BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Fuck! Hvorfor skulle det lige ske for mig? Jeg havde skrevet, et møde aldrig ville komme til at ske! Nøgenbillederne og vores skriveri havde allerede overskredet grænsen for en gift kvinde, men mange gør det jo! Jeg elsker min mand over alt på jorden, det her var bare min hemmelighed, en måde at blive bekræftet på, en måde af udleve sine fantasier uden at være fysisk utro.

Hvordan havde han fundet mig? Han havde aldrig set mit ansigt, han vidste ikke hvor, jeg boede, ikke engang mit rigtige navn!

SEX I DAG?

Jeg gik ind mod stuen, meget opmærksom på manden der gik tæt bagved mig ... og MEGET opmærksom på pistolen, der blev presset mod ryggen. Jeg hørte den dybe stemme hviske ind i mit øre. "Husk ... total vilje og samarbejde. Du ved hvad, der vil ske, hvis du ikke gør som, jeg siger!" Selv om jeg allermest havde lyst til at skrige om hjælp! "Ja, jeg lover at samarbejde. Bare du ikke gør min datter noget."

Vi kunne se lille Emma så tv, da vi stoppede ved døråbningen. "Åh, Gud," hviskede han lystigt ind i mit øre, hun er så smuk ... " Jeg måtte ikke gå i panik nu, ellers ville vi dø! "Jeg gør hvad du vil. Jeg sværger." Min krop rystede indvendigt, det kunne ikke passe? Det der skete lige nu og her, var noget man læste om. Det skete for andre!

"Hmm ... Godt. Bare husk det .... Jeg lægger min pistol i lommen, men husk, jeg tøver ikke med at bruge den!" Jeg nikkede med hovedet for at vise, jeg havde forstået det. "Introducer mig nu for hende. Sig jeg er en god ven af ​​dig."

"Emma!" Sagde jeg og sank dybt, da vi gik ind i stuen. "Dette er en god ven af ​​mig." Jeg prøvede mit bedste på at lyde munter, og overraskede faktisk mig selv med, hvor godt jeg lykkes med det. "Hans navn er Erik." Jeg vidste, at jeg skulle kontrollere mig selv og forbliv rolig for min datters skyld.

Dagen var ellers begyndt normalt, en typisk søndag morgen. Røræg og appelsinsaft. En rolig morgen med tv'et i baggrunden inden vi gik i kirke. Emmas far var udstationeret en måned endnu, inden han kom hjem til sin sædvanlige stilling. Efter Emma og jeg kom hjem fra kirken, gik jeg til mit soveværelse for at skifte tøj, Da bemærkede jeg det åbne vindue, og der var han ... en mand i mit hus, der holdt en pistol og smilede perverst. Og nu fik han mig til at introducere ham for hende som en gammel ven. Men hvilket valg havde jeg? Intet. Jeg måtte underkaste mig kravene og håbe på det bedste, fordi alternativet var alt for forfærdeligt til at overveje.

Hun vendte sig mod os og smilede, hendes smukke unge øjne udstrålede tillid og uskyld. "Hej Erik," sagde hun. "Rart at møde dig." Hun er en meget sød og velformuleret pige ... Jeg havde lært hende altid være høflig over for voksne, og især vores gæster.
Manden ledede mig hen til sofaen, indtil vi stod foran tv'et. Han hviskede i mit øre. "Fortæl hende, at vi skal lege en leg."
"Sluk for fjernsynet nu Emma. Erik har en leg, som han vil have os til at lege."

"Ok mor." Hun trykkede på fjernbetjeningen og lydene fra filmen forsvandt og lod rummet tavs, undtagen lyden af mit hjerte i mine ører. "Hvilken slags leg? " Spurgte hun opmærksomt. "Fortæl hende, at det kaldes "kylling," hviskede han i min øre. "At det er en konkurrence, hvor man skal finde ud af, hvem der er den modigste?"

Jeg svor for mig selv, at jeg ikke ville give ham den mindste undskyldning for at skade hende. Jeg tog en dyb vejrtrækning, og gjorde som han fortalte mig. "Det kaldes "kylling," sagde jeg opmuntrende, så hun ikke skulle blive bange. "Det er som en konkurrence ... en leg, hvor man prøver at finde ud af, hvem der er den modigste."

"Det er rigtigt." Han talte direkte til Emma nu. "Vi skal spille et lille spil "kylling". Det er virkelig et sjovt spil. Du kan garanteret lide det." Han lo på en venlig måde, som om han fortalte en humoristisk vittighed. "Faktisk fortalte din mor mig, at dette var din mors yndlingsspil. Hun fortalte mig, at hun er verdensmester og taber aldrig." Derefter hviskede han til mig. "Fortæl hende, at dette er dit yndlingsspil." Emma kiggede med et stolt udtryk på sin mor, der var "verdensmester."

