Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Julie gav Patricia sedlen med et 1-tal bagpå. Patricia tog tøvende imod den.

"Nu må vi se, om det er noget, jeg kan være med på," sagde hun.

SEX I DAG?

Hun vendte den om og læste indenad først.

"Hvad står der?" spurgte Julie.

"Blowjob," sagde Patricia med et skævt smil. Hun så ikke ud til at være uimodtagelig overfor ideen. "Du skal give Jesper et blowjob, står der.".

"Der var du heldig," sagde Julie smilende. "Det er en rigtig lækker pik, synes du ikke? Og så får du også lov at slikke Johannes ungpigesafter af den."

Patricia stod og tænkte lidt over det.

"OK. Jeg kan godt gøre det. Men jeg sluger altså ikke. Og det kommer ikke uden for det her lokale. Min kæreste må ikke få noget at vide.".

Julie smilede imødekommende.

"Det er flot, du tør sætte dig selv på spil, Patricia. Og Jesper skal jo også kunne tage Anna og Frederikke, så du får desværre ikke lov at sutte ham færdig."

Patricia så næsten skuffet ud, som om hun havde håbet at hun ville blive presset til at tage imod min sperm. Men så smilede hun til mig og nikkede anerkendende til min pik, der stadig stod skråt op i luften, indsmurt i Johannes fissesafter.

Patricia satte sig på knæ foran mig og smilede udfordrende op til mig. Hun var umiddelbart den af de seks piger, jeg tændte mindst på. Ikke at der var noget galt med hende - hun var faktisk en ganske fræk pige. De andre piger var bare i langt højere grad legemliggørelsen af alle mine fantasier om piger, jeg havde drømt om at kneppe. Det glemte jeg dog hurtigt, da hun tog min pik i munden. Den pige havde prøvet at sutte pik før, det var der ingen tvivl om.

Hun nåede ikke at sutte mig meget mere end et par minutter, før Julie brød ind.

"Stop!" sagde hun. "Du er for god til at sutte, Patricia. Jeg kan se, han allerede er tæt på at komme."

Hun gjorde tegn til, at Patricia skulle rejse sig.

"Jeg var næsten ikke kommet i gang," sagde hun slukøret.

"Bare ærgerligt," sagde Julie. "Anna og Frederikke. Så er det endelig jer. Er I klar til at blive fyldt ud?"

De to tøser kiggede forventningsfuldt på hinanden. Uden at jeg havde opdaget det, havde de begge taget deres kitler og undertøj af, så de nu stod foran mig som Gud havde skabt dem. Det var i sandhed et guddommeligt syn.

"Bruger I begge to P-piller?" spurgte Julie.

De nikkede.

"Jesper, så kan du godt tage dem uden kondom. Ellers ville jeg ikke tage ansvaret for det. Jeg skal jo trods alt forestille at være den voksne i det her selskab."

Julie smilede skævt og markerede med et blik til mig, at der var frit slag. Jeg stod og beundrede de to smukke studiner.

Anna med hendes frække pandehår og store briller. Og Frederikke med hendes lange, kastaniefarvede hår, hendes kønne ansigt og de perfekte silikonebryster. De var lige så perfekte, som hun havde pralet med. Hvis der havde indgået et par bryster i Platons hulelignelse, måtte de have lignet Frederikkes.

Frederikke var ikke sen til at opdage, at jeg stirrede på hendes bryster. Hun stillede sig lige foran mig, så der kun var ca. 20 cm mellem os. Hun kiggede mig intenst i øjnene, mens hun tog min ene hånd og førte den op til hendes bryster.

"Mærk på dem," sagde hun. "Prøv at slikke på dem. Er de ikke dejlige?"

Jeg mærkede forsigtigt på hendes smukke bryster. Nok var det silikone, men de var slet ikke som jeg havde ventet. De var dejlig bløde og føltes egentlig naturlige. Mens jeg grådigt tog hendes venstre brystvorte i munden, tog hun fat i min pik med sin hånd, der føltes forbløffende lille.

"Umm, sikken en dejlig pik," sagde hun bramfrit. "Har den ikke lyst til at komme på besøg i min studinefisse?"

Jeg lod en hånd mærke uden på hendes fisse, der var helt glatbarberet. Den var allerede lidt fugtig. Jeg stak prøvende langefingeren ind i åbningen, og kunne mærke at hun ikke bare var lidt fugtig. Hun var i dén grad klar til pik.

