Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For et stykke tid siden, fik jeg overtalt naboen og hans kone til en trekant. Det var konens ønske, at hendes mand først skulle forholde sig passivt, som tilskuer til min og konens hede elskovsleg. Hun mente, at det ville være noget, som ville tænde os alle tre.
Det hele skulle foregå hos mig, da de havde hjemmeboende børn, som ikke skulle hører deres forælder pule løs, derfor aftalte vi, at de skulle komme over til mig, som på det tidspunkt var single og boede i huset skråt over for deres.

Efter at de var kommet indenfor, startede vi med et par øl og hyggesnak, men på et tidspunkt sagde konen, at hun var små liderlig, så hun ville gerne op i soveværelset. Det havde jeg ikke noget imod, forbi jeg også var godt trængende og længtes efter fisse.

SEX I DAG?

Vi klædte os alle tre af, og naboen, Niels som han hed, satte dig på en stol i hjørnet. Selma, nabokonen, havde langt lyst hår og store, hængende bryster. Hun havde stadig sine trusser på. Jeg stak en hånd ned i trussen og jeg kunne mærke, at hun var våd og nybarberet. Jeg var helt ophidset ved tanken om det, der skulle til at ske, og på, hvordan hendes mand ville reagerer, når jeg ordnede hans kvinde. Det var jo første gang, at Niels skulle sidde og se sin kone blive kneppet uden at kunne deltage fra starten.

Jeg vendte mig mod Selma og strøg hånden henover hendes dejlige bryster og kyssede hende blidt på munden. Vi lod vores tunger mødes. Tungekysset var så hæftigt, at vort spyt løb ud af vores mundvige. Der stod vi nu foran Niels og kyssede vildt. Jeg var begyndt at massere hendes bryster og slikke hendes stive brystvorter. Det føltes rigtigt frækt, når han nu sad der og så på, at jeg havde sjov med hans kone. Det var første gang, at vi var sammen og ingen af os havde erfaringer med trekantsex.

Hvad mon Niels tænkte? Tilsyneladende var det for ham helt okay, ihvertfald var han pik blevet stiv og pikhovede var vådt af presperm. Jeg masserede hendes faste røvballer og trykkede let mod hendes anus. Vi stod nu helt tæt op ad hinanden og hun krængede sin trusser af. Min pik lå indeklemt mod hendes silkebløde underliv. Det var vist noget, som hun kunne lide, den liderlige tøs. Hun knælede foran mig og stak den i munden. Hun lod sin tunge kører rundt om pikhovedet og ned af bagsiden af pikken. Hun rørte ved nosserne og slikkede på dem. Det var vildt dejligt og jeg kunne ud af øjekrogen se, at Niels også fandt behag i det han så.

Vi lagde os på sengen og jeg puttede mig ind til hende og kunne jeg mærke at mit hjerte bankede løs. Jeg var bare så ophidset. Jeg masede mit hovede ind mellen hendes bryster og fortsatte med at kæle for hende. Vi lå nu med mit ene ben mellem hendes lår og og nu kørte hun sit underliv frem og tilbage på det. Jeg kunne mærke, at hun var meget våd og også var begyndt at stønne. Jeg bed hende forsigtigt i øreflippen, samtidig med, at min hånd søgte ned mod hendes skræv. Jeg berørte missen og hun viskede til mig, at jeg skulle stikke en finger op i hende. Den gled ind og jeg kunne mærke, at hun var meget ophidset og skeden var våd og varm. Hun løftede det højre ben og med to fingre spredte hun skamlæberne, så fissen var åben. Niels kunne fra din plads se hendes lækre, åbne fjams. Jeg lagde forsigtigt min pik mellem hendes lår og kunne nu mærke, at hun tog fat i den. Hun onanerede den med sine silkebløde hænder og i mellemtiden begyndte Niels at lege med sin store pik.

Selma vendte sig omkring i senge og vi lå nu i en 69ér. Det var dejligt at mærke hendes mund slutte tæt om skaftet og pikhovedet. Hun sugede på den, samtidig med at hun kælede for min store nosser, som var helt slappe og hængende. Det var rart at mærke. Hun begyndte at slikke pungen og videre op ad skaftet og sluttede af med et vådt slik på mit pikhovedet. Spyt og presperm flød ned af pikken alt i mens jeg var begyndt at lave forsigtige kneppebevægelser i hendes mund. Jeg var imellem tiden begyndt at slikke hendes mis. Jeg skilte hendes skamlæber og min tunge gled ind i den våde revne. Hun bevægede underlivet frem og tilbage, ligesom om, at hun ville forsøge at ryste mig af sig.