"Hvordan spiller Vi?" Spurgte Emma. Hun har altid været glad for at spille spil. "Du vil godt kunne lide det," sagde manden. Det er et "tør gøre det spil". Først spørger jeg din mor om, hun tør gøre en bestemt ting, og så skal hun gøre det. Jeg udfordrer hende til at gøre noget, ligesom "hoppe op og ned," så er hun nødt til at gøre det ... hvis hun ikke vil, så skal hun bare sige 'kylling' og spillet ovre, og jeg vinder."

Hvad han ikke fortalte hende, var hvad der ville ske, hvis jeg gjorde det og sagde "kylling." Jeg fik kvalme af at tænke på det. Han havde gjort det helt klart, at han ville voldtage mig, ligegyldigt hvad jeg gjorde. Det havde jeg ikke ingen indflydelse på, men hvis jeg samarbejdede, ville han måske skåne vores liv. Han havde lige hvisket til mig, at hvis jeg bare spillede med på spillet, og fik ham til at blive komme, så ville han bare forsvinde uden at skade hende. Det var mit eneste håb. Jeg ville gøre hvad som helst. Bare han ikke skadede min søde datter.

Jeg kunne slet ikke forstå, at det her var manden, som jeg havde skrevet med, betroet mine inderste perverse fantasier, onaneret til ordene han skrev. Han havde fået mig igennem mange orgasmer. Hvorfor gjorde han dette?

"Vi har brug for, at du skal være dommer i første spil," sagde manden med smil på læben. "Vil du være dommeren?" Emma svarede begejstret. "Hvad skal jeg gøre?" Han hviskede instruktioner i mit øre ... ting, jeg var nødt til at gøre. Jeg fortalte Emma, at Erik havde givet mig den første udfordring. Mens jeg talte, følte jeg Eriks store hånd gled langsomt henover min hofte bagfra, derefter op over min arm, og på tværs af mine ribben, indtil den dækkede mit højre bryst. "Dit job Emma, er at holde øje med, at jeg gør ligesom udfordring har lydt!" Nu klemte hånden mit bryst blidt og begyndte at æltede det langsomt, mens min datter så på.

"Du vil have mig til at vinde spillet, ikke? Det er virkelig vigtigt, at vi vinder dette spil. "Emmas øjne blev store, og et stort pinligt smil krydsede hendes ansigt. "Spørg hende, hvorfor hun smiler," hviskede han. "Hvorfor smiler du, skat?" Emma var næsten ved at dø af grin. "Mor! Han leger med din bryster!"

"Meget godt!" Sagde manden til hende i opmuntring. "Du bliver den bedste dommer nogensinde! Det var min første udfordring til din mor, og du gjorde, ligesom du skulle! Se nu godt efter, mens jeg udfordre din mor til det næste "tør du gøre det" spil. "Er du klar til at være dommer igen?" Nu var hun begejstret. "Jah..." Begge hans hænder lavede nu et show med at klemme og ælte mine bryste. Hendes øjne var fikseret på hænderne, der rørte ved mig. Han hviskede til mig. "Fortæl hende nu, hvor meget du kan lide det ... hvor godt det føles, når mænd røre ved dine bryster." Jeg tøvede. "Fortæl hende!" Hviskede han, stemmen var venlig, men fuld af trusler. "Jeg vil gerne høre dig fortælle din datter hvor meget, du kan lide det. Hvis du ikke gør det... sig "kylling," så er jeg færdig. Ja skat .... sig bare det magiske ord og jeg vil stoppe." Han lød som om, at han håbede, at jeg ville nægte.

"Det er okay Emma ... Jeg kan godt lide det." Jeg gav efter for den perverse kommando. "Det føles godt, når han føler mine bryster." Han klemte dem næsten smertefuldt som en advarsel. Fortæl hende, at mænd gør dette med dig hele tiden, og hvor meget du kan lide det." Jeg måtte virkelig tage mig sammen nu! "Jeg kan godt lide det, når mænd gør dette mod mig, skat ... når mænd føler ... mine bryster. Det er sjovt og føles rigtig godt. Der er ikke noget galt med det ... det er ok ... " Hans hænder havde ændret deres famlende stil og kroppen pressede imod mig bagfra, det gjorde ham liderlig at høre mig siger disse ting til min unge datter. Jeg tøvede, men tog mig sammen til at fortsætte i min falske muntre stemme. "Ja jeg kan lide det, det føles godt. Der er intet galt med det. Jeg har ladet mange mænd gøre dette mod mig. Din far gør dette ... men jeg har også ladet mange andre mænd gøre det."

Indvendigt var jeg på randen af ​​tårer, men Emma begyndte at fnise begejstret over, at jeg fortalte hende alt dette. "Okay," sagde han højt nok til, at Emma kunne høre det. "Nu udfordrer jeg dig til at tage din bluse af. Husk at se på hende Emma, og se efter at hun gør det."
"Okay Erik!"

Med skælvende fingre knapper jeg knapperne til min bluse op en efter en. Hans hånd gled indenfor blusen, og trak min bh op for at frigøre dem. Hans hænder begyndte at kærtegne mine bryster, vugge og drille dem, blidt nulre mine oprejste brystvorter mellem fingrene, mens han forklarede Emma. "Dette er hvad mænd gør ved din mor, når hun ikke er hjemme om aftenen. Er det ikke?" Jeg svarede, "jo."

