Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi skyndte os at tage tøj på igen og rette lidt på håret, så vi ikke ville se alt for mistænkelige ud, når vi forlod stuen. Vi kiggede på hinanden, inden vi åbnede døren ud til gangen.

Julie smilede til mig på en måde, som kun en ung blondine kan smile til én, der lige har givet hende flere orgasmer i træk. Udfordrende. Hengivent. Beundrende. Sultent efter mere.

SEX I DAG?

"Du har sperm på kinden," sagde jeg. Julie fnes koket og bad mig tørre det af. Jeg tog hendes finger og førte den hen til en lille rest sperm på hendes kind. Tørrede den af med fingeren, og førte fingeren ind i hendes mund.
"Umm, du smager altså dejligt, frække mand," sagde hun, mens hun suttede på sin finger.

Hun åbnede døren ud til gangen og tog mig i hånden.
Vi gik ind i rummet, hvor min kone havde siddet og ventet, siden Julie beslutsomt havde bortført mig.
Jeg holdt vejret, lige inden jeg skulle se min kone i øjnene. Ville hun kunne se, hvor meget vi havde nydt det? Var der egentlig noget galt i det? Det var jo meningen. Hun havde givet os lov. Jeg vidste ikke, hvilke folder, jeg skulle lægge ansigtet i.

Det var min kone, der brød tavsheden.
"Var det dejligt, min skat? Du har ikke set så salig ud i flere måneder."

Jeg nikkede langsomt. Kunne ikke få et ord frem. Hvad var der at sige? Jeg kunne jo dårligt sige at Julie havde givet mig en omgang, der var bedre end noget, jeg nogensinde havde prøvet før. Bedre end det nogensinde havde været med min kone. Og sandsynligvis bedre end det nogensinde ville blive med min kone.

"Jeg tror, det er rigtig godt for dig at få noget lækker fisse," sagde min kone. Jeg så forbløffet på hende. Jeg havde ikke ventet, hun ville være så bramfri.

"Du har virkelig haft brug for det. Jeg får helt dårlig samvittighed over, at jeg ikke selv har foreslået det her for længe siden," fortsatte hun. "Når jeg alligevel ikke selv kan give dig fisse, går der jo ingen skår af mig ved at du nyder en dejlig pige som Julie, vel? Jeg forstår godt, du tænder på hende. Jeg ville ønske, jeg havde hendes krop. Jeg synes, I skal aftale med det samme, hvornår I skal ses igen. Hvad med i overmorgen? Du vil gerne, kan jeg se. Hvad siger du, Julie?"

"Det lyder fint," sagde hun smilende, mens hun med begrænset succes prøvede at bevare en seriøs mine. "Jeg har fået nogle rigtig gode data til vores undersøgelse. Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet.". Hun smilede frækt til mig på en måde, så ingen i lokalet kunne være i tvivl om, at hun havde nydt at blive fyldt ud af min mandepik. Nydt at mærke min tunge forkæle hendes varme fisse. Nydt at blive pumpet fuld af min varme sperm, som lige nu måtte løbe langsomt fra hendes udkneppede fisse ned i hendes dyre, hvide blondetrusser.

"Jeg tror desværre ikke, der er nogen ledige lokaler her i overmorgen," sagde hun. "Du kan komme hjem til mig i stedet?" foreslog hun.

"Det lyder rigtig godt," sagde min kone, inden jeg kunne nå at svare. "Og Julie, du må gerne være rigtig sød ved ham. Jeg synes næsten, det er synd hvis I kun har en halv time igen. Har du mulighed for at afsætte to timer denne gang?"

Julie og jeg kiggede forbløffede på hinanden. Julie nikkede med et smil.

"Meget gerne."

Jeg var blevet overrasket mange gange i dag, men havde alligevel ikke ventet, at min kone skulle bede om at jeg kunne få lov til at kneppe smukke Julie i fire gange så lang tid som vores første gang. Det var jo trods alt bare meningen, at jeg skulle få taget trykket, så jeg ikke gik ud i byen og gjorde noget, jeg ville fortryde, og som min kone aldrig ville tilgive.

Hun må have kunnet se, hvad jeg tænkte.
"Jesper, jeg ser på det sådan her: jeg ved, hvor jeg har dig, når du knepper Julie. Hvis hun ikke giver dig nok, får du måske lyst til at prøve en anden pige, der har følelser for dig. Med Julie er det jo rent professionelt."