Nærmest i én bevægelse fik Frederikke styret min jernhårde pik hen til fisseåbningen, hvorefter hun hoppede op og slyngede benene om mine hofter. Jeg holdt fast under hendes spændstige røv, mens hun gled ned over min pik. Bærende på Frederikke stavrede jeg et par skridt over til væggen, så jeg lettere kunne støde op i hende.

Jeg havde aldrig oplevet noget lignende. Denne toplækre sygeplejestudine med silikonebryster havde bogstaveligt talt besteget mig. Nu bar jeg hende, lænet op ad væggen, mens jeg trængte op i hendes drivvåde fisse. Igen. Og igen. Hun stønnede saligt og slikkede mig på halsen, mens jeg tog hende.

Det var lidt akavet at kneppe Frederikke op ad væggen. Hun var flere gange ved at glide ned, så jeg måtte løfte hende op igen, mens jeg fortsatte med at støde i hendes snævre fisse. Men akavet eller ej, så var det samtidig lige, hvad jeg havde drømt om. Frederikke var formentlig den mest utilslørede slutty og åbenlyst liderlige pige, jeg havde kneppet. Nu havde jeg selvfølgelig heller ikke prøvet så meget, men Frederikke var virkelig noget for sig.

Nu blandede Anna sig. Hun havde stillet sig bag mig og aede mig blidt på ryggen.

"Jeg vil også mærke dig, inden du sprøjter. Jeg er så piksulten," hviskede hun i mit øre. "Frederikke får pik hver weekend. Jeg trænger virkelig. Min fisse er så våd til dig."

Jeg fortsatte med at tage Frederikke. Nok havde jeg også lyst til Anna, men lige nu var jeg fuldt optaget af Frederikkes luksusfisse. Anna kunne se, hun skulle gøre sig umage, og stillede sig bøjet ind over katederet og struttede med røven.

Jeg blev tilpas distraheret til, at jeg for alvor lagde mærke til, hvor fræk Anna var. Og jeg kunne mærke, at jeg var nødt til at skifte nu, hvis jeg også ville mærke hende. Prøve at fylde hendes trængende fisse ud med min efterhånden hårdt prøvede pik.

Jeg satte Frederikke ned på gulvet.

"Tak for fisse," sagde jeg til hende. "Giver du en omgang en anden gang?".

Hun gav mig et dybt tungekys og nikkede med et stort smil.

"Du ved, du er nødt til at prøve mig igen," sagde hun selvsikkert. "Er det ikke en lækker fisse, jeg har?"

Jeg smilede skævt og bevægede mig på vaklende ben over til Anna, der stod og vrikkede med måsen. Jeg var godt liderlig nu. Der var ikke tid til dikkedarer. Jeg tog et fast greb om hendes hofter og trængte dybt op i hende i et langt stød. Man kunne godt mærke, hun var blevet snydt for pik i lang tid. Hun var næsten uhyggeligt snæver, men samtidig så våd af opsparet liderlighed, at jeg ikke havde problemer med at komme i bund i første hug.

Jeg pumpede dybt i Anna. Hun kom med små, liderlige skrig, hver gang jeg trængte op i hende. Jeg pulede hende hårdere. Hun havde svært ved at holde sig på benene. Dels fordi hun var så liderlig, dels fordi jeg virkelig stødte igennem nu.

Med Julie og hendes veninde Maria var Annas fisse nu den femte, jeg havde prøvet ud over min kones. For en uges tid siden havde jeg kun kneppet hende. Jeg troede, en fisse var en fisse. Måske kunne den være mere eller mindre stram, men det måtte være det. Jeg var blevet klogere.

Hver gang, jeg trængte op i en ny fisse, gik det op for mig, hvor forskellige fisser kan føles. Hvordan de på hver deres måde føles, som om de er støbt til min pik, men alligevel former sig om den på helt forskellige måder. Og det gik op for mig, hvor meget jeg var gået glip af ved indtil for nylig kun at have bollet med én kvinde. En fisse.

"Er det dejligt, Anna?" spurgte Julie.

"Det er...så....fedt at bli.....blive fyldt helt uuuddd!" stønnede Anna, mens hun skubbede sine briller på plads. De havde været ved at ryge af på grund af mine hårde og dybe stød i hendes snævre fisse.

"Du får lov at få lidt mere pik, mens Sofie kommer op og modtager sin opgave," sagde Julie.

