Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter den dejlige fredag, hvor vi fik sat en hel del ting på plads, mødtes vi næste morgen til fælles morgenbord.

 Jeg sad og beundrede mine to piger med lidt andre øjne end jeg plejede. Loa, min lille drengepige med den flotte krop, de små spæde bryster og den lille pariserrøv, og Mia, min smukke pyntedukke, med det flotte lange hår, de lidt stører bryster og de lidt bredere hofter.

SEX I DAG?

 Og så var der naturligvis også skønne Jeanette. Jeg følte mig som den heldigste kvinde på jorden.

Da jeg jo var den hjemmegående husmor, var det min opgave at rydde op bagefter. Jeanette og Loa trak en kedeldragt over deres nøgne kroppe og gik ud i stalden for at ordne ved hestene og fodre dem.

Da jeg stod i mine egne tanker, mærkede jeg pludselig en varm krop som pressede sig imod min ryg, og at par hænder som greb fat i mine små bryster og klemte dem lidt.

”Mor” sagde Mia, som det var der stod bag ved med. ”Jessica kommer på besøg i dag, og Loa og jeg har talt om hvad vi skal sige til hende. Vi har været sammen med hende, men må hun vide noget om os fire?”

Jeg vendte mig rundt og tog hendes kønne ansigt imellem mine hænder. ”Ja, selvfølgelig. Hvis Jessica skal komme af og til, er det jo ingen grund til at holde det hemmeligt, og i har jo prøvet det sammen”.

”Jubii” jublede Mia og gav mig et kæmpe tungekys. Jeg kunne mærke, at jeg blev helt varm i fissen, men jeg måtte hellere lægge bånd på mig selv. Dagen var jo først lige begyndt.

Mia stormede nu ud af køkkenet, og jeg så hende hvirvle hen over gårdspladsen, uden tanke om at hun var nøgen. ”Nå, der var en der blev glad” tænkte jeg. Hun skulle selvfølgelig over i stalden for at fortælle Loa den gode nyhed.

Pigerne kom nu ud af stalden og løb hen imod deres lejlighed. De sendte begge et fingerkys i retning af mig, og det varmede mig rigtigt meget.

Jeg tog nu en lang t-shirt på, som lige nåede ned forbi mine balder og gik over for at hjælpe Jeanette færdig. Der var ikke meget der manglede, så da vi var tilfredse, kom Jeanette hen til mig og gav mig et kys.

Hendes hænder gled ned til mine balder, og pludselig gav hun mig et rap bagi. ”Av” sagde jeg, men jeg fik bare et mere. Hun tog nu fat om min hals, klemte lidt til og løftede mit ansigt op imod hendes. ”Jeg kunne se, at du nød at smække pigerne i går, så nu er det vist din tur” sagde hun.

Vi havde da tidligere leget lidt med smæk, men kun i soveværelset. Nu blev det pludselig mere spændende, da vi stod i stalden. Jeanette fandt et reb, som hun bandt omkring mit håndled og førte mig ind i en tom hesteboks. Har smed hun rebet over en loftbjælke, hejste mig op så jeg lige kunne nå jorden og bandt så rebet.

Den hårdhændede behandling tændte mig helt vildt, og jeg kunne mærke at mine skamlæber svulmede op og væden begyndte at løbe til fissen. Hun gik nu ud og fandt en ridepisk som hun slog imod hendes hånd da hun kom ind. Hun havde også smidt kedeldragten og kom nu gående i alt sin vidunderlige nøgenhed.

Hun bad mig åbne munden og placerede pisken mellem mine tænder, så jeg kunne holde den, mens hun med et snuptag rev min t-shirt i stykker og trak den af mig. Nu viste hun en side af sig selv som jeg ikke lige kendte, men som jeg ville komme til at elske.

Jeanette blev lige pludselig min Domina, noget som hun havde undertrykt i mange år, da hun ikke vidste hvordan jeg ville reagere.

Hun tog nu pisken ud af min mund og stillede sig bagved mig. ”Hvor mange slag har du fortjent” spurgte hun”. ”10” røg det ud af min mund. ”Ok, så får du 20” svarede hun med et grin og gav mig det første slag over mine balder.