Emma så på ham med stor interesse, da han kærtegnede mine brystvorter. Jeg tog blusen af og smed den på gulvet efterfulgt af min bh. "Fortæl hende, at du kan lide det, når du klæder dig af foran mænd, det føles sexet." Jeg var nødt til at behage ham. Jeg havde ikke andet valg end at gøre det. "Jeg kan godt lide det, når jeg klæder mig af Emma. Det føles så sexet at tage mit tøj af foran dem og lade dem se mig ... når de røre ... føler mine bryster." Næste spørgsmål kom prompte. "Det er godt ... jah .... Spørg hende, om hun kan lide din bryster." Jeg ved ikke hvordan, men jeg fik spurgt. "Kan du lide mine bryster Emma?" Hun fniste. "Ja ... de er fantastiske!" Jeg kunne mærke mandens pik pressede imod min røv gennem tøjet. "Spørg hende, om hun ønsker, at hun havde bryster som dine."

"Ønsker du, at du havde bryster som mine? Vil du gerne have det, når du bliver voksen?" Emma svarede ivrigt. "Ja!" Erik, som han havde kaldt sig, når vi havde skrevet sammen, hviskede igen. "Fortæl hende, at hun vil få store bryster som dig, og fortæl hvor godt det vil føles, når mændene røre ved dem." Jeg blev hurtigere til at svare. "Du vil få ligeså store bryster som mor skat ... en dag har du bare bryster som mine ... og mænd vil også gerne røre ved dem, ligesom han rører ved mig ... og du vil virkelig kunne lide det, fordi det føles så godt."

"Thi hi ... Jeg håber det, " fniste hun.

Hans hænder fortsatte med at kærtegne mine nøgne bryster og malkede mig, mens min datter så på med spænding. Hun syntes fascineret af hænderne, der kærtegnede mig i en sådan en intim og forbudt situation. Jeg skammede mig over mig selv, at det virkelig føltes godt, som han rørte ved mig ... det var ikke groft eller klodset, men meget stimulerende. Mine brystvorter var nu helt oprejst. Pinligt, som det måske lyder, men på trods af min frygt, blev jeg faktisk ret ophidset af dette!

"Nu ... Jeg vil have, at hun også skal røre ved dem. Jeg udfordrer dig. Få hende for at gøre det, ellers er spillet forbi." Åh Gud, tænkte jeg! Men hvilket valg havde jeg? Efter et øjebliks tøven sagde jeg. "Vil du vide, hvordan de har det, skat? Du kan røre ved dem, hvis du vil. "Kom her skat, så du kan se dem tæt på." Emma sprang fra sofaen og gik hen imod os ... mine brystvorter, var lige i niveau for hende. For at adlyde mandens ordrer, sagde jeg, "rør ved dem skat, gør som manden siger. Jeg vil have dig til ... Jeg vil have dig til at røre ved dem." Emma rakte langsomt frem, og jeg følte de glatte bløde små fingre på mit nøgne bryst ... følte kontakten med min oprejste brystvorte ... følte hendes fingre nulrede mine stive brystvorter. Hun kopierede den måde, manden håndterede dem. Manden hviskede ting til mig, som jeg skulle sige til min søde datter.

"Ved du hvad brystvorterne er glade for? De er lavet til at sutte på. Babyer sutter på dem. Men det gør voksne mænd også, og det føles rigtig godt. Du plejede at gøre det, sutte på mine brystvorter, da du var en baby. Nu er du ældre, men jeg væde på, at du kunne gøre det igen. Fortsæt kære Emma ... kys dem ... sut på dem ... tak ... Erik har udfordret mig til at få dig til at sutte på mine bryster." Emma kiggede op på mig og fniste igen. "Lad mig ikke tabe spillet, gør hvad han siger. Det er okay ... jeg vil virkelig gerne have dig til at gøre det." Emma spurgte. "Om hun virkelig godt måtte?" Min datter havde slet ikke forstået vigtigheden af alt dette. "ÅH ja skat, sut mine bryster som da du var en baby."

Emma smilede, og jeg så hendes ansigt nærme sig uskyldigt mit bryst. Hendes læber omkring brystvorte ... en følelse, som jeg ikke havde følt i mange år ... den varme bløde amning af min datters mund. "Nu er det sexet," sagde manden. "Fortæl hende, hvor godt det er føles."
"Det føles godt Emma. Jeg elsker dig Emma ... Jeg elsker dig så meget." Jeg vuggede forsigtigt Emmas hoved i mine arme, da hun sugede mit nøgne bryst, holdt hende tæt. En af mandens hænder begyndte at kærtegne min røv, mens den anden holdt mit bryst til Emma, mens hun ammede. Jeg følte en vidunderlig følelse i kroppen. Jeg ville næsten ønske, at hun vidste, hvordan hun skulle bruge sin tunge. "Okay," sagde manden. "Jeg har endnu en udfordring til dig lille mor. "Tag din nederdel af!"

