Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da vi vågnede næste morgen, kunne jeg godt se på Pia at hun var lidt beklemt ved situationen. I går aftes havde sprutten taget hendes generthed, men nu kunne jeg se at hun var usikker.

Heldigvis elsker Jeanette og jeg hinanden så højt at jalousi ikke er et emne, så jeg tog Pias ansigt mellem mine hænder og gav hende et morgen kys.

SEX I DAG?

Jeanette kravlede dovent ned, spredte Pias ben og gav hendes fisse et kys og sagde ”Godmorgen, dejlige fisse” og så brast vi alle i latter. Da vi så havde fået lettet stemningen, sprang vi alle ud af sengen og tog et morgenbad. Vi skulle nok ikke regne med at se pigerne foreløbigt, så vi gjorde klar til tre gange morgenmad.

Mens vi spiste fortalte Pia at hun var glad for at være hos os. Hun havde følt sig ensom og havde ikke rigtigt nogle at tale med. Hun havde tit ønsket at komme ind på livet af os, men hendes mindreværdskompleks havde stoppet hende, hver gang hun havde taget tilløb.

Jeg kunne godt se, at den unge kvinde manglede noget selvtillid, så jeg sagde til Jeanette ”Giver du lige Pia en make-over mens jeg finder nogle ting frem” og straks sprang Jeanette op og trak afsted med Pia. Jeg ved at Jeanette er ferm med en frisørsaks, så jeg var spændt på resultatet.

I mellemtiden fandt jeg noget af pigerne gemte tøj frem, fra de var i konfirmationsalderen. Der var meget smart tøj, som jeg tænkte kunne klæde Pia. Jeg satte mig spændt med en kop kaffe, og ventede på at de skulle blive færdige ude på badeværelset.

Da de kom ud, var jeg ved at falde ned af stolen. Jeanette havde udvirket et mirakel. Foran mig stod den smukkeste lille kvinde. Håret var klippet i en smart page frisure, der var lagt en lækker makeup, læberne var røde og neglene på både hænder og fødder var også røde.

”Wauwh” udbrød jeg ”Du ser jo tæske lækker ud. Nej hvor er du blevet flot, min skat” Pia rødmede dybt af al den ros, og jeg kunne se, at Jeanette var meget stolt, hvilket hun også havde grund til. Jeg gik hen og gav Jeanette et kys og sagde ”Godt klaret, min skat. Flot arbejde”.

Pia prøvede nu alt det tøj jeg havde fundet frem, og jeg må nok indrømme, at jeg blev noget våd i fissen da hun prøvede det flotte undertøj, som pigerne havde gået med. Der var også både bukser, bluser og nederdele, som Pia kunne passe.

Rent undtagelsesvis besluttede vi os for, at Pia skulle være påklædt når pigerne kom. Vi fandt en vovet, sort lædernederdel, nogle selvsiddende strømper og en hvis, gennemsigtig bluse og gav hende det på og da vi afsluttede med at par af mine højhælede sko, var det bare fuldendt. Den grå mus var blevet forvandlet til en smuk og forførende kvinde.

Vi bad Pia om at gå lidt frem og tilbage, mens vi sad og nussede hinandens fisser. Det var godt nok frækt at se den flotte kvinde gå model for os, og jeg må indrømme, at jeg blev godt våd mellem benene og jeg kunne mærke at Jeanette havde det på samme måde.

I det samme kom vores fire piger ind til os. Sussi standsede lamslået da hun så sin mor. Så løb hun hen til hende, slog armene om hende og sagde ”Mor, hvor er du smuk. Jeg elsker dig” og Jessica, Loa og Mia kom også hen og gav Pia et knus. Pia følte sig godt tilpas i sit nye tøj, og fik naturligvis lov til at beholde det på lidt endnu.

Pigerne slugte noget morgenmad og smuttede igen. De skulle ud at ride sammen. Pia fik besked på at blive siddende og nyde øjeblikket mens Jeanette og jeg gik nøgne rundt og ryddede til side. Da bordet var ryddet, hvor Pia sad, lagde jeg mig op på bordet.

