Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For 17 år siden tilsmilede verden mig med glæden ved at føde tvillinger. 2 skønne piger, som har fået navnene Mia og Loa.

2 år efter pigernes fødsel blev jeg skil fra min mand, da jeg fandt ud af at jeg var lesbisk. Min mand rejste til udlandet og vi har ingen kontakt med ham mere. Jeg har lige rundet 50 år, og har de sidste 15 år boet sammen med Jeanette, en pragtfuld og smuk kvinde på 55 år, på vores fælles landsted syd for Odense.

SEX I DAG?

Jeanette er advokat og hendes gode job betyder, at jeg kan passe vores lille stald, hvor vi har 6 rideheste, som bliver benyttet at gæster fra hele landet.

 Vi har indrettet ejendommen, så pigerne har deres egen fløj med en hel lejlighed, og Jeanette og jeg bor i stuehuset. Pigerne har udviklet sig til at være nogle langbenet, blonde skønheder.

Loa er den praktiske ”drengepige” som har klippet sit hår kort, hvorimod Mia er en pyntedukke med langt hår.

Jeg selv er lille og spinkel, lille barm og en ”god røv” som Jeanette udtrykker det. Jeanette er den typiske karrierekvinde. Høj, flot med en flot stor barm og lidt runde hofter, og gnistrende sort hår.

Vi har altid nydt at være nøgne i vores hus, og pigerne har fra de var helt små vænnet sig til at vi sjældent har tøj på, når vi er alene. De nyder også nøgensamværet, men indtil nu har der ikke været nogle seksuelle undertoner, hvilket så absolut ændrede sig med den episode, som i nu skal høre om.

Dagen startede som altid med hygge ved morgenbordet inden Jeanette tog pigerne med til gymnasiet i Odense. Jeg ryddede op efter os og satte mig for at læse dagens avis, da Loa ringede. Hun havde glemt sin PC og spurgte om jeg ville komme med den, da hun skulle bruge den til en prøve senere på dagen.

Jeg lovede naturligvis at komme med den i deres første pause. Hun sagde at jeg bare skulle hente den i lejligheden, så jeg låste mig ind hos dem og gik hen til skrivebordet.

Hun havde glemt at slukke sin PC, men da jeg skulle til at lukke skærmen så jeg, at der kørte nogle pausebilleder.

Jeg opdagede, at det var nøgenbilleder af tøserne, og tænkte, at det var jo helt normalt, når nu vi har den frihed med at være nøgne, men så kom der pludseligt et billede, hvor Loa lå på ryggen og Mia lå imellem hendes ben og slikkede hende.

Jeg blev helt paf, og lod screensaveren køre lidt mere, og nu dukkede det ene frække billede op efter det andet.

Pigerne slikkede hinanden, smækkede hinanden med flad hånd og ridepisk, legede med dildoer og på nogle var der flere piger med i legen. Jeg kunne bl.a. genkende Jessica, en svensk pige, som faktisk skulle komme her i weekenden for at ride, og der var også nogle hvor nabopigen Sussi var med.

Jeg må nok tilstå at jeg blev lidt chokeret. Jeanette og jeg havde godt nok talt om, at det var mærkeligt, at vores smukke piger ikke havde nogle drenge på besøg, men derudover havde jeg ikke tænkt nærmere over det.

Jeg besluttede mig for at tale med Jeanette om det når hun kom hjem, så jeg pakkede hendes computer ned og kørte ind for at aflevere den.

Jeanette kom hjem sammen med pigerne midt på eftermiddagen, og pigerne forsvandt ind i deres lejlighed, efter at have givet mig et knus og et kys.

Det gav lige et sug i maven på mig, da de kyssede mig, men jeg rystede det af mig igen. Jeanette gik i bad, og kom nøgen og velduftende ud til mig, så vi sammen kunne forberede aftensmaden.

Først satte vi os dog lige med en kop kaffe, og jeg fortalte hvad jeg havde opdaget. Jeg kunne se på Jeanette, at hun fik nogle lumske tanker så jeg spurgte hende hvad vi skulle gøre. Hun foreslog, at vi skulle prøve pigerne af efter aftensmaden, for at se hvad de havde at sige.

