Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Eva blev hos mig i nogle dage, hvor vi brugte meget tid på at lære hinanden at kende, og naturligvis også prøve grænser af. Vi fik også snakke om den kommende weekend. Og jeg kunne mærke, at Eva var spændt og glædede sig. Hun virkede ikke til at være bekymret over at det var hendes børnebørn som skulle komme.

Vi aftalte, at vi skulle mødes hos mig igen fredag formiddag. Jeg talte med Gitte i telefonen, hvor hun fortalte, at hun havde sagt til pigerne, at de skulle være hos en moden kvinde, som kunne lære dem en hel masse.

SEX I DAG?

Pigerne havde været meget nysgerrige, men Gitte havde ikke afsløret noget. Heller ikke at deres mormor skulle være med. Vi aftalte at jeg skulle spille en streng herskerinde når de ankom, og det glædede jeg mig faktisk til, for det var en rolle jeg havde spillet mange gange.

Eva kom fredag formiddag, og vi begyndte at forberede den frække weekend. Eva skulle stå nøgen og bundet i kælderen med en sort maske på så hun ikke kunne se noget.

Jeg tog en åben læder BH på som faktisk kun bestod af remme, så min store bryster var fri, en sort hofteholder, sorte netstrømper og nogle meget små lædertrusser, så man kunne se mine store balder.

½ time før pigerne skulle komme førte jeg Eva i kælderen, bandt hende til krydset og satte en DILDO op i hendes fisse. Jeg spændte den fast med remme omkring hedes lår, så den ikke skulle falde ud, og tændte den med lave vibrationer.

Eva fik til sidst den sorte hætte på, hvorefter jeg igen gik ovenpå. Jeg må nok indrømme at jeg var noget spændt. Jeg havde aldrig været sammen med så unge piger før, men heldigvis overtog min erfaring, så da de 3 piger trådte ind i entreen blev de modtaget af en meget streng herskerinde.

Gitte sendte mig et lille blink, da pigerne ikke så det, og jeg kunne næsten ikke undertrykke et smil. Jeg bød dem ind i dagligstuen, hvor jeg satte mig i en stol midt på gulvet. Pigerne så lidt skræmte ud, men jeg kunne også fornemme noget forventning.

”Så må i gerne smide tøjet” sagde jeg. Heldigvis havde Gitte fået dem til kun at tage short og bluse på, så ganske kort tid efter stod de to piger nøgne foran mig.

”Så vil jeg gerne have, at i kommer hen til mig én ad gangen og præsenterer jer og fortæller hvad i kunne tænke jer, at det skal ske. Vi starter med dig” sagde jeg op pegede på Janni som var den ældste.

”Hold da op” tænkte jeg da hun kom hen imod mig. ”Hun er jo en tro kopi af sin mor”. Janni er en høj, flot slank pige, med et smukt ansigt. Den eneste store forskel var at hun var blondine. Hendes lange hår var bundet op i en hestehale, som svingede da hun gik.

Da hun stod overfor mig, betragtede jeg hende indgående. Hun havde de flotteste faste bryster med store brystvorter og en glat mis. ”Vend dig rundt” sagde jeg og nu stod hun med sin frække pariserrøv ud for mig. ”Buk dig forover og tag fat i dine ankler” kommanderede jeg, og Janni adlød omgående.

Jeg stak min hånd ind imellem hendes ben og stak en finger op i hendes fisse. Hun var drivvåd. ”Hold da op, en liderlig tøs”, tænkte jeg. Jeg gav hendes balder et klask hver og sagde ”Tak, og så er det din tur” og kiggede hen på Sussi, som Gitte stod med armen omkring.

Sussi var mere nervøs end Janni, kunne jeg se. Hun lignede meget sin mormor, lille og spinkel, med helt spæde, små bryster og ligeledes en glat mis. Jeg tag fat i hendes små, stive brystvorter og trak lidt i dem. Jeg kunne se, at det gjorde ondt, men Sussi smilede tappert til mig.

”Omkring og buk” sagde jeg og Sussi adlød omgående, og nu stod hun ligesom sin søster tidligere, med hendes lille pigerøv vendt imod mig. Hendes balder fik også et smæk hver, hvorefter jeg kaldte på hendes søster.

”Sæt dig bag ved din søster og kys hendes røv” sagde jeg til Janni. Hun adlød med det samme og kort efter var hendes tunge i gang med at bearbejde Sussis lille stramme røvhul.

Efter lidt tid sagde jeg ”Tak, så må I gerne gå hen til jeres mor igen” og henvendt til Gitte sagde jeg ”Du må også gerne tage dit tøj af. Jeg havde glædet mig til at se Gittes smukke krop igen, og inden længe fik jeg mit ønske opfyldt.

Jeg fandt nu to tørklæder frem som Gitte og jeg bandt om deres øjne, så de ikke kunne se noget og så førte vi dem ned i kælderen. Dernede fik de manchetter på håndleddene og blev bundet op i hejsen så de kun lige kunne nå gulvet med tæerne. Vi havde naturligvis taget højde for at Sussi var mindre end Janni.

Gitte havde taget en pisk og var gået hen til sin mor. Hun startede med at kysse hendes bryster, hvorefter hun skruede op for vibratoren. Eva stønnede og vred sig, og da det første piskeslag ramte hende kom der et skrig ud af hendes mund.

