Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min mand og jeg har været lykkeligt gift i 27 år, har fået tre børn, som alle er kommet godt afsted og har nu en masse tid til os selv. Vores sexliv er og har altid været helt fantastisk, specielt nu, hvor jeg kan udleve min drøm om Dogging. 

Jeg har altid været lidt af en ekshibitionist og ordet blufærdig findes ikke i mit ordforråd. Min mand elsker at se mig sammen med andre og ofte, hvis han har tilladelse til det, filmer og fotografere han mig mens jeg har sex med fremmede.

SEX I DAG?

Vi har altid holdt vores eget sexliv indenfor hjemmets 4 vægge, og er ikke interesseret i at inddrage andre privat, men vi nyder så til gengæld også at vise mig offentligt frem, bl.a. på rastepladser og lade mig kneppe af vildt fremmede.

En aften, efter at vi havde haft en skøn tur i sengen foreslog jeg Kim, at vi skulle finde en hel flok fyre som ville gang bange mig i en skov. Kim var straks med på ideen og vi satte en annonce i Scor.dk. Vi havde sat en tidsfrist 1 måned frem, så vi kunne samle så mange som muligt.

Det strømmede simpelthen ind med tilbud, måske også fordi vi havde sat et billede ind af mig, så der var mange at vælge imellem. Nogle røg ud til højre med det samme men vi havde efterhånden fået samlet en flok på 25 fyre i alderen fra 18 år til 72 år.

Lidt om mig selv. Jeg hedder Kathrine, er 51 år. Høj, lidt buttet med en bred røv, og jeg må nok indrømme at mine, før i tiden så flotte fyldige bryster efterhånden er blevet ramt af tyngdekraften.

Der er ikke meget tilbage i fylde, når de hænger ned ad min brystkasse. Brystvorterne når næsten til navlen, men Kim elsker dem, og så gør jeg også.

Jeg er altid glatbarberet både i fisse og røv, har nemt ved at blive liderlig, elsker at blive kneppet i alle huller og er vild med pik, sperm og tis.

Kort før deadline satte vi os ned for at udvælge hvem vi ville have med. Vi havde bedt om et pikbillede fra dem alle, og ud fra dem valgte vi 4 fra, mens de resterende 21 fik en besked fra os. Vi havde også sammen fundet et perfekt sted i en nærliggende skov, hvor der var en dejlig lysning.

Alle 21 gav tilsagn om at komme, men vi regnede nok med at et par stykker ville falde fra. Dagen oprandt. Vi havde lavet aftalen en lørdag kl. 13.00 i skoven. Jeg tog et bad og trak i en kort nederdel og en gennemsigtig bluse. Ingen trusser og BH.

Vi medbragte nogle håndklæder, 2 kasser øl, masker til dem som ville have sådan en og et blødt vattæppe.

Jeg gik ud til bilen uden at tænke på at naboer og forbipasserende kunne sig mig. Kim havde tit grinet af min manglende blufærdighed, men han syntes også at det var frækt.

Kim fik arrangeret VIDEO og fotografiapparat imens jeg lagde mig nøgen på knæ med min brede røv struttende frem. Mine lange, slappe bryster dinglede ned på tæppet og pirrede mig, så jeg var faktisk godt liderlig og ventede nu bare på pik.

De første som kom var en vennepar i på omkring 30 år. De fik hver udleveret en maske og Kim startede optagelserne. Den ene satte sig på knæ ved siden af mig, med hans stive pik stikkende ud af bukserne. Han begyndte straks at gramse på min hængepatter.

Den anden satte sig bagved mig, bukkede sig ned og gav min fisse et par slik, hvorefter han pressede sin pik op i mig.

Jeg var så våd, at han let gled i bund og begyndte at kneppe mig. Jeg kunne høre, at der dukkede flere op og var meget spændt på fortsættelsen.

Jeg tog nu den anden fyr i munden og begyndte at sutte hans stiv pik. Flere kom til og nu havde jeg 2 pikke, som skulle betjenes af min mund, samtidig med at bryster og røv blev gramset på.

Ham som kneppede mig, tog nu et godt tag i mine hofter og bankede pikke helt i bund hvorefter han tømte sin sperm inde i mig med et brøl. Samtidig kunne jeg fornemme at en af fyren var parat til at komme i min mund.