Da jeg slap Emmas hoved, stoppede hun med at amme og trådte et skridt væk med et smil på sine fugtige læber, hendes øjne skinnende. "Det var vildt lækkert. Tak mor!" Sagde hun. "Okay Emma. Se din mor strippe for os."

Han masserede stadig mine bryster, mens jeg lynede min lynlås ned på min nederdel, og lod den falde til jorden. Hans hånd gled derefter ned til mine trusser for at klemme min fisse. Emmas øjne udvidede sig overraskende over, at hånden var mellem mine ben. "Mor! Han rører ved din tissekone!" Jeg ville ikke have, at hun skulle være bange, så jeg sagde. "Det er okay skat. Det var den næste "udfordring". Jeg har ikke noget imod det. Jeg kan lide det. Det føles rart når han rører ved mig der."

"Din mor kan lide det. Det er faktisk hendes yndlingssted at blive rørt der, er det ikke lille mor? Du kan godt lide det, når mænd rører din fisse, ikke?" Jeg lod mig rive med nu! "Ja! Ja! Det er mit yndlingssted. Jeg ... det føles sådan godt at blive rørt der ... på min ... på min fisse." Han forsatte sin perverse verbale totur. "Masser af mænd rører dig?" Erik var så ophidset lige nu, så en rysten i stemmen anes. "Masser af mænd rører mig der skat ... Jeg kan godt lide det. Jeg vil have, at de skal gøre det." Jeg følte fingeren trængte op i min vagina, da jeg sagde disse ord. Han hviskede i mit øre, "Bed hende om at trække dine trusser ned, så hun kan se den."

"Emma træk mine trusser ned! Så du kan se mors tissekone! Et stort smil krydsede min datters ansigt, mens hun trådte frem igen. "Okay ... hihi... men så er du jo helt nøgen?" Fniste Emma. "Det er okay Emma ... Mor kan lide at være nøgen. Jeg kan godt lide at have alt mit tøj af ... så du og Erik kan se min krop ... Jeg elsker at være nøgen foran mænd." Jeg var nødt til at spille spillet fuldt ud. Have hende til at tro dette var bare et sjovt spil, snarere end en grusom tvangsvoldtægt, som det i virkeligheden var.

Den lille pige knælede foran sin mor, greb om trusserne og trak dem langsomt ned over sin mors kvindelige hofter. Hun så de pænt trimmede kønshår, foldene i de kødfulde skamlæber, mens hun så mandens langfinger forsvinde op inde i sin mors fugtige kusse. Hun så, mens fingeren bevægede sig langsomt ind og ud. Hun bemærkede den skinnende fugtighed. Hun bemærkede duften af sin mors ophidselse. Hun så fingeren trække sig ud ad den fugtige åbning, og op til sin mors mund, hvor hun suttede på fingeren. Emma undrede sig over hvordan det smagte?

"Bed hende om at se på din fisse." Eriks stemme rystede i ophidselse. "Se på min fisse, skat," sagde jeg med åndeløs stemme. "Bed hende om at se, hvordan jeg rører dig, og hvor godt det føles." Jeg var liderlig nu, selvom det var yderst upassende. "Se på hænderne Skat. Se hvordan de bevæger sig i mors fisse! ... Åh ... det føles så godt at blive rørt sådan ... Det føles så godt at blive rørt mellem benene." Jeg følte, at han begyndte at rulle min klit blidt mellem to fingre. Mine hofter begyndte at bevæge sig ufrivilligt til Eriks berøring. "Se hvordan han leger på toppen af fissen ... det er mors klit ... det føles super godt, når mænd leger med den, ÅH ja." Min vejrtrækning begyndte at blive dyb. "Du kan godt lide det mor? Kan du ikke? Du er så våd?"

"Ja ... Se på min fisse skat ... se på ham røre ved min fisse." Han blev krævende nu, Erik, voldtægtspsykopaten. "Det er godt. Jeg vil se dig kysse din datter." Jeg følte de stærke hænder skubbede mig langsomt på mine knæ ved siden af ​​Emma. Jeg vendte mig mod min datter. Jeg bed stadig i min læber, Smagen af mine egne fissesafter. "Kys mig, skat. Jeg elsker dig så meget." Jeg tog hendes hoved i min
hænderne og pressede mine læber mod hendes kind. "Nej ... på læberne. Vis hende, hvordan drenge vil kysse hende, når hun begynder at gå ud."
"Vil du se, hvordan drenge vil kysse dig?" Hun virkede virkelig begejstret over ideen. jeg havde altid vidst, at hun var nysgerrig efter drenge ... nu indså jeg nøjagtigt, hvor nysgerrig hun var? "De kysser dig sådan." Jeg bevægede hovedet fremad indtil vores læber mødtes. Jeg åbnede munden lidt, og begyndte kysser min datter dybt på munden. Hendes mund syntes så lille for mig, at det var mærkeligt. Hun var kun en ung teenager. Hun begyndte at kysse tilbage. Da vi brød kysset, sagde manden. "Fortæl hende, hvilken en god kysser hun er ... og gør det igen."