Da jeg to dage efter ringede på hjemme hos Julie, var det med en hel sværm af sommerfugle i maven. Jeg kunne stadig næsten ikke fatte, hvad det var, der skete. Jeg havde længe haft en drøm om at prøve at mærke en fremmed fisse efter syv år med min kone. Helst en sprød, ung kvinde med så tilpas meget mellem ørerne, at jeg kunne føle mig lidt smigret over at få lov til at tage hende, og med en vilje til at forføre mig og til at lade mig forføre hende.

Her stod jeg så og ringede på hos netop sådan en kvinde. Med to timers drømmesex foran mig, og min kones velsignelse i rygsækken.

Jeg ringede på igen.

"Julies erotiske service til frække mænd i nød," lød Julies sovekammerhæse stemme.

"Det er postbudet," sagde jeg.

Der var stille et øjeblik. Jeg kunne høre et vindue åbne sig på tredje sal, og se Julie kigge forsigtigt ud ad vinduet. Hun smilede bredt til mig og rystede på hovedet.
Dørtelefonen sagde en brummende lyd, og jeg trådte ind i opgangen.

Da jeg kom op til tredje sal, stod Julies dør på klem, Jeg åbnede forsigtigt døren og trådte ind. Jeg kunne ikke se Julie, men der lå en seddel på en kommode lige inden for døren.

"Hej frække mand," stod der.
"Luk døren efter dig og gå ind i soveværelset."

Sommerfuglene i maven baskede intenst med vingerne. Hvad havde hun planlagt, den frække tøs?

Jeg kunne se en dør med et stort, rødt hjerte på, og gættede på at det var soveværelset. Jeg åbnede døren forsigtigt. Der stod en stor dobbeltseng derinde. Jeg gik ind og opdagede endnu en seddel på sengen.

"Tag alt dit tøj af, tag sovebrillen på og læg dig på sengen. Bank tre gange i væggen bag sengen, når du er klar."

Jeg var næsten ved at falde over mig selv for at få tøjet af så hurtigt som muligt. Lagde mig på ryggen på sengen. Tog den sorte sovebrille på, så jeg ikke kunne se noget, og bankede tre gange på væggen.

Kort efter kunne jeg høre på det knirkende gulv, at Julie kom ind i lokalet.
Jeg kunne mærke hendes lange hår kilde min mave, idet hun kravlede ind over mig. Hun sagde ikke noget til mig, men gik direkte til makronerne. Jeg kunne mærke hendes varme tunge slikke på min allerede halvfede pik som på en vaffelis. På et øjeblik var den stenhård. Den tiggede efter fisse.

Hendes varme læber lukkede sig om mig, og jeg kunne mærke hvordan hendes tunge legede med punktet lige bag mit opsvulmede pikhoved. Jeg mærkede en sugende fornemmelse helt nede fra tåspidserne. Var bange for, at jeg allerede skulle komme, men heldigvis forstod Julie at variere sutteriet og holde små pauser, så jeg ikke kom for hurtigt.

Jeg lå bare med lukkede øjne og nød fornemmelsen af Julies bløde læber mod min manddom. Det måtte se himmelsk ud med hendes smukke øjne, der sikkert smilede til mig nu, mens hun nød smagen af min pik.

Hun suttede mig sådan i noget tid, mens jeg blev mere og mere liderlig. Til sidst kunne jeg ikke dy mig.

"Sæt dig på mig, Julie," sagde jeg. "Jeg vil mærke din fisse. Jeg trænger til dig. Du har gjort mig afhængig."

Stadig uden et ord kravlede hun op mod mit hoved, så hun stod på alle fire hen over mig. Gav mig et dybt tungekys, der varede mindst ti sekunder. Ét til, da vi havde fået vejret.

Det gjorde mig vanvittigt liderlig, at jeg stadig ikke kunne se hende. Sovebrillen dækkede effektivt for mit udsyn.

Mens hun kyssede mig intenst og liderligt, kunne jeg mærke, hvordan hun begyndte at gnide sin fisse på skaftet af min pik. Hun gned hårdere og hårdere, næsten som om hun mistede kontrollen. Jeg kunne mærke hendes safter på min pik. Det måtte løbe ud af hende.

