Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jytte skulle køre sin mor hjem, Sofie havde ikke lyst at køre med, er det ikke i orden vi bare siger farvel her mormor spurgte hun, selvfølgelig er det det min lille skat svarede Elna, hun kunne godt forstå det ville være kedeligt bare at køre stil Skive for at sige farvel og så køre tilbage igen. Bliv du bare her og hyg dig sammen med Julie, i lader til at have fundet hinanden hun smilte til begge piger, gav Sofie et stort kram og et kys, hun kyssede Julie på kinden, kan du have det godt vi ses forhåbentligt en anden gang sagde hun. Ja tak i lige måde mormor svarede Julie, hun havde tilsyneladende også taget Elna til sig. Vi tog afsked med Elna, Jytte og Elna kørte. Skulle vi ikke alle sammen gå en tur ned til vandet spurgte Elly, det er smukt vejr og havet er altid en oplevelse. Det kunne vi kun tilslutte os. Vi blev alle klædt på og begav os på vej.

Sofie og Julie gik nogle meter foran os andre, Knud og Elly gik holdt hinanden i hånden. Kim kiggede op på mig, det ser da hyggeligt ud sagde hun, jeg mærkede hendes lille hånd gribe min, ja det gør det da svarede jeg, lagde armen om hendes skulder og trak hende mod mig og gav hende et kys inden vi fortsatte hånd i hånd. Sofie pegede op mod klitterne hvor vi første gang havde mødt hinanden, hun snakkede løs, men det var ikke til at høre hvad hun sagde, til det var afstanden blevet for stor, de gik vel 10 meter foran nu. Det lader til de hygger sig sagde Kim, det er jeg så glad for, Julie har ikke så mange veninder i forvejen, det er ligesom om hun ikke rigtig gider dem fra gymnasiet. Hvad med drengevenner spurgte jeg, Julie er da en utrolig smuk og velskabt pige så der må da være masser der er interesseret i hende. Ja det er der, men hun gider ikke dem, hun siger de er alt for barnlige og kun tænker på at feste, drikke og kneppe så mange forskellige som muligt og hun gider ikke være et trofæ for nogen.

SEX I DAG?

Vi gik lidt videre i tavshed, Sofie og Julie havde begge taget leggings på, de sad stramt, røvballerne stod som to selvstændige kloder på dem begge, var det ikke fordi vejret trods alt var til den kølige side, ville jeg have lyst til at slæbe dem begge ud i klitterne. Kim havde lagt armen om mig og trykkede sig ind til mig, hvor har det været nogle vidunderlige dage sagde hun, det er helt vemodigt vi skal rejse hjem i morgen, hun kiggede op på mig, hendes øjne var lidt blanke, med en lille tåre i øjenkrogen, jeg tørrede den bort med en finger, det er først i morgen sagde jeg og smilte til hende, gav hende et kys, det gider vi ikke tænke på i dag. Solen stod lavt på himlen og glinsede i vandet, store bølger skyllede dovent ind over stranden, to smukke piger der gik i stramme leggings, et par gode venner hånd i hånd og den smukke Kim der trykkede sig ind til mig, hvad kunne man ønske sig mere.

Tilbage i huset, Knud og Elly har pakket deres ting og tager afsked, vi ses om ikke før så nytårsaften til et ordentligt knald siger Knud, ja det gør vi svarer jeg med et smil. Pigerne var gået på værelset, Kim og jeg bliver enige om at kigge ind til dem, de ligger begge på sengen og ser på Julies notebook en stønnen fortæller det ikke er Disney FILM de ser, der er en tydelig cameltoe i begges leggings, Soife har en fugtig plet i midten. Nå hvad ser i spørger Kim, Julie lægger notebooken med skærmen nedad, ikke noget særligt svarer hun med blussende kinder, det lyder da ellers til at være ret særligt, Kim tager notebooken op og kigger på filmen der kører på skærmen, tre piger ligger i en lesbisk leg med dildoer og plugs, de gnider og slikker hinanden, mens de stønner højlydt.

Mmmm det ser da meget særligt ud sagde Kim, hvad synes du Sofie? Det ser ud til du også synes det er særligt sagde Kim og lagde hånden i skridtet på Sofie, uhhhh ja, det ser da godt ud sukkede hun og pressede skridtet mod Kims hånd, dine bukser er jo helt våde pigebarn sagde Kim, du skal da have noget tørt tøj på. Kim tog fat i linningen af Sofies leggings og trak dem af, Sofie havde ikke nogen trusser på, hendes nøgne fisse glinsede af safter. Jamen Sofie, jeg kan da godt forstå dine bukser, bliver våde når du ikke har taget trusse på sagde Kim. Men det ser ikke så godt ud når man kan se trussekanterne svarede Sofie. Nu skal jeg tørre dig lidt, Kim strøg hånden mellem benene på Sofie, uhhhhmmm Sofie gav sig. Julie sad i sengen ved siden af, hun havde lagt en hånd i skridtet og lod den stille glide op og ned langs med de store svulmende skamlæber der stod tydeligt frem bag det tynde stof. Det kan være du også trænger til at få tørre bukser på sagde jeg til hende, og satte mig på sengekanten. Mmmm Julie nikkede tavst, Kim havde stukket et par fingre op i Sofies våde fisse, hun fingerkneppede hende langsomt, huuuu ummmm tror du det hjælper sukkede Sofie, jeg synes jeg bliver mere våd nu mmmmmm, Kim lænede sig ned og begyndte at slikke den skønne revne mens hendes fedtede fingre gled ind og ud.