Pligtopfyldende, lille Sofie var hurtigt oppe ved katederet. Hun havde stadig kitlen på. Julie gav hende elevatorblikket.

"Dén der kan du godt starte med at tage af," sagde hun.

Sofie så først lidt nervøs ud, men parerede ordre. Hun knappede kitlen op, tog den af og foldede den pænt sammen på en stol.

"Hurra for ambitiøse, pligtopfyldende piger," tænkte jeg, mens jeg fortsatte med at kneppe Anna bagfra som den liderlige tæve, hun var. Jeg tog hårdt fat i hendes hofter, så jeg kunne støde hårdere i hende. Hårdere, dybere. Det føltes, som om jeg ramte hendes livmoder, når jeg kom helt i bund i hende.

Sofies insisteren på at være en god studerende ville om lidt få en konsekvens, hun næppe nogensinde havde drømt om.

Julie gav sedlen med tre-tallet til Sofie, der læste direkte op fra den.

"Jesper får lov at..." sagde hun og gik i stå.

"Hvad får han lov til?" spurgte Julie.

"Han får lov til at tage mig i røven," sagde Sofie.

"Frækt," sagde Julie. "Det har du vel ikke prøvet før?" spurgte hun.

Sofie rystede let på hovedet. Hun så lidt skræmt ud, men hun var fast besluttet på ikke at skuffe Julie.

"Hvad skal jeg gøre?" spurgte det lille nips lidt nervøst.

"Stil dig op ved siden af Anna og strut lidt med måsen. Så er jeg sikker på, Jesper ikke kan modstå din lille, jomfruelige studinerøv," svarede Julie.

Anna støttede nu kun på bordet med den ene hånd, mens hun med den anden kælede for sin svulmende klit. Den liderlige tøs onanerede sin sjaskvåde fisse, mens jeg tog hende bagfra som en tæve.

"Åååhh," stønnede hun. "Jaaa, ja, ja, ja!!! Knep mig! Knep mig hårdere! Jeg kommeeeeerrrr!".

Få sex i dag

Annas ben vaklede under hende, mens hun skreg sin orgasme ud. Tøsen havde virkelig trængt til pik. Selv var jeg ret forbløffet over, hvordan jeg kunne blive ved med at kneppe disse guddommelige tøser på stribe uden at komme. Jeg tænkte på salig Dronning Ingrids ord om, at "Man kan, hvad man skal.".

Jeg var slet ikke færdig. Der var mere, jeg skulle. Jeg manglede stadig at tage lille, spinkle Sofie. Klassens artige pige, der gjorde alt hvad læreren gav hende besked på. Og nu havde hun fået besked på at lade mig kneppe hende i røven.

Jeg trak mig ud af Anna, mens hun stadig stod og gispede. Hun var ikke kommet helt til sig selv. Rykkede et skridt til siden og tog fat om Sofies slanke hofter. Der var noget ufatteligt ophidsende over at vide, at jeg skulle fylde denne lillebitte piges røv ud. Der var en alvorlig fare for, at hun ville flække på langs. Det var i hvert fald min første tanke, og måske også hendes.

Jeg satte mit dunkende pikhoved til hendes forbudte hul. Der var helt lukket.

"Det er vigtigt, du slapper af," sagde Julie, mens hun omsorgsfuldt strøg Sofies hår væk fra panden. "Hvis du spænder, kan han ikke trænge ind i dig.".

Lille Sofie tog en dyb indånding. Jeg stødte forsigtigt igen. Jeg kunne nu lirke spidsen af pikhovedet ind. Jeg holdt mig inde og lirkede mig langsomt længere ind. En centimeter ad gangen. Det hjalp, at min pik var helt indsmurt i Annas fissesafter. Med ét gled resten af pikken ind i hendes tarm. Ringmuskelen strammede helt ubeskriveligt. Det føltes, som om jeg skulle eksplodere.

"Av av av av," peb Sofie. "Det gør ondt, men det er også virkelig dejligt. Du må ikke stoppe."

Jeg trak mig næsten ud og stødte langsomt ind i hende, så pikken var halvt begravet i hendes røv. Næsten ud og ind igen, nu lidt længere end før. Jeg fortsatte sådan, til jeg var helt i bund i hende. Det var et fantastisk liderligt syn at se min dunkende, jernhårde pik forsvinde ind mellem de små, spændstige baller.