Hun kælede nu for balderne, hvorefter det andet slag fald. Hold da op, hvor det sved, men mellem hvert slag kælede hun lidt for mig, så da vi var ved at være færdige var jeg efterhånden blevet godt liderlig.

Da jeg havde fået 20 slag, lagde hun pisken fra sig og stillede sig foran mig. Hun tog nu fat i mine brystvorter og vred dem rundt, samtidig med at hun hev i dem.

Det sendte voldsomme signaler ned til min fisse som blev endnu mere våd. Hun slap nu det ene bryst og førte sin hån ned i mit skød, hvor hun begyndte at kæle for min fisse.

Jeg vred mig af liderlighed og stønnede, da hun begyndte at gnide min klit, samtidig med at hun havde 2 fingre oppe i mig. Jeg blev mere og mere liderlig og kunne mærke, at jeg var tæt på at komme.

Jeanette hentede nu en lille skammel og satte sig foran mig. Hun løftede mine ben op på hendes skuldre, så jeg hang i armene, og satte så munden mod min fisse.

Jeg mærkede hvordan hun sugede mine skamlæber ind i munden, legede med tungen på min klit og indimellem borede sin tunge op i mig. Da hun til sidst stak en finger op i min røv, kom jeg i en vild orgasme. Mine fissesafter sprøjtede ud af mig, som hvis jeg pissede. Det blev bare ved og ved og til sidst var Jeanette drivende våd af min safter.

Hun rejste sig nu op og gav mig et dybt tungekys, så jeg kunne smage mine egne safter. Så løsnede hun mig og vi fik ryddet op i boksen. Sammen gik vi nøgne over gårdspladsen, og da vi trådte ind, mødte vi tvillingerne, som var på vej ned for at hente Jessica på banegården.

De skraldrer grinede da de så os. ”Hvad har i haft gang i” spurgte Loa mens hun spruttede af grin. ”Du er jo helt våd, Jeanette” sagde hun ”og din røv mor, den er helt stribet, i er vist nogle værre nogle” Vi kunne høre, at de grinede hele vejen til cykelskuret.

Jeg fik nu dirigeret Jeanette hen til køkkenbordet, hvor jeg pressede hende ned at ligge på rygge, hvorefter jeg spredte hendes ben og satte min tunge hen til hendes fisse.

”Du er jo helt våd, min skat. Blev du liderlig af at smække mig” sagde jeg samtidig med at min mund lukkede sig om den våde fisse. Jeanette stønnede da jeg ramte hendes klit, og hun pressede mit ansigt imod sit skød og lod mig slikke hende til orgasme.

Sammen gik vi i bad og satte os så ned for at få en kop kaffe og vente på pigerne. Jessica havde været hos os tidligere, og hun var helt ok med at vi var nøgne, og kunne også selv lide det. Vi havde nu ikke været klar over at pigerne havde sex sammen, men det var jo kun et ekstra krydderi til vores spændende liv.

Jessica er en smuk, lyshåret svensk pige, på 20 år. Langbenet og med de smukkeste, store bryster, ja faktisk mindende hun en hel del om en ung, lyshåret udgave af Jeanette.

Nu var de så spændende om hun ville være med til noget sammen med os, men mon ikke tvillingerne skulle få hende overtalt.

Pigerne kom tilbage, og jeg fornemmede at de havde snakket lidt på vejen hjem, for de kys som Jessica gav Jeanette og jeg, lovede i hvert fald godt for resten af weekenden.

Det var ikke det sædvanlige med læberne, men med tungen ind i munden. Pigerne ville ride et par timer om eftermiddagen og vi blev enige om, at vi skulle lave noget lækkert grillmad når de kom tilbage.

Lidt senere gik de over gårdspladsen og ind i stalden. Der er nu ikke noget som 3 tøserøve i stramme ridebukser, og lange ben med ridestøvler. Det tænder vist enhver.

 

Fortsættes i afsnit 3

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.