Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Camilla var jo godt klar over, at Jeanette og jeg havde et åbent og frit forhold, men hun vidste endnu ikke, at vi nu også havde sex med vores døtre, og jeg var lidt spændt på, hvordan hun ville reagere, så derfor bad jeg hende lige om at gå med udenfor.

Jeg fortalte hende hudløst ærligt om hvad der var sket da jeg fandt den åbne PC, hvordan det viste sig at pigerne havde snydt os, hvordan vi havde smækket dem og elsket med dem, at Pia har en datter, som vi også har med og at tvillingernes veninde fra Sverige er hos os nu, og også deltager.

SEX I DAG?

Jeg ventede spændt på Camillas reaktion, men hun smilte bare, tog mit ansigt i mine hænder, gav mig et kys og sagde ”Kære ven, jeg kender jer, og pigerne kan ikke få bedre møder. Det var jo noget de selv ville, da de lavede det stunt med deres pauseskærm”.

Hun gned mig på kinden og fortsatte ”Desuden kan jeg så fortælle dig, at jeg kendte til det i forvejen, og at jeg har været sammen med dine tøser flere gange.

Det var Loa som ringede til mig i morges og foreslog at jeg skulle komme, så det med papirerne var bare en undskyldning. Jeg tror at pigerne ønsker helt rene linjer nu hvor alt det her er sket”.

Jeg blev så glad og lettet, at jeg gav Camilla et kæmpe kys og en stor krammer. Vi bestemte os for at gå ind og fortælle Pia og Jeanette det hele inden pigerne kom hjem igen.

Pia og Jeanette blev lettede, da de opdagede at Camilla var med på det hele, men Jeanette hviskede ”Det skal de tøser få betalt” samtidig med at hun smilede et drilsk smil.

Camilla og Pia kunne ikke helt holde sig fra hinanden og nu stod de og kyssede mens de kælede for hinandens fisser. Jeg kunne heller ikke dy mig for lige at stikke en finger op i Jeanettes dejlige fisse, hvilket resulterede i et rap over fingrene. ”Frække tøs” sagde hun med et stort smil, og så gik vi i gang med at forberede en let frokost.

Nu kom alle pigerne stormende ind. ”Hej Camilla” råbte tvillingerne og røg hen og gav hende en stor knuser. ”Hej tøser” svarede Camilla og trykkede tvillingerne ind til sig. Loas frække tunge skulle lige ramme Camillas ene brystvorte inden de grinende trak sig tilbage.

Sussi gik hen til sin mor og gav hende et knus. Pia sagde ”Hej skat. Det her er Camilla, som arbejder for Jeanette” og til Camilla sagde hun ”Ja, det er så min datter Sussi”. ”Nej, hvor du ligner din mor” sagde Camilla og gik hen og løftede Sussi op ag gav hende et kys.

Jeg kunne se at Pia kiggede kærligt på de to, og tænkte ”Ok, så er det vist på plads”. Da Camilla satte Sussi ned igen, blev hun stående og begyndte at lege med Camillas store bryster.

”Nej, hvor er de flotte” sagde hun henført, samtidig med at hun tog den ene brystvorte i munden. Hun var ikke højere end at hun stod lige ud for brysterne, så det var nemt for hende at slikke på dem.

”Så er der spisetid, hvis i kan løsrive jer lidt” råbte jeg ud over forsamlingen, og vi samledes alle omkring bordet, hvor der var øl, vin og snaps til alle.

Sussi sad imellem Pia og Camilla og strålede som en sol, hun havde stadigvæk svært ved at holde sig fra Camillas bryster, men lidt formaning fra hendes mor fik hende til at sidde og spise lidt.

Da vi havde spist, satte vi tvillingerne til at rydde op, så Pia, Camilla og Sussi kunne snakke lidt, og vi bad Jessica om at komme med ud på terrassen. Jessica stod foran os da vi luftede vores plan for hende. Hun kunne ikke lige holde fingrene væk, den smukke svenske pige, så mens vi fortalte, havde hun en hånd nede ved vores fisser hvor hun kælede for os.

