Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vores to frække tvillinger sad og kyssede hinanden med hver sin hånd begravet i fissen, mens Sussi lå på knæ foran Jessica og var godt i gang med at slikke hende.

Jeg satte mig hen til Pia og kyssede hende, samtidig med at min hånd fandt ned til hendes glatte fisse, hvor jeg stak et par fingre op. Jeanette stillede sig skrævende over Pias ansigt, så hun kunne slikke hendes fisse, så min mund fandt ned til brystvorterne, som jeg var lidt vild med.

SEX I DAG?

Sussi rejste sig op og kom hen til os. Hun lagde sig på knæ foran sin mor, kiggede op på hende og sagde ”Mor, jeg elsker dig over alt på jorden” hvorefter hun begravede sit søde ansigt i sin mors fise og slikkede hende. Den havde vi ikke lige set komme og Jeanette og jeg kiggede forbavset på hinanden.

Pia gav et støn fra sig, da hendes datters tunge fandt hendes klit, og snart roterede hendes underliv i takt med Sussis slikkeri. Jessica havde i mellemtiden fået mig placeret ved siden at Pia og lå nu med sin tunge langt oppe i mig, og slikkede mig. Jeanette var forsvundet, og tvillingerne var i gang med en 69 i den anden sofa.

Jeg kunne nu se, at Jeanette kom tilbage med sin DILDO spændt omkring livet. Den store sorte pik glinsede af glidecreme og jeg kunne se, at hun styrede hen imod Jessica, som lå med røven i vejret og slikkede mig.

Jeanette satte sig på knæ bagved hende og stak pikken op i hende. Jessica kiggede på mig med åben mund og så ”Åh, hvor skønt” hvorefter hun fortsatte med at slikke, mens Jeanette kneppede hende.

Efter lidt tid var det Sussis tur til at få pikken op i sig. Da Pia så at hendes datter blev kneppet samtidig med at hun slikkede sin mor kom hun.

Hun udstødte et sagte skrig og hendes fissesaft væltede ud i datterens ansigt. Sussi fik også en orgasme, da hun fik hendes mors safter i munden, og arm i arm væltede de rundt på sofaen, helt udmattede.

Jeg havde nu fået lagt Jessica omvendt ovenpå mig, så vi kunne slikke hinanden, og nu kom Mia hen og satte sig bagved Jessica og stak en tunge ind i hendes røv.

Jessica blev helt vild da hun blev slikket af mor og datter og begyndte at klynke, mens safterne drev ud af hende. Jeg kunne se, at Loa sad og red på Jeanettes pik og var tæt på orgasme.

Som på kommando kom begge piger næsten samtidig. Loa hulkede da hendes fisse kom ud over den sorte pik, Jeanette havde jo også en pik oppe i sig, så hun rystede også i en stor orgasme og Jessicas krop sitrede som i krampen, mens orgasmen skyllede ind over hende.

Da jeg kiggede over imod Pia og Sussi så jeg, at Sussi sad på sin mors skød, med sin tunge dybt begravet i morens mund.

Loa, Jessica og Jeanette må åbenbart have lagt nogle planer, for pludselig blev Mia og jeg trukket op, fik bundet hænderne foran og blev så trukket hen til kanten af terrassen.

 Her opdagede jeg så, at der var blevet hængt to reb op, som vores sammenbundne hænder blev fastgjort til og armene blev så trukket i vejret.

Nu stod jeg så bundet ved siden af min smukke datter, som også var bundet og ventede på hvad der skulle ske. ”Ja mor, jeg tændte jo noget på din rødstribede røv i formiddags, så nu vil jeg se den igen” sagde min frække Loa, og grinende gik hun og Jessica ind og hentede hver sin ridepisk.

Mia kiggede liderligt på mig, så hun har garanteret også være indviet i planerne, men har så åbenbart valgt, selv at få smæk også. Jeg viste ikke min datter var til det.