Pigerne kom ind til os kl. 18.00, nøgne og smukke, og vi satte os alle 4 for at spise. Det var fredag, så vi tillod os at drikke vin til maden. Da vi havde spist og ryddet af, satte vi os med endnu et glas vin. Jeg startede med at spørge lidt ind til, hvordan det gik med pigerne og de svarede glade, at det gik godt.

Jeanette overtog så spørgsmålene, hun har jo en god teknik via sit arbejde, så langsomt fik vi drejet samtalen ind på deres sexliv. Pigerne rødmede lidt, og virkede generte, da vi spurgte om de havde nogen erfaring, og tøvende kom det frem, at de da havde eksperimenteret lidt.

De ville ikke lige ind på om de havde været sammen med nogle drenge, så til sidst måtte jeg fortælle, hvad jeg havde set om morgenen. Nu rødmede de begge to meget, og kunne slet ikke se os i øjnene.

Jeg bad dem om at fortælle hvad det var, som de havde gang i, og de fortalte så, at de igennem længere tid havde været klar over, at de var lesbiske, og at de havde fundet et par veninder som også var det.

Med slet skjult bagtanke fyldte jeg der glas op igen, så vi kunne få dem til at slappe lidt af. Jeg kunne se, at Jeanette var begyndt at blive påvirket af situationen.

Hun får sådan en skønt udtryk i ansigtet når hun begynder at blive liderlig, og jeg kunne også se, at hendes ene hånd bevægede sig lidt mærkeligt under bordet, så hun sad nok og legede lidt med sin fisse.

Jeg sagde, at vi nok blev nødt til at finde en form for straf, fordi de ikke havde fortalt os om deres liv, og at de havde inddraget andre unge piger i det. Jeg spurgte Jeanette om hvad hun synes var rimeligt, og hun tog nu initiativ til afstraffelsen.

Hun bad pigerne om at rejse sig op og gå hen til køkkenbordet, hvor de skulle læne sig ind over bordet med røven ud mod os. Vi stillede os nu bag ved dem og gav dem et par smæk i røven. De stønnede lidt, men jeg kunne se på det blik, som de sendte hinanden, at de faktisk nød det.

Efter at have smækket dem lidt, lod vi vores hænder glide ind i mellem deres ben og begyndte at gnubbe deres våde fisser. Pigerne stønnede højt og pressede deres små faste røve bagud, så vi rigtigt kunne komme til.

Jeanette sagde, at hun lige smuttede et kort øjeblik, så jeg overtog begge pigerne og kørte mine fingre ud og ind af deres stramme fisser, så de stønnede højere og højere.

Jeanette kom tilbage med hendes dobbelt strap-on, som vi ofte bruger, spændt om livet. Det er en dejligt, stor sort DILDO, som jeg ofte får kørt ind i både fissen og røven, og så var den udstyret med en mindre, indvendig, som nu var dybt begravet i Jeanettes dejlige fisse.

Hun stillede sig nu bag ved Loa og førte dildoen op i hende. Loa gav et hyl fra sig, da den store sorte pik gled helt i bund alt imens Mia stod med store øjne og så hvad der skete.

Efter at have kneppet Loa et stykke tid var det så Mias tur til at mærke dildoen, mens jeg bad Loa om at lægge sig på køkkenbordet, så jeg kunne slikke hende. Jeg kunne høre, at Mia skreg sin orgasme ud, samtidig med at Loas fisse kom ved hjælp af min mund og tunge.

Vi satte os nu igen ved bordet, og jeg kunne se, at pigerne fniste lidt. De fortalte nu, at de havde planlagt det hele. Både med at glemme Pc’en og også lade billeder køre, i håb om at jeg ville se det.

De havde nemlig længe ønsket at være sammen med os, men havde ikke lige været klar over, hvordan de skulle gribe det an. Vi eksploderede i et kæmpe grin og gav hinanden et stort knus.

Nu forslog pigerne, at jeg lige så godt kunne udnytte at Jeanette stadigvæk havde dildoen spændt på, så jeg satte mig overskrævs på den og lod den glide op i min varme, våde fisse.

Jeg red hende voldsomt, mens pigerne legede med vores bryster og inden længe kom både Jeanette og jeg i et brag af en orgasme.

Fortsættes i afsnit 2

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.