Jeg begyndte at pumpe i hende langsomt, men regelmæssigt. Næsten ud. Helt ind. Jeg tog godt fat om hendes hofter og øgede langsomt tempoet.

Mine rytmiske stød i Sofies røv udløste dæmpede rytmiske støn fra den spinkle tøs. Hun lød stakåndet, som om hun ville have stønnet meget kraftigere, hvis ikke jeg pumpede al luften ud af hende hver gang jeg penetrerede hendes forbudte hul.

Jeg tog fat i hendes lange hår og trak hendes hoved lidt bagud, mens jeg stødte dybere i hende.

Jeg kunne mærke, at det byggede sig op inde i mig nu. Den velkendte, uafvendelige følelse af, at orgasmen var på vej. Det var svært at sige, hvor længe der ville gå, men sikkert var det, at jeg var forbi point of no return. Herfra var det kun et spørgsmål om, hvor længe nydelsen kunne trækkes ud, inden jeg endeligt ville eksplodere og min brunstige pik pumpe kaskader af varm sperm ud.

Jeg satte tempoet op, og Sofies støn fulgte med i tempo og intensitet. Den pligtopfyldende pige, der til at starte med kun havde skænket mig sin jomfruelige røv for at imponere Julie, var efterhånden blevet overmandet af sin liderlighed. Der var ingen tvivl om, at dette var noget af det vildeste, hun havde oplevet.

Jeg bevarede grebet i Sofies hår med min venstre hånd, og lod den højre vandre ind under hendes mave, ned til den sjaskvåde fisse. Jeg fortsatte med at pule hende hårdt, mens jeg kørte en finger hårdt på hendes klit.

"Åh ja, knep min lille, uartige studinerøv," klynkede hun. "Straf mig, så jeg kan blive en god sygeplejerske".

Johanne stillede sig bagved mig, mens jeg pumpede mit stempel ud og ind af Sofies røv. Hun aede mig kælent på ryggen, som Anna havde gjort det mens jeg var i gang med at tage Frederikke. Mens jeg tog Sofie, hviskede Johanne i mit øre.

"Må jeg ikke nok smage din sperm, når du kommer? Du gjorde mig så liderlig, da du slikkede min lille fisse før. Du fortjener at sperme mig til."

Jeg havde egentlig tænkt mig at komme inde i Sofie. Fylde hendes røv med sperm og se det løbe ud bagefter. Det ville være så visuelt, så grafisk, så perfekt et udtryk for min maskuline dominans.

Men tilbuddet om at vende tilbage til Johanne, denne spændstige, fynske uskyldighed, hvis vidunderlige fisse jeg havde slikket til orgasme og bagefter snydt mig til at kneppe, indtil Julie stoppede mig, var umuligt at modstå.

Jeg satte tempoet yderligere op. Pumpede som en vild i Sofies lille, stramme røv. Johanne havde nu sat sig på knæ ved siden af Sofie. Selvom jeg ikke havde svaret på hendes tilbud, var hun åbenbart overbevist om, at jeg ville betænke hende med min sperm. Der tog hun ikke fejl.

Med ét kunne jeg mærke, at det begyndte at rykke i underlivet. Jeg stødte en sidste gang i Sofies sublime studinemås, trak mig ud og pegede kanonen hen mod Johannes forventningsfuldt smilende ansigt.

Hun sad på knæ med et let svaj i ryggen og kiggede op på mig. Hendes lille hånd greb fat om min manddom og spillede den det sidste stykke.

Nu kom jeg. Nu kom kulminationen på alt det, der var sket i dag. I hvert fald alt det, der var sket efter at Ida havde udfordret mig og tabt. Efter hun havde måttet sutte mig til dagens første udløsning, og jeg havde tvunget hende til at sluge hele ladningen.

Jeg tænkte på mødet med Johannes næsten uberørte luksusfisse. Smagen. Duften. De spændstige lår, der indrammede den. Hendes bedårende og ukrukkede orgasme, der virkede som om den kom som en overraskelse for hende. Jeg tænkte på hendes bøn om at mærke min pik fylde hendes lille fisse ud. Den stramme fornemmelse, da jeg lod mig lokke og trængte ind i hende, selvom det ikke var en del af planen. Hendes uendeligt liderlige blik, da jeg tog hende på katederet. Stødte dybt i hendes varme, fugtige studinefisse. Hendes skuffelse, da jeg måtte stoppe for ikke at bruge mig selv op for tidligt. Og hendes tavse, men umisforståelige opfordring til at tage hende igen. Snart.