Jeanette satte sig mellem Sussi og Pia, så de kunne se det hele. Hun havde en arm omkring begge de to små, søde piger, og jeg kunne se, at hun hviskede noget til Pia. Hun havde fortalt hende at det var helt ok, og at jeg gerne ville have smæk, hvortil Pia havde svaret ”Det tror jeg også at jeg gerne vil”.

Loa og Jessica bestemte, at vi skulle have 20 slag. 10 på hver balde, og så gik pigerne i gang. Jessica havde stillet sig ved Mia og Loa stod ved mig.

”Av” sagde vi i kor, da det første slag ramte, men der var ingen nåde, så vi fik de 20 slag hurtigt efter hinanden. Jeg kunne mærke hvordan min røv brændte, men samtidig var jeg også blevet godt liderlig.

Tænk at stå bundet sammen med sin ene datter samtidig med at røven bliver smækket af den anden. Jeg så nu, at Jeanette hviskede noget i øret på Sussi, og så rejste de sig op og trak Pia hen til bordet, hvor hun blev lagt på maven.

Sussi stillede sig på den ene side af bordet og tog fat i hendes mors arme og trak dem hen imod sig, så Pia ikke kunne røre sig.

Jeanette stod ved Pias lille drengerøv, stadig med dildoen omkring og lånte nu en pisk af Loa. Hvor var hun smuk, min Domina, høj og mørk med flotte bryster og en stiv sort pik stikkende ud fra sit underliv, parat til at piske Sussis mor.

Pia gav et skrig fra sig, da det første slag ramte, men da Jeanette brugte den samme taktik som mod mig, slå, kæle, slå, kæle kunne jeg høre at skrigende gik over i en liderlig stønnen.

Da Pia havde fået sine 20 slag, tog Jeanette fat i pikken og førte den op i Pias fisse. Slagene havde åbenbart haft sin indvirkning på Pia, for pikke gled nemt helt i bund. Stille begyndte Jeanette nu at kneppe Pia, og så mærkede jeg en tunge på min fisse.

Det var min frække datter som nu lå foran mig, mens jeg stadig var bundet, og jeg kunne se at Jessica var i gang med Mias fisse samtidig. Sussi havde sat sig hen over sin mors ansigt så nu var vi tre som fik slikket fisse og en som blev kneppet.

Det var så frækt at jeg kom. Jeg øste mine safter ned over min datters ansigt, og hang rystende i mine reb bagefter. Mia kom samtidig og Jessica og Loa skyndte sig at kysse hinanden så de kunne bytte safter.

Vi blev nu løsnet og gik hen og så på scenariet ved bordet. Jeg kunne se, at Jeanette var godt tændt. Den indvendige pik gjorde godt i hendes fisse, og jeg stillede mig hen og kælede for hendes lækre røv.

 Mine to frække døtre kælede for hvert af Pias bryster, mens Jessica stillede sig bagved Sussi og stak en finger op i hendes røv, mens hendes mor stadigvæk slikkede hende.

Da Jessica stak fingeren op i Sussi, resulterede det i en af de største sprøjteorgasmer jeg nogen sinde havde set. Fem- seks store kraftige sprøjt som faktisk ramte Jeanette på brysterne kom der ud af Sussis fisse, samtidig med at Pias krop rystede af orgasme. Jeg var ikke sen til at slikke Jeanettes dejlige bryster rene for Sussis safter.

Det var efterhånden blevet sent, så pigerne gik hjem til dem selv og vi tre gamle satte os ind i køkkenet. Pia sad med tårer i øjnene og sagde ”Tak for en dejlig aften. Det er det bedste nogen har gjort for mig, og tak fordi i åbnede mine øjne for min dejlige datter”.

”Selv tak, søde Pia” sagde jeg ”Du er altid velkommen her hos os, og mangler du noget, skal du bare sige til”. Vi kom nu til at kigge hen mod Jeanette og så at hun stadig havde pikke spændt omkring livet, og det lettede på stemningen og vi skreg alle tre af grin.

Pia sov imellem os den nat, og hun fik lov til at mærke pikken en gang mere inden vi faldt i søvn.

 

Fortsættes i afsnit 5

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.