Endelig - endelig! - forbarmede hun sig og gled ned over mig. Først et par centimeter. Ud igen. Så lidt længere. Ud igen. Sådan gjorde hun et par gange, før hun til sidst skubbede sig helt ned på mig, så min knejsende pik kom helt i bund i hende. Sådan lå hun lidt, med overkroppen fladt mod min, og med sin fisse helt fyldt ud af min liderlige pik.

Jeg var nærmest låst fast i den stilling, men prøvede alligevel at bevæge mig lidt ind og ud af hende for at markere, at hun skulle kneppe videre.

Hun bollede mig langsomt. Så langsomt, at jeg næsten ikke kunne bære det. Hun rejste sig op, så hun sad oprejst på mig. Gled ned over mig. Trak sig op, så jeg næsten gled ud af hende. Gled ned over mig igen.
Hver gang min pik nåede i bund i hende, udstødte hun et dybt og liderligt suk.

Da hun havde kneppet mig sådan i måske fem minutter, steg hun af og tog igen min pik i munden. Hun talte stadig ikke, men der var godt med liderlige lyde fra hende, mens hun forkælede min bedste ven.

Jeg blev lidt overrasket, da hun gav min hånd et klem, næsten som om hun sagde farvel til mig. Hun flyttede sig fra sengen, og et øjeblik efter kunne jeg igen mærke en drivvåd fisse sænke sig ned over mig.

Hun kneppede mig hurtigere end før. Jeg var ved at gå til af liderlighed. Tænkte ikke på andet end at fyre min sperm af oppe i hende, samtidig med at jeg ønskede, det aldrig skulle slutte.

Jeg tog hænderne op for at gramse på hendes bryster.
Jeg fik mig en overraskelse, da jeg mærkede piercingen i den ene brystvorte. Julie havde ingen piercinger, vidste jeg fra første gang jeg kneppede hende på hospitalet.

Jeg var helt paf. Der var ingen tvivl om, at det ikke var Julie, den sprøde blonde jordemoder, der lige nu sad overskrævs på mig og lod sin fisse blive fyldt ud af min knejsende pik. Men hvem var det så? Og havde det hele tiden været hende, eller var det Julie, der havde suttet mig og startet med at kneppe mig?

Jeg var nødt til at finde ud af det, selvom der også var noget vanvittigt pirrende over ikke at vide, hvem det var der lige nu kørte sin snævre, brandvarme luksusfisse op og ned over min liderlige pik.

Jeg hev sovebrillen op i panden, og så en sorthåret skønhed med store, brune øjne og fyldige læber sidde på mig. Hun smilede stort ved synet af mig. Der var noget elegant mellemøstligt over hende. Næsten aristokratiske træk. Hun kunne være iraner.

"Hej Jesper," sagde hun kælent, mens hun ufortrødent fortsatte med at køre sin fisse op og ned over min sprængklare pik. Hun bøjede sig ind over mig og gav mig et dybt tungekys.

"Jeg hedder MariAAAHHH....jeg er Julies.....mmm.....veninde," stønnede hun. Det var tydeligt, at hun var ved at gå op i limningen af liderlighed. Jeg var ikke den eneste, der var tæt på at komme.

"Hun overdrev virkelig ikke, da hun fortalte om din pik," fortsatte Maria. Jeg smilede stolt til hende, mens jeg med et fast greb om hendes hofter stødte med, så jeg kom helt i bund i hende. Hun kom med et lille hvin, hver gang jeg bankede pikken i bund i hendes fisse, der ikke var mindre snæver end Julies.

Først nu opdagede jeg, at smukke Julie sad nøgen i en lænestol ved siden af sengen med hånden i skridtet. Hun onanerede ivrigt, mens hun med blikket limet til min pik betragtede, hvordan hendes veninde kneppede mig. Hvordan jeg kneppede hende.

"Kan du lide det, Jesper?" stønnede Julie. "Du er ikke sur over, at jeg lod Maria kneppe dig, vel?" Det behøvede jeg vist ikke svare på.

Jeg elskede blondiner, men havde også et blødt punkt for eksotiske skønheder som Maria. Jeg havde dog aldrig været sammen med én som hende før.

Hun bøjede sig forover, så jeg næsten fik mast hendes perfekt formede bryster ind i ansigtet. Jeg kunne ikke dy mig for at slikke på dem. Mærke med hænderne. Tage en brystvorte i munden og suge på den, lade tungen lege på den. Jeg kunne mærke på den måde, hendes fisse strammede om min pik, at hun kunne lide min behandling.