Da vi var færdige og blevet enige om, hvordan planen skulle udføres satte Jeanette og jeg os på knæ, jeg foran og Jeanette bagved Jessica. Vi spredte hendes ben og jeg satte min mund imod hendes fisse og Jeanette satte sin tunge på hendes røvhul, og så fik hun en lækker slikketur.

Ind i mellem mødtes vores tunger mellem Jessicas ben. Inden længe måtte Jessica bedes os holde, da hun var så liderlig, at hun ikke kunne stå på benene.

Jessica gik nu over i stalden for at forberede vores plan, og vi gik ind igen, efter lige at have kysset og smagt Jessicas dejlige safter. Da vi kom ind, var der ryddet op, og jeg foreslog at vi lige skulle snuppe en kold drink, og så gå over til hestene. Jessica var i mellemtiden kommet tilbage, så jeg tror ikke der var nogle som fattede mistanke.

Da vi havde drukket ud, gik vi alle over i stalden. Da vi kom ind skyndte Jeanette, Jessica og jeg at tage fat i tvillingerne og Camilla.

Pia og Sussi så usikkert på, da vi gav dem alle tre manchetter på og hængte deres arme op i nogle kroge, som Jessica have skruet op i en af hesteboksene. Vi stod lidt og nød synet af mine to døtre og Jeanettes sekretær, mens de hang i deres arme.

Tvillingerne og Camilla så nu slet ikke forskrækkede ud, snarer så det ud til at de glædede sig til det som skulle ske nu. Jeanette hentede tre piske og gav en til Pia, en til Sussi og en til Jessica.

Pia skulle stille sig bagved Camilla, Sussi bagved Mia og Jessica fik fornøjelsen af Loa. Jeanette og jeg trak en bænk hen og satte og ned.

Der blev nu givet besked om 20 slag til hver af pigerne, og vi ville høre, at de talte dem alle i kor. Sussi og Pia så ud som om de ikke lige var klar over hvad de skulle gøre, men Jessica svingede pisken og lod den lande på Loas røv.

Loa gav sig lidt mens sagde ikke noget. Nu fulgte de to andre med, og da de havde slået alle sammen sagde de tre bunde piger ”Et”.

Jeanette og jeg var snart godt liderlige, først slikkeriet med Jessica og nu det frække syn, så endnu engang måtte vi i gang med at kæle for vores fisser, mens slagene haglede ned over de tre piger, som dog så ud til at nyde det.

Da de tyve slag var nået, bad Jeanette dem om at smide pisken og sætte sig mellem de tres ben og slikke dem til orgasme.

De var ikke sene til at gøre som der blev sagt og snart var tre tunger begravet i tre våde fisser. Camilla var den første som kom, nok fordi hun var blevet ekstra liderlig af at blive slået af Pia, derefter kom Mia, og til sidst den frække Loa, som kom samtidig med at min krop sitrede i en stor orgasme, fremkaldt af min elskedes dejlige fingre.

Vi løsnede nu pigerne, og gik ud på græsplænen hvor vi lagde os alle sammen. Resten af eftermiddagen blev der suttet, kneppet, kælet, smækket indtil ingen af os kunne mere.

Det var nu tid til at tage afsked med Pia, Sussi og Camilla, som kørte afsted i Camillas bil. Senere flyttede de sammen i Camillas lejlighed, hvor de nu alle tre dyrker lesbisk sex sammen, og vi ser dem da også af og til.

Jessica blev hos os et par dage endnu til stor glæde for os alle, inden hun tog hjem til Sverige igen. Hun lovede at tage sin 15-årige lillesøster med næste gang hun kom, så nu er alt ved det gamle igen i på stutteriet, ja, lige bortset fra at vores sexliv er blevet begunstiget med to frække, lækre døtre, og at Jeanette er ved at oplære mig til at være den perfekte slave. Alt det kommer der måske en novelleserie ud af senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.