"Du er en fantastisk kysser skat. Kan du lide at kysse sådan?" Hun fniste. "Ja! Det er sjovt!" Hun fniste igen. "Lad os gøre det igen ... vær ikke bange for at åbne din mund lidt mere. Det er okay." Igen mødtes vores læber og vi kyssede dybt. Jeg besluttede at bruge min tunge mere denne gang. Jeg var bange for, at hun ville blive chokeret over dette, men hun greb den med det samme, og vi begyndte at lege med vores tunger sammen inde i hinandens mund, som var det et spil. Hendes lille krop pressede mod mig og jeg trak hende endnu tættere på min nøgne krop. Da vi endelig afbrød kysset, hviskede jeg. "Jeg elsker dig så meget, Emma. Jeg ville gøre alt for dig."

"Jeg elsker dig også, mor." Manden stod over os, mens vi knælede. Han sagde bestemt. "Vil du gøre noget for hende?" Jeg så op på ham og derefter ned på gulvet. "Ja, hvad som helst." Manden hviskede i mit øre. "Spørg hende, om hun nogensinde har set en penis før."
Jeg tøvede. "Spørg hende. Eller er du en ... "kylling"?" Jeg kiggede ned i gulvet i skam og samlede mod. Jeg forstod truslen. Jeg havde ikke noget valg. Jeg fortsatte med at fortælle mig selv, at jeg ikke havde noget valg. "Har du nogensinde spekulerede på, hvordan en mand ser ud uden bukser på, mandens penis?" Emmas stemme lød overhovedet ikke bange. Faktisk syntes hun positiv entusiastisk over udsigterne til at se en penis!

Hun smilede til Erik og satte sig op. "Ja! Kan jeg virkelig se en penis?"
"Ja Emma. Din mor er ved at vise dig min ... er det ikke du Skat?"

"Åh mor! Du er den BEDSTE!" Emma gav mig et stort knus, og vendte sig derefter mod manden og satte sig på hug i stor forventning. Emmas reaktion forvirrede mig. På den ene side lettet over, at dette ikke skulle traumatisere hende. Det ville være meget værre, hvis hun blev tvunget, skrigende og grædende. Men hendes entusiasme generede mig lidt, jeg var ikke helt sikker på hvorfor?

Denne mand voldtog langsomt metodisk mig og min datter. Min datter syntes det hele bare var sjovt. "Okay lille mor. Du hørte hende ... hun vil se den. Tør du vise min pik til din datter?" Emma og jeg knælede på gulvet foran ham. Jeg følte magtesløshed, da jeg rakte op og begyndte at løsne bæltet, meget bevidst om min unge datters opmærksomhed på hver eneste bevægelse. Jeg følte, at mit hjerte bankede i mit ører. Da bæltet var åbent, løsnede jeg knappen til bukserne. Jeg kunne se bulen af ​​erektionen. Jeg gjorde det. Min hånd berørte den. Det var hård som en klippe. Bukserne gled let ned ad de muskuløse lår, der afslører den hårde pik.

Få sex i dag

Min datters øjne låste sig fast på Eriks store pik. Ja, kæmpe nærmest! Emmas blå øjne var fokuseret på denne mands pik. Jeg så også på den. Den stod helt oprejst og buede sig opad fra kroppen. Det svampeformede pikhoved stod flammede som en hjelm på den blodsprængte pik. Cirka 22-24 centimeter, gættede jeg på. Velformet. Meget stiv. Under andre omstændigheder, ville denne mand være dejlig som kæreste. Så kiggede jeg på min datter. Der var en forundring og ærefrygt i hendes øjne. Hun stirrede koncentreret på den og bed forsigtigt i sin underlæbe.
"Nå? Hvad synes du om min pik?" Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige. "Fortæl mig om den er smuk. Du synes, den er smukt, gør du ikke?" Manden kiggede lige ind i mine øjne! "Ja! Det er sandt, du har en smuk pik."

"Fortæl din datter hvor smukt den er. Hvor meget du kan lide den." Jeg tog en dyb indånding for at slappe af, mens jeg tænkte på hvad denne mand gerne ville høre mig sige. Jeg var nødt til at behage ham! "Emma, dette er, hvad vi kalder en penis ... eller en "pik". Det er hvad mænd har. Er den ikke smuk? Jeg elsker mænds pikke ... De er intet at være bange for ... de er vidunderlige ... Når du bliver voksen, kan de få dig til at føle dig virkelig godt tilpas." Erik afbryder snakken. "Så hvad synes du om min pik, lille Emma? Bliver du varm af at se en voksen mands hårde pik?" Ja, hørte jeg min datter sige, "ja ... den er lækker." Hendes unge
stemmen var fuld af drømmende fascination. "Vil du gerne røre ved den?"

