Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Pigerne vendte hjem fra rideturen senere på dagen, og da de havde ordnet hestene, kom de lige ind for at sige hej. ”Ved i hvad” sagde Loa, ”Vi mødte Sussi på vejen og hun var noget ked af det, så vi tænkte, om hun måske måtte komme i aften også”. Vi havde mad nok så det var ikke noget problem.

Sussi var en pige på 16 år, som boede alene med sin mor. De har ikke haft det nemt, og Sussi får gratis ridetimer hos os, da hendes mor ikke har råd til at lade hende gå til ridning. Sussi er en meget lille, meget spinkel pige, men næsten ikke eksisterende bryster og smalle hofter.

SEX I DAG?

Hendes mor Pia er hvad vi kalder en grå mus. Lige så lille som sin datter og også næsten uden bryster. Hun er 33 år, og fik Sussi da hun var 17. Faderen stak af og Pia har været alene hele tiden. Vi havde aldrig haft så meget kontakt med Pia, da hun var meget genert og aldrig deltog i noget.

Loa fortalte, at de også havde været sammen med Sussi et par gange, hvilket jeg jo godt kunne huske fra dengang jeg så hendes PC. Modsat sin mor er Sussi meget udadvendt og frimodig, noget hun måske har taget til sig for at komme igennem tilværelsen på en fornuftig måde.

Nå, men pigerne ringede til Sussi og hun lovede at komme. Jeg fik en ide, og trak Jeanette til side. ”Hvad med om vi inviterer Pia også” spurgte jeg. ”Super god ide” svarede Jeanette og råbte ind til pigerne, at de bede Sussi om at tage sin mor med.

”Jamen, hun ved jo ikke noget om alt det her” sagde Mia. ”Bare rolig” svarede jeg ”Det klarer Jeanette og jeg”. Vi aftalte at pigerne skulle gå over i deres lejlighed, og de havde bedt Sussi om at kommer over til dem, når de ankom.

Jeanette og jeg havde hvert sit Weber forklæde på, og intet andet mens vi gik og tilberedte maden. Vi havde bedt vores gæste rom at komme en times tid før spisningen, som var sat til kl. 19.30.

Præcis en time før kunne vi se Pia og Sussi komme gående ind til os. Sussi løb med det samme over til pigerne og jeg gik ud for at modtage Pia.

Pia så helt undskyldende ud da jeg åbnede døren. Hun havde en sød buket af markblomster med og rakte mig den og takkede for invitationen. Jeg stod med front imod hende, så hun kunne ikke se, at jeg var nøgen under forklædet.

”Tak søde, og velkommen” sagde jeg med et stort smil og gav hende en knuser. Hun stod helt forlegen på dørtrinnet og viste ikke hvad hun skulle gøre.

”Kom ind og hils på Jeanette. Hun er ved at gøre klar til vores mad” sagde jeg og vendte mig om for at gå ind i køkkenet. Jeg hørte at Pia gav et gisp fra sig, da hun så min bare røv, så jeg vendte mig igen og tog hende i hånden og førte hende ind i køkkenet. Hun så meget forskrækket ud, da hun så, at Jeanette heller ikke havde andet på.

Jeanette gav også Pia et knus, og vi fik hende bænket og bød hende en velkomstdrink. Vi havde blandet en drink af vodka og juice, og kommet rigeligt med vodka i. Vi satte os også ned og skålede. Vi havde aftalt at hælde et par drinks på Pia, inden vi fortalte hende om vores liv her på gården.

Vi fik hurtigt hældt den første drink på Pia, og Jeanette rejste sig for at blande en ny. Jeg kunne se, at Pia kiggede beundrende på Jeanettes velformede røv, og jeg kunne også se, at hun rødmede lidt.

 Pia var ikke vandt til at drikke, så da hun havde drukket den anden drink, var hun allerede ved at være fuld. Vi satte os ned på hver side af hende og tog hver en af hendes hænder i vores hånd.

Vi fortalte nu Pia om vores frie liv her på gården, og om hvordan vi havde fundet ud af, at vores børn var lesbiske. Hun så noget forbavset ud, men indrømmede så, at hun havde haft de tanker, at Sussi var mere til piger end drenge.

Jeg lagde en beroligende hånd på hendes kind og trak hendes ansigt hen imod mig. Mine læber strejfede hendes og jeg kunne mærke, at hun ville trække sig tilbage.

Jeg tog nu et fast tag i hendes nakke og tvang hendes mund hen til min. Først mødte min mund en lukket mund, men da min tunge havde leget lidt med hendes læber, kunne jeg fornemme at hun åbnede munden, og snart sad vi og tungekyssede. Jeanette sad bagved og førte sine hænder frem over Pis krop og kælede forsigtigt med hendes små bryster.

Jeg mærkede at Pia stivnede, men da jeg slap hendes læber og hviskede ”Bare rolig, der sker ikke noget du ikke vil” kunne jeg mærke, at hun slappede af.

”Kom, rejs dig op. Her i huset har vi sjældent tøj på” sagde jeg og hjalp hende op at stå. Jeanette trak hendes bluse over hovedet mens jeg knappede hendes bukser op. Snart stod hun nøgen foran os.

Hendes meget drengede krop med den flade brystkasse og de stive vorter samt hendes glatte fisse æggede mig faktisk temmelig meget, så jeg lænede mig frem og begyndte at sutte og suge på hendes brystvorter, imens Jeanette bagfra førte en hånd imellem hendes ben og kælede for fissen

Pia stønnede og begyndte at rotere med underlivet i takt med at Jeanette fingerkneppede hende. Hun pressede sin små bryster imod mit ansigt og nød tydeligt havde vi havde gang i.

Inden længe klynkede hun lige så stille, men vi ville ikke lade hende komme, blot skubbe hende i gang, så Jeanette sagde ”Nu er der vist tid til at grille, hvem hjælper”.

Pia så skuffet ud, da vi gik ud i haven, men jeg trykkede et kys på hendes læber og sagde ”Bare rolig, min skat, der er meget mere at se frem til i aften”. Så smilede hun og gik med os ud på terrassen. Pigerne havde set, at vi var gået ud, så nu kom de også ud til os.

Pia fik sit andet chok den dag, da hun så sin nøgne datter sammen med tre andre nøgne piger, men jeg tror nu at drinksene var givet godt ud, for da pigerne havde givet os alle hver sin knuser, virkede hun meget roligere.

Mia kom hen til mig og hviskede ”Er det ok med Sussis mor” og jeg svarede ”Ja, hende skal vi nok få tøet op. Du kan da lige underholde hende lidt, hvis du har lyst”.

Mia, den søde pige, gik hen til Pia og lagde armen omkring hende. ”Vil du se stalden” spurgte hun og Pia nikkede. Sammen gik de så over for at se stalden mens vi lavede maden færdig.

10 minutter efter kaldte vi på Mia og Pia, og de kom straks ud fra stalden igen. Pia rødmede lidt da hun trådte op på terrassen, og jeg kunne se at Mia var fugtig omkring munden så der var nok blevet slikket lidt fisse. Da jeg mødte Mias blik, blinkede hun frækt til mig.

Vi fik rigeligt med vin til maden, og Pia blev mere og mere løssluppen. Jeg tror aldrig at hun havde hygget sig så meget som lige nu. Da vi havde ryddet op, satte vi os i den store udendørs sofagruppe med hver sin drink.

De fire piger var så småt begyndt at kæle for hinanden og Pia sad og stirrede fascineret på det skuespil som åbenbarede sig foran hendes øjne.

 

Fortsættes i afsnit 4

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.