Jeg stødte hårdere i Marias mørke fisse. Hun var så våd, at det sagde en slubrende lyd, når min dunkende pik bevægede sig i hende.

"Lover du at sperme i mig, Jesper? Dybt oppe i min sultne fisse," stønnede Maria. "Du skal aflevere al din varme sperm i min ubeskyttede fisse."

Jeg kiggede paf over på Julie. Skulle jeg gøre hendes veninde gravid? Hvad var det for en pervers plan? Hun smilede overlegent til mig.

Få sex i dag

"Vil du gerne have lov at kneppe mig igen, Jesper? Så skal du sperme i hende. Og du skal blive ved med at kneppe hende, til hun er blevet gravid. Ellers er der lukket for det varme vand fra både mig og Maria."

"Ja, for fanden!" nærmest råbte jeg. "Du skal have min sperm. Selvfølgelig skal du have min sperm."

Den replik må have skubbet Maria ud over kanten, for jeg kunne mærke at hendes varme fisse begyndte at stramme endnu mere om min pik i små, rytmiske bevægelser,, mens hendes åndedræt blev uregelmæssigt og hurtigere, og hendes krop bevægede sig i små ryk.

"Aaahh. Aaaaahhhh! Du knepper mig så godt, Jesper! Pump mig fuld af sperm med din lækre pik! Pump mig fuld!" stønnede hun, mens hendes krop gennemrystedes af orgasmen.

Jeg havde ikke langt igen.

Nu kunne jeg mærke det. Den velkendte sugende fornemmelse dybt inde fra forplantede sig hurtigt ud i fingerspidserne. Det snurrede i mine ben, og min krop føltes i et kort øjeblik vægtløs.

Så kom det. Spermen bankede ud af mig. Det rykkede i hele mit underliv, og jeg kunne mærke, hvordan spermen pumpede ud nede fra testiklerne og hele vejen ud gennem min dunkende pik. Tre-fire kæmpe sprøjt, så var det slut.

Maria, der havde ligget kælent ind over mig efter sin orgasme, gav mig et dybt, langt tungekys.
"Tak for pik, frække," sagde hun hæst. "Og sperm," tilføjede hun, mens hendes mørke øjne holdt intens kontakt med mine.

"Ned på ryggen og tag knæene op til brysterne," sagde Julie til sin veninde. "Al den gode sperm skulle nødigt løbe ud."

"Det løber ingen vegne, så længe han fylder mig så godt ud," sagde Maria uden at miste øjenkontakten med mig.

Lidt efter rullede Maria af mig og lagde sig ved siden af mig i Julies seng. Min pik var stadig stiv og pegede lige op i luften, skinnende af Julies og Marias safter.

"Umm, lad mig smage dig, frække," sagde Julie og slikkede sig om munden.

Hun lagde sig ind over sengen og tog min pik i munden. Følelsen af hendes læber om min pik og hendes drillende tunge på pikhovedet føltes allerede velkendt, selvom det kun var tredje gang, hun havde min pik i munden.

Jeg troede, jeg stadig var stiv, men da Julie tog mig i munden, var det som om min pik blev dobbelt så stor. Sådan føltes det i hvert fald. Jeg havde aldrig følt mig stivere og mere kneppeklar end nu, hvor den blonde jordemoder lå med mit kæreste eje mellem sine smukke, røde læber, og hendes smukke veninde lå ved siden af med antydninger af min sperm mellem de mørke skamlæber.

"Nu er du ved at være klar," slubrede Julie med munden fuld af pik.

"Klar?" svarede jeg spørgende.

"Har du glemt, du skulle strafkneppe mig i røven? Jeg burde faktisk få dobbelt straf, når jeg også har lokket dig til at kneppe min veninde. Jeg er sådan en uartig pige," sagde hun med påtaget lys stemme og et frækt, uskyldigt blik.

Hun stillede sig ved siden af sengen, lænet ind over den lænestol hun for lidt siden havde siddet og onaneret i, og struttede udfordrende med røven. Jeg kunne se en fugtig plet i stolen efter hendes fisse.

"Du tør måske ikke tage mig? Tør du ikke sætte mig på plads, selvom jeg fortjener det? Har du det hele i munden?" spurgte hun provokerende, mens hun kiggede bagud på mig.