Jeg slugte ham så dybt jeg kunne og så sprøjtede han sin dejlige sperm ned i min hals. En ny pik kom op i min fisse, mens endnu en blev tømt i min mund. Jeg skyndte mig at sluge spermen, for der stod flere og ventede.

Jeg kunne efterhånden se en hel rundkreds omkring mig af fyre, som stod og gned deres stive pikke. Nogle store og nogle små. Der var specielt en stor neger pik som jeg så frem til at skulle kneppe mig.

Jeg opgav efterhånden at tælle hvor mange pikke jeg havde haft i munden og fissen, og nød den ene orgasme efter den anden, mens jeg snart var helt fyldt af sperm.

Det tyndede lidt ud i flokken, men jeg kunne se, at der var et par stykker som blev, og som ihærdigt var ved at gnide deres pikke, så de kunne blive kampklare igen.

Nu kunne jeg mærke en fugtig finger i min røv. Jeg elskede at blive kneppet i røven, så inden længe mærkede jeg en dejlig stor pik gennembryde min muskel og trænge op i mig. Da han til sidst sprøjtede sin sperm dybt i min røv, kom jeg i en sprøjteorgasme som jeg ikke havde prøvet før.

Jeg bad nu om en lille pause. Da jeg rejste mig op, kunne jeg mærke hvordan spermen løb ud af min fisse og ned ad mine lår. Jeg satte mig med en øl, mens Kim tørrede min krop for sved og sperm. Der var 6 fyre tilbage, deriblandt den store neger.

Jeg gøs ved tanken om at skulle have hans store pik op i mig, men glædede mig også til det. Jeg sad og nød min øl, mens jeg så på de seks stive pikke foran mig. Negeren havde lagt sig på tæppet med hans kæmpe pik strittende lige op i luften, og lå bare og ventede på mig.

Jeg gik hen til ham og skrævede over ham med ryggen til. Langsom sænkede jeg mig ned og styrede pikken hen til mit spermsmurte røvhul. Jeg sænkede mig ned og mærkede hvordan han brød igennem min muskel og gled op i mig.

Da han var helt i bund, lagde jeg mig bagover på hans brystkasse. Han greb mine bryster og begyndte hårdhændet at gramse dem samtidig med at en af de andre fyre lagde sig over mig og stak sin pik op i min fisse.

Nu kom der en og skræve ind over vores kroppe og stak sin pik i munden på mig og to sad på hver side, så jeg kunne onanere dem. Nu havde jeg så gang i fem pikke, og så mærkede jeg pludselig, at noget mere pressede sig ind i min fisse.

Jeg ved ikke hvordan de bar sig ad, men nu havde jeg så to pikke i fissen, en i røven, en i munde og to i hænderne. Den store negerpik røg ud og ind af min røv som et stemple og de to i fissen forsøgte at finde ind i takten.

Nu kunne jeg mærke hvordan jeg blev gennemrystet af en orgasme ud over det sædvanlige, samtidig med at negeren pumpede den ene stråle sperm efter den anden ud i min røv. De sidste fem fik mig ned på ryggen og ligge, og satte sig så omkring mig og begyndte at spille deres pikke.

En efter en tømte de sig nu ud over mit ansigt og min krop. Totalt udmattet lå jeg nu helt tilsølet i sperm, da jeg mærkede noget varmt plaske ud over mig. Det var negeren som stod og pissede ud over mig.

De andre fulgte hurtigt trop, og mine hænder fandt min lille klit, så jeg kunne gnide mig til endnu en orgasme mens jeg blev overpisset.

Gutterne takkede nu for en dejlig eftermiddag og forsvandt i skoven. Min mand tilbød at tørre mig, men jeg ville bare have min nederdel og bluse på igen, og så sidde drivvåd i bilen når vi kørte hjem.

Vi pakkede sammen og kørte hjem. Jeg steg ud af bilen og gik ind i huset med sperm og pis over hele kroppen, men jeg var så uendelig ligeglad. Det var en kæmpe oplevelse, og jeg sagde til Kim, at næste gang skulle der være 100 mænd.

Min mand havde taget billede af alle pikkene som havde været inde i mig, negerpikke endda både før og efter, så jeg havde et minde. Filmen nød vi mange gange når vi hyggede hjemme. 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.