgte hun med lillepigestemme.

Jeg nikkede. Hun rejste sig langsomt og kælent, så jeg kunne nyde synet af hendes nøgne studinekrop. Hun var blevet lidt rød i hovedet og på halsen. Et sikkert tegn på ægte liderlighed.

Hun samlede sin kittel op og tog den på igen.

"Godt klaret, Ida," sagde Julie. "Du overskred dine grænser, og jeg kan se, at du havde en god oplevelse.".

Hun kiggede ud på de andre piger.

"Skal vi ikke give Ida og Jesper en hånd for et liderligt show?"

Julie slog håndfladerne sammen og begyndte at klappe. Frederikke fulgte trop. Så Anna og de andre piger. Det var en bizar situation. Og vi var kun lige begyndt.

Jeg havde drømt om at opleve dette, så længe jeg kunne huske. At se min sperm sprøjte ind i munden på en unge sygeplejestudine, der sad på knæ foran mig og bare modtog. At opleve den totale underkastelse det er, når en ung, smuk kvinde sluger min sperm. For mig er det næsten frækkere end at aflevere ladningen i fissen. At sperme i munden på en pige er den ultimative magtdemonstration, fordi det er så visuelt og så entydigt fokuseret på mandens tilfredsstillelse.

Nu havde jeg endelig prøvet det. Og mens jeg selv fik et stik af dårlig samvittighed, fordi jeg langt havde overskredet aftalen med min kone om at jeg måtte bolle med Julie, sad fem smukke studiner og klappede ad mig, mens de ventede på at jeg skulle udnytte dem seksuelt. Det var virkelig en bizar situation.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.