Det var for meget for mig. Hun skulle ikke få lov at ydmyge mig på den måde. Nu skulle hun få pik, så hun ikke glemte det foreløbig.

Jeg var hurtigt oppe fra sengen og stillede mig bag hende. Hun rakte hånden bagud for at styre min pik ind i den eksklusive luksusfisse. Jeg tog hårdt fat om Julies slanke hofter og bankede pikken dybt op i den varme, fugtige grotte. Hun gispede, som om jeg havde pumpet al luften ud af hende.

Jeg stødte i bund igen. Og igen. Nu skulle jeg vise hende, hvem der bestemte. Hun skulle ikke tro, at hun kunne snøre mig om sin lillefinger. Jeg pulede hende hårdt, så hun næsten ikke kunne holde balancen. Jeg kunne mærke, at det tændte Julie at blive taget så hårdt. Hun skulle åbenbart udfordres mere.

"Læg dig på maven på sengen," kommanderede jeg. Hun lagde sig ved siden af Maria, der stadig lå og spandt som en fornøjet kat efter jeg for lidt siden havde gennemkneppet hende - eller var det hende, der havde kneppet mig?

Jeg lagde mig ovenpå Julie og tvang hendes ben fra hinanden. Jeg satte min betonstive pik til hendes stjerne og begyndte at trykke til.

"Uhh, forsigtig! Husk, jeg ikke har prøvet det før," sagde hun lidt nervøst.

Jeg trykkede til, så hovedet var inde.

"Det gør ondt, Jesper!," jamrede hun. "Pas på min lille røv."

"Det skulle du have tænkt på, inden du lokkede mig til at kneppe udenom, din lille tæve," sagde jeg og trykkede mere til. Jeg var nu halvt inde i Julies stramme jomfruelige røvhul. Jeg støttede på knæene og holdt hendes arme fast på madrassen ud for hendes hoved. Hendes krop var helt spændt af smerte og liderlighed. Det var guddommeligt.

Jeg stødte helt i bund. Julies skrig blev dæmpet af, at hendes ansigt var mast ned i hovedpuden. Det var halvt forskrækkelse, halvt liderlighed.
Maria kiggede bekymret, men også fascineret på sin veninde og på min pik, der var helt begravet i hendes røv. Jeg trak mig langsomt ud. Trykkede i bund. Kneppede Julies røv i lange, seje træk. Hun klamrede sig klynkende til lagenet, mens jeg pumpede i hende. Skampulede hende. Det var helt vildt, som hun strammede om min pik. Det føltes, som om jeg skulle eksplodere.

Jeg kunne mærke, det var et spørgsmål om tid, så jeg satte tempoet op for at få mest muligt ud af hendes unge jomfrurøv inden jeg om lidt ville sperme for anden gang den eftermiddag.

Det svimlede for mine øjne. Det føltes, som om min kropstemperatur steg 20 grader. Idet jeg kunne mærke spermen presse sig på, trak jeg mig ud. Jeg ville sprøjte de to skøger til. Plastre dem til med min varme sæd. Sperme territoriet af.

Den første klat røg på Julies røv og op ad hendes ryg.
Jeg nåede lige at pege pikken hen mod Maria, inden næste sprøjt havnede helt ovre på hendes cappuccinofarvede bryster. Maria tørrede lidt sperm af sine bryster med en finger og stak i munden.

"Umm, du smager godt, Jesper," smilede hun. Hun tørrede lidt mere af og stak en finger i munden på Julie, der lå og ømmede sig, samtidig med at hun var tydeligt frustreret over ikke at have fået orgasme. Hun havde taget en hånd ind under kroppen og lå nu og masserede sin klit. Hun kom voldsomt med et lille skrig, mens hun stadig havde Marias finger med min sperm inde i munden. Hun var lige ved at bide fingeren af, så intenst så det ud, da hun kom.

"Og så er du ikke engang blevet straffet for, at du lokkede mig til at kneppe Maria," sagde jeg til Julie. Hun smilede saligt.
Jeg tog situationen i øjesyn. Der lå to unge, smukke piger, som jeg lige havde kneppet sønder og sammen. Smurt ind i min sperm. Den ene med min sperm i sin ubeskyttede fisse.
Jeg kunne ikke huske, hvornår jeg sidst havde følt mig så meget som en mand. Om jeg overhovedet havde gjort det. Jeg tror, det overgik alt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 69 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.