Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var sent onsdag aften og jeg var på vej ned mod banegården i Århus. Det var dengang man stadig kunne tage nattoget til København, og hvor man kunne 'tjekke ind' et par timer før mens toget holdt udenfor banegården:
Jeg liggede rundt da jeg kom ind i sovekupeen. Selvom der var plads til seks sovende passagerer, var kun to af køjerne optaget, min og 'hendes'. Hun var en charmerende og ganske køn blondine i midten af tyverne, som smilede da hun så mig. Jeg smilede igen og spurgte om det kun var hende og mig herinde. Hun kiggede sig omkring og svarede ja, gør det noget? Absolut ikke, svarede jeg, og smilede igen.
Vi satte os overfor hinanden på hver sin overkøje og begyndte at snakke. Jeg spurgte hvad hun lavede og hvad hun skulle i København. Hun fortalte at hun arbejdede som klubmedarbejder i en ungdomsklub i Århus, og at hun skulle til København for at besøge en veninde fra seminariet. Jeg fortalte at jeg skulle hjem til København efter at have arbejdet nogle dage i Århus.
Janni som hun hed var let at tale med og meget hurtigt havde vi en skøn flirtende kontakt med masser af smil, små grin og god øjenkontakt - så på et tidspunkt kom vi ind på vores sexoplevelser og sexdrømme. Hun fortalte lidt forlegent at en af hendes sexdrømme var at hidse en fremmed mand op, ved at onanere foran ham. Da hun havde sagt ordene blev hun helt rød i kinderne, og spurgte hurtigt til hvad jeg drømte om.
På det tidspunkt kom kontrolløren ind for at se vores billetter, så dem måtte vi jo finde frem hvilket desværre brød stemningen en smule. Jeg kunne næsten ikke vente til han var gået ud igen - jeg var allerede tændt på ideen hvilket hun kunne se på mig, for da kontrolløren var gået ud igen grinede hun og pegede på bulen i mine bukser. Jeg spurgte mere til hendes drøm, for at få lidt flere detaljer på. Hun kiggede mig i øjnene, nu uden at pjatte, og hviskede: Skal vi ikke hellere bare gøre det, jeg er liderlig nu – hvad med dig? Jeg spurgte hende hvad jeg skulle/måtte gøre i hendes drøm. Hun svarede: 'Lad os se hvad der sker...'
Så lænede hun sig ned og trak gardinerne for så ingen kunne kigge ind i kupeen, og begyndte først at kærtegne sine bryster indenunder blusen, så trak hun op i blusen og viste mig de mest delikate bryster jeg nogensinde havde set, med totalt stive brystvorter. Hun trak blusen over hovedet og fortsatte med at kærtegne sine bryster imens hun kiggede mig dybt i øjnene. Hun suttede på en finger og kørte den våde finger rundt på sine brystvorter, så de om muligt blev endnu mere stive.
Så lod hun den ene hånd glide langsomt ned til den smukke 'venusbule' på hende tynde lyse lærredsbukser, for så at køre en finger op og ned uden på stoffet, mens hun kiggede på mig med sammenknebne øjne. Pludselig stoppede hun op, lyttede lidt ud mod gangen hvorefter hun knappede sine bukser op og krængede dem af med en hurtig bevægelse - hun havde ingen trusser på og var glatbarberet med en smal stribe lyst hår over kussen. Hun havde min fulde opmærksomhed nu og jeg var SÅ tændt.
Så begyndte hun at kilde sig selv med fingerspidserne rundt om kussen, hvilket fik hende til at stønne stille. Igen suttede hun på en finger, men denne gang begyndte hun at køre den våde finger langsomt op og ned i sin lækre sprække, som åbnede sig for den fugtige finger. Hun kiggede mig ind i øjnene og hviskede 'tag bukserne af, jeg vil sig din pik'. Jeg var som hypnotiseret og adlød uden at fjerne blikket fra hendes smukke kusse, som nu var helt glinsende af blandingen af hendes spyt og hendes safter, der allerede var begyndt at flyde i rigelige mængder. Da hun så min pik smilede hun og hviskede 'leg med dig selv – kom med mig'. Igen adlød jeg.
Med den ene hånd stak hun nu to fingre op i sig selv, mens hun med de samme to fingre på den anden hånd, begyndte at gnide på sin klitoris. Hun var meget våd og den vidunderlige lugt af hendes safter fyldte kupeen. Så trak hun pludselig de to fingre ud af kussen og rakte dem over mod mig med ordene 'vil du smage?' Jeg kastede mig fremad så hun kunne stikke fingrene ind i min mund – smagen af hendes safter fik mig til at føle mig som et brunstigt dyr - jeg ville mere men hun puffede mig tilbage igen.
Nu satte hun sig godt tilrette med den ene hånd på sit ene bryst og den anden hånd dybt begravet i kussen. Hun kiggede skiftevis mig direkte ind i øjnene og på min stive pik som glinsede af præsperm som nærmest tapløb ud af den. Hun hviskede 'må jeg smage?' Jeg samlede nogle dråber op med min langefinger og rakte dem over mod hende. Hun lænede sig frem og slikkede langsomt mine fingre, mens hun holdt om min hånd og kiggede mig i øjnene.
Så lagde hun sig på den lange led på køjen og hviskede 'slik mig'. Jeg kravlede over på hendes køje og begyndte langsomt at slikke hendes lækre drivvåde kusse. Jeg kunne mærke på hende at der var ikke langt igen før hun kom – hele hendes krop sitrede og hendes underliv gik hurtigt op og ned. Så stak jeg en finger lidt ind i hende for at gøre den våd, og begyndte så langsomt at cirkulere den rundt på hendes bagerste hul, for så at stikke spidsen af fingeren lidt indenfor. Det fik hende til at komme så kraftigt, at hun var lige ved at skubbe mig ned fra køjen. Jeg kyssede hendes lår og kusse og mave og bryster mens hun faldt til ro, og tilsidst kyssede jeg hende også på munden.
Lidt efter åbnede hun øjnene, smilede forlegent og hviskede 'var det også godt for dig?' Jeg svarede at det havde været fantastisk og smukt at være en del af hendes drøm - og om hun også havde lyst til at se mig komme. Hun svarede 'sæt dig over hvor du sad til at starte med'. Da jeg igen sad på min egen køje – nu helt nøgen - tog hun også det sidste af sit tøj af, kravlede over til mig og satte sig ned over mig. Jeg kunne mærke hvordan min stive pik, styret af hendes hånd, langsomt banede sig vej op i hendes drivvåde og meget stramme kusse. Så begyndte hun langsom at ride mig mens hun kyssede mig vildt og inderligt. Mens hun red mig, masserede jeg begge hendes smukke bryster til vorterne igen strittede hårdt mod mine håndflader.
Alt i denne oplevelse føltes bare helt perfekt – der manglede ikke noget og intet var for meget. Hun red mig, vi kyssede og jeg havde hendes skønne bryster i mine hænder – og jeg kunne mærke at jeg nu var lige ved at komme. For en gangs skyld gjorde jeg intet for at kunne holde længere men gav bare fuldstændigt los. Jeg kunne mærke at vi begge var på vej op mod noget helt fantastisk. Jeg hviskede til hende 'kom sammen med mig nu...' Så begyndte jeg at komme i de voldsommeste sammentrækninger jeg nogensinde havde oplevet - og jeg kunne mærke at det gjorde hun også...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.