Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da vi vågnede næste morgen, lå vi og snakkede lidt om, hvad vi skulle lave med pigerne i dag. Vi besluttede os for, at vi ville teste deres sadistiske evner. Der blev bestemt, at Janni skulle tage sig af sin mor og Sussi skulle have mig, og så skulle de bytte bagefter. Eva fik lov til at være tilskuer, da hun havde haft et hårdt program i går.

Vi listede hen og kiggede ind til pigerne. De lå lige så sødt i armene af hinanden og sov. Vi fik nu lavet noget morgenkaffe, og mens vi sad og nød det, kom begge piger fnisende ind til os.

SEX I DAG?

Nøgne satte de sig hos os og fik morgenmad. Vi fortalte dem hvad vi havde besluttet. Janni lyste op med det samme, men jeg kunne se at Sussi var lidt betænkelig. Jeg satte mig hen til hende og sagde ”Du skal bare tage det roligt. Du må gøre med mig hvad du har lyst til. I formiddag er det dig der bestemmer”.

Hun gav mig et kys og så mere rolig ud. Da vi havde ryddet til side, gik vi igen i kælderen. Gitte sagde ”Nå, min tøs. Hvor vil du have din mor nu” og Janni svarede ”Du skal i gabestokken”. Vi hjalp hende med at få spændt Gitte fast.

Hun så ualmindelig dejlig ud, da hun stod der med sin flotte røv lige i vejret og arme og hals låst fast. Hende dejlige bryster hang og dinglede under hende.

”Hvad med mig” spurgte jeg Sussi. Jeg kunne se at hun kiggede sig lidt omkring, men sagde så ”Du skal hænge ned fra loftet, så du kan se mor”. Eva hjalp med hejsen og snart hang jeg med spredte arme over gulvet.

Begge piger hentede nu en pisk og begyndte at bearbejde vores balder. Den spinkle Sussi havde ikke så mange kræfter, men jeg kunne høre på Gittes udbrud, at Janni tog fat. Jeg glædede mig helt til at vi skulle bytte.

Efter at de havde pisket os lidt gik Janni hen og hentede en DILDO til at spænde omkring livet. Eva hjalp hende med remmene og snart stod den smukke pige bag ved sin mor med en stor, naturtro pik stikkende ud fra sit underliv.

”Nå mor, er de klar til at blive kneppet af din datter for første gang” spurgte Janni. ”Ja, knep mig, min skat” stønnede Gitte. Der var ikke brug for smøremiddel for Gittes fisse sejlede allerede, så Janni stak pikken op i hende og begyndte at kneppe.

Sussi var gået helt i stå ved at se hvordan hendes storesøster kneppede hendes mor, så jeg måtte lige sige til hende, at hun havde et job at fuldføre.

Sussi spredte nu mine ben og pressede sin hånd op i mig, ligesom hendes mormor havde gjort aftenen før. Sussis lille hånd gled let op i mig, og snart var hun så langt oppe i mig, at det nåede min fisse om slugte hendes albue.

Jeg kunne se, at Janni nu havde taget pikke ud af Gittes fisse for at styre den op i hendes røv. Gitte gav et skrig fra sig da den trængte ind i hende, men så stønnede hun ”Knep min røv, skat. Knep mig”. Janni tog et fast tag i Gittes hofter og bankede pikken ud og ind af hendes stramme røvhul.

”Åh, jeg kommer, jeg kommer” skreg Gitte og hele hendes krop blev gennemrystet af den voldsomme orgasme hun fik. Sussi arbejdede ihærdigt med sin hånd og arm oppe i mig. ”Slik mig på klitten” sagde jeg og da jeg mærkede hendes lille tunge ramme min klit var det mig som eksploderede.

Nu var det tid til at bytte, men Sussi var ikke lige sikker på, om det var noget for hende. Hun ville vist hellere være den der modtog, så hun fik lov til at slippe. Nu vidste vi hvor vi havde hende.

Det var helt anderledes med Janni. Hun var vist den fødte sadist, for hun gik hen og hentede brystklemmerne og nogle meget tunge lodder som hun fastgjorde til mine brystvorter. Så stillede hun sig bagved mig og begyndte at piske min brede røv.

Jeg skal love for at hun var dygtig. Slagene faldt hurtigt og hun sørgede for ikke at ramme det samme sted to gange. Snart brændte mine balder som ild, samtidig med at den dejlige smerte fra brystvorterne fik min fisse til at løbe.