Jeg kunne se, at pigerne krympede sig, da de hørte det. Jeg tog nu også en pisk og i tak med Gitte begyndte jeg at piske pigernes røvbalder. De gav et lille skrig fra sig hver gang pisken landede på deres røv. Det var vildt ophidsende at høre, og safterne drev ud af min fisse, så lædertrusserne var helt våde.

Gitte løsnede nu sin mors hænder og hviskede til hende at hun skulle begynde at onanere. Evas hånd røg ned til fissen. Liderligheden lyste ud af hendes øjne. Så fjernede Gitte hendes maske, og for første gang så hun sine børnebørn stå nøgne og bundet foran hende.

Det tændte åbenbart Eva, for hun pumpede nu sin hånd ud og ind af fissen, mens hun stønnede.  Jeg gjorde tegn til Gitte om at hun skulle stille sig bagved Sussi og jeg stillede mig så bagved Janne. Vi førte vores hånd ind imellem deres ben og pressede vores fingre op i deres drivvåde fisser.

Vi fortsatte med at køre fingrene ud og ind af pigernes fisser. Deres små stive klitter blev masseret, og snart var de begge tæt på deres første orgasme i kælderen.

Jeg gjorde tegn til Gitte om at vi skulle gøre klar til at fjerne bindene for deres øjne. Vi satte tempoet op med fingrene og snart kunne vi høre begge piger var klar til at komme. Begge deres kroppe krampede nu i en voldsom orgasme og safterne sprøjtede ud af dem.

Eva kom samtidig med pigerne og midt i deres orgasmer fjerne vi nu bindet, og pigerne kunne se deres liderlige mormor sprøjte fissesaft ud over gulvet. De var selv så langt henne i deres orgasme, at jeg ikke tror de forstod hvad der skete.

Jeg vendte mig mod Gitte og gav hende et vådt tungekys, samtidig med at vi stille kælede for hinanden. Det var en vellykket debut som vi var meget tilfredse med. Da vi løsnede pigerne, løb de hen til deres mormor og gav hende en stor knuser.

”Åh mormor, hvor er jeg glad for at du skal være med” sagde Janni og kyssede hende. Sussi krammede hende og kyssede hendes bryster. Gitte havde fået trukket mine trusser af og havde nu sine fingre op i min våde fisse samtidig med at hun gned min stive klit.

Jeg gned også vildt i Gittes våde hul. Pigerne havde nu fået løsnet deres mormors ben og de kom hen og krammede os og legede med vores bryster, mens vi gned hinanden til en velfortjent orgasme.

Efter denne første introduktion i den skønne S/M verden for de to tøser gik vi nu ovenpå, for at spise og hygge. Der var en munter stemning, da vi alle nøgne satte os ind i dagligstuen efter maden.

Sussi kom hen og lagde sig over mine knæ og sagde ”Jeg vil gerne bede om en røvfuld”. Vi eksploderede i latter over den frække tøs, men selvfølgelig fik hun sit ønske opfyldt.

Janni havde sat sig på knæ foran sin mor og var i gang med at slikke hende, og Eva sad og så lykkelig ud, mens hun legede med sig selv. Gitte fik nu sin mor ned at ligge på ryggen så de kunne slikke hinanden, mens jeg havde fået listet den ene hånd ind under Sussi og nulrede hendes stive klit, men jeg smækkede hendes røv.

Der gik ikke lang tid, før jeg hørte at Gitte og Janni kom begge to, og Sussis safter væltede også ud over mine lår. Da Sussi havde rejst sig, kom Eva hen og satte sig foran mig. Hun åbnede sin mund og placerede den over min fisse mens hendes tunge fandt vej mellem mine skamlæber.

Gitte og de to piger sad i en halvcirkel og fulgte spændt med. Gitte sad i midten og havde armene omkring sin to døtre. Jeg bad nu Eva om at stikke flere fingre op i mig. Jeg kunne mærke at hun let gled ind, og til sidst samlede hun sin tommelfinger inde i sin hånd og pressede hånden op i mig.

Jeg tog fat i Evas arm og pressede den længere op i mig. Til sidst var var hele hendes arm op til albuen begravet i min fisse. Jeg kunne mærke at hun knyttede sin hånd oppe i mig, og begyndte nu at kneppe mig voldsomt.

Jeg gned på min klit, mens Evas arm huggede ud og ind af mig. Aldrig havde jeg oplevet noget så liderligt, nok også på grund af de tre smukke tilskuere.

Nu kunne jeg mærke at forløsningen var på vej. Med et dybt suk kom min fisse i voldsomme krampetrækninger, og safterne væltede ud og ned ad Evas arm.

Nu var jeg helt færdig, og foreslog at vi skulle få en god nattesøvn, så vi var klar til i morgen. Vi kyssede hinanden godnat og da Janni trykkede sine læber mod mine hviskede hun ”Du er jo ikke så slem alligevel” og smilede sødt til mig. Hun skulle bare vide, hvad der ventede i morgen.

Pigerne havde fået deres eget værelse og Gitte sov hos Eva og mig. Jeg faldt i søvn med ryggen til Gitte mens hun lå og nulrede med mine brystvorter. Eva lå bagved sin datter og nussede hende i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.