Jeg blev pludselig klar over, at han ikke havde talt til mig, men til lille Emma. Åh gud. Jeg besluttede at opfange hans spørgsmål og gør det til mit. Jeg var nødt til at redde hende, aflede opmærksomheden væk fra hende og tilbage til mig. Jeg rakte hurtigt ud og greb om erektionen. Det føltes varm og solid i mine hænder. "Ja ... ja ... jeg vil virkelig røre ved den. " Jeg begyndte at flytte min hånd op og ned på den. Jeg var nødt til at behage ham! Jeg blev næsten grebet af panik, da Emma knælede lige ved siden af ​​mig meddenne mands erektion foran hende. Jeg havde et desperat håb. Jeg var nødt til at få denne mand til at sprøjte så hurtig som muligt, så han ikke ville henvende sig til min datter. Jeg begyndte at onanere den hurtigere og hurtigere. Jeg sagde ovenikøbet frække ting, som jeg troede ville gøre ham endnu mere liderlig.

"Ja ... din pik er så smuk ... Jeg vil gerne få den til at føle sig godt behandlet ... Jeg elsker at mærke den ... Jeg gør hvad som helst, du vil have ... alt hvad du vil." Jeg kom nærmere, så den var lige ved siden af ​​mit ansigt. Jeg kyssede den, følelsen, det svampe formede pikhoved mod mine læber. Jeg kyssede den igen. "Ja ... Jeg elsker denne pik ... Jeg elsker at kysse den ... Jeg vil få den til at sprøjte." Jeg vidste, hvad jeg var nødt til gøre, selvom min datter så på.

Jeg følte den varme pik glide over mine læber, da jeg tog den ind i min mund. Jeg skubbede fremad, følelse og smagen på min tunge. Jeg var meget bevist om, at min unge datter så på, men jeg vidste ikke hvad, der ellers var at gøre! Jeg begyndte alvorligt at sutte. Jeg smagte den velkendte kødfulde smag. Jeg var nødt til at få den til at komme hurtigt, for min datters skyld. Med min tunge klistret fast på undersiden, skubbede jeg endnu mere fremad, indtil den kom forbi svælget. Mit spyt fik det til at glide let. "Wow," hørte jeg manden sige. Jeg følte hans stærke hånd hvile på siden af ​​mit hoved, da han sagde, "din mor sutter virkelig godt Emma."

Jeg hørte Emma grine og sige "Wow." Dette fik mig til at sutte endnu hårdere og hurtigere. Jeg måtte aflede denne mand. Jeg var nødt til at få ham til at komme så hurtig som jeg kunne! Hvorfor ville han ikke bare sperme, og lade dette være overstået? Kunne han ikke se, hvor samarbejdsvillig jeg var?

"Det ser sjovt ud, ikke sandt lille pige?" Hun fniste og sagde "Ja." Så kom spørgsmålet, som jeg frygtede allermest. "Her ... du kan hjælpe din mor ... du kan røre ved den også." Han førte hendes lille hånd til sin nosser. Hun vuggede dem i hånden og gav intet tegn på modstand. Åh Gud ... Jeg var nødt til at få dette overstået hurtig, da jeg hørte ham sige "Her ... lad hende holde den ... holde den, mens du sutter ... hun vil gerne hjælpe!"

Han flyttede hendes hånd op til bunden af ​​sit skaft. Jeg var nødt til at give slip med min egen hånd for, at give plads til de små fingre kunne gribe omkring den. Min datter greb pikken lige på det tidspunkt, hvor den var ud af min mund. Hendes fingre syntes så lille på den. Jeg lagde min hånd blidt over hendes, og genoptog langsomt bevægelsen frem og tilbage. Langsomt, så det ville ikke være for hurtigt for hende. Jeg ledede hånden op og ned på skaftet. Jeg onanerede den fremmede pik med mit eget barns lille hånd. Åh Gud. Min lille pige ... min lille pige onanerede denne mands hårde pik.

"Du må gerne hjælp hende med at sutte mig af. Hun kan godt lide at sutte pik." Han lo. "Din mor ser morsom ud med en pik i hendes mund, gør hun ikke?"

Emma fniste. "Jo."
"Jeg vil vædde på, at du også gerne vil prøve det, ikke? Som store piger gør. Jeg ved, at du spekulerer på, hvad det er din mor laver, gør du ikke?" Så hørte jeg Emma sige. "Ja. Jeg vil også prøve det." Eriks pik så ud til at kunne eksplodere når som helst. "Wow lille mor. Din smukke lille pige vil også prøve nu." Endnu engang kom der en trussel. "Du tror ikke, at hun er en "kylling," gør du?"

Igen forstod jeg truslen. Jeg trak modvilligt min mund fra pikken, bed min læbe og vendte langsomt pikken mod min søde lille pige. Hun var bare en ung teenager. Jeg havde håbet på at undgå dette, at beskytte hende mod at blive krænket af denne mand, at han ville være tilfreds med bare at voldtage mig, og ikke min lille engel også. Men jeg havde ikke noget valg. Billedet af mandens trussel, hvis jeg ikke samarbejdede fyldte mit sind ... billedet af ham, der rammer sin fuldvoksen pik ind i min datters fisse ... hende skrigende og grædende af smerte. Jeg havde intet valg!

