Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Når døren ind til Sofies værelse stod på klem, plejede jeg bare at gå ind efter at have banket på uden at vente på svar. Og som regel ville jeg finde Sofie fordybet i en bog eller måske i gang med at tale i telefon med én af sine veninder. Men ikke denne dag. Vi havde været ude at løbe en tur sammen, og hun havde fortalt at det ikke gik så godt med hende og hendes kæreste. Derfor havde de heller ikke haft sex i flere uger. Jeg overvejede at tilbyde at gå i seng med hende, men måtte lægge bånd på mig selv. Da vi var kommet hjem og jeg havde været i bad, gik jeg ind til hende for at høre, om hun havde brug for at snakke.

Hun har nok ikke hørt at jeg bankede på, for da jeg kom ind, lå hun uden en trevl på sin seng med lukkede øjne og en svagt summende DILDO mellem benene. Hun havde ikke opdaget mig, så jeg stod lamslået og stirrede på hende, mens en kæmpe bule voksede frem i mine bukser. Det var et syn for guder. Sofies splitternøgne, sportstrænede krop, en silkeblød fisse med en dildo i, et saligt smil på læberne, små, urolige trækninger, der bredte sig fra underlivet til resten af kroppen.

SEX I DAG?

Det var et par måneder siden, hun havde forbarmet sig over mig og gjort en ende på min karriere som jomfru, og siden da havde vi ikke haft sex, endsige set hinanden nøgne. Nu stod jeg her og belurede hende med et kæmpe jern på, og selvom jeg dengang havde lovet ikke at plage hende om mere sex, var der kun én ting at gøre. Min pik fortalte mig, at den var nødt til at mærke indersiden af denne guddommelige skabning igen. Jeg besluttede at satse alt. Det, jeg ville gøre nu, kunne ødelægge vores venskab.

Jeg besluttede mig for at tage tøjet af og overraske hende. Jeg ville benytte mig af, at hendes fisse allerede var drivvåd, og gå lige til makronerne. Gennemkneppe hende. Jeg nåede dog kun at åbne bukserne, da lyden da fra mit bæltespænde fik hende til at åbne øjnene og få øje på mig.

Lynhurtigt lagde jeg en hånd på hendes mund, så hun ikke kunne sige noget. Hun vred sig lidt, men kunne sagtens have kæmpet sig fri, hvis hun ville. Jeg talte til hende med dæmpet stemme. "Sofie, jeg er nødt til at kneppe dig. Døren ud til gangen er stadig åben, så vi skal være stille. Lover du det?" Hun nikkede svagt. Jeg fjernede hånden fra hendes mund. "Thomas, du kan ikke bare komme her og tro at jeg gider bolle med dig!" hviskede hun i et forurettet tonefald. "Og Nikolaj kommer om en halv time. Tænk, hvis han opdager os! Du er jo ikke rigtig klog..."

Jeg lagde hånden over hendes mund igen. "Sofie, der er ikke noget at forhandle om. Det er hurtigere overstået, hvis du ikke gør modstand." Det lyder måske hårdt, men jeg kunne se på hende at hun var splittet.

Hendes fisse glinsede af safter, og jeg havde afbrudt hende lige inden orgasmen. Men hun var bange for at Nikolaj skulle opdage os. "Okay, du får lov, men så skal du fandeme også skynde dig. Og hvis Nikolaj kommer, så siger jeg at du tvang mig!" Hendes stemme dirrede af liderlighed. Ingen tvivl om, at hun gerne ville tages. Nu og her.

Jeg kravler ned mellem hendes ben og hugger pikken op i hende i første forsøg. Den store dildo har udvidet hende, så det ikke er noget problem at trænge ind. Jeg ligger på knæ, holder hendes strakte arme fast ud for hendes hoved og hugger i hende igen og igen. Helt ind og næsten helt ud. Grådigt kaster jeg mig over hendes mund, mens jeg boller hende. Nærmest invaderer den med min tunge.