Jeanette lagde sig omvendt ovenpå mig, og så fik Pia lov til at se, når vi slikkede hinanden. Jeg kunne se, at hun sad med store øjne og kiggede på os, mens vi langsom fik bragt hinanden på kanten af en orgasme.

Vi standsede lige inden vi begge ville komme, og satte os nu foran Pia, med spredte ben og kæle for vores fisser.

Pludselig hørte vi det knase i gruset, og kunne høre at der kom en bil. Forskrækket sprang vi ned men, så så at det var Jeanettes 35- årige smukke sekretær Camilla, som kom med nogle papirer, som skulle underskrives.

Camilla og Jeanette havde noget kørende på kontoret, og hun havde også ved tidligere lejligheder været sammen med os her på gården.

Da hun trådte ind, sagde hun frisk ”Hej, nå alt ved det gamle, i bruger stadigvæk ikke tøj her i huset” men så fik hun øje på Pia, og jeg kunne med det samme se, at der skete noget i Camilla. ”Øh hej” sagde hun og gik hen og gav Pia hånden ”Hej” svarede Pia lidt genert.

”Ja, det er vores nabo Pia, som lige er over for at kigge til os” sagde jeg, ”men sæt dig og få en kop kaffe sammen med os”. Camilla grinte og fandt sit gamle frække jeg frem igen. ”Skal det være med eller uden tøj” spurgte hun. ”Helst uden” svarede Jeanette og gav hende et klap bagi.

Camilla fik hurtigt smidt tøjet. Jeg har altid været misundelig på hendes lange ben. Hun er faktisk højere end Jeanette og flot slank. Helt kortklippet og med de flotteste, store faste bryster.

Pia tog mod til sig og smed også sit tøj, og så var alt ved det gamle igen. Jeg blinkede til Jeanette og fik så placeret Camilla ved siden af Pia, og hentede noget kaffe og en lille morgendram til os alle.

Jeg kunne se, at Pia næsten ikke kunne få øjnene væk fra Camilla, og især hendes bryster, så jeg sagde grinende til hende ”Jeg er sikker på at du gerne må røre ved dem” og for at gøre situationen lidt nemmer tog jeg fat i Jeanettes bryster og begyndte at kæle for dem.

Forsigtigt tog Pia den ene af Camillas bryster i hånden og begyndte at kæle. Camilla tog hendes anden hånd og førte den op til det andet bryst og klemte hånden hårdt imod brystet.

Nu fik Pia mere mod, og begyndte at ælte de store bryster. Camillas hånd fandt ned i Pias skød, og hun stak en finger op i hende, mens Jeanette og jeg bare sad og nød det, mens vi stille kælede for hinanden.

Pia havde nu også fundet vej til Camillas fisse og nu sad de og onanerede hinanden, mens Pia havde et af Camillas bryster i munden. Camilla trak nu sin stol tilbage og fik placeret Pia på hendes lår så de kunne sidde og kysse, mens de fortsatte med at kæle for fisserne.

Nu fjernede jeg kaffekopperne fra bordet og Camilla løftede behændigt den lille spinkle Pia op på bordet og gik i gang med at slikke hende.

Pia stønnede da Camillas tunge fandt hende lille stive klit. Nu lagde Pia sig bagover så Jeanette og jeg kunne kæle for hendes små bryster, mens Camilla fortsatte sin tungeleg i Pias fisse.

Pia stønnede mere og mere og vred sig liderligt på bordet. Til slut kunne hun ikke holde det tilbage og eksploderede i en voldsom udløsning.

Camilla slikkede sig om munden og gav så Pia et stort, dybt tungekys. Det var dejligt at se hvordan de to unge kvinder tog imod hinanden, og jeg er sikker på at Camilla faldt for Pia da hun så hende. Det var nu ved at være middagstid, og pigerne ville snart være tilbage.

 ”Bliver du og spiser med” spurgte jeg Camilla og hun nikkede ivrigt til svar, mens hun kælede for Pia, som stadigvæk lå på bordet.

 

Fortsættes - Tvillingerne – 6

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.