Jeg tænkte på Patricias korte, men intense blowjob. På, hvordan hun havde formået at tænde alle mine kontakter på en måde, så Julie måtte stoppe hende efter kort tid for at jeg ikke skulle sperme i hendes mund.

Jeg tænkte på, hvordan Frederikke nærmest havde voldtaget mig. Taget mig, det var i hvert fald ikke for meget sagt. Havde besteget mig og kneppet sig selv på min pik. Ladet sig kneppe op ad væggen. Fornemmelsen af denne uhørt liderlige tøs, der måske endnu mere end den ellers urimeligt varmblodede Julie vidste, hvad hun ville have, og hvordan hun ville have det. Jeg tænkte på fornemmelsen af hendes perfekte silikonebryster. På opfyldelsen af min fantasi om at tage en slutty pige som hende. Straffe hendes villige fisse.

Jeg tænkte på søde, frække Anna, der nok var den af de smukke, unge studiner, der var mest den type, jeg normalt gik efter. Den pæne, men også umisforståeligt liderlige tøs med store briller og pandehår, der bare trængte til noget ordentlig pik. Jeg tænkte på, hvordan hun havde onaneret sig selv til en kæmpe orgasme, mens jeg kneppede hendes udsultede fisse bagfra.

De andre piger opfyldte på hver deres måde mine hemmelige fantasier om at kneppe en pige, der var usikker, selvsikker, pligtopfyldende, slutty, sportstrænet, genert, gav det perfekte blowjob eller noget helt tredje.

Med Anna følte jeg en særlig forbindelse, uden at vi rigtig havde talt sammen. Anna var sådan én, jeg kunne blive forelsket i. Da jeg kneppede Anna, var fornøjelsen i mindst lige så høj grad mental, som den var fysisk og visuel. Da jeg trængte ind i hende, var det som at komme hjem. Som om vi havde kendt hinanden altid.

Jeg tænkte på lille, pligtopfyldende Sofies ansigtsudtryk, da hun læste sedlen hvor der stod at hun skulle lade mig kneppe hende i røven. Først let chokeret, så fattet. "Man kan, hvad man skal," må hun have tænkt. Og jeg tænkte på, hvordan hendes indledende nervøsitet hurtigt var blevet erstattet af uforfalsket liderlighed. Af en bøn om, om at jeg skulle blive ved med at kneppe hendes snævre røv, selvom det gjorde ondt hver gang jeg bankede min dunkende pik dybt op i hende. Jeg tænkte på den vidunderligt forbudte følelse af at udnytte denne spinkle piges jomfruelige røvhul.

Og jeg tænkte igen på Johanne, der nu sad på knæ foran mig, klar til at modtage min ladning, der i det samme sprøjtede ud over hendes hals og bryster. Det næste sprøjt røg i hendes ansigt, på hendes næse og højre kindben.

Hun kiggede på mig med de store, blå øjne fuld af liderlig taknemmelighed.

"Tak," sagde hun. "Jeg vidste ikke, sex kunne være så frækt."

Hun tørrede lidt sperm af kinden med en finger og puttede den i munden. Smagte på det. Smilede bredt til mig med hovedet let på skrå.

"Skal vi ikke gøre det her igen snart? Du skal bolle mig ordentligt, uden at Julie afbryder os."

"God idé, Johanne," sagde Julie, tydeligt tilfreds med, hvor meget sex hun havde skaffet mig i dag. "Jeg tror, du ville have godt af at få noget mere pik. Blive hærdet lidt, så du kan blive en god sygeplejerske. Og det gælder også dig, Sofie. Jeg er virkelig imponeret over jeres præstationer i dag. I har brudt jeres grænser. Hvis I lader Jesper tage jer endnu længere ud, tror jeg det vil være virkelig godt for jeres faglige modenhed."

Sofie og Johanne smilede frækt til hinanden og kunne ikke skjule deres begejstring. Johanne, der stadig havde lidt af min sperm i munden, lagde hånden bag Sofies nakke og hende et dybt tungekys.

Tanken om at kneppe disse to vidunderligt uspolerede piger igen gjorde mig svimmel.
Og noget sagde mig, at Anna og Frederikke også ville insistere på at blive taget af mig igen. Ét var sikkert: jeg havde nogle fantastisk liderlige oplevelser foran mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 66 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.