Jeg trak langsomt Julies leggings af, hun løftede selv røven, jeg blev lige overrasket hver gang jeg så den smukke fisse komme til syne, de store brune skamlæber det smukke venusbjerg og den fugtige revne, det var et stykke tid siden hun havde barberet fisse, hendes sorte pubeshår strittede charmerede, allerede inden min tunge havde nået fissen nåede den let krydrede duft mine næsebor, jeg pressede tungen ned i revnen mellem de fyldige skamlæber, mmmmmm mmmm jeg sukkede højt, smagen af hendes fisse var berusende. Julie lagde hovedet tilbage trak sin bluse op og kærtegnede sine bryster, de mørke brystvorter var allerede stive, hun lod fingrene cirkle omkring dem, åhhhhh jaaaa stønnede hun sagte. Kim havde trukket al tøjet af Sofie, hun havde taget sine egne trusser af og kørte fingrene ivrigt rundt i fissen mens hun slikkede Sofie, hun lod tungen glide op over maven til de faste bryster, hun bed let i brystvorterne og lod tungen spille hen over dem inden hun igen gled ned over maven og fandt den lille lystknop.

Julie skubbede til mig, jeg vil også have noget at lege med, hun skubbede mig ned at ligge, svingede det ene ben over mit hoved og sænkede sit skønne underliv ned mod mig, min lynlås blev trukket ned en lille hånd lukkede sig om min halvstive pik og trak den frem. Åhhhhhhh jaaaaa slik min fisse, åhhhh jeg kommer skreg Sofie, hendes krop gennemrystedes af orgasmen der kom skyllende ind over hende. Julies mund lukkede sig om min pik, og gled op og ned over den, jeg slikkede og sugede på hendes velsmagende fisse, safterne løb ned i munden på mig. Nu må det være min tur hørte jeg fjernt Sofie sige, Kim lagde sig op på sengen Sofie lagde sig mellem hendes ben, legede med fingrene omkring hendes venusbjerg, lod dem glide drillende ned langs skamlæberne, cirkle omkring røvhullet og tilbage igen flere gange inden hun skilte skamlæberne fra hinanden og åbnede det eksotiske hul, hun maste sin tunge hårdt op mellem dem og slikkede som besat. Uhhh ohhhhh ohhhh Kim stønnede højt da Sofie med munden lukket om klitten stak et par fingre dybt op i fissen på hende.

Mmmmm Julie læg dig ned, jeg har brug for at mærke din vidunderlige fisse omslutte min pik stønnede jeg, Julie lagde sig om på ryggen, hovedet stak hun ind mellem Sofies ben, der lå med ansigtet begravet i Kims skridt med røven strittende indbydende bagud. Julie spredte sine ben helt ud til siden, hendes fisse var våd og klar, hun rakte hænderne op og trak Sofies røv ned mod sin mund, hendes tunge spillede lystigt mellem Sofies skamlæber og op over den spændte klit. Ohhhhhh fuck udbrød Sofie, hun slikkede endnu mere grådig mellem Kims ben. Jeg satte pikken mod Julies varme skød, og pressede stille pikken i bund, jeg mærkede den stramme fugtige fisse klemme omkring den på vejen op, stille begyndte jeg at kneppe hende i lange dybe stød. Åhhhh åhhhh ahhhhh Julie sukkede dybt og hævede og sænkede røven i takt med pikken røg ind og ud.

Uhhhm jeg kommer igen stønnede Sofie, hendes fingre kørte ind og ud af Kims fisse som stemplet i en bil, Kims ryg spændtes som en bue, jaaaaa jaiiiii et højt skrig fortalte med al tydelighed at også hun havde nået klimaks. Julies ansigt drev af Sofies safter, hun trak vejret stødvis, hendes fisse pulserede omkring min pik. Jeg kunne mærke en sovende fornemmelse kom rullende op gennem mine ben, mine nosser trak sig sammen, det første sprøjt kom op i Julie, jeg trak pikken ud og tømte nosserne for sperm ud over den smukke slanke krop.

Kom sagde jeg til Kim da vi var kommet os lidt, lad os gå og lade pigerne være alene. Vi tog vores tøj og forlod værelset. Min telefon ringede, det var Jytte der sagde hun blev til dagen efter, hun skulle lige hjælpe hendes mor med et par småting, så vi skulle ikke vente hende tilbage før i morgen. Resten af dagen hyggede vi os med lidt god mad og et par glas vin. Pigerne var i sauna og pjaskede i poolen, de hyggede sig i høj grad i hinandens selskab. Kim og jeg så et par film og gik derefter i seng, alle var vist lidt udmattede efter de sidste døgns udfoldelser, Kim sov igen sammen med mig i den store dobbeltseng, Sofie og Julie sov også sammen, og hvad de ellers foretog sig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.