Hun gik nu hen til sin mor og hviskede noget til hende. Jeg så at Gitte gik hen og spændte en dildo omkring livet af sig selv. De bad nu Eva om at sænke mig så jeg kunne stå på gulvet. Janni stillede sig foran mig og pressede pikken op i min våde fisse. Jeg løftede benene op omkring hendes hofter så hun kunne trænge dybt ind i mig.

Nu mærkede jeg noget hårdt presse imod mit røvhul, og inden jeg nåede at tænke over det huggede Gitte sin dildo ind i min røv. Jeg hang nu mine arme og blev kneppet af mor og datter i både fisse og røv. Sussi stod sammen med sin mormor og så til med store øjne.

Da Janni kunne mærke at jeg var ved at komme, trak hun sig ud af mig og satte sig på hug. ”Jeg vil have dine safter” sagde hun og satte munden hen på min fisse. Gitte fortsatte med at kneppe mig i røven, mens Jannis lille tunge legede med min klit.

Jeg kunne mærke orgasmen komme rullende og med et skrig eksploderede min verden. Jeg sprøjtede adskillige store sprøjt ud i Jannis smukke ansigt og hang til sidst helt slapt i mine arme. Gitte trak pikke ud af min røv mens Janni kyssede mig, så jeg kunne smage mine safter.

Jeg blev nu løsnet og satte mig hen i stolen for at slappe af. Janni, den frække tøs havde ikke fået nok, så hun spændte dildoen af og bad Gitte om at lægge sig på gulvet. Hun skrævede nu over sin mor og sænkede sin krop, så pikken gled op i hende.

Nu lænede hun sig frem og kyssede sin mor, mens hendes lille frække røv pumpede op og ned, og pikken gik som et stempel inde i hende. Hun stønnede mere og mere og pludselig rejste hun sig fra pikken og satte sig over sin mors ansigt.

Gitte var der hurtigt med tungen og slikkede Janni indtil hun sprøjtede sine safter ud over sin mors ansigt.

Jeg kunne se at Gitte labbede sin datters safter i sig, og Janni lagde sig nu over sin mors krop og begyndte at slikke hendes ansigt ren for sine safter.

Det havde været en dejlig, begivenhedsrig formiddag, hvor vi fik sat nogle ting på plads. Nu viste vi hvor vi havde pigerne, så jeg glædede mig allerede til eftermiddagen, hvor jeg vil se hvor langt Janni og Gitte var villige til at gå.

Vi blev dog enige om at vi lige ville tage et par timer til stranden for at blive kølet lidt af og få samlet noget energi, så vi pakkede en picnic kurv og kørte til stranden, kun nødtørftigt påklædte.

Vi fandt det samme sted, som vi havde mødt Gitte ved og smed alle sammen tøjet. Pigerne løb ud i vandet og snart kunne vi høre hvordan de hvinede og grinte mens de badede.

Gitte, Eva og jeg lå bare og nød solen og slappede af, indtil pigerne kom op igen.

”Ved du hvad mor” sagde Sussi ”Janni slikkede min fisse under vandet. Det var frækt, fordi der gik nogen forbi samtidig”. Gitte smilte bare og gav Janni et klask i røven. ”Frække tøs” sagde hun og smilede.

Der blev sendt mange blikke til os i løbet af vores timer ved stranden, men nu besluttede vi os til at tage hjem igen.

En frokost med øl og snaps var med til at lade vores batterier op igen, og jeg luftede nu min plan med eftermiddagen.

”Eva og Sussi må holde lidt fri, da jeg har planer med Gitte og Janni” sagde jeg. ”I må naturligvis gerne komme i kælderen, men eller kan i bare hygge jer”. Sussi kiggede kærligt på sin mormor og sagde ”Vi skal nok hygge os”.

Jeg tog nu Janni og Gitte i mine hænder og sammen gik vi ned i rummet. ”Jeg har fundet ud af at i to er de fødte sadister” sagde jeg, ”Og nu vil jeg stille min krop til jeres rådighed. I må gøre hvad i lyster, så jeg kan se om i er klar.”

”Klar til hvad” spurgte Gitte. ”Det vil vise sig” svarede jeg kryptisk. Janni kiggede spændt på Gitte som nu gik hen og gav mig manchetter på.

”Hejs lige bjælken ned” sagde hun til sin datter, og kort efter svævede jeg 10 cm over gulvet i mine arme. Mine ben blev nu spændt fast til væggene, så jeg var helt spændt ud.