Jeg følte pikken banke og pulsere i forventning, som jeg pegede den mod Emmas unge læber. Jeg håbede på, at han ikke ville komme i munden på hende. "Prøv at kysse den først, "sagde jeg. Hun smilede, mens jeg så hendes søde læber bevægede sig langsomt nærmere og nærmere til det blussende pikhoved, indtil hun omsider fik kontakt med det svampeformet kød og gav den et legende lille barnligt kys. Hun fniste. Mandens pik så enorm ud ved siden af ​​hendes lille ansigt. Hendes lille hånd var stadig omkring skaftet. Hun kyssede den igen. "Åh ja! ... Du er et fantastisk barn ... Du kan godt lide at kysse den, kan du ikke?"

"Du vil også sutte på dit nye legetøj, ikke?" Emma fniste igen. "Bed hende om at åbne hendes mund lillemor." Mit hjerte hamrede i utakt. "Åbn din mund, skat. Det er okay. Det vil ikke skade dig ... ærlig ... det smager rigtig godt. Du kan lide det ... vær ikke bange."

Hun lukkede munden omkring pikhovedet uden tøven, så jeg kunne se kæben og kinden bevæge sig. Hun lukkede øjnene og begyndte at sutte forsigtigt på pikken. "Det er fantastisk Emma. Bare lidt dybere ... tag pikken længere ind." Jeg lagde min ene hånd på bagsiden af ​​hendes hoved og pressede hende forsigtigt fremad, opmærksom på Eriks bevægelser og hendes vilje til at behage ham uden, det blev ubehageligt for hende. Hun så ud til at acceptere det uden nogen problemer, skønt hendes mund var godt fyldt ud.

"Her ... lad mig vise dig ... hvordan?" Hun gav pikken til mig. Jeg omsluttede min mund på pikken igen, og langsomt bevægede mine læber op og ned, for at vise hende den rette bevægelse. Derefter gav jeg den tilbage til hende. "Sådan, gør som mor gjorde det. Det er sjovt. Bare pas på ikke at skrabe din tænder mod pikken. Bare dine læber."

Til min fulde skam måtte jeg indrømme, at der var noget fascinerende ved det syn. Det forårsagede bølger af ophidselse gennem min krop. Trods min rædsel kunne jeg føle, at mine fissesafter løb frit, og min vejrtrækning blev dyb og usammenhængende.
"ÅH Skat," hviskede jeg med dirrende stemme. "Du er så smuk." Jeg begyndte at kysse Emmas ansigt, mens hun suttede ham. Hendes glatte kind. Hendes lille hage. "Så smuk ... min søde pige ... "Jeg begyndte at kysse siden af ​​hendes læber, hvor det kødfulde skaft gled ud og ind. Jeg kyssede derefter selve skaftet, ned langs dets længde, kyssede hendes fingre, hvor de greb omkring den, og derefter på hendes kind.
Det som skete de næste tyve sekunder, synet vil jeg aldrig glemme. Min datters mund blev fyldt op af mandens sperm. Hun blev chokeret! Da Erik brølede sin orgasme ud med sådan en kraft. Vi skiftedes til at slikke pikken ren for sperm. Jeg måtte endda tungekysse min datter for at sluge så meget sperm som muligt. Erik elskede det! Om jeg fortryder min handling på nettet? Lige i nuet, men vi, mig og min datter har en dyb hemmelighed sammen. Vi mødes stadig ind imellem med Erik, og spiller "kylling".

Åh for resten, jeg må hellere fortælle hvad, der skete lidt efter, Erik havde spermet i min datters mund.
Erik "udfordrede" min datter til at tage sit tøj af, så vi begge var nøgen. Han bar stadig sin skjorte, og var i nærheden af sine bukser hvor, pistolen var gemt i lommen. Efter pikken var rengjort, og gled ud af Emmas mund mødtes vores læber. Det var vores første kys under hele denne psykisk tvangsvoldtægt. Han førte mig hen på sofaen, hvor han pressede mig ned. Han trak min røv frem til selve kanten af ​​puden, min nakke og skuldre var presset mod ryglænet. Han knælede mellem mine spredte ben og begyndte at kærtegne mine nøgne krop overalt. Emma fulgte os, og han klappede på puden ved siden ad ​​mig, hvor hun skulle sidde. Hun sprang op på puden, og så ham kærtegne mit nøgne kød. Hans hænder kærtegnede mine bryster og ned til mine lår, bevægede sig over min fisse, mens Emma så opmærksomt på.