Jeg har aldrig været så tændt før. Jeg tror at jeg har Sofie helt i min magt, men pludselig niver hun mig hårdt i siden, hvilket distraherer mig nok til at hun kan vride sig fri og vende os rundt, så hun nu sidder oven på mig med front mod mig. "Nu er det mig, der bestemmer farten," siger hun med et djævelsk smil på læben. Hun placerer sin smukke fisse lige over min dirrende pik. Jeg bilder mig ind, at jeg kan mærke varmen fra den, selvom jeg ikke er inde i hende. Hun holder sig dér et øjeblik. "Sig det så, Thomas," hvisker hun. "Skal jeg få dig til at komme?". Jeg er ærlig talt lidt rystet over, at hun nu har taget kontrol med situationen. Jeg kan ikke andet end at nikke. "Sig det," gentager hun.

"Jeg vil mærke dig, Sofie," stønner jeg. "Jeg vil mærke dig igen. Jeg vil sprøjte oppe i dig...!"

Hun smiler tilfreds og sænker sig ned over mig. Langsomt ned. Langsomt op. Først bevæger hun hoften op og ned, så holder hun sig i kropskontakt og nøjes med at vippe underlivet frem og tilbage med min bristefærdige pik fastspændt i den stramme fisse. "Du får ..ah....ikke.... lov....ahhh!!.... at komme ....i mig.....ahhh.... søde," stønner hun, mens hun med sine veltrænede fissemuskler er tættere end hun aner på at få mig til at gøre netop det: at eksplodere inde i hende, sprøjte kaskader af sperm op i hendes bløde, varme indre. Hun stønner frem, at der ikke må være spor efter sex, når Nikolaj kommer. Derfor skal jeg komme i munden på hende. Det kan jeg ikke indvende noget imod. Som sagt, så gjort. Da hun kan mærke, at min stønnen bliver mere ujævn og intens, hopper hun af og lader min pik glide ind mellem hendes bløde, bløde læber.

Jeg når lige at tænke, at hvis jeg nogensinde skal betale for en seksuel ydelse, så skulle det være et blowjob fra Sofie. Tættere kan man ikke komme himlen. Så bliver alt sort. Mit underliv går i krampe. Det prikker for øjnene, jeg bliver svimmel og ryster og er lige ved at græde, da jeg sprøjter hende i munden. Jeg har aldrig sprøjtet så meget før. Det føles som om det var flere liter, hvad det jo umuligt kan have været. Så kunne hun ikke have slugt det hele så hurtigt. Men væk er det. Hver en dråbe.

"Fik jeg det hele med?" spørger hun uskyldigt, mens hun slikker sig om munden. Jeg nikker til hende med verdens største smil. Vi ligger et kort øjeblik og får vejret, så bryder hun ud i et grin. "Vi stinker jo som et helt horehus. Vil du med i bad?" Jeg nikker igen. Har slet ikke overskud til at finde ord frem lige nu. Følger bare efter hende ud under bruseren, hvor vi sæber hinanden ind. Jeg stikker et par fingre op i hende og masserer hendes klit. Jeg kan mærke, at jeg kan give hende en stribe orgasmer, men hun giver mig et let kys på munden og fjerner min hånd. "Jeg er altså ret meget på spanden, hvis Nikolaj opdager os her," siger hun. "Og det vil du vel ikke være skyld i?".

Jeg ved ikke, hvad jeg skal svare.

Vi skyller sæben af vores nøgne kroppe, tørrer hinanden og skynder os i tøjet. Hun kigger ud af døren inden jeg forlader værelset for at sikre sig at der ikke er nogen der ser mig. På vej ud af døren griber hun fat i kraven på mig og giver mig et sidste kys på munden.

"Slemme dreng," siger hun.

Jeg møder hende og kæresten i fælleskøkkenet lidt senere. Sofie og jeg lader som ingenting. Jeg tror ikke hendes kæreste bemærker at hun rødmer lidt, da han spørger hende hvorfor hun har vådt hår og dufter af tandpasta.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.