”Tag en pisk og giv Ann en røvfuld” sagde Gitte til Janni, som gik hen og hentede den største læderpisk jeg havde. Gitte havde hentet en æske med kirurgiske nåle, som jeg faktisk havde glemt at jeg havde.

”Det kommer vist til at gøre ondt” nåede jeg lige at tænke inden det første svidende slag ramte min røv. Jeg bed et skrig i mig. De skulle jo ikke se, at jeg var pivet.

Mens Janni placerede det ens slag efter det andet på mine balder, havde Gitte taget fat i en af mine brystvorter. Hun trak hårdt i den og pressede så en nål igennem. Selv om det gjorde afsindigt ondt, kunne jeg mærke at det var ophidsende.

Janni havde lagt pisken fra sig og gik hen til sin mor. Hun hjalp nu med at sætte nåle i mine brystvorter. Jeg følte ikke smerte mere, men jeg kunne mærke at safterne løb fra min fisse og dryppede ned på gulvet.

Der løb lidt blod ned ad mine store bryster som Gitte tørrede af. Mine brystvorter lignede to nålepuder og de dejlige smerter var ved at drive mig til vanvid. Janni havde nu fundet en kæmpestor dildo, som hun først kørte op i min fisse, for at gøre den våd, hvorefter hun tvang den op i min røv.

Jeg var snart ved at blive afsindig af liderlighed, og kunne kun med glæde vente på, hvad de to frække piger nu fandt på. Jeg så at Gitte hviskede noget til Janni, som straks lyste op i et smil.

De satte sig nu foran mig, og Janni førte sin hånd op i min våde fisse. Hun begyndte at fiste mig, mens Gitte bagfra førte dildoen ud og ind af min røv. ”Jeg tror hun er klar nu, mor” sagde Janni og så kunne jeg mærke at Gitte også begyndte at presse sin hånd ind i min fisse.

Langsom gled hele hendes hånd også op i mig. Fissen var helt udblokket, og jeg kunne mærke at de begge knyttede deres hånd oppe i mig. Gitte tog nu dildoen ud af min røv, og trak sin hånd ud af mig, for blot at erstatte den med sin anden hånd.

Den våde hånd, som hun lige havde trukket ud af mig, blev nu presset imod mit røvhul. Jeg mærkede hvordan hun samlede fingrene og pressede imod min muskel. Jeg slappede så meget af, som jeg kunne og endelig gled hun op i mig.

Langsom pressede hun sig vej gennem min røv, og til sidst kunne jeg mærke hendes albue ved mit hul. De to hænder i fissen arbejde sig ud og ind af mig, samtid med at Gittes albue nu også forsvandt op i mig.

Totalt udblokket må jeg overgive mig. Med et skrig kom jeg i en voldsom orgasme. Safterne sprøjtede ud af mig og ramte Janni. Det blev ved og ved. Det var den længste og mest intense orgasme jeg nogen sinde havde oplevet. Min krop skælvede og jeg sank udmattet sammen.

Pigerne trak sig nu ud af mine huller og Gitte viste mig stolt, at hun havde haft hele sin arm oppe i min røv, helt til skulderen. Jeg kiggede kærligt på de to flotte piger foran mig. Gitte, den mørke mor og Janni, den lyse datter, men alligevel så ens, også i sind.

De begyndte nu forsigtigt at fjerne nålene fra mine brystvorter. Hver gang de havde trukket en nål ud kunne jeg mærke et stød forplante sig til min fisse, og da den sidste nål forsvandt eksploderede jeg igen så safterne sprøjtede fra mig.

Jeg blev nu hejst ned igen, og løsnet fra mine bånd. Jeg tog de to skønne piger i min favn og gav dem et kys hver. ”Tak piger. Det var en vidunderlig oplevelse, og nu ved jeg, at I har det i jer. Ser I, jeg har jo dette store hus, og ingen til at arve mig, så jeg vil foreslå, at I flytter ind i huset, som jeg overdrager til jer, på den betingelse, at Eva og jeg kan blive boende, og at vi alle skal fortsætte med at lege med hinanden. Pigerne og du, Gitte kan selvfølgelig finde jer nogle kærester, men vores forhold skal fortsætte”.

Begge piger var vilde med min ide, og glade gik vi ovenpå, hvor vi fandt Sussi siddende foran sin mormor i fuld gang med at slikke hendes fisse, mens Eva bare sad og nød det. Mine bryster og balder var vildt ømme, men jeg var så lykkelig over hvad der var sket.

Måske fortsætter fortællingen – det kunne jo være, at pigerne fandt nogle kærester.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.