"Rør din mor sammen med mig," sagde han til min unge datter. "Hjælp mig med at få din mor til at føle sig godt tilpas." Emma smilede og bed i sin underlæbe som sin lille hånd begyndte at glide over min nøgen krop sammen med Eriks. Hun syntes fascineret af mine bryster og legede med dem, mens han kærtegnede min krop. En støn kom fra mig, da jeg lagde mig helt tilbage, våd og med tilpas stimulering. Det føltes så frækt. Det føltes så godt!

"Se hvordan din mors brystvorter stritter," sagde han. "Se hvor stive de er. Det betyder, at hun har det rigtigt godt." Det var sandt. Mine brystvorter var helt oprejst. Emma legede med mine brystvorter, og det føltes som små elektriske stød der kørte i hele min krop. Min vejrtrækning blev tungere. "Rør hende også hernede." Hans store hånd var på min fisse. "Rør hende her nu."
Hun fniste og flyttede sig lidt for at nå min fisse. Jeg følte hendes små fingre begyndte at gnide.

"Lige her ... dette er det bedste sted ... se hvordan "den" stikker op som en lille knap? Det er her hun virkelig elsker at blive rørt." Emmas fingre begyndte at lege med min klitoris ... gnide den. Hun kom nærmere for at se hvad hun gjorde. Jeg følte mandens fingre oppe i min fisse. "Se! Hun kan virkelig godt lide det," sagde han. Jeg stønnede. "Ja ... ja ... det føles vidunderligt ... det føles. Det er det bedste sted."
"Dette er sjovt!" Sagde Emma. Jeg hørte ham hviske, " tør du kysse din mor lige der?" Jeg var begejstret over ideen, men samtidigt var ideen frastødende, min egen datter! Men jeg havde ikke noget valg? Jeg ville lade hende gøre, hvad han sagde. Jeg spredte mine ben lidt mere. Hun lænede sig ned, og jeg følte hendes silkebløde hår over mit bækken. Hendes læber rørte min klitoris, med et lille pirrende kys. Hun fniste. Så følte jeg et andet kys og et mere. Hun begyndte at kysse mine skamlæber og klitoris. "Åh Gud, du er så sexet ... slik den ... giv den en stor slikketur. Fortsæt." Jeg gav slip på mig selv til ophidselsen, der gik igennem min krop.

Så følte jeg en ny fornemmelse. Erik havde rejst sig op på knæene og bevægede sig frem mellem mine spredte ben. Jeg følte den hårde pik mod min fisse, på næsten samme sted, hvor lille Emma havde slikket. Jeg kunne ikke se noget, fordi Emmas position blokerede udsynet, men jeg kunne mærke, at hendes lille hånd var på pikken, da han bevægede sig frem og tilbage mellem mine skamlæber. "Kys mig også," sagde han. Jeg følte hendes glatte kind hvile på mit venusbjerg, mens hun suttede Eriks pik. "Åh Gud ja," stønnede han. Han greb om mine lår. "Wow ... dette er lækkert."

"Emma, vil du se mig kneppe din mor nu?" Emma svarede ivrigt "Ja!" Han tog hendes hånd og ledte den længere ned mellem min ben. "Din mors hul er hernede ... Jeg vil have dig til at hjælpe mig med at sætte min pik ind i det." Jeg følte hendes små uerfarne fingre fumle indtil de fandt min vaginale åbning. "Åh ... her er det! Hi hi ... Det hele er vådt?" Han tog hendes anden hånd og placerede den på sin hårde pik.
"Okay, tag min pik ind i din Mor." Hun fniste igen, og jeg så hende vippe den nedad til min åbning. Han flyttede sine hofter frem lidt efter lidt.

Jeg følte den langsomt gled ind i min indgang. Jeg følte, at den hårde pik i fuld længde gled let op i mig, fyldte mig, penetrerede mig. "ÅH JA," stønnede han. Han begyndte at pumpe mig med lange og faste stød. Jeg følte voldtægtsmandens pik dybt inde i min krop. Han holdt mine hofter med sin store stærke hænder, og stødte sin pik op i mig igen og igen. "Se Emma. Jeg knepper din mor. ÅH ... det føles så godt at kneppe hende. Ser det ikke sjovt ud?" Emma var liderlig, kunne jeg høre på stemmen, da hun svarede, "ja."

"Sig det Emma. Fortæl din mor, hvad jeg laver med hende?" Hun smilede ned til mig med et begejstret grin og sagde. "Han knepper dig mor! Erik knepper dig!" Erik hviskede ind i mit øre. "Du kan godt lide at blive voldtaget, ikke?" Min orgasme var tæt på! "Åh ja, jeg elsker det!" Nærmest skreg jeg ud i stuen. "Hvordan føles det ... at få din datter til at hjælpe mig... din lille pige ... hjælper mig med at voldtage dig? "Åndede han ind i mit øre.

Jeg greb fast ved hans skuldre. "Det føles godt." Svarede jeg. "Jeg kan lide det. Tak for at du voldtog mig." Hviskede jeg da min største, og længste orgasme oversvømmede min krop.

Bagefter gav Erik min datter sin første orale orgasme, men det var ikke den sidste!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.