Jeg lod et par fingre glide ind i hende og med tungen masserede jeg hendes klitoris. Det var noget hun kunne lide. Hun begyndte at stønne mere og hæftigere. Hun nød det og ud af øjekrogen kunne jeg se, at Niels var begyndt at onanere til vores leg.

Vi vendte os om, og lå nu ansigt til ansigt, mens vi kælede for hinandens kroppe. Selma var begyndt at gnide på klitorisen og jeg lagde igen min pik mellem hendes lår. Hun førte den hen til skedeåbning og jeg pressede forsigt mod hende. Det var en en rigtig dejlig grotte, som ikke kunne få mandepik nok. Jeg kiggede over på Niels og og kunne se, at han nu var begyndt onanere kraftigere. Jeg tænkte, gid det var mig, som havde en så stor pik. Din kone må være glad for den, når den forsvinder op imellem hendes store kønslæber. Jeg lavede kneppebevægelser og stødte pikken i bund, så min nosser slog mod Selmas bløde og velformede numse. Missen smaskede, hvergang jeg gik i bund. Vi lå tæt og kælede for hinanden. Jeg kyssede hendes bryster, slikkede og bed forsigtigt i hendes brystvorter. De var store og stive og det var tydeligt, at hun var opstemt. Pikken kørte rytmisk frem og tilbage. Hun kradsede mig på ryggen med sine lange negle og strøg mig over min faste og muskuløse numse. Hun bed mig i øret og viskede, at hun nød at blive elsket og at jeg ikke måtte komme endnu, da hun gerne ville nyde samlejet en stund. Jeg trak mig ud af hende og bad hende om at stille sig op på alle fire. Jeg snusede til hendes fisse og anus, som duftede af hendes sekreter og min presperm. Jeg begyndte at slikke hende fra klitten, gennem revnen og op til numsehullet. Hun tog selv fast om ballerne og skilte dem, så jeg kunne komme til med tungen. Det var vidunderlig og min pik dryppede som aldrig før. Jeg lagde mig på ryggen og Selma satte sig overskrevs på min ansigt, spredte sine kusselapper, så jeg kunne komme til klitten med min tunge. Det var noget tøsen kunne lide og synet syntes også at tilfredsstille Niels, der var begyndt at onanerede så vildt og kraftigt, at han ikke længere kunne holde spermen tilbage. Med et hyl sprøjtede han en stor ladning op af sin behårede mave.

Han kunne ikke holde ud til, bare at se på mere. Han tiggede om lov til at deltage, hvilket han fik lov til. Niels tog fat om min pik og førte den hen til Selmas numsehul, så det var bare at støde til. Jeg pressede mod hendes lukkemuskel og med ét var pikhovedet op i hende. Langsomt trykkede jeg pikken i bund, og den gled helt op i numsen. Hun pev lidt og nu begyndte Niels at slikke hendes mellem de spredte ben, mens jeg med rytmiske bevægelser førte pikken ind og ud. Først langsomt og siden hen hurtigere.

Niels havde nu taget plads ved konens hoved og førte nu sit lem ind i hendes mund. Hun begyndte at slutte på hans pik, som på den måde igen blev kampklar. Nu kunne jeg rigtigt se, hvor stor den var. Hun kunne knap gabe over den. Jeg fik lyst til at slikke på den, så jeg åbnede munden og gav tegn til, at jeg gerne ville hjælpe Selma med den. Det var vist helt iorden, da Niels ikke sagde noget, da jeg begyndte at slikke på den. Det varede da heller ikke længe før at Niels ikke kunne stå for vores slikkeri, så han delte den resterende sæd ligeligt mellem os.

Nu var det min tur til at komme. Niels tog et fast tag om mit lem, og suttede det og kuglerne. Det var dejligt og efter en stund lagde jeg mig oven på Selma i missionærstillingen. Hun tog fat i pikken og førte den med en øvet håndbevægelse op i sig. Niels begyndte at kæle for min numse og nosser, alt i mens jeg kneppede på livet løs. Han trykkede en finger mod mit endehul og masserede det, hvilket gjorde, at jeg med et brøl og nogle kæmpesprøjt hurtigt kom i Selma. Da jeg trak mig ud, begyndte sæden at løbe ud af skeden, så Niels nu fik lejlighed til at smage på hendes safter og min sæd. Det var noget han kunne lide, og begærligt suttede han, hver en dråbe i sig.

Ja , sådan endte den historie, men mon ikke, at vi mødes en anden gang til hygge og mere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.